|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
Choć wolę poczekać |
|
|
|
|
#2162 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2163 | ||
|
Zadomowienie
|
WItam o świcie.
NARESZCIE!!!! Zszedł mój wzrost cholerny. -0,6 zanotowałam rano, a na wadze równiutkie, okrąglutkie 57 kg Tydzień w plecy wprawdzie, ale właściwie to kara chyba była za moje piątkowe szaleństwo... No to miałam... Ale radocha dziś była ![]() Cytat:
![]() I ja dziś wreszcie uwolniłam się od wzrościków ![]() Cytat:
A czekać masz powód, prawda? Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-09-10 o 08:22 |
||
|
|
|
#2164 |
|
Rozeznanie
|
Najlepsza motywacja dla mnie
Gratuluję spadeczku i życzę ich dużo więcej
|
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich z rana zaraz lece się zwazyć i powiedzić czy mam spadek czy wzrost. Dziś wskakuję na III chcę podkręcić metabolizm i zobaczyć czy będę chudnąć w tym samym żółwim tempie co na II fazie. Jesli tak to na II nie wracam. Jeśli na III będzie szybciej spadać niż na II to tym bardziej lepiej. Ale jeśli nic przez meisiąc nie spadnie to wskoczę do was na II znowu
Trochę pokręcony plan. Jestem zdeterminowana, żeby schudnąć a nie odchudzać się i nei widzieć wyników. ;/
|
|
|
|
#2166 | ||
|
Rozeznanie
|
Duk Duk
Kochane skaczę wysoko, bo dziś odnotowałam największy mój spadzior dzienny. Spadł mi caluśkiiiii 1 kilogram Mam najniższą wagę dziś 72,2kg Agnese pomyslałam o Tobie dziś rano, że może i Tobie spadło i widzę, że tak. Gratuluje. ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() I głowa do góry ważne, że zdałaś 7 z 8, a ten jeden zdasz na poprawce. Kolejne 3 pójda dobrze. Zobaczysz. A swoją drogą, co to za magisterka, że aż 11 egzaminów w jednym czasie? Podziwiam. Cytat:
. Czyli już bliziutko celu.
|
||
|
|
|
#2167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to samo dziś jak zobaczyłam swój spadek. "Ciekawe czy Rumci też spadło" Tak jak już wcześniej mówiłam - jedziemy na tym samym wózku, zdaje się ![]() Gratki kochana, Twój to dopiero spadzior!!!
Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-09-10 o 08:48 |
|
|
|
|
#2168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich!!!
Gratuluję takich wspaniałych wiadomości z rana ![]() Ja boję się stanąć na wagę. ;( Może po tej fazie uderzeniowej wejdę. Prawdę mówiąc liczę się z tym, że po częstym stosowaniu diet różnego rodzaju to mój spadek w tej fazie będzie mały. ![]() Chciała bym jednak zobaczyć jakiś efekt. Doczytałam wczoraj książkę i na zakupach jak szalona czytałam każdą etykietkę. Musiało to ciekawie wyglądać. Ale cóż nie chce popełnić błędów. A w ogóle to może przyłączy się do mnie maż, bo zasmakowało mu jedzenie... i stanął wczoraj na wagę. Będzie mi łatwiej bo takie gotowanie dla siebie, męża osobno i dziecka osobno jest meczące a przede wszystkim kuszące. No nic zabieram się do pracy...bo jeszcze mnie wyrzucą ![]() W między czasie będę tutaj do Was zaglądać i muszę jakoś ustawić tego awatara. Życzę Wszystkim Wspaniałego Dnia!!!
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a waga dalej stoi, myślę że jutro powinno coś ruszyć może w końcu zobaczę 64kg :O
|
|
|
|
|
#2171 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi sie ubzduralo ze juz wskakujesz to ile czasu jeszcze sobie dajesz?Cytat:
![]() Cytat:
pieknie ci pod koniec teraz leci, jakies podpowiedzi? ![]() Cytat:
nie zazdroszcze zeby nie wrocilo ![]() a ja sie dzis zwazylam i mam wzrost 0,800 ale jestem na PW i @ za drzwiami juz prawie puka wiec cierpliwie czekam
|
|
#2172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam te własnie 10 nadbagażu za sobą i czuję się o niebo lepiej (fizycznie i psychicznie) niż dwa miesiące temu. Jeszcze 2 i będę w niebie
|
|
|
|
|
#2173 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hellooouuł!!! Ja dziś spadek ino tylko o 0,1kg ale zawsze to coś
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardziej męczyło niż fitnesy i te inne sprawy i było duuużo weselej Cytat:
Cytat:
Cytat:
a egzamin się popraaawi Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-09-10 o 09:23 |
|||||||||
|
|
|
#2174 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
My kobiety z tą wodą już tak mamy. Niestety. Ale niedługo zleci. |
||
|
|
|
#2175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie lepiej wejść zobaczyć swoją aktualną wagę, nawet jeśli będzie wyższa niż się spodziewaliśmy, a nuż czeka Cie nie spodzianka i zobaczysz niższą wagę niż przypuszczałaś ;]
|
|
|
|
|
#2176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ? - oby !!!
kochane melduję że po wczorajszym grzesznym dniu dzisiaj zastój - to chyba najlepsze co mogło się przytrafić !!!!! Ogólnie dzień na plus od samego rana - dostałam telefon z kliniki że moje badania są wszystkie bardzo dobre !!!! aż dwa razy pytałam bo przecież pół roku temu umierałam ze strachu bo co wynik to zgroza ... a tu proszę - mogę śmiało wracać na moją wcześniej obraną drogę - aż nie mogę w to uwierzyć !!! ale postanowiłam że do końca roku zostanę na dukanku a później zacznę działać ... jeszcze 3 miesiące więc szybko zleci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pięknie lecimy - oby tak dalej Cytat:
pięknie !! się nacieszyć nie możesz, prawda?Cytat:
wow perszing normalnie - gratuluję !!!oj nie łamię się jakoś to pójdzie, kochana to nie mgr tylko egzamin z kursy który zakończył się przed wakacjami a po zrobili nam egzamin ... myślałam, że pójdzie łatwiej ale ok ... niech im będzie ... ![]() Cytat:
|
|
#2177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każdy spadek mile widziany.
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja szczypiornico - gratki - ale widzę że nie tylko ja ciesze się z minimalnych spadziorów ... później my będziemy nadrabiać
|
#2179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam. P.S. Sarkazmu i ironii trzeba się dłuuugo uczyć. No i jest to domena ludzi inteligentnych. Więc Tobie to raczej nie grozi. Ale ucz się ucz. Może coś z tego wyjdzie, bo na chwilę obecną jesteś tylko pyskata. Edytowane przez moose1979 Czas edycji: 2010-09-10 o 09:35 |
|
|
|
|
#2180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co najważniejsze już dostałaś. Dobre wiadomości o swoim stanie zdrowia. Super. Ciesze się z Tobą. |
|
|
|
|
#2181 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie chudzinki
![]() U mnie dzisiaj malusieńki spadek bo tylko 100g. Ale nie łamię się ważne że wogóle spada a nie stoi czy wzrasta gratki wszystkim za spadki zwłaszcza te kilogramowe ja też tak chcę
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rumcia ja to dzisiaj mam chyba 6 w totku - musze puścić jak nic !!!wiecie co, te Wasze docinki to albo na PW albo do zgłoszenia się nadają bo tylko siejecie zamieszanie - wybaczcie ale nie mieszajcie nas w to i sobie między sobą wymieniajcie poglądy - to chyba najmniej odpowiednie miejsce .... ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
gratuluję zwłąsza osiągnięcia takiego spadziora od poczatku dukania - imponujące !
|
|
#2183 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co tam spadki kilogramowe. U ciebie niedługo 3 miesiące i ponad 20 kilo, a u mnie niedługo 2 miesiące i może 8kg będzie. Jest bardzo dobrze. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh właśnie zobaczyłam, że od jutra PP i znowu będą wzrosty - jak to jest że na PP mi przybywa ???? większości ładnie spada a u mnie odwrotnie ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- dobra puszczę - jak wygram stawiam dukanową pizze i cole 0
|
#2185 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wszystkie sa z cukremno dobrze, to ja przejde do sedna z ktorym tu przyszlam! JEEEEEEEEEST SPAAADZIOOOR! <3 -0,6, tym samym wylądowalam znowu na najnizszej wadze 64,4 ,ah, nie mowilam, ze wczoraj stuknelo mi 2 miesiace dukania i troszke ponad miesiac na forum - to chyba tak w prezencie ![]() zaklinam szklana zeby to utrzymala a nawet pokazala mniej - chociaz i tak jestem szczesliwa moze wreszcie cos ruszy? takie moje pobozne zyczenie ![]() no dobrze, chcialam Wam jeszcze opowiedziec, jaka rozmowe, a raczej fragment zaslyszalam w pociagu. otoz, siedzialy sobie dwie dziewczyny na siedzeniach obok a ja sluchalam muzyki na sluchawkach, wiec niewiele slyszalam. jak przy jakiejs okazji je zdjelam uslyszlam: '.. ale (nie pamietam dokladnie o co chodzilo, chyba o cebule) nam wolno, jako przyprawe!' - zabrzmialo zupelnie jak dukan. nie zainteresowaly mnie zbytnio wiec zalozylam sluchawki dalej. ale powiem tyle - jesli byly na dukanie to bardzo mnie rozbawily - jedna pila jogurt Twist pitny owocowy a druga wciagnela wieeeelki kubek danio no chyba ze to byla trojka. ![]() dobra, milego dnia dziewczynki, do napisania po pracy
Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-09-10 o 09:43 |
||
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
![]() Właśnie po urlopie wydaje mi się, że przytyłam. I tak strasznie się boję wagi. Wydaje mi się, że ona gryzie <hahaha> Co do produktów to uczę się. ![]() Zamrażalka wypełniona zdrowym jedzeniem... i trzeba iść do przodu ![]() Musze wyczaić jeszcze kilka produktów. Gdybym miała tylko więcej czasu na przyżądzanie posiłków. Hmmm Dzięki za miłe słowa
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
A teraz JA baaardzo grzecznie i spokojnie proszę o ZAPRZESTANIE KŁÓTNI NA FORUM!!!!!
Bokiem już wychodzi. Z powodu głupiego budyniu rozpętała się wojna - już drugi dzień o tym samym, flaki sie wywracają. Dalsze spory językowo-intelektualne - jeśli wciąż odczuwacie taka potrzebę - prowadźcie na privie, uprasza się... |
|
|
|
#2188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a już zaczynam dobrze się czuć ze swoją wagą, jednak do wymarzonej wagi jeszcze trochę mi brakuje a kilogramy ostatnio lecą co raz wolniej. Mimo to nie poddaję się, bo Dukan to chyba jedyna dieta która mnie nie męczy i nie znudziła mi się jeszcze. A to dzięki Wam bo od początku Was czytam
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję - pięnie poleciało !!to teraz dukanki proszę przyznac się któa łamie reguły i któa jechała w pociągu z songomą bez bica do tablicy wzywamy musze powiedzieć, że ja też lukam na różne etykiety np ostatnio przelukałam żelki z nadzieją że może słodzik będzie hahahaa
|
|
#2190 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Konczita;21972675]
ehhh właśnie zobaczyłam, że od jutra PP i znowu będą wzrosty - jak to jest że na PP mi przybywa ???? większości ładnie spada a u mnie odwrotnie ![]() Ale to reguła jest, że masz wzrosty na PP???? Ja miałam teraz właśnie, ale juz wiemy, że owu była chyba, bo dziś spadło wszystko elegancko... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Gratuluję spadeczku i życzę ich dużo więcej 

nie zazdroszcze zeby nie wrocilo 

ale postanowiłam że do końca roku zostanę na dukanku a później zacznę działać ... jeszcze 3 miesiące więc szybko zleci 

ja też tak chcę

a już zaczynam dobrze się czuć ze swoją wagą, jednak do wymarzonej wagi jeszcze trochę mi brakuje a kilogramy ostatnio lecą co raz wolniej. Mimo to nie poddaję się, bo Dukan to chyba jedyna dieta która mnie nie męczy i nie znudziła mi się jeszcze. A to dzięki Wam bo od początku Was czytam