Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 20:52   #3121
Janusz_G
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Myślę ze wszyscy wykonujecie dobra robotę - na wszystkich forach , dzięki temu może się jakoś to wszystko uporządkuje i poukłada w logiczny ciąg zdarzeń . Co do wydarzeń po godzinie 4 12 to tylko możemy się domyślać i zadawać niewygodne pytania dotyczące śledztwa .

Pozdrawiam - SWI - Śledczy Wydział Internetowy
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:01   #3122
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcia1980 Pokaż wiadomość
Ktoś cytował gazetę że Adria mieszka w tym samym bloku ale w innej klatce, ale czy można wierzyć gazetom.
jakby nie bylo mieszkały blizutko siebie, znam to osiedle, kiedys wklejalam zdjecia, to sa niskie bloki (tu nawet slowo bloki nie pasuje, raczej domy wielorodzinne), bardzo blisko siebie budowane z niskimi parterami, na parterze dodatkowo są takie tarasy wchodzace w chodnik wiec to wszystko wyglada jak wspólne podwórko, moim zdaniem sielankowe, bezpieczne miejsce, szok, ze tam sie moglo cos stac.
w ogole jakbym byla jakims zbirem to , to by bylo ostatnie miejsce w ktorym zdecydowalabym sie na jakas zbrodnie, balabym sie kamer, ochrony, tych niskich parterow, pootwieranych tarasow, otwartych okien ze wzgledu na upał tych powoli uaktywniajacych sie spacerowiczow z psami, rolkarzy, rowerzystow, biegaczy....ciagle jestem w szoku, ze Iwonka cala i zdrowa przeszla te nadmorskie deptaki, parki i krzaczory a prawdopodobnie na osiedlu spotkalo ja cos zlego.

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:04   #3123
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
jakby nie bylo mieszkały blizutko siebie, znam to osiedle, kiedys wklejalam zdjecia, to sa niskie bloki (tu nawet slowo bloki nie pasuje, raczej domy wielorodzinne), bardzo blisko siebie budowane z niskimi parterami, na parterze dodatkowo są takie tarasy wchodzace w chodnik wiec to wszystko wyglada jak wspólne podwórko, moim zdaniem sielankowe, bezpieczne miejsce, szok, ze tam sie moglo cos stac.
w ogole jakbym byla jakims zbirem to , to by bylo ostatnie miejsce w ktorym zdecydowalabym sie na jakas zbrodnie, balabym sie kamer, ochrony, tych niskich parterow, pootwieranych tarasow, otwartych okien ze wzgledu na upał tych powoli uaktywniajacych sie spacerowiczow z psami, rolkarzy, rowerzystow, biegaczy....ciagle jestem w szoku, ze Iwonka cala i zdrowa przeszla te nadmorskie deptaki, parki i krzaczory a prawdopodobnie na osiedlu spotkalo ja cos zlego.
Dokładnie, też znam to osiedle i tak samo jak ty prędzej spodziewałabym się ataku na starej Zaspie niż na tej nowej, gdzie są kamery i tak dalej :O
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:14   #3124
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Janusz ja wiem, ze juz sie zgłosiliscie do p. Jackowskiego i pewnie w te takie paranormalne rzeczy nie do konca sie wierzy...no ale w pewnym momencie chyba trzeba sie łapac wszystkiego....słyszelisc ie o tej pani? Hanna Podwójci, rozwiazala wiele zagadkowych zaginięc i zbrodni, miala tak spektakularne osiagniecia, ze tv japonska ja zatrudnila do takiego ich "997", jakos tak bardziej jej ufam niz Jackowskiemu, moze dlatego , ze to taka ciepla blondynka, moze sobie wmawiam...nie wiem, moze sprobujcie, plus p. J sam mowil ze nie moze byc za bardzo zwiazany ze sprawa bo wizje mu sie zamazuja
http://interwencja.interia.pl/news?inf=926891
http://www.paranormalium.pl/polska-w...8,artykul.html

Filmik o zaginionej

Edytowane przez klaustrofobia007
Czas edycji: 2010-09-10 o 21:17
Stary 2010-09-10, 21:23   #3125
muciula25
Rozeznanie

To jest dla mnie po prostu tragedia poważnie,żeby policja zrobiła jedno wielkiie NIC???Jak to możliwe??O co w tym wszystkich chodzi bo ja już się porządnie pogubiłam....
Janusz dziekujemy Ci jeszcze raz za odp na nurtujące nas pytania-wiem już np tyle,że byłam w błędzie z kluczami byłam przekonana,że są do domu Adrii okazało się inaczej niby mały szczegół ale jednak świadczy o tym,że nie do końca się pogodziły teraz jeszcze tylko przydało by się dowiedzieć o co się pokłóciły,że Iwona strzeliła AŻ takiego focha?
Wracając do policji to jest to dla mnie nie do pomyślenia,żeby w prawie dwa miesiące od zaginięcia Iwony nic w sprawie się nie ruszyło i żeby tak sobie bimbali bo jestem przekonana już teraz dzięki Januszowi na 100%,ze policja to wie nie wiele więcej od nas internautów a to jest po prostu....
Stary 2010-09-10, 21:32   #3126
ewcia1980
Raczkowanie

A dla mnie nie do pomyślenia jest to że nie sprawdzili najpierw tych kamer z osiedla, przecież oni to powinni zrobić odrazu żeby się upewnić czy ona dotarła do bloku czy osiedla.
ewcia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:42   #3127
muciula25
Rozeznanie

No dokałdnie monitoring na Iwony osiedlu jak i jej komputer to podstawowe rzeczy które powinno się bezzwłocznie i natychmiast sprawdzić!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 21:57   #3128
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
tak - i rozmawiała z Piotrem
Czy jak slyszał rozmowę Adrii z Iwoną to usłyszał, że Iwony jeszcze nie ma i że idzie piechotą?
Czy Kasia rozmawiała z nim zanim zadzwoniła do Adrii czy po tym jak dowiedziała się, że Iwony u niej nie ma i szukali jej w domu?

Ale się porobiło.
Iwona kłóci sie ze znajomymi w Sopocie, przechodzi cało przez najgorsze i najbardziej niebezpieczne tereny i dochodzi prawie do domu.
I akurat tam zostaje porwana przez kogoś niby przypadkowego i to bez żadnych śladów. I do tego jeszcze pada jej telefon.
To jest aż niewiarygodne.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-10 o 22:16
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:01   #3129
tagogirl
Wtajemniczenie

Witam.
Jestem z Gdyni, dziś w sklepie słyszałam jak jedna kobieta opowiadała, że widziała Iwonę. Ale nie wiem czy jest sens, żebym pisała wam, co mówiła, skoro raczej nic to nie pomoże...Bo kobiety nie znam i nie zgłosiła tego, podsłuchałam po prostu co mówi do innej kobiety. Ale jakoś tak mnie to męczy więc napisałam sprawy dokładnie nie znam

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:07   #3130
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Witam.
Jestem z Gdyni, dziś w sklepie słyszałam jak jedna kobieta opowiadała, że widziała Iwonę. Ale nie wiem czy jest sens, żebym pisała wam, co mówiła, skoro raczej nic to nie pomoże...Bo kobiety nie znam i nie zgłosiła tego, podsłuchałam po prostu co mówi do innej kobiety. Ale jakoś tak mnie to męczy więc napisałam sprawy dokładnie nie znam
podejrzewam, ze jesli naprawde by ja widziala to by zglosila to na policje, ale opowiedz nam co mowila, a noz cos sensownego...

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-10, 22:16   #3131
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
podejrzewam, ze jesli naprawde by ja widziala to by zglosila to na policje, ale opowiedz nam co mowila, a noz cos sensownego...
Mówiła, że widziała ją koło zamkniętej Żabki, ale nie wiem w jakim mieście. Była z jakąś inną dziewczyną. Kupowały ziemniaki i coś jeszcze. Iwona było dość grubo ubrana jak na pogodę i miała bluzę i kaptur na głowie. Widać było, że stara się twarz ukryć... Miała bardzo smutną twarz... wystawały jej blond włosy. Ta babka była pewna na 90 % że to ona, bo interesuje się trochę tą sprawą i potem jeszcze przeglądała wszystkie jej zdjęcia i była coraz pewniejsza, że to ona. Mówiła, że strasznie żałuje, że tego nie zgłosiła...Cytuję "no ale najważniejsze, że żyje."Bała się, że będzie jakimś ważnym świadkiem i będzie miała problemy bo nie wiadomo jak to jest i czemu się ukrywa. Mówiła, że naprawdę z niej śliczna dziewczyna tylko strasznie smutną twarz miała.
Tyle zapamiętałam z tego co mówiła.

Stary 2010-09-10, 22:24   #3132
burgund1234
BAN stały

Ktoś kiedyś wpadł na pomysł zapytania kierowców autobósów, które mogły wtedy przejeżdżać przez Czarny Dwór.
Uważam, że to było niegłupie ale chyba nic z tego nie wyszło a szkoda.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:27   #3133
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

o kurde, mogła to zgłosic, nawet jesli to nie Iwona, no ale nic, jest u Was w Gdyni jakas zamknieta Żabka? ja teraz na szybko w Gdansku przypominam sobie jedna Zabke, na Kartuskiej obok Ciasnej ale ona dziala, jest otwarta

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-10, 22:30   #3134
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Czy jak slyszał rozmowę Adrii z Iwoną to usłyszał, że Iwony jeszcze nie ma i że idzie piechotą?
Czy Kasia rozmawiała z nim zanim zadzwoniła do Adrii czy po tym jak dowiedziała się, że Iwony u niej nie ma i szukali jej w domu?

Ale się porobiło.
Iwona kłóci sie ze znajomymi w Sopocie, przechodzi cało przez najgorsze i najbardziej niebezpieczne tereny i dochodzi prawie do domu.
I akurat tam zostaje porwana przez kogoś niby przypadkowego i to bez żadnych śladów. I do tego jeszcze pada jej telefon.
To jest aż niewiarygodne.
Oj , przecież Pan Janusz napisał, że ojczym ledwo coś usłyszał o Iwonie i niemal od razu poszedł dalej spać, pewnie był tak zaspany, że nie rozmyślał o czym rozmawiały.
Stary 2010-09-10, 22:30   #3135
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurde, mogła to zgłosic, nawet jesli to nie Iwona, no ale nic, jest u Was w Gdyni jakas zamknieta Żabka? ja teraz na szybko w Gdansku przypominam sobie jedna Zabke, na Kartuskiej obok Ciasnej ale ona dziala, jest otwarta
No właśnie ja nie kojarzę żadnej zamkniętej Żabki...
Ja teraz żałuję, że nie powiedziałam, żeby jeszcze to zgłosiła i podała wszystkie fakty policji..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 22:32   #3136
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Mówiła, że widziała ją koło zamkniętej Żabki, ale nie wiem w jakim mieście. Była z jakąś inną dziewczyną. Kupowały ziemniaki i coś jeszcze. Iwona było dość grubo ubrana jak na pogodę i miała bluzę i kaptur na głowie. Widać było, że stara się twarz ukryć... Miała bardzo smutną twarz... wystawały jej blond włosy. Ta babka była pewna na 90 % że to ona, bo interesuje się trochę tą sprawą i potem jeszcze przeglądała wszystkie jej zdjęcia i była coraz pewniejsza, że to ona. Mówiła, że strasznie żałuje, że tego nie zgłosiła...Cytuję "no ale najważniejsze, że żyje."Bała się, że będzie jakimś ważnym świadkiem i będzie miała problemy bo nie wiadomo jak to jest i czemu się ukrywa. Mówiła, że naprawdę z niej śliczna dziewczyna tylko strasznie smutną twarz miała.
Tyle zapamiętałam z tego co mówiła.
nie rozumiem, problemu, ty też możesz zgłosić, już jest trop - zamknięta żabka. więc policja pewnie będzie wiedziała jaka.
Stary 2010-09-10, 22:35   #3137
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
nie rozumiem, problemu, ty też możesz zgłosić, już jest trop - zamknięta żabka. więc policja pewnie będzie wiedziała jaka.
myślisz, że powinnam? a jak coś źle usłyszałam?
nie chce, żeby wyszło, że jaja sobie robię

Stary 2010-09-10, 22:37   #3138
mmm3m
BAN stały

Cytat:
myślisz, że powinnam? a jak coś źle usłyszałam?
nie chce, żeby wyszło, że jaja sobie robię
rób co uważasz, twoje sumienie. ja bym zgłosiła, powiedziałabym to samo co ty napisałaś i policja pewnie by zrozumiała, że nie żartuję tylko mam braki pewności

edit,

jeszcze kazałabym poszukiwaĆ tej kobiety, jeśli wiesz jak wygląda podałabym rysopis, namiary i tak dalej

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-10 o 22:38
Stary 2010-09-10, 22:41   #3139
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
rób co uważasz, twoje sumienie. ja bym zgłosiła, powiedziałabym to samo co ty napisałaś i policja pewnie by zrozumiała, że nie żartuję tylko mam braki pewności

edit,

jeszcze kazałabym poszukiwaĆ tej kobiety, jeśli wiesz jak wygląda podałabym rysopis, namiary i tak dalej
rysopisu i tak bym nie podała, nie mam takiej pamięci do twarzy no i nie przyglądałam jej się za bardzo.

no właśnie sumienie mnie troszkę męczy. A nóż to ona była

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 22:41   #3140
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ja patrze na ostatnie posty, i prawde o dotychczasowych dzialaniach policji to sie zastanawiam czy powaznie potraktuja jak przyjdzie do nich dziewczyna i powie, ze slyszala w sklepie fragment rozmowy kobiety, ktora twierdzi, ze widziala Iwone moze jakos przez Janusza o tym zawiadomic.... kurcze szkoda, ze nas tu tak malo z trojmiasta, dziewczyny burza mozgow, zamknieta Zabka

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-10, 22:46   #3141
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ja patrze na ostatnie posty, i prawde o dotychczasowych dzialaniach policji to sie zastanawiam czy powaznie potraktuja jak przyjdzie do nich dziewczyna i powie, ze slyszala w sklepie fragment rozmowy kobiety, ktora twierdzi, ze widziala Iwone moze jakos przez Janusza o tym zawiadomic.... kurcze szkoda, ze nas tu tak malo z trojmiasta, dziewczyny burza mozgow, zamknieta Zabka

no właśnie, wątpię, że to poważnie potraktują... A jak tam gdzieś koło Żabki zamkniętej byłby monitoring? choć wątpie w to..

Stary 2010-09-10, 22:46   #3142
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Też się tego obawiam, ale lepiej próbować niż się poddawać tłumacząc, że policja nas nie posłucha jak coś mamy to ryjmy policji w głowach, aż się ruszą
Stary 2010-09-10, 22:47   #3143
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.trojmiasto.pl/s/%BFabka/?strona=0

ja znam tylko tę z kartuskiej 15 ona dziala

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-10, 22:47   #3144
mmm3m
BAN stały

Cytat:
no właśnie, wątpię, że to poważnie potraktują... A jak tam gdzieś koło Żabki zamkniętej byłby monitoring? choć wątpie w to..
Tylko która to żabka czy to ta na placu gurnoślaskim w ktorej powiesił się właściciel? myślę, że ona ciągle funkcjonuje :/ ktoś coś wie?
Stary 2010-09-10, 22:50   #3145
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo moze bylby monitoring a kiedy slyszalas te rozmowe, i czy ta pani mowil kiedy ja widziala (chociazby cos w stylu przedwczoraj, niedawno)?

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

moze ktos , kto ma konto na forum gp24 by sie tam zglosil o pomoc, tam jest pewnie wiecej ludzi z Trojmiasta...

Filmik o zaginionej

Edytowane przez klaustrofobia007
Czas edycji: 2010-09-10 o 22:51
Stary 2010-09-10, 22:53   #3146
Onaaaaaaa
Przyczajenie

podczytuje was, ale ponieważ wiem gdzie jest zamknięta żabka założyłam konto , bo to akurat koło mnie, na Brzeźnie jest przy tej ulicy domków jednorodzinnych co dochodzi do ulicy Dunikowskiego i Łozy , od Gdańskiej jak się obija w osiedle , jest zlikwidowana od jakiegoś roku może dwóch, obok są sklepy spożywcze i pizzeria teraz
Onaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:55   #3147
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo moze bylby monitoring a kiedy slyszalas te rozmowe, i czy ta pani mowil kiedy ja widziala (chociazby cos w stylu przedwczoraj, niedawno)?

moze ktos , kto ma konto na forum gp24 by sie tam zglosil o pomoc, tam jest pewnie wiecej ludzi z Trojmiasta...
Niestety nie pamiętam, żeby mówiła o czasie.
Kurcze, żałuję, że nic jej nie powiedziałam.

A jeśli się zdecyduję to zgłosić to gdzie?
Ta Żabka to nie wiem nawet w jakim mieście. Podejrzewam, ze w Gdyni

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Onaaaaaaa Pokaż wiadomość
podczytuje was, ale ponieważ wiem gdzie jest zamknięta żabka założyłam konto , bo to akurat koło mnie, na Brzeźnie jest przy tej ulicy domków jednorodzinnych co dochodzi do ulicy Dunikowskiego i Łozy , od Gdańskiej jak się obija w osiedle , jest zlikwidowana od jakiegoś roku może dwóch, obok są sklepy spożywcze i pizzeria teraz
no i już jest trop.

Ja dla jasności mieszkam w Rumi. Nie mam pojęcia o jakim miejscu mówisz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 22:55   #3148
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Niestety nie pamiętam, żeby mówiła o czasie.
Kurcze, żałuję, że nic jej nie powiedziałam.

A jeśli się zdecyduję to zgłosić to gdzie?
Ta Żabka to nie wiem nawet w jakim mieście. Podejrzewam, ze w Gdyni
o tę żabkę można pytać policje, mają swoje źródła, poza tym warto sprawdzić namiary które podała osoba nieco wyżej

poza ty, jezeli to na prawde iwona a sprawca to czyta, moze byc wsciekly ;/
Stary 2010-09-10, 22:58   #3149
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

jejku Kochana dzięki!! a sa obok tej Zabki jakies sklepy, w ktorych mozna kupic ziemniaki? to by pasowalo do opowiesci tej pani

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-10, 22:59   #3150
mmm3m
BAN stały

Cytat:
jejku Kochana dzięki!! a sa obok tej Zabki jakies sklepy, w ktorych mozna kupic ziemniaki? to by pasowalo do opowiesci tej pani
juz pisala - spozywcze sa m.in.

edit

dobra, zmykam spac trzymajcie sie, czuje ze jestesmy bliskie sukcesu odkąd jest ta cisza coraz bardziej wierzę, że Iwonka do nas wróci...sorki, nie do nas, tylko do najbliższych

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-10 o 23:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości