Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 13:06   #4171
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Hejka kobietki!! My dziś z dziewczynami same, tatuś w pracy i wróci dopiero jutro, pogoda wymarzona na spacerek, słonko grzeje więc pewnie skorzystamy i pochodzimy sobie.
Przesyłam cieplutkie promyki dla dziewczyn u których pogoda dziś nie dopisała.
Mała coraz więcej gaworzy i uśmiecha się ciągle, zauważyłam że zawsze jak sobie kichnie to się śmieje, chyba to łaskotanie w nosku ją rozśmiesza

Dziewczyny które jeszcze nie chrzciły a szukają ubranka dla córci- mam do odsprzedania sukienkę, czapeczkę i bolerko ( komplet) na 68 cm, wszystkie info i foto na priv
.

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-09-12 o 13:09
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:08   #4172
violisia
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Hejka kobietki!! My dziś z dziewczynami same, tatuś w pracy i wróci dopiero jutro, pogoda wymarzona na spacerek, słonko grzeje więc pewnie skorzystamy i pochodzimy sobie.
Przesyłam cieplutkie promyki dla dziewczyn u których pogoda dziś nie dopisała.
Mała coraz więcej gaworzy i uśmiecha się ciągle, zauważyłam że zawsze jak sobie kichnie to się śmieje, chyba to łaskotanie w nosku ją rozśmiesza
u mnie to porazka z pogoda katastrofa jakas, zimno szaro-buro i do...

to musi byc iesamowity widok, jak takie malenstwo poznaje siebie i swiat
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:27   #4173
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
czesc Kobitki, nie wiem czy mnie pamietacie,ale odwiedzialm was kilka razy jestem ta co narzekala, ze chyba nie poradze se z dzieckiem ze to jakas masakra jest , no i stalo sie moje staranka doszly do skutku

ale ja w sprawie tej ksiazki pisze chetnie bym sobie ja poczytala i jak mozna prosic o wyslanie to bede wdzieczna

to moj mail: viola_88@op.pl
gratuluję sukcesu w starankach
zobaczysz! poradzisz sobie z dzidziem! to jakoś tak samo przychodzi
a książkę już ci wysłałam!
powodzenia!
Stary 2010-09-12, 13:29   #4174
katkab
Raczkowanie

Witam niedzielnie
Dzisiejsza noc urosła do rangi koszmarku, brrr
Nie dość, że walczyłam z młodą do 00:40, to jeszcze po 20 minutach się obudziła w świetnym, zabawowym humorze, śmiała się, wydawała swoje radosne dźwięki i tak to trwało do 3. Szlag, szlag, szlag! A ja o 6 musiałam już wstawać, bo mąż dzisiaj wyjeżdżał. Poza tym małej charczy w nosku, zakraplam jej Sterimar, ale nie da się tego w ogóle ściągnąć, ani gruszką, ani Fridą. Jak ją kładę na brzuszku to wycieka sama woda ze Sterimaru, a w nosie dalej furczy :/ Pogoda do niczego, a ja znow zostałam sama z dziewczynkami na tydzień ;(
katkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:35   #4175
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
Dzisiaj Szymuś kończy 4 tygodnie I stwierdzam, że jest żarłokiem. Daliśmy mu na noc sztuczne mleko, bo myślałam, że moim się nie najada, a on sruuu i też spał 3 godziny Aż z ciekawości pościągałam z cyców i z jednego ściągnęłam 100 ml, a z drugiego troszkę zużytego 60 ml. Jego żołądek chyba stanowi 90% całego ciała hehe. Mam nadzieję, że kiedyś przystopuje i da się w końcu matce wyspać.
hd twój Szymuś też ładnie śpi w nocy od 21 do 4 rano, ja marzę o tym żeby chociaż jedna noc mój tak pospał.
A dzisiaj u nas cieplutko więc chyba na spacer pójdziemy.

