Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 14:42   #3721
karo3006
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
foto wygladalo tak: ulica tak jakby zrobiona z wyjscia ktorym szla iwonka a na wprost na drugiej stronie ulicy bydynek w ksztalcie klocka i ta reklama"poradnia psychologiczna" nastepnie z lewej strony uliczka prowadzaca na osiedle i z lewej strony taki ladny blok z podpisem ze tu mieszka. miedzy budynkiem a uliczka chyba byl plot taki metalowy jaki na budowach stawiaja albo ekran dzwiekochlonny dokladnie nie pamietam ale cos w ten deseń
tak dokładnie,to miejsce które opisałeś to Czarny Dwór 6
Stary 2010-09-15, 14:44   #3722
burgund1234
BAN stały

Cytat:
foto wygladalo tak: ulica tak jakby zrobiona z wyjscia ktorym szla iwonka a na wprost na drugiej stronie ulicy bydynek w ksztalcie klocka i ta reklama"poradnia psychologiczna" nastepnie z lewej strony uliczka prowadzaca na osiedle i z lewej strony taki ladny blok z podpisem ze tu mieszka. miedzy budynkiem a uliczka chyba byl plot taki metalowy jaki na budowach stawiaja albo ekran dzwiekochlonny dokladnie nie pamietam ale cos w ten deseń
A właśnie na oficjalnej stronie o Iwonie jest pełno fajnych zdjęć terenów gdzie szła i mieszkała Iwona. Fajnie to opisali. Może z można wykorzystać to jakoś do filmików. Widzieć zdjęcia to jest już coś jak ktoś nie jest stamtąd.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:45   #3723
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze,ale my nie o zdjęciach ani o nie o tym,jak wygląda ten budynek przy ul. Czarny Dwór 6, tylko o tym kiedy i gdzie policja się wypowiadała na ten temat.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:47   #3724
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Też mi się właśnie tak wydaje,że powiedział o tym tylko i wyłącznie Rutkowski.
zapoznajac sie z kolezanki linkiem tak fakt to jest czesc tamtego tekstu z tymze tamten byl opatrzony fotkami z tym budynkiem i wyjsciem z deptaka na ulice przy budynku. zmyslac nie zmyslam bo kto z was zna te okolice to potwierdzi ze tak to wyglada ja niestety nie bylem nigdy w trojmiescie wiec tylko artykolami i fotkami moge sie opierac

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
No dobrze,ale my nie o zdjęciach ani o nie o tym,jak wygląda ten budynek przy ul. Czarny Dwór 6, tylko o tym kiedy i gdzie policja się wypowiadała na ten temat.

no to tez pisze tobie ze w tym artykule z tymi fotkami bo przeciez gdybym znal link tobym go wstawil i po problemie a nie opisywal fotki aby wam sie cos skojarzylo.znajde to umieszcze .
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:56   #3725
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

no to tez pisze tobie ze w tym artykule z tymi fotkami bo przeciez gdybym znal link tobym go wstawil i po problemie a nie opisywal fotki aby wam sie cos skojarzylo.znajde to umieszcze .
To jak znajdziesz to koniecznie wklej link do tego artykułu,bo zupełnie go nie kojarzę.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:56   #3726
robson1979
BAN stały

zreszta skoro policje zainteresowala kamera przy jednej z parceli jak to ujeli na tej ulicy to musi byc cos na rzeczy i od tego czasu cisza. jak wymienilem pan janusz powiedzial ze kamera jest na klatce iwonki wiec moze o ta kamere chodzilo? bo wczesniej byla fota kamery miedzy drzewami( nieczynnej) i komentarz ze do dzis przyslaniaja ja liscie czy tez widok
Stary 2010-09-15, 15:11   #3727
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Da ktoś linka do nowej stronyo Iwonie, na której pan Janusz miał też podac odpowiediz na inne pytania?
proszę
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php

w związku z apelem o adwokata dla pani Iwony brawa i super że tak szybko znalazł się ktoś kto jej pomoże

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

a co artykułu
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...obra,sledztwa/
to napisałam wcześniej właśnie na ten temat, że mama Iwony zapłaciła Rutkowskiemu za informacje, a podobno nie jest majętną osobą, więc ma prawo się chyba denerwowac że mimo tego że detektyw Rutkowski pieniądze wziął ale niestety informacji nie może udzielac, bo jakaś pani mu zabroniła, całe szczęście że portal Lublin.com zasięgnął porady i dowiedział się że takowe informacje może podac
miejmy nadzieję że coś się ruszy

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-15 o 15:06
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:13   #3728
mmm3m
BAN stały

[QUOTE=Asiczka;22082088]proszę

ale to jest stara strona, a pan janusz mowil ze na nowej zamiesic jeszcze wieksza ilosc pytan z odpowiedziami
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:35   #3729
Asiczka
Rozeznanie

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...er,%28foto%29/
kolejna zaginiona dziewczyna

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

[QUOTE=mmm3m;22082256]
Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
proszę

ale to jest stara strona, a pan janusz mowil ze na nowej zamiesic jeszcze wieksza ilosc pytan z odpowiedziami
stara?? ja tylko tą obecnie widzę, stara to była ta ze zdjęciem z wejścia nr 63

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

http://zaginelaiwona.blog.onet.pl/No...,ID413929140,n
w takim razie znalazłam jeszcze taką

i jeszcze oficjalna strona
http://www.gdziejestiwona.pl/news.php

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-15 o 15:38
Stary 2010-09-15, 15:37   #3730
__izis__
Przyczajenie

http://www.gdziejestiwona.pl/forum/v...p?thread_id=68

Nowa strona i pytania z odpowiedziami Janusza.
__izis__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:59   #3731
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __izis__ Pokaż wiadomość
http://www.gdziejestiwona.pl/forum/v...p?thread_id=68

Nowa strona i pytania z odpowiedziami Janusza.
dzięki

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
można dyskutować o petycji, o rozsyłaniu filmów w różnych językach, można znowu wywiesić plakaty itd. Ale nie widzę sensu w gadce-szmatce co sie mogła stać tamtego dnia i jaka jest filozofia kluczy na balkonie, bo jak już wyżej pisałam - MY WIEMY BARDZO MAŁO!!!
Vision, troszkę nie rozumiem Twojego punktu widzenia
bez obrazy, ale wydaje mi się, że gdybyśmy pisały tutaj tylko o petycji, filmikach i plakatach, to temat Iwony szybko by umarł... wiadomo, to są szczytne inicjatywy i o nich trzeba dyskutować, popierać, filmiki to kawał dobrej roboty i wielki szacun dla twórców...
ale moim zdaniem rozmowa i snucie hipotez też jest w jakiś sposób potrzebne... choćby dlatego, że ostatnio dzięki takiej, jak to nazwałaś "gadce-szmatce" powstała lista pytań do Janusza, która rozwiała niektóre wątpliwości... zresztą myślę, że nie można zabraniać pisania swoich teorii komuś, kto jeszcze nie miał okazji się nimi podzielić. może i czasem nie będą one specjalnie odkrywcze, ale takie rozważania i główkowanie też wbrew pozorom mogą się sprawie przysłużyć...
zresztą nawet Janusz ostatnio pochwalił forumowiczów za takie dociekanie i analizowanie, zaraz znajdę tego posta.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Myślę ze wszyscy wykonujecie dobra robotę - na wszystkich forach , dzięki temu może się jakoś to wszystko uporządkuje i poukłada w logiczny ciąg zdarzeń . Co do wydarzeń po godzinie 4 12 to tylko możemy się domyślać i zadawać niewygodne pytania dotyczące śledztwa .

Pozdrawiam - SWI - Śledczy Wydział Internetowy
znalazłam
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:00   #3732
obserwatorka79
Raczkowanie

http://www.gdziejestiwona.pl/forum/v...p?thread_id=39

droga Iwony do domu, zdjecia ulicy Czarny Dwor
moze ktos juz wklejal...
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:14   #3733
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
http://www.gdziejestiwona.pl/forum/v...p?thread_id=39

droga Iwony do domu, zdjecia ulicy Czarny Dwor
moze ktos juz wklejal...
kolego robson może właśnie ten artykuł czytałeś, bo właśnie w nim jest zdjęcie budynku który opisywałeś
http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=8
przejrzałam inne ale nie znalazłam a tu dzięki koleżance takowy jest
Stary 2010-09-15, 16:35   #3734
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
A właśnie na oficjalnej stronie o Iwonie jest pełno fajnych zdjęć terenów gdzie szła i mieszkała Iwona. Fajnie to opisali. Może z można wykorzystać to jakoś do filmików. Widzieć zdjęcia to jest już coś jak ktoś nie jest stamtąd.
http://gdziejestiwona.pl/forum/viewt...p?thread_id=39
Stary 2010-09-15, 17:00   #3735
robson1979
BAN stały

Cytat:
kolego robson może właśnie ten artykuł czytałeś, bo właśnie w nim jest zdjęcie budynku który opisywałeś
http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=8
przejrzałam inne ale nie znalazłam a tu dzięki koleżance takowy jest

tak tak kolezanko to sa te foty i byc moze ta strona z tymze czytalem o potwierdzeniu jeszcze kurde niewiem czy sie pogubilem w tych artykulach ale wiem ze czytalem to na 200% moze z wczesniejszego przeszedlem na strone z fotami.... niepamietam bo przegladalem to zanim sie u was zarejestrowalem.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

kolezanki czy juz patrzylyscie czy na wszystkich filmikach sa telefony do ambasad i konsulatow? bo jakos nie obilo mi sie o oczy aby temat byl podchwycony.
Stary 2010-09-15, 17:47   #3736
muszynianka
Zakorzenienie

miałam dziś sen
bardzo zły sen...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:52   #3737
obserwatorka79
Raczkowanie

Jutro w programie Celownik (TVP1) reportaz o zaginieciu Iwony. Godz. 17.25

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-09-16 o 10:42
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:59   #3738
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
miałam dziś sen
bardzo zły sen...
...?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
Jutro w programie Na Celowniku (TVP1) reportaz o zaginieciu Iwony. Godz. 17.25
dzięki wielkie za info!
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:27   #3739
robson1979
BAN stały

Pozwolilem sobie dzis poswiecic pol dnia na mala analize trasy iwonki i wyciagniecia paru wniosków w oparciu o pewna strone i podobna analize trasy iwonki. czy jest ktos zainteresowany abym to umiescil na forum bez selekcji uzytkownikow? sądze ze policja juz to wie ale my nie.jest znanych duzo faktow podjetych na tym forum no ale wkoncu analiza jest zawsze w oparciu o znane juz fakty.jak sadzicie? tylko bez klotni prosze
Stary 2010-09-15, 18:27   #3740
muszynianka
Zakorzenienie

Myślę że nawet nie warto opowiadać co mi się śniło. Ech kolejny dzeń i nic
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:36   #3741
burgund1234
BAN stały

Ja chcę.
Stary 2010-09-15, 18:40   #3742
Asiczka
Rozeznanie

ja też jestem ciekawa co tam nowego wypłodziłeś
Stary 2010-09-15, 18:41   #3743
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Pozwolilem sobie dzis poswiecic pol dnia na mala analize trasy iwonki i wyciagniecia paru wniosków w oparciu o pewna strone i podobna analize trasy iwonki. czy jest ktos zainteresowany abym to umiescil na forum bez selekcji uzytkownikow? sądze ze policja juz to wie ale my nie.jest znanych duzo faktow podjetych na tym forum no ale wkoncu analiza jest zawsze w oparciu o znane juz fakty.jak sadzicie? tylko bez klotni prosze

Ja chcę
Stary 2010-09-15, 18:43   #3744
robson1979
BAN stały

oki tylko zaznaczam ze nie obrazam tam nikogo ani nie pomawiam a pisze to tylko w oparciu o znane nam fakty. i prosze o cierpliwosc bo sporo tego.
Stary 2010-09-15, 19:15   #3745
Dolores77
Raczkowanie

Witam.Czyżby nasz kolega Robson coś ciekawego wyniuchał w tej sprawie???Czekamy z niecierpliwoscią
Stary 2010-09-15, 19:24   #3746
robson1979
BAN stały

Jest to w oparciu o te strone https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty

22.00-podjazd po iwonke
00.30-okolo- sa na dyskotece
3.01-okolo-klócą się.Iwona wychodzi
3.07- iwonka mija kamere przy klubie sanatorium (znajomi wydzwaniaja siedzac na lawce przed mc. donaldsem. jest na to dowod?)
3.49- telefon iwonki wylogowuje sie z systemu BTS(wczesniej rozmawia z kolezanka)
4.12- mija wekscie nr63 w jelitkowie. z tego miejsca droge do domu powinna pokonac w czasie 52.17 min

Zwroccie uwage na mapki na podanej przezemnie strony a szczegolnie ostatnią z zoltymi i czerwonymi liniami.

Kolezanka iwonki i chlopaki maja alinii.
kolezanka jakie skoro rodziców w domu niema?
poco zostawiac klucze skoro ok. 4.00 rozmawia przez tel na dworze a iwonie zostaje niecala godzina do domu?
Zalóżmy , ze przed spaniem mala damska toaleta i godzinka mija i niema sensu zostawiac kluczy bo Iwona juz by byla na miejscu.Dowodem na to ze miala jej zostawic klucze sa tylko slowa kolezanki gdyz tresci rozmowy tak naprawde nie znamy(rozladowany tel)
Jaki jest dowod na to ze znajomi byli rzeczywiscie kolo mc donaldsa?znowu slowa kolezanki?
Prawde mówiac to znajomi od poczatku znali trase Iwonki a sugerujac sie info Iwonki gdzie sie obecnie znajdowala mozna sugerowac ze domyslili sie jaka drogą pojdzie pod blok.
Do przejscia nr.63 prowadzi droga z mozliwoscią wjazdu aut co zreszta widac na filmiku.Ta droga jesli wierzyc mapie mozna dojechac praktycznie pod osiedle Iwonki(ostatnia mapa na stronie)
Znajac trase iwonki przez jej samej podpowiedzi mozna bez problemow ja sledzic.Jesli wierzyc slowom swiadka o silowym wsadzeniu jej do auta to miejsce gdzie prawdopodobnie to sie stalo jest ostatnim dzwonkiem gdzie mozna bylo to w miare bezpiecznie zrobic.
Przed blokiem ryzyko uslyszenia i przypadkowi swiadkowie wracajacy z imprez bądz pan wyprowadzający psa.
WNIOSEK SAM SIE NASUWA

3.07-5.05 ( dwie godziny drogi)

3,3 km pokonuje w 65 min
pozostalo 2.65 hm (okolo31 min) 1h+31 min=1.5h******

Ogolnie odcinek od punktuD do domu wynosi okolo 7km? to skoro ponad polowe pokonala w 65 min a pozostalo jej do przejscia tylko okolo kolometra to?
Z samego punktu E do domu w czasie 52.17(okolo 1h)

PODSUMOWANIE
Jesli wierzyc w srednie obliczenie kroku iwonki wedlug kamer to pod blokiem wedlug mnie powinna byc okolo4.30.
Podobno kolezanka dotarla okolo 1h wczesniej ale o okolo4.00 byla jeszcze slyszana.
Teraz tak skoro po nie podjechano i wizyta w sklepie to domyslam sie ze autem.Domniemam ze punkt B to dzialki?, wiec jesli sie nie pilo na dyskotece a tylko na dzialce a jak wiadomona dyskotece tego nie robili to po 4h w miare bezpiecznie mozna wziasc auto z dzialek i pokonac odleglosc na osiedle.
Domniemam , ze auto zostalo na dzialce skoro zamawiali taksowke do dyskoteki z dzialki.
JESZCZE JAKIES WATPLIWOSCI?
Pytanie na koniec kto dal alibii kolezance na ten czas skoro w domu nikogo nie bylo?
Alibii to potwierdzenie drugiej osoby bądz osob o miejscu i czasie pobytu.
Stary 2010-09-15, 19:38   #3747
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Jest to w oparciu o te strone https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty

22.00-podjazd po iwonke
00.30-okolo- sa na dyskotece
3.01-okolo-klócą się.Iwona wychodzi
3.07- iwonka mija kamere przy klubie sanatorium (znajomi wydzwaniaja siedzac na lawce przed mc. donaldsem. jest na to dowod?)
3.49- telefon iwonki wylogowuje sie z systemu BTS(wczesniej rozmawia z kolezanka)
4.12- mija wekscie nr63 w jelitkowie. z tego miejsca droge do domu powinna pokonac w czasie 52.17 min

Zwroccie uwage na mapki na podanej przezemnie strony a szczegolnie ostatnią z zoltymi i czerwonymi liniami.

Kolezanka iwonki i chlopaki maja alinii.
kolezanka jakie skoro rodziców w domu niema?
poco zostawiac klucze skoro ok. 4.00 rozmawia przez tel na dworze a iwonie zostaje niecala godzina do domu?
Zalóżmy , ze przed spaniem mala damska toaleta i godzinka mija i niema sensu zostawiac kluczy bo Iwona juz by byla na miejscu.Dowodem na to ze miala jej zostawic klucze sa tylko slowa kolezanki gdyz tresci rozmowy tak naprawde nie znamy(rozladowany tel)
Jaki jest dowod na to ze znajomi byli rzeczywiscie kolo mc donaldsa?znowu slowa kolezanki?
Prawde mówiac to znajomi od poczatku znali trase Iwonki a sugerujac sie info Iwonki gdzie sie obecnie znajdowala mozna sugerowac ze domyslili sie jaka drogą pojdzie pod blok.
Do przejscia nr.63 prowadzi droga z mozliwoscią wjazdu aut co zreszta widac na filmiku.Ta droga jesli wierzyc mapie mozna dojechac praktycznie pod osiedle Iwonki(ostatnia mapa na stronie)
Znajac trase iwonki przez jej samej podpowiedzi mozna bez problemow ja sledzic.Jesli wierzyc slowom swiadka o silowym wsadzeniu jej do auta to miejsce gdzie prawdopodobnie to sie stalo jest ostatnim dzwonkiem gdzie mozna bylo to w miare bezpiecznie zrobic.
Przed blokiem ryzyko uslyszenia i przypadkowi swiadkowie wracajacy z imprez bądz pan wyprowadzający psa.
WNIOSEK SAM SIE NASUWA

3.07-5.05 ( dwie godziny drogi)

3,3 km pokonuje w 65 min
pozostalo 2.65 hm (okolo31 min) 1h+31 min=1.5h******

Ogolnie odcinek od punktuD do domu wynosi okolo 7km? to skoro ponad polowe pokonala w 65 min a pozostalo jej do przejscia tylko okolo kolometra to?
Z samego punktu E do domu w czasie 52.17(okolo 1h)

PODSUMOWANIE
Jesli wierzyc w srednie obliczenie kroku iwonki wedlug kamer to pod blokiem wedlug mnie powinna byc okolo4.30.
Podobno kolezanka dotarla okolo 1h wczesniej ale o okolo4.00 byla jeszcze slyszana.
Teraz tak skoro po nie podjechano i wizyta w sklepie to domyslam sie ze autem.Domniemam ze punkt B to dzialki?, wiec jesli sie nie pilo na dyskotece a tylko na dzialce a jak wiadomona dyskotece tego nie robili to po 4h w miare bezpiecznie mozna wziasc auto z dzialek i pokonac odleglosc na osiedle.
Domniemam , ze auto zostalo na dzialce skoro zamawiali taksowke do dyskoteki z dzialki.
JESZCZE JAKIES WATPLIWOSCI?
Pytanie na koniec kto dal alibii kolezance na ten czas skoro w domu nikogo nie bylo?
Alibii to potwierdzenie drugiej osoby bądz osob o miejscu i czasie pobytu.
apropo znajomych było już to rozpatrywane wielokrotnie, jeśli chodzi o alibi koleżanki to nie wiem czy potwierdzona jest informacja że nikogo nie było w domu, ale również nie ma chyba potwierdzonej że ma alibi na tą noc
niestety można się teraz opierac tylko na zeznaniach właśnie znajomych, bo niestety na zeznania Iwony niestety nie ma szans i tylko oni wiedzą jak było naprawdę a my możemy się tylko domyślac, ale skoro nie chcieli wytłumaczyc mamie Iwony o co poszło na imprezie to równie dobrze w tych innych sprawach mogli coś zataic
pewnie zaraz za ten post i Ciebie i mnie zjadą, ale forum jest od dyskusji i my dokładnie to robimy
Stary 2010-09-15, 19:40   #3748
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
apropo znajomych było już to rozpatrywane wielokrotnie, jeśli chodzi o alibi koleżanki to nie wiem czy potwierdzona jest informacja że nikogo nie było w domu, ale również nie ma chyba potwierdzonej że ma alibi na tą noc
niestety można się teraz opierac tylko na zeznaniach właśnie znajomych, bo niestety na zeznania Iwony niestety nie ma szans i tylko oni wiedzą jak było naprawdę a my możemy się tylko domyślac, ale skoro nie chcieli wytłumaczyc mamie Iwony o co poszło na imprezie to równie dobrze w tych innych sprawach mogli coś zataic
pewnie zaraz za ten post i Ciebie i mnie zjadą, ale forum jest od dyskusji i my dokładnie to robimy
od dawna mam takie właśnie zdanie i za to zostałam tutaj nie raz zjechana. Od samego początku pisałam, że ktoś znajomy jest w to wplątany (niekoniecznie Adria czy koledzy, z którymi Iwona była na imprezie). Niestety za dużo tu niedomówień i zbyt mało potwierdzonych faktów, my na prawdę znamy chyba 1/10 tego co policja chyba wie (przynajmniej powinna).

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-15 o 19:42
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:45   #3749
Asiczka
Rozeznanie

ale jeśli chodzi o to info Iwonki gdzie jest to z tego co pamiętam to ona im inaczej podawała niż była naprawdę , ale nie pamiętam w których to było napisane artykule, może któraś z koleżanek będzie kojarzyc

a apropo tego czy znajomi byli przy tym macdonaldzie również można sprawdzic po namiarach na telefony( sorki ale nie orientuje się w tym za bardzo ) i mam nadzieję że policja to zrobiła

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-15 o 19:51
Stary 2010-09-15, 19:49   #3750
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ale jeśli chodzi o to info Iwonki gdzie jest to z tego co pamiętam to ona im inaczej podawała niż była naprawdę , ale nie pamiętam w których to było napisane artykule, może któraś z koleżanek będzie kojarzyc
powiedziała Adrii, że zostaje w Sopocie. Ale Adria wiedziała, że Iwona mówi to w nerwach. Potem powiedziała, że jest przy wejściu na plażę, numer podawała 3. Adria mówiła o tym w wywiadzie.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości