Panny Młode Kielce - część 7 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 18:18   #361
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7

magolina pięknie

lejlla Gratulacje raz jeszcze Pięknie wyglądaliście a suknię miałaś naprawdę śliczną

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:11   #362
qbsonik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
los numeros do coco 41 366 39 29
Gracjas Senioritas

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A na koniec wklejam nasze zdjęcie a jak tylko dostanę od brata to wrzucę więcej
magolinko, nasze wizażowe kciukasy są niezawodne, dobrze że tata ma się dobrze
Suknia cudowna!!!! Czy szyłaś ją w Annie?? Bo widziałam ją albo bardzo podobną ostatnio i wpadła mi w oko

Cytat:
Napisane przez lejlla Pokaż wiadomość
Witam!
Ja juz jestem po ślubie i weselu(4.09.2010)
Jestem mega zadowolona z tego dnia, wszystko wyszło ok. Tylko ja dałam plamę w kościele bo sie rozryczałam ale dałam radę.
Kościół na Karczówce: ślubu udzielał młody ksiądz Adam Kaczmarek, bardzo miły i fajny ksiądz
Wesele: Dworek Staropolski, wszystkim polecam , dopiete wszystko na ostatni guzik, jedzenie dobre i ciepłe , obługa super
Makijaż: Sylwia Zdanowska, super się trzymał
Fryzura: znana wszystkim niezastąpiona Sylwia z Awangardy
Bukiet i auto: Bazary stanowisko nr. 5 , bomba, lepszego bym sobie nie wymarzyła
Orkiestra: Evmiro z Ostrowca
Film i zdjecia: końskie, młode chłopaki, super podejście i zobaczymy jakie efekty będą
Suknia: Emmi mariage "Susana"- wszystkim się podobała, prosta a zarazem bardzo elegancka
Złożyłam już wnioski o prawko i dowód
Dodam zdjęcia jak tylko znajdę troszkę czasu .
Pozdrawiam Was wszystkie a wczorajszym PM życzę dużo radości i powodzenia
Krótka relacja i zwięzła gratulacje, ślicznie wyglądaliście, widać, że jesteście dla siebie stworzeni
Stary 2010-09-12, 20:56   #363
madziastanczyk
Raczkowanie

Dziewczyny jakie z Was gaduły!!!!!!!!! Ostatni raz zaglądałam tu 10 sierpnia i mam zaległosci od 135 strony!!! Przed ślubem na pewno tego nie nadrobię! :-(
Mam pytanko... czy któraś z Was może mi coś powiedzieć na temat makijażu Agnieszki Słowińskiej???
PS.Z wielkim opóźnieniem ale melduje się w kolejnej - VII części....
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:39   #364
booziaczek
Zadomowienie

a ja sie moge pochwalic ze chyba znaleźlismy te wymarzone obrączki na łapce sie swietnie prezentuja sa z tytanu i złota u kruka tylko czemu ich nie zamówilismy ...mm.... nic pojedzie sie znów do krakowa bo w tesco to chyba nie bedzie ich na tym maleńkim stoisku a online nie dostępne .....
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 07:44   #365
Lowczyni
Zakorzenienie

magolinka Magduś pięknie wyglądałaś Jak widzę suknia się udała i bukiet jaki piękny chyba dobrany kolorem do butów Prosimy o więcej zdjęć.

booziaczek uważajcie na tytan, na początku prezentuje się fajnie ale podczas użytkowania już nie za bardzo. Moja przyjaciółka ma całe z tytanu i po 3 latach kiepsko wyglądają, jak zaśniedziałe, ciemne, szare. No chyba że u was dodatek tego kruszcu jest niewielkim elementem. Już lepiej platyna, ale jest o wieeele droższa. A tak wogóle to pokazałabyś te obrączki

My wczoraj mieliśmy zdjęcia w plenerze, ale wszystko płyta i zdjęcia będziemy mieli albo przed 3 wrześniem albo dopiero jak już wrócimy z Hiszpanii (kurcze nawet nie chce myśleć ile będę miała nadrabiania an wizazu hihi). Fajnie się robiło te zdjęcia chodź pogoda taka sobie, churzasta zero słońca. Chodź w pogodzie na onecie jeszcze o 12 podawali że oczywiście słońce jest. Tylko gdzie, bo jak za ścianą chmur to się zgodzę

lejlla fajnie że ci się wszystko udało, fajne zdjęcia, pasujecie do siebie

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-09-13 o 07:46
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 08:58   #366
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
.

booziaczek uważajcie na tytan, na początku prezentuje się fajnie ale podczas użytkowania już nie za bardzo. Moja przyjaciółka ma całe z tytanu i po 3 latach kiepsko wyglądają, jak zaśniedziałe, ciemne, szare. No chyba że u was dodatek tego kruszcu jest niewielkim elementem. Już lepiej platyna, ale jest o wieeele droższa. A tak wogóle to pokazałabyś te obrączki
oj to mnie zaniepokoiłas bo złoto to dodatek ale i tak sa własnie juz takie ciemne i bardziej matowe zdjec niestety nie mam nawet w google nie ma moge dac linka do katalogu kruka model eroma strona 41

http://wkruk.pl/Katalog-slubny-cabout-pol-61.html

tylko cieńsze bo 8 sa pokazane a my chcielismy 6no i ja chce bez brylantów... nie wiem czy uda sie przekonac łobuza do innych bo te strasznie mu sie podobaja... no nic a co do zdjec łowczyni słońce nie jest gwarantem dobrych zdjec wiem z doswiadczenia ze czesto w pochmurne dni wychodza ładniejsze wszystko zalezy od swiatła i umiejętności fotografanapewno beda sliczne
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 09:07   #367
magolina
Wtajemniczenie

Lejlla gratuluję dużo miłości i szczęścia życzę.Ślicznie wyglądaliście
qbsonik zgadza się suknie szyłam w Annie i jestem z niej mega zadowolona.Wszyscy się nią zachwycali bo podobno bardzo do mnie pasowała

Aga oczywiście bukiet dobierany do butów jak tylko dostanę jakieś zdjęcia to wkleję.

Honolinka dziękuje za namiary na dermatolog
I dziekuje dziewczynki za miłe słowa
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 09:10   #368
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
A na koniec wklejam nasze zdjęcie a jak tylko dostanę od brata to wrzucę więcej
Cytat:
Dziewczyny wklejam amatorskie zdjęcia z mojego ślubu. Na profesjonalne będę musiała jeszcze poczekać. Jak ja bym chciała jeszcze raz ten dzień, był cudowny...
Dziewczynki wyglądałyście zjawiskowo
Stary 2010-09-13, 09:25   #369
srubka87
Zadomowienie

arasik-Ja miałam zespół NOVI-to jeden z najlepszych zespołów w naszym regionie. Mają terminy zajęte na 2,5 roku do przodu. Są fantastyczni-choć to moze za mało powiedziane

magolina, lejlla-ślicznie wyglądałyście

madzistanczyk-witaj dobrze, że jesteś znów z nami A. Słowińska to moja sąsiadka, wiele razy widziałam jej makijaże i szczerze mówiąc nie przypadły mi do gustu.

Sobotnim PM życzę wszystkiego co najlepsze-przepraszam za małe opóźnienie, ale byliśmy caały weekend w drodze

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-09-13 o 09:27
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 09:57   #370
asiaBcN
Raczkowanie

Czesc kochane !!

kiedys cos juz Was pytalam ale teraz oficjalnie zapisuje sie do watku i bede wchodzic prawie codziennie

Slub w przyszle wakacje(dzisiaj bedzie data AAAAAA!!!), mieszkam w Hiszpanii i moj narzeczony jest z Am. Pld ( i zaraz tam wyjezdza na prawie rok ) :z tego wynika ze

1. strasznie boje sie problemow z dokumentami itd i tez Nauki przedmalzenskie?? jak mamy to zrobic ja bede w Kielcach w swieta i moge przyleciec jak cos ale on nie ...

2. nie znam sie na fryzjerach makijazystach itd z kielc Czy juz teraz trzebaby rezerwowac czy w grudniu wystarczy ?????

3. Fotograf: trzebaby juz napisac , prawda? potrzebuje jakiegos profesjonalisty bo z wideo rezygnuje ale chce miec boskie zdjecia

4. cala organizacja " na odleglosc" mnie przeraza

Sliczne panny mlode bedziecie i bylyscie te co byly, super opis dnia slubu sprzed paru dni ... nie pamietam niku... ta co w halce latala po domu hahaha
asiaBcN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 10:01   #371
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Dziewczyny wklejam amatorskie zdjęcia z mojego ślubu. Na profesjonalne będę musiała jeszcze poczekać. Jak ja bym chciała jeszcze raz ten dzień, był cudowny...
Gratuluję mała kielczanko ;*
Stary 2010-09-13, 10:03   #372
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaBcN Pokaż wiadomość
Czesc kochane !!

kiedys cos juz Was pytalam ale teraz oficjalnie zapisuje sie do watku i bede wchodzic prawie codziennie

Slub w przyszle wakacje(dzisiaj bedzie data AAAAAA!!!), mieszkam w Hiszpanii i moj narzeczony jest z Am. Pld ( i zaraz tam wyjezdza na prawie rok ) :z tego wynika ze

1. strasznie boje sie problemow z dokumentami itd i tez Nauki przedmalzenskie?? jak mamy to zrobic ja bede w Kielcach w swieta i moge przyleciec jak cos ale on nie ...

2. nie znam sie na fryzjerach makijazystach itd z kielc Czy juz teraz trzebaby rezerwowac czy w grudniu wystarczy ?????

3. Fotograf: trzebaby juz napisac , prawda? potrzebuje jakiegos profesjonalisty bo z wideo rezygnuje ale chce miec boskie zdjecia

Sliczne panny mlode bedziecie i bylyscie te co byly, super opis dnia slubu sprzed paru dni ... nie pamietam niku... ta co w halce latala po domu hahaha
Wpisz sobie w google: Grzegorz Płaczek - jego strona wyskoczy pierwsza - warto też wejść na jego bloga jest przekierowanie z jego strony.
Stary 2010-09-13, 10:15   #373
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc kochane !!

Ta latająca w halce po domu to ja

Witamy serdecznie i fajnie że się skusiłaś jednak na nasz wątek. Na razie spokojnie na pewno wieeele rzeczy da się załatwić na odległość. Co do opcji samych zdjęć to zastanów się nad tym poważnie (my też tak tylko chcieliśmy ale wyszło inaczej i nie żałuje). Pomyśl jak to będzie za 40 lat kiedy może będziesz babcią i wnuczek Ci się spyta a "babciu za twoich czasów to nie było kamer? bo nie masz filmu z wesela?"Myślę że za szmat czasu z wielką przyjemnością obejrzę twarze ludzi których już nie będzie między nami a może swoim wnuką pokaże ich prapabcię i babcię w pięknej sukni itd. Ja chętnie bym teraz zobaczyła swoją ale nic z tego nawet zdjęć nie mam.

Cd. 1 Co do nauk przedmałżeńskich to popytaj się w najbliższym polskim kościele w mieście gdzie mieszkasz, myślę że oni dużo ci pomogą. Wszelkie dokumenty w stylu akt chrztu, bierzmowania, mogą z danej parafii w Polsce wyciągnąć twoi rodzice. Napisz z której parafii a moze któraś z nas jest z niej akurat i coś Ci podpowie z kim i jak rozmawiać

Cd.2. O fryzjera i makijażystkę się nie martw na rok przed ślubem. Na szczęście w naszym fachu możemy umalować parę osób w jeden dzień także na pewno kogoś znajdziesz. Ale też nie odkładaj tego na ostatnią chwilę. Jeśli będziecie mieli ślub w najbardziej obleganych miesiącach, dla świętego spokoju możesz makijaż zamówić z pół roku wcześniej.

Cd.3 Co do zdjęć dużo kobietę się wypowiadało, myślę że najlepiej jak obejrzysz sobie strony danych fotografów i zobaczysz które zdjęcia Ci się najbardziej podobają. A potem zadzwoń, spytaj się o termin i cenę. Jeśli chodzi o tą kwestię to musisz się pospieszyć bo najlepsi mają na pewno już zaklepane terminy. Zresztą mamy tutaj na forum jednego dobrego fotografa Emirr1994 który to potwierdzi
Stary 2010-09-13, 10:34   #374
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Ładny ten kostium

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Sluchajcie. Wczoraj w hotelu u mnie bylo wesele. Przyjechal dj, rozlozyl sie ze sprzetem i przyjechal pozniej wodzirej.... Kompletnie pijany!! Nie mogl na nogach ustać! Ile razy schodzil ze schodow tyle razy z nich zlatywał. Na prostej drodze potrafił sie przewrocic. Nie no mowie wam po prostu, że ja to bylam w tak cięzkim szoku, że szok hehe ale mi sie napisało Takze dodatkowy wpis do umowy moze byc co do stawienia się pod wplywem alkoholu;-)
O matko.... ja bym chyba zabiła tak jak Ivona i co młodzi zrobili? Biedni....

Cytat:
Hej w końcu nadrobiłam zaległości bo trochę nie zaglądałam, byliśmy z mężem w Bydgoszczy u taty w szpitalu.Jest po operacji, jakimś cudem wszystko się udało choć już było bardzo bardzo źle, także dziewczyny powiem Wam że zawsze nadzieję trzeba mieć do końca.
za tatę... teraz już tylko lepiej
I jeszcze raz najlepszego, super czerwień

Cytat:
Witam!
Ja juz jestem po ślubie i weselu(4.09.2010)
Jestem mega zadowolona z tego dnia, wszystko wyszło ok. Tylko ja dałam plamę w kościele bo sie rozryczałam ale dałam radę.
Kościół na Karczówce: ślubu udzielał młody ksiądz Adam Kaczmarek, bardzo miły i fajny ksiądz
Wesele: Dworek Staropolski, wszystkim polecam , dopiete wszystko na ostatni guzik, jedzenie dobre i ciepłe , obługa super
Makijaż: Sylwia Zdanowska, super się trzymał
Fryzura: znana wszystkim niezastąpiona Sylwia z Awangardy
Bukiet i auto: Bazary stanowisko nr. 5 , bomba, lepszego bym sobie nie wymarzyła
Orkiestra: Evmiro z Ostrowca
Film i zdjecia: końskie, młode chłopaki, super podejście i zobaczymy jakie efekty będą
Suknia: Emmi mariage "Susana"- wszystkim się podobała, prosta a zarazem bardzo elegancka
Złożyłam już wnioski o prawko i dowód
Dodam zdjęcia jak tylko znajdę troszkę czasu .
Pozdrawiam Was wszystkie a wczorajszym PM życzę dużo radości i powodzenia

Cytat:
Piękna suknia!

Cytat:
Czesc kochane !!

bardzo dobrze trafiłaś... nie martw się... dziewczyny są niezastąpione i napewno pomogą

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 10:36   #375
asiaBcN
Raczkowanie

Lowczyni hehe jednak Wy jestescie najlepsze

Dzieki za info! i uspokojenie mnie ) martwie sie tez tymi wszystkimi tlumaczeniami itd w dodatku to nie europa wiec tez te cywilne ...

Mieszkam w parafii Chrystusa Krola ( baranowek) i chyba tam sie hajtne choc moze uroda to nei grzeszy kosciol hehe

Co do widea to porposze brata chyba po prostu zeby sfilmowal najwazniejsze chwile. ALE LOWCZYNI w epoce naszych prawnukow napewno juz nie beda pogli odczytac plyty xD hehe tak jak teraz filmu z komunii nie obejrze bo jest na VHS hehe
Stary 2010-09-13, 10:39   #376
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
w epoce naszych prawnukow napewno juz nie beda pogli odczytac plyty xD hehe tak jak teraz filmu z komunii nie obejrze bo jest na VHS hehe
Ale dotknie płyty ręką i w głowie będzie widział wszystko

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 10:42   #377
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
ALE LOWCZYNI w epoce naszych prawnukow napewno juz nie beda pogli odczytac plyty xD hehe tak jak teraz filmu z komunii nie obejrze bo jest na VHS hehe
Zazdroszczę Ci że masz taką kasetę, możesz ją spokojnie obejrzeć na magnetowidzie, albo są sprzęty które zmienią Ci ścieżkę zapisu na płytę CD albo DVD więc nie martw się o wnuki dadzą sobie radę
Stary 2010-09-13, 10:54   #378
_agata
Zakorzenienie

Wróciłam z Warszawy - świadkowałam u mojej świadkowej.

Impreza świetna, ale to cholernie ciężka robota. Tym bardziej jeśli jest się osobą, która tak jak ja, chce żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik i wyszło idealnie.
Nie jestem nerwowa, ale niektóre sytuacje doprowadzały mnie do szału. Dopiero wczoraj późnym wieczorem emocje ze mnie zeszły.

Panna młoda była piękna, suknia dopasowana idealnie, fryzura doskonała, wszystko dobrze zgrane i tworzące całość.

Mnie też fryzjerka pięknie uczesała, zrobiła z mich cienkich i dość krótkich włosów taką fryzurę, że L. pytał skąd tyle włosów mam. Makijaż też cudny, w ciepłych kolorach - śliwka/oberżyna, trochę lilaróżu

Teraz nie mogę doczekać się swojego ślubu.
Dzisiaj idziemy spisać protokół na Karczówkę Jutro kosmetyczka
Sukienkę na niedzielny obiad po weselu mam, byłam w niej w weselu teraz i spisała się znakomicie.

Idę szukać butów na allegro. Chyba padnie na czerwone, w kolorze szarfy w sukni.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 11:16   #379
asiaBcN
Raczkowanie

lowczyni a gdzie w hiszpanii bylas?

Wlasnie ! jeszcze na niedzielny obiad by sie przydalo cos ladnego miec xD zupelnie o tym nie pomyslalam dodam to do listy do zrobienia.

na razie na liscie rzeczy do zrobienia przed Jego wyjazdem to chyba zeby mu palec zmierzyc na obraczke bo trzeba zamowic potem a co jak oni maja inna miare jakas ... ?
Stary 2010-09-13, 11:23   #380
Lowczyni
Zakorzenienie

asiaBcN aj dopiero jadę do Hiszpanii 30 września na camping vera natura

Oj zmierz zmierz, tylko jak znam życie to w lecie puchną dłonie i nasze obrączki musieliśmy o jeden rozmiar powiększać.
Stary 2010-09-13, 11:29   #381
asiaBcN
Raczkowanie

aj faktycznie zle przeczytalam xD xD to almeria gdzies? fajnie : ) jesli chodzi o lato ... to ja ciagle mam lato jeszcze (chociaz juz chlodniej.. 28 st... hehe) wiec teraz zmierzyc to akurat
Stary 2010-09-13, 11:31   #382
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinap5 Pokaż wiadomość
Pani dr Sielska przyjmuje też w Eskulapie na Przecznicy 3.
Na NFZ można iść tylko trzeba czekać ok miesiąca na wizytę.
a ja polecam dr. Heciak, też przyjmuje na Przecznicy tam gdzie dr. Sielska
można się zarejestrować do każdego z dermatologów przez telefon: 3445086

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 12:04   #383
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
lowczyni a gdzie w hiszpanii bylas?

Wlasnie ! jeszcze na niedzielny obiad by sie przydalo cos ladnego miec xD zupelnie o tym nie pomyslalam dodam to do listy do zrobienia.

na razie na liscie rzeczy do zrobienia przed Jego wyjazdem to chyba zeby mu palec zmierzyc na obraczke bo trzeba zamowic potem a co jak oni maja inna miare jakas ... ?
Witam nową PM-kę
Nie martw sie o obrączki. Wystarczy parę dni żeby kupić całkiem łądne. Czy będziecie razem przed ślubem w Polsce? Bo najbezpieczniej byłoby gdyby twój TŻ jednak przymierzył.
Możesz zrobić tak jak ja z moim mężem- też obcokrajowcem

Ogladaliśmy obrączki w Internecie. Poznaliśmy nasze gusta. A jak przyjechaliśmy do Polski to kupiśmy dostępne od ręki obrączki.
Niestety nie ma wtedy takiego wyboru jak przy zamawianiu na miesiące przed ślubem. Po prostu prosisz o pokazanie dostępnych w waszych rozmiarach lub takich, które dostaniecie za tydzień lub dwa.
My kupiliśmy na niecały miesiąc przed ślubem kościelnym a na 2 tygodnie przed cywilnym. I to przy moim wymogu połączonego złota białego i zwykłego. Jeśli wolicie najzwyklejsze, klasyczne wzory to jest jeszcze łatwiej

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:43   #384
asiaBcN
Raczkowanie

SJoanna dzieki : ) to moze tak zrobimy ! a skad jest Twoj jesli mozna zapytac i nei mieliscie problemu z naukami i z papierami cywilnymi?
Stary 2010-09-13, 14:13   #385
lejlla
Raczkowanie

Dziękuję dziewczynki za ciepłe słówka i życzenia
Kubusewa pozdrowienia....
lejlla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:26   #386
asiaBcN
Raczkowanie

28.8.2011 !!!!!!!!!!! xD xD xD mozecie wpisac mnie na liste ! ajajajajjjj Stangret zarezerwowany
Stary 2010-09-13, 17:20   #387
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej Lasencje, przepieknie wszystkie wyglądałyście

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 17:26   #388
wiolaraczka
Zadomowienie

Witam dziewczynki ponownie

Wpadłam się pochwalić Mamy już datę ślubu 14 lipca 2012
Sala: Skoki, Zespół: Impuls z Ożarowa,a reszta w trakcie załatwiania

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 17:59   #389
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lejlla pięknie Śliczna para z Was

AsiaBcN nareszcie napisałaś Razem z dziewczynami pomożemy
W niedzielę będziesz ślubować?

Wiolaraczka - wpisuję

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:21   #390
asiaBcN
Raczkowanie

tak.. dojrzalam do tego : )
NIE! 27.8 ! pomylilam sie bo mama sie pomylila i napisala niedziele i mimo ze juz wiem jakos mi zostalo zapisane w mozgu 28 hahaha

przegladam wlasnie strony fotografow z tej stronki i niektore sa BOSKIE.... najlepsze sa chyba MAriusza, MArcina i 2 par : )

http://www.fotograf-wesele.pl/Kielce...af_wesele.html

Edytowane przez asiaBcN
Czas edycji: 2010-09-13 o 18:23
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości