3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 17:26   #151
vikicullen
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
tak miałam kilka dni temu...ale dziś nie mam siły nóg podnosić...
na szczęście jutro rano mam wizytę u gina, ale tak się tym zdenerwowałam że aż mi słabo
poczytałam w necie i w skrajnych przypadkach może to być rozejście spojenia łonowego a ogólnie to częsta przypadłość kobiet w ciąży ale po 30 tygodniu-kiedy jest ciężka macica i mocno naciska...
no a ja jestem w 25tc i aż nie dam rady chodzić-boję się ;(
'
o kurde nie strasz:/ wsumie mnie boli jakos od 2 tygodni ale ciagle tak samo, w nocy tlkyo jak chce wstac nagle to boli mocniej. to daj jutro znac co lekarz powiedzial bo ja mam wizytę dopiero za tydzien.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 17:26   #152
_paulinka2
Wtajemniczenie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

oby to było chwilowe malinka odpocznij teraz sobie...

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 17:27   #153
kotek81
Zakorzenienie

mallinka - dobrze, ze jutro masz wizytę u gina to może cos zaradzi - a teraz leż i nie wstawaj i postaraj się choć troszkę mniej stresować
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 17:28   #154
vikicullen
Zadomowienie

a co to jest wogole te rozejscie spojenia łonowego? czym to sie objawia i jakie powoduje skutki?

Stary 2010-09-10, 17:28   #155
De28
Wtajemniczenie

niebieskaa, ja przez wiele lat mieszkalam w Zdrojach a potem w okolicah Podjuch.

Kootekk, pomysl z welness, wanna i zadbaniem powinnas sobie wziac do serca. Maly ma tam opieke i potrzebna mu jest teraz tylko szczesliwa i wypoczeta mama.

Kotek- zazdroszcze tak szybkiego porodu.Pare parc i bylo po wszystkich?Tez tak chce

Wlasnie pochlonelam wielka miche owocow- nektyrynki, melony,kiwi na to lody waniliowe. Pekne
Uciekam na wycieczke do Dax.

W kroczu mnie czasem boli jakby mi ktos tam kopa dal, a tak wogole czuje sie dobrze. Lykne chyba zaraz magnez.
Ahh, ja bede juz miala KTG 20 wrzesnia. Bede wtedy prawie w 30 tygodniu.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 17:43   #156
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
a co to jest wogole te rozejscie spojenia łonowego? czym to sie objawia i jakie powoduje skutki?
z tego co zrozumiałam z internetu, to rozejscie się kosci TAM. leczy to ortopeda, a jak wystąpi w ciąży to wyklucza poród sn i prowadzi do leczenia-rehabilitacji nawet 6-miesięcznej. szczegóły są nieprzyjemne-to nie będę tu pisać ale w ciąży taki ból jest normalny-tylko zaniepokoić powinno to jak ból nie daje chodzić-ale to w skrajnych wypadkach-tak napisano i lekarz powinien ocenić czy trzeba iść do ortopedy czy to tylko rozciąganie związane z ciążą.

dziękuję za miłe słowa-dziś już się nie ruszam, a jutro zaciągne TZ ze mną do lekarza, bo już się stresuję...

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 17:49   #157
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
z tego co zrozumiałam z internetu, to rozejscie się kosci TAM. leczy to ortopeda, a jak wystąpi w ciąży to wyklucza poród sn i prowadzi do leczenia-rehabilitacji nawet 6-miesięcznej. szczegóły są nieprzyjemne-to nie będę tu pisać ale w ciąży taki ból jest normalny-tylko zaniepokoić powinno to jak ból nie daje chodzić-ale to w skrajnych wypadkach-tak napisano i lekarz powinien ocenić czy trzeba iść do ortopedy czy to tylko rozciąganie związane z ciążą.

dziękuję za miłe słowa-dziś już się nie ruszam, a jutro zaciągne TZ ze mną do lekarza, bo już się stresuję...
aha dzieki za odpowiedz, no mnie az tka nie boli na szczescie.

