|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
od rana praca, potem dziecko, maż na zmiany - które ciężko zgrać by wygospodarować chwile dla siebie. Do tego robi jeszce nadgodziny , ja popołudniami ganiam na nadzorach jak już uda mi się znaleźć chwilkę ;( po całym dniu brak mi sił na ćwiczenia....często zasypiam o 21.00 pewnie bym mogła gdyby któraś z mam przyszła mi do dziecka, ale obie nie mogą. A tak tęsknie za siłownią cardio;( będę chudła wolniej po prostu. Na siłe nic nie zrobię ale głowa do góry...chudniemy siostry i bracia !!!
|
|
#3032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3033 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i pasowaloby zrobic jakies badania-moze masz jakies braki w organizmi. Wynik piekny osiagnelas -brawa ale zdrowie najwazniejsze.A u mnie makabry ciag dalszy Moj barrrrrdzo sprytny małż wlasnie zatrzasna klucze w drzwiach w nowym domu w ktorym oficjalnie mamy miezkac od czwartku. Tak sie zaja wlaczaniem alarmu, ze biedactwo chcial szybko zamknac dzrzwi niestety z kluczami w srodku. Ta wiadomoscia mnie obudzil ![]() po bezsennej zakatarzonej nocy . Na domiar zlego nie mozemy sie skontaktowac z facetem od wynajmu-oczywiscie nie odbiera telefonu ![]() pozwolil zostawic na ogrodzie HELOŁ tu jest Anglia -deszcz pada niemal non-stop Nie wim teraz czy sie tam jakos nie wlamuje przez okno, na szczescie powiedzial jednej sasiadce o co chodzi.... ale ....lepiej zadzwonie bo jeszce ma sporo super pomyslow i bede musiala go z policji odbierac (tfu, tfu)Wiem ze to brzmi smiesznie ale narazie mi nie do smiechu. Wiec super dzien mi sie zaczal -jeszcze nic nie jadlam , nie mowiac ze zapomnialam o wazeniu - odpowiedz dla twinsplus1 aleteraz po kawie i kupie nerwow waga mniej wiecej taka sama jak wczoraj, czyli dzieki ze nie wyzsza. Spadam, zobacze co sie dzieje........
|
||||
|
|
|
#3034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kla ski:![]() Jeżeli mi by się udało taki osiągnąc to bedę prze szczęśliwa ![]() Masz racje nie ma co zdrowia nadwyrężać zbytnio a na trójeczce przy odrobinie ruchu na pewno jeszcze trochę spadnie Już nie mogę się doczekac Twoich fotek ![]() Powodzenia
|
|
|
#3035 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!
Wszystkim Gratuluje utraty kilgoramów ![]() Czy jest wątek z III fazą???? Czy na III fazie przybywa Wam kg i waga stoi?? |
|
|
|
#3036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A włoski masz super ![]() Yo yo yo ![]() U mnie jak? byle jak, czuje się jak słoń afrykański co ma jeszcze kły wielkie i ciężkie hahahaha Nawet nie wiem ile ważę, wiem że mam PW i jestem 7 heaven
|
|
#3037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Sorry, że się śmieję, ale wyobraziłam sobie tę scenkę z zatrzaśniętymi kluczami i podjeżdżającym wozem meblowym Jezu, nie zdzierżę. Jak w filmie jakimś ![]() Jesteś naprawdę aniołem, że jeszcze go nie ubiłaś... |
||
|
|
|
#3038 |
|
Przyczajenie
|
Hej dukaneczki
anemik18 super wynik gratuluje!!!życzę dalszysz spadków na III. |
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej!
Jestem tu nowa, ale na Dukanie już 26 dzień. Jak na razie 6 kg w dół Wszystkim życzę dużo samozaparcia, nowych wrażeń kulinarnych zgodnych z zasadami diety oraz radości płynącej w z widoku spadającej wskazówki wagi
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to byl luty trzymam za jutrzejsze wazenie, oby spadzior byl
|
|
#3041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie tez posmieje ale moze pozniej. Wczoraj tez sie usmialam z opowiesci kolezanki jak to zbierala dokumenty fruwajace na wietrze- i dzisiaj mnie pokaralo cos sie musi dziac, coby za nudno nie bylo.Malz jeszcze zyje (narazie ) ma jeszcze kilka zalet dla ktoryc warto go oszczedzic np zmywa naczynia i uwielbia odkurzanie(co czasem mnie wkurza bo robi to kilka razy dziennie , no i jeszcze kilka innych zalet..... . Nakryl kanapy folia i mysli skad tu drabine wytrzasnac ale mu ja wybilam z glowy a John sie dalej nie odzywa-to sie nazywa pech |
|
|
|
|
#3042 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale macie przygody, niech mnie kule biją
Ja zjadłam bigossss i pękam w szwach
|
#3043 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak to zrobilas ???Cytat:
tylko sie martwie o to czy maja dodatkowe klucze do drzwi od strony gardenu bo te sa w zamku wiec jak tu otworzyc nawet kluczem ???
|
||
|
|
|
#3044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tryb 4/3 osobiscie polecam, bylo mi na nim bardzo dobrze. ja pije 2 litry napojow dziennie... wody nie dalabym rady az 1,5litra.... wiec herbatka, kawka, woda itd i uzbiera sie 2 litry (wiecej nie wcisne) ciesze sie ze Ty sie cieszysz ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- powiem ci ze rozumiem bo sama mam faceta ktory pracuje od switu do nocy, 2letnie dziecko, prace 8godzin, do tego sprzatanie, gotowanie, zkaupy itp.... dlatego zdecydowalam sie na serie "8 min" bo codziennie poswiecam sobie 16minut i robie na zmiane abs, buns, legs, arms... popatrz na youtubie.... naprawde fajne i nie trzeba nigdzie isc, meczyc sie pocic itp ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402728 a czy przybywa czy co to jeszcze nie wiem
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-09-15 o 13:39 |
||
|
|
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nawet nie wchodzę na ten wątek, bo sie zdołuję do końca
|
#3046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to teraz czekam, co mi się jutro przytrafi... A co do męża to faktycznie, przydatny, może się więc zrehabilituje
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez bym sie smiala gdyby ktos to opowiadal ale moze juz sie konczy ta farsa to tyz si posmieje - w koncu smiech to zdrowie -porządny masaz dwunastnicyco by nie bylo za off topowo dodam ze zre owsianke-nic innego mi nie przyszlo do glowy
Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-15 o 14:14 |
|
|
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
hej Dukaneczki!
Mam pytanko: jaki tryb jest najlepszy na schudnięcie?? ja mam tak jak wcześnie pisałam 1/1 ale widzę że większość z Was ma 5/5 lub3/3 jak to z tym jest. Poradźcie proszę![]() A tak poza tym miło tu u Was na tym forum i jakoś tak łatwiej wytrwać.A i jeszcze pochwalę się, że w lodóweczce chłodzi mi się Dukanowy serniczek na zimno ![]()
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Córa marnotrawna powraca Zrobiłam sobie chwilkę "oddechu" od diety bo już nie wyrabiałam i jakbym chociaz jedno jajko, albo filet zjadła to bym na bank Na III nie przeszłam bo tam przecież też mnóstwo białka, a ja już naprawdę nie wyrabiałam (w końcu 4 miesiące to raczej sporo) Zjadłam więc przez te kilka dni kupę węglowodanów (i tłuszczy też ), ale za to czuję się jak nowo narodzona i mam znowu zapał do diety ![]() Dziś już mogłam zjeść jajca bez problemu ![]() Zaraz sobie posieję rzeżuchę i pójdę do piwnicy po pojemnik do robienia kiełków i będę kiełki wcinać (zupełnie o kiełkach zapomniałam, a przecież je uwielbiam |
|
|
|
#3050 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Odkurzyłam buty jesienne i okazuje się, ze jest ich nie wiele. Muszę uzupełnić braki.![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
Miałam chwilkę w pracy, więc do Was zajrzałam. Jadę do domu na udko, a potem po chłopaków. Zajrzę później.
Konczita co u Ciebie? Avataris gdzie jesteś? Na III? Żyjesz? |
|
|
|
#3053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak i Mirunia... Nie wiem, co z nimi... |
|
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
Czasem tak jest że nie ma się możliwości wejść na forum... ja tak miałam przez kilka ostatnich dni
![]() może niedługo się pojawią, oby ![]() ja właśnie robię rybkę w kuchence halogenowej... no zobaczymy co z tego wyjdzie. bo kura na teflonie mi się przejadła
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tobie gratuluje przejścia na III Ta przerwa była mi naprawdę potrzebna. Waga podskoczyła, ale się tym nie przejmuję. Ważne, że motywacja wróciła Nie wiem tylko jakim trybem iść , byłam na 3/4, ale brak warzyw mi doskwierał, 1/1 nie bardzo, bo jak ugotuje np zupę, to bez sensu jak na 2 dzień nie moge jej zjeśc (małych porcji gotować nie umiem ), może 2/2 hmm
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie się może, czy po takim białku shake'u można przytyć ?
Kupiłam dziś takie gotowe ustrojstwo - na 100g ma 86 białka 1.2g tłuszczu i 1.7 węglowodanów ? Wie któraś coś może na ten temat ? |
|
|
|
#3059 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, zna sie któraś na takich rarytasach? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

W poniedziałek rano ujrzałam +1,2kg zaledwie po 2 dniach grzeszenia. Ale nie żałuję

postanowiłam że zacznę więcej ćwiczyć więc nie powinno być źle. wieczorem postaram się wrzucić jakieś foty cobyście oceniły moje Dukanie wizualnie
kla ski:
do 21.11 -11,5 kg
Jezu, nie zdzierżę. Jak w filmie jakimś 

za jutrzejsze wazenie, oby spadzior byl 

Na III nie przeszłam bo tam przecież też mnóstwo białka, a ja już naprawdę nie wyrabiałam (w końcu 4 miesiące to raczej sporo) Zjadłam więc przez te kilka dni kupę węglowodanów (i tłuszczy też