|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() A masz możliwość podgrzania w mikrofali? |
|
|
|
|
#2732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilka nie mów mi już nic błagam bo mi jęzor panele wyliże nie mam w domu zwykłego kakaa - może być takie z cukrem ![]() rosół można ... taki z kostki chyba albo na udku bez skóry czyli dla mnie mętna pomyja - wybaczcie nie cierpię takiego Cytat:
Weinsplus TY masz bliźniaki w domu ? o mamusiu to masz dopiero urwanie - ale fanie za jednym zamachem - sympatyczna dwójeczka ... a ile mają latek ? Pierwszy rok w przedszkolu czy kolejny ??? Cytat:
zdaj relacje jak zdrówko i jak waga ![]() Cytat:
że co Ty przez week zrobiłaś ? wiesz co Ci się za to należy ?ajjj dentysta - nie zazdroszczę ... ![]() Cytat:
o kurcze, faktycznie nie fajnie wyszło, ale wiesz jak to czasami jest ? nikogo nie chcę bronić ale bywa tak że ktoś czymś się wyróżni, coś dopowie i już ma posadę - niestety reguły nie są zawsze sprawiedliwe ...ale nie poddawaj się szukaj dalej gratuluję spadeczku
|
|
#2733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Rumcia to faktycznie interes z tym przedszkolem ale to zawsze taniej niż opiekunka wyjdzie ... oby to 1/2 była .... ![]() Agnese GRATULUJĘ wszystkim spadeczków !!!! ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Dobra postanowiłam że też chcę upiec chleb tylko taki bez skrobi piekł ktoś ???
|
|
#2734 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co pamietam Lesia do Zakopanego pojechala, Czarownice wzywamy!!! i Avataris!!! haloooo Cytat:
![]() Cytat:
tylko na III ide ![]() wlasnie zezarlam dukanowe nalesniki z dukanowym twarozkiem hehe ja na III a zoladeczek chce dwojeczkowego zarcia Cytat:
ja tez po tygodniu na niby III juz nie potrafilam jesc grzecznie dukanowo... tzn dni P byly ok, chcialo mi sie, ale nie ruszalam niedozwolonego, ale jak przyszlo PW, musialam miec w ustach wszystko, byle nie z bialkiem... ![]() Cytat:
![]() dziekuje za pamiec ![]() dziekuje Konczi ![]() Cytat:
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-09-13 o 18:32 |
||||||
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
kochane dukanki, muszę się przyznać . wymiękłam. od 5 dni już nie stosuje tej diety
byłam na 7 dniu II fazy. ehh. chce znowy ja stosować, bo to jedyna dieta na ktorej nie musze sie głodzić. powiedzcie mi kochane, czy mogę zacząć od nowa?;(
|
#2736 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a prosze Cie bys mi podala jakis najlepszy przepis na chleb dukna. Znalazlam wiele wiele i nie wiem ktory bedzie najmniejpracochlonny, a jak juz bedzie nawet taki to byle by byl dobry tak na jedna forme . Bo za duzo to bedzie nie fajny a zamrozonego nie chce jesc. Prosze o przepis najlepszy waszym zdaniem
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
O nie..następna, to jakiś koszmar...
![]() Miałam od dziś zacząć III fazę Dukana i co..i Gniję na II. Mam taki wsys że teraz robię ciasteczka owsiano-pszenne, z kakaem i z 4 jajek...nie daję rady, mam parcie na słodkie, czuje wieczny głód..wszystko przez @ Dobijacie mnie tą III fazą
|
#2739 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Uderzeniówki się nie powtarza, ponieważ jak sama nazwa wskazuje, ma to być uderzenie dla organizmu, które zasadniczo działa raz. Ja bym kontynuowała II fazę, tym razem z większym samozaparciem. Naprawdę jest to możliwe! Trzymam mocno kciuki.
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
a... widze wlasnie ze mi sie literowka wdarla... tam mialo byc ze TŻ nalega na ROZWÓD z dukanem
a w Kauflandzie faktycznie jajca w promocji (dzieki za info, nie pamietam komu )30 jaj rozmiar S, 5,55zl ![]() TŻ mi 2 opakowania przywlokl
|
#2741 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
a czy będę mogła sobie tą II fazę przedłużyć? z góry dzięki za odpowiedz;* od jutra wracam na dukana
wierzycie we mnie?;p
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za pogrubione!!! mowi sie "z kakao" Zono moja niedobra po drugie... wzielam co los dal, mloda jestem (jeszcze w miare), zdarze schudnac ![]() nie mam zamiaru znecac sie nad soba, wystarczy ze robi to moja kierowniczka ja sie na blok szykuje, ale kurde, nie mam czasu..... dopiero co Was nadrobilam i musze isc polezec, zeby sie nalesniczki ladnie rozwinely w brzuszku ![]() po fotach widac bylo zes laska, raciczek nie ma wiec moze z nami na III wskocz ??
|
|
#2744 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Ja wierzę, jak mi się udaje, to Tobie też się uda.
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pożeram ciastka z otrębami..masakra jakie mam ssanie dziś hahaha, zamiast spadku będę miała wzrost na P
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-13 o 19:08 |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli dotknęła nas ta sama przypadłość... A mówią ludziska, że z III na II wracać potem ciężko, oooojjjj ciężko... Może majom rację? |
|
|
|
|
#2747 |
|
Rozeznanie
|
poległam
![]() niestety, dwa miesiące intensywnej diety poszły sie paść jak 1 września zaczęłam nauke do ost egzaminu na studiach [przed licencjatem]. Najważniejszy egzamin i stresu było co nie miara. Paznkocie zjadłam jednej nocy, po 2 miesiącach niepalenia równiez zaczęłam palić. I nistety zaczęłam jeść różne rzeczy, w ogromnym ilośiach o różnej porze. W dodatku mnie okradli ost. na środku rynku w Krakowie!!!! [krakowianki uważajcie, chłopak mnie zagadał a potem się rzucił, zaczął szarpać i wyrwał mi telefon!!]Wiem, że to wszystko tylko wymówki, ale nie wytrzymałam, niestety ![]() Mam strasznei słabą wolę najwyraźniej :/ Oczywiście w ciągu tygodnia przybyło mnie 4kg, już wiem co to znaczy efekt jojo. ;( Jestem strasznie załamana, ale też sama sobie winna. Mam jedno pytanie - nie mam książki przy sobie, a chciałabym wiedzieć kiedy można ponownie przystąpić do diety, od samego początku? Pamiętam że coś o tym był a w wersji pdf nie umiem nic znaleźć [nie cierpie wersji elektronicznych książek ].Czy któraś może mi pomóc?! Gratuluje wytrwania, podziwiam niesamowicie. Myślałam że dam rade
|
|
#2748 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Agnese, ile stron z III watku czytalas? czy tylko wbilas sie z pytaniami?
|
|
#2750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej, dasz radę, jak jest z powrotem to nie wiem ale na bank Ci ktoś napisze, będzie dobrze...a jojo zgubisz
![]() Dziweczyny, zjadłam dziś 5 łyżek owianych i pszennych otrąb...myslicie że wzrost duży będzie? Mam masakryczny wsys na jedzenie, końca nie widać...masakra ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewuszki
Aleks i Agnese - powodzenia na III I nie zapomnijcie tu o nas ![]() Konczita - co wzroslo to spadnie kochana, poczekaj na PW Karla i jolkah - wracac na II od razu, bez uderzeniowki anemik18 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin anamoi - witamy ponownie Pamietaj tylko, ze zdrowie ma sie tylko jedno i nie mozna z nim igrac blokerka - nie boj sie, calkiem sporo nas tu jeszcze zostaje, co chwile dochodzi ktos nowy i jest imprezka ![]() U mnie dzis wzroscik 200 gram. Zawsze mam wzrosty jak nie zjem twarogu na kolacje Chociaz ten majonez rano tez pewnie nie pomogl.. pomimo, ze to Lighter than Light.. Eh, III lista dla mnie nie istnieje niestety Nawet po proszku do pieczenia rosnie...
|
#2752 |
|
BAN stały
|
prosze o przepis najlepszy najszybszy i najsmaczniejszy na chlebek dukana....... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzz
a jeszcze jedno... zastosuje 5 dni diety samych protein a potem co dalej? |
|
|
|
#2753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to co dalej Książkę czytałaś? Potem masz 5 dni protein z warzywami. Zawsze proteinowe śniadanko, potem posiłki z warzywami
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwsza strona wątku, tam jest książka
|
|
#2755 |
|
BAN stały
|
dziekuje Wam
jestem tu nowa wiec musze sie "wprowadzic" powoli co i jak ksiazke czytalam ale wiecie najlepiej jak mozna od kogos sie czegos dowiedziec ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- wszystkiego najlepszego z okazji zareczyn bo widze ze za 355 dni ten dzien wymarzony.... ja 26 wrzesnia mam juz rocznice pierwsza
|
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2757 |
|
BAN stały
|
Wszystkie przepisy jakich uzywamy są na 1 stronie wątku.
Jak to co dalej Książkę czytałaś? Potem masz 5 dni protein z warzywami. Zawsze proteinowe śniadanko, potem posiłki z warzywami ![]() no dobrze 5 dni protein , potem 5 dni protein+warzyw i co dalej... prosze nie badzcie zle ale nie mam ksiazki przy sobie , pozyczylam kolezance a nie wszystko pamietam chce schudnac 18 kilo....i jeszcze jedno jak mam znalezc tutaj ta ksiazke?gdzie mam wejsc? |
|
|
|
#2758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc pewnie długo tu zabawie- do zrzucenia jest jakieś 12 kg Objadłam się na kolację i ledwo co się ruszam- zjadłam pół makreli, 2 jajka gotowane i 4 plastry szynki a koło 22 mam w planach chudy twarożekI co mnie wkurza- zapchana jestem, ale chęć na słodkie nie znika
|
|
#2759 |
|
Zadomowienie
|
dzieki i jak widac nie zapomnialam
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
Ale moment. w jakim sensie? od czego mam zacząć? od PP czy od PW? bo rozumiem, że gdybym teraz zrobiła 5 dni PP to byłaby to uderzeniówka?
i czy liczyć teraz od początku dni diety i tym samym przesunąć datę [teoretyczną of coruse] końcową II fazy? czy może na nowo zrobić test tyle że pominąć uderzeniówkę?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

powiedzcie co bierzecie na drugie sniadanie do pracy? no tak zeby z glodu nie umrzec....ja nie mam pomyslu dopiero zaczynam diete...;/

a teraz jak weekend przyszedl to byl baaardzooo nie pocieszony
mam nadzieje, ze to minie szybciutko. 
że co Ty przez week zrobiłaś ? wiesz co Ci się za to należy ?

Tato, jesli i to przeczytasz - dziekuje

(dzieki za info, nie pamietam komu

za pogrubione!!! mowi sie "z kakao" Zono moja niedobra 
Chociaz ten majonez rano tez pewnie nie pomogl.. pomimo, ze to Lighter than Light.. Eh, III lista dla mnie nie istnieje niestety