Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 19:43   #3541
vMALENAv
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Nie możecie przejść na PW i sobie powrzucać? Nie każdy ma ochotę przebijać się przez te offy, wątek jest na inny temat.

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:56   #3542
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
jak juz wspomnialem pewne doswiadczenie mam i nie sadze aby policja olewala sprawe. Nie informuja nas na bierzaco bo podejrzewam ze maja jakis slad i dla dobra sledztwa niechca ujawniac.Moi drodzy pan rutkowski narobil szumu z znalezionym ręcznikiem, niby snalazl goscia co szedl za iwonką i co? i lipa. pochwalil sie przed kamerami jaki to on skuteczny ale korzysci zadnych. Uwierzcie mi ze policja naprawde ma nieznane nam sposoby a ta sprawa jest za bardzo medialna i wszyscy patrza im na rece aby nie angazowac sie.Ktos przytoczyl stwierdzenie ze pana ręcznika ocenzurowano i zasloniono mu twarz a innym nie i wiecie co? cos jest na rzeczy bo ja podejrzewam ze to jest wlasnie ten swiadek ze szwecji.to on najdluzej szedl za iwonką a z miejsca gdzie ich widziano do miejsca gdzie jest ten budynek przy czarnym dworze to kilkaset metrow ponoc.Ja uwazam ze dlatego mu zaslonieto twarz bo juz dawno jest rozpoznany i to wlasnie ten swiadek ze szwecji bo niesadze ze akuraty poza widokiem kamer ich drogi sie rozeszly. co sądzicie?
Twarz zasłonięto mu już daaawno,a świadek ze Szwecji znalazł się ze 2 tygodnie temu.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Artykuł:

Iwona Wieczorek: Rozmowa z matką zaginionej nastolatki

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...ej,nastolatki/
Już wczoraj to było i o tym rozmawiałyśmy tutaj. ;P
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:14   #3543
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
mmm3m a Ty kochana zawsze jesteś czyimś adwokatem Titina jest chyba dorosłą kobietą i sama chyba potrafi się obronić.....śledzę ten wątek od samego początku ale jak widać nie często się udzielam.....ciekawe kto zgadnie dlaczego???uważam dokładnie tak samo jak takaja13 i pewnie zaraz zostane zjechana tak samo jak ona tylko dlatego że naprawdę się czujemy tu niechciane (to może za mało powiedziane)Pozdrawiam i na przyszłość prosimy o więcej akceptacji ludzi z małą ilością postów)
Dziekuje za poparcie
zaczynam wierzyc,ze sa tutaj jeszcze mile i tolerancyjne osoby

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2206512 6]Dziewczyny nie ma się o co kłócić takie sytuacje trzeba olewać i tyle ja też uważam że wizażanki młodsze stażem są trochę dyskryminowane nie tylko na tym forum na innych także także to odczułam (dokładnie na forum paznokciowym) ale cóż ... najlepiej nie zwracać uwagi na głupie docinki.[/QUOTE]
To widze,ze jest Nas wiecej ktore to zauwazaja ale niestety nie mmm3m ktora stara sie byc adwokatem,dobrze,ze jednak zmienilas kierunek bo nie nadawalabys sie poniewaz jestes za bardzo jednostronna i prosze o troszke wiecej szacunku bo ze wzgledu na moj wiek nie pozwole sobie na takie przepychanki slowne.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
Nie możecie przejść na PW i sobie powrzucać? Nie każdy ma ochotę przebijać się przez te offy, wątek jest na inny temat.
Pewnie,ze mozemy ale titina i mmm3m mysla,ze tylko one maja prawa tutaj i nikt wiecej i to nie jest tylko moja opinia,jest Nas wiecej niestety,dla mnie temat skonczony,a takie przepychanki slowne sa zazwyczaj na kazdych forach niestety w koncu na WIZAZU jest przewaga kobiet

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:15   #3544
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
kolezanko niewiem czy przesadą. kazdy znas snuje jakies domysly poprostu. kazdy z nas zarzuca cos znajomym z jakimi byla iwona. wiekszosc z nas dziwi sie dlaczego znajomi nie wystapili w programie. tak wiec spojrzenie w profil ktory jest publicznie nie sadze aby bylo nietatktem. nie dziwisz sie jej? masz do tego prawo i ja dziewczyny tez nie oskarzam ale zwrocilem tylko na to uwage zreszta nie skupiam uwagi na kolezance iwony tylko kompletnie na innej osobie jesli chodzi o te sprawe. a co bys napisala gdyby na nk sprawca zalozyl konto, pokopiowal foty z neta i powstawial i prosil o wszelkie info a kazdy wspolczujacy by go uprzedzal o krokach i podejrzeniach? tez bys napisala ze to przesada?
ja chce tylko sie udzielac i dzielic sie spostrzezeniami a nie obrazac kogos bo akurat kolezanka iwony nie jest w kregu moich podejrzen,
Bardzo trafne spostrzeżenie!
Kurde ile można się nauczyć czytając takie fora. Szkoda,że na takim smutnym przykładzie.
Stary 2010-09-14, 20:24   #3545
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Dziekuje za poparcie
zaczynam wierzyc,ze sa tutaj jeszcze mile i tolerancyjne osoby

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

To widze,ze jest Nas wiecej ktore to zauwazaja ale niestety nie mmm3m ktora stara sie byc adwokatem,dobrze,ze jednak zmienilas kierunek bo nie nadawalabys sie poniewaz jestes za bardzo jednostronna i prosze o troszke wiecej szacunku bo ze wzgledu na moj wiek nie pozwole sobie na takie przepychanki slowne.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Pewnie,ze mozemy ale titina i mmm3m mysla,ze tylko one maja prawa tutaj i nikt wiecej i to nie jest tylko moja opinia,jest Nas wiecej niestety,dla mnie temat skonczony,a takie przepychanki slowne sa zazwyczaj na kazdych forach niestety w koncu na WIZAZU jest przewaga kobiet
Wiesz co, nie obrazaj mnie, bo jak na razie to ja broniłam równości na tym forum, a wy wyskakujecie z dyskryminacją. TO JA PISAŁAM, BY ROBSON NIE ROBIŁ RANKINGÓW KTO MA DOSTAC WIADOMOSC A KTO NIE.
To ja pisałam, że nie ma tu dyskryminacji a jeżeli jest to żeby sie tym nie przejmowac bo tak jest wszędzie na wizażu, więc daruj sobie komentarze odnośnie moich studiów bo jeszcze na złość tobie mogę z przyjemnością je zmienić na moje ukochane prawo. Na prawdę sobie daruj, bo widać czytasz to co chcesz a jak ktoś cię broni to tego nie widzisz.

I wiek tu nie ma nic do gadania, bo ja sobie też nie pozwolę by ktoś mi wmawiał jakieś chore brednie i mnie oczerniał. Byłaś już raz zbanowana, za kłótnie, nie pamiętasz?

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-14 o 20:26
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:30   #3546
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Wiesz co, nie obrazaj mnie, bo jak na razie to ja broniłam równości na tym forum, a wy wyskakujecie z dyskryminacją. TO JA PISAŁAM, BY ROBSON NIE ROBIŁ RANKINGÓW KTO MA DOSTAC WIADOMOSC A KTO NIE.
To ja pisałam, że nie ma tu dyskryminacji a jeżeli jest to żeby sie tym nie przejmowac bo tak jest wszędzie na wizażu, więc daruj sobie komentarze odnośnie moich studiów bo jeszcze na złość tobie mogę z przyjemnością je zmienić na moje ukochane prawo. Na prawdę sobie daruj, bo widać czytasz to co chcesz a jak ktoś cię broni to tego nie widzisz.

I wiek tu nie ma nic do gadania, bo ja sobie też nie pozwolę by ktoś mi wmawiał jakieś chore brednie i mnie oczerniał. Byłaś już raz zbanowana, za kłótnie, nie pamiętasz?
Chyba pomylilas osoby,bo bana nie mialam tylko ostrzezenie ale zdjeli je,tak wiec konto na razie mam czyste.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:

To w takim razie mnie nie bronilas bo mi ROBSON od razu wyslal swoje spostrzezenia na pv,widocznie jestem osoba godna zaufania,moze wywnioskowal to po moich postach a ja Ciebie nie obrazam,ja po prostu odbilam pileczke.

A pozatym kazdy tutaj sie wypowiada jak chce wiec dlaczego ja tego zrobic nie moge,bo jestem w miare nowa i mam mala ilosc postow ????????takie wlasnie mam odczucie.

Edytowane przez takaja13
Czas edycji: 2010-09-14 o 20:33
Stary 2010-09-14, 20:34   #3547
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Chyba pomylilas osoby,bo bana nie mialam tylko ostrzezenie ale zdjeli je,tak wiec konto na razie mam czyste.
to mało istotne,
chodzio to, że twierdzisz, że my tutaj nowe osoby z titiną dyskryminujemy.... a to jest bzdura.
Nie mamy nic do nowych, jedynie gdy trzeba uważać z jakimiś szczegółami w sprawie piszemy sobie prywatne wiadomości.
A ja stwierdziłam, ze robson zrobił bardzo źle inwigilując profile i wybierając sobie komu wyśle swoją wiadmość inormując o tych krokach na forum.
Tak się nie robi, to jest niegrzeczne względem nowych osób. I gdzie tu dyskryminacja z mojej strony? Ta słynna dyskryminacja o której tak tu piszesz?
Stary 2010-09-14, 20:35   #3548
Dolores77
Raczkowanie

takaja13 nie masz za co dziękować to że kilka osób zauważyło to co ja od samego początku bycia na tym forum .....widocznie coś w tym jest i naprawdę cokolwiek by się nie napisało to jest albo żle albo zaraz wielkie oburzenie.......i oczywiście słynny TROLL
Dolores77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:37   #3549
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
to mało istotne,
chodzio to, że twierdzisz, że my tutaj nowe osoby z titiną dyskryminujemy.... a to jest bzdura.
Nie mamy nic do nowych, jedynie gdy trzeba uważać z jakimiś szczegółami w sprawie piszemy sobie prywatne wiadomości.
A ja stwierdziłam, ze robson zrobił bardzo źle inwigilując profile i wybierając sobie komu wyśle swoją wiadmość inormując o tych krokach na forum.
Tak się nie robi, to jest niegrzeczne względem nowych osób. I gdzie tu dyskryminacja z mojej strony? Ta słynna dyskryminacja o której tak tu piszesz?
Slonce ale ja nigdzie nie napisalam,ze chodzi mi o Ciebie chodzilo mi tylko o TITINE a Ty na mnie naskoczylas i to nie tylko moje spostrzezenia,dobra koniec nie klocmy sie bo nie jestesmy tutaj po to

Stary 2010-09-14, 20:38   #3550
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
to mało istotne,
A czy to nie Ty przypadkiem sama prosiłaś kolege ROBSONA żeby wysłał Ci również na priv????a potem jedziesz po nim równo czy to jest fer???
Stary 2010-09-14, 20:38   #3551
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
takaja13 nie masz za co dziękować to że kilka osób zauważyło to co ja od samego początku bycia na tym forum .....widocznie coś w tym jest i naprawdę cokolwiek by się nie napisało to jest albo żle albo zaraz wielkie oburzenie.......i oczywiście słynny TROLL
dokladnie

Stary 2010-09-14, 20:40   #3552
muciula25
Rozeznanie

Ooooo losie dziewczyny przebijam się przez 2strony by nadrobić dzisiejsze zaległości a tutaj tylko dyskusja o du*** Marynie
Temat nowych wizażanek był juz poruszany i owszem tak ja tak samo odczuwałam,że jestem nowa tutaj i nie za bardzo można było wyrażac swoje zdanie jednak te osoby które wprowadzały taki klimat albo juz się nie udzielają albo zmieniły nastawienie więc proszę olejcie to jeśli jescze odczuwacie bycie "nową" i spoooooooooookój już
Stary 2010-09-14, 20:49   #3553
mmm3m
BAN stały

Cytat:
A czy to nie Ty przypadkiem sama prosiłaś kolege ROBSONA żeby wysłał Ci również na priv????a potem jedziesz po nim równo czy to jest fer???
właśnie nie, olałam to bo sposób w jaki to robił mi się nie podobał. nie chciałam być 'lepsza' bo mam dłuższy staż na wizażu więc olałam tę sprawę wiadomości mimo, że ciakowść mnie zżerała i żzera nadal co on tam powysyłał .

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Slonce ale ja nigdzie nie napisalam,ze chodzi mi o Ciebie chodzilo mi tylko o TITINE a Ty na mnie naskoczylas i to nie tylko moje spostrzezenia,dobra koniec nie klocmy sie bo nie jestesmy tutaj po to
no wiem, że chodzi ci o titine, ale jej bronię bo nam serio nie chodzi o dyskryminację czy coś. Z tymi wiadomościami nam chodziło, że jest pewne ryzyko jeżeli chodzi o nowe osoby, ale poza tym szanujemy jeśli ktoś stara sie pokazać, że sprawa Iwony go poruszyła

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-14 o 20:51
Stary 2010-09-14, 20:53   #3554
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
właśnie nie, olłam to bo sposób w jaki to robił mi się nie podobał. nie chciałam być 'lepsza' bo amm dłuższy staż na wizażu więc olałam tę sprawę wiadomości.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

no aj wiem, że chodzi ci o titine, ale ja jej bronię bo anm serio nie chodzi o dyskryminację czy coś, z tymi wiadomościami nam chodziło, że jest pewne ryzyko jeżeli chodiz o nowe osoby, ale poza tym szanujemy jeśli ktoś stara sie pokazać, że sprawa Iwony go poruszyła
tak czy siak nie ważne nie wnikam już w to i po raz enty proszę tylko o troszkę więcej tolerancji...

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

mmm3m czy Ty naprawdę uważasz że potencjalny morderca czy porywacz nie ma nic innego do roboty jak siedzieć sobie spokojnie na tym forum i czytać to wszystko.....wątpie pewnie ze strachu siedzi w jakimś bunkrze i ma pełne gacie
Stary 2010-09-14, 20:53   #3555
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie nie, olałam to bo sposób w jaki to robił mi się nie podobał. nie chciałam być 'lepsza' bo mam dłuższy staż na wizażu więc olałam tę sprawę wiadomości mimo, że ciakowść mnie zżerała i żzera nadal co on tam powysyłał .

no wiem, że chodzi ci o titine, ale jej bronię bo nam serio nie chodzi o dyskryminację czy coś. Z tymi wiadomościami nam chodziło, że jest pewne ryzyko jeżeli chodzi o nowe osoby, ale poza tym szanujemy jeśli ktoś stara sie pokazać, że sprawa Iwony go poruszyła
Dobra szkoda pisania i klocenia sie mam nadzieje,ze Ci nie urazilam za bardzo

Stary 2010-09-14, 21:05   #3556
mmm3m
BAN stały

Cytat:
tak czy siak nie ważne nie wnikam już w to i po raz enty proszę tylko o troszkę więcej tolerancji...

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

mmm3m czy Ty naprawdę uważasz że potencjalny morderca czy porywacz nie ma nic innego do roboty jak siedzieć sobie spokojnie na tym forum i czytać to wszystko.....wątpie pewnie ze strachu siedzi w jakimś bunkrze i ma pełne gacie
hehe nigdy nic nie wiadomo, ja akurat należę do bardzo ostrożnych i nieufnych osób staram się rozważyć wszelkie możliwości nim podejmę jakiś ważny krok w życiu

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Dobra szkoda pisania i klocenia sie mam nadzieje,ze Ci nie urazilam za bardzo
Nie no ogółem jestem przyzwyczajona, że tutaj i na innych wizażowych forach dochodzi do niesmacznych nieporozumień. Oczywiście czasami dostaję ciśnienia ale staram to sobie jakoś racjonalnie tłumaczyć.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-14 o 21:08
Stary 2010-09-14, 21:12   #3557
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Nie uważacie, że ta cała dyskusja o ilości postów, stażu na wizażu jest bez sensu i nic nie wnosi do wątku? No ale wizaż nie byłby wizażem gdyby nie można było sobie "podogryzać"
Uważamy. Właśnie nadrabiam zaległości i to już trzecia strona dyskusji na ten temat... ;/

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Popieram.
Niech każda zajrzy na pierwszą stronę tego wątku i przeczyta co napisał admin.
Stary 2010-09-14, 21:17   #3558
robson1979
BAN stały

TO JA PISAŁAM, BY ROBSON NIE ROBIŁ RANKINGÓW KTO MA DOSTAC WIADOMOSC A KTO NIE. (mmm3m) a jednak sama uznajesz pw za pisanie szczegolow ktorych niechcesz pisac z ostroznosci.. a co innego ja robilem? pozatym kolezanko to ja napisalem ze bede ostrozny patrzac na ilosc postow innych i date rejetracji a ty albo inna kolezanka mi odpisalyscie ze rejestracja to jedyna forma bo wy w ten sposob czy cos pozbylyscie sie juz trolli. do mnie akurat zadna z kolezanek nie uderzyla ze przez swoja wypowiedz je dyskryminuje a jak myslisz dlaczego? moze dlatego ze nie trzeba byc adwokatem diabla bo diabla tak naprawde niema?widocznie nie poczuly sie tez urazone przezemnie bo mozna mowic o mnie co sie chce ale szanuje kobiety i nie dziele je w formie rankingow a na mysli mialem tak samo facetow jak i kobiety. jest godzina 21.08 i od rana przeczytalem cale forum aby sie wiecej dowiedziec bo w mediach niemam nic i co zauwazylem to w klotniach dwie osoby tylko. wstyd dziewczyny wstyd tym bardziej ze musi wam to facet napisac mozecie dac mi bana za moja wypowiedz i niedbam o to to wy wtedy bedziecie mialy zgage ze pozbylyscie sie osoby ktora byc moze moglaby pomodz a wierzcie mi ze jeszcze troche i pare fajnych dziewczyn odejdzie a i jak sie poczujecie jesli mama iwonki napisze do admina z prosba o blokade forum gdyz nie zyczy sobie takich klotni z jej corką w tle? przelkniecie to? bo ja osobiscie nie. Przerwalem swoja cisze bo temat inny a klotnia jak nie o moje wypowiedzi to o wypowiedzi nowych a niestety ci nowi maja duzo racji. niby tak urazilo was ze nie kazdemu wysylalem a dostalem 24 prosby o maile dzis i bylo dziewczyna ktorej odmowilem i wiecie co? zachowala sie z pelną klasą i zrozumieniem a moim powodem bylo to ze byla od paru dni na forum. ZAJMIJMY SIE WATKIEM IWONKI I JEJ POSZYKIWANIAMI BO NA KONCU SAMI ZAPOMNIMY DO CZEGO ZAPAL TAK NAPRAWDE MIELISMY. nIEWAZNE KTO ILE MA POSTOW BADZ OD KIEDY JEST BO KAZDY JEST TAK SAMO TUTAJ WAZNY OBOJETNIE CZY JEST Z TROJMIASTA CZY Z GLEBI KRAJU. KAZDY CHCE POMODZ I TEGO SIE TRZYMAJMY A TERAZ DLA WSZYSTKICH UZYTKOWNICZEK DROBIAZG OD ROBSONA : roza:NA ZGODE
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:20   #3559
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
TO JA PISAŁAM, BY ROBSON NIE ROBIŁ RANKINGÓW KTO MA DOSTAC WIADOMOSC A KTO NIE. (mmm3m) a jednak sama uznajesz pw za pisanie szczegolow ktorych niechcesz pisac z ostroznosci.. a co innego ja robilem? pozatym kolezanko to ja napisalem ze bede ostrozny patrzac na ilosc postow innych i date rejetracji a ty albo inna kolezanka mi odpisalyscie ze rejestracja to jedyna forma bo wy w ten sposob czy cos pozbylyscie sie juz trolli. do mnie akurat zadna z kolezanek nie uderzyla ze przez swoja wypowiedz je dyskryminuje a jak myslisz dlaczego? moze dlatego ze nie trzeba byc adwokatem diabla bo diabla tak naprawde niema?widocznie nie poczuly sie tez urazone przezemnie bo mozna mowic o mnie co sie chce ale szanuje kobiety i nie dziele je w formie rankingow a na mysli mialem tak samo facetow jak i kobiety. jest godzina 21.08 i od rana przeczytalem cale forum aby sie wiecej dowiedziec bo w mediach niemam nic i co zauwazylem to w klotniach dwie osoby tylko. wstyd dziewczyny wstyd tym bardziej ze musi wam to facet napisac mozecie dac mi bana za moja wypowiedz i niedbam o to to wy wtedy bedziecie mialy zgage ze pozbylyscie sie osoby ktora byc moze moglaby pomodz a wierzcie mi ze jeszcze troche i pare fajnych dziewczyn odejdzie a i jak sie poczujecie jesli mama iwonki napisze do admina z prosba o blokade forum gdyz nie zyczy sobie takich klotni z jej corką w tle? przelkniecie to? bo ja osobiscie nie. Przerwalem swoja cisze bo temat inny a klotnia jak nie o moje wypowiedzi to o wypowiedzi nowych a niestety ci nowi maja duzo racji. niby tak urazilo was ze nie kazdemu wysylalem a dostalem 24 prosby o maile dzis i bylo dziewczyna ktorej odmowilem i wiecie co? zachowala sie z pelną klasą i zrozumieniem a moim powodem bylo to ze byla od paru dni na forum. ZAJMIJMY SIE WATKIEM IWONKI I JEJ POSZYKIWANIAMI BO NA KONCU SAMI ZAPOMNIMY DO CZEGO ZAPAL TAK NAPRAWDE MIELISMY. nIEWAZNE KTO ILE MA POSTOW BADZ OD KIEDY JEST BO KAZDY JEST TAK SAMO TUTAJ WAZNY OBOJETNIE CZY JEST Z TROJMIASTA CZY Z GLEBI KRAJU. KAZDY CHCE POMODZ I TEGO SIE TRZYMAJMY A TERAZ DLA WSZYSTKICH UZYTKOWNICZEK DROBIAZG OD ROBSONA : roza:NA ZGODE
Stary 2010-09-14, 22:01   #3560
takaja13
Zakorzenienie

Dziekujemy

Stary 2010-09-14, 22:06   #3561
robson1979
BAN stały

cala przyjemnosc po mojej stronie szkoda tylko ze w tak smutnym temacie
Stary 2010-09-14, 22:15   #3562
mmm3m
BAN stały

Cytat:
TO JA PISAŁAM, BY ROBSON NIE ROBIŁ RANKINGÓW KTO MA DOSTAC WIADOMOSC A KTO NIE. (mmm3m) a jednak sama uznajesz pw za pisanie szczegolow ktorych niechcesz pisac z ostroznosci.. a co innego ja robilem?
No ale sorry bardzO, jak można robić coś takiego oficjalnie?! Sama dostaję pewne wiadomości ale jakoś nikt z tych osób nie robił publicznie rankinGu na te nowe wizażanki oraz starsze i to oficjalnIe. Takie rzeczy robi się dyskretnie by nikogo nie urazić. Więc nie ma się co dziwić, że była ta mała kłótnia o rzekomej dyskryminacji nowych osób lub tych z małą ilością postów.
Tak się nie robi i tyle, jakaś netetykieta obowiązuje.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-14 o 22:24
Stary 2010-09-14, 22:22   #3563
robson1979
BAN stały

zauwaz ze nikt nie podniosl larum z tego powodu tylko wy dwie i nikt mi nie zarzucal oprucz was dwoch a dowod mam tego w skrzynce pocztowej i same napisaly a dokladnie 14 kobiet

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

i kurde wez kwiatka odemnie na zgode i zajmijmy sie tematem iwonki a nie o dupie maryni sa wazniejsze sprawy do zalatwienia. nikt do nikogo urazy niema i ja uwazam te kwestie za zakonczoną a ty?
Stary 2010-09-14, 22:23   #3564
burgund1234
BAN stały

do Melissy

Świadek pojawił się wcześniej. Już 20.08 był o tym artykuł czyli prawie 4 tygodnie temu.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:27   #3565
mmm3m
BAN stały

Cytat:
zauwaz ze nikt nie podniosl larum z tego powodu tylko wy dwie i nikt mi nie zarzucal oprucz was dwoch a dowod mam tego w skrzynce pocztowej i same napisaly a dokladnie 14 kobiet

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

i kurde wez kwiatka odemnie na zgode i zajmijmy sie tematem iwonki a nie o dupie maryni sa wazniejsze sprawy do zalatwienia. nikt do nikogo urazy niema i ja uwazam te kwestie za zakonczoną a ty?
Nikt mi nie będzie mówił co mam robić. Nie mam obowiązku słuchać obcych osób. Sprawą się zajmuję i nikt mi nie musi dyktowac jak gdzie i ile.
Stary 2010-09-14, 22:28   #3566
takaja13
Zakorzenienie

Ludzie koniec juz sporow
a tak na powaznie to koniec dasow bo to niestety nie pomoze dziewczynie,choc ja juz nie mam dobrych mysli,choc wolalabym sie mylic

Stary 2010-09-14, 22:33   #3567
robson1979
BAN stały

widze ze kolezanka do zgody sie nie kwapi bo konflikt az kipi wiec pozostaje mi tylko olać.
Stary 2010-09-14, 22:34   #3568
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Ludzie koniec juz sporow
a tak na powaznie to koniec dasow bo to niestety nie pomoze dziewczynie,choc ja juz nie mam dobrych mysli,choc wolalabym sie mylic
uważam dokładnie tak samo choć trzeba mieć nadzieje ona umiera ostatnia
Stary 2010-09-14, 22:35   #3569
muciula25
Rozeznanie

No załamka odświeżam,patrzę i oczom nie wierzę
Stary 2010-09-14, 22:35   #3570
Dolores77
Raczkowanie

takaja13 ale masz cudowną dzidzię.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości