|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011
Witajcie.Ja również zostane mamą po raz drugi w kwietniu(planowany termin 30 kwietnia)
Jak na razie leze w domu na podtrzymaniu,jutro ide na usg obejrzec moje ukochane szczescie
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiapruszkow cudowny smyk
!
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj! Daj znać koniecznie po wizycie co i jak.
|
#1384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje na wczorajszym usg tez lezalo bardzo spokojnie i sie nie ruszalo . i tez gdyby nie serduszko tez bym myslala ze cos nie tak ale to moze dlatego ze to byl 9tc i 6 dzien a moze dlatego ze bedzie spokojne |
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1386 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie jestem - w pracy internet cos mi szwankuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ze stolicy to chyba tylko my jesteśmy, ale ja nic nie znam w stolicy takiego ![]() Cytat:
Podłogi wszystkie jasne W salonie samo wenge W sypialni wenge z zebrano takim jak w linku: http://www.szynaka.pl/meble-21-PL-115.htm swoją drogą polecam te meble są naprawdę solidne i tanie A w kuchni to tak jak pisałam takie połączenie wenge i beżu, zdjęcia wkleje później. Łazienka też brązowo-beżowa ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1387 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się ta druda podoba ale tej pierwszej nie mogę coś powiększyć więc nie wiem hehe. ale taki styl bardzo mi się podoba Cytat:
a tu jeszcze 5 dni Cytat:
ale czasem i tak się zdarza. ale na szczęście to szybko mija i teraz już cieszycie się z dzieciątka Cytat:
właśnie zaciekawiłaś mnie i włączyłam właśnie oglądam, babka myślała że ma zaparcia a to był poród była w szoku gdy do muszli klozetowej wpadło dziecko! matko kochana że takie rzeczy się zdarzają to szok dla mnieCytat:
Cytat:
daj znać jutro
|
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a myślałam nad czerwonym też ;P
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
Dam wam znać na pewno,wizyte mam dopiero o 23,nie wiem jak wytrzymam do tej godziny gdyz padam z nóg juz o 22
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Monti gdzie ty masz ten lumpek??????
u mnei w gliwicach to taka bida z nędzą!!! nic nie ma no chyba ze jest tylko ja nie wiem gdzie wczoraj byłam w tesciowqą na zakupach i jak pooglądałysmy ceny to sie ząłamalam nie wiem skąd kase wytrzasnąć na wszystko Kasia super dziecialek ![]() Ego jutro bede z męzem w Kalwarii ![]() Castia no moj jest taki okraglutki mam nadzieje ze bedzie tak jak kuzynki meża ona jak ztoi tyłem to nawet nie widac ze jest w ciązy a jest w 8 miesiącu i dzieciaczek jest naprawde wielki wzrostowo o 4,5 tyg wiekszy niż powinien laski to trza gdzies zapisać!!!! własnie wmłóciłam całe opakowanie delicji!!!! i zapiłam rozpuszczalną kawą ![]() a od 3 miesięcy ani grama słodkiego nei mogłam zjeść ani kawy
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaż zdjęcia, pokaż! Pliss!
|
#1392 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha śliczności Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam ze sklepu kupiłam sobie śliczną torbę ehh byłam u mamy, zjadłam obiad, teraz sprzątam mieszkanie, taki power mnie dopadł ,że szok ! ![]()
|
|
#1393 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Monti przyznaj się gdzie chodzisz ![]() a co do słodkiego to dzisiaj wreszcie zjadłam bułkę z miodem i nigdy mi tak miód nie smakował rano powtórka. Ale nie mogę się dzisiaj ogarnąć. wróciłam od rodziców godzine temu i siedze w bałaganie, obiad nawet nie zaczęty ale mam lenia i brak organizacji pracy
|
|||
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w Bytomiu jeden i w Katowicach ale tam to większa wyprawa , na pewno u was coś jest! ja na necie znalazłam namiary
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- ja mam blisko więc to nie problem, czasem wchodzę tam i nie ma po prostu nic, 15 metrów samych bodziaków i nic więcej, a czasem wejdę i same sweterki i polarki, ![]() idę spać bo mnie ścięło ![]() ![]()
|
#1395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znalazłam coś co mi się bardzo podoba, co myslicie? ![]() cały Bozy dzien siedzę nad tą kuchnią
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko jak późno ja bym chyba się zdrzemnęła przed hihi Cytat:
mniam jeszcze dwie mam na biurku i chyba się skuszę![]() Cytat:
|
|
#1399 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ale się produkujecie, dziewczyny
![]() ja wróciłam z pracy niedawno, głodna jestem jak diabli ale na nic nie mam apetytu!!! Cytat:
Cytat:
ja też z Warszawy i nie mam pojęcia gdzie taki lumpeks można znaleźć, trzeba będzie się udać na przeszpiegi jak któraś znajdzie wcześniej to niech powie! (chyba że sama wszystkie ciuszki wykupi, hehe)Cytat:
![]() ![]() Cytat:
strasznie późno masz tę wizytę... Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wcześniej miałam olchę, to o wiele mniej było widać. czasami nawet trochę żałuję, że zachciało mi się zmiany. ale w kuchni i tak się codziennie wyciera blaty, więc chyba praktyczniejsze niż w pokoju
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe chyba wykrakałam
![]() wlasnei dzwoniła do mnie kolezanka zeby zapytac jak sie czuje i od słowa do słowa śmy sie zgadały o ubrankach i ona juz mi szykuje wyprawke po swoich dziewczynkach jak tylko sie okaże ze bedziemy mieli córcie a i ona ma koleżankę która przywozi z niemiec ubranka dziecięce i idealnym stanie i tez nowiutkie i ona bardzo czesto u niej jest i ma mi przywiesc do pooglądania rzeczy dla niemowlaczków![]() huuuuura
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
nie wiedziałam, że kupno zwykłego szlafroka może być takie ciężkie!! Nachodziłam się dziś za nim kilometrami i niczego nie znalazłam. Chcę taki zwykły, ciepły, z polaru, do kolan. Taki, żeby do szpitala się przydał, ale po domku w zimie też. No i zaszokowały mnie ceny - ok 140 zł!!!
Castia my mamy meble kuchenne w kolorze wenge, ale tylko dlatego, że to aneks kuchenny jest i musiało być jak najbardziej "pokojowo" W sumie fajnie to wygląda, tylko koniecznie jasny blat do ciemnych mebli Poza tym współczuję Ci urządzania domku - przeszłam to z mieszkaniem 1,5 roku temu i do teraz zapomnieć nie mogę. Tzn na początku było fajnie, ale potem, jak we wszystkich sklepach typu castorama, obi, leroy merlin itp panowie witali mnie po imieniu i pytali w czym dzisiaj pomóc, przestało mi się to podobać![]() ale fatalna pogoda - też Was głowy bolą?? |
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj w tesco widziałam swietne szlafroki!! o cene nei pytaj bo nei patrzyłam, my z mezem takie grubasnie miekutkie dostalismy w prezencie slubnym od przyjaciół i je uwielbiamy
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety na katowicach się nie znam, ale tutaj jest ''spis'' lumpeksów
http://www.lumpeksy.pl/taxonomy/term/50 , ale będę tam jechać pewnie na dniach (zawsze jak miałam okienko na uczelni to z koleżanką jechałam ) to na pewno adres wyczaje, a ten w Bytomiu to obok agory którą budują a konkretniej obok parkingu w takim rogu, 3 piętra , w takiej jakby kamienicy z białej kostki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- ja kupiłam w H&M za 140 zł też różowo biały nawet spoko ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- tylko ostrzegam co do lumpa w bytomiu ,że tam trzeba często zaglądać bo nie mają konkretnego dnia w którym jest dostawa, ciuchy na wieszakach wieszą a obok wory i co jakiś czas są dowieszki, ja ostatnio wyszłam z jednymi bodami a mój mnie zawrócił i wśród ciuszków dla starszaków znalazł te dla malych dzieci troche rozpiździel tam jest.,.. ![]() pierwszy raz sie tak tam obłowiłam wcześniej albo źle szukałam albo trafiałam na dni w którym wszystko było przebrane
|
#1405 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za opinie, chyba się zdecyduje na coś w tym stylu, dół mebli ciemny typu wenge a góra jasna co by troszkę rozjaśnić kuchnię, tylko jeszcze ustawienie wszystkiego zeby miało ręce i nogi i już bedę happy
szlafroczki są bardzo drogie, ja mam od TZ taki niebieściutki z kanarkiem dostałam na mikołajki ze 2 lata temu i jest super, ale jak aptrzylam to właśnie kosztowal cos ze 120zł tylko jest dosc gruby, do szpitala muszę kupić coś cieńszego.była u mnie właśnie koleżanka co rodzi w grudniu i mówi że jeszcze nic nie ma dla maluszka, pospieszylam ją zeby już zaczela wyprawkę kompletowac bo najwyzsza pora chyba ![]() jutro się wybieram do lumpka i najwyżej kupię coś uniseks jak będzie warto, ogólnie jadę po rzeczy cieplejsze dla mnie bo ciągle chodzę w tym samym
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
kolba w Biedronce maja być któregoś dnia szlafroki. W tamtym roku rodzice sobie kupili, są świetne, grube, miłe w dotyku i mają ładne kolory. Sama chyba też sobie kupię. No i kosztują mało.
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
castia a czemu coś cieńszego? mój jest taki ni cienki ni gruby i żałuje,że nie kupiłam puchowego bo ja zmarzluch jestem a to będzie końcówka lutego/ początek marca..chyba,że w szpitalach bardzo grzeją
nie wiem nigdy nie byłam ![]() aaa zrobiłam mojemu kolację kanapki po amerykansku uwielbia je za pare min powinien być
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,moje kobietki
![]() Dzisiaj nie miałam tu okazji zajrzeć,bo od rana jestem na chodzie. Wrócilam właśnie z zakupów i chciałam się Wam pochwalić... Kupiłam laktator z dwiema butelkami do przetrzymywania mleka z Aventa i śliczny ręczniczek z kapturkiem na główkę do kąpieli. Ach Mamusia jest przeszczęśliwa! A jak się czujecie,Kochane? Wszystko w porządku?
|
|
#1409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1 teatralna budynek supermarketu, obok tzw chińskie centrum. 2 3 go maja budynek obok dworca na dole jest tesco - nowa dostawa była 13 września. Nie jestem pewna jak z ciuszkami dla dzieci - do tej pory raczej mnie to nie interesowało, ale są to moje 2 ulubione lumpy w Sosnowcu. Służę też adresami w Katowicach. pozdrawiam |
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm butelka do karmienia i do przechpowywania to nie to samo? jezuuu nic nie wiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Jak na razie leze w domu na podtrzymaniu,jutro ide na usg obejrzec moje ukochane szczescie

!

W związku z tym pogodziłam się już z tym że muszę mieć jasne podłogi, bo tak ogólnie to też podobają mi się ciemne 

rano powtórka.
ale mam lenia i brak organizacji pracy 

wcześniej miałam olchę, to o wiele mniej było widać. czasami nawet trochę żałuję, że zachciało mi się zmiany. ale w kuchni i tak się codziennie wyciera blaty, więc chyba praktyczniejsze niż w pokoju