|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
czesc dziewczynki pozdrawiam cieplutko
|
#6152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj Kejsi 2 tygodnie bez fajeczki to juz niezly sukces ! Brawa dla ciebie za wytrwalosc. Wiem ,ze czasami , zwlaszcza na poczatku jeszcze ciagnie . Kiedys tez palilam ale na szczescie rzucilam. Na dobre. Badz dumna i tak trzymaj. Buziaki ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- # Jestes na reszcie. Aga masz ten bilecik w koncu ? |
|
|
|
|
#6153 |
|
Rozeznanie
|
|
#6154 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#6155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tysiu, ja tez nie masuje ani niczym nie smaruje, w ogole jesli chodzi o masaz to tylko taki od polowka mi sie dostaje. A blizny sfotografowalam. Pierwsze dwie fotki to prawa piers ( z daleka i w zblizeniu ), ostatnia fotka to ta dwa razy otwierana i zszywana z powodu krwiaka nieszczesna lewa piers ( w zblizeniu ). Lepiej mi sie nie udalo tych zdjec zrobic. Ale chyba sa ok. Same ocencie. Minely 8 msc od operacji. Blizny byly jak juz pisalam traktowane tylko uwielbieniem ze strony mojej i mezusia. Preparatow, masci itp ZERO. Ja tam mysle ze sa spoko a tym bardziej ze nie przeszkadzaja w niczym. Ps. Jeszcze chcialam dodac , ze tak podciagnelam piersi zeby ukazac te blizny dokladnie. A bez podciagania piersi ku gorze blizny sa idealnie w faldzie. Wlasciwie sa tym faldem. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-14 o 21:23 |
|
|
|
|
#6156 | |||||
|
Rozeznanie
|
witajcie wieczorową porą
Cytat:
![]() Mega efekt ![]() Szkoda, że nie wymyslą czegoś bardziej 'niewidocznego' ![]() Ale pomimo to, CUDNIE Cytat:
Zastanawiam się do jakich sukienek, bluzeczek nosic to... No, bo pod całkiem zakryte cichy, to nie ma sensu, a jak nosić, to żeby wyeksponować cycuchy, a jak cos ma pokazać cycuchy, to jest raczej mało zabudowane... ![]() Hmmmm...... Cytat:
Hejka Dziubku A mogę poprosić anestezjologa lub doktorka o taka profilaktyczna kroplóweczkę ?? ![]() No wiecie o co chodzi.... lepiej zapobiegać niż leczyć.... A co to ten 'radiage'?? Nie słyszalam.... Jak nie Królewna Śnieżka ????? Jak nie Prezydent ???? Jesteś kochana co najmniej jak Head&Shoulders ![]() Wszystko w 1 ![]() A o politykę się nie martw. Każdy polityk ma 'plecy', wiec nie bój żaby..... Masz szerokie ![]() Będziemy jak te mochery..... )Ponoć modne fioletowe w tym sezonie ![]() Cytat:
Trzymam kciukasy Z piersiami może się podziac tylko tyle, że zaczna rosnąć Jakoś w pierwszych latach jak bralam tabletki, to czasem tak zajefajnie cycuchy mi rosły... ![]() teraz tylko sporadycznie tak fajnie się dzieje... szkoda...![]() No i Romaria... Kochana, trzymam kciuki za piękne cycuchy wracaj szybciutko do nas !!!! ![]() Cytat:
No to pięknych przodów zyczę
|
|
#6157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moimi się nie martwię jeszcze mają czas.w sumie one zejdą do fałdu jak u Ciebie. bardziej martwię się dzisiejszym wypadkiem rano ale ten pas był na wysokości bioder a ja nie pamiętam czy całkiem zakryte kołdrą miałam też cycuchy czy nie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#6158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tysiu, ty juz sie tym nie zamartwiaj. Ja tego lata na lezaczku na sloncu w ogrodeczku ( 35 stopni bylo) z cycuchami tylko w staniczku zasnelam. I tak sobie 2 godzinki pospalam i nic tym cyckom sie nie stalo. Ja tylko spieczona chodzilam. Nie denerwuj sie juz. Bedzie wszystko super. |
|
|
|
|
#6159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6160 | |||
|
Rozeznanie
|
hej Tysia
Trzymam kciuki kochana za badania i wyniki ![]() Cytat:
![]() W miarę jedzenia...... apetyt daje znac o sobie Myslałaś o czymś konkretnym??? Cytat:
Gratulacje Słonko nie pal, nie pal ja będę nadrabiac za Ciebie Daj znac jak butki przyjdą!! Czy są fajowskie oczywiście ![]() hej Agniecha Zostaniesz z nami choć chwilkę???? Czy znowu znikniesz?? Cytat:
Blizny extra, nawet jak podniosłaś piersi, to widac, że w fałdzie pięknie schowane
|
|
#6161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiscie Magerko ze Mya to na KROLEWNE nada sie najbardziej. Tak bajecznie sie nagle zrobilo !!! A jak wiadomo to w bajkach i KROLEWNY sa i BABY JAGI. A konieczne sa wszystkie , zeby cos sie dzialo. |
|
|
|
|
#6162 |
|
Raczkowanie
|
Zupełnie za Wami nie nadążam
![]() Wszystko przeczytałam ale za to odpisać nie mam siły ![]() Pozdrawiam wszystkie Panie
|
|
|
|
#6163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kinius Tu czasami ciezko nadazyc ale dasz rade. Przyzwyczaisz sie. Pisz . Ktos zaraz na pewno odpowie. Bo my tu na zmiany siedzimy i warte sprawujemy harcerska. |
|
|
|
|
#6164 |
|
Raczkowanie
|
Magera. dziękuję Słonko
|
|
|
|
#6165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Często się to zdarza ![]() Nie zniechęcaj się
|
|
#6166 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kobitki
fajnie was poczytac kejsi - brawo mala nie pal SUPERRR!!!!!!!! magerka, happy - czesc laseczki!!! kinius - przyzwyczajisz sie teraz to i tak malo naklikane.. ![]() happy - te twoje krolewny i baby jagi jesles niemozliwa. aga - czesc pisz co u ciebie? Ja wlasnie ogladam usta-usta... i skacze po forach...o cycuszkach...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-14 o 22:22 |
|
|
|
#6167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też ogladałam Usta Usta Teraz Kuba ....
|
|
#6168 |
|
Raczkowanie
|
no więc napisałam maila do doktora że może inna firme niż ES wstawimy, ale powiedział że od lat na nich pracuje, każda kobieta była zadowolona iiiiii żebym przestała tyle grzebać w internecie
|
#6169 |
|
Rozeznanie
|
Eeeeeeeee dziewczynki ..............
Młody Stuhr jest zaaaaaaajefajny Kocham tego gościa Ogląda któraś???
|
#6170 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja lubie Kube za jego ZARCIKI!!!! moze niektorzy ich nie rozumieja.. ![]() (sssszanuje cie) hihihhihiihhihihihihihihi hihhihi Cytat:
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-14 o 22:51 |
||
|
|
|
#6171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętajmy to kochane, bo WARTO Tez lubię Wója ![]() A ogladasz Hausa może?? Też mega serial
|
|
#6172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a teraz nie wiem gdzie nasza Happy?
|
|
|
#6173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz na 2-ce w czwartki jest nowa seria, a na TVN powtarzali stare. Happci nie chce się z nami gadać ![]() Ale wielki buziooooolllll dla naszej Królewny SZANUJEMY CIĘ (to na miłość, gdybyś nie ogladała Kuby Słonko )---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Dziubaski na dobranoc
|
|
#6174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zejdzie opuchlizna to mi pewnie przejdzie, mam zamiar chodzić na spinning (uwielbiamDo Hausa to przekonac się nie mogę, mój połówek ogląda z zaciekawieniem każdy odcinek, a ja tylko komentuje: " no nieee, co za niedobruch, zimny niemiły drań" i się wkurzam, nie rozumiem chyba przesłania tego serialu, oglądam bo oglądam, ale dla mnie ten cały doktorek House to stary zgryźliwy tetryk, który się mądrzy i dopieka wszystkim Kocham Dextera, Gotowe na wszystko, Californication, Chirurdzy też ok, ale ten House Chyba zaraz dostanę bęcki ![]()
|
|
#6175 |
|
Raczkowanie
|
hej kobitki ja tylko na chwilke sie pożegnać
trzymać kciuki ide sobie zrobić śniadanko |
|
|
|
#6176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Supcio!
|
|
|
#6177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6178 |
|
Raczkowanie
|
Happy_hour Dziękuję
Muszę jakoś się przyzwyczaić do Waszego trybu "bycia", bo atmosfera jest tutaj nie do podrobienia ![]() magera Absolutnie się nie zniechęcam! Też uwielbiam młodego Sturha ![]() pinkstar O mój Boże, mało ![]() ![]() ??Madzienka2010 To masz świetnego lekarza Super!BabyB Ja również czekam niecierpliwie na relacje
|
|
|
|
#6179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze upewnij sie czy wolno Ci lekkie, malo forsujace i malo angazujace miesnie klatki i rak cwiczenia wykonywac juz miesiac po OP. Dwa miechy bezruchu to troche duzo ... |
|
|
|
|
#6180 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wczoraj bylam, siedzialam kolo was przez caly czas, laptopik byl wlaczony tylko sie z polowkiem rozgadalismy o tym kredycie nieszczesnym na domek tu w Niemczech . I o wszystkich mozliwosciach co tu zrobic jeszcze by mozna , zeby te pozadana sumke otrzymac z banku .Mamy jeszcze taki maly plan B ,taki ostateczny i tak mnie polowek przekonuje ,a ja nieugieta swoje ( ja mam w Polsce dom wolnostojacy po dziadkach, taki do kapitalnego remontu i tak myslimy czy by go nie sprzedac ( uzyskujac tym samym sume wlasnego wkladu kredytowego ) bo stoi i sie marnuje ,na dzialce 850 m kw. przy lesie i jeziorze rudnickim ) a mimo to prawie w miescie ,no i tak nam zeszlo to myslenie . On proponuje sprzedac a ja mam w glowie moje coroczne wakacje u dziadkow gdy bylam mala. Tak sentymentalnie podchodze do tego domu. A w miedzy czasie gdy rozmawialismy zagladalam na profile ogladajac wasze fotki, polowek zauwazyl i mowi: " To pokaz przynajmniej ktore cycuszki przleca do nas w listopadzie " Pokazalam i powiedzialam,zeby dobrze zapamietal, bo jak bedzie na lotnisku gosci odbieral to po cycuszkach poznac bedzie musial. My to jestesmy walnieci. ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Dziekuje slicznie. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Boruc moglabys wstawic tu fotki tych twoich Macro ? Prosze ![]() :pros i:
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-15 o 10:14 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

okazało się że mam duża nadżerkę która krwawi( koszt bezpiecznego usunięcia 400 zł) a ja nie pracuję ale mniejsza o to. zeby zrobić ten zabieg wyniki mcytologii musza być dobre. cytologię i zamrazanie nadżerki miałam robione 3 lata temu( u lekarza który ma teraz pozakładane sprawy sądowe! który był leniwy nie chciało mu się leczyć ja nie wiedziałam o tym ale po przeczytaniu opinii jego na znany lekarz pl złapałam się za głowę! zmieniłam lekarza. powiedziałam mu jaką wtedy miałam grupę a on że przy takiej grupie nie wolno robic zabiegu..i że badania powinnam robić co 2-3 miesiące... nikt mi o tym nie powiedział.. miałam robioną cytologię u tego drugiego lekarza podobno wynik zły potem powiedzieli że ciężko odczytac bo było dużo krwi na pobranym materiale a właśnie dostałam list żeby suę jak najszybciej zgłosić w związku z wynikiem cytologii!!! Ja już psychicznie nie daję rady a wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić tak bolał brzuch na dole

moimi się nie martwię jeszcze mają czas.w sumie one zejdą do fałdu jak u Ciebie. bardziej martwię się dzisiejszym wypadkiem rano ale ten pas był na wysokości bioder a ja nie pamiętam czy całkiem zakryte kołdrą miałam też cycuchy czy nie.