|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
nie obawiajcie sie kolezanki ale ja jako chyba jedyny facet na tym forum i jako gentelmen a za takiego sie uwazam BEDE WAS BRONIL
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji, że nad ranem, już po wschodzie słońca, gdy jest jasno, ktoś obcy wciąga dziewczynę do samochodu i nikt tego nie zauważa :/
Tam jest ruchliwa ulica, skrzyżowanie, osiedle... no w głowie mi się to nie mieści. Chyba, że wszystko rozegrało się w innym miejscu lub, że Iwona sama wsiadła do auta... albo mogło też być zupełnie inaczej... ech
|
|
|
|
#3753 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i z tego co bylo to rutkowski mial swoje zrodlo a policja swoje wiec niezaleznie. ale fakt ciezko to pojac bo sam nie wyobrazam sobie no ale ludzie sa rozni
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Janusz napiał w odpowiedziach na nasze pytania , że Adrii rodziców nie było ( konsultował się z mamą Iwony i nam odpowiadał) więc można przyjąć, ze tak było. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:05 |
|
|
|
|
#3755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz jakby nie było Ci ludzie znają te tereny nadmorskie bardzo dobrze, w końcu pewnie nie raz przechadzali się tamtędy i zdecydowanie mogli znac tą drogę jak przysłowiową "swoją kieszeń" apropo tych całych nadajnikach to jestem zupełnie zielona, więc nie będę dyskutowac, ale chyba mogą z jakąś tam dokładnością to sprawdzic
Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-15 o 20:10 |
|
|
|
|
#3756 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3758 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
wlasnie i dlatego to mi tak smierdzi.dlatego zrobilem te analize bo zaczelo mi cos swiecic po odpowiedziach pana janusza. czasami nie mozna tylko czytac co jest napisane ale tez trzeba czytac miedzy wierszami zreszta wy kobiety wiecie to najlepiej bo facet raczej rzadko czyta miedzy wierszami a tego byscie chcialy hehe |
||
|
|
|
#3759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3760 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje kolezanko za info bo tego nie widzialem ale kurde wkurza mnie ten rutek bo po choinke gada ze sprawca zabojstwa skoro ciala niema? uprowadzenie to co innego a co innego zabojstwo. niema swiadka zabojstwa tylko jest swiadek uprowadzenia. szuka ciala a nie wiadomo czy zabojstwo bylo skoro szuka sprawcy. niewiem czy mu sie juz od tej slawy nie pomieszalo w glowie. sorka co niektorzy wielbiciele rutkowskiego ale ja nie wierze uslugodawca za pieniadze. |
|
|
|
|
#3761 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten taksówkarz co wióżł Adrię by coś mógł wiedzieć i mam nadzieję, że go przesłuchali. I dokładnie ( też pisałam o tym parę stron wcześniej) z tymi kluczami na balkonie zgadzam się z Robertem. Adria ok 4 była na dworze ( słyszał ją Piotr-ojczym Iwonki) więc nie mogła poczekać te ok 30 min na Iwonę? |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do esemesow to mozna je odczytac i napewno policja je odczytala bo je4sli nie mogli od iwonki to napewno od adrii bo jest skrzynka wychodzaca i przychodzaca a jak jest podejrzenie zagrozenia zycia to operator udostepnia cala informacje z telefonu o okreslonym numerze.wracajac do rutka z filmiku to wierzcie mi ale zal mi jego... nagle taki bojazliwy sie stal pan straznik texasu..... byl temat iwonki w wywiadzie i ile wzial za sprawe i miedzy innymi przechwalal sie jak pewna klientke cycata bzykal w hotelu. masakra jaki brak taktu w temacie i czasie i on ma byc kompetentny czy tez gentelmen opowiadajac o bzykaniu prowadzac sprawe uprowadzenia nastolatki? haftowac mi sie chce na widok pana w bmw. jednak przyslowie" wrzuc granat do BMW a bedziesz mial salatke z burakow" jest jak najbardziej trafne |
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zadnej rewolucji nie ma...;/
nie odzywam sie poki co, bo ciagle pracuje i nie mam czasu nawet porzadnie zjesc
|
#3765 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
wlasnie kolezanko Karo brawo brawo to jest sens tego co napisalem w analizie i jeszcze kolezanka burgund na to wpadla ruszac dupe i wyjsc kolezance na przeciw to jest to. widac ze sa tu jesazcze osoby co czytaja,mysla i wyciagaja wnioski---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
rozumiemy kolezanko ale wez sobie zrob przerwe na goracy kubek chociaz dyskusja trwa i zapraszamy do udzialu w razie mozliwosci![]() |
||
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a powiedz, skoro Wam sie w rodzinie taka ciężka historia przydarzyła to może masz jakies zlote rady, co jeszcze by mozna tu w sprawie Iwonki zrobic a może nie zrobiono...
|
|
#3767 |
|
BAN stały
|
aprop smsów
Iwona pisała smsa do jakiegoś chłopaka, żeby do niej oddzwonił. Czy znacie jakieś szczegóły czy to plotka? To by wskazywało na jakąś desperację i dużą chęć rozmowy/ spotkania z kimś znajomym. I to ten ktoś mógł podjechać autem pod jej dom. |
|
|
|
#3768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3769 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
witam kolezanke tak faktycznie mialem podobna sytuacje z ta roznica ze byly pewne roznice czasowe i technine. moj szwagier mial wlaczony telefon wiec byl non stop namierzany, byly wystwaione patrole ale je widzac znikal z pola widzenia i wtedy moj tato dal sygnal ze mamy jechac i odcinek 100 km pokonalismy w 25 min 240km/h wlacznie z myciem szyb bo byla zima zeszlego roku. nie bylo w to zamieszanych juz od samego poczatku osob trzecich. gnalismy lewym pasem non stop bo podczas jednego polaczenia bylo slychac charczenie a to byl zly znak. pozatym od poczatku byl znany powod tej decyzji a u iwonki poki co brak motywu wiec ciezko znalesc zloty srodek wierzcie mi ze policja posiada OGROMNE srodki aby moc dzialac od technicznych po operacyjne.---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
a skad kolezanki macie te info bo ja mimo przejrzenia forum i dziesiatek stron nie natrafilem na to byc moze to co mowi rutek ze znajomym to w polaczeniu z waszymi zdaniami tworzy calosc? bo logiczne to jest jak choinka i dlatego ta bariera czasowa mi nie pasowala.
|
||
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze jedno, wg tej analizy https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty Iwona doszła do "Chilly Willy" o ok 20 min później niż powinna według wyliczenia googlowskiej mapy itp.,więc może faktycznie esemesowała z kimś znajomym,umówiła się,ten ktoś miał przyjechać do niej-do Sopotu ale się spóźniał,bateria padła,więc ruszyła w kierunku domu...ale ten ktoś może Ją jednak zgarnął ale spod domu -czyli z Czarnego Dworu,czekał w miejscu w którym według logiki powinna wyjść z parku Regana...
|
|
#3771 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a moze mi koelzanka skad te zrodlo? bo chce cos zobaczyc. ciezko mi stwierdzic bo nieznam sopotu i niewiem gdzie to wejscie z ktorego esemesowala ale logiczne to co piszesz. poprostu zatrzymala sie i esemesowala bo w trakcie krokow ciezko esemesowac i stad ta roznica czasowa. |
|
|
|
|
#3772 |
|
Raczkowanie
|
Kolego robson1979 - pisałeś wyżej że jesteś chyba jedynym facetem na forum
przypominam o sobie - a może w tym wieku to już dziadek ? eeeeee chyba nie - Przyjemnie się was czyta - oby tak dalej , jesteście niesamowici .
|
|
|
|
#3773 |
|
BAN stały
|
z tymze gdy bateria padla byla jeszcze w jelitkowie tak? czyli juz w gdansku? bo jesli tak to sensownie jest czekac pod domem a nie po srodku drogi. wytlumaczcie mi to kolezanki bo niewiem czy jelitkowo to dzielnica gdanska czy sopotu czy odrebna miejscowosc
|
|
|
|
#3774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3775 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
czy pan Janusz to ten pan janusz? jesli tak to niezmiernie mi milo pana tutaj zobaczyc. staramy sie jak kmozemy mimo ze jestem z daleka od centrum wydarzen ale laczy mnie podobne przezycie i niemialbym sie serca nie zaangazowac zreszta jak i dziewczyny tutaj obecne. no czulem sie troche dziwnie w towarzystwie tych mlodych dziewczyn ale sprzyja nam wspolny cel i sa bardzo ale to bardzo z rozjasnionymi umyslami ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
EDIT: co do alibi Adrii, bo widzę że o tym rozmawialiście na poprzedniej stronie... to pan Janusz potwierdził, że ma alibi. Edytowane przez rilla900 Czas edycji: 2010-09-15 o 21:49 |
|
|
|
|
#3777 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak tak wiem ze pan janusz potwierdzil gdyz jak wspomnialem wyzej opieram sie na jego odpowiedziach gdyz jest najbardziej poza rodzina iwonki osoba kompetentna co nie znaczy ze nie postwiam przy adrii znaku zapytania. poprostu jesli mowila ze spala to dla mnie zadne alibii bo to musi druga osoba potwierdzic wiec kto jej to alibii dal. zreszta ciekawie temat zaczela kolezanka burgund i wlasnie analizuje od nowa ale juz nie slowem pisany gdyz niechce bal;agany w faktach i informacjach robic. powiem tak smierdzi mi to na maxa i czas mi niegra i wiecie co? wkurza mnie to na maxa bo nie lubie jak nieznam odpowiedzi ale dobrze dlaczego? bo robson zawsze dąrzy do odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- a co powiecie na to bo kolezanka burgund mnie wprowadzila na jedna kwestie: niegra mi 20 min okolo. wiec iwonka wychodzi z dyskoteki i przechodzi na druga strone bo chce z kims pogadac i esemesuje z jakims chlopakiem niewiem o czym bo tresci nie znamy ale podobno i umawia sie z nim w sopocie. czeka 15 min i go niema wiec postanawia isc sama i tu jej sie tel po czasie rozladowuje. chlopak dojezdza w umowione miejsce ale jej niema . dzwoni do iwonki ale tel padl wiec dzwoni do adrii bo wie ze z nia byla a ta mowi ze z nia gadala jakis czas temu in dzie ta a tą droga wiec chlopak wie ze zlapie ja szybciej pod domem anizeli gdzies na trasie wiec czeka. no i pojawia sie i konca nie znamy..... a moze adria tak naprawde o tej 4 nie rozmawiala z iwonka tylko z tym gosciem na temat gdzie jest? i nie wygadala go bo on caly czas na wolnosci i sie boi? co wy na to? auto jest. facet tez. czas juz by gral.a powod tez by sie znalazl |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie to wersja barrrdzo prawdopodobna...
|
|
|
#3779 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- ************************* ************************* ********** no tak tak i udzielaja sie 4 osoby a 30 uzytkownikow na forum pomijajac gosci a ktos tu mowil o tym aby temat nie umarl ale do sprzeczek lokcie szly w ruch. lyso wam? bo mi wstyd |
|
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

i z tego co bylo to rutkowski mial swoje zrodlo a policja swoje wiec niezaleznie. ale fakt ciezko to pojac bo sam nie wyobrazam sobie no ale ludzie sa rozni

dla mnie to wersja barrrdzo prawdopodobna...