|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
Witamy
napisz może coś więcej o sobie![]() PIP nie ma prawa podawać, kto wniósł skargę na pracodawcę, no ale pracodawca może się domyślić. A te groźby to już szczyt bezczelności!! :pala : wiedzą, że źle robili, że Twój mąż ma rację i po prostu nie widzą innego wyjścia jak jakieś pseudogroźby. zabrałąm się za porządki w chacie zrobię tez porządek w szafach, żebym miała wiecej miejsca na zakupy dla maluszka
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
jestem juz
zjadłam 3 pączki ![]() no i wstawiam najaktualniejsze zdjecie 25 tc
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
zmobilizowalam sie w koncu zeby ogarnac mieszkanko ![]() wiec teraz czas na odpoczynek... ![]() co do schiz o chorym malenstwie to ja tez takie mam i to ogromne strasznie sie boje ze dzidzia będzie chora ![]() w sprawach finansowych - tez mamy wspolne konto i kase tzn tz mnie dopisal do swojego bo do niedawna tylko on zarabial i mial swoje konto. ale nigdy nie mial problemu zebym korzystala z jego konta i kasy predzej ja mialam z tym wiekszy problem ![]() moze w sobote wybierzemy sie z TZ na zakupy i obejrzec lozeczka chociaz juz mamy upatrzone ale chcemy zobaczyc jak wyglada w realu
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-09-15 o 12:50 |
|
|
|
#1024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety znam przypadek,, kiedy moja koleżanka urodziła corego chłopczyka, drugie dziecko, a całą ciążę lekarze nie zasygnalizowali jej nawet ze cos może być nie tak. Do końca była przekonana, że ma zdrowe dziecko i przeżyła szok po porodzie , dlatego podejście Małgosi jest najlepsze, kochać musimy bez względu na stan dziecka, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witaj sysunia za udana wizyte
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak wrócisz napisz ja mam wizytę w ten piątek na NFZ wiec bez USG i 23 jzu prywatnie... mam nadzieje ze z szyjką sie poprawi ![]() ja tez mam Rh - i w 20 tc miałam badania na przeciwciała
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
słodki brzuś ![]() |
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() nadrobie was moze wieczorem ![]() tymczasem szykuje obiad i pranie kolejne dla starszaczka ![]() oczywiscie dzien musialam zaczac od?? batonika ehhh mam nadzieje ze wkrotce te zachcianki si eskoncza bo do niczego innego mnie nei ciagnie :/poza pomidorami po ktorych mama potworna zgage ![]() poszukuje z dl rekawem szerokich u dolu bluzek ciazowych i d... zimna :/ szukam poncza czarnego najlepiej z golfem!! jak ktoras cos znajdzie prosze na priv dac znac, bym nie oposcila ![]() oddalam dzi mocz i bylam na malych zakupach, oczywiscie w spozywczym zostawilam 50 dych, a w maciuszku 70 zl (kapcie nozyczki smoczek dla Grzesia! rajtki) i po kasie w portfelu astrasznei sie rozplywa a tyle jeszcze chcialabym miec...przechodze z tz temat czy w tym roku ma prowadzic szachy dla dz. czy nie :/ nie chce mu zabraniac ale tak mu nagadalam ostatnio ze wroci z jednej pracym zje lb nie zje (zalezy czy maluszek da mi ugotowac) i do drugiej, a kto Tosia ze zlobka bedzie przyprowadzal?? no i jak wroci z szachow z przedszkola to bedzie ok 17, wiec zaledwie 2 godz. na pobyt z Tosiem - a ja caly dzien prz Grzesiu - a gdzie dla mnie czas??? Wiem wiem - macierzynstwo to poswiecenie ktoras moze powiedziec, ale wiem juz z dosiwadczenia ze udusic" sie w domu nie dam ![]() wiem tez ze szachy to jego pasja i nie chce mu jej odbierac ale rok przerwy... hmmm czy za duzo wymagam?????????????????? ????????????????????????? ??????????????????????? finansowo tez raczej damy sobie rade - nie wiem jak na 4 os. gospodarstwo ale przciez przez pol roku bede miec macierzynski a potem sie zobaczy - prawdopodobnie powrot do pracy :/ |
|
|
|
#1030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze to mnie bardziej w kość dały bóle krocza po porodzie niż sam poród - wiadomo poród boli bardziej ale ból kończy się w momencie przyjścia maluszka na świat a krocze boli kilka dni non-stop więc bardziej mi się to wryło w pamięć ![]() Witaj Pisz jak najwięcej Cytat:
![]() Cytat:
mogłaś się podzielić ![]() śliczny brzuchol ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- No to za wizytę.
|
|||
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
FLICKA WITAMY
![]() KOTEK wazne by odpowiadalo dz. i wam sie podobal zakup wkrotce zapomnisz o 40 zl ![]() swoja droga chce kupic spiwroek do spania dla Tosia, mam jeden, ale jak go piore to na drugi dzien niema w czym spac, albo jak sie pomoczy lub zwymiotuje na niego to kicha, pod kolderke nie chce go dawac - przyzwyczail sie do spiworka a i w nocy nie wstaje go nakrywac w razie odkrycia sie... wiesz moze jaki jest najwiekszy w sprzedazy?? Śliczny BRZUSIO!!! taki zgrabniuteńki ![]() Gratuluję UDANEJ WIZYTY !! moja jutro brrrrrrrrrrrrrrrIRSIN damy radę ![]() ANECKA a pytalas czy nie maja innych rozmairow lub nie beda miec w najblizszym czasie ?? trudno jest znalezc cos dla siebie i jeszcze jak cos sie podoba ![]() ja patrzylam dzis za butami - o matko 190, powyzej 200 zl kozaki... ehhh kolejne wydatki tylko na te zime :/ |
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
w sumie mogłam ale były takie dobre ze zniknęły w mgnieniu oka ![]() w sumie zjadłabym jeszcze ale bede wielka wiec wole nie
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Poprawka, zespól downa to dodatkowa 21 para chromosomów a nie jeden mniej. Tak czy siak, macie rację nie ma co dywagować i się tymi myślami zadręczać. Jestem pewna że urodzimy zdrowe dzieci, a Kootekk niech za to wypije lampkę winka, bo my nie możemy
|
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
ojaaaaaaaaaaaa oddaŁAbym wszystko za coś słodkiego a do sklepu mam tak daLEkoooooo
|
|
|
|
#1035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mam do ciebie wieeeeeelka prośbę, bo pamiętam, że wklejałas kiedys na wątkujeszcze nr4 listę z rzeczami do szpitala. Czy mogłabym prosic ją jeszcze raz?? Może być na priv... choć zaraz zobacze na pierwszej stronie, tak mallinka wklejała przydatne rzeczy. Ale jakbym ci gitary nie zawracała za bardzo to podeślij mimo wszystko, prosze. |
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam zachomikowaną czekolade z orzechami alpen gold moge sie podzielić
|
||
|
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
Flicka witamy
![]() Sanderinka ja poproszęęęęę... jejku od dawna za mną chodzi ta czekolada
19.08.2011 ![]() Edytowane przez Priety Czas edycji: 2010-09-15 o 13:22 |
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja od początku była przykrywana kołderką więc nigdy nie miałam śpiworka
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż mi ślinka pociekła
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Wtajemniczenie
|
patrzcie co tż wczoraj kupił w pepco haha
słodziak ![]() przepraszam za jakość zdjęcia ruszyłam łapką
|
|
|
|
#1043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
LODY Z CZEKOLADĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ !!
|
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czemu nie prpoponuja kilku rzeczy jak np. na brodawki bepantenol etc... a dla dz. zamiast kubeczka standardowa lyzeczke??
|
|
|
|
|
#1045 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do sklepu mam przejsc przez uliczkę na osiedlu ![]() Cytat:
![]() chyba starczy kocyk/ kołderka?? zapraszam ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
liste zaraz wkleje |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witam nową mamusię
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a odnosnie TŻ-a to trzymaj się swojej racji, widzisz, on tez rozumie, że bedzie Grześ, jest już Tosiek i trzeba bedzie to wszystko ogarniać, nie dąsał się, że w tym roku musi zrezygnować z uczenia, tylko rozsądnie przemyślał sprawę i stwierdzil, że i Tobie i dzieciom czas tez sie nalezy ![]() po prostu mądry TŻ a hormony szaleją niestety wiem sama po sobie
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

napisz może coś więcej o sobie
:pala : wiedzą, że źle robili, że Twój mąż ma rację i po prostu nie widzą innego wyjścia jak jakieś pseudogroźby.
zrobię tez porządek w szafach, żebym miała wiecej miejsca na zakupy dla maluszka
zjadłam 3 pączki 

, dlatego podejście Małgosi jest najlepsze, kochać musimy bez względu na stan dziecka, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok
za udana wizyte

za wizytę.

19.08.2011