|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
|
#3392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
'..This time, this place... misused, mistakes. Edytowane przez Loczek90 Czas edycji: 2010-09-13 o 11:26 |
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu stwierdzam fakt że plakaty Iwony są na większości przystanków autobusowych, kolejki podmiejskiej SKM oraz na stacjach benzynowych. Oprócz tego trąbią o niej wszystkie lokalne gazety i telewizje. Nie chce mi się wierzyć że ktoś nie przemieszczał się przez ten czas po trójmieście żadnym ze środków lokomocji....
|
|
#3394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie kłócę się, nie czepiam, stwierdzam.
|
|
|
#3395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wisi bardzo dużo plakatów z osobami zaginionym, zwracasz uwagę na wszystkie? U mnie w mieście nikt o Iwonie nie słyszał.
|
|
#3397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3398 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
edit a do pracy tez mamk tak blisko ze chodze osiedlowymi uliczkami wiec jest mozliwosc ze po prostu wielu ludzi jets w podobnej sytuacji i nie ma zbytnio okazji spotkac te plakaty (ktore i tak byly powieszone chyba wlasnie ze 3 tyg. temu, w kazdym badz razie u mnie na dzielnicy w Gdyni). Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-13 o 14:21 |
|||
|
|
|
#3399 |
|
BAN stały
|
Co do tych dużych plakatów,które wiszą na przystankach to gdzieś czytałam że ktoś ten plakat zobaczył i pomyślał że to chodzi o jakąs akcję promocyjną dla dziewcząt do udziału w wyborach miss.
Ja nie mieszkam w Trójmieście, plakat z przystanku widziałam tylko na zdjęciu, ale czy tam w ogóle jest informacja że zaginęła? Bo mi sie kojarzy tylko napis "szukamy Iwony" i logo gazety. Jak ktoś o sprawie nie słyszał, to z niego raczej się nie dowie o co chodzi. |
|
|
|
#3400 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
Bo o tej sprawie trzeba rozmawiać. Nie wystarczy tylko plakat,chociaż i tak super że są. Poza tym jak już wcześniej pisałam w takim salonie fryzjerskim czy też kosmetycznym ludzie są bardziej skłonni do zwierzeń.Może w koncu trafiłby się ktoś kto np.słyszał o osobie która była świadkiem tego zaginięcia. Mama Iwony sama jest fryzjerką więc może znaleźli by się inni fryzjerzy lub osoby z pokrewnych branż, które zechciałyby pomóc.
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5ae0f
A to widziały?
|
|
#3403 |
|
Konto usunięte
|
No cóż jeśli dobrze przeczytałam to wsiadła do obcego samochodu....... można się tylko domyślać co się z nią stało... eh
|
|
|
|
#3404 |
|
BAN stały
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203758 3]No cóż jeśli dobrze przeczytałam to wsiadła do obcego samochodu....... można się tylko domyślać co się z nią stało... eh[/QUOTE]
Dokładnie. ale wiecie, zawsze jest ten trop, że wiemy jaki samochód. A u Iwony nic
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Plakaty Iwony (oprócz tych drukowanych przez forumowiczów) były wielkości całego przystanku, za szybą i podświetlane także trzeba by było się mocno postarać żeby ich nie zauważyć.
|
|
#3406 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to ja się mocno staram bo takowe widziałam tylko 3 - u mnie na osiedlu, na południowej Zaspie i we Wrzeszczu na jednym z przystanków tramwajowych. Ale tak jak pisałam ja prawie z dzielnicy się nie ruszam. Wszędzie pomykam na piechtę. Głównie, dom, praca dom i lasy z psem. I od czasu do czasu chłopak w Gda :} dlatego chcę was uświadomić, że na prawdę jest dużo ludzi którzy albo o Iwonie nie słyszeli albo coś tam słyszeli ale nic więcej. dlatego nie wiem jak was ale mnie wkurzają teksty typu "ALE PRZECIEŻ IWONY SZUKA CAAAŁA POLSKA!!!" Może i rozgłos w sprawie jest na całą Polskę ale słyszał o niej mały procent Polaków z czego jeszcze mniejszy procent jest tą sprawą głębiej zainteresowany ![]() Na prawdę nie można poprzestawać na lakonicznych wiadomościach. Ludzie muszą poznawać szczegóły, być zasypywani informacjami. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-13 o 16:41 |
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale mi właśnie o to chodzi że plakaty są dość widoczne, jak sama stwierdziłaś widziałaś przynajmniej 3 więc źle nie jest. No i to praktycznie nie ruszając się ze swojej dzielnicy.
|
|
#3408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale tak jak mówię, serio można nie wiedzieć. nie za bardzo oglądam tv, nie za bardzo ślędzę prasę, w necie bywam w sumie tylko na wizażu. więc skąd mogę się dowiedzieć? to był zupełny przypadek , że dowiedziałam się o Iwonie, kolejnym przypadkiem było, że trafiłam na wątek o Iwonie (cz.1, gdy ją znalazłam już kończyłyście cz.2. , pamiętam bo jeszcze pojawiłam się na kilku ostatnich stronach).Dlatego to nie jest czyjaś olewka czy coś, po prostu niektórzy żyją w taki sposób, że pewne ważne informacje do niego albo nie trafią w ogóle albo ze sporym opóźnieniem
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-13 o 16:52 |
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
No to widocznie ja jestem bardzo skupiona na sobie i nie zauważam świata zewnętrznego (co jest kompletną bzdurą),bo nie mam pojęcia kto lub co to jest.
|
#3410 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w lumpie. Była ta sprzedawczyni co wtedy i druga, której wtedy nie widziałam a też to słyszała i mnie rozpoznała
pamięta tą rozmowę też, ale mniej faktów. Jak się okazało, ta kobieta często przychodzi tam na zakupy, te słowa napełniły mnie nadzieją, że uda mi się z nią skontaktować ! Gorzej jakby była to jakaś przelotna klientka. Niestety nie znały jej nazwiska i żadnych namiarów ale zostawiłam im swój numer telefonu i prosiłam, żeby bardzo poprosiły tą kobietę o kontakt ze mną...Tak więc...czekam na telefon, mam nadzieję, że zadzwoni!
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Plakatów było naprawdę dużo w Gdyni. Potwierdzam to osobiście. Naliczyłam chyba 8. A poruszałam się tylko po mojej dzielnicy.
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że jesteś fryzjerką?
|
|
#3413 |
|
Konto usunięte
|
Hm... ja też nic nie słyszałam o tej kobiecie ???
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203853 6]Hm... ja też nic nie słyszałam o tej kobiecie ???[/QUOTE]
Też jesteś fryzjerką?
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
ejj, offtop !
![]()
|
|
#3416 |
|
Konto usunięte
|
A to jest jakaś mistrzyni w fryzjerstwie hm..... teraz sobie wyczytałam tylko co ona ma do osób zaginionych
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie może to wyglądać jak np. konkurs na znalezienie sobowtóra tej Iwony (jeśli ktoś nie zna sprawy). Wcześniej na to nie zwróciłam uwagi,ale teraz faktycznie stwierdzam,że hasło jest nieodpowiednie. Myślę,że warto tą uwagę przekazać Panu Januszowi,a on dalej mamie Iwony,na wypadek,gdyby chcieli drukować kolejne plakaty,że jednak warto to zmienić. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203861 0]A to jest jakaś mistrzyni w fryzjerstwie hm..... teraz sobie wyczytałam tylko co ona ma do osób zaginionych
[/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-13 o 17:13 |
||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. A to się dotyczy tylko fryzjerek?
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2203861 0]A to jest jakaś mistrzyni w fryzjerstwie hm..... teraz sobie wyczytałam tylko co ona ma do osób zaginionych [/QUOTE]Hmmm...też myślałam,że to ma coś wspólnego z tematem zaginięcia Iwony. Ale skoro nie to nie ma co kontynuować tematu. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Widzę,że są,ale naprawdę tak obiektywnie na to patrząc to faktycznie można nie skojarzyć,że ona zaginęła.
|
#3420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo, tym bardziej, ze mieszkasz poza Trójmiastem jak to stala klientka to moze przyjdzie w dzien dostawy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.