|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
|
|
|
|
#2942 |
|
BAN stały
|
Co tu tak cichutko? nie ma nikogo?
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
no rzeczywiscie... ciiiisza sie zrobila..
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech ludzie wiedzą z imienia i nazwiska, że pan X z miasta Y jest czlowiekiem bez sumienia i chciał naciagnac ludzi pogrążonych w bólu.
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, bez przesady, jakbyśmy dla każdego chcieli mieć porządne wyroki to więzienia byłyby przepełnione.
Mnie bardziej zszokowała historia mężczyzny oskarżonego o 6 gwałtów plus zastraszania itp który dostał12 lat a maksymalnie mógłby dostać 15... |
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
cichutkooooo bo aż strach się odezwać....
ja jestem cały czas i śledzę wątek na bieżąco ale jak widać już coraz mniej osóbek się udziela,bo tak naprawdę każdemu już pomysły się wyczerpały....Laseczki nie śpimy.....zwiedzamy !!! Edytowane przez Dolores77 Czas edycji: 2010-09-09 o 22:37 |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Co do noclegu umówiły się już przed wyjściem na dyskotekę. Dopiero w klubie się pokłóciły i nie pogodziły się.
|
#2948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jezu jeszcze jej nie ma koszmar jakis |
|
|
|
|
#2949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Jezuuuu niezła aparatka nie dość że zabiła to jeszcze kase brała....echhh ludzie to są pazerni.... |
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam sie z Tobą |
|
|
|
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czytałam na jakimś forum, że koleżanka się wcale tym nie przejęła... Ale nie wiem czy to prawda.
|
|
#2953 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Dolores77;21969291]Oczywiście że tak.....a niby kiedy miały się pogodzić???Skoro Iwonka poszła w swoją stronę no chyba że coś przeoczyłam i pogodziły się przez tel.
No nie jestem taka przekonana czy się pogodziły. Iwonie rozładował się telefon i nie wiadomo czy zdążyły się pogodzić i czy Iwona czasem się nie rozmyśliła z tego noclegu. Najpierw koleżankę zwymyślała i miała u niej spać? Skoro szła sama na piechotę to musiała być nieźle wściekła na towarzystwo. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-09 o 23:44 |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Nie,nie pogodziły się w ogóle.
|
#2955 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trolle takie właśnie są I tak niesamowite, że ujawniła się w tak spektakularny sposób
|
||
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
|
#2957 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=burgund1234;2196285 8]
Policja powinna przetrzepać wszystkie piwnice, strychy i komórki na Zaspie i nie tylko. [QUOTE] Znasz Zaspę? :O oj kochana, Zaspa jest olbrzymia i większość to wysokie bloki po setki mieszkań... ile to by roboty było :O no cel szczytny ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
nie wiesz chyba jak wygląda mieszkanie po przeszukaniu - bajzel totalny, i nawet nie przeproszą no ale w sumie jakby szukali człowieka to może i bajzel byłby minimalny ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Why?
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Adria mówila, że nie pamięta o co poszło więc jeśli jakaś bzdura wywołała taką reakcję Iwony to albo to nie byla jednak błahostka albo ktoś tu był awanturny. Nie wiemy czy takie kłótnie zdarzały się wcześniej. Mama Iwony mówi, że Iwonka była spokojna ale to co się zdarzyło tak nie do końca mnie o tym przekonuje a każdy rodzic mówi, że jego dziecko jest naj. Na wielu forach osądza się znajomych Iwony i robi z nich winnych ale każdy kij ma 2 końce. No i nie ładnie, ze nie wystąpili we wtorkowym programie. |
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Adria dzwoniła,bo chciała wracać do domu taxi i zabrać po drodze Iwonę,ale Iwona nie chciała.
|
#2960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale popatrz "Przed godz. 4 dzwoniła do jednej z koleżanek" Czyli co tu jest nie tak?
Dokąd odeszłaś Moja piękna Co z tobą stało się W swe siły zbyt ufna Zgubiłaś drogę Nocą Bezsenna Zlękniona dniem W środku lata Bez pożegnania słów Edytowane przez blablah Czas edycji: 2010-09-10 o 00:08 |
|
|
|
|
#2961 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też dziwi,że Ci znajomi nie pojawili się w tym programie ale nie chce nikogo osądzać i jakoś staram się ich decyzję zrozumieć nie mniej jednak mam swoje zdanie,że zamieszany w to jest ktoś bliski po prostu jakos tak czuje nie wiem czemu i być może jestem w błędzie-szczerze Wam napisze,że bym w tym błędzie chciałą być
|
#2962 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Może Iwona Chciała iść gdzieś sama?
Widziałyście ten blog? http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Ajjj...szła,bo tak się przed kłótnią umówiły i Iwona nie miała kluczy ze sobą,dlatego Adria miała jej je zostawić u siebie na balkonie. Swoją drogą do dzisiaj nie wiem czy to były klucze do domu Iwony czy Adrii. Ale chyba jednak Iwony.
|
|
#2965 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I tak sobie myślę, że skoro Iwona wychodziła z domu w innych butach niż te mamy i planowała spać u Adrii to pewnie miała jakąś torbę z drobiazgami np piżamą czy szczoteczką do zębów. W tej torbie pewnie zostawiła swoje buty i może klucze od swojego domu. Na logikę nasuwa mi się, że jak się pożarły to może tą torbę chciała sobie zabrać z balkonu Adrii. Wersja, że miała sobie otworzyć mieszkanie Adrii i wejść do jej mieszkania o 5ej rano dla mnie przynjmniej jest dziwna. Ja na miejscu Adrii bym jej nie wpuściła. Wydarła się na nią, walnęła focha i co ma sobie po prostu przyjść nocować? Adria też mogła się wkurzyć, bo chyba ma swoją godność i nie musi znosić czyichś fochów i chimer. Ale może poprostu boi się teraz do tego przyznać. W końcu ma tylko 17 lat i nie musi odpowiadać za pełnoletnią koleżankę. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-10 o 00:50 |
|
|
|
|
#2966 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Osobiście śledzę ten blog na bieżąco i skromnie uważam,że nie jest głupie to co O tam pisze i według mnie kupy się trzyma-ale to też juz było tutaj poruszane i większość wizażanek doszła jednak do wniosku,że to ta sama osoba ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
W tym wątku było mówione na ten teamt ale z tego co ja zrozumiałam to Adria miała zostawić Iwonie klucze od swojego domu na balkonie
|
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy możecie podać stronę gdzie jest o tym napisane?
Dokąd odeszłaś Moja piękna Co z tobą stało się W swe siły zbyt ufna Zgubiłaś drogę Nocą Bezsenna Zlękniona dniem W środku lata Bez pożegnania słów Edytowane przez blablah Czas edycji: 2010-09-10 o 00:40 |
|
|
|
|
#2968 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Moim zdaniem były to klucze do domu Iwony.
|
|
#2970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

nie wiedziałam, że to troll
I tak niesamowite, że ujawniła się w tak spektakularny sposób