|
|
#421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7
Cytat:
![]() A Twoją historię znam i zgadza się Twój podpis, że "stara miłość nie rdzewieje" (akurat w waszym wypadku oczywiście ) albo lepiej, że prawdziwa miłość wszystko przetrwa i super, że w waszym przypadku skończy się to ślubem
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
asiaBcN a gdzie mieszkasz w hiszpanii??? no ja nei wiem niestety ile sie czeka wiec nie pomoge ci z tym
![]() u mnei tez upaaaaaaaaal
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
beatkaaa w Maladze (samo poludnie) a moj nick zawdzieczam wczenisjeszemu 2 letniemu pobytowi w barcelonie
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
kinia hehe a ja myslalam ze ejstes z bocianka
![]() ![]() ahhhahaja mieszkam w madrycie ![]() i co tu bedziesz kupowala suknie czy w polsce??
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge zaoszczedzic na czyms innym, ale na tym to never
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Wam ciepełka ale już niedługo będę się nim rozkoszować jak wyląduje w Maladze . Mam nadzieje że jest ciepłe morze bo strasznie mam ochotę popływać.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-09-15 o 07:48 |
|
|
|
|
#427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
czarana_kawa-"zespół sztywnych kolan"
|
|
#429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie zawsze doświadczenie idzie w parze z jakością. W fotografii trzeba mieć "to coś". ![]() Cytat:
|
|
|
#430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą przykład z życia wzięty, mój kolega w Technikum w Krakowie, kręcił w szkole filmy na różnych uroczystościach szkolnych, szukał pracy weekendowej tak żeby coś na wakacje zarobić. Załapał się do "tramwaju tvn" na rynku (pamiętacie jeszcze ten program?) pracował jako taki gość od wszystkiego - po 2 latach(skończył technikum) zaczął pracować jako kamerzysta w faktach. Więc nie trzeba mieć super doświadczenia, nawet żeby dla TVN pracować.
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Jak cytowac pare wypowiedzi na raz?????
Madziunia to u niego masz ? jak masz to wydawaj xD ja zastanawiam sie nad Lukaszem Kotem ... ? jakies opinie o nim prywatnie? Ewelina i Piotrem z fotografow napisali ze termin zajety ale sesje moja zrobic.... strasznie podobaja mi sie ich zdjecia ale chyba juz wole tego samego fotografa...?? beatka raczej w PL!! juz sie nie moge doczekac grudnia jak polece!! najcudowniejsze co moze byc to Pronovias oczywiscie ale CENA.... UUUUUFFFFFF!!! maze o pieknym hiszpanskim welonie ale to zalezy jaka kiecke kupie czy bedzie pasowalo reoche koronki Lowczyni to jednak do mnie lecisz ?! xD wiesz co pare ndi temu juz sie ochlodzily noce i woda to raczej jesli byla chlodna w upalach to teraz ja nie probuje mm malaga to akurat ma plaze srednio ladne.. Kadyks albo Almeria ! tam jest super ![]() edit: tzn chlodniejsze tzn ok 20 stopni Edytowane przez asiaBcN Czas edycji: 2010-09-15 o 10:31 |
|
|
|
#433 | |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
Całym sercem polecam Piotra Kurowskiego. Był DJ u mnie na weselu 21 sierpnia i świetnie się sprawdził Wszyscy goście byli niesamowicie zadowoleni i my również ![]() Ja właśnie się zbieram, żeby jechać złożyć wniosek o dowód
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Pod każdym postem masz 3 okienka:
- cytuj - fioletowe - wielocytuj - fioletowe (po kliknięciu robi się pomarańczowe) - odp. (czyli bez cytatu) - pomarańczowe Jak chcesz cytować kilka postów na raz, to klikasz "wielocytuj" - środkowe okienko, a jak już zaznaczysz wszystkie, które chcesz zacytować to pod wszystkimi postami po lewej stronie (na wysokości numeracji srton) masz dłuższe okienko "odpowiedz". Klikasz i masz okno odpowiedzi z wszystkimi postami, które chcesz zacytować.
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez miałam Piotra Kurowskiego na swoim weselu i nie żałujemy wyboru - zabawa była wyśmienita
|
|
|
|
#437 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
..
|
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
chansons wlasnie mam Jacka Kaszyckiego
![]() place 1000zl wiolaraczka fotografem jest moj brat cioteczny, za granica mieszka i robi tam zdjecia na slubach i roznych imprezach. beatkaaa_ck kamarzyste polecil mi kolega ![]() gratuluje zamowienia JD ![]() Ja ma zespol ExDance, czy ktos o nich slyszal? widzialam jak graja u mojej kolezanki i spodobali mi sie .W piatek za tydzien mam druga przymiarke, mam nadzieje ze juz bedzie cos widac mojej sukienki. Na pierwszej przymiarce byl tylko sam luzny material. |
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
asiaBcN raczej w PL!! juz sie nie moge doczekac grudnia jak polece!!
najcudowniejsze co moze byc to Pronovias oczywiscie ale CENA.... UUUUUFFFFFF!!! maze o pieknym hiszpanskim welonie ale to zalezy jaka kiecke kupie czy bedzie pasowalo reoche koronki heheh ja raczej bede kupowala w hiszpanii tak naprawde ceny sa podobne a i szybciej ja dostane nei ebde musiala czekac dlugo bo jak np. wpolsce zamawiasz sukienke szyta w hiszp sie czeka 3-4miesiace :/ no prenovias to jest sklep.... qbsonik A Twoją historię znam i zgadza się Twój podpis, że "stara miłość nie rdzewieje" (akurat w waszym wypadku oczywiście ) albo lepiej, że prawdziwa miłość wszystko przetrwa i super, że w waszym przypadku skończy się to ślubem ![]() heheh zgadzam sie kto by pomyslal heheheh no i pomysle nad zmiana podpisu oczywiscie Kalex , no wlasnie dlatego go wybralam bo duuuzo ludzi poleca , ciesze sie ze u ciebie bylo super
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i przesyłam buziaki
Dzisiaj zaczęłam nową pracę i już nie ma tyle czasu na wizaż ![]() Do poczytania
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pochwalona pogoda i co już się popsuła ale się nam tego słońca nabyło |
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
elunka88 gratulacje
ale zagladaj czasem do nas i pochwal sie co robisz ![]() dziewczyny korzystala ktoras z was z uslug Fotografa Tomasza Urbanowicza http://blog.urbanowicz.net.pl/ http://blog.urbanowicz.net.pl/??? ja baaaaaardzo bym chciala sesje w basenie , tzn taka jak ma na swoim bloku na samej gorze zdjecie zakoooochalam sie
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny gość. Jak byłam na Sylwestra w Kurozwękach też tam robił zdjęcia, zresztą u nich na dziedzińcu ma właśnie wystawę.elunka ty sie ciesz z pracy a nie narzekaj, wieczorami możesz tutaj zaglądać
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-09-15 o 20:27 |
|
|
|
|
#444 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to czytaj w pracy ![]() ostatnio koledzy w pracy się ze mnie śmiali jak zobaczyli tyle "ozdobników" na forum.. - czytam z reguły fora fotograficzne gdzie nie ma tyle różu i jakoś dziwnie patrzyli ..
|
|
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
Sala już wybrana - termin wstępnie ustalony. Mam teraz pytanie odnośnie kosztu ślubu - ile liczą sobie księża w klasztorze na Karczówce?
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz zawsze jest: co łaska
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
No to pochwal się miejscem i datą
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
A to "co łaska" ile średnio wynosi? Miejsce to Łysogóry, a data to 30 lipiec
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie 300 zł to jest maks w koncu to tylko godzina pracy, do tego dochodzi jeszcze oplata dla organisty i koscielnego, mysle ze w 500 zł powinnas sie zamknąc
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja słyszałam, że w Katedrze to ślub może kosztować nawet 1000 zł :| No zobaczymy, jak to będzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

ehhehe
juuuuhu
) albo lepiej, że prawdziwa miłość wszystko przetrwa

____11-08-2012____