|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Witam wszystkie obecne otóż badania juz mam wszystkie i usg ok nie ma żadnego krwiaka i nie ma przeciwwskazań do plastyki ha ha wiec 18.09 na bank laduje w Wrocławiu co prawda musze wczesnie wyjechac bo mam aż 200km ale nie wiem czy wogóle bede spac w tę ostatnia noc
|
#6062 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak jak pisalam wczesniej wszystkie jestescie super, ja nie mam nic do nikogo i z pewnoscia sie nie czepiam ![]() [QUOTE=Happy_hour;22043665] Cytat:
Cytat:
sa bardzo wygodne i spokojnie moge polecic...rewelacja jak na gumolce i wysokie. dopasowane do nogi.Cytat:
|
|
|
#6063 | ||
|
Rozeznanie
|
Noooo, już jestem....
Powiem Wam, ze trzeba trzymać się z daleka od lekarzy tutaj, bo to godne pożałowania Kupa idiotów Cytat:
Nie nerwujsja!!!! Zawsze ktos taki się znajdzie kto ma dar wyprowadzania innych z równowagi. Zwyczajnie wybitnie mu to wychodzi jakoś ![]() Ja Was loviam bardzo bardzo i swoje wiem, a reszta mnie nie interesi ![]() Jesteście dla mnie jak siostry duchowe, bo wiem, ze na Was można liczyć w kazdej sytuacji ![]() Przekonałam się o tym juz niejednokrotnie Mya na prezydenta ![]() Kochanie, jeśli Ty masz cyt:"dość silne mięśnie brzucha", a widziałam ![]() Nie wyobrażam sobie jak to będzie wyglądać jak będę taka beka napuchnięta ![]() Jest opcja, że można nie zmieścić się w spodnie dotychczasowe??? Matko kochana.... ![]() Dziękuję raz jeszcze za pomoc pozdrawiam Cytat:
Szalona jesteś ![]() No i dziekuję za info Ja sie teraz tak zastanawiam czy aby nie wszamać czegoś w nocy specjalnie 6h przed, zeby się nie znaleźć na podłodze jak będą sie wkłuwać na czczo ![]() No tak se mam.... Bez śniadania jak widze takie akcje, to mam odlot gwarantowany A chcialam kiedyś być lekarzem Jak to życie potrafi zmienić nasze plany.....
|
|
#6064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() a co cie tak kruszynko wpienilo????? ![]() Zarloczku jesli masz taka potrzebe to wstan i zjec cos sobie, ja z pewnoscia ze stresu nic nie wcisne w usta ale moj polowek nadrobi x2 a co do twych planow lekarskich to pojechalas
|
|
|
#6065 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a potem się rozciapciało... ![]() Gumiaczki mega odjechane Uwielbiam takie cuda Cytat:
Juz nie mysl tak intensywnie o tych cycuchach, bo trzeba będzie Cię doprowadzać do porządku jak Pink naszą kochaną ![]() Będzie pięknie Tą laskę też widziałam i uważam podobnie jak Ty, że ktos Jej popsiuł cyce ![]() Ale opadła mi szczena jak zobaczyłam kto to jest, tzn. gdzie grała. W zyciu bym Jej nie poznała!!!!! a to Angela!!!!! Szok !!!! Cytat:
Cytat:
Siedziałam na sofie i robiłam NIC ![]() A z tych, które pokazałaś,osobiście wybrałabym pierwsze. Cytat:
strasznie się ciesze razem z Tobą Czekamy w takim razie razem z Toba teraz na termin ![]() Bedzie cudownie
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-09-13 o 22:50 |
|||||
|
|
|
#6066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kejsi ja bym wziela te ostatnie. Fiolet mat. Najbardziej mi sie spodobalyz tych 4. Poza tym. Klasyka zawsze wypasiona. Choc ten model gumowcow Pinki bardziej mnie urzekl. W kazdym razie polecam te ostatnie z prezentowanych. |
|
|
|
|
#6067 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a baciki mi pomogly nabralam dystansu ![]() Cytat:
hihihiihi ale Hunterki tez mam i sa fajne.
|
|
|
#6068 | |||
|
Zadomowienie
|
Miskaa pytalas o moje brodawki
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
no naprawdę, podobają mi się ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#6069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To juz jestesmy dwie . Kejsji ! Stawiamy na ostatni model . Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-13 o 23:13 |
|
|
|
|
#6070 |
|
Rozeznanie
|
Ms_E
Veni vidi oniemiałam ![]() Cudnie!!!! A mogłabys wkleić linka do tego cyckonosza ??
|
#6071 | |
|
Zadomowienie
|
póki co przegłosowane
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
ale ciężko w tym chodzić, no ale cóż czego się nie robi.. prawda? na allegro jest tego mnóstwo http://allegro.pl/listing.php/search...view=1&order=d w większości nie wiem czemu ale sprzedają ten cielisty kolor, ja zamówiłam czarny akurat
|
|
|
|
|
#6072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Kochane ja pomykam do spania ![]() Jutro do pracki po wolnym.... Buziam mocno Dobrej nocki
|
|
#6073 |
|
Zadomowienie
|
ciasno troszkę jest, ale musi żeby podnieść
i te podniesione piersi |
|
|
|
#6074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się też to zabudowanie nie podoba, jak plecaczek normalnie dlatego mówię, że jest paskudny hihi ponawiam prośbę o foto od przodu ![]() i ponawiam też sugestię, by skonsultować go z plastykiem na wszelki wypadek, to nie jest stanik na fiszbinkach ani inne cudo ![]() Magera, za wygodny nie jest, przynajmniej kiedy ma spełniać funkcję podnoszącą piersi
|
|
|
|
|
#6075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z przodu gorzej jest w moim wypadku skonsultuję
|
|
|
|
|
#6076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie nocą
Ja dziś tak szybciutko. No ale dziś produkcja była Cytat:
Co do mdłości- za pierwszym razem jeszcze na stole podali mi kroplówkę p/wymiotną. I anestezjolog powiedział, że jeśli mimo to bym jeszcze wymiotowała to podadzą jeszcze coś silniejszego. Było ok- nic więcej nie potrzebowałam. Za drugim razem dostałam p/wymiotne dopiero jak zaczęłam wymiotować. Po pół godz już było ok. Na mnie zadziałało- choć jak pisała Pysia róznie to bywa. I jeszcze vibromax. Ja co prawda testowałam tylko taki mały pas - po ostatniej op nie wolno mi było ćwiczyć więc takie coś wymyśliłam. Ja miałam z rok temu na brzusiu radiage robiony bo miałam za dużo skóry - no i wyszło super. I teraz jak tym pasem masowałam to zauważyłam że mi się skóra zaczęła rozbijać (rozciągać) na brzuszku. Więc warto na to uwage zwrócić- i nie przesadzać- na pewno jako uzupełnienie treningu zdaje to egzamin. Cytat:
Królewna Śnieżka Ale co czytam- że się zaziębiłaś Stanik z gąbkami i majtosy ciepłe już czas zakupić. Byłam i widziałam super dekoldzik Tylko pamiętaj proszę, że to nie jest taki zwykły staniczek-to jest stanik do zadań specjalnych
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#6077 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze tak na koniec Maceratko
No oczywiście, że widziałam ten wpis Trelka Nawet nie wiem co napisać - bo ta cała sytuacja jest niepoważna. Miśka napisała, że nie ważne czy się coś pisze poważnie czy żartem- no jak to może być nie ważne? Nie ma róznicy czy coś się powie w żartach czy komuś ubliży? I jeszcze to porównanie z tragedią Smoleńską No mają dziewczyny inne poczucie humoru to żadna tajemnica. A niech tam sobie piszą co im radoche sprawia- szkoda czasu by się nad tym rozwodzić. Można tolerować, można ignorować- najgorsze co można zrobić to dyskutować. Nic więcej nie dodam bo nie warto Przecież tyle wspaniałych wydarzeń w tym tygodniu- tym się warto zająć -będzie można toasty wznosićŚlicznotki z tamtego tygodnia już szwy zdejmują-to teraz może zdjęcia się posypią BabyB - przepraszam Wszystkim pozytywnie zakręcnym życze dobrej nocki i miłego dnia A ponurakom słońca jutro
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-09-14 o 02:51 |
|
|
|
#6078 |
|
Raczkowanie
|
Dziś udało mi się przespać prawie całą noc, oczywiście z kilkoma pobudkami ale jak na razie to najlepsza noc od zabiegu
Mam też takie dyskretne, osobiste pytanko Ta cała opuchlizna to te płyny, które spływały z drenów tak? od jakichś 4 dni robię taką brzydką, ciemna, czarno-zieloną koopkę czy to oznaka czegoś złego, czy może te płyny tak też się wydalają, czy coś mi jest![]() Mam nadzieję, że nie obrzydziłam nikomu śniadanka
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-14 o 08:11 |
|
|
|
#6079 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niedrogi - to plus, ale śmierdzi okropnie! Potem kupiłam droższy preparat, ale przynajmniej nie cuchnął tak ![]() Cytat:
|
|
#6080 |
|
Raczkowanie
|
fergilka moj synek miał taką jak żelazo musiał zażywać, a w innym wypadku to nie wiem...
Dziewczyny a ja mam teraz zmartwienie, otóż jutro mam zażyć pierwszą tabletką anty ale boję się że te hormony jakoś źle wpłyną na mnie i coś się złego stanie podczas op. ![]() Nigdy wcześniej nie stosowałam tabl... a chcę je wziąć ze wzgl na miesiączkę - zeby nie dostać...
|
|
#6081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie wcale nie gniewam ![]()
|
|
|
|
|
#6083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko że ja się martwię, bo nigdy wcześniej nie brałam A jak się coś z piersiami "podzieje" przez te hormony... Pewnie pomyślicie że panikuję z byle powodu ale ja się naprawdę tym martwię... Nie wiem czemu wcześniej o tym nie pomyślałam, wczoraj tak mi do głowy przyszło... ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- I jeszcze odliczę za dziś Romaria ![]() Kashantii 15.09 1 dzień ![]() Marusik 16.09 2 dni ![]() Beatrycze & Chibuike 18.09 4 dni Kwianna 05.10 21 dni ![]() Madzienka07.10 23 dni ![]() BabyB 14.10 30 dni ![]() Laloona 02.11 50 dni ![]() Miliqqq 05.11 54dni Dragon 26.11 74 dni ![]() Pink 06.12 84 dni ![]() Magera 08.12 86 dni ![]() Kejsiii 14.12 92 dni
Edytowane przez kwianna Czas edycji: 2010-09-14 o 09:26 |
|
|
|
|
#6085 |
|
Raczkowanie
|
To ja tak na dzieńdobry dziewczynki
Romaria 14.09 dzień 0 !!! ![]() Kashantii ![]() Marusik ![]() Beatrycze Kwianna ![]() Madzienka ![]() BabyB ![]() Laloona ![]() Miliqqq Dragon ![]() Pink ![]() Magera ![]() Kejsiii ![]() Natasha trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie! edit: łeee spóźniłam sie a tak fajnie mi sie kolorowało sorki kwianna
Edytowane przez BabyB Czas edycji: 2010-09-14 o 09:34 |
|
|
|
#6086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a szkoda ). Mogą ci dokuczyć najwyżej inne dolegliwości związanie z tabsami (zatrzymywanie wody, plamienia - przy pierwszym op mogą się zdarzyć, nudności, itp), ale to też niekoniecznie. Teraz pigułki mają dość małe dawki hormonów i na pewno nie są niebezpieczne.
|
|
#6087 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
oczywiscie pomijam wiedze ExPercką bo to jest poza wszelkimi normatywami
|
|
|
|
|
#6088 |
|
Raczkowanie
|
Romaria trzymam kciukasy, kurde ale się napisałyście nie nadążam...
|
|
#6089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
profil bardzo wysoki mają zaróewno Mentory, Nagory, jak i Allergany ES-y celowo pominęłam, gdyż... jak już często wspominane było na forum... są to implanty z dolnej półki ![]()
|
|
#6090 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps. wydrukowałam dla siebie oba katalogi żeby mieć porównanie a nie dla doktora jesli o to chodziło
Edytowane przez BabyB Czas edycji: 2010-09-14 o 09:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

dopasowane do nogi.
Kupa idiotów 

klask i: