|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6031 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Nie martw sie, nawet nie bedziesz zwracala na brzusio uwagi. Cycuchy beda na pierwszym planie. No i ostatecznie to plyny ustrojowe a nie tluszczyk , wiec sie wciagna samoistnie po czasie. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- [QUOTE=pysia222;22036194] Cytat:
Pysia ja sie niczemu nie dziwie. |
|
|
|
|
#6032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na plyny zwalam
|
|
#6033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha.... a ile najlepiej po operacji ta 3-cią dawkę wziąć??
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-09-13 o 15:29 |
|
|
|
|
#6034 |
|
Raczkowanie
|
hej, Chibuike
![]() przepraszam za pomyłkę w nicku, widzę , że sama dyplomatycznie naprostowałaś witaj na tym forum, miło Cię poznać Witaj ![]() No cieszę się że tu jestem tak was tu dużo W domciu nikt nie wie o tym co chcę zrobić, tylko mój ślubny który cierpliwie mnie słucha ![]() Ale wiem że ma tego dość Jeszcze 5dni to jakoś wytrzymam, a czekam od maja tylko się boję bo miałam zatoki 3tyg. temu i jeszcze się trochę smarkam no i mam suchy kaszel ![]() Oby mi tylko terminu nie zmienili
|
#6035 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
kazdy producent ma swoje wymiary żelków, jednak przy tej samej pojemności mogą być różne projekcje i szerokość - to jest uzależnione od profilu - im wyższy tym większa projekcja a mniejsza szerokość. Dr Broma implantuje żelki wszystkich firm ( chyba poza PIPami) nie jest tak, że tylko jednej firmy i koniec ![]() Magera rozumiem, że szłaś trybem podstawowym? 3 dawke możesz przyjać kiedy będziesz miała możliwość, jeśli i tak nie będzie podana w wyznaczonym terminie, to późniejsze wahania nie będa miały większego wpływu na utrzymanie przeciwciał. |
|
|
|
|
#6036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiedziałam ![]() jeśli dobrze rozumiem, "wyśmiewanie innych jest jak najbardziej w Twoim stylu" ![]() i "tylko tyle potrafisz"??? ![]() no to do tej pory się nieźle kamuflowałaś.. ![]() swoją drogą, mam wrażenie, że ktoś Cię obraża, publicznie szkaluje dobre imię Twojego powszechnie szanowanego nicka czy czymś sobie szczególnie zasłużyłaś, że osoby przychodzą na to forum po to, by próbować Ci ubliżać? myślę, że Mya jest szanowaną uczestniczką tego forum, wielu osobom pomogła, jest uprzejma, pomaga w budowaniu przyjaznej atmosfery, chętnie w miarę możliwości służy radą i poczuciem humoru, dziwi mnie afiszowanie się z niechęcią wobec tak pozytywnej osoby ze strony niektórych uczestników, bywających tu tylko od czasu do czasu.. czyżby zawiść? czyżby sympatia wobec Mya na tym forum i jej "popularność" związana z tym, jak pozytywną jest osobą, stała komuś przysłowiowym "kołkiem w gardle"? ![]() (żeby nie użyć bardziej dosadnego porównania..) a niektóre osoby, które właściwie się tu prawie nie udzielają, "przybywają"na to forum by się wypowiedzieć właśnie, o zgrozo, w tak ważnej sprawie??? zasugerowanym humorystycznie przez jedną z uczestniczek wyborom Mya na Batmana, guru czy Prezydenta??? pewnie to zapytanie było odresowane do pospiesznie przybyłych w związku z odpowiedzią, mało związanych obecnie z tym forum osób.. pewnie tak.. pewnie był zbyt mało dokładnie zdefiniowany adresat, więc parę przypadkowych osób pomyślało,że to do nich było.. a sprawa poważna, że ja nie mogę.. dobry moment, aby "zaistnieć"? ![]() zaznaczyć swoją cenną obecność? ![]() popisać "oryginalnym""charakterem " ![]() no niech się ktoś w głowę popuka ![]() puk
|
|
#6037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie denerwuj sie , nic to nie da. Mi sie Magerkowe slowka zapisaly w glowie na stale. I pozostana ze mna do konca. A wiec czego nie mozemy zmienic po prostu tolerujmy. A Mya to juz niech ta Sniezka zostanie dla dobra sprawy. Brzmi bardziej bajecznie wiec nikogo chyba nie zrazi. |
|
|
|
|
#6038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I - 27.04 II - 28.05 no i kolejna powinna być po 27.10 No niestety nie dam rady myknąć do PL w tym czasie, dlatego dociekam tak. Ile najlepiej odczekac po zabiegu na kolejna dawkę? Co prawda będe do końca miesiąca w PL, ale wiadomo, że musze się zmieścic w terminie jeszcze przed Świętami, bo potem, to moge co najwyżej pomazyć.... ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Dziewczynki moje kochane, ja zmykam tymczasem.... wizytę u lekarza mam o 3.20 trzeba pędzić Buziam bardzo mocno
|
|
#6039 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pysia222;22036194Ju z jest po sprawie , kazdy kto chcial wypowiedzial sie na ten temat i nie ma co go dluzej ciagnac bo i po co
.[/QUOTE]no, nie każdy ja wcześniej nie miałam okazji, więc się teraz wypowiedziałam ![]() co i tak nie znaczy, że już jest po sprawie, czy że każdy się już wypowiedział. każdy może to stwierdzić odnośnie swojej osoby, ale chyba nie ma co generalizować ![]() Cytat:
i Magerka bardzo mądrze napisała tolerować lub ignorować, zależnie od sytuacji.. przecież wiesz, Happciu, jak mało kto, że tak właśnie zwykle robię tak bardzo się staram.. (ale gdy są atakowane/szkalowane bliskie mi osoby to czasem ciężko być obojętnym.. ......................... ...... oczywiście, też nie zamierzam drążyć tematu ale wydawało mi się stosowne, przy zaistniałych nadużyciach-zająć stanowisko ) pozdrowionka ************************* Magera- ja też mam dość silne mięśnie brzucha u mnie opuchlizna nie wybiła samym brzuchem, ale tak jakby po całości (całe ciało było rozpulchnione, powiększone, nabrzmiałe, takie byłe jakie) i też trwało to min.2 miesiące, zaczęło schodzić gdy już straciłam wiarę , że to tylko opuchlizna byłam już utwierdzona w przekonaniu, że po prostu jestem w tak kiepskiej formie i już, że może wiek?? bo ciało nie reagowało na ewentualne wysiłki w celu doprowadzenia go do porządku, jak to zwykle bywało.. ![]() aż tu nagle ok.2,5mies zaczęłam rozpoznawać dawną siebie w lustrze ![]() ogromna radość, bo już straciłam nadzieję ![]() tak czy inaczej, problem opuchlizny to pikuś.. niby.. wtedy była zima, ale doła się trochę łapie.. chodząc na ten zalecany basen czułam się jak taki pasztet ![]() brrr.. dobrze, że to nie było lato..
|
|
#6040 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem , oczywiscie ,ze wiem. A teraz tez zmykam na 2 godzinki ,bo mam zaraz pazurkowy termin. Przyjdzie wymagajaca klientka. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-13 o 16:31 |
|
|
|
|
#6042 |
|
Raczkowanie
|
Magera z tym jedzeniem to mi pielęgniarka powiedziała, że 6h przed zabiegiem nie można, ale żeby też nie głodować bo człowiek słaby będzie. U mnie to było tak, że na 8-9 miałam być w klinice na czczo do pobrania krwi, potem mogłam zjeść sobie jakieś lekkie śniadanko i na 15 wracałam do kliniki na usg piersi no i dalej czekanie na doktorka, zalogowanie w pokoju, przymierzanie wkładek, ok 16:30 na stół
![]() Byłam dziś na zdjęciu szwów, jeden był głębiej i bolał bardziej. Teraz mam taką lekką schize, że mi blizny puszczą i wkladki chlup na ziemie ![]() Przyjąl mnie asystent dr Krajewskiego, zakleil mi jeszcze na dziś te blizny, ale powiedział, że już od jutra lepiej nie zaklejac bo szybciej się będą goić. Co do smarowania to mówił, że nie jest to konieczne, tym bardziej, że ładnie mam zagojoną bliznę po wyrostku (o którą wcale nie dbałam to było jakieś 6 lat temu więc mi chyba nie zależało ) ale jeżeli chcę to nabyć w aptece jakąś maść silikonową i smarować.Jestem 7 dzień po op i pozwolił mi spać na boczku. Nie za wcześnie to? Sama nie wiem czy już dam radę ![]() Pozwolił podnosić ręce tylko się nie rozciągać jakoś specjalnie. Dziewczynki to smarować te blizny już czy jak? i jaką maść polecacie? No i z tym spaniem na boczku to się chyba pospieszył nie?
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-13 o 16:30 |
|
|
|
#6043 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się przyłączam do pytania czym blizny smarować najlepiej, i jeszcze takie pytanko jak się pielęgnuje piersi po op, czyli jak się myje, itd.
|
#6044 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przyszło mi to xtreme bra!
tylko zamknęłam drzwi i szybko otwieram i na siebie, Bożeeeeee! Już tego nie zdejmę ale świetnie podnosi, naprawdę. ![]() ![]() chyba mi nie zaszkodzi, co?
|
|
|
|
#6045 | |||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam jeszcze masować blizny po miesiącu.Pielęgnacja normalna, jak już można będzie się kąpać czy wziąć prysznic to delikatnie bez gwałtowniejszych ruchów przy cięciach, mój dr zalecał przed myciem smarowanie oliwka. ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#6046 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6047 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki wielkie |
|
|
|
|
#6049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pielęgnacji piersi to mówiono mi, że mam je myć codziennie najlepiej szarym mydłem, lub jakimś antybakteryjnym, i masować 15 min. oliwką. Miesiąc mam nosić pas i stanik pooperacyjny 24h na dobę, potem pas zdjąć a stanik już tylko na dzień. Co do tych blizn to doktor mówił, że według uznania, nie trzeba smarować, a jak chce to maścią silikonową jakąś i wsio. Miska słyszałam o cepanie, że dobry, tylko że podobno maści z tym wyciągiem z cebuli nie można na świeże blizny, na świeże to chyba tylko dermatix i veraderm tak? No i nie wiem, smarować czy nie i od kiedy ehhh tak to jest jak asystent doktora przyjmuje
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-13 o 17:33 |
|
|
|
|
#6050 |
|
Zadomowienie
|
wstawiłam 2 zdjęcia w tym
tylko akurat nie widać nawet tego, bo to w sumie z tyłu głównie widać ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- poza tym skoro dr pozwolił nosić staniki z fiszbinami i takie tam inne to chyba to też nie jest problem? bo w sumie to ściska pod biustem, poza tym nie dotyka bezpośrednio bo jeszcze stanik. No sama nie wiem... Co myślicie? wiadomo że bezpieczniej rzucić to w kąt, ale tak ładnie wygląda |
|
|
|
#6051 |
|
Rozeznanie
|
Matko jedyna ile nadrukowałyście od wczoraj
![]() Dziewczyny sniło mi się dzisiaj że miałam przyspieszony zabieg i zrobili mi cycki takie że nic nie było widać były takie malutkie jak teraz Najpierw chodziłam w jakims gorsecie i były duże ale jak mi go ściągneli to były znowu malutkie i mówie do siebie w tym śnie kurde trzeba było słuchać laski na forum i brać większe A tak na poważnie oglądałam wczoraj Taniec z Gwiazdami i tam jedna laska miała implanty wyglądało to strasznie miała mega przerwę między cyckami i pomyślałam sobie Boże jak mi tez takie wyjdą to chyba się potnę odrazu i mam takie myśli straszne cały czas a co jak mi krzywe zrobi albo taką mega przerwę albo za duże albo za małe ![]() Wkleję wam link jak by ktoś nie ogladał http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,..._Jaskolka.html Chibuike- ja mam podobne wymiary w biuście 84 pod 75 mam 174cm i waga 58 i też 350hp mam mieć a mówisz ze zgodził się u Ciebie na większe ?? Masz zdjęcia swojej wyjściowki??
|
#6052 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() dermatix czy veraderm to są kompozyty silikonowe, które można stosować na świeże blizny, bo działaja jak opatrunek. |
|
|
|
|
#6053 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jeszcze nie raz sie zobaczymy... ale za to jakie Happy ma cycuszki i jak nimi rusza!!!!!!!!!!!szok!!!!! !!!!!slicznie...mua kochanie pada,pada,wieje,wieje az sobie kupilam gumaczki!!! http://www.very.co.uk/diesel-gummy-w...311-sku7392264 uwielbiam rzeczy z Diesel-a. Cytat:
jestes ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() przeciez dziewczyny zartowaly
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-13 o 18:48 |
||||
|
|
|
#6054 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
Moja mama ma ten stanik i naprawdę podnosi biust, na sobie próbowałam i efekt jest świetny z tym że dla mnie to zbyt inwazyjne do noszenia bo nie mogę mieć bluzek na ramiączkach itp
|
#6055 |
|
Kazar Lady
|
Pinki, ależ jakie ma znaczenie czy ktoś zartuje czy mówi poważnie? Ważne, żeby unikać wypowiadania się w imieniu wszystkich, bo jak widać nie wszyscy mają to samo (i jedyne słuszne) zdanie. I to własnie napisałam.
|
|
|
|
#6056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() forum jest po to, aby je wypowiadac i o nim rozmawiac ale po co odrazu skakac sobie do gardel czy uszczypliwie dogadywac (mowie do wszystkich bez obrazy)![]() przeciez WSZYSTKIE powinnismy tu milo spedzac czas i sobie pogadac
|
|
|
#6057 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6058 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=pink star;22041039]ale mam fiola na punkcie czekolady np.Nutelle mniam
no i jeszcze nie raz sie zobaczymy... ale za to jakie Happy ma cycuszki i jak nimi rusza!!!!!!!!!!!szok!!!!! !!!!!slicznie...mua Pokazywalam Pinkusiowi jak sie ruszaja piersi wraz z napinaniem miesni piersiowych. Wsumie nic takiego- tylko przerwa sie robi zamiast rowka. kochanie pada,pada,wieje,wieje az sobie kupilam gumaczki!!! http://www.very.co.uk/diesel-gummy-w...311-sku7392264 uwielbiam rzeczy z Diesel-a. Ale jakie fajne te gumolce. Kurcze drogie faktycznie ale bylo warto. Takie oryginalne. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Nie martw sie. Juz niedlugo bedziesz snic o staniczkach i koroneczkach. |
|
|
|
|
#6059 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie tez sezon na gumiaki śliwka http://allegro.pl/hunter-kalosze-mod...226751772.html fiolet lakierowany http://allegro.pl/kalosze-hunter-ory...220609837.html czarne http://allegro.pl/hunter-original-ad...228351229.html i te też bardzo mi się podobają http://allegro.pl/hunter-oryg-kalosz...218079458.html Pliss które ???????????
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

.
zanim się wchłonie mija trochę czasu
a ja na plyny zwalam