|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7
Ja moge polecic zespol Efekt z okolic Checin
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze znam ich osobiście sprzed wesela i na pewno grają na weselach po drugie .. grali u mnei więc nei marudź acha no i dzwoń do Marka
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja w zeszłym roku nie byłam na targach bo nie miałam po co i nie żałuję
Byłam w 2008 roku i kupę makulatury przyniosłam.Hej Wiolaraczka Co do fotografa to najlepiej umów się na spotkanie z jednym i drugim i wtedy zdecydujesz. Zdjęcia w internecie to nie wszystko A co do kucharki o nazwisku Niebudek to są dwie. Jedna taka starsza, która mieszka koło kościoła Jadwigi gotowała na weselu brata mojego TŻ. Jedzenie dobre choc nie miałam czasu jeśc, bo świadkowałam ![]() Patusia jak dla mnie jeśli chcesz zacząc rozglądac się za suknią na 3 miesiące przed ślubem to musisz się liczyc z tym, że ta wymarzona nie będzie w ten dzień dostępna, bo nie sprowadzą jej do tego czasu, a gdzie przymiarki i inne rzeczy. Cytat:
Miuzziker spotkaj się z zespołami i wtedy ocenisz. A że nic o nich nie wiesz to co z tego - zagrają, porozmawiacie i już nic więcej Ci nie będzie potrzebne
|
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
ja również się melduje
będę Was obserwować bo z reguły mało się udzielam.... i cały czas zazdroszcze dziewczyną, które mają ten dzień przed sobą też bym tak chciała.....Mam pytanie po raz drugi do już mężatek jak to jest w tym urzedzie stanu cywilnego z tym aktem małżeńskim... czy jak brałyście odpis to jest jakaś opłata... i czy nie wystarcza do zmiany danych osobowych wydane wcześniej to zaświadczenie przez UC... bo mi się tak starsznie nie chce jechać po mój akt... taki jestem leń, że jeszcze nic nie załatwiłam....
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje WAM WSZYSTKIM ZA OPINIE
![]() A CO DO TARGÓW MACIE 100% RACJI W TAMTYM ROKU BYŁY STRASZNIE KICZOWATE... NIO MAM JUŻ ZAKLEPANE WSZYSTKO ALE MUSZE SIĘ JESZCZE ZASTANOWIĆ TAK JAK PISZECIE NAJWAŻNIEJSZA JEST MUZYKA ![]() CO DO SUKIENKI MYŚLĘ NAD SZYCIEM WŁAŚNIE NIO ALE..MOŻE COŚ FAJNEGO ZNAJDĘ W SALONIE![]() I CO DO CIASTA NA BANK BĘDZIE Z SZARLOTKI TORT I CIASTA BYŁY PYCHA U MOJEJ SIOSTRY 10LIPCA AŻ MI ŚLINKA POLECIAŁA![]() LICZYLIŚMY 10 dag TORTU NA OSOBĘ
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci kochana za odp Nawet nie wiedziałam,że są dwie kucharki o tym nazwisku, muszę się zorientować o którą chodzi ![]() A na co zwrócić uwagę podczas spotkania z fotografami? Może któraś z Was korzystała z usług pana Bieńka lub Kowalczyka ?
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
I znów kłania się czytanie forum
Już nie raz, nie dwa itd. pisałam, że miałam Marcina Kowalczyka i niedawno wstawiałam zdjęcia, więc poszperaj w poprzednim wątku a znajdziesz, gdzieś pod koniec Polecam go jak najbardziej, oczywiście, że ja bym go drugi i trzeci raz itd. (oby nie do ślubu ) wybrała ponownie.A masz, znalazłam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4781 i to https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4741 a teraz czekam na fotoksiążkę od niego
Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-09-09 o 21:29 |
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a. 22 zł - za odpis skrócony, b. 33 zł - za odpis zupełny. Wcześniejsze zaświadczenie nie wystarczy, bo ono nie stanowi o tym, że małżeństwo zawarłaś. Jest tylko zaświadczeniem stweirdzającym brak przeciwwskazań do zawarcia ślubu. Jeśli nie chce Ci się jechać to zadzwoń i zapytaj, może wyrażą zgodę żebyś przesłała wniosek i dowód opłaty skarbowej pocztą, a oni Ci odeślą. Chociaż wątpię. Cytat:
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Też polecam Efekt z Chęcin. Super grają ale wątpię żeby mieli termin. Ja ich rezerwowałam prawie 2.5 roku wcześniej. Super chłopaki grają, wszystkim gościom się podobało..
ja korzystałam z usług Kuby Bieńka ale jeszcze na plener czekam przez tą pogodę.. polecam odwiedzić Kubę w domu i obejrzeć zdjęcia. Cena ok 2000zł za wesele i plener. A zdjęcia super.. jak tylko odbiorę moje to wstawię
|
|
#281 | ||||
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie na forum..
i pana Emira też ![]() Dokładnie.. w zeszłym roku byliśmy z żoną na rekonesansie i niestety porażka.. generalnie ja też działam trochę w branży foto (bardziej hobby niż zarobkowo) i z tego co wiem to czołówka na 2011 rok już ma 90% terminów zajęte.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- naprawdę fajne foty robi - tyle że spieszyć się trzeba z terminami bo jak parę dni temu z nim rozmawiałem to już na 2012 rok zapisy ma ![]() Pozdrawiam.. Edytowane przez arturs Czas edycji: 2010-09-10 o 10:56 |
||||
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Powiedźcie mi czy opłaca się płacić zespołowi połowę kasy co bierze za pierwszy dzień, na poprawiny? Może lepiej wziąć laptopa i podpiąć do głośników i na te pare godzin starczy? Co o tym myślicie?
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątek
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
też się cieszę :P
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trooskawa ale zapodałaś awatara hihihi, dobrze że Cię znam inaczej bym pomyślała że strasznie ostra z Ciebie kobietka albo że już tak męża tresujesz
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-09-10 o 10:37 |
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#288 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to sie mówi sie gra sie ma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie przypomniałam że miałyśmy się spotkać w większym gronie po tych naszych ślubach. Obejrzałam listę i chyba 30 październik byłby najlepszy aby zakończyć ten rok wesel i przygotowań ?
23 października beaciunia zmienia stan "skupienia" a potem dłuuuugo dłuuuu go nikt Więc co Wy na to?Oczywiście nie wierzę w to że wszystkim ten termin będzie odpowiadał, zawsze się ktoś znajdzie kto nie będzie mógł. Więc lepiej wcześniej ustalić jakiś termin.
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mogę tylko w weekendy
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
alaming ja myślę że większości będzie bardziej pasowało w weekend niż na tygodniu. Parę przecież dziewczyn nie mieszka na codzień w Kielcach, część pod Kielcami.
Myślę że 30 października byłby ok - wstępnie. Mam tylko nadzieję że ja sama nie pojadę w podróż poślubną hihiih.Kurczę chyba z 30 to nic nie wyjdzie bo to weekend prze świętem Wszystkich Zmarłych. Więc może listopad ???
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Witam po długiej przerwie, ale straciłam dostęp do internetu. Czas na moją ślubną relację:
Kościół Katedra - piękne kazanie przez księdza, którego nie kojarzę w ogóle (to chyba ten nowy), skrzypek spisał się na medal Sala Leśna Biesiada w Woli kopcowej - wszyscy byli pod wrażeniem i sali i otoczenia, jedzenie i obsługa bez zastrzeżeń. Mieliśmy 3 gorące posiłki oprócz obiadu, a goście i tak nie mogli tego przejeść. Nie zdecydowaliśmy się na wiejski stół i dobrze, poszło więcej zakąsek ![]() Tort lodowy - Cremova - wszyscy się pytali skąd zamawialiśmy torcik, pyszne lody (śmietankowy, truskawkowy i orzechowy) zgodnie z obietnicą były kawałki orzechów i truskawek, polecam. Dostawa na czas i wypożyczają paterę. Ciasta - Marta Perz z Woli Kopcowej - rewelecja wesela, tak gościom smakowały, że poszło też ciasto przeznaczone na poprawiny! Były babeczki jagodowo-serowe, z jagodami i wiśnią i bitą śmietaną oraz z toffi - PYCHA! Ciasta: chałwowiec, śliwkowiec, sernik z galaretką i amerykanowiec (prażone orzechy i jabłka) DJ - Waldemar Ołownia - stokrotne dzięki dla niego i jego żony, panowali nad wszystkim, bardzo nam pomagali w trakcie imprezy, polecam! Znajomi zadedykowali nam Scyzoryka i poszła pełna wersja!Fryzura - Agnieszka z Salonu HATOR - trzymała się do wieczora w niedzielę! byłam bardzo zadowolona Makijaż - Dominika z For You - jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak pięknego i trwałego makijażu! Sto procent profesjonalizmu i najlepsze kosmetyki! Makijażu nie trzeba było nawet poprawiać, trzymał się od 11.00 do samego rana! Dekoracje sali i wiązanka - Pokusa - super, piękne, dekoracja sali taka jak mi się wymarzyła niestety płatki róż były częściowo przygniłe, czego nie mogę podarować za tą kasę, którą u nich wydałam (i prawie nie było czerwonych płatków!)Kwiaty na podziękowanie- Pani Kasza z bazar - dla rodziców piękne storczyki, a dla chrzestnych i babć wiązanki z eustomy, ceny bardzo przystępne. Suknia - Sposa model Amelia - przeszła moje najśmielsze oczekiwania, wszyscy byli zachwyceni. Polecam salon Kiara - obsługa profesjonalna do samego końca! Biżuteria - Kuferek - delikatne srebrne długie kolczyki z kryształem na końcu, szybko wykonane zamówienie, super wybór Auto Austin Princess - mogłabym nim jeździć codziennie, kierowca uratował nas przed deszczem białym parasolem. Pierwszy taniec to walc angielski do utworu "Fascination" Nat King Cole. Na profesjonalne zdjęcia (Mariusz Frączek) musimy poczekać jakieś 2 miesiące. Zdjęcia robione prywatnym aparatem taty- wszystkie zamazane!!! Niestety nie mam się czym pochwalić ![]() W skrócie to wiele rzeczy nie wyszło tak jak planowaliśmy, ale chyba będziemy bogaci, bo tak lało, że to musiał być jakiś znak:P |
|
|
|
#293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Flawless-moje grtulacje
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-09-10 o 12:04 |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
flawless super relacja! Wszystkiego najlepszego
Teraz czekamy na fotki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
miuziiker proponuje CONCRET Z JEDRZEJOWA. maja swoja stronke tam jest nr tel
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a Ktoras z Was pytała o Pania Niebudek ... to jesli chodzi ta spoza Kielc a wlasciwie z okolic morawicy to u mnie gotowala na weselu (zreszta u mojego brata jakies 2 latat temu też) i jestem jaknajbardziej zadowolona . Ona ma swoja ekipe, tzn gotowanie i obsluga wesela (kelnerzy ) - ja placilam za wesele +poprawiny cos ok.2 tys. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- lowczyni - ślicznie wygladałaś ... no i ten Palac w Kurozwekach prawdziwa ksiezniczka
„...Nic się nie dzieje przedwcześnie, i nic się nie dzieje za późno, i wszystko się dzieje w swoim czasie wszystko... Wszystkie uczucia, spotkania, odejścia, powroty, czyny i zamiary. Zawsze właściwą godzinę biją zegary.” ________07.08.2010_______ |
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
flawless gratulację
, fajnie że wszystko Wam się ułożyło i z wszystkiego jesteście prawie zadowoleni
|
#297 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w ten ostatni weekend pazdziernika na bank wypadałabym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#298 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Byłam w 2008 roku i kupę makulatury przyniosłam.
=> 55
będę Was obserwować bo z reguły mało się udzielam.... i cały czas zazdroszcze dziewczyną, które mają ten dzień przed sobą
AŻ MI ŚLINKA POLECIAŁA