Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 10:22   #3001
rumcia1
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Duk Duk
U mnie wczoraj wzrosło +100g, a dzisiaj spadło -100g. Znowu się bujam, chyba mam zmęczenie i zastoik stoi sobie na 71,9kg nie chce ruszyć, a taki postoik coraz bardziej kusi, żeby sobie podjeść coś niedozwolonego. Niedługo @ więc pewnie coś urośnie. Ehhh.

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Oto zdjęcia.
to z wielbłądem jest jakies 2-3 tygodnie przed dieta. Pozostałe z dzisiaj
Ulcia. Jak wstawiłaś wymiary było super, centymetry robią wrażenie, ale widzieć taką zmianę na zdjęciu - super. Wyglądasz rewelacyjnie. A inni zawistni, którzy tego nie widzą niech spadają, jak nie potrafią zasłużonego komplementu powiedzieć. Brawo dla Ciebie!

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:33   #3002
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Duk Duk
U mnie wczoraj wzrosło +100g, a dzisiaj spadło -100g. Znowu się bujam, chyba mam zmęczenie i zastoik stoi sobie na 71,9kg nie chce ruszyć, a taki postoik coraz bardziej kusi, żeby sobie podjeść coś niedozwolonego. Niedługo @ więc pewnie coś urośnie. Ehhh.
Pamiętaj, że zgrzeszenie spowoduje tylko, że zastój będzie trwał dłużej więc pilnuj się i dukaj grzecznie, naprawde nie warto grzeszyc, sprawdzone empirycznie
Stary 2010-09-15, 10:35   #3003
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hornetka Pokaż wiadomość
jeszcze 16 kg i osiagnę cel do rzucenia było 25kg.....9 juz za mną teraz czekam na upragnioną 8 z przodu dzisiaj mam powód do świetowania bo moje BMI wynosi 29,7 czyli nadwaga a nie otyłość
9 to już sporo, a w jakim czasie?. Gratuluję
Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Hej, hej!
Znowu pół kilo w dół Je je je! Może ten Dukan jednak działa

Dzisiaj cały dzień będę poza domem, więc i okazji do pokus będzie mniej i bardzo się cieszę z tego, bo czasami siedząc w domu samej cały dzień ciężko się powstrzymać.

No i jeszcze dwa dni i powitam warzywka w diecie na powrót! Doczekać się wprost nie mogę.

Aha... i obiecałam sobie, że jak dojdę do 70 kg, to sobie kupię jakiś fajny ciuszek Jako dodatkowa motywacja

pozdrawiam Was i czekam na relacje o spadeczkach
Gratuluję Ja kupiłam jedną parę spodni, te które były za małe zrobiły się dobre. Nie kupuję więcej, liczę, że jeszcze coś upadnie
Cytat:
Napisane przez myszka26111 Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Za mną już dwa dni U i czas aby się pochwalić spadło ze mnie 1,5 kg liczę na jeszcze wiecej bo mam zatrzymane w organizmie sporo wody.
Chociaż muszę się przyznać do małego grzechu zrobiłam to nieświadomie bo wyleciało mi z głowy że nie powinno się pić coli na U a ja przez te dwa dni 2 litry wypiłam Ale od dzisiaj tylko woda i herbatki
Ładny wynik. Brawo.
Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
ja dzis znowu tylko przelotem, melduje ze mam spadek z wczorajszego warzywnego wzrostu na wage z PP (nie mam pojecia jak to sie stalo )
lubie warzywka i w ogole ale tak juz sie napalilam ze cos ruszylo, ze chce juz byc spowrotem na PP

milego dnia dukaneczki i gratuluje sukcesow
ps. wczorajszy dzien byl strasznie irytujacy dla mnie a na koniec jak postanowilam przed tym uciec do lozka, wzielam do reki telefon i bum - zepsul sie. jakies zle mzimu nade mna zawislo.
Spadek wzrostu też zaliczamy do spadków Brawo

Stary 2010-09-15, 10:36   #3004
myszka26111
Raczkowanie

Cytat:
Oto zdjęcia.
Ulcia super efekty: oklaski:
Z tego co widzę to startuje z takiej samej wagi jak TY.Jak długo już sie dukanujesz???
Cel 1 osiągnięty
Od 22.11 III faza
myszka26111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:38   #3005
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Pamiętaj, że zgrzeszenie spowoduje tylko, że zastój będzie trwał dłużej więc pilnuj się i dukaj grzecznie, naprawde nie warto grzeszyc, sprawdzone empirycznie
Masz rację, rozum to niby wie, a myśl natrętna powraca, weź kęsa. Muszę ją przegonić. Przestraszyłam się pałki.

Stary 2010-09-15, 10:40   #3006
broadwaydream
Wtajemniczenie

Weź kęsa kurczaka, wilk będzie syty, owca cała i pałka nie użyta

Edytowane przez broadwaydream
Czas edycji: 2010-09-15 o 10:41 Powód: ort
broadwaydream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:46   #3007
Juliszka
Rozeznanie

Yyh mam dwa kiepskie dni pod rzad: dzisiaj kolejny wzrost, rano 70.5 na budziku, wczoraj bylo 70.4. Nie zebym sie przesadnie przejmowala, zwlaszcza, ze okres sie zbliza wielkimi krokami, ale czuje sie ogolnie bleeeeeeee....
Od soboty znowu warzywa, nie moge sie doczekac
Stary 2010-09-15, 10:52   #3008
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Helouł lesaczki

Nic nie schudłam odrazu sie przyznaje dziś mam PP i moze spadne zobaczy sie to

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:57   #3009
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Helouł lesaczki

Nic nie schudłam odrazu sie przyznaje dziś mam PP i moze spadne zobaczy sie to
No haj Lucia
Spadnie, spadnie... na pewno się zobaczy.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:57   #3010
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez natasha_a Pokaż wiadomość
Hej.. wracam na łono dukana po 5 kg wzroście i całej masie grzechów... kiedyś tu zaglądałam. No, to zaczynamy od nowa! proszę ponownie o wsparcie... ehh...
witamy ponownie i życzymy tym razem wytrwałości

Cytat:
Oto zdjęcia.
Ulcia!!! Co za zmiana!! wyglądasz super, jesteś chyba trzy razy mniejsza i oczywiście zdrowiej wyglądasz

A ja nadal dietuję sobie, za mną trzy dni białkowe jako kara za poprzednich kilka. Dziś kolejne odwiedziny, ale będę silna!!

Gratuluję wszystkim spadków, a tym co mają wzrosty mówię, że za kilka dni/tydzien będzie lepiej i może nie warto tak często wskakiwać na wagę? to taka moja opinia

życze miłego dnia, ja uciekam uzupełnić wodę w organizmie i powoli się szykuję do wyjścia
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:58   #3011
blokerka
Raczkowanie

Cytat:
Mam podobne postanowienie, jak wroce do 70, kupie sobie coś fajnego, coby miec zapał do dalszego dukania (pozniej prezenty beda co 2 kg, a co mi tam...) Powodzenia
Cytat:
Gratuluję Ja kupiłam jedną parę spodni, te które były za małe zrobiły się dobre. Nie kupuję więcej, liczę, że jeszcze coś upadnie
Oooo, to widzę, że nie tylko ja się nagradzam zakupkami Zastanawiam się tylko co tu kupić, żeby tego nie musieć odłoyżyć na wieszak za dwa miesiące, jak już będzie ze mnie spadać Taka naiwna jestem, że wierzę, że może tak właśnie być
Myślę o butkach, ale wolałabym coś bardziej "widocznego". No nie wiem... szal może. Jakoś mi nic innego do głowy nie przychodzi.
Stary 2010-09-15, 10:59   #3012
Daarikaa
Raczkowanie

Witaj. Mi też tyle zeszło na uderzeniówce i też miałam w zamiarze zrzucić 12 w sumie. Po 10-ciu poszłam na III fazę - utrwalam, co mam, potem się zobaczy Na razie jestem zadowolona z efektu.

Cześć Agnese69
Ile czasu zajęło Ci schudnięcie tych 10 kg i na jakim trybie byłaś?? 5/5 czy 1/1 może na innym?

Czym słodzicie potrawy gotowane lub pieczone, bo ja mam słodziki tylko do napojów i nie mogę za nic znaleźć innych
Daarikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:59   #3013
missines
Raczkowanie

DUK DUK

Ja odstawiłam dietę na weekend w ciemny kąt!
Miałam odruch wymiotny przy każdym kęsie białka w jakiejkolwiek postaci.

Oczywiście rzuciłam się na żarcie to najgorsze, najtłustsze i najbardziej ciężkostrawne W poniedziałek rano ujrzałam +1,2kg zaledwie po 2 dniach grzeszenia. Ale nie żałuję

Od poniedziałku dukam grzecznie, dzisiaj mi zostało juz tylko 0,2kg nadprogramowe.

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:08   #3014
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Daarikaa Pokaż wiadomość
Witaj. Mi też tyle zeszło na uderzeniówce i też miałam w zamiarze zrzucić 12 w sumie. Po 10-ciu poszłam na III fazę - utrwalam, co mam, potem się zobaczy Na razie jestem zadowolona z efektu.

Cześć Agnese69
Ile czasu zajęło Ci schudnięcie tych 10 kg i na jakim trybie byłaś?? 5/5 czy 1/1 może na innym?

Czym słodzicie potrawy gotowane lub pieczone, bo ja mam słodziki tylko do napojów i nie mogę za nic znaleźć innych
Jest słodzik sussina gold do pieczenia w szlanym słoiku, ale u mnie tylko do kupienia w sklepie ze zdrową żywnością, w żadnym innym sklepie typu tesco, real, biedronka, lidl, auchan nie widziałam. Ja ostatnio stłukłam prawie cały słoik i nie mam śmiałości prosić męża, żeby kupił mi następny, a że mało używam słodzika, bo tylko do pieczonego sernika, to mam też słodzik w tabletkach bez aspartamu, chyba jest w nim cyklaminian, może sacharynian - nie pamiętam teraz i rozkruszam np. na 1kg sera 10 tabletek, bo 1 tabletka to 1 łyżka cukru i jest OK. Gdybyś zdecydowała się na słodzik w tabletkach pamiętaj, żeby nie miał aspartamu, bo piec go nie wolno.

Stary 2010-09-15, 11:11   #3015
diablica9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Otręby mierzymy w ŁYŻKACH, a nie łyżeczkach. 2 łyżki (do zupy) otrąb owsianych i jedna pszennych.

Myślisz, że to z tego powodu waga nie chce spadać? Chyba coś źle doczytałam co do tych otrąb skoro dodawałam tylko łyżeczki Dzisiaj weszłam na wagę (obiecuję sobie że to ostatni raz we wrześniu!) i jest pół kilograma więcej...

Agnese69 co myślisz jeszcze o tym moim jadłospisie, coś jeszcze jest nie tak, czy powinnam coś dodać?

diablica9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:12   #3016
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Oooo, to widzę, że nie tylko ja się nagradzam zakupkami Zastanawiam się tylko co tu kupić, żeby tego nie musieć odłoyżyć na wieszak za dwa miesiące, jak już będzie ze mnie spadać Taka naiwna jestem, że wierzę, że może tak właśnie być
Myślę o butkach, ale wolałabym coś bardziej "widocznego". No nie wiem... szal może. Jakoś mi nic innego do głowy nie przychodzi.
A buty też sobie kupiłam, zapomniałam, bo nie wliczam tego w zakup spowodowany dietą, tylko brakiem. Normalnie butów nie mam. Teraz ma 3 szpilki, 1 kozaki na zimę, 1 trepy, reszta się zniszczyła i do pracy nie pasują, dlatego na ładną jesień kupiłam sobie zamszaczki ładne i wygodne, a na zimę muszę jeszcze jakieś drugie, bo w jednych to nie bardzo da radę wszędzie.

Stary 2010-09-15, 11:17   #3017
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
pamietamy
kryzys ma to do siebie, ze kiedys mija zawezmij sie mocno i dasz rade

aaaa... Kropka..... chcialas baty....
o dziękuję
W sumie już dziś weszłam na wagę i pokazała nawet mniej o 200 gram niż w sobotę (a w sobbotę i niedzielę grzeszyłam) , więc może to przez okres? nie wiem
ale dukam dalej....i zmieniam tryb na 3/3
A jak tam Ci się wiedzie na III fazie? Można sobie pewnie poszaleć trochę

Cytat:
Pamiętacie, pamiętacie, sama ostatnio przechodzilam przez katorgę grzeszenia, więc wiem, jaka to złość na siebie. Masz porządne i pilnuj się!
Postaram się.. bo to głupie jest, chwila przyjemności a potem tyle wyrzutów sumienia

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Sparta ale kurcze gdzie moja silna wola? szło mi tak ładnie ... ehhh
Twoja silna wola uciekła gdzieś razem z moją

Ulcia2512 różnica jest ogromna! Brawo, brawo,brawo! Zmotywowałaś mnie właśnie!

a na koniec gratuluję spadków

Ps. U Wa też taka paskudna pogoda? U mnie od wczoraj non stop leje deszcz wrrrr okropność!
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:25   #3018
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość

Ps. U Wa też taka paskudna pogoda? U mnie od wczoraj non stop leje deszcz wrrrr okropność!
na razie ok dzis z Agnese mamy I uczte a jutro protoczwartek
mozna poszalec ale z rozwaga i ostroznoscia

u mnie tez paskudnie. czuje sie jak w zime o 17 godzinie
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:28   #3019
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daarikaa Pokaż wiadomość

Cześć Agnese69
Zeszło mi niecałe 2 miesiące. Potem pojechałam na wczasy, popuściłam cugli i trochę napsułam. A potem już trudno mi się było w ryzach utrzymać po tm poluzowaniu. W efekcie poszłąm na III żeby nie zepsuć do końca tego, co mi się udało.
Szłam trybem 3/3 najpierw, a potem zmieniłam na 4/3 (żeby mieć warzywka w weekendy zawsze). Chwalę sobie oba tak samo, nie stwierdziłam jakichś szczególnych różnic. Spadało ładnie, regularnie (dopóki nie stanęło )

Słodzik do gotowanych i pieczonych rzeczy kupujemy SUSSINA GOLD dostępna albo w Kauflandzie, albo w aptece na zamówienie - sprowadzają.
Stary 2010-09-15, 11:37   #3020
zlotqo
Zadomowienie

cześć Dukaneczki
Ulcia ślicznie wyglądasz! naprawdę, widać efekty i masz boskie włosy jednym słowem gratuluję Ci bardzo przemiany oby tak dalej!

dziewczyny, oczywiście przyszłam na spowiedź: wypiłam całe wino czerwone wczoraj i zjadłam dwa naleśniki z konfiturami z jabłka (u koleżanki byłam, o tyle dobrze że wszystko bez cukru i na niskotłuszczoym kefirze - tata koleżanki jest cukrzykiem). więc myślę że nie odnotuję wzrostu... zresztą ja mam takie szczęście że na PP zawsze ledwo co mi spada albo wogóle.... a na PW ładniej leci

no, nadrobiłam Was trochę i co do kupowania ubrań - ja w zeszłą sobotę wydałam ponad 200zł na nowe ubrania... była promocja w H&M na jeansy to kupiłam sobie super granatowe rurki za 39 zł!!! i powiem Wam, że to jest ogromna radość jak mieści się w spodnie 2 rozmiary mniejsze ostatnio nie mogłam się w bić w 32 a teraz na luzie kupiłam 31

rumcia co do butów to wiadomo, trzeba mieć na zimę chociaż 2 pary na zmiany w razie jak przemokną ja ostatnio sprawiłam sobie kalosze z panterkę i jestem z nich zadowolona... co do butów to się nie wypowiadam bo jak to mówi mój TŻ "mam pier***ca na punkcie butów, torebek i kosmetyków"

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:43   #3021
agusia85szyszunia
Raczkowanie

GG do agusia85szyszunia

Ulcia 2512k laski: super wyglądasz, wielka zmiania.zycze powodzenia w dalszym odchudzaniu
agusia85szyszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:50   #3022
hornetka
Raczkowanie

Cytat:
9 to już sporo, a w jakim czasie?. Gratuluję
dzisiaj jest miesiac jak jestem na dukanie! wiec mysle ze to dobry wynik tyle,z e ja sporo cwicze do tego jeszcz 16 kg i bedzie upragniona waga

nooo i od dzisiaj moje BMI to 29,7 wiec koniec z otylością mam jedynie nadwage
hehehe ciesze sie z nadwagi
Stary 2010-09-15, 12:00   #3023
anemik18
Raczkowanie

GG do anemik18 Send a message via Skype™ to anemik18

Witajcie chudzinki
Wczoraj minęło 3 miesiące mojego Dukania (z tygodniową przerwą wakacyjną na której popłynęłam).
Czas na podsumowania: na wadze -20kg. I trwałabym dalej gdyby nie to że od kilku dni bardzo źle się czuję.. jakoś mi niedobrze, mam ochotę wymiotować i od czasu do czasu coś mnie pobolewa brzuch. Z tego wszystkiego najadłam się wczoraj późnym wieczorem paluszków i chipsów.. oczywiście dzisiaj na wadze ujrzałam duży wzrost:/ jestem na siebie zła ale trudno..czasu nie cofnę. Nie chcę do końca popłynąć i zaprzepaścić to co udało mi się dokonać więc od dzisiaj oficjalnie przechodzę na III fazę. Muszę chyba trochę odpocząć, utrwalę to co straciłam i ewentualnie wrócę jeszcze na II. A może uda mi się jeszcze coś schudnąć na III postanowiłam że zacznę więcej ćwiczyć więc nie powinno być źle. wieczorem postaram się wrzucić jakieś foty cobyście oceniły moje Dukanie wizualnie
Do celu: 4,4kg
III faza od 15.09.2010r.
95-90-85-80-74,3(aktualna waga)-69,9
anemik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:02   #3024
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anemik18 Pokaż wiadomość
Witajcie chudzinki
Wczoraj minęło 3 miesiące mojego Dukania (z tygodniową przerwą wakacyjną na której popłynęłam).
Czas na podsumowania: na wadze -20kg. I trwałabym dalej gdyby nie to że od kilku dni bardzo źle się czuję.. jakoś mi niedobrze, mam ochotę wymiotować i od czasu do czasu coś mnie pobolewa brzuch. Z tego wszystkiego najadłam się wczoraj późnym wieczorem paluszków i chipsów.. oczywiście dzisiaj na wadze ujrzałam duży wzrost:/ jestem na siebie zła ale trudno..czasu nie cofnę. Nie chcę do końca popłynąć i zaprzepaścić to co udało mi się dokonać więc od dzisiaj oficjalnie przechodzę na III fazę. Muszę chyba trochę odpocząć, utrwalę to co straciłam i ewentualnie wrócę jeszcze na II. A może uda mi się jeszcze coś schudnąć na III postanowiłam że zacznę więcej ćwiczyć więc nie powinno być źle. wieczorem postaram się wrzucić jakieś foty cobyście oceniły moje Dukanie wizualnie

jeeej śliczny wynik! masz rację, lepiej przejść na III i się nie męczyć zazdroszczę Ci owocków ah...

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:11   #3025
Aganiala
Raczkowanie

GG do Aganiala

Cytat:
Oto zdjęcia.

WSPANIALE!
GRATULUJĘ TAKICH ŚWIETNYCH WYNIKÓW!!!
ŻYCZĘ DALSZYCH SUKCESÓW

AŻ CHCE SIĘ PATRZEĆ PONIEWAŻ TO MOTYWUJE
POZDRAWIAM
Faza I - 80 kg

mam nadzieję, że będzie: 60

Aganiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:12   #3026
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diablica9 Pokaż wiadomość
Myślisz, że to z tego powodu waga nie chce spadać? Chyba coś źle doczytałam co do tych otrąb skoro dodawałam tylko łyżeczki Dzisiaj weszłam na wagę (obiecuję sobie że to ostatni raz we wrześniu!) i jest pół kilograma więcej...

Agnese69 co myślisz jeszcze o tym moim jadłospisie, coś jeszcze jest nie tak, czy powinnam coś dodać?
Wiesz, powody zastojów są tak różne, że trudno zgadnąć czy to z tego powodu, czy też innego może... @, owulacja, solone potrawy... różne mogą być przyczyny. Ale otręby jedz łyżkami - jak Papcio Duk przykazał

Co do jadłospisu to niczego więcej się nie czepiłąm - generalnie mało czepliwa jestem. Wydawał mi się w porządku poza tymi otrębami. Inne dziewczyny też chyba nie reagowały, prawda? A niektóe z nich są bardziej wnikliwe ode mnie i ujrzą najmniejszą nawet ustereczkę...

Cytat:
na razie ok dzis z Agnese mamy I uczte a jutro protoczwartek
mozna poszalec ale z rozwaga i ostroznoscia

Ooooooo TAK!!!!

u mnie tez paskudnie. czuje sie jak w zime o 17 godzinie
I ja mam jakąś obrzydliwość za oknem - brrrrrrr. Ja chcę do Chorwacji!!!!
Tam wciąż piękne lato...

Cytat:
Witajcie chudzinki
Brawo Naprawdę osiągnęłaś świetny wynik - na fotki czekamy z niecierpliwością...
A tymczasem chodź do nas na III, skoro czujesz, że tak Ci będzie lepiej i bezpieczniej ... My z Alex doszłyśmy do takich samych wniosków.
Stary 2010-09-15, 12:23   #3027
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
o dziękuję
W sumie już dziś weszłam na wagę i pokazała nawet mniej o 200 gram niż w sobotę (a w sobbotę i niedzielę grzeszyłam) , więc może to przez okres? nie wiem
ale dukam dalej....i zmieniam tryb na 3/3

Postaram się.. bo to głupie jest, chwila przyjemności a potem tyle wyrzutów sumienia

Twoja silna wola uciekła gdzieś razem z moją

Ulcia2512 różnica jest ogromna! Brawo, brawo,brawo! Zmotywowałaś mnie właśnie!

a na koniec gratuluję spadków

Też lece od grzeszenia 3/3, jakos mi latwiej (no i warzyw nie musze wyrzucac z lodowki, bo te 3 dni spokojnie moga przelezec a przy 5/5 oddawalam wspolokatorkom).
Pogoda koszmarna, ciagle leje, az z domu sie nie chce wychodzic. Brr...a dzis do nocy ciężka praca

Cytat:
Napisane przez hornetka Pokaż wiadomość
dzisiaj jest miesiac jak jestem na dukanie! wiec mysle ze to dobry wynik tyle,z e ja sporo cwicze do tego jeszcz 16 kg i bedzie upragniona waga

nooo i od dzisiaj moje BMI to 29,7 wiec koniec z otylością mam jedynie nadwage
hehehe ciesze sie z nadwagi
Gratuluje, piękny wynik

Cytat:
Witajcie chudzinki
Trzymaj się dzielnie na tej IIIczce . Mądra decyzja i piękny wynik! A jak utrwalisz, wrocisz i dojdziesz do wymarzonej wagi trzymam kciuki
Stary 2010-09-15, 12:31   #3028
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
I trwałabym dalej gdyby nie to że od kilku dni bardzo źle się czuję.. jakoś mi niedobrze, mam ochotę wymiotować i od czasu do czasu coś mnie pobolewa brzuch.
ja glownie z tego powodu poszlam na III
grzecznie bedziesz dukac to Ci nie urosnie tylko spadnie jeszcze
ruch wskazany
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:34   #3029
Aganiala
Raczkowanie

GG do Aganiala

Cytat:
DUK DUK
zyje w dalszym ciagu

moze tak byc... mi po 3dniach U zeszlo 1,4kg wody i tak juz do konca tez fazy zostalo. jak przeszlam na II faze to zaczelo leciec dalej.
na I fazie gubi sie tylko wode, a najwidoczniej cala juz oddalas
rowniez @ moze miec na to wplyw... nie przejmuj sie. na IIfazie poleci.
wg mnie nie czekaj do piatku i wskakuj na dwojke
DZIĘKUJĘ ZA OPINIĘ.
SPRÓBUJĘ DOKOŃCZĘ DZISIEJSZY DZIEŃ I JAK DAM RADE WYTRWAM JESZCZE JUTRO, PÓŹNIEJ ROZPOCZNĘ FAZĘ II.

ROZUMIEM, ŻE TE NASTĘPNE DNI TO PW A PÓŹNIEJ PP.
MYŚLĘ OD DŁUŻSZEGO CZASU IM CHYBA WYBIORĘ 4 PP/ 3PW.
MOŻE TO NA MNIE PODZIAŁA.

ZASTANAWIAM SIĘ JESZCZE NAD NAPOJAMI - TO MA BYĆ 1,5 L WODY NA DZIEŃ CZY OGÓLNIE NAPOI.
BO NIE ZAWSZE UDAJE MI SIĘ WYPIĆ TAK DUŻO WODY NA DZIEŃ NATOMIAST OGÓLNIE PIJĘ SPORO.

NA KOŃCU CHCIAŁAM TYLKO POWIEDZIEĆ, ŻE MIMO TWOJEGO I AGNES PRZEJŚCIA NA FAZE III CIESZĘ SIĘ, ŻE TUTAJ JESTEŚCIE Z NAMI

POZDRAWIAM
Faza I - 80 kg

mam nadzieję, że będzie: 60

Aganiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:37   #3030
anemik18
Raczkowanie

GG do anemik18 Send a message via Skype™ to anemik18

Dzięki za miłe słowa i wsparcie Bez Was na pewno już dawno poległabym. Trzymajcie kciuki żeby się udało. I nie opuszczam Was tak do końca. Będę zaglądać i dzielić się wrażeniami z III bo bardzo polubiłam to forum
Do celu: 4,4kg
III faza od 15.09.2010r.
95-90-85-80-74,3(aktualna waga)-69,9
anemik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości