Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 10:49   #2221
sudenly
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez Aganiala Pokaż wiadomość
Więc dziś to już nie ma sensu, natomiast jutro z samego rańca po toalecie sie zważę a później zamelduję tutaj u Was

Najwyżej jak zobaczę powyżej 70 kg to przecież świat się nie zawali z tego powodu.

A efekt będzie jak tylko będę grzeczna
I jestem grzeczna - bo dziś drugi dzień a jeszcze nie wymiękłam.
Dla mnie najgorsze są pierwsze dni.
Zresztą po tym laniu na dzień dobry od Ciebie Agnese to tak mnie pupcia zabolała, ze postanowiłam już więcej nie grzeszyć

Z innej beczki. znalazłam wczoraj ser żółty o obniżonej zawartości tłuszczy - jakiś tam light. A na pewno białek jest więcej zgodnie z zasadą w książce. Czy ktoś jadł ser żółty na Fazie Uderzeniowej.
Kusi mnie ale jak powiecie, że nie to nie i koniec.

A poza tym Towarzysze i Towarzyszki - Żadnych Grzechów.
Będę słuchać o grzechach to w końcu sama zgrzeszę

Jesteście Super.
dasz radę jak ja juz prawie 4 tyg wytrzymalam to Ty tez wytrzymasz.a ja nigdy na diecie dluzej niz 1 dzien nie moglam wytrzymac

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:49   #2222
songoma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

yhy to ja chyba jem za dużo

I śn - śledzik z jajkiem
II śn - wiesniak z szynką, placuszki otrębowe
przekąska - serniczek
obiad - pierś z kurczaka lub udko gotowane najczęściej z sosem jogyrtowym
podwieczorek - serniczek
kolacja - twaróg chudy z tuńczykiem
do tego 1 kawa z mlekiem 0,5%, woda, ziółka i cola ...
może z tej coli zrezygnować? serniczek jest na przemian z zebrą ...
ehh sama nie wiem
gdzie tam za duzo. mnie by mleko przytrzymalo z tego wszystkiego, wiec kupuje laciate 0% - JESLI kupuje ;P moim zdaniem Agnese ma racje, moze po prostu taka Twoja cecha ze chudniesz na PW. z coli rezygnowac nie musisz bo nawet na mnie, ktora ma zastoje od byle czego nie robi ona wrazenia jest totalnie dozwolona ;P
nie widze w Twoim jadlospisie nic zlego
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:53   #2223
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
gdzie tam za duzo. mnie by mleko przytrzymalo z tego wszystkiego, wiec kupuje laciate 0% - JESLI kupuje ;P moim zdaniem Agnese ma racje, moze po prostu taka Twoja cecha ze chudniesz na PW. z coli rezygnowac nie musisz bo nawet na mnie, ktora ma zastoje od byle czego nie robi ona wrazenia jest totalnie dozwolona ;P

songoma też się zastanawiałam co ale mleka przeciez minimalna ilość wcześnie 0% dodawałam ale zmieniłam na o.5% tak sobie ooo ... może wróce na 0% żeby mieć czyste sumienie ... a tak to już nie wiem dlaczego ta waga tak mi skacze ... no pojęcia nie mam ... chyba musze spisywać wszystko co jem i wtedy zobacze co możnaby wyeliminować jeszcze ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:58   #2224
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
a u mnie leci na PW i bądź tu człowieku mądry ...
Mi tysz spada na PW zawsze Więc może to nie jest dziwne tylko u jednych spada na PP a u innych na PW

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:00   #2225
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Mi tysz spada na PW zawsze Więc może to nie jest dziwne tylko u jednych spada na PP a u innych na PW
Lukrecja a jak na PP ? dużo masz wzrostu ???
Stary 2010-09-10, 11:00   #2226
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
yhy to ja chyba jem za dużo
No coś Ty! Dla mnei ilościowo jest mniej-więcej tak samo. Poza deserkiem przed obiadem, ale ja za to licze kawę druga jako deserek.
Ja się nawet martwiłam czy nie jem za mało. Ale i tak więcej nie wcisnę już... To i tak gigantyczna zmiana, bo przed dietką piłam dwie kawy w pracy, najczęściej bez sniadania żadnego, a dopiero w domu jadłam obiad i to był JEDYNY mój posiłek, bo kolacji juz nie dawałam rady, skoro o 17-tej zjadłam duzy obiad.
Teraz o 9-tej żołądeczek sam się upomina o śniadanko i tak o każdej następnej godzinie "karmienia"
Miom zdaniem Twój jadłospis jest w porządku. Po prostu masz taki odchył od normy, no...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:00   #2227
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
skontroluj sobie cholesterol, tak dla pewnosci
Postaram się, choć muszę przyznać, że strasznie leniwa się robie na starość i wyjście do lekarza to dla mnie heroiczny czyn.

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość

18.00 - Malinowy Król z lodówy
Możesz powiedzieć, co to, bo brzmi przepysznie
Stary 2010-09-10, 11:04   #2228
sinioritag
Raczkowanie

Cytat:
wiecej otrąb ma juz swoja wartosc kaloryczna - tak to bylo tlumaczone w ksiazce. na mnie osobiscie otreby zaczely dzialac z lekkim opoznieniem, jesz je od poczatku?
Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Dostarczają Ci niepotrzebnych na tej diecie węglowodanów.
W książce jest napisane, że powinno się jeść 2 łyżki otrąb owsianych dziennie. Trzy łyżki to już zbyt duża ilość węglowodanów. Nie radzę jeść 6 czy więcej. Ja bym nie jadła.
A no właśnie coś mi świtało, że on mówił o tym by nie przekraczać 2 łyżek tylko nie pamiętałam z jakiego powodu Dziękuję Tak otręby jem od początku codziennie. Tylko i tak mam problem z porcelana. Nie czuję w ogóle takiej potrzeby czesto przez kilka dni. Działa wypicie kefiru albo błonnik w postaci pysznego kisielu
75,0 -> 74,5 -> 74,2 -> 73,8 -> 73,2 -> 72,7 -> 71,5 -> 70,3 -> 69,7 -> 69,1 -> 68,8 -> 68,2
Faza III
Utrwalam już

Cel 65kg
sinioritag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:04   #2229
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Lukrecja a jak na PP ? dużo masz wzrostu ???
wzrostów nie mam naszczęście na PP ale spada baaaaardzo bardzo maniunio wtedy albo stoi

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:07   #2230
Agnese69
Zadomowienie

[QUOTE=Aganiala;21974046] Więc dziś to już nie ma sensu, natomiast jutro z samego rańca po toalecie sie zważę a później zamelduję tutaj u Was

Słuszna słuszność

Najwyżej jak zobaczę powyżej 70 kg to przecież świat się nie zawali z tego powodu.

Nie zawali. CO więcej - to, że się nie zważysz, nie zmieni faktu, że ta waga BĘDZIE wyższa niż byś chciała
Chodzi o to żebyś wiedziała ile masz zrzucić, nie? Spoko, będzie dobrze...

A efekt będzie jak tylko będę grzeczna
I jestem grzeczna - bo dziś drugi dzień a jeszcze nie wymiękłam.
Dla mnie najgorsze są pierwsze dni.
Zresztą po tym laniu na dzień dobry od Ciebie Agnese to tak mnie pupcia zabolała, ze postanowiłam już więcej nie grzeszyć

O widzisz, czyli kara była skuteczna, jeśli postanowienie poprawy nastąpiło

Z innej beczki. znalazłam wczoraj ser żółty o obniżonej zawartości tłuszczy - jakiś tam light. A na pewno białek jest więcej zgodnie z zasadą w książce. Czy ktoś jadł ser żółty na Fazie Uderzeniowej.
Kusi mnie ale jak powiecie, że nie to nie i koniec.

Ale ile tego tłuszczu? Ile w 100g spróbuj dojrzeć.
Niestety, przykra prawda jest najprawdopodobniej taka, że będziesz musiała o nim zapomnieć. W Polsce chyba nie występuje takie zjawisko jak ser żółty o wartości tłuszczu 4% lub mniej. A takie tylko nabiały można nam jeść.
Ja też mam w lodówce opakowanie takiego sera o obnizonej wartości tłuszczu, która wynosi 18% , a więc dla nas stanwczo za dużo. No to leży nieotwarty, może dożyje do III fazy...
Sprawdź to koniecznie.

A poza tym Towarzysze i Towarzyszki - Żadnych Grzechów.
Będę słuchać o grzechach to w końcu sama zgrzeszę

Dobrze, siostro Aganiala, trzeba dbać o morale w zespole
Stary 2010-09-10, 11:10   #2231
Margotka_
Zadomowienie

Hej Kochane

Gdzieś mi się rzuciło w oczy już to pytanie, ale nie dobrnęłam do odpowiedzi :P

Czy na PW można soczek ze świeżo wyciskanych marchwi ? (wyciskany własnoręcznie żeby nie było, że z cukrem)
Margotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:12   #2232
salcella
Raczkowanie

Hej, wpadłam na chwilkę żeby się pochwalić Otóż wczoraj miałam ostatni dzień fazy uderzeniowej i dzisiaj rano postanowiłam się zważyć. Okazało się, że schudłam 4kg! Zaczynałam z wagą 72kg przy wzroście 166cm. Teraz ważę 68kg jak to miło zobaczyć 6 z przodu! A z moim wczorajszym problemem mega zaparcia musiałam sobie w końcu poradzić metodą ostateczną (lewatywa). Ale cóż, dzięki waszym radom wiem teraz jak zapobiegać takim nieprzyjemnym sytuacjom i na pewno będę je stosowała w praktyce jeszcze raz dzięki!

Edytowane przez salcella
Czas edycji: 2010-09-10 o 11:13
salcella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:14   #2233
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty! Dla mnei ilościowo jest mniej-więcej tak samo. Poza deserkiem przed obiadem, ale ja za to licze kawę druga jako deserek.
Ja się nawet martwiłam czy nie jem za mało. Ale i tak więcej nie wcisnę już... To i tak gigantyczna zmiana, bo przed dietką piłam dwie kawy w pracy, najczęściej bez sniadania żadnego, a dopiero w domu jadłam obiad i to był JEDYNY mój posiłek, bo kolacji juz nie dawałam rady, skoro o 17-tej zjadłam duzy obiad.
Teraz o 9-tej żołądeczek sam się upomina o śniadanko i tak o każdej następnej godzinie "karmienia"
Miom zdaniem Twój jadłospis jest w porządku. Po prostu masz taki odchył od normy, no...

Czyli delikatnie ujmując temat mój organizm jest inny - wporząsiu przeżyję to ale żeby ładnie leciało chociaż na tym PW ...
Mój jadłospis jest taki że nie czuję głodu jem więcej niż wcześniej ale już nic w siebie nie wepchnę ... byłoby za dużo ...

Cytat:
wzrostów nie mam naszczęście na PP ale spada baaaaardzo bardzo maniunio wtedy albo stoi

Widzisz u ciebie zastoje a u mnie na poczatku leci w górę później spada gdzieś od 3 dnia pierwsze 2 dni wzsrościk ...
Stary 2010-09-10, 11:18   #2234
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Otóż właśnie, o Coli zapomniałam napisać, że ona CI krzywdy nie robi na pewno. Ja piję colę też - nie pisałam o tym wczesniej. Piję jak mam ochotę, ze szklanka duża dziennie wyjdzie około...

Cytat:
songoma też się zastanawiałam co ale mleka przeciez minimalna ilość wcześnie 0% dodawałam ale zmieniłam na o.5% tak sobie ooo ... może wróce na 0% żeby mieć czyste sumienie ... a tak to już nie wiem dlaczego ta waga tak mi skacze ... no pojęcia nie mam ... chyba musze spisywać wszystko co jem i wtedy zobacze co możnaby wyeliminować jeszcze ...
Co do mleka to ja piję - uwaga - 1,5% Noż w mordę, nie moge tej wody 0% albo 0,5 pić... Obrzydliwe jest... Wyczytałam w tabelkach, że i tak węgli mają tyle samo, a tłuszczu 1,5% to marzenie w nabiale przeciez, więc zdecydowałam, że krzywdy sobie tym 1,5% nie zrobię. To MOJA oczywiście decyzja li tylko, więc nie polecam inny koleżankom, przyznaję sie tylko do odstepstwa od normy ogólnie przyjętej
Jak dotąd, mleko mi krzywdy nie robi zadnej, więc utwoerdziłam się w poglądzie, że mogę, a co...

Konczi, taka Twoja uroda. Dobrze, że na PW spada... Masz po prostu odwrotnie niz my...

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Możesz powiedzieć, co to, bo brzmi przepysznie
To inaczej sernik na zimno z sera mielonego takiego w wiaderkach 3% tłuszczu z żelatyną i syropem malinowym sztucznie słodzonym z Lidla. Syrop występuje też w wersji wiśniowej.
Na wierzch serniczka robi się jeszcze galaretkę z owego syropu i jest pychotka deserek na zachcianki słodyczowe

Cytat:
Napisane przez sinioritag Pokaż wiadomość
A no właśnie coś mi świtało, że on mówił o tym by nie przekraczać 2 łyżek tylko nie pamiętałam z jakiego powodu Dziękuję Tak otręby jem od początku codziennie. Tylko i tak mam problem z porcelana. Nie czuję w ogóle takiej potrzeby czesto przez kilka dni. Działa wypicie kefiru albo błonnik w postaci pysznego kisielu
Kisiel to chyba odpada, kochanieńka... One mają węgli od groma...

Cytat:
Konczi, słyszysz? Nie jesteś sama... Czyli nie taki odszczepieniec ostatni z Ciebie, Lucia też ma tak samo...
Stary 2010-09-10, 11:20   #2235
Aganiala
Raczkowanie

GG do Aganiala

dziękuję
Faza I - 80 kg

mam nadzieję, że będzie: 60

Edytowane przez Aganiala
Czas edycji: 2010-09-10 o 11:22
Aganiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:24   #2236
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Gdzieś mi się rzuciło w oczy już to pytanie, ale nie dobrnęłam do odpowiedzi :P

Czy na PW można soczek ze świeżo wyciskanych marchwi ? (wyciskany własnoręcznie żeby nie było, że z cukrem)
Hmmm, moim zdaniem niby nie zaszkodziłby, ale w książce o marchewce jest napisane, że dozwolona w ograniczonych ilościach... Czy ktoś wie jak to interpretować?

Cytat:
Napisane przez salcella Pokaż wiadomość
Hej, wpadłam na chwilkę żeby się pochwalić Otóż wczoraj miałam ostatni dzień fazy uderzeniowej i dzisiaj rano postanowiłam się zważyć. Okazało się, że schudłam 4kg! Zaczynałam z wagą 72kg przy wzroście 166cm. Teraz ważę 68kg jak to miło zobaczyć 6 z przodu! A z moim wczorajszym problemem mega zaparcia musiałam sobie w końcu poradzić metodą ostateczną (lewatywa). Ale cóż, dzięki waszym radom wiem teraz jak zapobiegać takim nieprzyjemnym sytuacjom i na pewno będę je stosowała w praktyce jeszcze raz dzięki!
Ale wynik!!! No super. To daje wiatru w skrzydła, teraz grzecznie idź II fazą, a szybko osiągniesz swój cel
Stary 2010-09-10, 11:25   #2237
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż właśnie, o Coli zapomniałam napisać, że ona CI krzywdy nie robi na pewno. Ja piję colę też - nie pisałam o tym wczesniej. Piję jak mam ochotę, ze szklanka duża dziennie wyjdzie około...

Co do mleka to ja piję - uwaga - 1,5% Noż w mordę, nie moge tej wody 0% albo 0,5 pić... Obrzydliwe jest... Wyczytałam w tabelkach, że i tak węgli mają tyle samo, a tłuszczu 1,5% to marzenie w nabiale przeciez, więc zdecydowałam, że krzywdy sobie tym 1,5% nie zrobię. To MOJA oczywiście decyzja li tylko, więc nie polecam inny koleżankom, przyznaję sie tylko do odstepstwa od normy ogólnie przyjętej
Jak dotąd, mleko mi krzywdy nie robi zadnej, więc utwoerdziłam się w poglądzie, że mogę, a co...

Konczi, taka Twoja uroda. Dobrze, że na PW spada... Masz po prostu odwrotnie niz my...

Konczi, słyszysz? Nie jesteś sama... Czyli nie taki odszczepieniec ostatni z Ciebie, Lucia też ma tak samo...

Ja oli piję dużo okoła 1 l więc może do 0,5 zmiejsze ale to taki mój grzech bo dla mie słodkie
hehhe odczepieniec - dziękuję bardzo dobrze że jest naś już dwie ...
Stary 2010-09-10, 11:25   #2238
sinioritag
Raczkowanie

Cytat:

Kisiel to chyba odpada, kochanieńka... One mają węgli od groma...
Ja piję Zdrovitu błonnik. Co prawda ma węgle i do naszej nierówności nie pasuje ale wydaje mi się, że błonnik czy nasze otręby mają równie dużo węgli a jeść je musimy. Słodzone to jest aspartamanem więc jest dobrze. Ale oceńcie to same (podaję link):
www.*******/apteka/p47879-Zdrovit_Protect_Blonnik_p roszek_20_saszetek
******* trzeba wpisać w miejsce gwiazdek
75,0 -> 74,5 -> 74,2 -> 73,8 -> 73,2 -> 72,7 -> 71,5 -> 70,3 -> 69,7 -> 69,1 -> 68,8 -> 68,2
Faza III
Utrwalam już

Cel 65kg

Edytowane przez sinioritag
Czas edycji: 2010-09-10 o 11:30
Stary 2010-09-10, 11:31   #2239
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sinioritag Pokaż wiadomość
Ja piję Zdrovitu błonnik. Co prawda ma węgle i do naszej nierówności nie pasuje ale wydaje mi się, że błonnik czy nasze otręby mają równie dużo węgli a jeść je musimy. Słodzone to jest aspartamanem więc jest dobrze. Ale oceńcie to same (podaję link):
http://www.*******/apteka/p47879-Zdr...ek_20_saszetek
O widzisz, siostro... A ja - gupia - nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego cuda... Może by se człek zakupił paczuszke na w razie czego... Też bywa czsem niewesoło...
Dzięki za info

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Aleksandra!!!! PUK PUK!!!! Pobudka!
Gdzie ta dziewczyna przepadła? Śpi czy co??? No nieeee, przecież Majka ją do pionu o świcie stawia pewnie...
Wyłaź zaraz, gdzieżeś polazła, łajzo jedna!!!
Stary 2010-09-10, 11:35   #2240
sinioritag
Raczkowanie

[QUOTE=Agnese69;21975142]O widzisz, siostro... A ja - gupia - nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego cuda... Może by se człek zakupił paczuszke na w razie czego... Też bywa czsem niewesoło...
Dzięki za info
[QUOTE]

Miałam próbkę w gazecie tego cuda i zrobiłam poruszenie w dwóch aptekach i zielarskim, że jest to boskie w smaku i że tylko takie chcę. Zamówili więc i na sztuki mi sprzedali
Po co mam łykać tabletki jak moge pić pyszny kisielek o smaku granatu
służę pomocą
Faza III
Utrwalam już

Cel 65kg
Stary 2010-09-10, 11:39   #2241
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Aleksandra!!!! PUK PUK!!!! Pobudka!
Gdzie ta dziewczyna przepadła? Śpi czy co??? No nieeee, przecież Majka ją do pionu o świcie stawia pewnie...
Wyłaź zaraz, gdzieżeś polazła, łajzo jedna!!!
Olcia nie chce się denerwować więc nie wchodzi tu hahahaa ...
Stary 2010-09-10, 11:40   #2242
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny to ile tych otrębów można jeść, bo ja wszędzie czytałam że 3 łyżki są dozwolone i do tej pory tyle jadałam a tu Rumcia pisze że 2 bo w 3 to już za dużo węgli jest z tego co kojarzę to w książce jest napisane że powyżej 3 nie poleca.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:44   #2243
olka0412
Raczkowanie

witajcie
chwalę się dziś znów spadkiem -300
ale też żegnam się na tydzień. lecę smażyć się w Egipcie
Powodzenia z dietą i życzę wszystkim samych spadków

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:44   #2244
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ile tych otrębów można jeść, bo ja wszędzie czytałam że 3 łyżki są dozwolone i do tej pory tyle jadałam a tu Rumcia pisze że 2 bo w 3 to już za dużo węgli jest z tego co kojarzę to w książce jest napisane że powyżej 3 nie poleca.
ja jem 2 łyzki owsianych i 1 łyżkę pszennych
Stary 2010-09-10, 11:45   #2245
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja przyswoiłam dane, że 3 łyżki i najlepiej w konstelacji: 2 owsianych + 1 pszennych... Tak mi siedzi w głowie i prawie bym prawicę dała za to. Ale człek może być omylny, więc całkiem tej prawicy nie oddam
Stary 2010-09-10, 11:45   #2246
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka0412 Pokaż wiadomość
witajcie

gratuluję ...
udanego smażenia i bawcie się dobrze
nie grzesz i wracaj wypoczęta z czekoladkową opalenizną
Stary 2010-09-10, 11:47   #2247
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olka0412 Pokaż wiadomość
witajcie
Spadku gratuluję wakacji zazdraszczam (jak mówi nasza Olcia)
Tylko mi się tam grzecznie prowadzić, bo...
Stary 2010-09-10, 11:49   #2248
diablica9
Raczkowanie

Dziewczyny jestem 12 dni na diecie i ubyło mi tylko 1,5 kg... A po Was widzę takie spadki, że sama się zaraz załamię...

diablica9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:50   #2249
olka0412
Raczkowanie

Cytat:

gratuluję ...
udanego smażenia i bawcie się dobrze
nie grzesz i wracaj wypoczęta z czekoladkową opalenizną
Cytat:
Spadku gratuluję wakacji zazdraszczam (jak mówi nasza Olcia)
Tylko mi się tam grzecznie prowadzić, bo...
bede jadać tylko grilowanego pierzaka
i mam nadzieje ,że się spalę na ciemną czekoladę

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:52   #2250
bzyczka1
Zakorzenienie

No ja właśnie jadam tak jak wy ale się przestraszyłam że nie powinnam

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości