|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do zobaczenia (może właśnie w warszawie) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
czytałam kiedys książke w ktorej było napisane że własnie podswiadomie nie lubimy ludzi którzy narzekają, czy nie wiedzie im się w życiu i podswiadomie od nich uciekamy i chyba widze że coś w tym jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Mi nie przeszkadzają żale Madzi - moim zdaniem od tego jesteśmy. jak wyolbrzymia, to jej mówię, ale martwi się, ufa nam i nam mówi o swoich lękach - ma prawo.
przykro mi się zrobiło, bo ja pewnie też bym Wam truła, jakbym doła miała, nawet i miesiąc, jeśli miałabym powód. i myślałam, że nam wolno jęczeć i smęczeć? Mayu, a sesja plenerowa ![]() udanej przeprowadzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw - smeczec? coz to za slowo? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
gdybym była na miejscu madzi to chyba jeszcze bardziej byłoby mi przykro po przeczytaniu czegoś takiego w tak ostry sposób brak taktu totalny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale uważam, że od tego jesteśmy m.in., by sobie jęczec ![]() Arrakis, smęczeć to neologizm - mój własny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przesadziłaś. Jeśli nie chcesz czytać postów, które Cię denerwuja, włącz ignora na danego użytkownika.
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
groszek, a jak się ignoruje?
jakbym wiedziała, że jest coś takiego, to zignorowałabym życzliwą koleżankę, której na szczęście już nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
Mayu, wróc pięknie opalona
![]() przeczytałam wszystko i zapomniałam, co chciałam - jak zwykle... Mam jakieś dziwne smaki.......... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
aaa no chyba ze tak, polonitce wolno
![]() ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() W ogóle przez to całe wesele zapomniałam o urodzinach chrześnicy ![]() Jutro TŻ zabiera mnie na kolację ![]() W ogóle po weselu mój barek się ugina ![]() ![]() dziś koleżanka też mnie wystawiła ponieważ wolała się spotkać , ze swoim chłopakiem , z którym w wakacje widzi się 7 dni w tyg ![]() Nie wypada chyba samej pić do lustra może ktoś wpadnie napić się ze mną dziś ![]() Czy 5 para butów w przeciągu miesiąca to już przesada ? Chciałam sobie kupić botki , ale nie wiem no , już 4 pary butów sobie kupiłam w przeciągu miesiąca no może dwóch , w sumie na wesele buty zakupione i na koturnie jedne no ale kupione . Kocham adidasy , ale chyba jednak wypadało by coś takiego jak botki sobie kupić , choruje już na botki od zeszłej zimy i nie wiem co zrobić ![]() a w tym miesiącu mam jeszcze jedno wesele czyli do koperty muszę włożyć , przez te wesela nic kasy nie odłożyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Hej...
No to.... jestem na 4-tym roku... I wiecie co... płakać mi się chce. To był najgorszy egzamin w moim życiu. Musiałam walczyć o ocenę, która mi się de facto należała. Profesor wziął całą naszą 8-kę do pokoju. Każdy wylosował karteczkę z pytaniem. 3 osoby odpadły już na pierwszym pytaniu, a reszta czyli "my" odpowiedzieliśmy dobrze + na pytania dodatkowe więc losowaliśmy kolejne karteczki. Każdy z nas odpowiedział. Jeden chłopak naprawdę dobrze, jeden totalnie źle (mylił podstawowe pojęcia), a reszta razem ze mną dobrze, bez rewelacji ale na temat i DOBRZE. No i przychodzi co do czego a prof. patrzy po ludziach i mówi "ty zaliczasz, ty też... no tobie też zaliczę (tu mnie pominął, patrzy na tego chłopaka co źle odpowiadał) no niech ci będzie". Więc pytam co ze mną. A on, że (UWAGA) mam dużą wiedzę, usystematyzowaną, orientuję się w temacie, potrafię połączyć diagnostykę z fizjologią i patofizjologią, ale przecież ten tydzień więcej mnie nie zbawi a przyda mi się douczyć się ![]() Prof. "wiesz Ola... ja się staram tak oceniać, żeby być w porządku sam ze sobą. Możliwe że czasem popełniam błędy, ale jestak staram się być w porzadku". Ja: "uważa pan że teraz to jest w porządku? bo ja bym nie mogła po czymś takim w nocy zasnąć. Miałabym wyrzuty sumienia że niesłusznie kogoś skrzywdziłam". On mnie olał i wpisuje oceny do indeksów... Na samym dole leżał Pawła i mój. On bierze pawłowy i mówi "no, to Tobie popuściłem, jej nie (tu z szyderczym uśmiechem patrzy na mnie)" Ja wyszłam z siebie i mówię "profesor daje oceny za wiedzę czy "popuszcza" na chybił trafił bo już nie rozumiem". On: "jesteś na mnie zła?" Ja: "nie panie profesorze. Jestem wściekła. Uważam, że jest pan bardzo niesprawiedliwy" On: "losuj pytanie. odpowiesz- zdałaś, nie odpowiesz- widzimy się za tydzień". Cisza się okrutna zrobiła, ja wylosowałam. W sumie to od niechcenia, bo siedzieliśmy tam bagatela, ponad 3godziny więc byłam też zmęczona, głodna i chciało mi się siku. On się patrzy na mnie wzrokiem mówiącym "i widzisz? po co podskakujesz jak nie umiesz?". Na co ja patrze mu w oczy wzrokiem mówiącym "sp******aj" i czytam powoli pytanie "Opisz zasadę wyznaczania tylnej granicy płuc". On "no?" Ja: "U jakiego gatunku pan profesor sobie życzy?" On "koń" Ja powiedziałam, po czym spytał ile żeber ma koń, dokąd sięgają jego płuca i znowu z szyderczym uśmiechem mówi On: "Mówisz, że do 16 przestrzeni sięgają żebra... a jak się znajdą w 17 to co?" Ja: "To koń ma rozedmę płuc"- to powiedziałam dobitnie, z takim zapałem i fochem jednocześnie. Wpisał 3... daje mi indeks, podaje rękę i mówi "gratuluję. czasami trzeba mieć stalowe nerwy żeby przeprowadzać taki egzamin". Na co odpowiedziałam "Te stalowe nerwy działają w obie strony. To żenujące, żeby wykłócać się o ocenę, która się należy"... Mówię Wam, nawet nie jestem w stanie się cieszyć z tego... Bardzo mnie zestresował. Poza tym... podczas drogi powrotnej z trudem uniknęłam 2 stluczek. A już kilkanaście kilometrów od domu ciężarówka mnie niemal zepchnęła do rowu. Dobrze, że pobocze było szerokie. Ale zatrzymałam się i się poryczałam jak bóbr. Cały czas mam jakiegoś takiego doła... Idę nadrabiać...
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Aniołku, dla trzylatka dobry będzie jakiś zestaw z ciastoliną/astroliną
![]() Ola, współczuję i przytulam ![]() ![]() ![]()
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maya może za ostro trochę pojechała, ale jednak sporo racji ma. Też się zresztą zastanawiam, co będzie jak on z Magdą zerwie. Bisajds, od początku mówiłam, że uważam to za chorobę. Nie mój biznes, staram się po prostu nie zwracać uwagi. Aniołku, zdrówko, ja właśnie żłopię piwo siedząc sama w dom z piesem obok ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Konto usunięte
|
oj Olcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Gdybym tego nie zrobiła, miałabym 2 w indeksie i kupę nerwów przed kolejnym terminem.
![]() |
#4609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
Ola i dobrze zrobiłaś
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem , w sumie powiem szczerze Wam , że nie rozumiem takich ludzi , Moje życie nie kręci się tylko w okół TŻ Jak TŻ idzie na piwo ze znajomymi a jest np. u mnie , nie ma żadnego problemu nawet po niego pojadę . Z TŻ strony to samo jest on siedział u mnie w domu a mnie zawoził na spotkanie z koleżanką . Nienawidzę jakiś takich ograniczeń , tym bardziej ,że z kimś dawno się nie widziałam . Jak koleżanka do mnie przyjeżdża z którą widzę się raz na pół roku to nie zdarzyło się abym jej spotkania odmówiła , najczęściej zabieram TŻ ze sobą ale zawsze TŻ proponuje , że możemy same sobie podgadać . Rozumiem jak ktoś się widzi raz na miesiąc , ale 7 dni w tyg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Aniołku, no zdarzają się i tacy ludzie... Mam kilku takich znajomych
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Konto usunięte
|
Demot cudny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Aniołku, większość tych zestawów jest od 3 lat, ja mojej chrześnicy kupiłam na 2 urodzinki i super się bawiła
![]() ![]()
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() martwię się o Madzię; pewnie się nie zejdą a jak wróci to jeszcze przeczyta takie obrzydliwe słowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety moja cierpliwość niebawem się skończy i powiem coś tej dziewczynie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- w zabawkowym takie cudo kupię ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
Ilsa ja się w ogóle o nią martwię co ona po poniedziałku zrobi jak... ehh...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ola, dobrze, ze masz już to za sobą i gratuluje zdania ![]() A ja wreszcie uporałam się ze sprzątaniem szafy. Ile cudów tam znalazłam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.