Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 11:12   #3391
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
Hupało
Fakt, coś mi się zła literka wklepała

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 11:17   #3392
Loczek90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Myślę że nie słyszały tylko takie bardzo skupione na sobie osoby które świata zewnętrznego nie zauważają....
A ja myślę, że nie wypada oceniać ludzi, bo nie wiadomo jak to u Nich akurat jest, jak żyją, co robią, czy mają czas, itp, itd.

'..This time, this place... misused, mistakes.

Edytowane przez Loczek90
Czas edycji: 2010-09-13 o 11:26
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 11:32   #3393
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loczek90 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że nie wypada oceniać ludzi, bo nie wiadomo jak to u Nich akurat jest, jak żyją, co robią, czy mają czas, itp, itd.
Ale co nie wypada? Nie napisałam że ludzie którzy są skupieni na sobie czy tez własnym życiu, własnych problemach robią coś złego...

Po prostu stwierdzam fakt że plakaty Iwony są na większości przystanków autobusowych, kolejki podmiejskiej SKM oraz na stacjach benzynowych. Oprócz tego trąbią o niej wszystkie lokalne gazety i telewizje. Nie chce mi się wierzyć że ktoś nie przemieszczał się przez ten czas po trójmieście żadnym ze środków lokomocji....

Stary 2010-09-13, 11:54   #3394
Loczek90
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę że nie słyszały tylko takie bardzo skupione na sobie osoby które świata zewnętrznego nie zauważają....
Więc zacytuję jeszcze raz. To mi nie podpasowało, wyraziłam swoje zdanie, i tyle.
Nie kłócę się, nie czepiam, stwierdzam.

'..This time, this place... misused, mistakes.
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:30   #3395
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Ale co nie wypada? Nie napisałam że ludzie którzy są skupieni na sobie czy tez własnym życiu, własnych problemach robią coś złego...

Po prostu stwierdzam fakt że plakaty Iwony są na większości przystanków autobusowych, kolejki podmiejskiej SKM oraz na stacjach benzynowych. Oprócz tego trąbią o niej wszystkie lokalne gazety i telewizje. Nie chce mi się wierzyć że ktoś nie przemieszczał się przez ten czas po trójmieście żadnym ze środków lokomocji....
Dużo osób jeździ samochodem. Ja jezdze samochodem i nie widziałam żadnego plakatu.
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:37   #3396
blablah
Raczkowanie

Cytat:

Wisi bardzo dużo plakatów z osobami zaginionym, zwracasz uwagę na wszystkie? U mnie w mieście nikt o Iwonie nie słyszał.
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
blablah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:41   #3397
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Mieszkam w Trójmieście i jeszcze nie spotkałam ani jednej osoby która by nie słyszała o Iwonie. Nawet moi rodzice wiedzieli, mam słyszała w telewizji a ojciec wyczytał w gazecie. Wszyscy pytani znajomi słyszeli, nawet podają różne fakty. Przejeżdżając przez miasto na najbardziej uczęszczanych przystankach autobusowych wiszą ogromne podświetlane plakaty, które są doskonale widoczne zarówno przez czekających na przystankach jaki i przejeżdżających kierowców. Na stacji benzynowej przy obwodnicy na drzwiach wejściowych wisiał wydrukowany kolorowy plakat, widziałam też plakaty w okolicach Galerii Bałtyckiej. Naprawdę nie wiem jak można mieszkać w trójmieście i nie słyszeć o Iwonie....
to chyba zalezy od dzielnicy Gdanska, ja jestem z Gdanska a niestety nie dowiedzialam sie o zaginieciu Iwony w trojmiescie, ani od nikogo z trojmiasta. praktycznie cale wakacje jestem poza gdanskiem ale w sierpniu bylam tam dwa tyogdnie, podrozowalam, pieszo,autem ,tramwajami i autobusami, dzielnice w ktorych bywalam bez przerwy to głowny, srodmiescie, siedlce, wrzeszcz, zaspa, przymorze, nie krecilam sie po malo uczeszczanych uliczkach tylko po najwaznijeszych punktach miasta bo duzo zalatwialam wiec byl to i urzad wojewodzki, urzad miejski, akademia med, szpital wojewodzki, dworzec pkp, starowka, galeria bałtycka, decathlon, carrefour, lidl moglabym wymieniac w nieskonczonosc, plus ze wzgledu na remonty w gdansku czesto musialam jezdzic jakimis okreznymi drogami, przesiadac sie, widzialam dzieki temu mnostwo przystankow, wiecie ile plakatow widzialam w ciagu tych intensywnych 2 tygodni.....jeden, jeden plakat a znam sprawe, jestem wyczulona, znam wyglad Iwony, wiec mialalm oczy z tylu glowy, wiecznie sie rozglądałam. takze naprawde mozna nie wiedziec nic o sprawie mieszkajac w 3city a co dopiero mieszkajac poza

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:17   #3398
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Mieszkam w Trójmieście i jeszcze nie spotkałam ani jednej osoby która by nie słyszała o Iwonie. Nawet moi rodzice wiedzieli, mam słyszała w telewizji a ojciec wyczytał w gazecie. Wszyscy pytani znajomi słyszeli, nawet podają różne fakty. Przejeżdżając przez miasto na najbardziej uczęszczanych przystankach autobusowych wiszą ogromne podświetlane plakaty, które są doskonale widoczne zarówno przez czekających na przystankach jaki i przejeżdżających kierowców. Na stacji benzynowej przy obwodnicy na drzwiach wejściowych wisiał wydrukowany kolorowy plakat, widziałam też plakaty w okolicach Galerii Bałtyckiej. Naprawdę nie wiem jak można mieszkać w trójmieście i nie słyszeć o Iwonie....
oj to jest możliwe, sama jetsem z Gdyni i znam osoby które pierwszy raz słyszały o Iwonie właśnie od emnie, po długim czssiem od ejj zaginięcia

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
hehe az sie spytam keidys mojej chyba:P

ale tak wogole to mam nadzieje ze moze ta historia bedzie przestroga dla innych i uswiadomi ze w sumie to nigdzie nie mozna sie czuc bezpiecznie.. ostatanio szukajac akumulatorkow na all weszlam w przedmioty urzytkownika a tam atrapy kamer do monitoringu:/ pomyslcie sobie ze np 1/3 kamer ktore mijacie to puste pudeleczka... a przestepcy glupi nie sa pewnie tez sobie z tego sprawe zdaja..
Dokładnie, to prawda, sama pracowałam w sklepiku w ktorym taka wisi. co prawda skutecznie odstraszala osobe na ktora byla zawieszona (taki jeden facet do nas przychodzil i strasznie sie awanturowal, od kad byla ta atrapa przestał przychodzić, lub jak już był to był grzeczny) ale w razie czego nie nagrywała dowodów ewentualnej zbrodni (a u nas było pełno kradzieży piwa, i człowiek chory psychicznie któremu kamera nie robiła w ogóle a był nieobliczalny) ... :O.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

Szczerze? ja chyba tylko 3 razy się przemieszczałam od tego zaginiecia. nie stac mnie na bilety wiec glownie siedze w domu lub chodze na piechtę do znajomych na dzielnicy - a tam na osiedlowych uiliczkach nie ma plakatow. gdybvy nie kolezanka z drugiego konca polski pewnie o samej iwonie dowiedzialabym sie ze 3 tygodnie temu, czyli wtedy kiedy zawiesili jeden wielki plakat na moim glownym przystanku.

edit

a do pracy tez mamk tak blisko ze chodze osiedlowymi uliczkami

wiec jest mozliwosc ze po prostu wielu ludzi jets w podobnej sytuacji i nie ma zbytnio okazji spotkac te plakaty (ktore i tak byly powieszone chyba wlasnie ze 3 tyg. temu, w kazdym badz razie u mnie na dzielnicy w Gdyni).

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-13 o 14:21
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:29   #3399
Kimikika
BAN stały

Co do tych dużych plakatów,które wiszą na przystankach to gdzieś czytałam że ktoś ten plakat zobaczył i pomyślał że to chodzi o jakąs akcję promocyjną dla dziewcząt do udziału w wyborach miss.

Ja nie mieszkam w Trójmieście, plakat z przystanku widziałam tylko na zdjęciu, ale czy tam w ogóle jest informacja że zaginęła? Bo mi sie kojarzy tylko napis "szukamy Iwony" i logo gazety.
Jak ktoś o sprawie nie słyszał, to z niego raczej się nie dowie o co chodzi.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:35   #3400
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Co do tych dużych plakatów,które wiszą na przystankach to gdzieś czytałam że ktoś ten plakat zobaczył i pomyślał że to chodzi o jakąs akcję promocyjną dla dziewcząt do udziału w wyborach miss.

Ja nie mieszkam w Trójmieście, plakat z przystanku widziałam tylko na zdjęciu, ale czy tam w ogóle jest informacja że zaginęła? Bo mi sie kojarzy tylko napis "szukamy Iwony" i logo gazety.
to samo pomyślałam, bo ten plakat zawiera właśnie tylko to hasło oraz numery telefonów i profil na fejsbuku. A telefony chyba anwet nie są podpisane -ale mogę się mylić, nie mijam go codziennie mimo, że wisi niemal pod moim blokiem.
Stary 2010-09-13, 15:09   #3401
Corrina
Raczkowanie

Bo o tej sprawie trzeba rozmawiać. Nie wystarczy tylko plakat,chociaż i tak super że są. Poza tym jak już wcześniej pisałam w takim salonie fryzjerskim czy też kosmetycznym ludzie są bardziej skłonni do zwierzeń.Może w koncu trafiłby się ktoś kto np.słyszał o osobie która była świadkiem tego zaginięcia. Mama Iwony sama jest fryzjerką więc może znaleźli by się inni fryzjerzy lub osoby z pokrewnych branż, które zechciałyby pomóc.
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:38   #3402
kasica123
Zakorzenienie

http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5ae0f
A to widziały?
Stary 2010-09-13, 16:15   #3403
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

No cóż jeśli dobrze przeczytałam to wsiadła do obcego samochodu....... można się tylko domyślać co się z nią stało... eh
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:27   #3404
mmm3m
BAN stały

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203758 3]No cóż jeśli dobrze przeczytałam to wsiadła do obcego samochodu....... można się tylko domyślać co się z nią stało... eh[/QUOTE]
Dokładnie. ale wiecie, zawsze jest ten trop, że wiemy jaki samochód. A u Iwony nic
Stary 2010-09-13, 16:31   #3405
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolciaq Pokaż wiadomość
Dużo osób jeździ samochodem. Ja jezdze samochodem i nie widziałam żadnego plakatu.
Ja też jeżdżę samochodem i zwracam również uwagę na to co się dzieje na chodnikach, stoję na światłach itp. To właśnie z samochodu widziałam 3 duże plakaty Iwony ( na Hutniczej w Gdyni, na Karwinach i przy Centrum Osowa) plus jeden mały kolorowy na drzwiach stacji benzynowej. Mój TŻ mi powiedział że są również na przystankach SKM (choć specjalnie sie za nimi nie rozglądał).

Cytat:
Napisane przez blablah Pokaż wiadomość
Wisi bardzo dużo plakatów z osobami zaginionym, zwracasz uwagę na wszystkie? U mnie w mieście nikt o Iwonie nie słyszał.
Prawdę mówiąc aż tak wielu plakatów z osobami zaginionymi nie widziałam, ale za to dużo z zaginionymi zwierzętami. Zazwyczaj zwracam na nie uwagę.
Plakaty Iwony (oprócz tych drukowanych przez forumowiczów) były wielkości całego przystanku, za szybą i podświetlane także trzeba by było się mocno postarać żeby ich nie zauważyć.

Stary 2010-09-13, 16:39   #3406
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Ja też jeżdżę samochodem i zwracam również uwagę na to co się dzieje na chodnikach, stoję na światłach itp. To właśnie z samochodu widziałam 3 duże plakaty Iwony ( na Hutniczej w Gdyni, na Karwinach i przy Centrum Osowa) plus jeden mały kolorowy na drzwiach stacji benzynowej. Mój TŻ mi powiedział że są również na przystankach SKM (choć specjalnie sie za nimi nie rozglądał).

Prawdę mówiąc aż tak wielu plakatów z osobami zaginionymi nie widziałam, ale za to dużo z zaginionymi zwierzętami. Zazwyczaj zwracam na nie uwagę.
Plakaty Iwony (oprócz tych drukowanych przez forumowiczów) były wielkości całego przystanku, za szybą i podświetlane także trzeba by było się mocno postarać żeby ich nie zauważyć.

to ja się mocno staram bo takowe widziałam tylko 3 - u mnie na osiedlu, na południowej Zaspie i we Wrzeszczu na jednym z przystanków tramwajowych. Ale tak jak pisałam ja prawie z dzielnicy się nie ruszam. Wszędzie pomykam na piechtę. Głównie, dom, praca dom i lasy z psem. I od czasu do czasu chłopak w Gda :} dlatego chcę was uświadomić, że na prawdę jest dużo ludzi którzy albo o Iwonie nie słyszeli albo coś tam słyszeli ale nic więcej.

dlatego nie wiem jak was ale mnie wkurzają teksty typu
"ALE PRZECIEŻ IWONY SZUKA CAAAŁA POLSKA!!!"
Może i rozgłos w sprawie jest na całą Polskę ale słyszał o niej mały procent Polaków z czego jeszcze mniejszy procent jest tą sprawą głębiej zainteresowany
Na prawdę nie można poprzestawać na lakonicznych wiadomościach. Ludzie muszą poznawać szczegóły, być zasypywani informacjami.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-13 o 16:41
Stary 2010-09-13, 16:46   #3407
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
to ja się mocno staram bo takowe widziałam tylko 3 - u mnie na osiedlu, na południowej Zaspie i we Wrzeszczu na jednym z przystanków tramwajowych.

No ale mi właśnie o to chodzi że plakaty są dość widoczne, jak sama stwierdziłaś widziałaś przynajmniej 3 więc źle nie jest. No i to praktycznie nie ruszając się ze swojej dzielnicy.

Stary 2010-09-13, 16:51   #3408
mmm3m
BAN stały

Cytat:
No ale mi właśnie o to chodzi że plakaty są dość widoczne, jak sama stwierdziłaś widziałaś przynajmniej 3 więc źle nie jest. No i to praktycznie nie ruszając się ze swojej dzielnicy.
nie nie.... jeden na mojej dzielni w Gdyni i dwa w Gda ale tak jak mówię, serio można nie wiedzieć. nie za bardzo oglądam tv, nie za bardzo ślędzę prasę, w necie bywam w sumie tylko na wizażu. więc skąd mogę się dowiedzieć? to był zupełny przypadek , że dowiedziałam się o Iwonie, kolejnym przypadkiem było, że trafiłam na wątek o Iwonie (cz.1, gdy ją znalazłam już kończyłyście cz.2. , pamiętam bo jeszcze pojawiłam się na kilku ostatnich stronach).

Dlatego to nie jest czyjaś olewka czy coś, po prostu niektórzy żyją w taki sposób, że pewne ważne informacje do niego albo nie trafią w ogóle albo ze sporym opóźnieniem

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-13 o 16:52
Stary 2010-09-13, 16:53   #3409
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
A tak off topic to ja ostatnio spotkałam fryzjerkę która nigdy nie słyszała o Jadze Kupało

No to widocznie ja jestem bardzo skupiona na sobie i nie zauważam świata zewnętrznego (co jest kompletną bzdurą),bo nie mam pojęcia kto lub co to jest.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:54   #3410
tagogirl
Wtajemniczenie

Byłam dziś w lumpie. Była ta sprzedawczyni co wtedy i druga, której wtedy nie widziałam a też to słyszała i mnie rozpoznała pamięta tą rozmowę też, ale mniej faktów. Jak się okazało, ta kobieta często przychodzi tam na zakupy, te słowa napełniły mnie nadzieją, że uda mi się z nią skontaktować ! Gorzej jakby była to jakaś przelotna klientka. Niestety nie znały jej nazwiska i żadnych namiarów ale zostawiłam im swój numer telefonu i prosiłam, żeby bardzo poprosiły tą kobietę o kontakt ze mną...Tak więc...czekam na telefon, mam nadzieję, że zadzwoni!

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:54   #3411
muszynianka
Zakorzenienie

Plakatów było naprawdę dużo w Gdyni. Potwierdzam to osobiście. Naliczyłam chyba 8. A poruszałam się tylko po mojej dzielnicy.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:55   #3412
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
No to widocznie ja jestem bardzo skupiona na sobie i nie zauważam świata zewnętrznego (co jest kompletną bzdurą),bo nie mam pojęcia kto lub co to jest.

Rozumiem że jesteś fryzjerką?

Stary 2010-09-13, 16:56   #3413
Konto usunięte

Hm... ja też nic nie słyszałam o tej kobiecie ???
Stary 2010-09-13, 16:58   #3414
titina
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203853 6]Hm... ja też nic nie słyszałam o tej kobiecie ???[/QUOTE]

Też jesteś fryzjerką?

Stary 2010-09-13, 16:59   #3415
tagogirl
Wtajemniczenie

ejj, offtop !

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 17:00   #3416
Konto usunięte

A to jest jakaś mistrzyni w fryzjerstwie hm..... teraz sobie wyczytałam tylko co ona ma do osób zaginionych
Stary 2010-09-13, 17:04   #3417
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość

Bardzo trafna uwaga!!!
Faktycznie może to wyglądać jak np. konkurs na znalezienie sobowtóra tej Iwony (jeśli ktoś nie zna sprawy).
Wcześniej na to nie zwróciłam uwagi,ale teraz faktycznie stwierdzam,że hasło jest nieodpowiednie. Myślę,że warto tą uwagę przekazać Panu Januszowi,a on dalej mamie Iwony,na wypadek,gdyby chcieli drukować kolejne plakaty,że jednak warto to zmienić.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Byłam dziś w lumpie. Była ta sprzedawczyni co wtedy i druga, której wtedy nie widziałam a też to słyszała i mnie rozpoznała pamięta tą rozmowę też, ale mniej faktów. Jak się okazało, ta kobieta często przychodzi tam na zakupy, te słowa napełniły mnie nadzieją, że uda mi się z nią skontaktować ! Gorzej jakby była to jakaś przelotna klientka. Niestety nie znały jej nazwiska i żadnych namiarów ale zostawiłam im swój numer telefonu i prosiłam, żeby bardzo poprosiły tą kobietę o kontakt ze mną...Tak więc...czekam na telefon, mam nadzieję, że zadzwoni!
Bardzo mądrze i rozsądnie postąpiłaś,naprawdę.
Stary 2010-09-13, 17:04   #3418
titina
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203861 0]A to jest jakaś mistrzyni w fryzjerstwie hm..... teraz sobie wyczytałam tylko co ona ma do osób zaginionych [/QUOTE]

Cytat:
A tak off topic to ja ostatnio spotkałam fryzjerkę która nigdy nie słyszała o Jadze Kupało
A wiesz co to jest off topik?

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Bardzo trafna uwaga!!!
Faktycznie może to wyglądać jak np. konkurs na znalezienie sobowtóra tej Iwony (jeśli ktoś nie zna sprawy).
Wcześniej na to nie zwróciłam uwagi,ale teraz faktycznie stwierdzam,że hasło jest nieodpowiednie. Myślę,że warto tą uwagę przekazać Panu Januszowi,a on dalej mamie Iwony,na wypadek,gdyby chcieli drukować kolejne plakaty,że jednak warto to zmienić.
Na tym plakacie są widoczne numery telefonów dla osób które widziały Iwonę. Może faktycznie trzeba było dopisać że jeśli widziałeś Iwonę to zadzwoń czy coś w tym stylu.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-13 o 17:13
Stary 2010-09-13, 17:09   #3419
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem że jesteś fryzjerką?
Nie. A to się dotyczy tylko fryzjerek?

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203861 0]A to jest jakaś mistrzyni w fryzjerstwie hm..... teraz sobie wyczytałam tylko co ona ma do osób zaginionych [/QUOTE]

Hmmm...też myślałam,że to ma coś wspólnego z tematem zaginięcia Iwony.
Ale skoro nie to nie ma co kontynuować tematu.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Na tym plakacie są widoczne numery telefonów dla osób które widziały Iwonę.
Widzę,że są,ale naprawdę tak obiektywnie na to patrząc to faktycznie można nie skojarzyć,że ona zaginęła.
Stary 2010-09-13, 17:10   #3420
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
super się zachowalas !! brawo, tym bardziej, ze mieszkasz poza Trójmiastem jak to stala klientka to moze przyjdzie w dzien dostawy

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości