Panny Młode Kielce - część 7 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 12:35   #271
Cudaczek88
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część 7

Ja moge polecic zespol Efekt z okolic Checin

Nasz Wielki Dzień 18. 08.2012
Cudaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:17   #272
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez miuzziker Pokaż wiadomość
Na tek stronie nic nie jest napisane że grają na weselach. Czy wiesz może jak się cenią? Wysłałem do nich maila
Po pierwsze znam ich osobiście sprzed wesela i na pewno grają na weselach po drugie .. grali u mnei więc nei marudź acha no i dzwoń do Marka
Stary 2010-09-09, 16:38   #273
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

A ja w zeszłym roku nie byłam na targach bo nie miałam po co i nie żałuję Byłam w 2008 roku i kupę makulatury przyniosłam.

Hej Wiolaraczka
Co do fotografa to najlepiej umów się na spotkanie z jednym i drugim i wtedy zdecydujesz. Zdjęcia w internecie to nie wszystko
A co do kucharki o nazwisku Niebudek to są dwie. Jedna taka starsza, która mieszka koło kościoła Jadwigi gotowała na weselu brata mojego TŻ. Jedzenie dobre choc nie miałam czasu jeśc, bo świadkowałam

Patusia jak dla mnie jeśli chcesz zacząc rozglądac się za suknią na 3 miesiące przed ślubem to musisz się liczyc z tym, że ta wymarzona nie będzie w ten dzień dostępna, bo nie sprowadzą jej do tego czasu, a gdzie przymiarki i inne rzeczy.
Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
patusia- suknię musisz zamowić juz ok 6-5 miesięcy przed ślubem-każdy salon ma inne terminy, ale 3 miesiące to zdecydowanie za mało na zamówienie sukni w sezonie ślubnym(no chyba, że znajdziesz taki salon). Nie wiem jaką jesteś osobą-ile zajmie Ci zdecydowanie czy to ta..ale wierz mi to nie jest łatwe. Ja zaczęłam szukać 8 miesięcy przed ślubem i moje poszukiwania trwały 2,5 miesiąca.\
Kochana zespół na weselu jest najważniejszy, dobrze się zastanów nad wyborem-lepiej dopłacić i być zadowolonym, niż zaoszczędzić i mieć chałę.
Popieram w 1000 %

Miuzziker spotkaj się z zespołami i wtedy ocenisz. A że nic o nich nie wiesz to co z tego - zagrają, porozmawiacie i już nic więcej Ci nie będzie potrzebne

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:45   #274
nos_ek
Raczkowanie

ja również się melduje będę Was obserwować bo z reguły mało się udzielam.... i cały czas zazdroszcze dziewczyną, które mają ten dzień przed sobą też bym tak chciała.....
Mam pytanie po raz drugi do już mężatek jak to jest w tym urzedzie stanu cywilnego z tym aktem małżeńskim... czy jak brałyście odpis to jest jakaś opłata... i czy nie wystarcza do zmiany danych osobowych wydane wcześniej to zaświadczenie przez UC... bo mi się tak starsznie nie chce jechać po mój akt... taki jestem leń, że jeszcze nic nie załatwiłam....
nos_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:55   #275
patusia1987
Raczkowanie

Dziękuje WAM WSZYSTKIM ZA OPINIE
A CO DO TARGÓW MACIE 100% RACJI W TAMTYM ROKU BYŁY STRASZNIE KICZOWATE...

NIO MAM JUŻ ZAKLEPANE WSZYSTKO ALE MUSZE SIĘ JESZCZE ZASTANOWIĆ
TAK JAK PISZECIE NAJWAŻNIEJSZA JEST MUZYKA

CO DO SUKIENKI MYŚLĘ NAD SZYCIEM WŁAŚNIE NIO ALE..MOŻE COŚ FAJNEGO ZNAJDĘ W SALONIE
I CO DO CIASTA NA BANK BĘDZIE Z SZARLOTKI TORT I CIASTA BYŁY PYCHA U MOJEJ SIOSTRY 10LIPCA AŻ MI ŚLINKA POLECIAŁA
LICZYLIŚMY 10 dag TORTU NA OSOBĘ

Cel 1 : 60 kg Cel 2 : 50 kg
70-
69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
Żonka 10.09.2011

patusia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:03   #276
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Hej Wiolaraczka
Co do fotografa to najlepiej umów się na spotkanie z jednym i drugim i wtedy zdecydujesz. Zdjęcia w internecie to nie wszystko
A co do kucharki o nazwisku Niebudek to są dwie. Jedna taka starsza, która mieszka koło kościoła Jadwigi gotowała na weselu brata mojego TŻ. Jedzenie dobre choc nie miałam czasu jeśc, bo świadkowałam

Dziękuję Ci kochana za odp
Nawet nie wiedziałam,że są dwie kucharki o tym nazwisku, muszę się zorientować o którą chodzi
A na co zwrócić uwagę podczas spotkania z fotografami?
Może któraś z Was korzystała z usług pana Bieńka lub Kowalczyka ?

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 20:14   #277
qbsonik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
i ostatnie zdjęcie
Ślicznie wyglądałaś, relacja rewelacja
Stary 2010-09-09, 21:25   #278
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
I znów kłania się czytanie forum Już nie raz, nie dwa itd. pisałam, że miałam Marcina Kowalczyka i niedawno wstawiałam zdjęcia, więc poszperaj w poprzednim wątku a znajdziesz, gdzieś pod koniec Polecam go jak najbardziej, oczywiście, że ja bym go drugi i trzeci raz itd. (oby nie do ślubu ) wybrała ponownie.
A masz, znalazłam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4781
i to
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4741
a teraz czekam na fotoksiążkę od niego

NIKOLA - 05-03-2012

Edytowane przez syrwia81
Czas edycji: 2010-09-09 o 21:29
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:51   #279
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nos_ek Pokaż wiadomość
ja również się melduje będę Was obserwować bo z reguły mało się udzielam.... i cały czas zazdroszcze dziewczyną, które mają ten dzień przed sobą też bym tak chciała.....
Mam pytanie po raz drugi do już mężatek jak to jest w tym urzedzie stanu cywilnego z tym aktem małżeńskim... czy jak brałyście odpis to jest jakaś opłata... i czy nie wystarcza do zmiany danych osobowych wydane wcześniej to zaświadczenie przez UC... bo mi się tak starsznie nie chce jechać po mój akt... taki jestem leń, że jeszcze nic nie załatwiłam....
Za odpis aktu małżeństwa płaci się, opłata skarbowa:
a. 22 zł - za odpis skrócony,
b. 33 zł - za odpis zupełny.

Wcześniejsze zaświadczenie nie wystarczy, bo ono nie stanowi o tym, że małżeństwo zawarłaś. Jest tylko zaświadczeniem stweirdzającym brak przeciwwskazań do zawarcia ślubu.
Jeśli nie chce Ci się jechać to zadzwoń i zapytaj, może wyrażą zgodę żebyś przesłała wniosek i dowód opłaty skarbowej pocztą, a oni Ci odeślą. Chociaż wątpię.

Cytat:
Napisane przez patusia1987 Pokaż wiadomość
Dziękuje WAM WSZYSTKIM ZA OPINIE
A CO DO TARGÓW MACIE 100% RACJI W TAMTYM ROKU BYŁY STRASZNIE KICZOWATE...

NIO MAM JUŻ ZAKLEPANE WSZYSTKO ALE MUSZE SIĘ JESZCZE ZASTANOWIĆ
TAK JAK PISZECIE NAJWAŻNIEJSZA JEST MUZYKA

CO DO SUKIENKI MYŚLĘ NAD SZYCIEM WŁAŚNIE NIO ALE..MOŻE COŚ FAJNEGO ZNAJDĘ W SALONIE
I CO DO CIASTA NA BANK BĘDZIE Z SZARLOTKI TORT I CIASTA BYŁY PYCHA U MOJEJ SIOSTRY 10LIPCA AŻ MI ŚLINKA POLECIAŁA
LICZYLIŚMY 10 dag TORTU NA OSOBĘ

Wystarczy pisać normalną czcionką.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 23:23   #280
mroweczka21
Raczkowanie

Też polecam Efekt z Chęcin. Super grają ale wątpię żeby mieli termin. Ja ich rezerwowałam prawie 2.5 roku wcześniej. Super chłopaki grają, wszystkim gościom się podobało..

ja korzystałam z usług Kuby Bieńka ale jeszcze na plener czekam przez tą pogodę.. polecam odwiedzić Kubę w domu i obejrzeć zdjęcia. Cena ok 2000zł za wesele i plener. A zdjęcia super.. jak tylko odbiorę moje to wstawię
Stary 2010-09-10, 00:06   #281
arturs
Przyczajenie

GG do arturs Send a message via Skype™ to arturs

Witam wszystkie panie na forum..
i pana Emira też
Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Z fotografem możesz sobie dać spokój jeśli chodzi o targi.
Dokładnie.. w zeszłym roku byliśmy z żoną na rekonesansie i niestety porażka.. generalnie ja też działam trochę w branży foto (bardziej hobby niż zarobkowo) i z tego co wiem to czołówka na 2011 rok już ma 90% terminów zajęte..

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Mój kolega był super fotografem i sukcesu nie odniósł. Wygrał wiele konkursów, zrobił kilka ślubów m.in. mojej siostrze. Robił dużo słabszym sprzętem bo było to 5 lat temu a moim fotkom daleko do jego zdjęć. Po prostu nie umiał się odpowiednio zareklamować - ja umiem i klientów mam
Bo marketing to podstawa.. sprzęt owszem pomaga ale sam zdjęcia nie zrobi.. dlatego ja uparcie ćwiczę żeby chociaż trochę mnie sprzęt słuchał

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
śmiesza mnie dziewczyny ktorym sie wydaje ze byle fotograf im zrobi "artystyczna" sesje we wodzie, czy tam bog wie gdzie.. takie niby inne ale no sorry co w nich pieknego.. takie foty we wodzie robi raczje ktos kto na prawde ma wprawe w robieniu czegos takiego wie jaki efekt wyjdize a nie byle kto..a czasem jak sie patrzy na te zdjecia to ło matko :/
Bo na plener pomysł trzeba mieć.. W wodzie to jeszcze nic.. niektórzy robią w błocie czy w jakiś fabrykach starych itp. i jak nie ma koncepcji to niestety różnie to wychodzi..

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
A na co zwrócić uwagę podczas spotkania z fotografami?
Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
I znów kłania się czytanie forum Już nie raz, nie dwa itd. pisałam, że miałam Marcina Kowalczyka i niedawno wstawiałam zdjęcia, więc poszperaj w poprzednim wątku a znajdziesz, gdzieś pod koniec Polecam go jak najbardziej, oczywiście, że ja bym go drugi i trzeci raz itd. (oby nie do ślubu ) wybrała ponownie.
A masz, znalazłam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4781
i to
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4741
a teraz czekam na fotoksiążkę od niego
Marcina znam - robiłem mu zdjęcia na chrzcinach jego syna - to dopiero stresik robić zdjęcia u dobrego fotografa ale chyba dałem radę - naprawdę fajne foty robi - tyle że spieszyć się trzeba z terminami bo jak parę dni temu z nim rozmawiałem to już na 2012 rok zapisy ma

Pozdrawiam..

Edytowane przez arturs
Czas edycji: 2010-09-10 o 10:56
arturs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 09:38   #282
miuzziker
Raczkowanie

Powiedźcie mi czy opłaca się płacić zespołowi połowę kasy co bierze za pierwszy dzień, na poprawiny? Może lepiej wziąć laptopa i podpiąć do głośników i na te pare godzin starczy? Co o tym myślicie?
miuzziker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:14   #283
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Powiedźcie mi czy opłaca się płacić zespołowi połowę kasy co bierze za pierwszy dzień, na poprawiny? Może lepiej wziąć laptopa i podpiąć do głośników i na te pare godzin starczy? Co o tym myślicie?
Nie wiem jak tam Twój zespół ale mój mało bierze za 2 dni i będzie na poprawinach

Piątek

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:16   #284
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak tam Twój zespół ale mój mało bierze za 2 dni i będzie na poprawinach

Piątek
też się cieszę :P
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:35   #285
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Odradzam puszczanie muzyki z laptopa, po pierwsze musisz mieć osobę która się tym będzie zajmowała cały czas, mieć dobre głośniki. Jeśli orkiestra Ci nie powie dużo więcej to bierz ją, a jak nie to polecam z całego serca DJ na poprawiny koszt około 700 zł a zabawa na maxa

Trooskawa ale zapodałaś awatara hihihi, dobrze że Cię znam inaczej bym pomyślała że strasznie ostra z Ciebie kobietka albo że już tak męża tresujesz

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-09-10 o 10:37
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:36   #286
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Cytat:
Piątek
W końcu

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:11   #287
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Piątek
Ooojjj jakże ja się z tego powodu cieszę

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:14   #288
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Trooskawa ale zapodałaś awatara hihihi, dobrze że Cię znam inaczej bym pomyślała że strasznie ostra z Ciebie kobietka albo że już tak męża tresujesz
od poczatku trzeba postawic sprawe jasno hahaha jak to sie mówi sie gra sie ma

Cytat:
odradzam laptop, jak nie chcesz zespolu na poprawiny to wez dj, taniej wyjdzie a bedzie odmiana po weselu
Stary 2010-09-10, 11:26   #289
Lowczyni
Zakorzenienie

Tak sobie przypomniałam że miałyśmy się spotkać w większym gronie po tych naszych ślubach. Obejrzałam listę i chyba 30 październik byłby najlepszy aby zakończyć ten rok wesel i przygotowań ? 23 października beaciunia zmienia stan "skupienia" a potem dłuuuugo dłuuuu go nikt Więc co Wy na to?
Oczywiście nie wierzę w to że wszystkim ten termin będzie odpowiadał, zawsze się ktoś znajdzie kto nie będzie mógł. Więc lepiej wcześniej ustalić jakiś termin.
Stary 2010-09-10, 11:37   #290
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie przypomniałam że miałyśmy się spotkać w większym gronie po tych naszych ślubach. Obejrzałam listę i chyba 30 październik byłby najlepszy aby zakończyć ten rok wesel i przygotowań ? 23 października beaciunia zmienia stan "skupienia" a potem dłuuuugo dłuuuu go nikt Więc co Wy na to?
Oczywiście nie wierzę w to że wszystkim ten termin będzie odpowiadał, zawsze się ktoś znajdzie kto nie będzie mógł. Więc lepiej wcześniej ustalić jakiś termin.
Jestem za
Ale ja mogę tylko w weekendy
Stary 2010-09-10, 11:47   #291
Lowczyni
Zakorzenienie

alaming ja myślę że większości będzie bardziej pasowało w weekend niż na tygodniu. Parę przecież dziewczyn nie mieszka na codzień w Kielcach, część pod Kielcami. Myślę że 30 października byłby ok - wstępnie. Mam tylko nadzieję że ja sama nie pojadę w podróż poślubną hihiih.
Kurczę chyba z 30 to nic nie wyjdzie bo to weekend prze świętem Wszystkich Zmarłych. Więc może listopad ???
Stary 2010-09-10, 11:48   #292
flawless
Raczkowanie

Witam po długiej przerwie, ale straciłam dostęp do internetu. Czas na moją ślubną relację:
Kościół Katedra - piękne kazanie przez księdza, którego nie kojarzę w ogóle (to chyba ten nowy), skrzypek spisał się na medal
Sala Leśna Biesiada w Woli kopcowej - wszyscy byli pod wrażeniem i sali i otoczenia, jedzenie i obsługa bez zastrzeżeń. Mieliśmy 3 gorące posiłki oprócz obiadu, a goście i tak nie mogli tego przejeść. Nie zdecydowaliśmy się na wiejski stół i dobrze, poszło więcej zakąsek
Tort lodowy - Cremova - wszyscy się pytali skąd zamawialiśmy torcik, pyszne lody (śmietankowy, truskawkowy i orzechowy) zgodnie z obietnicą były kawałki orzechów i truskawek, polecam. Dostawa na czas i wypożyczają paterę.
Ciasta - Marta Perz z Woli Kopcowej - rewelecja wesela, tak gościom smakowały, że poszło też ciasto przeznaczone na poprawiny! Były babeczki jagodowo-serowe, z jagodami i wiśnią i bitą śmietaną oraz z toffi - PYCHA! Ciasta: chałwowiec, śliwkowiec, sernik z galaretką i amerykanowiec (prażone orzechy i jabłka)
DJ - Waldemar Ołownia - stokrotne dzięki dla niego i jego żony, panowali nad wszystkim, bardzo nam pomagali w trakcie imprezy, polecam! Znajomi zadedykowali nam Scyzoryka i poszła pełna wersja!
Fryzura - Agnieszka z Salonu HATOR - trzymała się do wieczora w niedzielę! byłam bardzo zadowolona
Makijaż - Dominika z For You - jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak pięknego i trwałego makijażu! Sto procent profesjonalizmu i najlepsze kosmetyki! Makijażu nie trzeba było nawet poprawiać, trzymał się od 11.00 do samego rana!
Dekoracje sali i wiązanka - Pokusa - super, piękne, dekoracja sali taka jak mi się wymarzyła niestety płatki róż były częściowo przygniłe, czego nie mogę podarować za tą kasę, którą u nich wydałam (i prawie nie było czerwonych płatków!)
Kwiaty na podziękowanie- Pani Kasza z bazar - dla rodziców piękne storczyki, a dla chrzestnych i babć wiązanki z eustomy, ceny bardzo przystępne.
Suknia - Sposa model Amelia - przeszła moje najśmielsze oczekiwania, wszyscy byli zachwyceni. Polecam salon Kiara - obsługa profesjonalna do samego końca!
Biżuteria - Kuferek - delikatne srebrne długie kolczyki z kryształem na końcu, szybko wykonane zamówienie, super wybór
Auto Austin Princess - mogłabym nim jeździć codziennie, kierowca uratował nas przed deszczem białym parasolem.
Pierwszy taniec to walc angielski do utworu "Fascination" Nat King Cole.
Na profesjonalne zdjęcia (Mariusz Frączek) musimy poczekać jakieś 2 miesiące. Zdjęcia robione prywatnym aparatem taty- wszystkie zamazane!!! Niestety nie mam się czym pochwalić
W skrócie to wiele rzeczy nie wyszło tak jak planowaliśmy, ale chyba będziemy bogaci, bo tak lało, że to musiał być jakiś znak:P
flawless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:57   #293
srubka87
Zadomowienie

Cytat:
Jestem za

Flawless-moje grtulacje

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-09-10 o 12:04
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:59   #294
alamig
Zakorzenienie

flawless super relacja! Wszystkiego najlepszego
Teraz czekamy na fotki

Cytat:
alaming ja myślę że większości będzie bardziej pasowało w weekend niż na tygodniu. Parę przecież dziewczyn nie mieszka na codzień w Kielcach, część pod Kielcami. Myślę że 30 października byłby ok - wstępnie. Mam tylko nadzieję że ja sama nie pojadę w podróż poślubną hihiih.
Kurczę chyba z 30 to nic nie wyjdzie bo to weekend prze świętem Wszystkich Zmarłych. Więc może listopad ???
Masz rację, lepiej będzie w listopadzie. Spotkamy się gdzieś na grzańca
Stary 2010-09-10, 12:16   #295
justynao
Raczkowanie

miuziiker proponuje CONCRET Z JEDRZEJOWA. maja swoja stronke tam jest nr tel

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

a Ktoras z Was pytała o Pania Niebudek ... to jesli chodzi ta spoza Kielc a wlasciwie z okolic morawicy to u mnie gotowala na weselu (zreszta u mojego brata jakies 2 latat temu też) i jestem jaknajbardziej zadowolona . Ona ma swoja ekipe, tzn gotowanie i obsluga wesela (kelnerzy ) - ja placilam za wesele +poprawiny cos ok.2 tys.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

lowczyni - ślicznie wygladałaś ... no i ten Palac w Kurozwekach prawdziwa ksiezniczka
„...Nic się nie dzieje przedwcześnie, i nic się nie dzieje za późno, i wszystko się dzieje w swoim czasie wszystko... Wszystkie uczucia, spotkania, odejścia, powroty, czyny i zamiary. Zawsze właściwą godzinę biją zegary.”
________07.08.2010_______
justynao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 12:41   #296
Lowczyni
Zakorzenienie

flawless gratulację , fajnie że wszystko Wam się ułożyło i z wszystkiego jesteście prawie zadowoleni
Stary 2010-09-10, 13:03   #297
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
no własnie lepiej na listopad ja w ten ostatni weekend pazdziernika na bank wypadałabym

Cytat:
Napisane przez flawless Pokaż wiadomość
Witam po długiej przerwie, ale straciłam dostęp do internetu. Czas na moją ślubną relację:
Kościół Katedra - piękne kazanie przez księdza, którego nie kojarzę w ogóle (to chyba ten nowy), skrzypek spisał się na medal
Sala Leśna Biesiada w Woli kopcowej - wszyscy byli pod wrażeniem i sali i otoczenia, jedzenie i obsługa bez zastrzeżeń. Mieliśmy 3 gorące posiłki oprócz obiadu, a goście i tak nie mogli tego przejeść. Nie zdecydowaliśmy się na wiejski stół i dobrze, poszło więcej zakąsek
Tort lodowy - Cremova - wszyscy się pytali skąd zamawialiśmy torcik, pyszne lody (śmietankowy, truskawkowy i orzechowy) zgodnie z obietnicą były kawałki orzechów i truskawek, polecam. Dostawa na czas i wypożyczają paterę.
Ciasta - Marta Perz z Woli Kopcowej - rewelecja wesela, tak gościom smakowały, że poszło też ciasto przeznaczone na poprawiny! Były babeczki jagodowo-serowe, z jagodami i wiśnią i bitą śmietaną oraz z toffi - PYCHA! Ciasta: chałwowiec, śliwkowiec, sernik z galaretką i amerykanowiec (prażone orzechy i jabłka)
DJ - Waldemar Ołownia - stokrotne dzięki dla niego i jego żony, panowali nad wszystkim, bardzo nam pomagali w trakcie imprezy, polecam! Znajomi zadedykowali nam Scyzoryka i poszła pełna wersja!
Fryzura - Agnieszka z Salonu HATOR - trzymała się do wieczora w niedzielę! byłam bardzo zadowolona
Makijaż - Dominika z For You - jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak pięknego i trwałego makijażu! Sto procent profesjonalizmu i najlepsze kosmetyki! Makijażu nie trzeba było nawet poprawiać, trzymał się od 11.00 do samego rana!
Dekoracje sali i wiązanka - Pokusa - super, piękne, dekoracja sali taka jak mi się wymarzyła niestety płatki róż były częściowo przygniłe, czego nie mogę podarować za tą kasę, którą u nich wydałam (i prawie nie było czerwonych płatków!)
Kwiaty na podziękowanie- Pani Kasza z bazar - dla rodziców piękne storczyki, a dla chrzestnych i babć wiązanki z eustomy, ceny bardzo przystępne.
Suknia - Sposa model Amelia - przeszła moje najśmielsze oczekiwania, wszyscy byli zachwyceni. Polecam salon Kiara - obsługa profesjonalna do samego końca!
Biżuteria - Kuferek - delikatne srebrne długie kolczyki z kryształem na końcu, szybko wykonane zamówienie, super wybór
Auto Austin Princess - mogłabym nim jeździć codziennie, kierowca uratował nas przed deszczem białym parasolem.
Pierwszy taniec to walc angielski do utworu "Fascination" Nat King Cole.
Na profesjonalne zdjęcia (Mariusz Frączek) musimy poczekać jakieś 2 miesiące. Zdjęcia robione prywatnym aparatem taty- wszystkie zamazane!!! Niestety nie mam się czym pochwalić
W skrócie to wiele rzeczy nie wyszło tak jak planowaliśmy, ale chyba będziemy bogaci, bo tak lało, że to musiał być jakiś znak:P
gratulacje i wszystkiego dobrego!!
Stary 2010-09-10, 13:20   #298
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Ja jestem za listopadem, bo w ten ostatni weekend października na pewno mnie nie będzie. Tylko u mnie 6 i 7 odpada, 20 i 21 też, bo mam szkołę i będę w Katowicach. Pewnie się nie załapię

Cytat:
Napisane przez flawless Pokaż wiadomość
Gratulacje
Stary 2010-09-10, 13:26   #299
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Ja jestem za listopadem, bo w ten ostatni weekend października na pewno mnie nie będzie. Tylko u mnie 6 i 7 odpada, 20 i 21 też, bo mam szkołę i będę w Katowicach. Pewnie się nie załapię
Ja na początku listopada wyjeżdżam na 2 tygodnie w podróż poślubną (a przynajmniej tak planuje). Więc może przełóżmy spotkanie na ostatni weekend listopada i faktycznie wylądujemy na grzanym winie
Stary 2010-09-10, 13:29   #300
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na początku listopada wyjeżdżam na 2 tygodnie w podróż poślubną (a przynajmniej tak planuje). Więc może przełóżmy spotkanie na ostatni weekend listopada i faktycznie wylądujemy na grzanym winie
Gdzie jedziecie w podróż?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości