Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 18:08   #2731
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez Alicja_Tomasz Pokaż wiadomość
dukanki moje powiedzcie co bierzecie na drugie sniadanie do pracy? no tak zeby z glodu nie umrzec....ja nie mam pomyslu dopiero zaczynam diete...;/
Ja biorę serek wiejski z szynką i jajkiem (a na PW dodatkowo pomidorek, czasem szczypiorek), wszystko solidnie popieprzone. Bardzo dobre.
A masz możliwość podgrzania w mikrofali?
Stary 2010-09-13, 18:11   #2732
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Najzwyklejsze kakao, jak w dzieciństwie.
Rosół bez makaronu to nie grzech. Tak samo sałata, jeśli masz PW. Gorzej z gofrem.

Emilka nie mów mi już nic błagam bo mi jęzor panele wyliże nie mam w domu zwykłego kakaa - może być takie z cukrem
rosół można ... taki z kostki chyba albo na udku bez skóry czyli dla mnie mętna pomyja - wybaczcie nie cierpię takiego

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość

Konczi ogolnie to Borys cale wakacje marudzil, ze chce do szkoly a teraz jak weekend przyszedl to byl baaardzooo nie pocieszony A u Igora to w nocy z niedzieli na poniedzialek, zauwazam koszmary mam nadzieje, ze to minie szybciutko.

Witam sie rana i zaraz zmykam, trzeba wyszykowac wszystkich do szkoly

Weinsplus TY masz bliźniaki w domu ? o mamusiu to masz dopiero urwanie - ale fanie za jednym zamachem - sympatyczna dwójeczka ...
a ile mają latek ? Pierwszy rok w przedszkolu czy kolejny ???

Cytat:
Napisane przez anamoi Pokaż wiadomość
Witam!
Nie wiem czy któraś z was mnie jeszcze pamięta, ale dukałam z wami w lipcu. Niestety musiałam przerwać z powodu kłopotów zdrowotnych
Ale teraz powracam i mam nadzieję, że tym razem mi się uda.
Wiedziałam, że tak łatwo nie odpuszczę, więc nawet podpisu nie zmieniałam od lipca teraz wreszcie muszę to zrobić
Przyjmiecie jeszcze raz?

witamy i oczywiście przyjmujemy do naszego grona ...
zdaj relacje jak zdrówko i jak waga

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
hellooouuł Witam po weekendzie laseczki Ogłaszam iż obżarłam sie w weekend straszliwie i jestem teraz gruba i wstrętana o kilogram cięższa Dlatego od dzisiaj znowu zdrowe dukanko do jutra jeszcze PW O booosz ... dentyse dziś zaliczyłam przepchał mi wreszcie kanał swym magicznym drutem nie musze iść pod mikroskop

Gratuluję spadków i życzę kolejnych
że co Ty przez week zrobiłaś ? wiesz co Ci się za to należy ?
niegrzeczna dziewczynka, wracaj na biała drogę i nie grzesz więcej !
ajjj dentysta - nie zazdroszczę ...

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
cześć kochane powiem wam ze mam dzis okropnego doła.wspominalam wam ze sie staralam o prace...no i dzis znowu pojechalam (5 raz)ale pracy nie dostalam...za to dostały dwie dziewczyny ktore były dzis pierwszy raz spytac o prace... a asama kierowniczka ze musi widziec ze ktos sie o prace stara i w ogole a przyjela jakies dziewczyny ktore pierwszy raz na oczy widzi.wiec sie wkurzylam wroci9lam do niej i jej pytam jakie ona ma kryteria bo ja jestem 5 raz a te dziewczyny ktore byly pierwszy raz dostały ta robote od razu !!! a ona do mnie ze to jej decyzja i ona nie musi mi sie tlumaczyc.a jak mi nie pasuje to wcale nie musze starac sie o ta prace i isc sobie do innej.jestem wsciekla juz ryczałam bo tak mi przykro sie zrobilo ze nie wiem to niesprawiedliwe ze babka sobie przyjmuje do pracy na ladne oczy.zeby to jeszcze bylo biuro czy cos.ale w tej pracy ani doswiadczenie ani wykształcenie jest ku**a nie potrzebne !!!! sorry ze sie zale ale komus musialam bo jestem na skraju zalamania

p.s jedyny plus dzisiejszego dnia to fakt ze na wadze mniej o -400

o kurcze, faktycznie nie fajnie wyszło, ale wiesz jak to czasami jest ? nikogo nie chcę bronić ale bywa tak że ktoś czymś się wyróżni, coś dopowie i już ma posadę - niestety reguły nie są zawsze sprawiedliwe ...
ale nie poddawaj się szukaj dalej
gratuluję spadeczku
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:15   #2733
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka26111 Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj moj pierwszy dzień z dukanem Mam nadzieję że wytrwam jak najdłużej z waszą pomocą oczywiście. Przede mną 7 dni U , mam nadzieję że już niedługo bedę mogła się wam pochwalic jakimś spadkiem
Trzymajcie za manie kciuki

witaj trzymam kciuki ! ja startowałam z -23 teraz zostało niecałe 12 ... mimo grzesznych ścieżek udaje się zbijać w dół ... i życzę by ładnie leciało

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK
melduje ze zyje, ale chyba bedzie separacja

roczek jak roczek, zarcie jak zarcie, ale TORT .....

no wiec nie powiem ze poplynelam, bo robilam wszystko swiadomie na szczescie porcelanka byla jak sie patrzy co godzine
wiec i na wadze nie uroslo ....
spodziewam sie @ na dniach, jestem przybita, nic mi sie nie chce, najchetniej zakopalabym sie z czekolada pod koc i obudzila za tydzien....

TŻ nalega na rozwoj z dukanem... wczoraj uraczyl mnie zdaniem "od kiedy sie odchudzasz ciagle cos Ci jest...."
i to niestety prawda... zjem cos normalnego i trzy dni jestem chora...
i powiem Wam, ze moja decyzja na chwile obecna to:
Separacja, czyli ide na III faze, utrwale to co zgubilam. juz nie bede sie wracac krecic itp.... bo mam przykry skutek braku witamin z warzyw i owocow... (dziasla....)
napewno chcialabym schudnac wiecej, ale niestety, nie teraz...

poki co bede cwiczyc i ujedrniac co malo jedrne
przykro mi tylko ze nie pokaze Wam zdjec... a moze pokaze? w ubraniu moge....
milego dzionka, nie daje rady nadrobic Was, bo mnie Lukrecja na gg skutecznie zajmuje

Olcia życzę zdrówka ioby III ładnie ustabilizowała to co spadło

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Cześć
Jestem po pracy i po wywiadówce przedszkolnej. Opłaty są zabójcze. Juz zostawiłam 126 zł, a to dopiero połowa. Mam nadzieję, że połowa, a nie 1/3.
Czytam i odpisuję partiami

Rumcia to faktycznie interes z tym przedszkolem ale to zawsze taniej niż opiekunka wyjdzie ... oby to 1/2 była ....

Agnese baciory będą i Ciebie obejmować jeżeli tylko w górę szybować będziesz

GRATULUJĘ wszystkim spadeczków !!!!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Dobra postanowiłam że też chcę upiec chleb tylko taki bez skrobi piekł ktoś ???
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:30   #2734
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dokładnie

A co z Kochakiem, Czarwonicą, Lesią...ciekawe jak Avataris
Gdzie się podziały tamte prywatki ???

Kochak pisala mi w niedziele ze jest w pracy i ze zyje z tego co pamietam Lesia do Zakopanego pojechala,

Czarownice wzywamy!!!
i Avataris!!!

haloooo

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Otóż właśnie. No i jeszcze siostra ALEX!!!! Do tablicy! Prosze się spowiadać z grzechów wczorajszych urodzinowych!
jak to milo jak ktos o mnie mysli
Cytat:
Alex, no to dawaj chodź razem ze mną... Będziemy tu wpadały do dziewczyn żeby nie płakały za nami za bardzo
ide, ide, a wlasciwie zostaje tylko na III ide
wlasnie zezarlam dukanowe nalesniki z dukanowym twarozkiem
hehe ja na III a zoladeczek chce dwojeczkowego zarcia
Cytat:
Niestety, nastąpiło zmęczenie materiału. Miesiąc temu nie było opcji żebyśmy - oboje - sięgnęli po nie dietetyczne dania. Nie mieliśmy z tym najmniejszej trudności. Teraz okazuje się to coraz trudniejsze. TŻ popija czasem piwo wieczorem. Od powrotu z wakacji też już nie umie sobie tak łatwo odmówić jak wcześniej, kiedy to nie umoczył paszczy w kuflu przez dwa bite miesiące i nie płakał... Moje morale też zdecydowanie osłabione...
Przestraszyłam się, że w taki sposób, niepostrzeżenie, zaprzepaszcimy to, co z trudem osiągnęliśmy w tym czasie. Nie chcemy też katować się nadmiernie i doprowadzić do tego, że będziemy rzygać dukanem i jego potrawami - czytałam o takich zjawiskach na wątku III-fazowym, że protoczwartek jest katorgą. Zastanawiałam się dlaczego. Może to właśnie przemęczenie dietą... też tego nie chcę, bo chcę, żeby protoczwartek był dla mnie symbolem oczyszczania się mojego ciała, a nie czymś ochydnym i trudnym do przejścia...
jezu... znowu opisalas to co ja czuje, a nie moglam znalezc na to slow....
ja tez po tygodniu na niby III juz nie potrafilam jesc grzecznie dukanowo... tzn dni P byly ok, chcialo mi sie, ale nie ruszalam niedozwolonego, ale jak przyszlo PW, musialam miec w ustach wszystko, byle nie z bialkiem...
Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że w momencie, kiedy tu trafiłam, to mamy jakiś exodus na III fazę Mam nadzieję, że trochę Was tu zostanie
my tylko tak duchowo na III, fizycznie zostajemy na tym watku
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Rumcia, Olcia co u Was ? ;>
dziekuje za pamiec
Cytat:

Olcia życzę zdrówka ioby III ładnie ustabilizowała to co spadło
dziekuje Konczi
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ja jem truskawkowego denata
Dzis mnie Tata rozczulil, bo mowi, ze podczytuje tu nas troche zeby sie do diety przygotowac bo chce zaczac i jest dumny ze mnie jak sobie dobrze radze i wszystkim staram sie doradzic Tato, jesli i to przeczytasz - dziekuje
Tata ma racje

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-09-13 o 18:32
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:31   #2735
Karla_17
Raczkowanie

kochane dukanki, muszę się przyznać . wymiękłam. od 5 dni już nie stosuje tej diety byłam na 7 dniu II fazy. ehh. chce znowy ja stosować, bo to jedyna dieta na ktorej nie musze sie głodzić. powiedzcie mi kochane, czy mogę zacząć od nowa?;(

Smutno, samotnie.
Karla_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:31   #2736
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Emilka nie mów mi już nic błagam bo mi jęzor panele wyliże nie mam w domu zwykłego kakaa - może być takie z cukrem
Trzeba się niestety zaopatrzyć w odtłuszczone.
Stary 2010-09-13, 18:31   #2737
Alicja_Tomasz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja biorę serek wiejski z szynką i jajkiem (a na PW dodatkowo pomidorek, czasem szczypiorek), wszystko solidnie popieprzone. Bardzo dobre.
A masz możliwość podgrzania w mikrofali?
niestety nie mam mozliwosci podgrzania w mikrofali.. a prosze Cie bys mi podala jakis najlepszy przepis na chleb dukna. Znalazlam wiele wiele i nie wiem ktory bedzie najmniejpracochlonny, a jak juz bedzie nawet taki to byle by byl dobry tak na jedna forme . Bo za duzo to bedzie nie fajny a zamrozonego nie chce jesc. Prosze o przepis najlepszy waszym zdaniem
Alicja_Tomasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:35   #2738
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
DUK DUK
melduje ze zyje, ale chyba bedzie separacja
O nie..następna, to jakiś koszmar...
Miałam od dziś zacząć III fazę Dukana i co..i w zoo
Gniję na II. Mam taki wsys że teraz robię ciasteczka owsiano-pszenne, z kakaem i z 4 jajek...nie daję rady, mam parcie na słodkie, czuje wieczny głód..wszystko przez @
Dobijacie mnie tą III fazą

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:37   #2739
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Karla_17 Pokaż wiadomość
kochane dukanki, muszę się przyznać . wymiękłam. od 5 dni już nie stosuje tej diety byłam na 7 dniu II fazy. ehh. chce znowy ja stosować, bo to jedyna dieta na ktorej nie musze sie głodzić. powiedzcie mi kochane, czy mogę zacząć od nowa?;(
Dlaczego tak szybko się poddajesz? Przecież dieta nie jest jakimś strasznym wyrzeczeniem. Weź się w garść i dukaj dalej.
Uderzeniówki się nie powtarza, ponieważ jak sama nazwa wskazuje, ma to być uderzenie dla organizmu, które zasadniczo działa raz. Ja bym kontynuowała II fazę, tym razem z większym samozaparciem. Naprawdę jest to możliwe! Trzymam mocno kciuki.
Stary 2010-09-13, 18:37   #2740
Aleksandra_M
Zadomowienie

a... widze wlasnie ze mi sie literowka wdarla... tam mialo byc ze TŻ nalega na ROZWÓD z dukanem

a w Kauflandzie faktycznie jajca w promocji (dzieki za info, nie pamietam komu )
30 jaj rozmiar S, 5,55zl
TŻ mi 2 opakowania przywlokl ze niby nie wytarczaja mi jego dwa??
Stary 2010-09-13, 18:39   #2741
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
niestety nie mam mozliwosci podgrzania w mikrofali.. a prosze Cie bys mi podala jakis najlepszy przepis na chleb dukna. Znalazlam wiele wiele i nie wiem ktory bedzie najmniejpracochlonny, a jak juz bedzie nawet taki to byle by byl dobry tak na jedna forme . Bo za duzo to bedzie nie fajny a zamrozonego nie chce jesc. Prosze o przepis najlepszy waszym zdaniem
Oj, jeśli chodzi o pieczenie, gotowanie i pichcenie, to ja nie jestem dobrym źródłem informacji. Niestety jestem antytalent kulinarny.
Stary 2010-09-13, 18:39   #2742
Karla_17
Raczkowanie

a czy będę mogła sobie tą II fazę przedłużyć? z góry dzięki za odpowiedz;* od jutra wracam na dukana wierzycie we mnie?;p

Smutno, samotnie.
Karla_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 18:41   #2743
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Gniję na II. Mam taki wsys że teraz robię ciasteczka owsiano-pszenne, z kakaem i z 4 jajek...nie daję rady, mam parcie na słodkie, czuje wieczny głód..wszystko przez @
po pierwsze za pogrubione!!! mowi sie "z kakao" Zono moja niedobra
po drugie... wzielam co los dal, mloda jestem (jeszcze w miare), zdarze schudnac
nie mam zamiaru znecac sie nad soba, wystarczy ze robi to moja kierowniczka
ja sie na blok szykuje, ale kurde, nie mam czasu..... dopiero co Was nadrobilam i musze isc polezec, zeby sie nalesniczki ladnie rozwinely w brzuszku
po fotach widac bylo zes laska, raciczek nie ma wiec moze z nami na III wskocz ??
Stary 2010-09-13, 18:42   #2744
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
a czy będę mogła sobie tą II fazę przedłużyć? z góry dzięki za odpowiedz;* od jutra wracam na dukana wierzycie we mnie?;p
II fazę przeprowadzasz aż do momentu, kiedyś osiągniesz wymarzoną wagę (ewentualnie waga z testu: robiłaś test?).
Ja wierzę, jak mi się udaje, to Tobie też się uda.
Stary 2010-09-13, 18:51   #2745
Sparta
Wtajemniczenie

Pożeram ciastka z otrębami..masakra jakie mam ssanie dziś hahaha, zamiast spadku będę miała wzrost na P

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
po drugie... wzielam co los dal, mloda jestem (jeszcze w miare), zdarze schudnac
nie mam zamiaru znecac sie nad soba, wystarczy ze robi to moja kierowniczka
ja sie na blok szykuje, ale kurde, nie mam czasu..... dopiero co Was nadrobilam i musze isc polezec, zeby sie nalesniczki ladnie rozwinely w brzuszku
po fotach widac bylo zes laska, raciczek nie ma wiec moze z nami na III wskocz ??
ojj nie...chciałabym jeszcze troche schudnąć, ale przed okresem mam takie chcice na wszystko że mam ochotę rzucic dietę precz ech.....

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-09-13 o 19:08
Stary 2010-09-13, 19:06   #2746
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
jak to milo jak ktos o mnie mysli

No jak nie, jak tak...?

jezu... znowu opisalas to co ja czuje, a nie moglam znalezc na to slow....
ja tez po tygodniu na niby III juz nie potrafilam jesc grzecznie dukanowo... tzn dni P byly ok, chcialo mi sie, ale nie ruszalam niedozwolonego, ale jak przyszlo PW, musialam miec w ustach wszystko, byle nie z bialkiem...
No widzisz... od czego mnie masz w końcu...
Czyli dotknęła nas ta sama przypadłość... A mówią ludziska, że z III na II wracać potem ciężko, oooojjjj ciężko... Może majom rację?
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:08   #2747
jolkah
Rozeznanie

poległam
niestety, dwa miesiące intensywnej diety poszły sie paść jak 1 września zaczęłam nauke do ost egzaminu na studiach [przed licencjatem]. Najważniejszy egzamin i stresu było co nie miara. Paznkocie zjadłam jednej nocy, po 2 miesiącach niepalenia równiez zaczęłam palić. I nistety zaczęłam jeść różne rzeczy, w ogromnym ilośiach o różnej porze.
W dodatku mnie okradli ost. na środku rynku w Krakowie!!!! [krakowianki uważajcie, chłopak mnie zagadał a potem się rzucił, zaczął szarpać i wyrwał mi telefon!!]
Wiem, że to wszystko tylko wymówki, ale nie wytrzymałam, niestety
Mam strasznei słabą wolę najwyraźniej :/ Oczywiście w ciągu tygodnia przybyło mnie 4kg, już wiem co to znaczy efekt jojo. ;(

Jestem strasznie załamana, ale też sama sobie winna.
Mam jedno pytanie - nie mam książki przy sobie, a chciałabym wiedzieć kiedy można ponownie przystąpić do diety, od samego początku?
Pamiętam że coś o tym był a w wersji pdf nie umiem nic znaleźć [nie cierpie wersji elektronicznych książek ].
Czy któraś może mi pomóc?!

Gratuluje wytrwania, podziwiam niesamowicie. Myślałam że dam rade

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:19   #2748
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Nie od nowa. Możesz wrócić na II fazę i jak Papcio Dukan przykazał. Uderzeniówki już mieć nie będziesz nigdy

Cytat:
Zaraz CIę Alex DOBIJE za to "kakaem" po jej wykładzie, że kakao się nie odmienia Czekaj i zobacz jaka akcja zaraz będzie

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Jak przedłużyć? II się nie przedłuża, ona trwa aż osiągniesz swoją wymarzoną wagę. Czytałaś książkę?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
No, proszę, nie trzeba było długo czekać...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:24   #2749
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnese69 Pokaż wiadomość
zaraz cię alex dobije za to "kakaem" po jej wykładzie, że kakao się nie odmienia Czekaj i zobacz jaka akcja zaraz będzie

no, proszę, nie trzeba było długo czekać...

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Agnese, ile stron z III watku czytalas? czy tylko wbilas sie z pytaniami?
Stary 2010-09-13, 19:26   #2750
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
poległam
Ojej, dasz radę, jak jest z powrotem to nie wiem ale na bank Ci ktoś napisze, będzie dobrze...a jojo zgubisz

Dziweczyny, zjadłam dziś 5 łyżek owianych i pszennych otrąb...myslicie że wzrost duży będzie? Mam masakryczny wsys na jedzenie, końca nie widać...masakra cud, że zapycham się Dukanowskim jedzeniem

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Agnese, ile stron z III watku czytalas? czy tylko wbilas sie z pytaniami?
Przestań, nigdzie nie idzesz tak mi źle, mam wrażenie że co zjem to mi nadwyżkę zrobi a słodkiego mocno mocno pragnę

Stary 2010-09-13, 19:31   #2751
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewuszki

Aleks i Agnese - powodzenia na III I nie zapomnijcie tu o nas

Konczita - co wzroslo to spadnie kochana, poczekaj na PW

Karla i jolkah - wracac na II od razu, bez uderzeniowki

anemik18 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

anamoi - witamy ponownie Pamietaj tylko, ze zdrowie ma sie tylko jedno i nie mozna z nim igrac

blokerka - nie boj sie, calkiem sporo nas tu jeszcze zostaje, co chwile dochodzi ktos nowy i jest imprezka

U mnie dzis wzroscik 200 gram. Zawsze mam wzrosty jak nie zjem twarogu na kolacje Chociaz ten majonez rano tez pewnie nie pomogl.. pomimo, ze to Lighter than Light.. Eh, III lista dla mnie nie istnieje niestety Nawet po proszku do pieczenia rosnie...
Stary 2010-09-13, 19:36   #2752
Alicja_Tomasz
BAN stały

prosze o przepis najlepszy najszybszy i najsmaczniejszy na chlebek dukana....... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzz

a jeszcze jedno... zastosuje 5 dni diety samych protein a potem co dalej?
Stary 2010-09-13, 19:40   #2753
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
prosze o przepis najlepszy najszybszy i najsmaczniejszy na chlebek dukana....... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzz

Wszystkie przepisy jakich uzywamy są na 1 stronie wątku.
Jak to co dalej Książkę czytałaś? Potem masz 5 dni protein z warzywami. Zawsze proteinowe śniadanko, potem posiłki z warzywami

Stary 2010-09-13, 19:40   #2754
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:

pierwsza strona wątku, tam jest książka i wszystko mniej więcej będziesz wiedziała.

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:44   #2755
Alicja_Tomasz
BAN stały

dziekuje Wam jestem tu nowa wiec musze sie "wprowadzic" powoli co i jak ksiazke czytalam ale wiecie najlepiej jak mozna od kogos sie czegos dowiedziec

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

wszystkiego najlepszego z okazji zareczyn bo widze ze za 355 dni ten dzien wymarzony.... ja 26 wrzesnia mam juz rocznice pierwsza
Stary 2010-09-13, 19:46   #2756
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje Wam jestem tu nowa wiec musze sie "wprowadzic" powoli co i jak ksiazke czytalam ale wiecie najlepiej jak mozna od kogos sie czegos dowiedziec
Spoko, wiem co czujesz bo się też o wszystko po 100 razy pytałam

Stary 2010-09-13, 19:47   #2757
Alicja_Tomasz
BAN stały

Unhappy Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Wszystkie przepisy jakich uzywamy są na 1 stronie wątku.
Jak to co dalej Książkę czytałaś? Potem masz 5 dni protein z warzywami. Zawsze proteinowe śniadanko, potem posiłki z warzywami

no dobrze 5 dni protein , potem 5 dni protein+warzyw i co dalej... prosze nie badzcie zle ale nie mam ksiazki przy sobie , pozyczylam kolezance a nie wszystko pamietam chce schudnac 18 kilo....i jeszcze jedno jak mam znalezc tutaj ta ksiazke?gdzie mam wejsc?
Stary 2010-09-13, 19:56   #2758
anamoi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Dzisiej jest drugi dzień mojego dukania i chętnie dołączę do tego wątku. Na pewno będę potrzebować duuuuuużoooo wsparcia, bo niestety strasznie brakuje mi w tej diecie warzywek. Duże ilości twarogów, jogurtów nat, drobiu, rybek itd. absultnie mi nie przeszkadzają - uwielbiam te produkty No ale warzywa... brakuje mi ich okropnie! Plus jest taki, że nie ciągnie mnie do słodyczy.

Szkoda tylko, że w momencie, kiedy tu trafiłam, to mamy jakiś exodus na III fazę Mam nadzieję, że trochę Was tu zostanie
Ja grzesznica dziś wróciłam na dukana więc pewnie długo tu zabawie- do zrzucenia jest jakieś 12 kg

Objadłam się na kolację i ledwo co się ruszam- zjadłam pół makreli, 2 jajka gotowane i 4 plastry szynki a koło 22 mam w planach chudy twarożek
I co mnie wkurza- zapchana jestem, ale chęć na słodkie nie znika

83-80-79-78-77-76-75 -74-73-72-71-70

cel I 75kg/176cm

anamoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:56   #2759
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Aleks i Agnese - powodzenia na III I nie zapomnijcie tu o nas
dzieki i jak widac nie zapomnialam
Stary 2010-09-13, 19:56   #2760
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Karla i jolkah - wracac na II od razu, bez uderzeniowki
Ale moment. w jakim sensie? od czego mam zacząć? od PP czy od PW? bo rozumiem, że gdybym teraz zrobiła 5 dni PP to byłaby to uderzeniówka?

i czy liczyć teraz od początku dni diety i tym samym przesunąć datę [teoretyczną of coruse] końcową II fazy? czy może na nowo zrobić test tyle że pominąć uderzeniówkę?

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości