|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6121 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
tabletki antykoncepcyjne również |
|
|
|
|
#6122 |
|
Rozeznanie
|
dużo dziewczyn brało tabl w czasie, gdy miały operację i to w niczym nie przeszkadzało
|
#6123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wsysko dosło
|
|
|
#6124 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Was
Gdyby nie Wy... zeszłabym już na zawał.... !!
|
|
#6125 |
|
Raczkowanie
|
Tabletki antykoncepcyjne jak najbardziej. Tylko najlepiej o takiej porze, kiedy nie będziesz już wymiotować (o ile będziesz). Ja wiedziałam, że będę się źle czuć po narkozie, bo kobiety z mojej rodziny, które miały znieczulenie ogólne też przez to przechodziły. Ale laski nie przejmujcie się tematem zwracania
nic strasznego, wtedy i tak człowieka nic nie obchodzi ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- A tabletka anty wchłania się do trzech godzin
|
|
#6126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w klinice, gdzie miałam op.. Pani pielęgniarka juz po wybudzeniu z narkozy sama przyszła mi przypomniec, zebym wzięła (wczesniej, jeszcze przed zabiegiem zapytała o której godzinie biorę, zeby mogła dopilnować ) ... hihihi... trafiłam na położną ![]()
|
|
#6127 |
|
Raczkowanie
|
No to naprawdę kobieta anioł... Czy przed jej coś do kieszeni wkładałaś hi hi???
|
|
#6128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opieka na najwyższym poziomie
|
|
#6129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6130 |
|
Raczkowanie
|
strasznie się denerwuję bo nie wiem co mam robić...
Teraz dostałam okres dzień później - chyba już przez to myślenie, a następna wypada mi 4dni po operacji... Sama już nie wiem co mam robić ![]() Chyba zadzwonię do lekarza i zapytam... A co jeśli dostanę w dniu operacji albo dzień przed? Wtedy nie można robić operacji tak? Następny wolny termin mam dopiero miesiąc później... tyle że on wypada całkiem w miesiączce a poza tym to kolejny miesiąc męczarni
|
|
#6131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6132 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6133 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki nie było mnie tu prawie miesiąc a to dlatego że teraz wogóle nie siedzę przed kompem mam depresję już jakąś
okazało się że mam duża nadżerkę która krwawi( koszt bezpiecznego usunięcia 400 zł) a ja nie pracuję ale mniejsza o to. zeby zrobić ten zabieg wyniki mcytologii musza być dobre. cytologię i zamrazanie nadżerki miałam robione 3 lata temu( u lekarza który ma teraz pozakładane sprawy sądowe! który był leniwy nie chciało mu się leczyć ja nie wiedziałam o tym ale po przeczytaniu opinii jego na znany lekarz pl złapałam się za głowę! zmieniłam lekarza. powiedziałam mu jaką wtedy miałam grupę a on że przy takiej grupie nie wolno robic zabiegu..i że badania powinnam robić co 2-3 miesiące... nikt mi o tym nie powiedział.. miałam robioną cytologię u tego drugiego lekarza podobno wynik zły potem powiedzieli że ciężko odczytac bo było dużo krwi na pobranym materiale a właśnie dostałam list żeby suę jak najszybciej zgłosić w związku z wynikiem cytologii!!! Ja już psychicznie nie daję rady a wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić tak bolał brzuch na dole Sory że Was tym zamęczam. Dzisiaj rano miałam mały wypadek w domu.. Boże to chyba jakiś pech! Jakbym się obudział chwilę póżniej to mogłoby mnie już nie być o mało mnie zabił mnie prąd decydowały chwile. Włączyłam sobie nad ranem pas grzejacy sauna taki na rzep. i usnęłam za godzinę zaglądam pod kołdre a spod kołdry leci dym!! ten pas stopił się do połowy już przewody zaczęły się palić a był podłączony do gniazdka! Na szczęśie leżał obok i nie poparzyłam sie. Ale boję się bardzo o moje piersi bo gdzieś kiedyś czytałam że trzeba uważac nie wolno robic jakiegośtam zabiegu ktry polega na wewnętrznym podrzaniu ciała do jakiejś wysokiej temperatury. Po tym wszystkim miałam ciepłe nogi brzuch itp i nawet piersi. Boję sie że coś mogło im się stać![]() bardzo się martwię! bo z sauny nie można zbyt bdługo tez lkorzystać . Boje się jak myślicie czy nic się nie stało piersiom 28 września mija 3 miesiące od operacji.Dzwoniłam do doktorka mówił że nic nie powinno się stac . mogłabym ewentualnie zrobić usg ale boję sie
|
|
|
|
#6134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6135 |
|
Raczkowanie
|
Tysiu...spokojnie...stań przed lustrem...widzisz różnice??jakby coś sie zmieniło to bym się martwiła ale na pewno nic im nie jest.
Dziewczynki a jak to z tą sauną jest??ile można siedzieć...ja tak lubie ![]() Czego nie można będzie mi już nigdy zrobić po op??
|
#6136 |
|
Raczkowanie
|
Wiem ze to poważne i martwię się bardzo że to cos powaznego dzisiaj dostałam list z gabinetu od ginekologa żeby sie zgłosic jak najszybciej martwię sie idę w czwartek rano do lekarza. Ja za rok biorę ślub jakby się okazało ze nie moge miec dzieci albo jestem ciężko chora to się załamię
Mam nadzieję że piersiom się nic nie stało bo jeszcze tego by mi brakowało Buziaki dla Was Kochane
|
|
|
|
#6137 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tysiu, cale szczescie ,ze pas lezal obok ciebie ,a nie na tobie. Uniknelas poparzenia i porazenia pradem. Uffff . Mialas szczescie. Cycusiom na pewno nic sie nie stalo. Bylo im cieplutko i tyle. Tym sie nie martw. Ale te wyniki nadzerki moga byc niepokojace skoro cie wzywaja. Mam nadzieje,ze jednak nie beda takie zle i wszystko sie dobrze skonczy. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
A kogo chodzi, bo szukam i szukam i NIC ! NO NIC ! |
|||
|
|
|
#6138 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6139 |
|
Raczkowanie
|
Madzienka2010 to Ty byś nie robiła usg piersi?
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Happy Hour, Misia dziękuję ze mnie pocieszacie bo ja od rana się martwię teraz już mi troche lepiej. a jak u was z bliznami ? bo ja mam pod fałdem i może za mało lub nie skutecznie masuje bo jeszcze jest rózowa i widoczna |
|
|
|
#6140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tysiu to jest tak sauna i solarium powodują nagrzanie nie tylko organizmu, ale też implantów. Implanty są ciepłe dłużej niż organizm i można czuć dyskomfort, ale żeby temperatura ta powodowała ich uszkodzenie to nic mi na ten temat nie wiadomo. ![]() A raczej już bym wynalazła jakiś artykuł, bo solarium kocham i odwiedzam 2razy w tygodniu Pierwsze co powiedziałam gdy "wpadłam" z córcią "MATKO I KONIEC SOLARIUM NA 8MIESIĘCY "Co do cytologi, znajoma też tak miała że ją wezwali bo wyniki złe, okazało się że w trakcie robienia cytologi miała przeziębiony pęcherz i to dało zły wynik. Po wyleczeniu pęcherza jeszcze raz zrobiła cytologię i było lepiej ![]() Nie martw się na zapas, będzie dobrze MUSI BYĆ!!! Też po porodzie lekarz mnie straszył że moja nadżerka wygląda masakrycznie, a miałam tylko jedna wypalankę, która trwała 8minut i mam spokój. Dodam że plamiłam krwią przez nadżerkę. Od 7lat mam spokój, nie martw się zaczekaj spokojnie do czwartku....
|
|
#6141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niedawno zastanawiam się co u ciebie. Żelkami się nie martw, na pewno nic im nie będzie. Trzymam kciuki, by po wizycie u ginekologa skończyło się tylko na nerwach i okazało niczym groźnym.
|
|
#6142 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiu,
rzeczywiscie miałaś "przygodę"... dobrze, ze tak sie skończyla A za zdrówko i dobre wyniki badań trzymam kciuki
|
#6143 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6144 |
|
Raczkowanie
|
Misia Twoje blizny to sa niewidoczne
może moje tez takie będa w końcu.ale to nie jest az takie ważne dla mnie ważne aby z cycuchami było wszystko ok
|
|
|
|
#6145 |
|
Raczkowanie
|
Tysiu, jeśli bym się tak martwiła to bym leciała na usg szybciej niż struś pędziwiatr. Ale ani ich nie oparzyłaś, ani nie miały kontaktu bezpośrednio żeby się przegrzać. Nic Cie nie boli i raczej silikon Ci się nie rozlał. będzie dobrze. a co do nadżerki to marsz do lekarza i niech radzą i leczą bo moja znajoma tak się załatwiła że ciężko jej w ciąże zajść.
|
#6146 |
|
Raczkowanie
|
Chyba dam sobie spokój z usg to dodatkowy stres a tak już mniej o tym myśle,. lekarz powiedział żebym jak chcę zrobiła usg ale tylko zeby się nie martwic bo wg niego nie ma żadnych wskazań do tego i raczej nic się nie stało
|
|
|
|
#6147 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6148 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, te operacje to chyba wciągają, ja już myślę o liposukcji, mogłabym troszku odessać na brzuszku, pośladkach, udach
|
#6149 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Fergilka odsysanko? brrr widziałam dziewczynę po czymś takim..jak choinka, dziurek pełno i leciało z każdej |
|
|
|
|
#6150 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
Super się czuję bez tych smrodów ![]() Wiadomo są momenty że bym sobie zapaliła szczególnie jak mnie ktoś wkurzy ale daje radę i jakoś nie brakuje mi ich specjalnie Magera Happy Pink Dzięki dziewczyny za pomoc w wyborze koloru Hunterków mi tez najbardziej podobał się 4 kolor ten jasny fiolecik ale w końcu zamówiłam czarne stwierdziłam że będą do wszystkiego pasowały ![]() Widziałam laseczki że pisałyście o antykoncepcji .. Ja również ją stosuję tzn dokłanie przyklejam plastry czy to ma jakieś znaczenie?? Ja mówiłam mojemu doktorkowi że stosuję antykoncepcję mówił że nie ma problemu ale nie mówiłam mu jaką ![]() Buziaki dla wszystkich
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Gdyby nie Wy... zeszłabym już na zawał.... !!
nic strasznego, wtedy i tak człowieka nic nie obchodzi 

Ta cała opuchlizna to te płyny, które spływały z drenów tak? od jakichś 4 dni robię taką brzydką, ciemna, czarno-zieloną koopkę