![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
joł
![]() melduję że wróciłam ze szpitala - cała lecz w stanie pogorszonym - na razie macham i nadrabiam bar pomalućku bo sił nie mam na nic - regeneruję się i nacieszam "wyjściem na wolność", a w ramach nagrody pocieszenia buszuje po farbach do włosów - niestety bez ososbistej stylistki w postaci skarbiątka błąkam sie po omacku zdrówka chorym życzę - mamy jakiegoś katarowo gardłowego wirusa krążacego - wszsyscy kiachają i mają zatkane "dziurki" ora zpłonące gardła ( głęboko ![]() grzane piwo z miodem razy 3 naprawdę pomaga |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Elvis faaajny był... za młodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja Cię za dobrze znam... ![]() ja też nie ![]() dobrze, że w Korpiklaani nie ma żadnego łądnego, bo już bym po ścianach latała ![]() (nawet mi pasuje termin koncertu: przed PMS, więc będę w dobrym humorze, a po czasie owulki,więc nie będę się po pijaku na chłopów na sali rzucać ![]() ale na niej pachnie jak skrzyżowanie mydła z proszkiem do prania - serio ![]() ![]() Cytat:
i łatwiejsze do zniesienia niż popłakiwanie nocami z tęsknoty przez całe miesiące za takim czy innym nieczułym dupkiem ![]() dla mnie oba dobre choć Finttroll ociupinkę lepszy - za bardziej zróżnicowany repertuar (przy każdej zmianie składu zmieniał się nieco styl muzyki, przez co ciekawie się ich słucha ![]() ![]() Internet mi znowu siada! ![]() Pieprzone przeciążenie na centrali, miną wieki zanim tepsa ruszy tyłki i rozbudują centralę ![]() ![]() Ale zadzwoniłam na infolinię i na jakiego kumatego gościa trafiłam! Normalnie dało radę złapać synchro tylko dzięki zmianie ustawień konfiguracji modemu. Jutro normalnie wyślę mu z roboty maila z podziękowaniem (jeśli jest z naszej firmy, bo jak z zewnętrznej, to lipa) (a musze walczyć o tego neta, póki w tej robocie jestem i mam dojście do ludzi i procedur, bo jakby mnie wywalili, to będzie lipaa... bo jak tu roboty szukać bez sieciuni) Zaraz idę się kąpać i pójdę spać, bo mnie zimno bierze, szit ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 18:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tez normalnie idę zaraz spać
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jak mi się dzisiaj Wizaż na tym kompie wiesza, brak słów... Nic, tylko się przywitam i lecę dalej... Jeszcze tylko tyle: No ja właśnie wolę być nad... ![]() Gryx, jest jeszcze Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie, ale tam też tylko 5-letnie. Kto wie, jak mnie na SO nie wezmą, to tam polecę... Rachel, zdrowiej ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-09-15 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1267 |
grozi wypollizowaniem
|
laski help!
czym mozna wycyścic cholerną kuchenkę inox-bo mnie juz krew chce zalać ![]() kupiłam jakis zel, ale gówno to czysci...po wyczyszczeniu wygląda dokładnie tak samo jak przed ![]() w dodatku porysowałam sobie całą płytę z nierdzewki ![]() ![]() co za dzien kurde ![]() a propos-czy wy tez macie wrazenie ze te dzisiejsze sprzety to straszne dziadostwo jest? przeciez ta moja nowa kuchenka to strasznie lichutka jest w porównaniu do tej starej..niby ładnie wygląda,ale jak sie przyjrzec z bliska to rozpacz z nędzą, sam plastik obity jakąś cienką blaszką i normalnie ledwo sie to kupy trzyma...ja nie wiem czy to z 5 lat wytrzyma..serio..a tyle kasy kosztowało draństwo ![]() ![]()
#1268 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja mam zabudowaną kuchenkę,ale już moja płyta ceramiczna po pół roku uzywania miała plamy,których nie da się wyczyścić ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie pomoge - ale mama ma amicę i solidne draństwo - ale jeśli wszystko takie kruche - zgadzam sie że teraz jest mnóstwo szajsu produkuja tanio i tanio, a sprzedają drogo - nawet cukru już jest mniej w cukrze - to ja nie wiem co to będzie bo ja jestem jeszcze przed kupowaniem kuchni i strach się bać wiem że jak lakier w samochodzie porysujesz to są takie pisaki do tuszowania uszkodzeń ale jak jest z płytą to nie wiem - nie mam doświadczeń w razie czego porysuj całą że niby taki trend ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-15 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Polly
![]() ![]() Z łezką w oku wspominam moją starą zmywarkę, a tę nową to bym najchętniej przez okno wyrzuciła ![]() Tyczy się to też samochodów ![]() Cześc Rejcz, i zdrówka życzę ![]() idę na polowanie ![]()
![]() |
#1271 | ||||||
Wiedźma
|
Witaj Miciel.
![]() Sałać miała się ze mną zobaczyć we wtorek, ale nie przyszła, nie wiem dlaczego... ![]() Ale jak suszone? Ty na mokro wolisz? jakie to są oudy mokre? Cytat:
![]() Zdrowiej Rachell ![]() ![]() Dziś będzie sado - maso? ![]() Cytat:
![]() Jonne obleci. Estetycznie. ![]() Sympatyczny (z Twojej bajki) jest Heri, wokal z Tyra. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poczytaj książkę. Najwyżej będzie niefajna... Wyluzuj się, walnij drinka, najwyżej będzie niedobry... Połóż na kanapie, najwyżej spręzyna dźgnie Cię w zadek... ![]() ![]()
![]() |
#1272 |
Wpisz tu zomzing
|
nay, nay, tuste i luckie
![]() ciasta? prosz ciasta z łysawszych: rac: szatan z działu IT i 2: zdjęcie z mojej lodówki wersja bez kota tu |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
dziękuję - i gratulejszyn - już znów mam power do walki
a propos zapachów - co to jest ta trupia nutka w Angelu ? jak babcie drybcie nie wiem jaka to nutka - dla mnie od początku do końca jest świetny - choć sama stosuję rzadko to moja mama używa wyłącznie jego i można rzec cod zięń unoszę się w oparach Angela - i kompletnie nie wiem która i jaka jego faza ma trącić trupkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba wcześniej polegnę do łoża bez kagańca i bicza ![]() Cytat:
![]() ![]() I Elvis ![]() (ostatnio słyszałam tekst, że "czego facet nie dor*cha, to brodą dodrapie" ![]() wierz mi na słowo - sama ją ze zdziwieniem obniuchiwałam ![]() Cytat:
![]() A jak już moje durne serduszko zacznie się rwać do chłopa... ech, już po mnie ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
polowanie zakończone sukcesem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A propos lekarzy, byłam u swojego - no jednak pięknie, dostałam ksionszeczke, ważonko, ciśnienie, szmery bajery i pigułeczki a dochtór zabił mnie dwukrotnym pytaniem czy chcę zwolnienie. No ba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale kurde jakie to nieekologiczne jest! niby światowy problem z odpadami jest,a tu prosze ile szajsu sie produkuje i po co? zeby po 2 latach wywalic? no nie moge ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja sobie moge odpuścic...ale szlag mnie trafia ze za 3/4 pensji kupuję cois co po miesiącu wygląda jakby było ze złomu ![]() co do książki..stwierdzam ze sie cofnęłam intelektualnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja chyba kojarze nutę ową...taka słodko-fizjologiczna...nie wiem jak to określić dokładnie ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- co ja to chciałam...acha- co do Korpiklaani- czy słuchając ich nie macie dziwnego uczucia ze tak sie gra na fińskich weselach? ![]()
![]() |
#1278 |
Nindżopesz
|
Ja tam nie wiem ale stawiam na taki kwaśno-stęchły zapach. Bo czasami Angel nie chce być słodziutki tylko właśnie skwasza się na skórze i przypomina mi gnijące badyle. Dlatego mnie wkurzył, za to wersja likierowa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do lekarza oj gópia ty, gópia ty - no ale skoro taki nowoczesny to zapyta na pewno - fajny, mniemam ful wypas - grunt ze nic porozumienia nawiązana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: to w takim razie ja chce na fińskie wesele ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Polly rzut atomków jest
![]()
![]() |
#1282 |
grozi wypollizowaniem
|
dzięki za info ![]() ale juz wyhaczyłam kilka, a w sumie to nie potzrebuję..tylko tak na wszelki wypadek chciałam ![]()
#1283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty mnie dzisiaj przeklniesz ale mam dobry humor - a tyle razy chciałaś tak się czuć to teraz źle ![]() ja mam skojarzenia z weselichami ichnimi ![]() Cytat:
no właśnie kwaśnego to nie odnotowałam nigdy słodkie coś tam no jest ale fajne toto - paczula mnie rozbraja po prostu działa erogennie czyli wychodzi na to że mnie się TA nuta podoba ![]() kto chce wybrac mi kolor farby do włosów ? wiem, w obliczu poważnych problemów walnęłam jak łysy warkoczami i narażam się, ale mam dziś dzień lenia i postanowienie że dziś dzień przyjemnosci - jak sie okazuje wybór odcienia też jest zagwozdką Miciel - z kotem i bez kota fajny pan |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Nindżopesz
|
Durna bździągwa znaczy
![]() Muszę się podzielić swą zakupową frustracją choćby nikt mnie nie czytał! Chciałam nową torbę, zaszyłam starą i teraz se myśle po grzyba mi nowa, gdzie się będę lansować, a za rok to kto wie dokąd zawędruje mój gust. Chciałam szeroki brązowy pas na talię, znalazłam taki, ale znowu - po grzyba jak za moment nie będzie żadnej talii. Chciałam tunikę w łączkę, też wynalazłam ale rękaw 3/4 czyli letnio i rozmiar za wielki to bez sensu. I tak o, weź coś kup oprócz nosidełka, phi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
grozi wypollizowaniem
|
dobra- to znowu ja
![]() rozpakowałam zmywarkę-a ona w środku cała mokra ![]() ![]() ![]()
#1287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz stare działające sprzęty nie wywalaj, ucz się na moich błędach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wracam do grzybów ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-15 o 20:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja chciałam sobie kupic cieniutki paseczek z jednym rzędem ćwieków...i nie ma nigdzie takich
![]()
#1289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
grozi wypollizowaniem
|
flo-ja własnie staraam sie nie wymieniac..ale kuchenke musialam bo była nieszczelna i gaz sie ulatniał..w sumie miała ponad 20 lat juz, ale pnie było zadnego problemu z zarysowaniem..mozna było czyścic cifem, nic sie nie odbarwiało i czuc było solidność...a tu jak wysunęłam dolną szufladę to zaczęłam rżeć ze śmiechu..szkoda ze z tektury nie zrobili
![]() ![]() ale powiedzcie-jak mi sie nalało do środka szyby piekarnikowej to mam to rozebrać i se umyc czy reklamować-bo nie wiem? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.