|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() No ja mam włosy w miarę podatne na układanie [ dzięki bogu ![]() ![]() Oooo tak ![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-09-11 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
oj, moje Panie, ja nie wiem, kiedy was nadrobię. zamieszanie na maksa! jestem padnięta po urodzinach babci i dwa dni mi internet nie działał, więc jedynie podczytywałam u TŻ> we wtorek wyjazd nad morze do kolegiiii, wiec znowu kilka dni nieobecności, ale dbam o soebie piękniusio. od wczoraj jedwabik na włoski i jutro spaaa
![]()
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny spadłam z crossa;( masakra istna.
#3154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() bylam na zakupach i kupilam sobie ocet jablkowy, teraz bede go pic i robic plukanki do wlosow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja dalej kicham, smarkam i prawie już nie mówię ![]() ![]() dzisiaj będzie standardowe spamowanie, nie mam siły na nic więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Raczkowanie
|
Jak sie nie zagoi jutro jade zszyc stope.
![]()
#3157 |
Wtajemniczenie
|
hej ja tylko podstawowa pielęgnacje zrobiłam
ogulnie mam ostatnio mało czasu, a na dodatek jutro moja mama wpada na obiad i ciasto ![]() ![]()
#3158 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno z grilla i tak Wam powiem, że nie mam kompletnie siły do tego, żeby dziś robić coś ponad ze SPAmowania..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj ogólnie się nie wyspałam, bo wymyśliłyśmy sobie z mamuśką, że o 10 będziemy już w mieście i zrobimy rundkę po sklepach i poodwiedzamy te nowo powstałe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra, nie smęcę już, idę nałożyć tylko retinol na buźkę i zabieram się za czytanie Waszych dzisiejszych postów gaduły jedne ![]() ![]()
![]() |
#3159 |
BAN stały
|
Hej, pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Praktycznie cały wolny czas spędzam z TŻ, a dzisiaj do popołudnia byłam na zakupach i nie mam kiedy Was nadrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile już stosujesz ten szampon ? I jakie są efekty dłuższego stosowania? Bo też zauważyłam, że na przełomie jesień/zima linieję przeokropnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oooo i dziękuję bardzo bardzo za wytłumaczenie !! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Shadii - zainteresowałaś mnie tym Lubexem, chyba trzeba coś dopisać do listy mush have.now. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i gratuluję zdanych egzaminów ![]() Moje dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata - 0,5l mineralki (tylko... ![]() włosy: - mycie - odżywka na szybko(za późno wstałam, a musiałam ją dziś nałożyć ![]() - spray termoochronny - jedwab na końcówki twarz: - peeling - krem nawilżający od dermatologa - filtr 50 ( a popołudniu już 30.. ![]() - staranny "wyjściowy" makijaż oczu - retinol na noc - wazelina kokosowa na usta na noc - olej rycynowy na rzęsy na noc - tabletki na cerę ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający x2 - krem na stopy x2 - krem na rączki Aaaa i jeszcze zapomniałam napisać o ogromnym plusie dzisiejszego dnia - Tż zrobił mi niespodziankę i dał mi siedem znaczków-piesków tych z Żabki co się zbiera i miałam już 45 i dopłacił te 17 zł.,żebym nie musiała czekać na tego pieska i zbierać następnych 45 i odebrałam tą maskotkę - cały czas mu trułam o przesłodkim i przeuroczym mopsiku, którego koniecznie muszę mieć i dostałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | ||||
BAN stały
|
Skuś, skuś, warto
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja kawy i tak nie pijam. Raz na pół roku może się jakaś zdarzy. Ale cukru słodzę 3 łyżeczki i nie umiem się odzwyczaić, a próbowałam już tyle razy ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę, nie nadrobię Was do końca. Reszta jutro ![]() ![]() Widzę, że i u Was wirus panuje. Życzę sobie i Wam zdrówka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Alessandra niedługo stosuje ten szampon
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2010-09-12 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Marzeniatko - A można link do KWC jeśli nie sprawiłoby Ci to problemu ?
![]() Hehe, no tak uroki pór roku... ![]()
![]() |
#3165 | |
Zadomowienie
|
ujej
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Rozeznanie
|
Alessandro hehe kompleksów się nie nabawisz, po prostu mój fryzjer jest kochany
![]() ![]()
#3167 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ojej, trzymaj sie ![]() ![]() Cytat:
![]() Mialam nieco podobna sytuacje - TZ podrywala taka lalunia i widzialam ze mu sie to podoba, takie polechtane meskie ego, bo on w ogole mial straszne kompleksy w stosunku do mnie (dostrzeglam to o wiele za pozno) - i juz dostal ode mnie kopa w tylek a jaaaaa spakowalam sie, wsiadlam do samolotu i polecialam na mala afrykanska wyspe ![]() ![]() ![]() A co do octu - to ja kiedys plukalam ale w zwyklym - babcia mi polecila, za jej czasow wszystkie dziewczyny tak robily bo nie bylo odzywek itd - wlosy sa fantastyczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam tak samo - albo z Tz, albo sie ucze, albo TZ jest u mnie i ja sie ucze a on gra ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakbys znalazla jakies fajne to sie podzielisz? ![]() Ja zaraz bede wsuwac sniadanko - grzanki z dzemem i zielona herbatka z opuncja ![]() Potem spamowanko: prysznic z syrenka balsam antycell na cialo serum na biust piety zetre tarka i posmaruje epikremem, potem cieple skarpetki umyje wlosy czekoladowym lorysem naloze albo oleje albo lorysa, jeszcze nie wiem ![]() peeling twarzy kremik nawilzajacy rycyna na rzesy I to tyle, potem nauka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękności.
![]() Talullah mój Tż. mówi, że nie lubi się przy kimś uczy, więc zazdroszczę Ci, że Twój nie jest taki. ![]() ewcia19 piękne masz te włosy na zdjęciu co dodałaś. ![]() Ja za 3h idę na urodziny, więc muszę dziś pięknie wyglądać. Zaraz będę szła się SPAmować. ![]()
![]() |
#3169 |
Wtajemniczenie
|
Dzieeeeń dobry laseczki, pamiętacie mnie jeszcze?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakoś niedawno wzięło mnie na robienie makijaży i planuję sobie kupić jakiś profesjonalny zestaw pędzli do makijażu ![]() ![]() Buu pogoda taka byle jaka, z dnia na dzień coraz gorsza i przytłaczająca ![]() Aaa i jestem za tym pomysłem o ABC pielęgnacji, czy coś takiego, tylko trzeba by opracować to dokładnie, żeby wszystko było przejrzyście ![]() Wy moje piękne kobietki, jak ja żałuję że wakacje się skończyły i nie mam teraz tyle czasu, żeby sobie z Wami pogawędzić ![]() ![]()
#3170 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
(na początku przepraszam, że się wcinam w wasz wątek, ale nie wiedzialam czy mam zakladać nowy temat.. Stwierdzialam, że może Znawczynie Doskonałego Wyglądu pomogą mi ![]() Chciałabym się dowiedzieć, czy wiecie może gdzie w Polsce można kupić/zamówić spray do dezynfekcji kosmetyków? Widziałam taki na amerykańskim yt. Wygladał jak sredna próbka perfum z atomizerem. Niestety nie mam możliwości kupować produktów z zagranicy, mam również awersję do allegro i nieznanych mi sprzedawców (chyba, że możecie mi na prv kogoś polecić). Taki spray dezynfekujący jest potrzebny w szególności, gdy kupujemy jakiś kosmetyk np puder na allegro lub z wymianki. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie ![]() (jeśli nie chcecie rozwalać swojej rozmowy możecie mi odpisac na prv.) Pozdrawiam, BlackCat ![]()
#3171 |
Wtajemniczenie
|
Heeeej Kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sobie wczoraj kupiłam kardigan długi rozpinany czarny, sweter z takim dużym wykładanym golfem i długo za pupę, więc będę mogła go nosić do legginsów i do rajstop i botki na koturnach ![]() W ogóle złapała mnie ostatnio wena i zrobiłam sobie kolczyki ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
A ja za chwilę idę oglądać sex w wielkim mieście II
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dopiero wieczorkiem się wyspamuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
BAN stały
|
Ehhh w ciągu sekundy moja matka mi tak popsuła humor, że siedzę i ryczę... Czemu ona taka jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Posmarowałam buźkę kremem Yves Rocher Bio Culture - nie polecam. Straszny zapach. Skóra gładka, nawilżona, poza tym nic. Czuję go ciągle, pachnie za ostro. Muszę szukać czegoś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | ||
CABIN CREW
|
wspólczuję.....
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dopiero wstałąm, byłam na imprezie i wróciłam o 5...... ![]() piłam piwo, wrrrrrrr....... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też chciałam iść z TŻ na spacer, ale niestety mamusia mi nie pozwoliła się z nim spotkać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dziewczyny wczoraj pokombinowałam troszeczkę z maseczkami i wyszło mi niezłe cudo ![]() Zrobiłam maseczkę z drożdży + mleka i dosypałam do tego zielonej glinki ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.