Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 207 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 11:13   #6181
korinka
BAN stały

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Podpisuję się pod Happy! Boruc prosimy o fotki!!!!
Z chęcią zobaczę Twoje zachwalane Macro
Madzianka pisałam już parę postów wyżej jak operacja i cycuchy ale mogę raz jeszcze napisać Jestem zadowolona i wydaje mi się ze wszystko poszło ok, ale póki co moim przodom daleko do ideały! ale na końcowe efekty to przecież poczekać trzeba!!
Wiesz szczerze mówiąc to nie wiem czemu Ty płacisz mniej a ja więcej wydaje mi się że cena takiej operacji to sprawa indywidualna...
A Ty kiedy masz operację ?

buziaki w ten deszczowy dzionek
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:16   #6182
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Happy ten wyjazd na Listopad nie???
Bo cos sie zakrecilam i nie wiem teraz bo ty mi napisalas ze listopad ale mowisz o bileciku wiec moze cos zle sie zrozumialysmy??
Buziak

Pozdrawiam wszystkie panie
Stary 2010-09-15, 11:18   #6183
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=fergilka;22073410]Wczoraj naczytałam się o tym lipo i już sama nie wiem, teraz to jestem taka napuchnięta i może dlatego mam takie myśli Jak zejdzie opuchlizna to mi pewnie przejdzie, mam zamiar chodzić na spinning (uwielbiam) i basen regularnie, no i na fitnesik ale to dopiero za jakieś 4-5 miesięcy pewnie, może basen szybciej. W zaleceniach pooperacyjnych mam, że zakaz fitnesku i ćwiczeń tylko przez dwa miesiące od zabiegu, ale wydaje mi się, że to mało.

Ja podobnie jak ania treningi zaczelam ´miesiac po op.
4-5 miesiecy to strasznie dlugo ja bym w zyciu tyle nie wytrzymala
Jesli chodzi o basen to u mojego dr. mozna po ok. 4 tyg. jak juz strupki z rany zejda
Stary 2010-09-15, 11:22   #6184
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Happy ten wyjazd na Listopad nie???
Bo cos sie zakrecilam i nie wiem teraz bo ty mi napisalas ze listopad ale mowisz o bileciku wiec moze cos zle sie zrozumialysmy??
Buziak

Pozdrawiam wszystkie panie

Tak . Ostatni weekend listopada.
Tylko jak kupisz juz teraz bilet lotniczy to zaplacisz niewiele.
Chyba 50 zl w obie strony.
Mya , Maceratka.
Ile wy placilyscie ?

Dziewczynki do ktorych wyslalam zaproszenia a ktore z roznych powodow nie moga , przemyslcie jeszcze. Moze cos wymyslicie.

Sweet i Horo a wy ?
Nie wysylam bo Slodkosci ze swoim sklepem walczy ,a Horcia 3 dzieci ma pod opieka. Ale zapytam teraz, bo bym zle sumienie miala gdybyscie jednak mogly.
Przyjedziecie robaczki ???
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:24   #6185
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Ps. Jeszcze chcialam dodac , ze tak podciagnelam piersi zeby ukazac te blizny dokladnie. A bez podciagania piersi ku gorze blizny sa idealnie w faldzie. Wlasciwie sa tym faldem.
Pod tym wzgledem nasz doktorek jest niesamowity wiekszosc dziewczyn z jego kliniki ma blizne od pierwszego dnia w faldzie i tak zostaje
Stary 2010-09-15, 12:17   #6186
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
O właśnie Samiii.... dokładnie to samo pomyslalam... niewidoczny
Zastanawiam się do jakich sukienek, bluzeczek nosic to...
No, bo pod całkiem zakryte cichy, to nie ma sensu, a jak nosić, to żeby wyeksponować cycuchy, a jak cos ma pokazać cycuchy, to jest raczej mało zabudowane...
Hmmmm......
u mnie plecy w tym ustrojstwie wyglądają średnio - nadaje się do wszelkich bluzek/sukienek z dekoltami, ale z zabudowanymi plecami (ja mam sporo takich na szerokich ramiączkach, ale bez rękawków - nie mam pojęcia jak się takowe nazywa i akurat się dawało chodzić) ale to jest bardzo niewygodne, w te letnie upały to już w ogóle.. kiepsko było
silikonki są tak ładne same w sobie, po co je jeszcze dosztuczniać i męczyć taką zbroją..

Tysiu, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że uda się zaleczyć te kłopoty trzymam kciuki

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-09-16 o 09:20
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:27   #6187
pink star
Rozeznanie

Witajcie

hapciu - dziekuje...ja nie bardzo ale moze cos wymyslimy wracajac z PL...

kinius - spokojnie dasz rade

baby - trzymaj sie kruszynko!!!!! bedzie dobrze zdaj relacje pozniej czekam...

pysia,aga - witajcie

A tak na marginesie pytanie do anny_ivy dlaczego nie moge zalogowac sie na ,,cycolinach,, czyzbym zostala zbanowana??? ale za co???
domyslam sie jedynie,ze moglam poniesc konsekfencje za inne zdanie na wizazu na temat ,,zartow,, dziewczyn.

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:31   #6188
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Pink a dziekuje u mnie wszystko ok pracy duzo i jakos nie daje sobie rady z tym wszystkim ale mam nadzieje ze ogarne sie niebawem;-)
Happy a kto bedzie jeszcze ??
Maceratka Mya i kto jeszcze?
Buziaki dziewczyny

PINK ja wcale nie mialam (zaszczytu)tam wejsc i jakos mi to dynda hehe
Na starcie zostalam zbanowana ale coz bywa
Tu jestes mile widziana przez nas(choc mnie tu tez nie ma zbyt czesto)ale jestem

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-09-15 o 12:38
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:32   #6189
Ms_E
Zadomowienie

policzyłam wszystko raz jeszcze dla pewności
15.09

Kashantii
15.09 0!!!
Marusik 16.09 1 dzień
Beatrycze & Chibuike 18.09 3 dni
Kwianna 05.10 20 dni
Madzienka07.10 22 dni
BabyB 14.10 29 dni
Laloona 02.11 48 dni
Miliqqq 05.11 51dni
Dragon 26.11 72 dni
Pink 06.12 82 dni
Magera 08.12 84 dni
Kejsiii 14.12 90 dni
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:52   #6190
pysia222
Zakorzenienie

Hej pink
Stary 2010-09-15, 13:13   #6191
natasha293
Raczkowanie

hej dziewczyny ja juz po op jeszcze mnie boli...piersi sa spuchniete ale i tak sie ciesze moze jeszcze nie w 100% bo piersi mam ukryte pod stanikiem i pasem uciskowym, ale ciesze dzis mialam ciezka noc naprawde co godz sie budzilam z bolu ryczec tylko sie chcialo...ale nie plakalam twarda bylam oby dzisiejsza noc byla lepsza od poprzedniej...
Stary 2010-09-15, 13:18   #6192
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Pink a dziekuje u mnie wszystko ok pracy duzo i jakos nie daje sobie rady z tym wszystkim ale mam nadzieje ze ogarne sie niebawem;-)
Buziaki dziewczyny

Tu jestes mile widziana przez nas(choc mnie tu tez nie ma zbyt czesto)ale jestem
agus dasz sobie rade wierze w to, bedzie dobrze
i dziekuje ci za to (wiesz)
co do cycolin to nadal jestem w szoku... ale teraz zostalo czyste pole do popisu dla innych nikt ich nie podglada
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hej pink
ostatni tez zafascynowalam sie tym vibro mysle o tym aby sobie cos takiego zakupic
nie mam z czego sie odchydzac ale wymodelowanie sylwetki. (boczki,brzuszek, pupa, uda) cos potrzebuje na te partie...
Pysiu ty jestes ekspertem w tym moze jakis zestawik cwiczen mi polecisz?

ms_e - super dnie leca jak szalone...

kashantii - trzymam kciuki za nowe cycuszki i czekam na jakas relacje po!!!!!! bedziesz super wygladac

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja juz po op jeszcze mnie boli...piersi sa spuchniete ale i tak sie ciesze moze jeszcze nie w 100% bo piersi mam ukryte pod stanikiem i pasem uciskowym, ale ciesze dzis mialam ciezka noc naprawde co godz sie budzilam z bolu ryczec tylko sie chcialo...ale nie plakalam twarda bylam oby dzisiejsza noc byla lepsza od poprzedniej...
witaj!!!!!!!!!!!
super ,ze juz jestes...
natasho wytrzymasz te ciezkie dni, a pozniej bedziesz sie chwalic nowymi nabytkami...
pisz jak dasz rade my tu wszystkie czekalysmy na wiesci...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:19   #6193
Laloona9
Raczkowanie

Cytat:

superaśnie,że jesteś już po...gratulacje:roz a:

no ale jak to,my tu paznokcie obgryzamy a Ty tak jednym zdaniem?
szczegóły prosimy no i najważniejsze;ile???????! !!!!!!!!!!!!!
Laloona9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:28   #6194
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

Hej Ale super ze masz już nowe nabytki zazdroszczę Trzymaj się i dawaj nam tu znać jak sie czujesz
Teraz to już z górki pójdzie

Pysia a skakanka co sądzisz ?? No i hula hop codziennie już doszlam do 10 min i nawet brzuch tak nie boli

Ja jestem szczupła nie chce chudnąć tylko brzuch i boczki zgubić dziwnie to u mnie wygląda Ale wiem że jak tylko zacznę intensywniej ćwiczyć to odrazu z wagi mocno zjadę kiedyś juz tak miałam i robiłam wszystko by przytyć przy 174cm 49kg wygladałam strasznie Teraz moja figurka mi się podoba tylko ten brzuch ale to też wina ciąży i zasiedzenia

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:30   #6195
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Milo Cie widziec
Stary 2010-09-15, 13:30   #6196
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Najszczersze gratulacje

czekamy na wiecej info ,fotorelacje, i na nowego faceta

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:37   #6197
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laloona9 Pokaż wiadomość
superaśnie,że jesteś już po...gratulacje:roz a:

no ale jak to,my tu paznokcie obgryzamy a Ty tak jednym zdaniem?
szczegóły prosimy no i najważniejsze;ile???????! !!!!!!!!!!!!!
Kochane jesteście W lewej mam 375cc, w prawej 350cc...najgorszy jest dla mnie ten pas co uciska piersi od góry zeby nie było efektu tzw. piłek...chodzę zgarbiona bo wyprostowanie się sprawia ogromny ból...wiem nie powinnam...powinnam być wyprostowana na baczność Dr mi dziś tak mówił..kurka ale to boli i boję sie ze szwy mi pojdą...sutki mam narazie bardzo sterczące i spuchnięte czy to normalne?? w dotyku są bardzo ale to bardzo twarde jak skała...usunięcie opatrunków mam w poniedziałek a 3 dni po usunięciu opatrunku mogę ściagnąć bandaż elastyczny...w zaleceniach mam napisane, że noszenie stanika bez usztywnień przez 6 mies...cholerka a ja juz nie mogę się doczekać normalnej bielizny takiej ładniusiej...Wy też kochane tyle czasu bez usztywnień chodziłyście?? Przed zabiegiem mialam plaściuchny brzuszek teraz mam nadety jak balon to normalne? Czym jest to spowodowane?zdjęcia powklejam jak juz sciagnięte będe miała opatrunki czyli nie wczesniej niz w poniedz
Stary 2010-09-15, 13:46   #6198
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Kochane jesteście W lewej mam 375cc, w prawej 350cc...najgorszy jest dla mnie ten pas co uciska piersi od góry zeby nie było efektu tzw. piłek...chodzę zgarbiona bo wyprostowanie się sprawia ogromny ból...wiem nie powinnam...powinnam być wyprostowana na baczność Dr mi dziś tak mówił..kurka ale to boli i boję sie ze szwy mi pojdą...

natasha, gartulacje ogromne!!!! No i doktorek ma racje! Wiem, wiem ciezko tak sie wyprostowac, ale powinnas. Przynajmniejmniej sprobuj jak najczesciej prostowac sie w lopatkach przy uniesionej do gory glowie. Twarda jestes i dasz rade
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:47   #6199
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

Pysia a skakanka co sądzisz ?? No i hula hop codziennie już doszlam do 10 min i nawet brzuch tak nie boli

Ja jestem szczupła nie chce chudnąć tylko brzuch i boczki zgubić dziwnie to u mnie wygląda Ale wiem że jak tylko zacznę intensywniej ćwiczyć to odrazu z wagi mocno zjadę kiedyś juz tak miałam i robiłam wszystko by przytyć przy 174cm 49kg wygladałam strasznie Teraz moja figurka mi się podoba tylko ten brzuch ale to też wina ciąży i zasiedzenia
Juz kiedys pisalam nie da sie schudnac z 1 parti ciala , to niestety idzie po calosci .
Ja na Twoim miejscu zastanawiala bym sie nad treningiem silowym, ktory bardzo ladnie modeluje sylwetke ( napisalam sylwetke nie tylko brzuch ).
Mysle , ze na silowni moglabys ladnie wymodelowac mm .brzucha i nie tylko .
Warto tez siegnac do pilatesu zwracajac uwage na odpowiednie oddychanie .

pink o vibro niewiele wiem mysle , ze mozna to polecic jako dodatek do treningu , ale nie jako trening.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-09-15 o 13:52
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:49   #6200
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane jesteście W lewej mam 375cc, w prawej 350cc...najgorszy jest dla mnie ten pas co uciska piersi od góry zeby nie było efektu tzw. piłek...chodzę zgarbiona bo wyprostowanie się sprawia ogromny ból...wiem nie powinnam...powinnam być wyprostowana na baczność Dr mi dziś tak mówił..kurka ale to boli i boję sie ze szwy mi pojdą...sutki mam narazie bardzo sterczące i spuchnięte czy to normalne?? w dotyku są bardzo ale to bardzo twarde jak skała...usunięcie opatrunków mam w poniedziałek a 3 dni po usunięciu opatrunku mogę ściagnąć bandaż elastyczny...w zaleceniach mam napisane, że noszenie stanika bez usztywnień przez 6 mies...cholerka a ja juz nie mogę się doczekać normalnej bielizny takiej ładniusiej...Wy też kochane tyle czasu bez usztywnień chodziłyście?? Przed zabiegiem mialam plaściuchny brzuszek teraz mam nadety jak balon to normalne? Czym jest to spowodowane?zdjęcia powklejam jak juz sciagnięte będe miała opatrunki czyli nie wczesniej niz w poniedz
garbieniem sie nie przejmuj i daj sobie odrobine luzu
piersi Cie sciagaja w dol, bol temu tez towarzyszy ale z dnia na dzien bedzie lepiej
staniczek, tak Ja tez tak mialam ze dopiero po 6 mcu moglam zalozyc cos sexownego, lepiej nie ryzykowac odksztalceniem sie piersi, poza tym fiszbina jest twarda a piersi za delikatne na takie cus a brzusio mozesz miec wiekszy od narkozy, badz antybiotykow ,ktore pewnie bierzesz po operacji, proponuje jesc jogurciki, actimelki jako ochrona
i nie zadawaj juz tyle tych pytan tylko sie ciesz biustem i dbaj o niego

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:54   #6201
pysia222
Zakorzenienie

natasha ja mialam przez 2 miesiace opuchlizne na brzuchu chyba 3 strony wczesniej bylo na ten temat
Stary 2010-09-15, 13:59   #6202
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
natasha ja mialam przez 2 miesiace opuchlizne na brzuchu chyba 3 strony wczesniej bylo na ten temat

pysiu, zadziwiajace jak czlowiek szybko utyl po zabiegu, prawda??? U mnie tez brzuszysko bylo chyba przez calutki miesiac
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:04   #6203
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Juz kiedys pisalam nie da sie schudnac z 1 parti ciala , to niestety idzie po calosci .
Ja na Twoim miejscu zastanawiala bym sie nad treningiem silowym, ktory bardzo ladnie modeluje sylwetke ( napisalam sylwetke nie tylko brzuch ).
Mysle , ze na silowni moglabys ladnie wymodelowac mm .brzucha i nie tylko .
Warto tez siegnac do pilatesu zwracajac uwage na odpowiednie oddychanie .

pink o vibro niewiele wiem mysle , ze mozna to polecic jako dodatek do treningu , ale nie jako trening.

Tak tak wiem dlatego postanowiłam od 1 października zapisujemy się z kumpelą na siłownię
Dzięki pysia

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:11   #6204
Laloona9
Raczkowanie

no co Wy?
jaka opuchlizna,jakie antybiotyki czy narkoza

przecież ten wypałęczony brzuch to nic innego jak płyny zbierające się właśnie tam z rannych cycuchów
jak miałyśmy założone dreny to nie było tego zjawiska, bo właśnie przez nie spływały do pojemniczków,które tak fajnie nam dyndały
jak te płyny się wchłoną bądz je wydalimy brzusio wróci do normy
u mnie stało się to po miesiącu...
Laloona9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:24   #6205
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laloona9 Pokaż wiadomość
no co Wy?
jaka opuchlizna,jakie antybiotyki czy narkoza

przecież ten wypałęczony brzuch to nic innego jak płyny zbierające się właśnie tam z rannych cycuchów
jak miałyśmy założone dreny to nie było tego zjawiska, bo właśnie przez nie spływały do pojemniczków,które tak fajnie nam dyndały
jak te płyny się wchłoną bądz je wydalimy brzusio wróci do normy
u mnie stało się to po miesiącu...
Oby tak było cholipcia ważyłam się przed chwilką i ważę 53 kg a przed zabiegiem niecałe 50-51kg jejciu na dietkę trzeba przejść jakąś konkretniejszą bo w klinice to takie mało sycące puste kalorie się jadło typu bułki chleb ajć...trzeba wrócić do pieczywka chrupkiego, jogurcików i serków wiejskich...słodycze też idą w odstawkę
No a teraz idę zjeść zdrowe miesko z suróweczką tak dla zdrowia ot co
Stary 2010-09-15, 15:23   #6206
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Natashko Gratulacje!!!!!!!!!!
Wszystko jest jak najbardziej normalne przecież bielizna bez usztywnień jest 100 razy piękniejsza. Wyobraź sobie same koronki, haftki no nic tylko przymierzać. Ja swojego czasu pisałam o usztywnianym staniku, ale jak go kupiłam i ubrałam, to stwierdziłam, że piersi lepiej wyglądają w "szmacianych"
Co do brzuszka, to niestety, ale tak właśnie wygląda, nie pamiętam dokładnie ile to będzie trwało (może daw tygodnie, trzy) ale ta opuchlizna zejdzie szybciej niż ta z cycuszków. Moja opuchlizna z cycuchów zeszła dwa dni temu, a 22 miną 3 miesiące. Jeszcze dodam, że myślałam, że zmaleją, ale na szczęście tak się nie stało Buziam wszystkie Panie!!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Oby tak było cholipcia ważyłam się przed chwilką i ważę 53 kg a przed zabiegiem niecałe 50-51kg jejciu na dietkę trzeba przejść jakąś konkretniejszą bo w klinice to takie mało sycące puste kalorie się jadło typu bułki chleb ajć...trzeba wrócić do pieczywka chrupkiego, jogurcików i serków wiejskich...słodycze też idą w odstawkę
No a teraz idę zjeść zdrowe miesko z suróweczką tak dla zdrowia ot co
Smacznego Misio!! Jedz duuzio, bo nie rozumiem czegoś, przecież jesteś chuda, po co Ci to? Chcesz wyglądać, jak patyk?? Moim zdaniem to nie jest sexi Ja ćwiczę tylko, jak przeginam ze słodyczami, wiesz mleczko w tubce do tego chipsy, no i jak mam wyrzuty sumienia, to staram się spalić
Grunt to nie wchodzić na wagę
Stary 2010-09-15, 16:31   #6207
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Witajcie

A tak na marginesie pytanie do anny_ivy dlaczego nie moge zalogowac sie na ,,cycolinach,, czyzbym zostala zbanowana??? ale za co???
domyslam sie jedynie,ze moglam poniesc konsekfencje za inne zdanie na wizazu na temat ,,zartow,, dziewczyn.

O !!! To jest dobre pytanie Pinki.

Jestem ciekawa czy doprosisz sie odpowiedzi od wyzej wymienionej moderatorki tamtego forum.

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:

NATASHKO

Przyjmij i ode mnie serdeczne gratulacje.
A z bolem sobie poradzisz. Kazdy dzien bedzie dla ciebie bardziej znosny, a za kilkanascie zapomnisz o bolu na dobre.
Fajnie ,ze dolaczylas do grona zadowolonych.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Buziaki dziewczyny

AGA
Odpisalam na priv.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-09-15 o 16:33
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:38   #6208
kate b
Raczkowanie

mozna sie opalac jak się ma silikony ? czy solarium odpada do konca zycia?
kate b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:33   #6209
Madzienka2010
Raczkowanie

Natasha wielkie gratulacje...:bou nce:
jak ja zazdroszczę wszystkim które są już po...mój doktorek nie może już wcześniej...ehhh
Stary 2010-09-15, 18:18   #6210
kejtigda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kate b Pokaż wiadomość
mozna sie opalac jak się ma silikony ? czy solarium odpada do konca zycia?
A czemu ma odpadać? Ja się normalnie opalam

Gratulacje dla nowych cycolinek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości