|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczynam wierzyc,ze sa tutaj jeszcze mile i tolerancyjne osoby ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2206512 6]Dziewczyny nie ma się o co kłócić takie sytuacje trzeba olewać i tyle ja też uważam że wizażanki młodsze stażem są trochę dyskryminowane nie tylko na tym forum na innych także także to odczułam (dokładnie na forum paznokciowym) ale cóż ... najlepiej nie zwracać uwagi na głupie docinki.[/QUOTE] To widze,ze jest Nas wiecej ktore to zauwazaja ale niestety nie mmm3m ktora stara sie byc adwokatem,dobrze,ze jednak zmienilas kierunek bo nie nadawalabys sie poniewaz jestes za bardzo jednostronna i prosze o troszke wiecej szacunku bo ze wzgledu na moj wiek nie pozwole sobie na takie przepychanki slowne. ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
w koncu na WIZAZU jest przewaga kobiet
|
||
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde ile można się nauczyć czytając takie fora. Szkoda,że na takim smutnym przykładzie.
|
|
#3545 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To ja pisałam, że nie ma tu dyskryminacji a jeżeli jest to żeby sie tym nie przejmowac bo tak jest wszędzie na wizażu, więc daruj sobie komentarze odnośnie moich studiów bo jeszcze na złość tobie mogę z przyjemnością je zmienić na moje ukochane prawo. Na prawdę sobie daruj, bo widać czytasz to co chcesz a jak ktoś cię broni to tego nie widzisz. I wiek tu nie ma nic do gadania, bo ja sobie też nie pozwolę by ktoś mi wmawiał jakieś chore brednie i mnie oczerniał. Byłaś już raz zbanowana, za kłótnie, nie pamiętasz? Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-14 o 20:26 |
|
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
A pozatym kazdy tutaj sie wypowiada jak chce wiec dlaczego ja tego zrobic nie moge,bo jestem w miare nowa i mam mala ilosc postow ????????takie wlasnie mam odczucie. Edytowane przez takaja13 Czas edycji: 2010-09-14 o 20:33 |
||
|
|
|
#3547 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chodzio to, że twierdzisz, że my tutaj nowe osoby z titiną dyskryminujemy.... a to jest bzdura. Nie mamy nic do nowych, jedynie gdy trzeba uważać z jakimiś szczegółami w sprawie piszemy sobie prywatne wiadomości. A ja stwierdziłam, ze robson zrobił bardzo źle inwigilując profile i wybierając sobie komu wyśle swoją wiadmość inormując o tych krokach na forum. Tak się nie robi, to jest niegrzeczne względem nowych osób. I gdzie tu dyskryminacja z mojej strony? Ta słynna dyskryminacja o której tak tu piszesz?
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Raczkowanie
|
takaja13 nie masz za co dziękować to że kilka osób zauważyło to co ja od samego początku bycia na tym forum .....widocznie coś w tym jest i naprawdę cokolwiek by się nie napisało to jest albo żle albo zaraz wielkie oburzenie.......i oczywiście słynny TROLL
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzilo mi tylko o TITINE a Ty na mnie naskoczylas i to nie tylko moje spostrzezenia,dobra koniec nie klocmy sie bo nie jestesmy tutaj po to
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Rozeznanie
|
Ooooo losie dziewczyny przebijam się przez 2strony by nadrobić dzisiejsze zaległości a tutaj tylko dyskusja o du*** Marynie
![]() Temat nowych wizażanek był juz poruszany i owszem tak ja tak samo odczuwałam,że jestem nowa tutaj i nie za bardzo można było wyrażac swoje zdanie jednak te osoby które wprowadzały taki klimat albo juz się nie udzielają albo zmieniły nastawienie więc proszę olejcie to jeśli jescze odczuwacie bycie "nową" i spoooooooooookój już
|
#3553 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-14 o 20:51 |
||
|
|
|
#3554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- mmm3m czy Ty naprawdę uważasz że potencjalny morderca czy porywacz nie ma nic innego do roboty jak siedzieć sobie spokojnie na tym forum i czytać to wszystko.....wątpie pewnie ze strachu siedzi w jakimś bunkrze i ma pełne gacie
|
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze Ci nie urazilam za bardzo
|
|
|
|
|
#3556 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
nigdy nic nie wiadomo, ja akurat należę do bardzo ostrożnych i nieufnych osób staram się rozważyć wszelkie możliwości nim podejmę jakiś ważny krok w życiu ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Oczywiście czasami dostaję ciśnienia ale staram to sobie jakoś racjonalnie tłumaczyć.
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-14 o 21:08 |
||
|
|
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Niech każda zajrzy na pierwszą stronę tego wątku i przeczyta co napisał admin.
|
|
#3558 |
|
BAN stały
|
TO JA PISAŁAM, BY ROBSON NIE ROBIŁ RANKINGÓW KTO MA DOSTAC WIADOMOSC A KTO NIE. (mmm3m) a jednak sama uznajesz pw za pisanie szczegolow ktorych niechcesz pisac z ostroznosci.. a co innego ja robilem? pozatym kolezanko to ja napisalem ze bede ostrozny patrzac na ilosc postow innych i date rejetracji a ty albo inna kolezanka mi odpisalyscie ze rejestracja to jedyna forma bo wy w ten sposob czy cos pozbylyscie sie juz trolli. do mnie akurat zadna z kolezanek nie uderzyla ze przez swoja wypowiedz je dyskryminuje a jak myslisz dlaczego? moze dlatego ze nie trzeba byc adwokatem diabla bo diabla tak naprawde niema?widocznie nie poczuly sie tez urazone przezemnie bo mozna mowic o mnie co sie chce ale szanuje kobiety i nie dziele je w formie rankingow a na mysli mialem tak samo facetow jak i kobiety. jest godzina 21.08 i od rana przeczytalem cale forum aby sie wiecej dowiedziec bo w mediach niemam nic i co zauwazylem to w klotniach dwie osoby tylko. wstyd dziewczyny wstyd tym bardziej ze musi wam to facet napisac
mozecie dac mi bana za moja wypowiedz i niedbam o to to wy wtedy bedziecie mialy zgage ze pozbylyscie sie osoby ktora byc moze moglaby pomodz a wierzcie mi ze jeszcze troche i pare fajnych dziewczyn odejdzie a i jak sie poczujecie jesli mama iwonki napisze do admina z prosba o blokade forum gdyz nie zyczy sobie takich klotni z jej corką w tle? przelkniecie to? bo ja osobiscie nie. Przerwalem swoja cisze bo temat inny a klotnia jak nie o moje wypowiedzi to o wypowiedzi nowych a niestety ci nowi maja duzo racji. niby tak urazilo was ze nie kazdemu wysylalem a dostalem 24 prosby o maile dzis i bylo dziewczyna ktorej odmowilem i wiecie co? zachowala sie z pelną klasą i zrozumieniem a moim powodem bylo to ze byla od paru dni na forum. ZAJMIJMY SIE WATKIEM IWONKI I JEJ POSZYKIWANIAMI BO NA KONCU SAMI ZAPOMNIMY DO CZEGO ZAPAL TAK NAPRAWDE MIELISMY. nIEWAZNE KTO ILE MA POSTOW BADZ OD KIEDY JEST BO KAZDY JEST TAK SAMO TUTAJ WAZNY OBOJETNIE CZY JEST Z TROJMIASTA CZY Z GLEBI KRAJU. KAZDY CHCE POMODZ I TEGO SIE TRZYMAJMY A TERAZ DLA WSZYSTKICH UZYTKOWNICZEK DROBIAZG OD ROBSONA |
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy
|
|
|
|
#3561 |
|
BAN stały
|
cala przyjemnosc po mojej stronie
szkoda tylko ze w tak smutnym temacie
|
|
|
|
#3562 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak się nie robi i tyle, jakaś netetykieta obowiązuje. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-14 o 22:24 |
|
|
|
|
#3563 |
|
BAN stały
|
zauwaz ze nikt nie podniosl larum z tego powodu tylko wy dwie i nikt mi nie zarzucal oprucz was dwoch a dowod mam tego w skrzynce pocztowej i same napisaly a dokladnie 14 kobiet
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- i kurde wez kwiatka odemnie na zgode i zajmijmy sie tematem iwonki a nie o dupie maryni sa wazniejsze sprawy do zalatwienia. nikt do nikogo urazy niema i ja uwazam te kwestie za zakonczoną a ty?
|
|
|
|
#3564 |
|
BAN stały
|
do Melissy
Świadek pojawił się wcześniej. Już 20.08 był o tym artykuł czyli prawie 4 tygodnie temu. |
|
|
|
#3565 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie koniec juz sporow
a tak na powaznie to koniec dasow bo to niestety nie pomoze dziewczynie,choc ja juz nie mam dobrych mysli,choc wolalabym sie mylic |
|
|
|
#3567 |
|
BAN stały
|
widze ze kolezanka do zgody sie nie kwapi bo konflikt az kipi wiec pozostaje mi tylko olać.
|
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Rozeznanie
|
No załamka
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
takaja13 ale masz cudowną dzidzię.....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

nigdy nic nie wiadomo, ja akurat należę do bardzo ostrożnych i nieufnych osób ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)