|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Moi kochani detektywi nadrobiłam materiał i nie powiem z wielka przyjemnością mi się czytało ja dziś nic już nie wydedukuję jutro się udzielę może i mnie jakiś pomysł wpadnie do głowy-choć jest blond to z tym trudno hi hi
|
#3602 |
|
BAN stały
|
Rodziców Adrii nie było wtedy w domu.
Czepiam się ciągle sprawy noclegu Iwony u Adrii. Media podały , nawet ktoś tu cytował, że Adria mówiła, że Iwona idzie do niej i że miała sobie otworzyć drzwi jej kluczami. Teraz wyszło, że zostawila Iwona u Adrii torebkę z kluczami. Jakby naprawdę miała zamiar nocowania: 1. zostawiłaby nie torebkę tylko torbę z jakąś piżamą i chociażby szczoteczką do zebów, czymś na przebranie na rano tym bardziej, ze umówiła się z inną koleżanką. - a z info z tego forum wynika, że nie zostawiła ( wzięła tylko 2 torebki - jedna z kluczami została u Adrii) 2. umówiła się z tą koleżanką na 7 rano - nie mogę nigdzie znaleźć, że Adria o tym mówiła. Naprawdę o tym nie wiedziała? Coś to nocowanie Iwony jest mocno naciągane. 3. To Iwona będąc umówiona z Kasią i pożarta z Adrią mimo wszystko miała iść do niej spać? To nielogiczne. To miala u niej spać chwilę i zaraz wstawać, żeby iśc do domu wyszykować się na wyjście z Kasią? Bo chyba nie zamierzała iść w rzeczach z imprezy. Sorki ale nie mogę tego skumać. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-15 o 02:43 |
|
|
|
#3603 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a taka możliwośc niestety trzeba wziąśc pod uwagę---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
coś w tym stylu pisałam już wczoraj, ale przez te kłótnie ciężko było się przebic, dla mnie również jest ta sytuacja niezrozumiała i to niestety rzuca kolejne podejrzenia na znajomych Iwony ( bo gdyby była to błahostka to nie mieliby powodu by ukrywac )---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
że mama Iwony stara się byc w domu właśnie dlatego że Iwona nie ma kluczy ![]() przeszukam dziś jeszcze te artykuły i może znajdę to o czym mówię, a więc pojawiają się ciągle jakieś niedopowiedzenia i jak dla mnie coraz bardziej to zawiłe |
|||
|
|
|
#3604 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#3605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sorki nie kontaktuje z rana |
|
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() a ja się zastanawiam co z podejrzeniem dwóch różnych osób na monitoringu- gdzieś wcześniej ktoś podawał linka do bloga. (nie wiem czy było to tutaj poruszane) śledzę ten wątek dość długo. i też nie rozumiem tej całej akcji z kluczami :/ |
|
|
|
#3607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie sprawa ze spaniem u Adrii jest jasna.Początkowo Iwona planowała u niej spać a le po kłótni się rozmyślila i dlatego Adria zostawiła jej na balkonie torebkę z kluczami od domu Iwony (może nie chciała z nią już rozmawiać albo jej budzić).Widocznie się jednak nie pogodziły...Na miejscu znajomych Iwony chociażby z samego poczucia winy bym się bardziej zaangażowała w sprawę.Bo z samej chociażby relacji p.Iwony wynika że oni są coś nie bardzo ok..
|
|
|
|
#3610 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
IWONA MIAŁA NOCOWAĆ U SIEBIE, TO BYŁY JEJ KLUCZE. IWONA BYŁA UMÓWIONA Z KASIĄ O 7 TERAZ JASNE :}---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
hehe.... no ja już sam,am nie wiem. nIby pan janusz wie od mamy iwonki, że to były jej klucze a sama jej mama mówi, że iwona takich nie posiada.---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- wiesz... może racja, może mamie iowny chodziło o sytuacje po zaginięciu, ale mówiła to tak jakby wcześniej iwona nie miałą kluczy (co i tak jest dziwne, bo jak dorosła osoba może nie mieć własnych kluczy?) |
|||
|
|
|
#3611 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm a mnie zastanawia dlaczego ukrywaja twarz ''pana z recznikiem''.Najpierw poszukuja go jako waznego swiadka, tworza portrety pamieciowe a potem nagle chronia jego prywatnosc. Media twierdza, ze tozsamosci tej osoby nie udalo sie ustalic. Wg mnie to on jest swiadkiem ze szwecji.
Co do tej kobiety z lumpeksu to uwazam, ze jest maloprawdopodobne, zeby ta dziewczyna byla Iwona. Nawet zakladajac, ze stracila pamiec, ktos przetrzymuje ja, zastrasza i faszeruje narkotykami. Sprawa jej zaginiecia jest tak naglosniona, ze sprawca raczej niedopuscilby by tak beztrosko hasala po ulicach. |
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam e-mail do redakcji ddtvn z prośbą o poruszenie tematu w programie
|
|
#3613 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co pamietam, to mama Iwony w jednym z wywiadow powiedziala, ze stara sie ciagle byc w domu, by moc otworzyc corce drzwi, kiedy wroci. Przeciez, nie ma ze soba kluczy skoro zostawila je w torebce u kolezanki.
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szalejcie tak z tymi postami na temat Adrii, bo zaraz zostaniecie zjechane z góry do dołu za bezpodstawne oskarżanie znajomych Iwony
![]() oberwie się wam tak jak mi się tu już oberwało, jeszcze się nie zdziwcie jak was mordercami zwyzywają ![]() na tym wątku już nic mnie nie zdziwi (tym bardziej, że te co najgłośniej na mnie krzyczały żebym się powstrzymała od oskarżania Adrii teraz same ją oskarżąją... ) Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-15 o 10:01 |
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
widzę, że wątek zszedł trochę inny tor ... ja tylko od siebie dodam, że nie siedzę24 h na dobę, bo mam dziecko, pracuję i uczę się, więc z czasem kiepskawo, ale chyba ilość postów nie świadczy o mojej wiarygodności ![]() A czy nie myślałyście o tym, że świadek ze Szwecji - Pan Ręcznik może być nie tylko świadkiem, ale i sprawcą ... Może to nie było do końca tak, że Oni pojechali do Niego, bo On miał im pomóc, ale może już coś o Nim wiedzieli więcej ... i coś wyszło w trakcie? Chociaż w głębi serducha uważam, że znajomi Iwony na pewno coś wiedzą, znają jakiś szczegół i sądzę, że Policja już o tym wie. Badają trop lub szykują jakąś zasadzkę ... może to jakaś zorganizowana grupa, na którą trzeba większej siły Policji ... Policja też bywa miejscem, gdzie korupcja to chleb powszedni ... może ktoś ma władzę, której nie da się tak łatwo ubić ![]() :conf used:
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3618 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
ale są dwie opcje, albo ten pan jest sprawcą, a można tak domniemac skoro się do tej pory nie zgłosił, albo jest właśnie świadkiem, ale wtedy nie rozumiem czemu się nie zgłosił
oczywiście rozumiem że wyszło podejrzenie że jest obcokrajowcem i dlatego nie wiedział nic o sprawie i taka możliwośc również istnieje pozostaje nadal pytanie czemu zasłaniają mu twarz?? |
|
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
no dziwnie by było gdyby faktycznie dorosła osoba nie miała kluczy do mieszkania, dzieci biegaja z kluczami na szyi a tu 19-latka nie miałaby swoich??? Mama Iwony jest(była) prawie całymi dniami w salonie (10-20)... to co? ojczym siedział w domu i czekał bo moze Iwona przyjdzie?
|
|
#3621 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
We Wloszech jest teraz glosno o sprawie 16-latki, ktorej cialo niedawno zostalo odnalezione po 17 latach (!!!) poszukiwan. Przez 17 lat jej zwloki znajdowaly sie niecale 100 metrow od domu, w miejscu w ktorym byla widziana po raz ostatni i tez szukano jej nie tylko we Wloszech ale po calym swiecie. Kiedy czytam posty Pana Janusza, ze policja nie przeszukala jeszcze najblizszych miejsc, piwnic itd., wydaje mi sie, ze sprawa Iwony rowniez nie odnajdzie szybko finalu |
|
|
|
|
#3622 |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Hej
Dawno nic tu nie pisałam, biernie podczytuję tak jak większość, dziś zdecydowałam się napisać - w tym tygodniu miałam przykry wypadek. W mojej miejscowości mieszka starszy facet, który jest chory psychicznie, chodzi po mieście i zaczepia młode dziewczyny, prawi im komplementy , a gdy któraś zwróci mu uwagę robi się agresywny - wyzywa od najgorszych i robi aferę na całą ulicę. Kilkakrotnie go spotykałam na ulicy i ignorowałam, niestety wczoraj gość bezczelnie na środku ulicy w biały dzień ( 12.00) wyskoczył do mnie z łapami i chciał ciągnąć w bramę, skopałam go i zaczęłam wyzywać - wszystko miało to miejsce na PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM, gdzie siedziało pełno ludzi ( nie wspomnę o tym, że na ławeczce siedziało trzech ok. 25letnich mężczyzn), oczywiście NIKT nie zareagował, facet mimo starszego wieku okazał się silny, odskoczył ode mnie, na odchodne usłyszałam, ze jestem śmieciem, a wszyscy świadkowie nagle odwrócili głowę. Nie dziwię się teraz, ze nie zgłosiło się tylu świadków, ludzie mają GDZIEŚ to, że jakiś sk****el atakuje na ulicy młoda dziewczynę , szkoda mi Iwony, jak pomyślę, że ona nie szła po ulicy o 12 popołudniu, a o 4 nad ranem. Przepraszam za małego offtopa, chciałam tylko napisać, że niestety takie rzeczy dzieją się w centrum miasta za dnia, kiedyś sama w to nie wierzyłam.Mam małe pytanko ( przepraszam, jeśli ta kwestia była już wyjaśniona i przedyskutowana) : do dzisiaj nie znamy tożsamości Pana Ręcznika, a ostatnio przypomniało mi się, że w jednym z pierwszych artykułow, że to jakiś pijany bezdomny i nic nie wniesie do sprawy, pamiętacie to ?
|
#3623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3624 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do ciuchow i kosmetykow to wiesz moze byc tak ze dzielila sie z Adria...wiec jak spala u niej to moze ta pozyczala jej ciuszki, kosmetyki itp. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Ludzie czy Wy wogole bierzecie pod uwage ze moze byc poprostu "Świadek inkognito"??????????????? Jest anonimowy i kropka!!!! ani policja ani Rutkowski nie moga pisnac nic na jego temat
|
|
#3625 |
|
Przyczajenie
|
Bylo na poddaszu w kosciele przykryte deskami, gdzie nikt przez lata nie wchodzil, dopieropo w czasie gruntownych remontow je odkryli. W tym samym kosciele byla widziana po raz ostatni. Jak sie okazalo zabil ja jej kolega, ktory sie w niej podkochiwal a ona nie odwzajemniala jego uczuc. |
|
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
glamorous90
Mam małe pytanko ( przepraszam, jeśli ta kwestia była już wyjaśniona i przedyskutowana) : do dzisiaj nie znamy tożsamości Pana Ręcznika, a ostatnio przypomniało mi się, że w jednym z pierwszych artykułow, że to jakiś pijany bezdomny i nic nie wniesie do sprawy, pamiętacie to ? ta wiadomośc została zdementowana, jak do tej pory nie ma oficjalnej informacji o ustaleniu danych Pana ręcznika...
Edytowane przez karo3006 Czas edycji: 2010-09-15 o 10:42 |
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że tutaj znowy po raz tysięczny padają te same pytania i na nie te same odpowiedzi...
|
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, niech ten świadek będzie chroniony, ale w takim razie "co za banda/bandzior", którego Policja nie ma, a jest/są oni odpowiedzialni za porwanie/bądź coś gorszego Iwony?!
Jeżeli do tego doszło, że świadek jest pod taką ochroną, na sprawę zostało nałożone embargo, to o co tu chodzi? Matko Boska ... ![]() Policja jest nieudolna, że wiedzą kto to mógł zrobić ... i chyba nic nie robią, bo skoro jej mama nawet nic nie wie, co się dzieje w sprawie?!!!
|
#3629 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

a taka możliwośc niestety trzeba wziąśc pod uwagę
coś w tym stylu pisałam już wczoraj, ale przez te kłótnie ciężko było się przebic, dla mnie również jest ta sytuacja niezrozumiała i to niestety rzuca kolejne podejrzenia na znajomych Iwony ( bo gdyby była to błahostka to nie mieliby powodu by ukrywac )
że mama Iwony stara się byc w domu właśnie dlatego że Iwona nie ma kluczy