Stary 2010-09-10, 17:57   #158
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Kotek- zazdroszcze tak szybkiego porodu.Pare parc i bylo po wszystkich?Tez tak chce
Skurczy partych zawsze jest tylko kilka
Wcześniej jest kilka godzin normalnych skurczy które u mnie akurat nie były tak znowu bardzo bolesne - najbardziej bolało przez ok 2 godziny - czyli odkąd trafiłam do szpitala.
Ja wylądowałam w szpitalu ok. 23 a o 1.15 było już po wszystkim - oby teraz tez poszło tak szybko
My wszystkie będziemy miały zresztą szybkie i bezbolesne porody
Stary 2010-09-10, 17:58   #159
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość

moje maleństwo też mnie ciągle kopie po obydwu stronach, ale nie mam pojęcia jak jest ułożona usg mam w poniedziałek mam nadzieje że będzie dobrze wszystko....
czyli nastepna z wizytą w poniedizałek

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
W kroczu mnie czasem boli jakby mi ktos tam kopa dal, a tak wogole czuje sie dobrze. Lykne chyba zaraz magnez.
Ahh, ja bede juz miala KTG 20 wrzesnia. Bede wtedy prawie w 30 tygodniu.
mnie tak samo plus jakies ciagniecia w pachwinach - musze powiedziec ginowi o tym

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 17:59   #160
apoolonia
Rozeznanie

mallinka nie denerwuj się zobaczysz że lekarz powie że ot normalne
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:00   #161
malgosiak25
Raczkowanie

Melduje się posłusznie w kolejnej czesci wątku

Kootek wspaniałe wieści, to Michałek szybko wróci z mamusia do domu a ty dbaj o siebie i się dobrze odżywiaj

Lece nadrabiac wasze posty bo zdążyłam poki co tamten watek doczytać
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:01   #162
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Skurczy partych zawsze jest tylko kilka
Wcześniej jest kilka godzin normalnych skurczy które u mnie akurat nie były tak znowu bardzo bolesne - najbardziej bolało przez ok 2 godziny - czyli odkąd trafiłam do szpitala.
Ja wylądowałam w szpitalu ok. 23 a o 1.15 było już po wszystkim - oby teraz tez poszło tak szybko
My wszystkie będziemy miały zresztą szybkie i bezbolesne porody

powiedz czy te skurcze to podobne do takich np. w łydce?
czy mocniejsze?

Już widzę jak dzwonie do zapracowanego TŻta i mówię rodzę
a on na to że za kilka godzin przyjedzie

on jest tak spóźnialski że aż się zdziwiłam jak na ślub przybył punktualnie
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:02   #163
myszka_maj
Zakorzenienie

ja bylam na malych zakupach i juz sie brzuszek twardy robi az starch isc na wizyte

kupilam sobie torbe do szpitala - tak na poczatek

Nasz Skarb
Stary 2010-09-10, 18:10   #164
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
powiedz czy te skurcze to podobne do takich np. w łydce?
czy mocniejsze?

Już widzę jak dzwonie do zapracowanego TŻta i mówię rodzę
a on na to że za kilka godzin przyjedzie

on jest tak spóźnialski że aż się zdziwiłam jak na ślub przybył punktualnie
Nigdy nie miałam skurczy w łydce

Podobne są te bóle do bóli okresowych tylko mocniejsze

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
j

kupilam sobie torbe do szpitala - tak na poczatek
no to witaj w klubie
tez ostatnio kupiłam sobie torbę - gorzej z zawartością
Stary 2010-09-10, 18:13   #165
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

no to witaj w klubie
tez ostatnio kupiłam sobie torbę - gorzej z zawartością
u mnie tak samo

Nasz Skarb
Stary 2010-09-10, 18:27   #166
mallinka
Zadomowienie

Ciekawe jak tam Anecka....? mam nadzieję że lepiej, a meble już złożyli?

Stary 2010-09-10, 18:27   #167
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dziewczyny pomocy!! Tak mnie zaczął boleć ząb że masakra!! Wyleciała mi plomba a wizyte mam dopiero we wtorek a teraz wsciec sie idzie z bólu!!!!!!!:mur :
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:38   #168
mallinka
Zadomowienie

Patrycja znajdz numer dyżurnego dentysty i jedz od razu-po co masz sie meczyc mozesz zadzwonic na pogotowie i spytac gdzie masz sie zglosic w takim wypadku powinni udzielić info

Stary 2010-09-10, 18:39   #169
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
No zgadza się
Ja się momentalnie skręcałam z bólu a dwie położne jedna przed drugą zasypywały mnie pytaniami - hehe z jednej strony to nawet dobrze, bo człowiek musi się skupić na czymś innym niż skurcze ale miałam problem, zeby przypomnieć sobie choćby datę urodzenia moją albo tż - musiałam się 2 razy zastanowić zanim odpowiedziałam
ja podalam zla date slubu,konkretnie rok
Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
kurcze mam podobnie tak mi sie wydaje, tzn nie az tak ze nie moge chodzic ale jak ide mnie boli, jak podnosze noge to boli, mam wrazenie jakby mnie ktos tam z calej sily kopnął, masz takie samo wrazenie?
mnie boli po lewej stronie pachwina i polowa krocza, konkretnie tam gdzie sa wargi sromowe po lewej stronie to kosc pod nimi chyba i wlasnia obok jakby pachwina mam nadzieje, ze zrozumiecie o co chodzi nasila sie przy podnoszeniu nogi albo zmiany pozycji na drugi bok
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:45   #170
Patrycja_1708
Zadomowienie

Juz sie ubrałam i jade do dwóch prywatnych gabinetów, moze mnie przyjmą bo już z bólu wysiedziec nie moge Jejuuuuu dawno takiego bólu nie miałam!!!!!!!!!
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 18:55   #171
kootekk
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny za rady, zrobie sobie zaraz welness, przyjechalismy z tż od michałka i idziemy pod prysznic, tz mnie wymasuje i bedzie ok

do wanny nie moge, polozne mowily ze caly polog nie mozna do wanny bo krwawienie moze byc, ale w zasadzie mozna isc, tylko ten problem ze nie wejde i nie wyjde z tej wanny bo jeszcze cala obolała jestem

Michałek ma sie dobrze, poprzytulalismy sie, potem ładnie wypił mleczko i padł jak pies pluto, smial sie ladnie do nas i juz widac wyraznie ze przybrał, pani dr powiedziala ze jak tak dalej pojdzie to w nastepnym tyg osiagnie 2kg
nic tylko sie cieszyc, powoli sie rozkrecam z tym cieszeniem sie, bo co tu plakac, przeciez juz mam synka na ktorego tak dlugo czekałam

tz byl u gina z prezentem zeby mu podziekowac za wszystko, i gin powiedzial ze to jest dziecko cud i ze on juz sam watpił ze sie uda, ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo i powiedzial ze on mnie nie mial puszczac do domu tylko mialam cala ciaze przesiedziec w szpitalu...

ale na szczescie nie byla to moja wina ze sie tak stalo jak sie stalo, wszystko wina macicy, a pozatym michalek ma sie na zewnatrz lepiej niz w brzuchu bo byl wygłodzony (!!!) - nie moge tego pojac, ja tu jadlam wszystko na co mialam ochote, dobrze sie odrzywialam zeby mu nic nie brakowalo a tu moje biedne dziecko niedozywione!!!

TERMOMETR pisalyscie jaki kupic, tak naprawde to wszystkie sa po jednych papierach, my mamy firmy beurer, sprawdza sie rewelacyjnie, wzielam go w aptece za punkty bo ogolnie drogi ale juz ponad rok go mamy i zawsze dobrze mierzy
http://www.beurer.pl/beurer-termometr-skroni-p-210.html

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

mallinka nie denerwuj sie na zapas, napewno jest wszystko wporzadku

pozatym dziewczyny odpoczywajcie jak najwiecej, zbierajcie siły i dbajcie o siebie, duzo wam do konca nie zostalo

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:03   #172
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Juz sie ubrałam i jade do dwóch prywatnych gabinetów, moze mnie przyjmą bo już z bólu wysiedziec nie moge Jejuuuuu dawno takiego bólu nie miałam!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny za rady, zrobie sobie zaraz welness, przyjechalismy z tż od michałka i idziemy pod prysznic, tz mnie wymasuje i bedzie ok

do wanny nie moge, polozne mowily ze caly polog nie mozna do wanny bo krwawienie moze byc, ale w zasadzie mozna isc, tylko ten problem ze nie wejde i nie wyjde z tej wanny bo jeszcze cala obolała jestem

Michałek ma sie dobrze, poprzytulalismy sie, potem ładnie wypił mleczko i padł jak pies pluto, smial sie ladnie do nas i juz widac wyraznie ze przybrał, pani dr powiedziala ze jak tak dalej pojdzie to w nastepnym tyg osiagnie 2kg
nic tylko sie cieszyc, powoli sie rozkrecam z tym cieszeniem sie, bo co tu plakac, przeciez juz mam synka na ktorego tak dlugo czekałam

tz byl u gina z prezentem zeby mu podziekowac za wszystko, i gin powiedzial ze to jest dziecko cud i ze on juz sam watpił ze sie uda, ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo i powiedzial ze on mnie nie mial puszczac do domu tylko mialam cala ciaze przesiedziec w szpitalu...

ale na szczescie nie byla to moja wina ze sie tak stalo jak sie stalo, wszystko wina macicy, a pozatym michalek ma sie na zewnatrz lepiej niz w brzuchu bo byl wygłodzony (!!!) - nie moge tego pojac, ja tu jadlam wszystko na co mialam ochote, dobrze sie odrzywialam zeby mu nic nie brakowalo a tu moje biedne dziecko niedozywione!!!

TERMOMETR pisalyscie jaki kupic, tak naprawde to wszystkie sa po jednych papierach, my mamy firmy beurer, sprawdza sie rewelacyjnie, wzielam go w aptece za punkty bo ogolnie drogi ale juz ponad rok go mamy i zawsze dobrze mierzy
http://www.beurer.pl/beurer-termometr-skroni-p-210.html

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

mallinka nie denerwuj sie na zapas, napewno jest wszystko wporzadku

pozatym dziewczyny odpoczywajcie jak najwiecej, zbierajcie siły i dbajcie o siebie, duzo wam do konca nie zostalo
to super, co do oszczedzania sie to ja wezme sobie Twoje slowa do serca chyba bo laze po 4 godziny dziennie non stop po dworze
Stary 2010-09-10, 19:23   #173
Aliszcze
Zakorzenienie

co do atrakcyjności po porodzie.... zgadzam się z tym, że to my wiecej wad w sobie widzimy niż faceci, ja pamiętam, jak jeszcze małżeństwem nie byliśmy, ja dostałam @, zero makijażu, czułam się fatalnie, włosy potargane, ubrana w zwykły dres, mój TŻ wpadł do mnie i od progu powiedział: ale ładnie wygladasz i to tak spontanicznie, nie wiedział, że się źle czuję bo nie zdażyłam mu powiedzieć. Nie wie, jak wygląda cellulit (i go nie uświadamiam w tym względzie) i w ogóle dla niego jestem najseksowniejsza, kiedy po prostu mam ochotę na sex a czy jestem rozmemłana, czy elegancka to ma w nosie
co do porodu to nie wiem, czy bym chciała, by był przy samej akcji porodowej, z reszta wiem, że on sam się waha. Chce być przy mnie ale nie jest pewien samego porodu. Ja zmuszać nie zamierzam, pewnie będzie mi to obojetne jak zacznę rodzić

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:41   #174
melabn
Wtajemniczenie

ide sie polozyc bo cos mi cieknie
Stary 2010-09-10, 19:51   #175
mallinka
Zadomowienie

o rany, Mela, a co to?

to ja też już uciekam-odezwę się jutro po wizycie

papa

Stary 2010-09-10, 19:54   #176
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
ale jakaś wydzielina? czy plamienie? połóż się, wypocznij

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:22   #177
ursull
Zakorzenienie

Przeginacie dziewczyny z ta prędkością zkładania nowych wątków . Oczywiście,że prz ilości prawie setki ciężarówek ruch tutaj jak na autostradzie,ale z litujcie się trochę. Ja dopiero teraz zauważyłam,że wy już nową część założyłyście,a jeszcze poprzedniej nie nadrobiłam

Najpierw o sobie egoistycznie. Byłąm wczoraj na wizycie u położnej i wraz z córą słuchałyśmy serduszka Aaronka. Gdy mała usłyszała je to się do mnie przytuliła,to było takie rozczulające . Dodam,że Milenka dzis kończy 16 mc . Wyniki mam dobre,a nawet rewelacyjne,do tego stopnia,że położna zaproponowała mi poród w domu. Niestety mieszkanie wynajmujemy,więc nie sądzę,aby to był dobry pomysł,ale w innych warunkach chętnie bym skorzystała. Będę rodziła w centrum narodzin,nie wiem czy w Polsce jest już coś takiego. Poród bardzo zbliżony do domowego,basen,pozycja jaką sie chce,muzyka i dwie położne. W razie komplikacji szybki transfer do szpitala. Tak rodziłam Milenkę i bardzo dobrze to wspominam.
Przyznam sie wam,że pomału zaczynam bać się porodu i coraz żywsze są wspomnienia poprzedniego,a szczególnie bólu. Mam cichą nadzieję,że prawdą jest to iż drugi poród jest łatwiejszy. Dodam,że dizś zaczynamy 30 tydz .
Co do termometrów ja używam tego do uszu i jestem bardzo zadowolona. Kiedyś kupiłam w Tesco za 39 zł w promocji,żadna tam firmówka,a działa bez zarzutu .

Mallinka super tytuł . Idź dziewczyno do lekarza,a nie czytaj mądrości w necie,bo tylko się nakręcasz i niepotrzebnie denerwujesz. Na pewno wszystko będzie dobrze

Priety śliczny kombinezonik

Kootekk nie smutaj,pomyśl,że ty poród masz już za sobą,a nas to dopiero czeka . Cieszę się,że Michaś tak super się rozwija i przybiera na wadze,Dzielny chłopak

niebieska łączę się z tobą w bólu "niespokojnych nóg",mi niestety też dokuczają i kompletnie nie mogę znaleźć na to sposobu

mimiiskierka piękny i spory brzusio i słodki misio

melabn fajne zakupy,szczegolnie ten śpiworek Co ci cieknie?

rptrbj śliczne łóżeczko,ciekawy kolor i zdobienia

sysunia ja niczym nie smarowalm krocza,ale też nie byłam ani nacinana,ani nie popękałam. Słyszałam,że właśnie tatum rose jest super na te sprawy,ale w UK nie ma

myszka-maj twoje łóżeczko tez super,takie dostojne,pewnie przez ten mahoniowy kolor

lutien nie dołuj,to normalne,że przy końcówce ciąży kobieta ma już dość i marzy o końcu. Będziesz najlepszą mamą na świecie

Kretencja ja mam 4 prześcieradła i żadnej poszewki na kołdrę,bo po co? Moja córka ma 16mc,a nadal nie śpi pod kołdrą.

patrycja_1708 wiadomo,ze po porodzie przez jakiś czas boginią seksu to nie będziesz,ale wygląd szybko sie poprawia i to dośc szybko. Na początku i tak prawdopodobnie nie będziesz miała ochoty na seks,a zresztą przy połogu to zabronione. Będize także z TŻ zbyt zajęci dzieckiem,aby myśleć o tym czy jesteś pociągająca dla niego czy nie . W dość szybkim czasie to się unormuje i znowu zaczniecie szaleć w łóżeczku . Nie martw się na zapas Współczuję bólu zęba,przechodziłam to kilka dni temu,ale już jestem po wizycie u dentysty

Gustawek,vickycullen i apoolonia a jak na poród rodzinny zapatrują się wasi TŻ? To jest bardzo ważne. Z mojego doświadczenia powiem wam,że ja nie wyobrazma sobie porodu bez męża. Podczas pierwszego bardzo mi pomógł,masował,podtrzymyw al na duchu,podawal wodę etc. W ostatniej fazie pomógł najbardziej. Przypominał o parciu,głaskał,chwalił,by ł cudowny i jestem mu za to bardzo wdzięczna. A widok jego oczy,gdy ujrzał głowkę małej-bezcenny. Dla facetów to także jest bardzo ważna chwila i nie odbierajci eim tego,jeśli oni bardzo chcą brać w tym udział. Same zobaczycie,że poród rodzinny to niezapomniane przeżycie

79marta a ja nawet nie wiem,kiedy mi odeszły wody. Prawdopodobnie w basenie,gdy miałam już rozwarcie na 5cm.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:26   #178
MILA25*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
co do atrakcyjności po porodzie.... zgadzam się z tym, że to my wiecej wad w sobie widzimy niż faceci, ja pamiętam, jak jeszcze małżeństwem nie byliśmy, ja dostałam @, zero makijażu, czułam się fatalnie, włosy potargane, ubrana w zwykły dres, mój TŻ wpadł do mnie i od progu powiedział: ale ładnie wygladasz i to tak spontanicznie, nie wiedział, że się źle czuję bo nie zdażyłam mu powiedzieć. Nie wie, jak wygląda cellulit (i go nie uświadamiam w tym względzie) i w ogóle dla niego jestem najseksowniejsza, kiedy po prostu mam ochotę na sex a czy jestem rozmemłana, czy elegancka to ma w nosie
co do porodu to nie wiem, czy bym chciała, by był przy samej akcji porodowej, z reszta wiem, że on sam się waha. Chce być przy mnie ale nie jest pewien samego porodu. Ja zmuszać nie zamierzam, pewnie będzie mi to obojetne jak zacznę rodzić
Ja swojemu mężowi byłam bardzo wdzięczna że był przy mnie przez cały czas porodu.
Bardzo się cieszył że pierwszy zobaczył naszego syna.
Teraz nie może się już doczekać aż nasze dziewczyny przyjdą na świat.
Bo brakuje nam takiego bzykanka jak przed ciążą
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:27   #179
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość

co ci cieknie?????

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:32   #180
MILA25*
Wtajemniczenie

A co do pisania postów to naprawdę przeginacie.
Parę godzin i już tyle stron. Skąd wy bierzecie tyle czasu na to skrobanie.

Pokarzę wam moją kolekcje bucików i moje łowy w lumpku.
Do bluzy sa jeszcze kremowe spodenki i koszulka tylko fotka mi zamazana wyszła.
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości