|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
Pewnie ze masz , a ze łykasz witaminy to bardzo dobrze. Femintal jest bardzo dobry i sa rózne rodzaje teraz powinnas łykac ten femintal dla kobiet ktore juz urodzily i karmia.
#4982 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
melabn mam laktator z aventu normalny reczny, jest ok, myslalam ze bardziej sie bede musiala przy tym napracowac ale rece nie wiedna jak sie macha ta gałka, troche żaluje ze nie dolozylam na elektryczny ale jest ok
sysunia moj maly nie chce cyca, za bardzo sie musi przy tym napracowac, woli butle i szczerze nie wyobrazam sobie jak to bedzie jak bede w domu u maly bedzie wiecej wypijal, to bede musiala pol dnia z laktatorem siedziec i machac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
|
Dzis znowu nie moglam spac do 4:30 :// cos strasznego, meczyłam sie ,przewracałam z boku na bok:/
![]()
#4984 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje z okazji pierwszej okrągłej daty Michałka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
koootek to bedziesz karmic pol na pol. pol twoje i pol modyfikowane. przeciez zajedziesz sie tym laktatorem
![]() a moze w domku cycusia by possal. warto probowac, choc wtedy dziecko sie wkurza ze mleko nie leci tak latwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Raczkowanie
|
Dziendoberek.
Dopoki nie wstalam mialam humor nawet nawet ale weszlam do lazienki zobaczylam swoj tylek i sie przerazilam ![]() ![]() Malinka moj tz na nocce byl takze teraz spi....ale ide juz go budzic bo mi sie nudzi ![]() Kotekk pij herbatke z mleczkiem i cos zawsze przegryz i bedzie git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jade na zakupki do magnolii ![]() ![]() Do pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie odpowiednio przyłoży dziecko do piersi to i mu sie łatwo ssie - mleko leci bez jakiegos wiekszego wysiłku. Wczoraj ogladałam na mojej płycie własnie o karminiu piersia. Praktyka czyni mistrza. Kotek moze Michałek bedzie chciał cycac choc moze byc i tak ze jak pije z butelki to juz cycusia nie bedzie chcial . A smoczek masz ten taki który przypomina sutek kobiety ?? Cytat:
To jakas choroba ?? Nie słyszałam o czyms takim.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-09-10 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
smoczek ma dla wczesniaczkow, taki troche dziwny ale probowalam chyba z 7 roznych smoczkow kazdej firmy i ksztaltu i zaden mu nie pasowal, dopiero ten dla wczesniaczkow mu sie spodobal a on taki dziwny ksztalt ma, a cyca to on nie chce, sekunde pociagnie i koniec, za to butelke to ze smakiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jejuuuuuuuuuuu ja mam na suwaczku już 30 tc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
wybredny ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
no polozne tez mi radzily ze poki jest w szpitalu i mam czas to mam odciagac co tam jest, ale jak przyjde do domu to on na 100% cyca nie wezmie to mam ten pokarm zasuszyc bo to nie ma sensu sie meczyc i jak to tez zrobic - tu male dziecko, a tu bede non stop przy laktatorze wisiec
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Raczkowanie
|
Malinka już założyła nowy wątek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21976324 A ja akurat skończyłam nadrabiać ten bo od kilku dni nie mogłam za Wami nadążyć ![]()
#4994 |
Zakorzenienie
|
Mąż mnie przeprosił za kłótnię, ale kaloryfer zdążył już pomalować
![]() Widzę, że Priety juz mnie uprzedziła, ale żeby prośbie Mallinki stało się zadość ![]() Zapraszam na nową część naszego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=466186
#4995 |
Rozeznanie
|
Kootekk, super że Michałek ładnie rośnie, może w domu uda się przestawić go na pierś a jak nie to trudno, mleko modyfikowane też jest wartościowe i masa dzieci zdrowo na nim rośnie
Sanderinka trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam,ale kupie sobie po ciazy No-scar na blizny i moze pozlaza, teraz mam tylko oliwke i ziaje bo mustela jednak srednio sie sprawdzila |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Gustawek Czas edycji: 2010-09-10 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
jeszcze tylko 3 posty:P
A u nas jutro malowanie, jak ja nienaiwdze tego smrodu farby blee, apotem balagan i sprzatanie, eh
#4999 |
Zadomowienie
|
Kretencja- nie rozumiem cie- facet remontuje mieszkanko, maluje kaloryfer żebyś ładnie mieszkała a Ty jeszcze marudzisz? Samo sie nie zrobi to ciesz się że takiego męża masz a nie narzekaj. Czemu sama nie wychodzisz?
Co do wody morskiej to wczoraj kuzynka mi powiedziała, że jej powiedziała położna żeby kupić w ampułkach a nie w spreyu bo to jest pod ciśnieniem a nosek malutki i delikatny i lepiej zakraplać. Ja wróciłam z badań o 12...Wyszłam z domu po 8. Mam doła, wszystko dla dzieci strasznie drogie a ja trochę sknera jestem, byłam w pru lumpkach i oczywiście dla mnie nic nie ma, dla małej coś tam kupiłam ale i tak jestem zła. Nie mam w czym chodzić... Kupiłam w tesco za 7 zł dwie paczki chusteczek huggies pure (bezzapachu ;( ), płyn do kapieli z oliwką bella baby delfi za 4,5 zł (ale widze że ma kiepskie opinie na kwc więc dobrze że tylko 1 wzięłam), sudocrem duzy za 12 zł (!!!) i krem przeciwko odparzeniom ziaja. Edytowane przez Beata_Batumi Czas edycji: 2010-09-10 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
laktator mam nadzieję że dostanę od bratowej-ale muszę to jeszcze uzgodnić...wiem że kupiła jakiś dobry, mam nadzieję że medelę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeździłam pokazać moj samochod zainteresowanemu kolesiowi i założyłam troszkę wcześniej ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() to oficjalnie informuję o kolejnej już 5 części naszego wątku! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21975111 A tu już konczymy pisanie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2010-09-13 o 13:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.