|
|
#2641 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Warszawie
Za strzyżenie i kolor na krótkie włosy przy pierwszej wizycie zapłaciłam 195 zł, przy drugiej, tydzień temu - 205 zł. Samo strzyżenie kosztuje 60-70 zł. Przy obydwu wizytach dostałam też kupony na bezpłatne strzyżenie lub stylizację do wykorzystania przez inną osobę do końca września.
Edytowane przez martea Czas edycji: 2010-09-03 o 07:39 |
|
|
|
|
#2642 |
|
Przyczajenie
|
WITAM,
wiem ze na pewno byly juz watki na temat fryzjerow w Warszawie, ale zalezy mi bardzo na szybkiej odpowiedzi a wiem ze zwrocicie Panie uwage na nowy temat. Wlosy farbuje juz od 2 lat, a 3 miesiace temu zrobilam dekoloryzacje wlosow czego bardzo zaluje bo moje wlosy lamia sie w pol chce odczekac 1.5 miesiaca i pojsc zrobic moj naturalny kolor wlosow(jasny braz) i zostawic pare refleksow blond z gory, jednak mam czarny spod i wiem ze bede musiala rowniez poddac go dekoloryzacji. Czy polecicie jakis dobry salon gdzie pracuje sie na b.dobrej jakosci farbach i fryzjera ktory zrobi to z tzw wyczuciem i odpowiednim doradzeniem co do pielegnacji i odzywienia moich wlosow ??? serdecznie pozdrawiam ) !
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: profesjonalne farbowanie i stylista WARSZAWA !
Cytat:
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was zna może salon Feel Good przy metrze Stokłosy?
Byłam tam 2 razy. Ale to już z rok temu. Raz na odnowie i cięciu, a drugi raz na samym cięciu. Ceny w miarę. Za pierwszym razem byłam nawet zadowolona. Nie wiem jak jest teraz. Warto - nie warto? |
|
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Akademia Wizerunku L'Oreal Professionnel w Warszawie
Hej!
Zamierzam się wybrać do tego salonu na obcięcie i mam pytanie czy któraś z Wizażanek może tam kiedyś była, jeśli tak to co mogłaby powiedzieć na temat tego miejsca? Może doradzicie mi do którego fryzjera tam pracującego się zapisać? Bardzo proszę o radę, bo nie mam pojęcia co zrobić ze swoimi włosami i potrzebuję dobrej porady jakiegoś sprawdzonego fryzjera (z tego konkretnego salonu)
|
|
#2646 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Czy ktoś się orientuje, gdzie teraz pracuje pan Maciej z salonu Jean Louis David w Galerii Wileńskiej w Warszawie? Podobno otworzył własny salon na Targówku...
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Akademia Wizerunku L'Oreal Professionnel w Warszawie
A czemu akurat w tym salonie??
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Akademia Wizerunku L'Oreal Professionnel w Warszawie
hehe, ponieważ była właśnie pewna promocja na usługi fryzjerskie w tym lokalu i z niej skorzystałam
i zanim tam pójdę chciałam się dowiedzieć czegoś o tym miejscu, czyli przede wszystkim do kogo się tam zapisać.
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
dziewuszki,
poszukuję dobrego fryzjera, najchętniej w okolicach Urysnów - Mokotów - Centrum - Ochota, który zrobi mi dekoloryzację. i byłabym przeszczęśliwa, gdyby mnie za bardzo nie zdarł z kasy
|
|
#2651 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy/najgorszy fryzjer w Warszawie?
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Dobra ściema...pisała to pewnie sama "SZEFOWA PANI ASIA" albo któraś z jej "POMOCNIC" HEHEH.To najgorsza fryzjerka na świecie!!!!!nie umie ścinać ,farbować ani czesać nawet nie ma dyplomu...SZEFOWA OD SIEDMIU BOLEŚCI ![]()
|
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy/najgorszy fryzjer w Warszawie?
szw5
mogę prosic o fotkę fryzurki
|
|
#2653 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Czy znacie salon Frederic Moreno w Wola Parku? Umówiłam się tam na wizytę, ale teraz boję się tam pójść, bo może to jakaś marna sieciówa?!
Help plizzz....
|
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam ofertę z Grupon też się zastanawiałam
|
|
|
#2655 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oferta całkiem fajna też się zastanawiałaś - zadzwoń i poproś że chcesz się umówić z osobą z wieloletnią praktyką, myślę że to wystarczy żeby zapisać się do dobrego fryzjera - 2 opcja to pojechać na miejsce i podpatrzeć....daj znac jak wyszło ![]() ....ja też jestem sceptyczna - do FrYzJeRóW
|
|
|
#2657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam ze sobą swoje zdjęcie sprzed paru lat i chciałam taką właśnie fryzurę jak na tym zdjęciu. Pani wyraźnie miała swoją własną wizję mojej fryzury. Skrytykowała obecną, mimo, że wszyscy znajomi uważają, że było mi w niej najkorzystniej ze wszystkich, które do tej pory miałam.Wypytywała nie wiadomo po co o to czy i na jaki kolor farbowałam włosy, np. a farbowała Pani na blond?...a na rudy...?itp. pytania zupełnie niepotrzebne bo poszłam tam ściąć włosy a nie farbować. Ścinanie trwało bardzo krótko, na dodatek Pani zacięła mnie nożyczkami do krwi, o czym mnie nie raczyła poinformować i nie zdezynfekowała rany. Zauważył ją dopiero mój TŻ, ponoć była spora. Na koniec fajny tekst usłyszałam: o, na zdjęciu pani jakoś inaczej wygląda... Pewnie, że inaczej, bo mam inną fryzuję. Przede wszystkim krótsza. Ponoć włosy miały mi się lepiej układać, być lżejsze dzięki cieniowaniu. Akurat, przede wszystkim wyglądam jakbym miała o połowę mniej włosów, a układanie wcale nie pomaga. Jeszcze pół biedy inna fryzura, często mi się to zdarza, ale jednak na ogół z tej "nie zamawianej" jestem zadowolona, bo w miarę dobrze wygląda. Tym razem wyjątkowo żałuję wydanych pieniędzy. Ostatnio byłam w takim małym saloniku osiedlowym i jakaś starsza pani zrobiła mi przyzwoitą fryzurę, dokładnie jak chciałam. Bałam się jednak iść do niej na bardziej radykalne ścięcie i pokarało mnie Nawet jakby coś było nie tak, to chociaż straciłabym mniej kasy.Strasznie żałuję, tyle miesięcy odżywiania włosów różnymi olejami i maskami, a wystarczyło pół godziny u fryzjerki i włosy wyglądają fatalnie. Naprawdę nie wiem jak ona mi je pocieniowała, że tak źle to wygląda. |
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIE ODPUSZCZAJ TY JESTEŚ POSZKODOWANA
|
|
|
#2659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
na prawdę nie poddawaj się, wiadomo że związane jest to ze stresem dlatego że jest to nie miła sytuacja, ale przecież możesz to załatwić w sposób grzeczny i miły, a tym samym pomożesz innym bo dziewczyna będzie uważniejsza przy następnej klientce, a i ty będziesz miała pieniązki na poprawkę lub dobrą maskę do włosów. Powiedz grzecznie że nie tego oczekiwałaś i że życzysz sobie zwrot gotówki.
|
|
#2661 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Drogie Panie, po naczytaniu się na forum o Freehair, zaryzykowałam i zapisałam się na cięcie do pani Magdy. Mój problem to kłaki nie do opanowania - tu się kręci, tam faluje, tu proste a kształtu zero. Czy któraś z Was moze trafiła tam wcześniej z podobnym problemem?
Jaki efekt??![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Przyczajenie
|
Długo szukałam dobrego fryzjera w Warszawie, przeszłam ich dziesiątki i nigdy do końca nie byłam zadowolona. Ostatnio trafiłam do JLD w Blue City i jestem w szoku. Zawsze obchodziłam ten salon szerokim łukiem nie byłam co do niego przekonana, trafiłam tam w akcie desperacji, bo nikt się nie chciał podjąć zdjęcia farby z moich długich czarnych włosów. A tam nie było z tym większego problemu po 2 dekoloryzacjach mam piękny jasny miedziany kolorek... włosy na tym nie ucierpiały i co najważniejsze moja kieszeń też nie
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2665 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Później wiadomo trzeba dobrze nawilżać włosy, używać masek, olejków żeby kolor tak szybko się nie spłukiwał i żeby je odżywić... ja dekoloryzację miałam 3 tyg temu i włosy są w tak dobrej kondycji że nikt by nie pomyślał ile one przeszły. Nie radzę robić nic na własną rękę bo można sobie tylko zaszkodzić, w dobrym salonie profesjonalnie się tym zajmą Także powodzenia życzę ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ruda Grazyna;22153756]Też się bałam co z tego wyjdzie, czy mi włosy się nie osłabią i nie wypadną
Później wiadomo trzeba dobrze nawilżać włosy, używać masek, olejków żeby kolor tak szybko się nie spłukiwał i żeby je odżywić... ja dekoloryzację miałam 3 tyg temu i włosy są w tak dobrej kondycji że nikt by nie pomyślał ile one przeszły. Nie radzę robić nic na własną rękę bo można sobie tylko zaszkodzić, w dobrym salonie profesjonalnie się tym zajmą Także powodzenia życzę ![]() Ja już miałam ściągany kolor u fryzjera, w domu bym się nie odważyłam - ale fryzjerka straszna badziewiara i u mnie inaczej to przebiegało.
|
|
#2667 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=kathy579;22156069]
Cytat:
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ruda Grazyna;22156876]
Cytat:
trafiłaś akurat na dobrą fryzjerkę, a mi robiła dekoloryzację ta sama fryzjerka co mi zbadziewiła kolor, po dekloryzacji włosy były żółte końce białe - następnie zrobiła tonowanie w rezultacie jakiś dziwny kolor miedziano żółty plus żółte końce które musiałam ściąc ale już u innej fryzjerki w salonie Gabriel - babka poradziła sobie na medal - fajnie ścięła to co potrzeba
|
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
akurat rozglądam sie za fryzjerem, ktory nie oskubie mojego portfela i włosów oraz nie doprowadzi mnie do łez ( dziękuję za taką usługę 3 w 1 z jakiej skorzystałam ostatnio w Miłku
![]() kogo polecacie ? (farbowanie, blond) |
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo dziewczyn ceni sobie salon Joile na Kruczej i panią Magdę , ceny powinnaś znaleźć na stronie internetowej.
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2010-09-19 o 12:36 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

chce odczekac 1.5 miesiaca i pojsc zrobic moj naturalny kolor wlosow(jasny braz) i zostawic pare refleksow blond z gory, jednak mam czarny spod i wiem ze bede musiala rowniez poddac go dekoloryzacji. Czy polecicie jakis dobry salon gdzie pracuje sie na b.dobrej jakosci farbach i fryzjera ktory zrobi to z tzw wyczuciem i odpowiednim doradzeniem co do pielegnacji i odzywienia moich wlosow ??? serdecznie pozdrawiam
) !

klask i:

Help plizzz....
Nawet jakby coś było nie tak, to chociaż straciłabym mniej kasy.