|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Podpisuję się pod Happy! Boruc prosimy o fotki!!!!
![]() Z chęcią zobaczę Twoje zachwalane Macro ![]() Madzianka pisałam już parę postów wyżej jak operacja i cycuchy ale mogę raz jeszcze napisać Jestem zadowolona i wydaje mi się ze wszystko poszło ok, ale póki co moim przodom daleko do ideały! ale na końcowe efekty to przecież poczekać trzeba!! ![]() Wiesz szczerze mówiąc to nie wiem czemu Ty płacisz mniej a ja więcej wydaje mi się że cena takiej operacji to sprawa indywidualna... ![]() A Ty kiedy masz operację ? buziaki w ten deszczowy dzionek |
|
|
|
#6182 |
|
Rozeznanie
|
Happy ten wyjazd na Listopad nie???
Bo cos sie zakrecilam i nie wiem teraz bo ty mi napisalas ze listopad ale mowisz o bileciku wiec moze cos zle sie zrozumialysmy?? Buziak Pozdrawiam wszystkie panie
|
#6183 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fergilka;22073410]Wczoraj naczytałam się o tym lipo i już sama nie wiem, teraz to jestem taka napuchnięta i może dlatego mam takie myśli
Jak zejdzie opuchlizna to mi pewnie przejdzie, mam zamiar chodzić na spinning (uwielbiamJa podobnie jak ania treningi zaczelam ´miesiac po op. ![]() 4-5 miesiecy to strasznie dlugo ja bym w zyciu tyle nie wytrzymala Jesli chodzi o basen to u mojego dr. mozna po ok. 4 tyg. jak juz strupki z rany zejda
|
#6184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak . Ostatni weekend listopada. Tylko jak kupisz juz teraz bilet lotniczy to zaplacisz niewiele. Chyba 50 zl w obie strony. Mya , Maceratka. Ile wy placilyscie ? Dziewczynki do ktorych wyslalam zaproszenia a ktore z roznych powodow nie moga , przemyslcie jeszcze. Moze cos wymyslicie. Sweet i Horo a wy ? Nie wysylam bo Slodkosci ze swoim sklepem walczy ,a Horcia 3 dzieci ma pod opieka. Ale zapytam teraz, bo bym zle sumienie miala gdybyscie jednak mogly. Przyjedziecie robaczki ??? |
|
|
|
|
#6185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i akurat się dawało chodzić) ale to jest bardzo niewygodne, w te letnie upały to już w ogóle.. kiepsko było silikonki są tak ładne same w sobie, po co je jeszcze dosztuczniać i męczyć taką zbroją.. Tysiu, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że uda się zaleczyć te kłopoty Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-09-16 o 09:20 |
|
|
|
|
#6187 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() hapciu - dziekuje...ja nie bardzo ale moze cos wymyslimy wracajac kinius - spokojnie dasz rade baby - trzymaj sie kruszynko!!!!! bedzie dobrze zdaj relacje pozniej pysia,aga - witajcie A tak na marginesie pytanie do anny_ivy dlaczego nie moge zalogowac sie na ,,cycolinach,, czyzbym zostala zbanowana??? ale za co??? domyslam sie jedynie,ze moglam poniesc konsekfencje za inne zdanie na wizazu na temat ,,zartow,, dziewczyn.
|
|
#6188 |
|
Rozeznanie
|
Pink a dziekuje u mnie wszystko ok pracy duzo i jakos nie daje sobie rady z tym wszystkim ale mam nadzieje ze ogarne sie niebawem;-)
Happy a kto bedzie jeszcze ?? Maceratka Mya i kto jeszcze? Buziaki dziewczyny PINK ja wcale nie mialam (zaszczytu)tam wejsc i jakos mi to dynda hehe Na starcie zostalam zbanowana ale coz bywa Tu jestes mile widziana przez nas(choc mnie tu tez nie ma zbyt czesto)ale jestem
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-09-15 o 12:38 |
|
|
|
#6189 |
|
Zadomowienie
|
policzyłam wszystko raz jeszcze dla pewności
![]() 15.09 Kashantii ![]() ![]() ![]() Marusik 16.09 1 dzień ![]() Beatrycze & Chibuike 18.09 3 dni Kwianna 05.10 20 dni ![]() Madzienka07.10 22 dni ![]() BabyB 14.10 29 dni ![]() Laloona 02.11 48 dni ![]() Miliqqq 05.11 51dni Dragon 26.11 72 dni ![]() Pink 06.12 82 dni ![]() Magera 08.12 84 dni ![]() Kejsiii 14.12 90 dni
|
|
|
|
#6190 |
|
Zakorzenienie
|
Hej pink
|
#6191 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ja juz po op
dzis mialam ciezka noc naprawde co godz sie budzilam z bolu ryczec tylko sie chcialo...ale nie plakalam twarda bylam oby dzisiejsza noc byla lepsza od poprzedniej...
|
#6192 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dziekuje ci za to (wiesz) co do cycolin to nadal jestem w szoku... ale teraz zostalo czyste pole do popisu dla innych nikt ich nie podglada ![]() ostatni tez zafascynowalam sie tym vibro mysle o tym aby sobie cos takiego zakupic![]() nie mam z czego sie odchydzac ale wymodelowanie sylwetki. (boczki,brzuszek, pupa, uda) cos potrzebuje na te partie... Pysiu ty jestes ekspertem w tym moze jakis zestawik cwiczen mi polecisz? ms_e - super dnie leca jak szalone... kashantii - trzymam kciuki za nowe cycuszki i czekam na jakas relacje po!!!!!! ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
super ,ze juz jestes... ![]() natasho wytrzymasz te ciezkie dni, a pozniej bedziesz sie chwalic nowymi nabytkami... pisz jak dasz rade my tu wszystkie czekalysmy na wiesci...
|
|
|
#6193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
superaśnie,że jesteś już po...gratulacje ![]() no ale jak to,my tu paznokcie obgryzamy a Ty tak jednym zdaniem? ![]() szczegóły prosimy no i najważniejsze;ile???????! !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#6194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej Teraz to już z górki pójdzie Pysia a skakanka co sądzisz ?? No i hula hop codziennie już doszlam do 10 min i nawet brzuch tak nie boli Ja jestem szczupła nie chce chudnąć tylko brzuch i boczki zgubić dziwnie to u mnie wygląda Ale wiem że jak tylko zacznę intensywniej ćwiczyć to odrazu z wagi mocno zjadę kiedyś juz tak miałam i robiłam wszystko by przytyć przy 174cm 49kg wygladałam strasznie Teraz moja figurka mi się podoba tylko ten brzuch ale to też wina ciąży i zasiedzenia
|
|
#6195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czekamy na wiecej info ,fotorelacje, i na nowego faceta
|
|
#6197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
natasha, gartulacje ogromne!!!! No i doktorek ma racje! Wiem, wiem ciezko tak sie wyprostowac, ale powinnas. Przynajmniejmniej sprobuj jak najczesciej prostowac sie w lopatkach przy uniesionej do gory glowie. Twarda jestes i dasz rade |
|
|
|
|
#6199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu zastanawiala bym sie nad treningiem silowym, ktory bardzo ladnie modeluje sylwetke ( napisalam sylwetke nie tylko brzuch ). Mysle , ze na silowni moglabys ladnie wymodelowac mm .brzucha i nie tylko . Warto tez siegnac do pilatesu zwracajac uwage na odpowiednie oddychanie . pink o vibro niewiele wiem mysle , ze mozna to polecic jako dodatek do treningu , ale nie jako trening.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-09-15 o 13:52 |
|
|
|
|
#6200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() piersi Cie sciagaja w dol, bol temu tez towarzyszy ale z dnia na dzien bedzie lepiej staniczek, tak Ja tez tak mialam ze dopiero po 6 mcu moglam zalozyc cos sexownego, lepiej nie ryzykowac odksztalceniem sie piersi, poza tym fiszbina jest twarda a piersi za delikatne na takie cus a brzusio mozesz miec wiekszy od narkozy, badz antybiotykow ,ktore pewnie bierzesz po operacji, proponuje jesc jogurciki, actimelki jako ochronai nie zadawaj juz tyle tych pytan tylko sie ciesz biustem i dbaj o niego
|
|
#6201 |
|
Zakorzenienie
|
natasha ja mialam przez 2 miesiace opuchlizne na brzuchu chyba 3 strony wczesniej bylo na ten temat
|
#6202 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tak tak wiem dlatego postanowiłam od 1 października zapisujemy się z kumpelą na siłownię Dzięki pysia
|
|
#6204 |
|
Raczkowanie
|
no co Wy?
jaka opuchlizna,jakie antybiotyki czy narkoza ![]() przecież ten wypałęczony brzuch to nic innego jak płyny zbierające się właśnie tam z rannych cycuchów jak miałyśmy założone dreny to nie było tego zjawiska, bo właśnie przez nie spływały do pojemniczków,które tak fajnie nam dyndały ![]() jak te płyny się wchłoną bądz je wydalimy brzusio wróci do normy u mnie stało się to po miesiącu... |
|
|
|
#6205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a przed zabiegiem niecałe 50-51kg No a teraz idę zjeść zdrowe miesko z suróweczką tak dla zdrowia ot co
|
|
#6206 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko jest jak najbardziej normalne przecież bielizna bez usztywnień jest 100 razy piękniejsza. Wyobraź sobie same koronki, haftki no nic tylko przymierzać. Ja swojego czasu pisałam o usztywnianym staniku, ale jak go kupiłam i ubrałam, to stwierdziłam, że piersi lepiej wyglądają w "szmacianych"Co do brzuszka, to niestety, ale tak właśnie wygląda, nie pamiętam dokładnie ile to będzie trwało (może daw tygodnie, trzy) ale ta opuchlizna zejdzie szybciej niż ta z cycuszków. Moja opuchlizna z cycuchów zeszła dwa dni temu, a 22 miną 3 miesiące. Jeszcze dodam, że myślałam, że zmaleją, ale na szczęście tak się nie stało Buziam wszystkie Panie!!---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Ja ćwiczę tylko, jak przeginam ze słodyczami, wiesz mleczko w tubce do tego chipsy, no i jak mam wyrzuty sumienia, to staram się spalić Grunt to nie wchodzić na wagę
|
|
|
#6207 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O !!! To jest dobre pytanie Pinki. Jestem ciekawa czy doprosisz sie odpowiedzi od wyzej wymienionej moderatorki tamtego forum. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
NATASHKO Przyjmij i ode mnie serdeczne gratulacje. A z bolem sobie poradzisz. Kazdy dzien bedzie dla ciebie bardziej znosny, a za kilkanascie zapomnisz o bolu na dobre. Fajnie ,ze dolaczylas do grona zadowolonych. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
AGA Odpisalam na priv. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-15 o 16:33 |
|||
|
|
|
#6208 |
|
Raczkowanie
|
mozna sie opalac jak się ma silikony ? czy solarium odpada do konca zycia?
|
|
|
|
#6209 |
|
Raczkowanie
|
Natasha wielkie gratulacje...
:bou nce:jak ja zazdroszczę wszystkim które są już po...mój doktorek nie może już wcześniej...ehhh ![]() ![]()
|
#6210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla nowych cycolinek
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Jak zejdzie opuchlizna to mi pewnie przejdzie, mam zamiar chodzić na spinning (uwielbiam

i akurat się dawało chodzić) ale to jest bardzo niewygodne, w te letnie upały to już w ogóle.. kiepsko było 

a brzusio mozesz miec wiekszy od narkozy, badz antybiotykow ,ktore pewnie bierzesz po operacji, proponuje jesc jogurciki, actimelki jako ochrona

:bou nce: