![]() |
#1471 |
Zadomowienie
|
![]()
mad_woman - motywujesz Skarbie
![]() ![]() Dziś czuję się wspaniale a Ty prosisz mnie o powrót... Odległość nie jest Powodem do zapomnienia Czasami nasze marzenia upadaja na ziemię Jak kawałeczki gwiazd, gasnące jedna po drugiej. Zdejmij ze mnie skórę i zobaczysz, zakochasz się... Jestem pocałunkiem, więźniem w Twoim ciele. To nagłe zamieszanie, ta szalona pieszczota rozbrojone serce ustaw skrzydla pod wiatr nie ma nic do stracenia Nic nie istnieje na zawsze kochanie
Dzis dane jest nam dzielic sie ksiezycem A jutro ktoz to wie?
![]() |
#1472 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_______________________ 'If cupid had a heart, he would surely throw an arrow through Your soul. If cupid had a heart, You`d be mine, I know. I need You to see, I need You with me.' Gdyby Kupidyn miał serce, na pewno rzuciłby strzałą przez Twoją duszę. Gdyby Kupidyn miał serce, byłbyś mój, wiem. Pragnę Cię zobaczyć, potrzebuję cię ze mną. 'I could be so good for You. I could be Your heaven, too. If we`d only cross the line where I`m Yours and You are mine. I would love You all the way. For forever and a day don`t Ya know.' Mogłabym być taka dobra dla Ciebie. Mogłabym być Twoim niebem, również. Gdybyśmy tylko przekroczyli granicę, gdzie jestem Twoja a Ty jesteś mój. Kochałbym Cię wszystkimi sposobami. Na zawsze i do dnia, którego nie znasz. 'Say You want me by Your side. Night and day and night I think of You..' Powiedz, że pragniesz mnie u Twojego boku. Nocą i dniem i nocą myślę o Tobie..
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
A marzenia? marzenia pozostają marzeniami.
możesz mieć wszystko, jeśli tego pragniesz. pamietaj.
![]() |
#1474 |
Rozeznanie
|
beautiful_lie, Kaaate90, xxgroszek07xx , notcool - okradam i to tak bezczelnie
![]() mad_woman, dontgivemenames, Emaa x3 - ![]() Nensie - ![]() Chyba traciła kogoś ważnego, ciągle drżała i było jej zimno. Specyficzny miał chód, sposób wymowy i to jak gestykulował dłońmi w zdenerwowaniu. Na co Ty właściwie czekasz? Wybaczenie nie nadejdzie. Gdy byłam szczęśliwa słońce zachodziło zbyt wcześnie, a gdy potrzebuje ciemności by ukryć łzy jak na złość słońce zachodzi o kilkanaście godzin zbyt późno. Nie wytrzymała, po raz kolejny zrobiła coś nagannego. Liście spoczęły na jej ustach, zatrzymując nowe usta na składaniu na nich pocałunku, bo przecież w sercu jeszcze nie zagoiły się blizny, nadal boli. Mężczyźni radzą sobie inaczej. Znajdują sobie nowe panienki, by mniej bolało, a jednocześnie by kobiety wylewały więcej łez i zadręczały się myślami ' teraz całuje ją jak mnie, mówi to co mi i przebacza głupie błędy jak moje'. a gdy odpowiem " fatalnie" to co zrobisz? Czuję oddech na szybie, tak subtelny i miętowy. Nigdy nie jest za późno, nawet wtedy gdy ktoś mówi, że ma Nas w dupie? Coś tu jest nie tak, coś się do końca nie poskładało. Myśli zagłuszała muzyką, a uczucia upijała alkoholem. a gdy będzie mi zimno przytulisz mnie i potrzesz swoją dłonią o me ramie pytając czy jest mi cieplej?
#1475 |
Zakorzenienie
|
![]() Mogę pochwalić się absurdalnie absolutnym brakiem talentu do kochania. Spójrz na moją dłoń. Zaczyna boleć ciągle wyciągnięta. Już wiem co mi zrobiłeś. To klątwa zielonych oczu. Piję zbyt słodką herbatę i walczę z kotem o prawo do moich własnych kolan. |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
naiwnie__ - tak jak obiecałam, jestem w piątek. ;* _______________ Świeci słońce, wszyscy się uśmiechają, za***iście jest. Nie wyjdę z Tobą. Nie mów o nim, nigdy. - masz chusteczkę.? - mam, ale nie dam. - proszę.. - trzeba było się z nim nie zadawać. Powietrze cięższe niż worek ziemniaków. Mam nadzieję, że mnie kochasz. Zawsze " mam nadzieję ". Patrz, idą za rękę na moich oczach. Mijają mnie. Mogłeś przejść o 3cm bliżej.
#1477 |
Raczkowanie
|
![]() Dotykam dna.. jak titanic.
swoją szanse już zmarnowałeś. o więcej nie proś. a jak ci powiem, że naprawde mi zależy to uwierzysz? Jesteś dla mnie jak powietrze.. nie mogę bez Ciebie żyć. Nienawidze szkoły, Nienawidze matematyki, Nienawidze historii , Nienawidze polskiego, Nienawidze poniedziałków ale Ciebie kocham. Ty mnie olewasz ale musisz wiedzieć, że ja i tak mam to w duu.pie Kocham kiedy kłamiesz, że mnie kochasz. kłam dalej. " ogarnij to co czuję " |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Treningi się zaczęły i oo, ale jestem tu prawie codziennie przecież ![]() ________________________ Zawsze w piątkowy wieczór chodziliśmy do kina. Siedziałam uszykowana w domu i czekałam na sms'a, by w końcu wychodzić z domu. Za oknem było strasznie mroźno, padał śnieg. Czekałam godzinę, drugą - nie doczekałam się. Wiedziałam, że coś jest nie tak. Wyszłam na ten mróz, by przewędrować pół miasta, dotrzeć do Twojego mieszkania i dowiedzieć się co jest. Otworzyła mi Twoja mama ze zdziwieniem w oczach mówiąc, że Ty już wyszedłeś i to spory czas temu. Wkur%$@#! się, już doskonale wiedziałam gdzie Cię szukać. Poszłam do mieszkania Twojego kumpla - siedziałeś tam kompletnie pijany, a na Twoich kolanach usadowiła się jakaś marna dziw!#. Pierwsze co zrobiłam, to podeszłam do Niej - zleciała z nich szybciej niż tam weszła. Ty? Na Ciebie było brak mi słów. Spojrzałam z pogardą rzucając Ci w twarz pierścionkiem, który niedawno mi podarowałeś.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-09-10 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie tak długo, że już powstała nowa część... Nowe talenciary... I zapewne nikt nie pamięta o mnie... ale mi to wisi, chociaż miło by było gdyby ktoś chociaż raz pomyślał... Wróciłam po przymusowej przerwie... i z zupełnie innym nastawieniem do świata...
&&&
Jej źrenice, tak rozszerzone, tak przestraszone, wyłapywały najmniejszy ruch, najmniejszą i najbardziej błahą rzecz w całym otoczeniu. I choć to on, ten narkotyk to sprawił, że dostrzegała wszystko, jej serce sprawiło, że ujrzała jego... To jest moja jedyna modlitwa, którą powtarzam, dzień w dzień, noc w noc, godzina w godzinę, minuta w minutę i sekunda w sekundę; Boże, Ty jeden możesz sprawić by wrócił. Tylko Ty możesz cofnąć mnie w czasie bym mogła go uratować. Oddaj mi mój skarb, a zabierz mnie. Niech on żyje dalej choćby beze mnie! &&& Najukochańszy, jedyny na zawsze w moim sercu... Pamiętam... ;( [*] |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
![]() wszystko co widzisz, to tylko szyby tonące we łzach. świat zamknięty w tych zepsutych czterech ścianach.
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna - bierz Myszo.
![]() Po co Ty mi byłeś ? Dla dzisiejszego smutku wieczornego i szarości dnia ? Zrobiłam wszystko, dosłownie wszystko, by został. Odszedł. Położyłam Mu wszystko, to co uważałam za najważniejsze w moim życiu, na swoich dłoniach. Odszedł. Jest wart mojego codziennego oczekiwania na chociażby jedno Jego słowo ? Jak dla mnie, tak. Tak. To ja jestem tą naiwną kobietą, która by oddała każdy swój dzień za jedną Twoją myśl. Ciemny blondyn z tęczówkami o barwie trawy na wiosnę. Moja choroba. Nowotwór serca.
#1483 |
Raczkowanie
|
your blue eyes ![]() wezmę Cię za rękę i zabiorę światu
#1484 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna- że niby, że mnie okradłaś !? ; ooo Tyy .. ? taka talenciara ?! ; o uszczypnij mnie ktoś, bo nie wierzę ; D
Obiecałam, że już więcej nie popłynie mi łza przez niego.. ale przecież obietnice są po to, żeby je łamać..
*** Marzenia? to tylko głupie nasze zachcianki, wymysły.. Dziecko za dużo byś chciała . *** I chciałabym, żeby moja modlitwa nie kończyła się na proszeniu Boga o to, żebyś w końcu ze mną był. *** To mój czas ! ]:-> |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
mad_woman Zaszczyt !
![]() Masz racje. Moje usta nie są tak pociągające jak ten papieros. "Obiecuję" -synonim słowa " może kiedyś" Pomimo tego, że była tak bardzo wściekła, że tak bardzo ją uraziło jego postępowanie, nie mogła oprzeć się pokusie i nie pocałować Cię. Jesteś wszystkim a odchodzisz sobie ot tak.
a niektórych znowu cieszy, że w końcu jesteś szczęśliwy." Edytowane przez katastroficzna Czas edycji: 2010-09-10 o 19:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() BananowaBrazylijka - okradłam. ^^ ![]() ___________________
Pasjans przeżytych chwil. Ścieranie sprzecznych emocji. 'Staję się dorosła. Tracę złudzenia, być może, by zyskać inne.' ___________________ E. [*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
kamisha - ja tak tylko, przypominam się że cię kocham wiesz
![]() Toogether93 - ![]() Chciałbyś wdychać zapach mój, widzieć spokojny sen, obok Ciebie, mieć mnie. Pod sercem kwitnę. Zapuściłam już korzenie, nadal nie ma miejsca dla mnie w tobie. Gonię wiatr co zabrał mi, ostatni zapach Ciebie. Tęsknię ale tylko trochę. Nie bardziej niż za domem gdy jest się daleko.
#1488 |
Raczkowanie
|
No i strasznie mi z tego powodu .. wszystko jedno
![]() Będę Twoim nauczycielem , jak pokochać i nie skrzywdzić .
#1489 |
Zadomowienie
|
♥♥
bywaj częściej proszę, jak za dawnych czasów
![]() do woli, kradnij do woli słońce ; ** Aj, patrzysz tak na mnie, czego się spodziewałaś?
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥
'w głowie wojna , w oczach pusto już nie pierwszy raz.'
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥
lubię, lubię, lubię ♥
she's like a barbie doll i never had,
#1492 |
Zakorzenienie
|
agattee otojest One for all dontgivemenamesmalinowetrapmkixxgroszek07xx SparklyAngel - okradzione mychy
![]() ![]() mad_woman - dziekuje ![]() ![]() nie mów mi co mam robić, ty za mnie nie umrzesz. nie chcę Cię ranić odrzucając Cię, ale nie chcę się od Ciebie dystansować. chciałabym tylko byś był. tutaj, obok, blisko mnie. tu jest twoje miejsce. 'spokojnie, cokolwiek się stanie, kochanie' co wieczór modlę się cicho, byś tylko był tutaj blisko mnie, a nie setki kilometrów stąd. nie mów że chcesz wrócić, chyba że chcesz żebym pękła ze śmiechu 'ty jesteś bardziej zboczona czy bardziej romantyczna?' ![]()
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
a obiecał, że zostanie i już nigdy nie odejdzie..
jak zwykle dałam się nabrać. </3 wróć błagam ! bez Ciebie nie daję już rady.. obiecałam sobie, że już więcej nie będę płakała. najwidoczniej nie potrafię dotrzymać obietnic. On - i niczego więcej do szczęścia mi nie potrzeba. <3 ' prawdziwych uczuć nie znajdziesz w dużych cyckach bez serca ! ' ;] ' chciałabym w końcu przestać biec za tym, co ciągle się oddala.. ' została tylko pustka w środku.. ![]() ' oto jest miłość. dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. ' <3
#1494 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że mnie tyle nie było, ale już wracam
![]() I bardzo wam dziękuję za pamięć <3 _________________________ _________________________ __ Mógłby być tym jedynym.
Skarbie dla mnie lśnisz bardziej niż tysiąc gwiazd. Ale czy warto ufać sercu kolejny raz? To, że masz dużo w portkach nie oznacza, że masz tyle samo w głowie. ![]() Puste słowa, puste obietnice... To potrafisz najlepiej. Dym z papierosa czasem gryzie w płuca. Dym z ogniska wypalającego się uczucia gryzie w serce. Dlaczego niby mam patrzeć w gwiazdy? Tysiąc razy bardziej wole jego oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Rozeznanie
|
mad_woman - smacznego talenciaro.
![]() ![]() ![]() Kofeina w RedBullach ![]() motywujecie gwiazdeczki. ![]() ![]() Coraz bardziej chce mi się do Ciebie biec. Nogi mi same przyśpieszają na Twój widok. Pragnę Ci powiedzieć, ile dla mnie znaczysz. Lecz nie zauważyłam kamienia na drodze. Widzę Cię z nią. Moje oczy zachodzą mgłą. Uciszę swoje wspomnienia, choć i tak mam po Tobie wielką bliznę. Twoje oczy i niebo. Dają mi to, że wpadam na drzewo. ______________
Pragnę Cię widzieć. Kochać i słyszeć. Całować i pieścić. Lecz nie nadwyrężyć. Nauka, nauka, nauka! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Poznajemy się intymnie, przez oddzielającą nas szybę rzeczywistości.
Zamknęłabym Cię w klatce; nie dałabym Ci spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Milkniemy i zagłębiamy się w swoich myślach.
Zakrywam rękami twarz i płaczę. Znowu modlę się do mojej komórki. O czwartej nad ranem... Ale jestem głupia . Jedna łza i lulu .
#1498 |
Przyczajenie
|
. Jestem inna. Mam serce po prawej stronie ciała..`
#1499 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ![]() Kochana moja jaki znowu zaszczyt?! nie ma za co i ubóstwiam Cię ![]() Cięszę się , że na coś się przydaje ![]() ![]() + Tak bardzo pragnęła zatonąć w jego ramionach , tak tęskniła za jego spojrzeniem , dotykiem . Każdej nocy kładła się spać myśląc o Nim . Był jej całym światem . Dotyk Jego ust wywoływał przyspieszone bicie serca . Bez niego jej serce jakby zwaliniało bieg . Bez Niego jej życie traciło sens . Masz w sobie coś , co powoduje , że zapominam jak bardzo mnie skrzywdziłeś . Coś , że kocham Cię jeszcze bardziej szalenie . ![]() Nie słuchając serca , przestaje tęsknić . Na dobranoc serce opowiada mi historię naszej miłości . Budząc się rano , nieświadomie szukam Cię obok . Znajduję tylko pluszowego misia od Ciebie . Uśmiechnij się ! ![]() ![]() ![]()
#1500 |
Raczkowanie
|
rzuciła mu się w ramiona, szeptając:
'teraz już na wieczność'. ♥
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.