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-09-12 o 13:36
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:03   #4176
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
gratuluję sukcesu w starankach
zobaczysz! poradzisz sobie z dzidziem! to jakoś tak samo przychodzi
a książkę już ci wysłałam!
powodzenia!
dziekuje serdecznie

narazie ejstem mega szczesliwa a w tym tyg pierwsza wizyta u gina
Stary 2010-09-12, 14:23   #4177
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A Lazurowa dawno sie juz nie odzywala, ciekawe co u niej??
Kashha tez...
też jestem ciekawa...

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
kurcze nigdy nie porównywalam tego ....miałam 2 premium care i byly git, potem dostalismy baby active 3 i tez git a teraz kupilam 3 premium care i kazda jedna przeciek ciekawe czy roznia sie czyms od 2 wiec kupilismy zas baby active 3 i jest bez przecieku , musze sie przyjrzec tym pampkom moze faktycznie rozne robia
u mnie też premium care zaczęły przeciekać ale z tej samej paczki więc to nie jest wada pampersów tylko mały zaczął więcej sikać (czasami pielucha jest aż ciężka po 2h i pęka w szwach) i pielucha jest za mała i tak nie trzyma... dzis kupiłam new baby 2, wielkością wydają sie być takie same a jednak nie sa bo zapinają się az za pępek więc mam nadzieję że będą trzymały nocki o jednego karmienia do drugiego... bo dzis małego 2 razy w nocy przebierałam a raz to karmialm przed 7 (wcześniej zmieniłam pieluszkę) i po 8 się obudził z płaczem bo cały mokry :/
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:42   #4178
anoxa
Zakorzenienie

czesc mamuski

mazus pojechal i zostalismy znowu sami

jak czytam o waszych nocnych problemach to dziekuje bogu ze moj hubcio to taki aniolek odpukac w niemalowane juz od ponad tygodnia spi od 21 do 5-5.30 i tak co noc wczoraj zjadl o 19.00 i myslalam ze sie obudzi szybciej na jedzonko a tu niespodzianka bo wstal dopiero o 5.00 wiec nie moge narzekac pod tym wzgledem wczesniej spal od 21 do 3-3.30 a teraz dwie godzinki dluzej

a my jutro do kardiologa jedziemy trzymajcie kciuki!

niezawsz
e na alegro znalazlam ten lejek za 16zl i z warszawy i jest mozliwosc osobistego odbioru wiec jeszcze taniej bedziesz mogla kupic
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:59   #4179
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzisiaj Szymuś kończy 4 tygodnie I stwierdzam, że jest żarłokiem. Daliśmy mu na noc sztuczne mleko, bo myślałam, że moim się nie najada, a on sruuu i też spał 3 godziny Aż z ciekawości pościągałam z cyców i z jednego ściągnęłam 100 ml, a z drugiego troszkę zużytego 60 ml. Jego żołądek chyba stanowi 90% całego ciała hehe. Mam nadzieję, że kiedyś przystopuje i da się w końcu matce wyspać.
hd twój Szymuś też ładnie śpi w nocy od 21 do 4 rano, ja marzę o tym żeby chociaż jedna noc mój tak pospał.
A dzisiaj u nas cieplutko więc chyba na spacer pójdziemy.
witaj w klubie mam małych żarłoków
no i gratki za 4 tygodnie ale ten czas leci...

Violisia - powodzenia u gina ech... pamiętam tą radość i podekscytowanie jak szłam na wizytę zobaczyć moją fasolinkę... wydaje się, że to tak dawno było! całe wieki temu

Anoxa - witaj po przerwie trzymam wszystko będzie ok!

podsyłam Patryczka tuż przed spacerkiem i małego śmieszka
Stary 2010-09-12, 15:02   #4180
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
kochana a na jakie jest baterie ??? bo ja mam TAKIE cos i potrzeba bylo az 4 grube baterie.poszlibysmy z torbami jakbysmy mieli kupowac co chwila baterie a TZ tez myslal przerobic , ale znalazl TAKIE cos i do tego sie wklada np TAKIE akumulatorki...super sprawa , polecam

No to przeca ja sie pytam czemu
Ja akurat od poczatku karmie przed kapiela ,pierwszy tydzien w domu nie karmilam i bylo mega darcie a teraz maly zadowolony i rodzice tez
Moja mam stwierdzila ze nie mozna karmic przed bo tak jak do basenu nie powinno sie po jedzeniu wchodzic
a ulewa mu sie faktycznie niekoniecznie w trakcie kapieli....myslalam ze moze cos innego moze sie dziac jakies kolki , paralize czy cus........
Łooo fajne toto z tymi bateriami. Daj znać jak ci się sprawdzi
Nie wiedziałam, że takie rzeczy są na świecie

Co do mamy to moja ma wiele teorii niekoniecznie pokrywających się z prawdą nie twierdze, że Twoja również ale ja bynajmniej nie znam skutków ubocznych karmienia przed kąpielą

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:25   #4181
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

U nas ladna pogoda bylismy na spacerku, a mala spi sobie w wozku bo jej nie przekladalam
Posprzatalam dzis w domku tak czysciutku

Ostatnio ciagle boli mnie glowa i jak boli mocno to az mi nie dobrze i zaladek mnie cos boli moze sie czyms zatrułam hmmm
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:27   #4182
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Okulista badał oczka, zapisał krople.. mam wpuszczac 5 razy dziennie ale nie powiedział po ile kropel na ulotce jest 1-2, więc chyba będę wpuszczała po jednej. No i mam masować kanalik :/
Mówiłam mu, że krople już były i woda i sól fiz. i masowałam po swojemu bo nie wiedziałam jak dokładnie ale wiele się nie myliłam bo chodzi o to by uciskać to miejsce by przerwać taką błonkę, która sama nie pękła a jest w tym kanaliku.
Mam tak robić przez 10 dni, jak nie przejdzie to zabieg. I się cholerka nie zapytałam czy jest dodatkowo i ile płatny
23 mamy kontrolę i wtedy decyzja co dalej.

Zauważyłam, że na prawej brwi małego pojawiły się jakby drobne strupeczki żółtawe.. czyżby ciemieniucha wyłaziła teraz dopiero i tym miejscu? Więcej nigdzie nie ma
trzymam kciuki za oczka Sebka a co do ciemieniuchy to mojej kolezanki synkowi pojawila sie jak mial 3 mc

Cytat:
oo dzieki za link przyda sie

Cytat:
pochwalę się zakupem
http://allegro.pl/3-6m-cudowny-chlop...225468914.html
wychodzi trochę ponad 11zł za ciuszek, myślę że warto było zobaczymy jak paczka dojdzie, ale wygląda to nieźle
faktycznie super ta paka

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
JA żyję !!!

Wrócilam ze szpitala a moj syn olał moje cyce i ciągnąć nie chce!!!!!!!

A ja jakos nic nie mogę zastosowac z języka niemowląt jedyne co to samodzielne usypianie w łożeczku to sie udało!!!!
trzymam kciuki zeby znowu zaczal ciumkac cyca a ty jak sie czujesz?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a co do ciuchow to ja w swoje wchodzilam zaraz po porodzie, teraz mam na plusie jakies 4 kg, chociaz nie mam jak teraz sprawdzic bo w domu brak wagi

wstawiam jeszcze moja zlosnice
sliczna i widze ze zdecydowalas sie na ten lezaczek

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ma ktos porównanie smoczków MAM i avenu ?
bo nie wiem jakie kupić kolejne w sumie teraz mam avent i nuk i oba ok, tt do niczego ale podobają mi się te MAM
ja porownania nie mam bo uzywam tylko mam i dla mnie sa super

Cytat:
Ide molestwoac meza
my sie przez ten tydzien wymolestowalismy :P nawet po 4 razy dziennie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ja tez czasem daje to mleko i sie rozpuszcza normalnie a co do przeplywow w smoczku to racja i kupilam butle MAM ze smoczkiem 2 o wiekszym przeplywie i sie nie zatyka juz

ta...moja w ogole nie spi w kolysce od razu sie budzi jak wkladam i niestety spi z nami w lozku caly czas czasem mam wyrzuty sumienia, ale sobie tak tlumacze, ze i tak nie ma swojego pokoju na razie, wiec co za roznica w lozku cz kolysce jak i tak z nami jest a poza tym mala tak rzadko spi, ze ja sie boje ryzykowac uczyc ja spac w kolysce

porownania nie mam, ale ze smoczkow MAM jest bardzo zadowolona a raczej Majka jest ona uwielbia go, kazde dziecko chyba i tak indywidualnie podchodzi do sprawy smoczkow, sprobuj

Ufff my po usg i nie musimy pieluchowac juz, wszystko w porzadku, na kontrole musimy sie tylko zglosic za miesiac i jeszcze raz usg zrobic

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

a tutaj folmik czemu dziecko nie powinno spac w Twoim lozku http://www.youtube.com/watch?v=9Tjzz4CmlUo&NR=1
super ze z bioderkami wszystko dobrze a jak butelka z mam zadowolona jestes? u nas kolyska sie super sprawdza

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mały już lepiej. Okazało sie, że ten kaszel to przez katar, który mu spada do gardełka. Przepisał nam maść majerankową, nasivin i syrop drosetux. Jak mu przejdzie to pojedziemy na wakacje we wtorek

Czy Wasze dzieci tez tak pakują rączki do buzi? Franek tam maska, że masakra. Do tego sie zaczął slinic. Czy ida mu zeby?
dobrze ze z Franiem lepiej

a Hubert kocha swoje pionchy ciumka je az mlaska wklada cale paluszki i jest przy tym mega szczesliwy

Cytat:

podsyłam Patryczka tuż przed spacerkiem i małego śmieszka
dzieki za kciuki a maly slodki jest i w tym slicznym sweterku wyglada rewelacyjnie
Stary 2010-09-12, 16:40   #4183
violisia
Zadomowienie

Cytat:
(...)
Violisia - powodzenia u gina ech... pamiętam tą radość i podekscytowanie jak szłam na wizytę zobaczyć moją fasolinkę... wydaje się, że to tak dawno było! całe wieki temu
dzieki serdeczne, ja tez podekscytowana na maxa jestem, , choc ciagle do mnie nei dociera ze malusza mama w brzuszku, masakraaa..

a fotki slodkie, 1 i 2 minka typu "znowu fotka mamo??" a drugie "jaki szczesliwy jestem!!! hehe" cudne
Stary 2010-09-12, 16:59   #4184
bassienkaw
Zakorzenienie

Dzień dobry... wieki mnie tu nie było!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:03   #4185
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dzień dobry... wieki mnie tu nie było!
A dobry, dobry.
Stary 2010-09-12, 17:05   #4186
karolcia228
Zakorzenienie

anoxa - my tez najwiecej w weekend bo tz ma wolne

Stary 2010-09-12, 17:09   #4187
bassienkaw
Zakorzenienie

od czwartku do wczoraj byłam u mamy - super sprawa... jak tak ktoś jest cały dzień do pomocy

Stary 2010-09-12, 17:10   #4188
Basia84
Rozeznanie

czesc mamuski. u nas dzisiaj chrzciny, przygotowania ida pelna para.
widze juz ponad 4tys postow wiec pytanie ktora poprowadzi nastepna czesc watku?? ja niestety nie mam czasu was nadrabiac gdyz jestem pracujaca mama i na dodatek bardzo rozni sie "wychowanie" dzieci w polsce a w usa. bede was podczytywac i czasem sie odezwe ale poprostu juz nie mam czasu na czytanie na biezaco watku. oczywiscie nie martwcie sie bede uaktualniala liste na biezaco, wiec wszelkie zmiany prosze na pw dopoki nie skonczycie tej czesci to ktora chetne na prowadzenei nastepnej czesci??
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:22   #4189
bassienkaw
Zakorzenienie

Basiu to prawda, że wychowanie dzieci się różni, ale Twoje posty są tutaj bardzo wartościowe... więc wiesz, odzywaj się czasem nawet częściej niż czasem hihihi

Stary 2010-09-12, 17:23   #4190
bassienkaw
Zakorzenienie

I kilka zdjęć wrzucam z telefonu

Stary 2010-09-12, 17:29   #4191
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
czesc mamuski. u nas dzisiaj chrzciny, przygotowania ida pelna para.
widze juz ponad 4tys postow wiec pytanie ktora poprowadzi nastepna czesc watku?? ja niestety nie mam czasu was nadrabiac gdyz jestem pracujaca mama i na dodatek bardzo rozni sie "wychowanie" dzieci w polsce a w usa. bede was podczytywac i czasem sie odezwe ale poprostu juz nie mam czasu na czytanie na biezaco watku. oczywiscie nie martwcie sie bede uaktualniala liste na biezaco, wiec wszelkie zmiany prosze na pw dopoki nie skonczycie tej czesci to ktora chetne na prowadzenei nastepnej czesci??
Ja chetnie jesli sie zgodzicie bede maila zajecieRozumiem ze brak czasu Udanych chrzicn i odzywaj sie do nas

Basiu - sline foteczki??

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-09-12 o 17:30
Stary 2010-09-12, 19:36   #4192
glooria
Raczkowanie

Dzisiaj upolowałam tylko na bootfairze kilka zabawek do wieszania przy foteliku lub wózku w sumie 5 sztuk zabawek i jedna szeleszcząca książeczka z cyframi do 4 w sumie wydałan 1.80 f czyli grosze i od razu spacer 3 godzinny zaliczyliśmy Super pogoda była a jak mój wrócił z pracy to pojechaliśmy na festyn kultur w Maidstone nawet fajnie bylo, a na stoisku Polska sprzedawali serniki więc się skusiliśmy

Ponawiam swoje pytanie czy wy tez macie problemy z wlosami?
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:01   #4193
anoxa
Zakorzenienie

glooria ja nie mam ale ja mam bardzo duuuzo wlosow wiec nawet gdy by kilka wypadlo to by tragedi nie bylo

karolcia ja sie zgadzam jesli tylko masz ochote to prosze bardzo super ze jest ochotniczka a wogole mialam sie ciebie pytac bo jestes nasza specjalistka w odchudzaniu i co wazniejsze w pozniejszym utrzymaniu wagi mozesz mi zgradzic jak sie odchodzalas cwiczylas czy tylko ograniczylas sie z jedzeniem? mozesz podac jakies swoje sekrety i przykladowe menu?

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

basia super fotki a Julcia w jaka kiecke wystrojona
Stary 2010-09-12, 20:22   #4194
bassienkaw
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny. Julia w sukienkę ubrana w sumie bez powodu,od tak po prostu chciałam ja inaczej ubrana a nie tylko w śpiochy hihi.

Co do wypadania to bardzo częste po ciąży,jakieś hormony obniżają się czy coś i to normalne. Mi już powoli zaczynają lecieć. A w ciąży było tak fajnie

Stary 2010-09-12, 20:28   #4195
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze nigdy nie porównywalam tego ....miałam 2 premium care i byly git, potem dostalismy baby active 3 i tez git a teraz kupilam 3 premium care i kazda jedna przeciek ciekawe czy roznia sie czyms od 2 wiec kupilismy zas baby active 3 i jest bez przecieku , musze sie przyjrzec tym pampkom moze faktycznie rozne robia
kurcze czy tylko moje 6 tygodniowe dziecie nosi 1? w sumie caly czas uzywalismy pampersow new baby, ale wczoraj kupilam premium care bo w tamtych kupa wylatywala, a w premium ladnie sie wchlania i mam jakies wrazenie ze sa wieksze od tamtych... 2 na moja niunke sa jeszcze za duze :/

Cytat:
Napisane przez glooria Pokaż wiadomość
Ponawiam swoje pytanie czy wy tez macie problemy z wlosami?
mi wlosy wychodza strasznieeeeeeeeeeeee tez musze zaczac faszerke jakims specyfikiem witaminowym bo zostane lysa
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:44   #4196
karolcia228
Zakorzenienie

anoxa - wstawiam rozpisane posilki na caly tydzien w poprzek sie czyta
Po za tym codziennie jezdze 30 minut na rowerku, po 19 mozna jesc tylko wazywa marchewke, brokuly Kiedys szlo mi szybciej, obecnie troche ciezej ale chociaz nie tyje

bajka - moja nosi 3 juz od 5tyg

gloria - mi nie wypadaja naszczescie, tylko paznokcie wolniej rosna, ale to dobrze

Czas edycji: 2010-09-12 o 20:46
Stary 2010-09-12, 20:54   #4197
anoxa
Zakorzenienie

ooo dzieki karolcia ale to tez wczesniej stosowalas jak sie odchudzalas? ta sama dieta? a wtedy tez tylko rowerek30min byl czy cos wiecej?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

jeszcze karolcia mam prosbe mogla bys zrobic tej rozpiski dwa zdjecia po pol strony moze zeby blizej bylo bo nie widac sporo rzeczy

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

bajka moj tez juz od jakiegos czasu 3 nosi chociaz dwojki dzisiaj skonczylismy bo mialam spory zapas i w domu w dzien mu zakladalam a jak gdzies jechalismy to 3 bo na dluzej wystarczaly a szybciej byly pelne
Stary 2010-09-12, 21:02   #4198
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ooo dzieki karolcia ale to tez wczesniej stosowalas jak sie odchudzalas? ta sama dieta? a wtedy tez tylko rowerek30min byl czy cos wiecej?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

jeszcze karolcia mam prosbe mogla bys zrobic tej rozpiski dwa zdjecia po pol strony moze zeby blizej bylo bo nie widac sporo rzeczy

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Tylko to i rowerek z czasem jadlam jedna rzecz z wymienionych od jutra ja tez juz rygorystycznie sie stosuje, choc nadal jezdze i jem niewiele, ale ciagle mam ochote na slodkie ale dam rade
bede pisac moze codzienne menu bo jak zrobie blizej to tez nie zabardzo widac..

PONIEDZIAŁEK:

ŚNIADANIE:
7.00-8.00

- płatki owsiane (2łyzki, 150 ml mleka 0,5%)
- kajzerka 1szt z margaryna light 1/2 łyżeczki
- szynka drobiowa - 1 plaster 20g
- sałata listek
- bawarka

DRUGIE ŚNIADANIE : 10.00-11.00

- chleb chrupki 2szt.
- pomidor
- twarożek z ziołami (150 g chudy)
- sok grapefruitowy

OBIAD : 13.00-14.00

- zupa kalafiorowa
- fasolka szparagowa z wody 150g
- pierś z kurczaka pieczona bez tłuszczu i skóry w rękawie 100g
- sok pomidorowy 200g

PODWIECZOREK : 16.00-17.00

- bułka maślana 50g
- kawa z mlekiem

KOLACJA :
18.00-19.00

- ryż z jabłkiem i cynamonem ( ryż 1 filiżanka, 1 duszone jabłko)
- jogurt naturalny (150g, 0%)
- herbata

Czas edycji: 2010-09-12 o 21:13
Stary 2010-09-12, 21:11   #4199
anoxa
Zakorzenienie

ooo super pomysl jestem za
Stary 2010-09-12, 21:14   #4200
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ooo super pomysl jestem za
Powtarza sie co tydzien

PONIEDZIAŁEK:

ŚNIADANIE:
7.00-8.00

- płatki owsiane (2łyzki, 150 ml mleka 0,5%)
- kajzerka 1szt z margaryna light 1/2 łyżeczki
- szynka drobiowa - 1 plaster 20g
- sałata listek
- bawarka

DRUGIE ŚNIADANIE : 10.00-11.00

- chleb chrupki 2szt.
- pomidor
- twarożek z ziołami (150 g chudy)
- sok grapefruitowy

OBIAD : 13.00-14.00

- zupa kalafiorowa
- fasolka szparagowa z wody 150g
- pierś z kurczaka pieczona bez tłuszczu i skóry w rękawie 100g
- sok pomidorowy 200g

PODWIECZOREK : 16.00-17.00

- bułka maślana 50g
- kawa z mlekiem

KOLACJA :
18.00-19.00

- ryż z jabłkiem i cynamonem ( ryż 1 filiżanka, 1 duszone jabłko)
- jogurt naturalny (150g, 0%)
- herbata

ANOXA - PODAJ MEILA TO CI WYSLE ZESKANOWANE

Czas edycji: 2010-09-12 o 21:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości