Scent Bar XVIII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 18:53   #1261
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVIII

joł

melduję że wróciłam ze szpitala - cała lecz w stanie pogorszonym - na razie macham i nadrabiam bar pomalućku bo sił nie mam na nic - regeneruję się i nacieszam "wyjściem na wolność", a w ramach nagrody pocieszenia buszuje po farbach do włosów - niestety bez ososbistej stylistki w postaci skarbiątka błąkam sie po omacku

zdrówka chorym życzę - mamy jakiegoś katarowo gardłowego wirusa krążacego - wszsyscy kiachają i mają zatkane "dziurki" ora zpłonące gardła ( głęboko )

grzane piwo z miodem razy 3 naprawdę pomaga
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:56   #1262
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Maja nie daj się choróbsku.

Korpiklaani jest chyba popularniejsze w naszym kraju, słyszałam o nich wcześniej, a o Finntrollu dopiero od Ciebie Trzeba rozpropagować to przyjadą Fanklub załóż
ha! przyniosłam kaganiec oświaty
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ktoś się w Elvisa zmienia

a Elvis faaajny był... za młodu
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
chyba że się zagnieździ czy tam otorbieli w jakimś nieciekawym miejscu człowieka, np. w mózgu albo oku (tak przeczytałam i od tego czasu boję się glist )
to się bedziem u Dr House'a leczyć
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dało się wyczuć? Serio? Przecież nie dodałem zwyczajowego "aż miło popatrzeć"

ale ja Cię za dobrze znam...
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam doświadczeń z macaniem długowłosych Finów
ja też nie
dobrze, że w Korpiklaani nie ma żadnego łądnego, bo już bym po ścianach latała
(nawet mi pasuje termin koncertu: przed PMS, więc będę w dobrym humorze, a po czasie owulki,więc nie będę się po pijaku na chłopów na sali rzucać)
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
I tak Cię lubię...
ale na niej pachnie jak skrzyżowanie mydła z proszkiem do prania - serio tez się bałam do niej zbliżać, ale byłam mile zaskoczona
Cytat:
No tak. Zakochałabyś się. To straszne!
Dobrze, ze teraz jestes tylko napalona. To zdecydowanie normalniejsze.
nom
i łatwiejsze do zniesienia niż popłakiwanie nocami z tęsknoty przez całe miesiące za takim czy innym nieczułym dupkiem
Cytat:
Ja Finntrolli poznałam dzięki Sałacie. Ale IMHO Korpiklaani lepsze.
dla mnie oba dobre
choć Finttroll ociupinkę lepszy - za bardziej zróżnicowany repertuar (przy każdej zmianie składu zmieniał się nieco styl muzyki, przez co ciekawie się ich słucha)
Cytat:
Ja też nie i jestem z tego powodu niepocieszona.

Internet mi znowu siada!
Pieprzone przeciążenie na centrali, miną wieki zanim tepsa ruszy tyłki i rozbudują centralę
Ale zadzwoniłam na infolinię i na jakiego kumatego gościa trafiłam! Normalnie dało radę złapać synchro tylko dzięki zmianie ustawień konfiguracji modemu. Jutro normalnie wyślę mu z roboty maila z podziękowaniem (jeśli jest z naszej firmy, bo jak z zewnętrznej, to lipa)
(a musze walczyć o tego neta, póki w tej robocie jestem i mam dojście do ludzi i procedur, bo jakby mnie wywalili, to będzie lipaa... bo jak tu roboty szukać bez sieciuni)

Zaraz idę się kąpać i pójdę spać, bo mnie zimno bierze, szit

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-09-15 o 18:59
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:59   #1263
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja tez normalnie idę zaraz spać

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:07   #1264
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć!

Jak mi się dzisiaj Wizaż na tym kompie wiesza, brak słów...
Nic, tylko się przywitam i lecę dalej...

Jeszcze tylko tyle:

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jak porucznik fajny to też mogłabym być pod
No ja właśnie wolę być nad...

Gryx, jest jeszcze Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie, ale tam też tylko 5-letnie. Kto wie, jak mnie na SO nie wezmą, to tam polecę...

Rachel, zdrowiej

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2010-09-15 o 19:08
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:09   #1265
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Rachel, zdrowiej
dzięks - ja już apogeum mam za soba - zdrowieję już jestem coraz mniej pociągająca
Stary 2010-09-15, 19:18   #1266
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dzięks - ja już apogeum mam za soba - zdrowieję już jestem coraz mniej pociągająca
Stary 2010-09-15, 19:21   #1267
Polly_
grozi wypollizowaniem

laski help!
czym mozna wycyścic cholerną kuchenkę inox-bo mnie juz krew chce zalać

kupiłam jakis zel, ale gówno to czysci...po wyczyszczeniu wygląda dokładnie tak samo jak przed ....

w dodatku porysowałam sobie całą płytę z nierdzewki czyściłam kuchenkę i przez pomyłkę wzięłam do ręki szmatkę którą chwile wcześniej szorowałam palniki Cifem.... pewnie nie da sie z tym juz nic zrobic?

co za dzien kurde

a propos-czy wy tez macie wrazenie ze te dzisiejsze sprzety to straszne dziadostwo jest? przeciez ta moja nowa kuchenka to strasznie lichutka jest w porównaniu do tej starej..niby ładnie wygląda,ale jak sie przyjrzec z bliska to rozpacz z nędzą, sam plastik obity jakąś cienką blaszką i normalnie ledwo sie to kupy trzyma...ja nie wiem czy to z 5 lat wytrzyma..serio..a tyle kasy kosztowało draństwo ..nie wiem czy tak teraz wszystko produkują czy ja kupuję taki badziew po prostu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 19:31   #1268
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
laski help!

kupiłam jakis zel, ale gówno to czysci...po wyczyszczeniu wygląda dokładnie tak samo jak przed ....

w dodatku porysowałam sobie całą płytę z nierdzewki czyściłam kuchenkę i przez pomyłkę wzięłam do ręki szmatkę którą chwile wcześniej szorowałam palniki Cifem.... pewnie nie da sie z tym juz nic zrobic?

co za dzien kurde

a propos-czy wy tez macie wrazenie ze te dzisiejsze sprzety to straszne dziadostwo jest? przeciez ta moja nowa kuchenka to strasznie lichutka jest w porównaniu do tej starej..niby ładnie wygląda,ale jak sie przyjrzec z bliska to rozpacz z nędzą, sam plastik obity jakąś cienką blaszką i normalnie ledwo sie to kupy trzyma...ja nie wiem czy to z 5 lat wytrzyma..serio..a tyle kasy kosztowało draństwo ..nie wiem czy tak teraz wszystko produkują czy ja kupuję taki badziew po prostu
gdzieś czytałam,że teraz produkują coraz gorsze jakościowo sprzęty,żeby ludzie częściej musieli je wymieniać Kiedyś normą bylo,że np lodówkę czy pralkę używało się latami bez większych awarii.A teraz to malo prawdopodobne.
Ja mam zabudowaną kuchenkę,ale już moja płyta ceramiczna po pół roku uzywania miała plamy,których nie da się wyczyścić

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:36   #1269
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
laski help!

co za dzien kurde

no nie pomoge - ale mama ma amicę i solidne draństwo - ale jeśli wszystko takie kruche - zgadzam sie że teraz jest mnóstwo szajsu produkuja tanio i tanio, a sprzedają drogo - nawet cukru już jest mniej w cukrze - to ja nie wiem co to będzie bo ja jestem jeszcze przed kupowaniem kuchni i strach się bać

wiem że jak lakier w samochodzie porysujesz to są takie pisaki do tuszowania uszkodzeń ale jak jest z płytą to nie wiem - nie mam doświadczeń

w razie czego porysuj całą że niby taki trend sorki ale nie umiałąm, wiem że to powazna strata

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-09-15 o 19:41
Stary 2010-09-15, 19:43   #1270
Florens
Zakorzenienie

Polly w dzisiejszych czasach sprzęta wszelakie mają działac li i wyłącznie tyle ile trwa ich okres gwarancyjny, wg producenta i dla jego dobra, później należy nabyc nowy
Z łezką w oku wspominam moją starą zmywarkę, a tę nową to bym najchętniej przez okno wyrzuciła
Tyczy się to też samochodów wiem, bo małż się zna

Cześc Rejcz, i zdrówka życzę

idę na polowanie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:46   #1271
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
o, jezd Sabbath sie steskniłam

btw, a gdzież jest Sałać gładkostopa?
Witaj Miciel.

Sałać miała się ze mną zobaczyć we wtorek, ale nie przyszła, nie wiem dlaczego...
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
e, to som oudy suszone, to nic dziwnego, że skojarzają inaczej
Ale jak suszone? Ty na mokro wolisz? jakie to są oudy mokre?
Cytat:
joł

melduję że wróciłam ze szpitala - cała lecz w stanie pogorszonym - na razie macham i nadrabiam bar pomalućku bo sił nie mam na nic - regeneruję się i nacieszam "wyjściem na wolność", a w ramach nagrody pocieszenia buszuje po farbach do włosów - niestety bez ososbistej stylistki w postaci skarbiątka błąkam sie po omacku

zdrówka chorym życzę - mamy jakiegoś katarowo gardłowego wirusa krążacego - wszsyscy kiachają i mają zatkane "dziurki" ora zpłonące gardła ( głęboko )

grzane piwo z miodem razy 3 naprawdę pomaga
Pewnie, ze pomaga. A Płonący absynt w ilościach nierozsądnie wielkich pomaga jeszcze bardziej.

Zdrowiej Rachell - mnie juz prawie się udało.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ha! przyniosłam kaganiec oświaty
Dziś będzie sado - maso?

Cytat:
dobrze, że w Korpiklaani nie ma żadnego łądnego, bo już bym po ścianach latała
(nawet mi pasuje termin koncertu: przed PMS, więc będę w dobrym humorze, a po czasie owulki,więc nie będę się po pijaku na chłopów na sali rzucać)
Na koncert każdy termin dobry.

Jonne obleci. Estetycznie.
Sympatyczny (z Twojej bajki) jest Heri, wokal z Tyra.

Cytat:
ale na niej pachnie jak skrzyżowanie mydła z proszkiem do prania - serio tez się bałam do niej zbliżać, ale byłam mile zaskoczona
No wierzę. Mydło z proszkiem to cut mniut i orzeszki w porównaniu...
Cytat:
nom
i łatwiejsze do zniesienia niż popłakiwanie nocami z tęsknoty przez całe miesiące za takim czy innym nieczułym dupkiem
Popłakiwanie nie jest herskie. W przypadku napalenia można sobie nocami zwalić... co tam się ma do zwalenia i zasnąć z poczuciem dobrze wykonanego samogwałtu.
Cytat:
dla mnie oba dobre
choć Finttroll ociupinkę lepszy - za bardziej zróżnicowany repertuar (przy każdej zmianie składu zmieniał się nieco styl muzyki, przez co ciekawie się ich słucha)

Des gustibus... Polemizować nie będę, bo najwazniejsze jest, że obie kapele fajne.
Cytat:
laski help!

co za dzien kurde
Polly, może ty odpuść sobie, co?
Poczytaj książkę. Najwyżej będzie niefajna... Wyluzuj się, walnij drinka, najwyżej będzie niedobry... Połóż na kanapie, najwyżej spręzyna dźgnie Cię w zadek...

Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 19:54   #1272
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ale jak suszone? Ty na mokro wolisz? jakie to są oudy mokre?
nay, nay, tuste i luckie

ciasta? prosz ciasta z łysawszych: rac: szatan z działu IT i 2: zdjęcie z mojej lodówki
wersja bez kota tu

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 20:00   #1273
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrowiej Rachell - mnie juz prawie się udało.
dziękuję - i gratulejszyn - już znów mam power do walki

a propos zapachów - co to jest ta trupia nutka w Angelu ? jak babcie drybcie nie wiem jaka to nutka - dla mnie od początku do końca jest świetny - choć sama stosuję rzadko to moja mama używa wyłącznie jego i można rzec cod zięń unoszę się w oparach Angela - i kompletnie nie wiem która i jaka jego faza ma trącić trupkiem bo jeśli ta nuta jest to o zgrozo wychodziłoby na to że mnie się ona podoba - do czego podobna jest owa "nuta" ?
Stary 2010-09-15, 20:02   #1274
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam,że teraz produkują coraz gorsze jakościowo sprzęty,żeby ludzie częściej musieli je wymieniać Kiedyś normą bylo,że np lodówkę czy pralkę używało się latami bez większych awarii.A teraz to malo prawdopodobne.
Ja mam zabudowaną kuchenkę,ale już moja płyta ceramiczna po pół roku uzywania miała plamy,których nie da się wyczyścić
z samochodami tyż tak robią
Cytat:
Dziś będzie sado - maso?
chyba wcześniej polegnę do łoża
bez kagańca i bicza
Cytat:
Jonne obleci. Estetycznie.
Sympatyczny (z Twojej bajki) jest Heri, wokal z Tyra.
tyn z tom brodom? fuuj w mojej bajce som ino elfy.
I Elvis
(ostatnio słyszałam tekst, że "czego facet nie dor*cha, to brodą dodrapie")
Cytat:
No wierzę. Mydło z proszkiem to cut mniut i orzeszki w porównaniu...
wierz mi na słowo - sama ją ze zdziwieniem obniuchiwałam
Cytat:
Popłakiwanie nie jest herskie. W przypadku napalenia można sobie nocami zwalić... co tam się ma do zwalenia i zasnąć z poczuciem dobrze wykonanego samogwałtu.
o właśnie
A jak już moje durne serduszko zacznie się rwać do chłopa... ech, już po mnie będę zdychać, tysknić, dołowac się latami, brr... byle od tego wszystkiego jak najdalej
Cytat:
Des gustibus... Polemizować nie będę, bo najwazniejsze jest, że obie kapele fajne.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-09-15 o 20:14
Stary 2010-09-15, 20:03   #1275
Florens
Zakorzenienie

polowanie zakończone sukcesem

28.05.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 20:04   #1276
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
joł

Biedne biedactwo Ale wypuścili Cię na stałe, zostajesz na rekonwalescencję w Barze?

A propos lekarzy, byłam u swojego - no jednak pięknie, dostałam ksionszeczke, ważonko, ciśnienie, szmery bajery i pigułeczki a dochtór zabił mnie dwukrotnym pytaniem czy chcę zwolnienie. No ba Ale powiedziałam brawurowo, że nie, że trzeba trochę popracować i teraz będę se obgryzać z nerwów pazury, że już nigdy nie zapyta Tak więc chyba czas uświadomić kier żeby w razie czego nie było... Stres jak przed maturą

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 20:12   #1277
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Polly w dzisiejszych czasach sprzęta wszelakie mają działac li i wyłącznie tyle ile trwa ich okres gwarancyjny, wg producenta i dla jego dobra, później należy nabyc nowy
Z łezką w oku wspominam moją starą zmywarkę, a tę nową to bym najchętniej przez okno wyrzuciła
Tyczy się to też samochodów wiem, bo małż się zna

Cześc Rejcz, i zdrówka życzę

idę na polowanie

no ale kurde jakie to nieekologiczne jest! niby światowy problem z odpadami jest,a tu prosze ile szajsu sie produkuje i po co? zeby po 2 latach wywalic? no nie moge , ja od pralki czy lodówki wymagam zeby z 10 lat pochodziła..przez następne 10 lat moze lekko szwankować, ale ma sie dac uzywac , normalnie strach wymieniac stare sprzęty .

Cytat:
Witaj Miciel.

Polly, może ty odpuść sobie, co?
Poczytaj książkę. Najwyżej będzie niefajna... Wyluzuj się, walnij drinka, najwyżej będzie niedobry... Połóż na kanapie, najwyżej spręzyna dźgnie Cię w zadek...

ja sobie moge odpuścic...ale szlag mnie trafia ze za 3/4 pensji kupuję cois co po miesiącu wygląda jakby było ze złomu no czuje sie rypana jednym słowem...

co do książki..stwierdzam ze sie cofnęłam intelektualnie ..czytam tych władców chaosu i jest to dla mnie dosyc ciezka lektura..normalnie jak opracowanie naukowe jakies , tyle ze napisane stylem do przesady kwiecistym w niektórych momentach...normalnie sie gubię

Cytat:
dziękuję - i gratulejszyn - już znów mam power do walki

a propos zapachów - co to jest ta trupia nutka w Angelu ? jak babcie drybcie nie wiem jaka to nutka - dla mnie od początku do końca jest świetny - choć sama stosuję rzadko to moja mama używa wyłącznie jego i można rzec cod zięń unoszę się w oparach Angela - i kompletnie nie wiem która i jaka jego faza ma trącić trupkiem bo jeśli ta nuta jest to o zgrozo wychodziłoby na to że mnie się ona podoba - do czego podobna jest owa "nuta" ?

ja chyba kojarze nutę ową...taka słodko-fizjologiczna...nie wiem jak to określić dokładnie

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

co ja to chciałam...acha-
co do Korpiklaani- czy słuchając ich nie macie dziwnego uczucia ze tak sie gra na fińskich weselach?
Stary 2010-09-15, 20:13   #1278
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a propos zapachów - co to jest ta trupia nutka w Angelu ?
Ja tam nie wiem ale stawiam na taki kwaśno-stęchły zapach. Bo czasami Angel nie chce być słodziutki tylko właśnie skwasza się na skórze i przypomina mi gnijące badyle. Dlatego mnie wkurzył, za to wersja likierowa...

Stary 2010-09-15, 20:14   #1279
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Biedne biedactwo Ale wypuścili Cię na stałe, zostajesz na rekonwalescencję w Barze?

A propos lekarzy, byłam u swojego - no jednak pięknie, dostałam ksionszeczke, ważonko, ciśnienie, szmery bajery i pigułeczki a dochtór zabił mnie dwukrotnym pytaniem czy chcę zwolnienie. No ba Ale powiedziałam brawurowo, że nie, że trzeba trochę popracować i teraz będę se obgryzać z nerwów pazury, że już nigdy nie zapyta Tak więc chyba czas uświadomić kier żeby w razie czego nie było... Stres jak przed maturą
zostaję nigdzie się nie wybieram - musieliby mnie siłą wywieźć

a co do lekarza oj gópia ty, gópia ty - no ale skoro taki nowoczesny to zapyta na pewno - fajny, mniemam ful wypas - grunt ze nic porozumienia nawiązana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 20:14   #1280
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

co do Korpiklaani- czy słuchając ich nie macie dziwnego uczucia ze tak sie gra na fińskich weselach?
a na polskich to inaczej? "Vodka! Vodka!"

edit: to w takim razie ja chce na fińskie wesele

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-09-15 o 20:22
Stary 2010-09-15, 20:15   #1281
Florens
Zakorzenienie

Polly rzut atomków jest

28.05.2010
Stary 2010-09-15, 20:21   #1282
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Polly rzut atomków jest

dzięki za info ,
ale juz wyhaczyłam kilka, a w sumie to nie potzrebuję..tylko tak na wszelki wypadek chciałam
Stary 2010-09-15, 20:23   #1283
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie moge odpuścic...ale szlag mnie trafia ze za 3/4 pensji kupuję cois co po miesiącu wygląda jakby było ze złomu no czuje sie rypana jednym słowem...

ja chyba kojarze nutę ową...taka słodko-fizjologiczna...nie wiem jak to określić dokładnie

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

ty mnie dzisiaj przeklniesz ale mam dobry humor -

a tyle razy chciałaś tak się czuć to teraz źle

ja mam skojarzenia z weselichami ichnimi

Cytat:
Ja tam nie wiem ale stawiam na taki kwaśno-stęchły zapach. Bo czasami Angel nie chce być słodziutki tylko właśnie skwasza się na skórze i przypomina mi gnijące badyle. Dlatego mnie wkurzył, za to wersja likierowa...

no właśnie kwaśnego to nie odnotowałam nigdy
słodkie coś tam no jest ale fajne toto - paczula mnie rozbraja po prostu działa erogennie

czyli wychodzi na to że mnie się TA nuta podoba

kto chce wybrac mi kolor farby do włosów ? wiem, w obliczu poważnych problemów walnęłam jak łysy warkoczami i narażam się, ale mam dziś dzień lenia i postanowienie że dziś dzień przyjemnosci - jak sie okazuje wybór odcienia też jest zagwozdką

Miciel - z kotem i bez kota fajny pan
Stary 2010-09-15, 20:25   #1284
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a co do lekarza oj gópia ty, gópia ty
Durna bździągwa znaczy A na poważnie trzeba robotę wyczyścić, kier nastawić psychicznie i takie tam.

Muszę się podzielić swą zakupową frustracją choćby nikt mnie nie czytał! Chciałam nową torbę, zaszyłam starą i teraz se myśle po grzyba mi nowa, gdzie się będę lansować, a za rok to kto wie dokąd zawędruje mój gust. Chciałam szeroki brązowy pas na talię, znalazłam taki, ale znowu - po grzyba jak za moment nie będzie żadnej talii. Chciałam tunikę w łączkę, też wynalazłam ale rękaw 3/4 czyli letnio i rozmiar za wielki to bez sensu. I tak o, weź coś kup oprócz nosidełka, phi.

Stary 2010-09-15, 20:30   #1285
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Durna bździągwa znaczy A na poważnie trzeba robotę wyczyścić, kier nastawić psychicznie i takie tam.

Muszę się podzielić swą zakupową frustracją choćby nikt mnie nie czytał! Chciałam nową torbę, zaszyłam starą i teraz se myśle po grzyba mi nowa, gdzie się będę lansować, a za rok to kto wie dokąd zawędruje mój gust. Chciałam szeroki brązowy pas na talię, znalazłam taki, ale znowu - po grzyba jak za moment nie będzie żadnej talii. Chciałam tunikę w łączkę, też wynalazłam ale rękaw 3/4 czyli letnio i rozmiar za wielki to bez sensu. I tak o, weź coś kup oprócz nosidełka, phi.
rada sprawdzona - nie myśl brzuchem tylko sercem i kupuj co Ci się podoba - bo jak ci się podobało znaczy ze założysz i chodzić będziesz - otwierasz szafę pewnego dnia i jest jak znalazł - torby przydają się zawsze

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-09-15 o 20:31
Stary 2010-09-15, 20:31   #1286
Polly_
grozi wypollizowaniem

dobra- to znowu ja

rozpakowałam zmywarkę-a ona w środku cała mokra czy to tak ma ****a byc?
Stary 2010-09-15, 20:36   #1287
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
no ale kurde jakie to nieekologiczne jest! niby światowy problem z odpadami jest,a tu prosze ile szajsu sie produkuje i po co? zeby po 2 latach wywalic? no nie moge , ja od pralki czy lodówki wymagam zeby z 10 lat pochodziła..przez następne 10 lat moze lekko szwankować, ale ma sie dac uzywac , normalnie strach wymieniac stare sprzęty .

bo jesteś rypana, nie Ty jedna, ekologia tak w reklamach i nalepkach klasa A itp. reszta to biznes
Masz stare działające sprzęty nie wywalaj, ucz się na moich błędach, malakser też do mam, nowy, drogi był i nie nadaje się do niczego, a po roku wygląda jak stary po 10 latach użytkowania, czajnik elektr. też. Dobrze, że pralki nie wymieniłam i ekspresu do kawy i paru innych

Cytat:
dzięki za info ,
ale juz wyhaczyłam kilka, a w sumie to nie potzrebuję..tylko tak na wszelki wypadek chciałam
prosz ja się załapałam, tak na wszelki też

wracam do grzybów

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-09-15 o 20:38
Stary 2010-09-15, 20:39   #1288
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja chciałam sobie kupic cieniutki paseczek z jednym rzędem ćwieków...i nie ma nigdzie takich
Stary 2010-09-15, 20:41   #1289
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dobra- to znowu ja

rozpakowałam zmywarkę-a ona w środku cała mokra czy to tak ma ****a byc?
pierwsze mycie gratis ?
Stary 2010-09-15, 20:44   #1290
Polly_
grozi wypollizowaniem

flo-ja własnie staraam sie nie wymieniac..ale kuchenke musialam bo była nieszczelna i gaz sie ulatniał..w sumie miała ponad 20 lat juz, ale pnie było zadnego problemu z zarysowaniem..mozna było czyścic cifem, nic sie nie odbarwiało i czuc było solidność...a tu jak wysunęłam dolną szufladę to zaczęłam rżeć ze śmiechu..szkoda ze z tektury nie zrobili , wszystko jakies cienkie, wszystko lata, cześci nie spasowane do siebie , a tak to wszystko pomyslane ze tylko brud ma gdzie włazić....jestem zła...to sie pozaliłam

ale powiedzcie-jak mi sie nalało do środka szyby piekarnikowej to mam to rozebrać i se umyc czy reklamować-bo nie wiem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości