|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Też chciałam takie botki, ale jakoś źle wyglądałam... O gdzie kupiłaś podkład z Paese? W ogóle to fajne zakupy Też kupiłam sobie legginsy, ale z H&M.A na moich zdjęciach kolczyki, które sama zrobiłam - wiem daleko im do ideału ![]() Moje botki - kopytka i sweter z wykładanym golfem ![]() Wszystko na żywo oczywiście wygląda lepiej
|
|
|
|
|
#3212 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
używałaś już jej wcześniej?psiaka tez mam ale innego, jakiejś innej rasy
|
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za wsparcie. Humor mi wrócił, bo byłam na spacerze z przyjacielem. Pytałam się Tż., żeby potem nie było, że on się pyta, a ja nie. Mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje i w końcu będzie sobą.candycotton witaj. ![]() _Alessandra świetne zakupy. Ostatnio szukałam bibułek i nie wiedziałam, jak wygląda opakowanie. Nigdy wcześniej ich nie używałam, a teraz będę wiedziała, gdzie i co szukać. Piesek też super, sama bym taki chciała.
|
|
|
#3214 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
nałożyłam rycynę na rzęsy i brwi a tu dzwoni kumpel czy mu z angielskiego nie pomogę... no i wyszłam tak do niego z naolejowanymi oczami teraz nałożyłam jeszcze olej na końcówki ... dziewczyny wiecie może czy waxa można na całą noc nałożyć??? muszę się jutro na bóstwo zrobić żeby zwalić go z nóg...ach, czemu wcześniej nie zaczęlam dietować....wrrrrr...
|
|
|
#3215 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kitka
właśnie nie wiem jak to jest z waxem, ostatnio chyba Tallulah (o ile dobrze pamiętam, jeśli nie to przepraszam) miała waxa na całą noc, ale ja nie wiem czy tak można a sama jestem ciekawa, bo chętnie bym zostawiła
|
|
|
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Dopiero teraz mam chwilke zeby poczytac forum, bo cały dzien spedzilam z tżem- lezeliśmy z mega kacem po wczoraj.. ![]() Ja waxa nakładałam na noc i włosy były jak jedwab Dzisiaj nie mam ochoty na zadne dbanie o siebie, wlasnie sie wykąpałam i nie mam nawet sił zrobić 'rolniczych paznokci' lakier juz mi zszedł do 1/3 paznokcia
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed chwilą nie działał mi Wizaż, nie wiem dlaczego. |
|
|
|
|
#3218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a dopiero potem na miasto po sklepach połazić, to w każdym wszystkie ekspedientki "oo jaki śliczny, jaki słodziak" i " ja też właśnie zbieram, ale jeszcze trochę mi zostało" haha A ja nawet się zdziwiłam, bo nie przylegają na górze do nogi te botki, ale jak nałożę na nie spodnie takie dość obcisłe, to te buty nie odstają tak śmiesznie i do tego to tworzywo z którego są zrobione-mogłabym dotykać i dotykać a jakie wygodne! czuję się w nich lepiej niż w kapciach Strawberry_Baby - ja podkład kupiłam w takiej małej drogerii u mnie w mieście - jedyna, która ma kosmetyki tej firmy Ogólnie właśnie w takich mniejszych trzeba poszukać, tak sądzę. Albo przez Allegro - ja raz zamówiłam przez internet, bo Euphora zmieniała się w Paese i zmieniali opakowania czy coś i wycofali na dość długą chwilę ze sklepów W sklepie kosztuje 27zł. także nie ma jakiejś przepaści cenowej między Allegro a sklepami . No jedynie z kolorem może być problem, ale ja mam 1 - jasny beż i jest śliczny ! I tak mnie pani ekspedientka polubiła - swoją drogą bardzo sympatyczna, starsza kobieta-że specjalnie dla mnie zamawia najjaśniejszy odcień ![]() A i fajne zakupy A kolczyki są świetne !! Nie wiem co im brakuje, jak dla mnie wszystko jest idealnie!! [QUOTE]Napisane przez buahhot ta maseczka dermiki jest świetna używałaś już jej wcześniej?psiaka tez mam ale innego, jakiejś innej rasy /QUOTE]ja kupiłam ją specjalnie na dzisiejszy casting, który się jednak nie odbył i został przeniesiony na "jeszcze nie wiadomo kiedy" A potrzebowałam właśnie jakiejś takiej liftingującej, bo takie dają cudne efekty na młodej buźce - sporadycznie na jakieś okazje uwielbiam takie maseczki, bo żeby częściej to nie, bo nie wiem właśnie, czy takie kosmetyki do skóry dojrzałej nie zaszkodzą młodej?? Nie, jeszcze nie używałam, czeka na jakąś okazję, a kupiłam za pomocą KWC i cudownych opinii na jej temat. A powiedz mi, czy Ty też używasz jej pod makijaż, czy zmywasz ?? Oj te pieski są cudne wszystkie, ale jak zobaczyłam mopsika to się w nim zakochałam dosłownie i Tż'owi trułam z tymi naklejkami non stop, aż zaczął zakupy w Żabce robić ![]() Cytat:
A ja pierwszy raz w życiu będę używać bibułek Wcześniej tyle czasu się na jakieś czaiłam, nawet chciałam przez internet zamawiać takie jedne taniutkie bo widziałam, że polecane są i jedna dziewczyna z YT je bardzo zachwalała Ale u mnie w mieście te z Perfecty, tylko w jednej drogerii są dostępne Ale całe szczęście, że ta drogeria jest, bo ona jest najlepsza tutaj - ma wszystkie kosmetyki takich których nie ma gdzie indziej i wszystkie nowości i marki które można dostać we Wrocku chyba najprędzej (typu Artdeco, Revlon itd.)A opakowanie tych bibułek jest świetne !! Normalnie jestem nim zachwycona ! Jest plastikowe, ma taki breloczek, można sobie 'dozować' długość bibułki, jaka akurat jest nam potrzebna, i nic się nie otwiera,nie gniecie i fajne wygląda Ja dałam ok 16zł.Zobaczymy jak będzie z jakością
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jest takie cienkie, wystarczające na jesień no i nie są z zamszu Właśnie mi też nie ! Wszystkie inne strony w ekspresowym tempie, a wizaż nie.. I potem jak już się włączył to się nie mogłam zalogować, może jakiś problem mieli techniczny czy coś ![]() A ja już po SPAmowaniu całym ![]() Podsumowując dzisiejszy dzień:- dwie zielone herbatki włosy: - nie prostowałam,nie suszyłam i dałam im dzisiaj w ciągu dnia 'wolne' - wieczorem umyłam i teraz siedzę z mokrymi włosami i odżywką mocno nawilżającą pod czapką i ręcznikiem(czepka jeszcze nie posiadam..) i zostawiam ją na noc - zobaczymy jaki efekt będzie,jeszcze nigdy tak nie robiłam ![]() twarz: - zero makijażu - wieczorny peeling i maseczka oczyszczająca - tabletki na cerę - krem nawilżający od dermatologa na noc + maść nagietkowa punktowo na ranki + brevoxyl punktowo - wazelina kokosowa na usta na noc - olej rycynowy na rzęsy na noc ciało: - odprężająca kąpiel + masaż Syrenką - balsamowanie nawilżaczem - tarka na stopy + krem (miała być wazelina i skarpety,ale wazeliny nie mogę znaleźć nigdzie noo wrr )- kremowanie rąk - odżywka przyspieszająca wzrost na paznokcie - uwielbiam ją !! Miała być jeszcze depilacja nóg i malowanie paznokci, ale to zostawiłam sobie na jutro
|
|
|
#3220 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nakładam cieniutką warstwę, która później się wchłania albo resztki delikatnie wycieram wacikiem. Efekt- twarz jest zmatowiona, wygląda jakby była obsypana sypkim transparentnym pudrem i jest mega gładka i delikatna w dotyku nie zużywam całej saszetki na raz (pomimo że jest tak napisane na opakowaniu)- nie traci swoich właściwości myślę, że raz na jakiś czas taka maseczka nie zaszkodzi buzi
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot - dziękuję Kochana bardzo za odpowiedź
Ale będę twarda, nie dam się, schowam ją głęboko i wyciągnę, gdy będzie trzeba, o tak właśnieAaaaa i mam ogromną prośbę i pytanie w jednym - jak zrobić, żeby można było mieć dłuższy podpis niż 600znaków ?! Kurczę no już i tak wymyśliłam okrojony podpis a nie wchodzi
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-12 o 23:47 |
|
|
|
#3222 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie, że fizycznie czuję się coraz gorzej, w dodatku dostałam @ i jak kaszlę to mnie brzuch boli
![]() Cytat:
nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło ![]() a tak przy okazji bardzo fajne buciki mi się marzą szare botki Cytat:
![]() Alessandra bardzo fajne te botki ![]() a z podpisem się nic nie da zrobić po prostu nie może być dłuższy niż 600 znaków, a wlicza się w to m.in. wszelkie entery, spacje, zmiany wielkości liter, kolory itd. czyli po prostu edycja tekstu---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- a tak apropo, wszystkie piszecie o TŻtach czy jest tutaj jakaś babeczka singielka tak jak ja? czy tylko ja? bo nie wiem czy powinnam już przyodziać moherowy beret i się udać na emeryturę
|
||
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja też tak zawsze mam, że jak kaszlę, to bardziej mnie brzuch boli i tak kłuje .... Dziękuję A i dzięki za wyjaśnienie, poradziłam już sobie z tym A ja do grudnia muszę znaleźć buty na praktyki !! Kurczę, oni mają takie wymogi, że panie w sklepach obuwniczych patrzą się na mnie jak na aliena - czarne buty na 3-4cm obcasiku, bez ozdób, matowe i z zaokrąglonymi noskami, czyli takie kaczuszki, no masakra, znajdź teraz coś takiego człowieku (praktyki mam w hotelu, tak zaznaczam ) Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - pisaaać dziewczyny
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Pół h z BP. Nie widzę efektów, chociaż to może za wcześnie jeszcze... chyba po skończeniu wybielania kupię te paski crest, które polecacie i może będą działać lepiej. Chcę mieć koniecznie białe ząbki!
|
|
|
|
#3225 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kwiatuszku On napewno to już wie, teraz tylko Ty musisz w to uwierzyć Cytat:
Za moim też cała szkoła latała i w życiu bym nie pomyślała że się za mną obejrzy a tu uśmiech mi parę razy posłał i zaczęłam wierzyć i jest tylko mój już prawie 5lat ![]() dziewczyny co nastrojów rodziców , zobaczycie że to wszystko przejdzie jak tylko się urwiecie z domu, cierpliwości PS. chyba 4godziny Was nadrabiałam
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
W sumie to wróciłam w pt wieczorem, ale w sobote byłam na zakupach, a w niedziele spędziłam z rodziną, więc dopiero teraz się odzywam ![]() Witam nowe dziewczyny Teraz bd was nadrabiać Nie bd czytać wszystkiego, bo bym chyba nie zdołała, ale pare stron się postaram
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
witam was dziewczyny!
właśnie mam chwilę, żeby usiąść do komputera, ale nie mam czasu, żeby was poczytać. tylko powiem, że Alessandra śliczne botki! mam podobne - czarne, płaskie-> mega wygodne!ostatnio nie mam czasu nawet na jakieś porządne spa, bo już jutro wyjeżdzam do Gdańska na 4 dni, a dziśudzielam korepetycji i praca. może jakieś małe zakupy pomiędzy jednym a drugim uda się zrobić. co do ABC doskonałego wyglądu - jestem mega ZA, bo sama mam problem z tym, co robić systematycznie, albo co w ogóle robić, by poprawić swój wygląd, i co za tym idzie, samopoczucie. buahhot, Kitka - ja zostawiam na całą noc jedwab z WAXa. szczerze go polecam, bo nie tłuści tak bardzo włosów, a daje efekty. przekonałam się do odżywek do włosów. jak pięknie włosy po niej pachną i są takie mega miękkie i w ogóle... ah! miłego dbania o siebie **
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie się temperatura nadal utrzymuje i nie jestem zdolna do niczego nie idę dzisiaj nigdzie, mam wolne ale nie będę tak bezczynnie leżeć w łóżku, wstanę i posprzątam
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Mnie to telefon zbudził przed 9, ale tak mi się wstawać nie chciało, że poszłam dalej spać. Przyjaciel chciał, żebym z nim pojechała do szkoły. Zobaczyć, czy się dostał, ale nie chciałam, żeby Tż. coś mówił, że za często się z nim spotykam i robię to specjalnie, więc napisałam mu. Ech... Ci faceci. Czasem lepiej, jak się jest samotnym.
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
zaraz trochę nadrobię moją nieobecność w weekend. Jestem po imprezie, moja babcia miała urodziny 80 lat kochana, żeby nam żyła jak najdłużej
|
|
#3231 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
kurczę czekam na mój olej kokoswoy, jeszcze nie przyszedł..... Cytat:
"rolnicze paznokcie "- piękne określenie ![]() ![]() Cytat:
będę się dziś robić na bóstwo, właśnie siedzę na głowie z resztką oleju rycynowego i dołożyłam do tego waxa... potem umyję i jeszcze maskę na nie położe....muszę się też paznokciami zająć.... i się zastanawiam czy na solarium się nie przejśc....muszę dobrze wyglądać bo tęsknie za nim jak cholera i chciałabym żebyśmydo siebie wrócili.... ktoś mi moje easytone kupił... chciałam wczoraj kliknąc w aukcję a tu... nie ma....
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym na Twoim miejscu nie szła na solarium, bo na spotkaniu możesz być czerwona. Chyba, że masz ciemną karnację to co innego.
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
No, solarium przed spotkaniem to nie za dobry pomysł.
|
|
#3234 |
|
Wtajemniczenie
|
hejj
![]() alee dawno sie nie udzielalam ale podczytuje podczytuje poprostu czasu jakos na pisanie nie mialam...:P ile tu nowych twarzy(czyt. avkow )ja zaraz sie zaczne ogarniac peeling, maseczka, samoopalacz, bp , cos z wlosami zrobie i poskacze na skakance:P tez tak macie ze po lecie pogarsza wam sie cera??(nie stosowalam filtrow ale tez staralam sie twarzy nie opalac)
|
#3235 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
karnacje mam ciemną ale chyba nie zaryzykuje... ostatnio byłam na solarium z miesiąc temu i moja skóra może różnie zareagować... a jak rak nie chciałabym wyglądać.... musze się nad ubraniem zastanowić; przypomnieć sobie co mu się podobało
|
|
|
#3236 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [QUOTE=_Alessandra;2202663 6] Strawberry_Baby - ja podkład kupiłam w takiej małej drogerii u mnie w mieście - jedyna, która ma kosmetyki tej firmy Ogólnie właśnie w takich mniejszych trzeba poszukać, tak sądzę. Albo przez Allegro - ja raz zamówiłam przez internet, bo Euphora zmieniała się w Paese i zmieniali opakowania czy coś i wycofali na dość długą chwilę ze sklepów W sklepie kosztuje 27zł. także nie ma jakiejś przepaści cenowej między Allegro a sklepami . No jedynie z kolorem może być problem, ale ja mam 1 - jasny beż i jest śliczny ! I tak mnie pani ekspedientka polubiła - swoją drogą bardzo sympatyczna, starsza kobieta-że specjalnie dla mnie zamawia najjaśniejszy odcień ![]() A i fajne zakupy A kolczyki są świetne !! Nie wiem co im brakuje, jak dla mnie wszystko jest idealnie!! Muszę poszukać u siebie tych kosmetyków Paese, bo słyszałam, że są dobre. Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też chciałam szare, ale na moje nogi tak ciężko kupić buty, że już na kolor nie patrzyłam. Cytat:
![]() A gdzie pracujesz w ogóle? Ehhh a u mnie kolejna awantura z matką. Już od rana popsuła mi dzień. Nie wierzę, że to jest moja matka. Czemu ona taka jest?
|
||||
|
|
|
#3237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jesli mozna spytac, czemu sie rozstaliscie? ja do zadnego swojego eks bym juz nie wrociłaCytat:
ale od tabletek anty troche tak;/
|
|
#3238 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a czemu się rozstallismy- wszystko jest w klubie opisane...
|
|
|
#3239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

I na tych zdjęciach te buty mają jakieś takie mini białe kropki - nie wiem od czego to, bo w rzeczywistości ich nie ma
Też chciałam takie botki, ale jakoś źle wyglądałam... O gdzie kupiłaś podkład z Paese? W ogóle to fajne zakupy 

Ah Ci rodzice... 

Wcześniej tyle czasu się na jakieś czaiłam, nawet chciałam przez internet zamawiać takie jedne taniutkie bo widziałam, że polecane są i jedna dziewczyna z YT je bardzo zachwalała 
Wszystkie inne strony w ekspresowym tempie, a wizaż nie..

wystarczy Marzena 
Tak żeby umieścić w pierwszym poście wątku
Nie bd czytać wszystkiego, bo bym chyba nie zdołała, ale pare stron się postaram
**