Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 194 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 10:45   #5791
romaria
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczynki z promiennym uśmiechem dziś jest zaczęła mi się 4 doba od zabiegu i czuje się mega lepiej. Wzięłam sobie na noc już tylko pół ketanolku i persen, napiłam się meliski i po Na Wspólnej zasnęłam jak dzidzia Mój TŻ tym razem nie mógł zasnąć, patrzył jak śpie, czy oddycham, i czy się aby nie przekręcam na bok, przestraszył się tych nassenych tabletek Budziłam się dwa razy w nocy, połaziłam po chatce, napiłam się meliski i znów do wyrka. Jak człowiek wyspany to aż chce się żyć, rano powolutku pozmywałam naczynka, mam apetyt
Wczoraj podczas masowanka i zmieniania opatrunków poczyniliśmy z TŻ fotki ale ma je w telefonie więc wrzucę wieczorkiem.

Czekam teraz na mamusię, która jak mi się dziś przypomniało ma DZIŚ URODZINY 50-TE więc mam dla niej suprise jezu nie wiem jak zareaguje buuuuu...
Super Fergilka, ja bacznie obserwuje Twoje samopoczucie, bo moja op we wtorek i tak porownuje sobie, w jaki dzien jak moge sie czu hehe

U mnie nikt o op nie wie, zdrowka dla mamy
Stary 2010-09-10, 11:03   #5792
milusia84
Raczkowanie

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cześć Dziewczynki
Żyję i jestem z powrotem.... z cyckami..hihhi
wszystkie baty przyjmę z pokorą...ale naprawdę myslałam o Was
no i wiecie, po op u mamusi odpoczywałam a tam internetu jak na lekarstwo i wolny jak żółw no i bałam się że mnie brat przyłapie jescze na tym to juz w ogóle żyć by mi nie dał (bo się domyślił że ja po operacji..).
No a jak już wróciłam do domku to się okazało że kabel od laptopa nie łączy i dalej nie mogłam dać wam znać że operację przeżyłam...
No i narazie tylko dzisiaj z wami troszkę posiedzę bo dziś znowu do mamusi na parę dni wyjeżdzam...
No i co mi najwięcej czasu zabrało ostatnio to to że chcemy kupić mieszkanko wiec szukam i oglądam...

No mam nadzieję że sie wytłumaczyłam i wybaczycie mi
milusia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:15   #5793
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milusia84 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cześć Dziewczynki
no i wiecie, po op u mamusi odpoczywałam a tam internetu jak na lekarstwo i wolny jak żółw no i bałam się że mnie brat przyłapie jescze na tym to juz w ogóle żyć by mi nie dał (bo się domyślił że ja po operacji..).
No a jak już wróciłam do domku to się okazało że kabel od laptopa nie łączy i dalej nie mogłam dać wam znać że operację przeżyłam...
No i narazie tylko dzisiaj z wami troszkę posiedzę bo dziś znowu do mamusi na parę dni wyjeżdzam...
No i co mi najwięcej czasu zabrało ostatnio to to że chcemy kupić mieszkanko wiec szukam i oglądam...

, a wybacze jak zobacze
Stary 2010-09-10, 11:28   #5794
kejtigda
Wtajemniczenie

Fergilka widzisz jak z godziny na godzinę jest lepiej, nic tylko się cieszyć Mama pewnie się zszokuje ale pewnie też zrobi jej się Ciebie szkoda choć mi mama ciągle mówiła że cierpię na własne życzenie, ale i tak widziałam jak serce jej pęka
Stary 2010-09-10, 11:28   #5795
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:

Cześć Dziewczynki

Wybaczają???Wybaczają...h heheheh lepiej się wytłumacz ktory podpis się zrealizował 300 345 czy 390 jak było i jak tam ból przeżyłaś??
Stary 2010-09-10, 11:30   #5796
milusia84
Raczkowanie

hihih ale baty... oj boli..
szukam kabelka i postaram się...
Stary 2010-09-10, 11:31   #5797
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwianna Pokaż wiadomość
Poprawiłam mały błąd w moim nicku
upsss.... wybacz
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:32   #5798
kinius33
Raczkowanie

GG do kinius33

agnes281 Praca w Australii? Fiu, fiu...
kissy1234 Ja na czas ciąży rzuciłam ot tak i nie miałam żadnego problemu!
beatrycze Super, że udało się przełożyć biopsję.
dragonLady Witaj!
madzienka2010 Myślę, że doktor wie, co robi.
Kurdę, dziewczyny chwilę mnie nie było, a Wy tyyyyyyyyyyyyle natworzyłyście!
Ja ciułam I właściwie nic specjalnego nie robię. Naoglądałam się cycków i stwierdziłam, że chcę duże.
kinius33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:32   #5799
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie , ze tak spokojnie o tym piszesz, ja bym sie wsciekla gdybym miala taka sytuacje
Cytat:
Napisane przez kwianna Pokaż wiadomość
Tak jak ja. I nie chodzi o to czy pod gruczoł czy pod mięsień, ale o to że nie wiedziałam co i jak.
uwierzcie, ja byłam tak zdesperowana, że mnie nie obchodziło jak i ile, byle by było cokolwiek
Stary 2010-09-10, 11:58   #5800
milusia84
Raczkowanie

oj kabelka nie ma. obiecuję że nadrobię i albumik będzie piękny ale w następnym tygodniu...

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Wybaczają???Wybaczają...h heheheh lepiej się wytłumacz ktory podpis się zrealizował 300 345 czy 390 jak było i jak tam ból przeżyłaś??
345 ml. jakby były większe to bym się ciągle potykała bo patrząc w dół nie widziałabym nic oprócz cycków. ale serio to cieszę sie że takie dr wybrał i nie dał sie namówić na większe, takie są ok choć czasem myślę że jeszcze za duże...
A swoje przeżyłam bo jak przyjechałam na miejsce to sie okazało że dr musi pilnie wyjechać do ministerstwa i operację miałam w sobotę 14.08.Tak więc dwa dni w szpitalu odpoczywałam przed operacją i dr specjalnie dla mnie w sobotę przeprowadził zabieg. No i pamiętacie że przekładałam termin ze względu na miesiączkę..? no to dostałam w noc przed operacją! w ogóle nie w terminie!!! więc rada dla dziewczyn: żeby jednak zabrały ze soba co nieco na wypadek stresu i takiej właśnie reakcji organizmu!
A ból..? następnego dnia tak bolało że chciałam powiedzieć dr żeby mi to wyjął (gdybym tylko mogła się ruszyc...). Wyszłam w środę a w czwartek obyło się bez leków przeciwbolowych (tylko że i tak musiałam do nich wrucić bo kazali ponieważ one także przeciwzapalnie działaja i cos tam...)

A w ogóle to miło znowu Was widzeć..

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

ach no i co ważne. zdecydowaliśmy z dr (jak już mnie malował przed) że nie będziemy wpychac na siłę przed otoczki brodawek żeby krzywdy mi nie zrobić tylko machniemy w fałdzie pod piersiami. trochę się zawiodłam bo przecież myślałam inaczej (jakbym wiedziała od początku to robiłabym u szamanki). no ale blizny nie są duże, co prawda już robią się twarde..
Stary 2010-09-10, 12:09   #5801
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinius33 Pokaż wiadomość
agnes281 Praca w Australii? Fiu, fiu...
kissy1234 Ja na czas ciąży rzuciłam ot tak i nie miałam żadnego problemu!
beatrycze Super, że udało się przełożyć biopsję.
dragonLady Witaj!
madzienka2010 Myślę, że doktor wie, co robi.
Kurdę, dziewczyny chwilę mnie nie było, a Wy tyyyyyyyyyyyyle natworzyłyście!
Ja ciułam I właściwie nic specjalnego nie robię. Naoglądałam się cycków i stwierdziłam, że chcę duże.
ja juz po bipsji i mam wynik jest ok
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 12:48   #5802
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
345 ml. jakby były większe to bym się ciągle potykała bo patrząc w dół nie widziałabym nic oprócz cycków. ale serio to cieszę sie że takie dr wybrał i nie dał sie namówić na większe, takie są ok choć czasem myślę że jeszcze za duże...
A swoje przeżyłam bo jak przyjechałam na miejsce to sie okazało że dr musi pilnie wyjechać do ministerstwa i operację miałam w sobotę 14.08.Tak więc dwa dni w szpitalu odpoczywałam przed operacją i dr specjalnie dla mnie w sobotę przeprowadził zabieg. No i pamiętacie że przekładałam termin ze względu na miesiączkę..? no to dostałam w noc przed operacją! w ogóle nie w terminie!!! więc rada dla dziewczyn: żeby jednak zabrały ze soba co nieco na wypadek stresu i takiej właśnie reakcji organizmu!
A ból..? następnego dnia tak bolało że chciałam powiedzieć dr żeby mi to wyjął (gdybym tylko mogła się ruszyc...). Wyszłam w środę a w czwartek obyło się bez leków przeciwbolowych (tylko że i tak musiałam do nich wrucić bo kazali ponieważ one także przeciwzapalnie działaja i cos tam...)

A w ogóle to miło znowu Was widzeć..

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

ach no i co ważne. zdecydowaliśmy z dr (jak już mnie malował przed) że nie będziemy wpychac na siłę przed otoczki brodawek żeby krzywdy mi nie zrobić tylko machniemy w fałdzie pod piersiami. trochę się zawiodłam bo przecież myślałam inaczej (jakbym wiedziała od początku to robiłabym u szamanki). no ale blizny nie są duże, co prawda już robią się twarde..
Witaj no w końcu dałaś znak życia niedobra dziewczyno Cieszę się bardzo, że taka zadowolona wróciłaś Ze wszystko tak się skończyło mimo małych perypetii.
Szew w fałdzie to też nie takie zło jest króciutki i z pewnością się schowa tam gdzie powinien Będzie dobrze A teraz na fotki czekamy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 12:55   #5803
milusia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witaj no w końcu dałaś znak życia niedobra dziewczyno Cieszę się bardzo, że taka zadowolona wróciłaś Ze wszystko tak się skończyło mimo małych perypetii.
Szew w fałdzie to też nie takie zło jest króciutki i z pewnością się schowa tam gdzie powinien Będzie dobrze A teraz na fotki czekamy
Cześć Mya przynajmniej miałam dobre wejście hihi
Miło że czekałyście...
a fotki będą ale dopiero za parę dni...
Stary 2010-09-10, 12:57   #5804
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Tak jest pani doktor

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

To ja odliczę na dziś niedługo niezły maraton będzie, dzień po dniu no no
o jak fajnie, że odliczyłaś
No faftycznie już niedługo prawdziwy maraton się zacznie - tyle ślicznotek pod rząd

Mam koleżankę, która też robiła tam gdzie Ty. No i jak ją spytałam ze dwa msc po operacji jakie ma implanty odpowiedziała, że mentorki miseczkę C No serio - i też oczywiście nie wiedziała jak ma zrobione- podobno głębiej a nie na wierzchu . Wiec mnie akurat nie dziwi, że nie wiedziałaś co i jak .

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-09-10, 13:01   #5805
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

!!!! Jestem !!!!! zyje !!!!!
tak mnie bolało od pon ze to jakis koszmar byl....
lezalam w lozku i plakalam ale wtedy bolalo jeszcze bardziej, ale nie zalowalam i teraz tym bardziej jak bol minal troche. wiecie co jest najlepsze? ze On ciagle dzownil, pytal, wysylala sms. pwoiedzialam mu ze sie zobaczymy dopiero jak troche dojde do siebie, ale on sie uparl, ze mi pozmzoe, zajmie sie i...musialam dzownic do kumpeli zeby przyszla i mi umyla glowe, bop nigdy w zyciu nie pozwolilabym mu na tym etapie zobaczyc sie w takim stanie !!!! to wszystko nawet romantyczne...
co do cyckow ) wszystko git chyba, no oprocz tego bolu - lezalam pod kocem i nawet mialam problem zeby sobie opuscic portki od dresu w toalecie. kumpela ze mna jest, zmienimy opatrunki itd. - mama powiedziala ze jak mnie tak powalilo to zebym sie sama soba zajmowala bo ona nie ma juz sily do mnie i moich pomysłów, tata postanowil ze sie nie odzywa ) przejdzie im, znam ich sto lat
mam juz JE i mam na razie JEGO echh cudownie
dobrze ze piersi mam na zawsze...:/
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 13:09   #5806
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mya przynajmniej miałam dobre wejście hihi
Miło że czekałyście...
a fotki będą ale dopiero za parę dni...
no jasne że czkałyśmy i się martwiłyśmy
No wejście miałś że hoho - i tak mi się wydaje, że Twoje panienki tu u nas to chyba jako jedyne są sobotnie
A na foteczki poczekamy - najważniejsze, że u Ciebie wszystko o

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
!!!! Jestem !!!!! zyje !!!!!
tak mnie bolało od pon ze to jakis koszmar byl....
lezalam w lozku i plakalam ale wtedy bolalo jeszcze bardziej, ale nie zalowalam i teraz tym bardziej jak bol minal troche. wiecie co jest najlepsze? ze On ciagle dzownil, pytal, wysylala sms. pwoiedzialam mu ze sie zobaczymy dopiero jak troche dojde do siebie, ale on sie uparl, ze mi pozmzoe, zajmie sie i...musialam dzownic do kumpeli zeby przyszla i mi umyla glowe, bop nigdy w zyciu nie pozwolilabym mu na tym etapie zobaczyc sie w takim stanie !!!! to wszystko nawet romantyczne...
co do cyckow ) wszystko git chyba, no oprocz tego bolu - lezalam pod kocem i nawet mialam problem zeby sobie opuscic portki od dresu w toalecie. kumpela ze mna jest, zmienimy opatrunki itd. - mama powiedziala ze jak mnie tak powalilo to zebym sie sama soba zajmowala bo ona nie ma juz sily do mnie i moich pomysłów, tata postanowil ze sie nie odzywa ) przejdzie im, znam ich sto lat
mam juz JE i mam na razie JEGO echh cudownie
dobrze ze piersi mam na zawsze...:/
no na zawsze są- nie oddasz ich nikomu!
Jak miło że jesteś I bardzo się cieszę , że wszystko tak dobrze. Ból minie - zapomina się go szybko Uściskaj ode mnie kumpele super że możesz na nia liczyć. I wielki buziak dla Tego Pana za którego ja trzymałam kciuki .

Stary 2010-09-10, 13:11   #5807
milusia84
Raczkowanie

ech znowu się zaczyna.... siedzenie przed kompem a w domu chaos. tak tu z Wami miło że czasu nie ma żeby sie ogarnąć...po dziecko do przedszkola musze lecieć wiec odezwę się jeszcze później... buziaki
No i witam się z nowymi Dziewczynami! przybyło was tu trochę.. fajnie że jesteście... widzę też że wrzesien pracowity... oj będzie się działo.. może zrobimy paradę pięknych cycusiów?
Stary 2010-09-10, 13:17   #5808
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkie dziewczynki z promiennym uśmiechem dziś jest zaczęła mi się 4 doba od zabiegu i czuje się mega lepiej. Wzięłam sobie na noc już tylko pół ketanolku i persen, napiłam się meliski i po Na Wspólnej zasnęłam jak dzidzia Mój TŻ tym razem nie mógł zasnąć, patrzył jak śpie, czy oddycham, i czy się aby nie przekręcam na bok, przestraszył się tych nassenych tabletek Budziłam się dwa razy w nocy, połaziłam po chatce, napiłam się meliski i znów do wyrka. Jak człowiek wyspany to aż chce się żyć, rano powolutku pozmywałam naczynka, mam apetyt
Wczoraj podczas masowanka i zmieniania opatrunków poczyniliśmy z TŻ fotki ale ma je w telefonie więc wrzucę wieczorkiem.

Czekam teraz na mamusię, która jak mi się dziś przypomniało ma DZIŚ URODZINY 50-TE więc mam dla niej suprise jezu nie wiem jak zareaguje buuuuu...
aż się uśmiechnęłam No widzę, że promieniejesz- brawo Słonko Wszytsko co przykre już za Tobą
A mama jak Cię zobaczy taką szczęśliwą - to zrozumie z pewnościąOczywiaści e tak dla zasady powie co myśli - ale to prawo mam

Stary 2010-09-10, 13:28   #5809
korinka
BAN stały

Cytat:

Fergilka, cieszę się, że u Ciebie lepiej!! widzę, że mniej więcej w jednym czasie miałyśmy operację!! u mnie tez z dnia na dzień coraz lepiej tylko właśnie jedna pierś mnie bardziej boli do drugiej...w sensie ze jak coś robię to jedną bardziej czuję..
Kissy takie miałaś zawirowania miłosne a widać ze u Ciebie coraz lepiej!! masz cycki, masz faceta i przyjaciółkę która Ci pomaga! normalnie lepiej być nie mogło

u mnie tez dobrze, po rozmowie z moim menem jest coraz lepiej i coraz więcej mi pomaga w domu..bo widzi, że póki co to wiele czynności sprawia mi trudność! no cóż...lepiej późno niż wcale

korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 14:22   #5810
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
o jak fajnie, że odliczyłaś
No faftycznie już niedługo prawdziwy maraton się zacznie - tyle ślicznotek pod rząd

Mam koleżankę, która też robiła tam gdzie Ty. No i jak ją spytałam ze dwa msc po operacji jakie ma implanty odpowiedziała, że mentorki miseczkę C No serio - i też oczywiście nie wiedziała jak ma zrobione- podobno głębiej a nie na wierzchu . Wiec mnie akurat nie dziwi, że nie wiedziałaś co i jak .
no widzisz to nie tylko ja mnie to naprawdę nic nie interesowało, rób mi facet cycki i koniec
Stary 2010-09-10, 15:03   #5811
lenka2017
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Jestem tutaj nowa
Niedawno byłam na konsultacji u dr.Skwiercz powiedziala ze zrobi mi rozmiar 350 hp okragle nie wiem jak to bedzie wygladalo na poczatku wogole sie tym nie przejmowalam ale jak zaczelam czytac to forum to nie wiem czy to dobry rozmiar czy nie.
Ja mam 176 cm wzrostu waze 55kg moj wyjsciowy rozmiar malutkie A pod biustem 75 moze ktoras z was ma podobny rozmiar i mogła by pokazac zdjecia.

Pozdrawiam
lenka2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 15:56   #5812
kejtigda
Wtajemniczenie

Lenka akurat pani dr ma wyczucie jak mało kto, jest tu dużo Skwierczowych dziewczyn więc na pewno Ci jakaś pomoże, ja mam inne wkładki więc za dużo nie pomogę
Stary 2010-09-10, 16:41   #5813
agulek_c
Przyczajenie

Cześć tu znowu agulek. Mam pytanie czy któraś z Was dziewczyny ma moze implanty 410 profil średni anatomiczne eurosilicon i mogłaby mi powiedziec jak one mnie wiecej wygladaja (lub pokazac mi swoje zdjęcie) i czy nie sa za duze bo ja wlasnie sie nad nimi zastanawiam a moje obecne to małe 75 B przy wzroscie 172 cm i wadze ok 64 kg. Lub czy któraś moze ma implanty 370 HP anatomiczne i tez by mogla sie ze mna podzielic spostrzeżeniami - takie zaproponował mi drugi lekarz. Nadal poszukuje też opinii o dr Żukowska i dr Pisera - oboje sa z Łodzi.
agulek_c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:54   #5814
lenka2017
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Lenka akurat pani dr ma wyczucie jak mało kto, jest tu dużo Skwierczowych dziewczyn więc na pewno Ci jakaś pomoże, ja mam inne wkładki więc za dużo nie pomogę
Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Moja znajoma u niej robila i jest bardzo zadowolona
Stary 2010-09-10, 19:19   #5815
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Taki staniczek o którym piszesz nosi Sweet. Jak już dostaniesz na niego zgodę to podpytaj Sweet co i jak z tym rozmiarkiem- czy jest zawyżony czy nie.
nosila, teraz tez staram sie nosic ale w sumie to zapominam o nim jest mocno zabudowany z tylu a ja nosze przewaznie bluzki na ramiaczkach i nie ubieram go wtedy bo widac a on taki malo wyjsciowy jeszcze walcze o moje miesnie na mostku ale nie wiem czy juz puscily do konca czy nie ja w ogole zadnych roznic w moich cyckach nie widze , slepa jestem jak nic, musze im znowu fotki strzelic i porownac do tych poprzednich bo tylko tak jestem w stanie zobaczyc roznice, miekkosc czuje ale czy miesnie puszczaly czy nie to za cholere nie wiedzialam bez zdjec
ja mam rozmiar S a mam pod biustem chyba 72 jakos i na poczatku bardzo mnie cisnal, z czasem sie lekko rozluznil i jest git choc dalej cisnie
on ma z przodu 3 hatfki wiec mozna sobie regulowac

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
no widzisz to nie tylko ja mnie to naprawdę nic nie interesowało, rób mi facet cycki i koniec
nie obraz sie ale dla mnie jestes niepowazna
przeciez to masa pieniedzy i powazna ingerencja w organizm, powinnas miec to zaplanowane dokladnie i wiedziec dokladnie co ci robia a nie klasc sie i nie wazne jak byle tylko cos bylo..
bo jesli jeden zelek (o ile nie zartowalas) masz pod gruczol a drugi pod skore to ktos ci powaznie spierd***il te piersi..
poza tym jak mozna nie wiedziec gdzie sie bedzie mialo umiejscowiony implant? cale szczescie ze nie dostalas wiekszego bo by ci afrykankom do pepka zjechaly..

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Moja znajoma u niej robila i jest bardzo zadowolona
ja jestem bardzo zadowolona i jak najbardziej polecam pania dr
ja mam 325 startowalam z A/malutkie B i teraz stanikowe to 70E/F mam
a mam 169 wzrostu i waze 55 kg hu hu przybralo mi sie na wadze
nasyp sobie 350g ryzu w woreczki i wsadz w stanik i mocno czyms scisnij i tak mniej wiecej bedzie wygladac efekt
maceratka ma 350 i chyba calkiem podobne wymiary i u niej wyszlo to pieknie stanikowo jestesmy tak samo

zastanow sie jakiego efektu oczekujesz, popatrz sobie na zdjecia w necie jak rozmiary mniej wiecej wygladaja i tyle
a dlaczego pani dr powiedziala ze da ci 350?
Stary 2010-09-10, 19:32   #5816
lenka2017
Raczkowanie

Odrazu jak sie rozebralam powiedziala ze nie moze zrobic mi malych piersi bo mam dobrze rozbudowana klatke
Mowila ze 350 hp bedzie najleprze ze wyjdzie pozadne c
odradzala wieksze bo mowi ze wejda mi pod pachy
Szczerze mowiac to nie wiem czy to malo czy duzo dlatego szukam dziewczyn o podobnych gabarytach ktore maja te wkladki co mi zaproponowala Pani dr. zeby zobaczyc jak to wyglada.
Nie chce miec nie wiadomo jak wielkiego biustu ale skoro mam za to zaplacic niemale pieniadze i dac sie pokroic to chcialabym byc zadowolona z efektu
pozdrawiam
Stary 2010-09-10, 19:46   #5817
yoko02
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczynki.. mam pytanko do dziewczyn ,ktore robily sobie cycuszki u dr SKWIERCZ czy miałyście jakiś problem aby umowic termin operacji??? podano mi nr do pani doktor do domu ,ale nie mogę się dodzwonić .. jak dzwonie do gabinetu to pan z recepcji mówi, ze mam dzwonić do bólu jak zaproponowalam ,ze moze do gabinetu podjade i pogadam z pania dr to on ,ze to bez sensu ,ze ona ma duzo pacjentek i nie bedzie miala czasu.. nic z tego nie rozumiem???
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:54   #5818
lenka2017
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczynki.. mam pytanko do dziewczyn ,ktore robily sobie cycuszki u dr SKWIERCZ czy miałyście jakiś problem aby umowic termin operacji??? podano mi nr do pani doktor do domu ,ale nie mogę się dodzwonić .. jak dzwonie do gabinetu to pan z recepcji mówi, ze mam dzwonić do bólu jak zaproponowalam ,ze moze do gabinetu podjade i pogadam z pania dr to on ,ze to bez sensu ,ze ona ma duzo pacjentek i nie bedzie miala czasu.. nic z tego nie rozumiem???

hej
ja jak u niej bylam to tez dala mi do siebie domowy numer ale mowila zeby dzwonic tylko po 20.00 bo wczesniej jej nie ma a w czwartki to juz wogole ciezko bo wlasnie przyjmuje prywatnie.
Takze sprobuj po 20.00

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

ja jestem bardzo zadowolona i jak najbardziej polecam pania dr
ja mam 325 startowalam z A/malutkie B i teraz stanikowe to 70E/F mam
a mam 169 wzrostu i waze 55 kg hu hu przybralo mi sie na wadze
nasyp sobie 350g ryzu w woreczki i wsadz w stanik i mocno czyms scisnij i tak mniej wiecej bedzie wygladac efekt
maceratka ma 350 i chyba calkiem podobne wymiary i u niej wyszlo to pieknie stanikowo jestesmy tak samo

zastanow sie jakiego efektu oczekujesz, popatrz sobie na zdjecia w necie jak rozmiary mniej wiecej wygladaja i tyle
a dlaczego pani dr powiedziala ze da ci 350?[/QUOTE]

maceratka to login tej dziewczyny bo nie mog jej odszukac???/
Stary 2010-09-10, 20:07   #5819
yoko02
Raczkowanie

Wlasnie sie dodzwonilam i juz wszystko wiem termin mam na 8 listopada i nie moge sie juz doczekac....
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:12   #5820
Miskaa78
Kazar Lady

Sweety a powiedz co ma dać ten "stanik" jak to się ma do mięśni przy mostku?

a propos "puszczania" mięśnia to ja też nic nie czułam

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości