|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |||||
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Pamiętacie, kolega Iwony na poszukiwaniach krytykował, że jak to niby wszyscy są przesłuchani (?!!), skoro on nie a miał jakieś tam esemesowe kontakty z Iwoną i był jej byłym chłopakiem (nie wiem tylko czy te sms'y miałby być z dnia zaginięcia czy tak po prostu). |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
BAN stały
|
Czy to jest pewne na 100% że Adria poszła spać? Czy ktoś to może potwierdzić skoro była sama w domu?
Czy napewno aż do telefonu Kasi nigdzie nie wychodziła? |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja notorycznie co weekend nocowałam u koleżanki która mieszkała w bloku który był kilka metrów od mojego bloku ![]()
![]() |
#3094 |
Raczkowanie
|
Janusz dzięki za wszystkie odpowiedzi ...
Jednym słowem Policja jest do d..y! Co oni robią? Kawkę chyba popijają i sami odbierają rodzinie nadzieję takim "byle jakim działaniem" ... ![]()
#3095 |
Raczkowanie
|
Czy mama Iwony wiedziała, że Iwona umówiła się z Kasią?- nie wiem mogę zapytać
Wiemy już , że Iwona planowała iść do siebie spać i to swoje klucze miała zabrać z balkonu. Wygląda na to, że nie wiedziała o tym, bo inaczej zaniepokoiłaby się już z samego rana tym , że Iwona nie przyszła się przebrać. Pomyślała że śpi u Adrii Albo w pierwszej wersji miała iść od Adrii a po kłótni zmieniła zdanie. Dla mnie to wszystko jest mocno dziwne: 1 Znajomi zaczynają jej szukać nie sprawdziwszy czy jest w domu. - wiedzieli od Kasi 2 Czy wogóle jej szukali? - pewnie tak 3 Cały dzień nic nie mówią mamie Iwony, bo niby się jej boją. ??????/ nie znam motywu Czego by się mieli bać? Tego, że dorosła Iwona się obraziła i że zaginęła? Ktoś tu pisał , że bali się odpowiedzialności i oskarżeń. Teraz to dopiero podejrzanie wygląda. Iwona miała sobie zabrać swoje klucze po cichu i iść do swojego domu. - Po strzeleni foha tak postanowiła - rozmowa przy wejściu nr 3 Rano o 7 klucze sobie leżą na balkonie i pewnie dlatego założyli, że Iwony nie ma w domu i zaczęli jej szukać. tak Odpowiedzi na pytania Pani burgund1234 Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-10 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
BAN stały
|
Dziękuję Janusz.
Ale gdzieś czytałam, że Kasia zadzwonila tylko na komórkę Iwony, a że była wyłączona to zadzwoniła do Adrii i Pawła. A więc jednak do domu Iwony też dzwoniła? |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
BAN stały
|
forum gp:
24. Kto i o której godzinie przyszedł poinformować że Iwony nie ma? przyszli Paweł i Kasia około 16 ( mama Iwonki była od rana w pracy) 36. Czy torebka z kluczami do domu Iwony zostala zaraz na drugi dzień osobiście dostarczona przez Adrię Iwony mamie (o której ?) i jaka ta torebka miała zawartość (dokumenty, pieniądze)?- na drugi dzień o 16 , przyniosła z Pawłem rzeczy i poinformowała mamę ze chyba coś się stało Przepraszam,ze sie uczepie,byc moze nieslusznie: W koncu kto przyszedl do mamy Iwony o 16? Pawel i Kasia czy Pawel i Adria,czy moze we troje? |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Plączę się w zeznaniach ![]() Przeanalizujcie moje odpowiedzi - nowe spojrzenie może coś mi umknęło - spiszcie to znowu a ja jutro skonsultuję z Iwoną i prześlę odpowiedź . Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-10 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na policjantów by się nadawali ![]() Wiadomość przekleiłam na tamto forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3104 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Tyle razy mówiłam, że jak razem pokombinujemy to coś może wymyślimy. A jak ten co za zaginięciem stoi będzie miał świadomość , że cały czas pamiętamy i może jesteśmy coraz bliżej rozszyfrowania go to może już tego nie wytrzyma i pęknie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
BAN stały
|
Janusz jeszcze takie pytanie wpłynęły:
Ojczym Iwony słyszy rozmowę telefoniczną - czy dokładnie słyszał co mówiła Adria i czy mógł powziąć informację, że Iwona wraca sama na pieszo do domu? ? Gdzie stała Adria jak rozmawiała z Iwoną przez telefon? Czy była blisko okien Iwony na tyle, że ojczym mógł słyszeć spokojną rozmowę, czy też Adria mówiła na tyle podniesionym głosem, że "niosło" po osiedlu i ktoś inny mógł usłyszeć, że Iwona wraca sama do domu? A w ogóle to Adria mieszka w tej samej klatce co Iwona ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Raczkowanie
|
Jakie tamto - forum >?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No coś tam dziubie :} ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
BAN stały
|
"Moze przed zaginieciem Iwony,dostawala jakies telefony,na ktore reagowala niechetnie,z odraza?Moze jej mama cos zauwazyla?Moze Iwona sie zwierzala swojej mamie,moze Kasi jako przyjaciolce? "
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Raczkowanie
|
Ojczym Iwony słyszy rozmowę telefoniczną - czy dokładnie słyszał co mówiła Adria i czy mógł powziąć informację, że Iwona wraca sama na pieszo do domu? ? Słyszał głos Adrii koło 4 rano - przebudził się , usłyszał kilka zdań - wywnioskował że Adria zwraca się do Iwony - a po czym ? wystarczy że usłyszał słowa - No słuchaj Iwona .
Przewrócił się na drugi bok i zasnął Gdzie stała Adria jak rozmawiała z Iwoną przez telefon? Czy była blisko okien Iwony na tyle, że ojczym mógł słyszeć spokojną rozmowę, czy też Adria mówiła na tyle podniesionym głosem, że "niosło" po osiedlu i ktoś inny mógł usłyszeć, że Iwona wraca sama do domu? - Mieszkają na 4 piętrze ale po między blokami to jak w muszli koncertowej - puścisz - ups , przepraszam , a to odbije się echem na górnych piętrach jak wystrzał armatni ![]() A w ogóle to Adria mieszka w tej samej klatce co Iwona ? nie - w bloku na przeciw ( co do tego szczegółu nie jestem pewien ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
BAN stały
|
I jeszcze jedno, bardzo ważne pytanie:
Kto potwierdzil alibi Adrii,jesli jej rodzicow nie bylo w domu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- - Na to pytanie nie odpowiem - to wie policja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
BAN stały
|
Janusz już ostatnie pytanie na dziś:
Czy Paweł nocował u Adrii? |
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Raczkowanie
|
z thedykacją ci odpowiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pytania pozbieramy jeszcze, łatwiej z listą niz pojedynczo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Raczkowanie
|
Ktoś cytował gazetę że Adria mieszka w tym samym bloku ale w innej klatce, ale czy można wierzyć gazetom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.