|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6211 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#6212 |
|
Raczkowanie
|
Nie dziekuję żeby jeszcze nie zapeszyć tych swoich nabytków hihi
|
#6213 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-09-15 o 19:26 |
||
|
|
|
#6214 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Bylam dzisiaj na usg i okazalo sie ze mam w lewej piersi guza i musze zrobic biopsie bo nie wiedza co to. Nie dosc ze przykra wiadomosc to jeszcze trafilam na lekarza ,,świnie,, Jak weszlam to sie zapytal po co mi usg to mu powiedzialam ze bede powiekszac piersi a on nie dosc ze spojrzal na mnie z irytacja to jeszcze mi powiedzial,, no czas najwyrzszy bo przeciez za maz trzeba wychodzic a jak tu chłopa znalezc,, normalnie swinia. Tak sie na niego wkurzylam ze odpyskowalam mu troche ale jak mi powiedzial ze mam tego guza to juz nie wytrzymalam i wyszlam od niego ze lzami w oczach. ![]() Oby takich lekarzy jak najmniej
|
#6215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- wyczuwasz coś w dotyku?ciekawe że on po usg potrafił stwierdzic że to guz nie załamuj sie sa takie dupki które pie..... z górki byle wystraszyc robiłaś mammografie??
|
|
#6216 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
Cytat:
![]() Czasem i mnie różne dziwne mysli przychodza do glowy, włącznie z plastyką brzucha, bo własnie po ciąży jest ta skóra taka do du... Wiecie o czym mówię dziewczyny, co?? Ale doszłam do wniosku, ze dla tego co mam, to nie warto się ciąć, bo blizna byłaby większa, niż ten dyskomfort, który jest ![]() No, ale czasem chyba kazda z nas ma taką burzę mózgu A za co masz dostać bęcki??? Tu nie forum gdzie zaraz Cię ktoś zbanuje za własne zdanie Tu jest milusio A ja i tak Cię loviam za to, że nie loviasz Housa ![]() Cytat:
Jesteś lepiej poinformowana czy kocioł masz większy niż przed?? ![]() Cytat:
![]() Nie jeśli chodzi o pierdoły, ale własnie o takie rzeczy, dlatego rozumiem Cię świetnie Jestecie szaleni, ale za to jak pozytywnie zakręceni Więcej ludzi takich jak Wy i różowe okulary niepotrzebne ![]() Cytat:
Faktycznie nie wyglada to sexi ale dobrze daje
|
|
#6217 |
|
Wtajemniczenie
|
O boże, ja bym takiego lekarza zatłukła
![]() Ja miałam bardzo miłą panią od usg poza tym że mi starsznie odradzała co mnie trochę irytowało, bo nie miała pojęcia o tym a mnie starszyła, na szczęście wiedziałam że to głupoty i się nie przejęłam A co tu dziś tak cicho? Mya królowo gdzie jesteś ?Fergilka każdy się tak wkręca, ja mam ochotę zmienić wszystko po kolei
|
#6218 | ||
|
Rozeznanie
|
Ty kochana jak zawsze pamiętasz i odliczasz nam
No i Kashanti Trzymamy kciuki za Ciebie Gwiazdeczko ![]() Wracaj do nas szczęsliwa z pełnym usmiechem na ustach i chwal się Buziam mocno !!! Cytat:
Extra, ze juz jestes z nami Tak trzymaj i nie roń ani pół łezki ![]() Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i niecierpliwie czekamy na fotki A sam pobyt i pierwsze wrażenia?????? Cytat:
Nie przejmuj się takimi pseudo lekarzami Zawsze znajdzie się psychopata, który potrafi zdołować, ale głowa do góry i maszeruj teraz do normalnego. Nie martw się tymczasem, tylko działaj A tak przy okazji, to powinnaś mu nawrzucać ![]() Buziam Cię mocno ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Happy, Maceratka, Kejsiii, Listopadzia x2 , Mya, Pink ...... A Wy gdzie ?????? Tęskni się tu.....
|
|
#6219 |
|
Zakorzenienie
|
A reszta Dziewczyn pewnie przybędzie na nocną zmianę
|
|
|
|
#6220 |
|
Rozeznanie
|
No hejka Listopadzia
jak tam zdrówko i samopoczucie??? Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??
|
#6221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co u mnie? Za 2 tyg. kolejna wizyta u lekarza i usg ...Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku , bo ostatnio ustąpiły wszystkie objawy ciąży |
|
|
|
|
#6222 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super!! Widzę, że aż podpis zmieniłaś A nie mówiłyśmy, że zapomnij o wszystkich niefartownych drobiazgach?![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem już dziewczynki Na pierwszej konsultacji dr powiedział mi, że wolałby uniknąc wkładania dwóch różnych implantów i zdecydowanie mówił o tej samej objętości do obu piersi. Dzisiaj przywiozłam ze sobą wydrukowane dwa zdjęcia przodem, te same które sa w galerii no i pokreśliliśmy troche osi symetrii i dr zaproponował do mniejszej piersi 460, do większej 420. Zapytałam czy nie wyjdzie tak, że wtedy ta mniejsza wyjdzie większa i na odwrót ale dr powiedział że 40cc to niewiele. HM(?). Zapytałam o Mentory powiedział, że są twardsze niż Nagory (co mi osobiście nie przeszkadza) i że nie mogą też wyjść za wąskie, opcjonalnie powiedział McGhany 410cc i 460cc ale wybrałam Nagory. Dr potwierdził moją tezę, że prawa brodawka zdaje sie uciekac bardziej ponieważ pierś jest wieksza i jest przy tym niżej (brodawka i pierś zresztą też) i że gdyby były równe sobie to mimo tego uciekania na boki byłyby prawdopodobnie symetryczne. I narazie zdecydowałam sie dać się tym bidulkom ułożyć, poczekać aż zejdzie opuchlizna i wtedy ewentualnie zdecydowac sie na zabieg dodatkowy. Zapomniałam zapytać czy moje otoczki rozciągną się więc kieruje pytanie do was, czy zaobserwowałyście coś takiego? Pozatym dr powiedział że moge bez przeszkód chodzić na fitness, biegać, chodzic bez stanika oczywiście to wszystko w swoim czasie. Pytałam o miesiączkę dr powiedział, że najlepiej planowac operację w dniu kiedy jej nie ma ze względu na krzepliwość krwi ale gdyby ze stresu wypadła przedterminowo to podaje sie odpowiednie leki i jedyny minus tego wszystkiego to to że gorzej przebiegać może rekonwalescencja tzn boleśniej więc nie ma potrzeby faszerowac się hormonami bo kilka stron wstecz była o tym mowa. Ogółem przejechałam ponad 300km w jedną stronę żeby posiedzieć tam 15 min no ale lepiej sie tłuc taki szmat drogi i zapłacic troszke więcej niż później sobie pluć w brode w ostatniej chwili że cos nie tak. Podsumowując dalej nie wiadomo jaka wielkość implantu ale już nie kocioł a kociołek hehe także myśle że za tydzień-dwa mogę zacząc powoli robić badania?A powiem wam jeszcze że w ten weekend przylatuje z Londynu mój Połówkowy strasznie strasznie sie ciesze na jego przylot tym bardziej że w przyszły weekend wybieramy sie na wesele wiec |
||
|
|
|
#6223 |
|
Zakorzenienie
|
BabyB - a u kogo byłaś teraz na konsultacji?
|
|
|
|
#6224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magerka jak bym nie byla hetero to bym sie w tobie zakochala za twoje texty chociazby |
|
|
|
|
#6225 |
|
Raczkowanie
|
to była druga konsultacja u dr Bromy, jakoś tak mnie do siebie przekonał mimo, że musze go troszeczke ciągnąć za język na mój potok pytań odpowiada bardzo krótko i treściwie. Niewykluczone że porozmawiam jeszcze z kimś ale narazie o tym nie myślę.A Ty nie martw się objawami, Twój organizm będzie Ci teraz płatał różne figle najważniejsze to dbaj o siebie i dużo odpoczywaj póki możesz bo później będzie KUPA ROBOTY i to dosłownie ![]() |
|
|
|
#6226 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My tez tęsknimy ogromnie No i ogromnie ogromnie mocno trzymam kciuki Słonko za dobre wieści Jak masz jakąś niepewność, to idź wcześniej, bo przecież nie zaszkodzi, a pozwoli Ci spokojną być Ja jak byłam w ciąży, miałam położną na telefon od połowy ciąży, no i miałam dzwonić w każdej chwili, gdyby coś było 'nie tak'. Biedna kobieta Przeklinała chyba moment, kiedy dała mi nr. do siebie Podsumowując : odebrała sobie z nawiązką przy porodzie Po wszystkim nie żałowałam, ze byłam wrzodem na jej tyłku Ściskam Cię bardzo mocno Dziubku ![]() I nie ukrywaj się już !!!!!! Buziol wielki !!!!! No i dziękuję... wiesz.... ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Będzie cudny, urodziwy, obszerny, zachwycający, taki naj naj naj Doktorek nie pozwoli Ci zapłacic za taki tandetny ![]() Bedzie co najmniej waza z dynastii Ming Zaufaj kochana swojemu doktorowi Będzie cudnie No i juz niedługo Buziam mocno Cytat:
platoniczna też bedzie....
|
|
#6227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a nawet dwie wazy ![]() dzieki za ciepłe słówko
|
|
|
|
|
#6228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ciąży to wiem - każda jest inna . A że kupa roboty mnie czeka (mam nadzieję ) to wiem, w końcu już mam jedną latorośl![]() Cytat:
Za położną też będę musiała się rozejrzeć, no ale jeszcze mam sporo czasu![]() I obiecuję odzywać się częściej A i nie dziękuj. To wszystko prawda |
||
|
|
|
#6229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc ![]() A ja w takim razie trzymam Cię za słowo kochana i mam nadzieję widzieć Cię tu częściej ![]() Pomykaj do lekarza A tymczasem słodkich snów x2
|
|
#6230 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, Dziewczynki
Cytat:
gratuluję nowych cycuszków ![]() tak sobie ostatnio nawet trochę myślałam o Tobie jak to zleciało.. ![]() dopiero co gdybałaś nad rozmiarem, nad wyborem lekarza, potem te wszystkie drobne i większe przeciwności losu ![]() które ostatnimi czasy Cię spotykały ![]() rozliczne perypetie zapowiadające dłuższy rozwój akcji.. aż tu nagle, bach bach, na stół i po wszystkim ![]() cieszę się bardzo, że już jesteś PO i że żadne tajemnicze przeciwności losu, wbrew zapowiedziom, nie stanęły na drodze w spełnieniu Twojego marzenia o ślicznych cycuszkach ![]() no i oczywiście nie mogę się doczekać fotorelacji ślicznotka taka z wypasionym cycuszkiem oj, będzie na co popatrzeć ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Cytat:
pierwsze macanko po bandażach już ma za sobą.. ![]() a dziś Marusik..trzymam kciuki ![]() Pink-czytałam o tym, co się stało i jestem w szoku ![]() Ty? zbanowana? to żeś chyba nieźle narozrabiała ![]() albo za Mya bana dostałaś za to że na P/p?rezydenta się wybierała a Mya bana dać nie mogą bo spryciulą i się w czas uwinęła to się na Tobie wyładowali? (piszę "-ali", nie "-ały", no bo kto wie tak naprawdę co to za płeć ) nie wiem.. to jakie trzeba cechy posiadać, by się TAM utrzymać i być docenianym??? ![]() no, zagadka to jest dla mnie, nie powiem.. ![]() Ty to chyba za sympatię i przyjazny charakter, bo za co??? ![]() za dużo pozytywów mąci mgliste opary Łysej Góry? psuje wyjątkową atmosferę? doprawdy zagwostka to jest nie byle jaka.. chyba teraz to musi być TAM jęszcze milej.. jęszcze jintymniej..jęszcze bardziej w "dddobborowym tttttototowarzystwie".. bljiżej, ćjaśniej, ćjeplej.. ......................... .............. no popatrz, a ja taka przewrotna i bana nie dostałam ![]() ćjężko, naprawdę ćjężko zrozumieć, na czym to wszystko polegać..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-09-16 o 02:18 |
||
|
|
|
#6231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że.. "o so chodzi???" ![]() a już bynajmniej żeby to pytanie było do niej skierowane ![]() a co dopiero na takie dziwne zapytania odpowiadać ![]() no myślał by kto.. ![]() Cytat:
trafił Ci się jakiś ciężki przypadek, naprawdę ![]() aż przykro czytać, jakie typy bywają wśród przedstawicieli tego niby tak szlachetnego zawodu ![]() mam nadzieję, że z dalszych badań wyniknie, iż ten guzek to nic groźnego i że wszystko będzie o.k. ![]() a ten epizod pozostanie po prostu mało znaczącym absurdem, jak to w życiu.. Cytat:
bardzo miło się Ciebie czyta ![]() (tam gdzie Ci Listopadzia taki piękny komplemencik napisała to i ja się podpisuję obiema rękami *************** ******************** ***************** dziś to już nawet nie tyle nocna, co prawie poranna.. ***************** ***************** ciekawe gdzie nasza Królewna sztandary składa, odświeża, przygotowuje?
|
|
#6232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam się całkowicie ..................... hehe, ja tu sobie na forum piszę i radia przy okazji słucham jednym uchem.. a tam coś mi się usłyszało wyrwane z kontekstu że coś "jest wypełnione rysunkami naturalnej wielkości ptaków".. ![]() i tak się na chwilę zatrzymałam osłupiona, i myślę, co z tą naturalną wielkością ptaków.. chyba naprawdę pora spać.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>> tak w ogóle, Magerko, to Ty wygadana jesteś, więc też byś mogła zastartować w jakichś wyborach.. może na początek Sekretarzem jakimś albo cuś ![]() albo Kobietą-Kot bo ja to ze względu na mój ostatnio znikomy udział rozważam skromną kandydaturę na jednego z Siedmiu Krasnoludków nie wiem jeszcze na którego, ale o to mniejsza.. ![]() ..jeśli nie macie nic przeciwko.. ![]() ..bo dotąd nie zauważyłam większego zainteresowania tym stanowiskiem ..no i pozostaje zawsze jeszcze 6 stanowisk w razie coś dla pozostałych 6 Krasnoludków Siedmiu Krasnoludków to poważna sprawa tzw."plecy", o których Magera
|
|
#6233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na odległej Łysej Górze nie masz takie coś jak pociucie humoru pociucie humoru dziwna rzecz.. ![]() nie po polski chyba takie śłowo chyba po chiński.. a powiedzieć, zie coś ziartem było, to konsiekwenćje straśliwe siom ![]() bo to zaraz niektózi myśleć, zie kod jakiś ![]() że sifrem pewnie, śpiegostwo jakieś.. że "ziartem", "humoru" itp. to takie śłowa tam, co się gwiaźdk***ją psi napisaniu i zaraz do admin alarm być i kara za takie dziwne bo poziądek musi być a nie jakieś "ziartem", "humoru".. no jakie "humoru"??? ![]() egziotyka jakaś.. potrawa nowa? ci śtyl ubierania? albo nowy, niebeźpiećny trend? zieby siobie cio to "humoru" zobacić, to spećjalni zaufani wyślannicy ![]() na wiziaź musiom ciasem na psieśpiegi psijść, poobsierwować cio to takie.. ![]() ciasem to i nawet siam(a) admin psijść bo wyśłanniki nie umieć źroziumiale opowiedzieć, cio to za "pociucie humoru" i cio to zia niebeźpiećne tendencje się tu uskutećniać..
|
|
#6234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
......... ************************* ** byla Ms_e i zostawiła odliczanko tym razem na pastwę mnie ![]() no, niech będzie.. tak więc, żeby tradycji stało się zadość.. (idę na łatwiznę i wykorzystam skrupulatne wyliczenia Ms_e ..oj, skraca się nasza lista, maratonik się ma ku końcowi.. ![]() odwagi, dziewuszki, ujawniać się, czekamy na nowe panie do naszej listy ************************* ************************ 16.09 Marusik 16.09 0!!! dzień ![]() Beatrycze & Chibuike 18.09 2 dni Kwianna 05.10 19 dni ![]() Madzienka 07.10 21 dni ![]() BabyB 14.10 28 dni ![]() Laloona 02.11 47 dni ![]() Miliqqq 05.11 50dni Dragon 26.11 71 dni ![]() Pink 06.12 81 dni ![]() Magera 08.12 83 dni ![]() Kejsiii 14.12 89 dni ![]() **************** Mya ciągle te sztandary..?? ![]() tylko o ciepłej bieliźnie nie zapominaj jak tak produkujesz materiały promocyjne nocną porą bo już chłodno się zrobiło, wiesz.. żebyś jakiej grypki, jak ja, nie podłapała.. ![]() ************************* ********* Dobrej Nocki Laseczki ************************* *********
|
|
#6235 |
|
Rozeznanie
|
MACERATKO JA CIE KOCHAM ALE SIE USMIALAM hehehe Czesc kobiety sliczne sloneczko dzis swieci Dlatego lece zaraz na ryneczek potargowac sie troszke z handlarkami ![]() Listopadzia jak pamietam to mnie wywalali ze szpitala bo latalam co 2 dzien na to zeby uslyszec bicie serca maluszka bo schizy mialam i tak cale 8 miesiecy oni jak mnie widzieli to uciekali juz tylko ze ja stary rupiec i zawsze to ryzyko ty mloda silna wiec niunia bedzie jak tralala bo mam czute ze to niunia bedzie bo snilam sobie taka mala listopadzie
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-09-16 o 07:35 |
|
|
|
#6236 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
u mnie leje i leje jest mały wybór na allegro, ale nie wiem czy warto w to inwestowaćhttp://moda.allegro.pl/kalosze-damsk...216726553.html http://moda.allegro.pl/hit-wloskie-k...218244494.html http://moda.allegro.pl/k6-r35-kalosz...222684642.html ma ktoś podobne? pamiętam, że pożałowałam w zeszłym roku kupując jakieś kolorowe za 60zł i miałam na nodze może z 5 razy i całe popękały, z czasem dziury wyrobiły się tak wielkie, że można było rękę wsadzić a jak z tymi HUNTERAMI, nie pękają? pomóżcie dziewczynki
|
#6237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:confus ed: Mam nadzieję, że sobie żartujesz, a nie że poziom Twojej ortografii sięga zenitu!Z tym Twoim: "kturejś, rzarty,zemby, karzdej" to chyba do "rzadnej" grupy nie będziesz "nalerzeć"
|
|
#6238 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z takiego powodu, ze nikogo nie mozna zmusic do udzielania sie na forum. I z tego samego powodu nie wiedzialam ( mowie tu o sobie ) , ze Marchwianka ( bo ja chyba masz na mysli ) ma zdrowotne problemy. Oczywiscie taka wiadomosc jest szokujaca . I przykro takie cos czytac. Zapytalas ja czy zgadza sie bys o tym publicznie tu pisala ? Moze skoro sama nie opowiadala na wizazu to moze nie zyczyla sobie rozglosu w sprawie swojej choroby. Kubus, Zaga i wiele innych tez juz nie zagladaja i nikt nie mysli zaraz ze sa chore. Przemysl co napisalas. Co do reszty absolutnie sie nie zgadzam z twoimi obelgami. Zreszta z tego slynelas juz wczesniej. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Fergilka Magdalena mieszka w Polsce niezbyt dlugo, wiec bledow ortograficznych nie robila umyslnie. Co do tego powinnysmy miec wyrozumienie. |
||
|
|
|
#6239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana ja wlaśnie zamówiłam Huntery a zamówiłam je dlatego że podobnie jak ty w zeszłym roku zamówilam kalosze za ok 100zł i po kilku razach popękały .. Dlatego zainwestowałam troszeczkę ![]() Witam wszystkie kochane Ale wczoraj wieczorkiem nadrukowałyście
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-09-16 o 10:54 |
|
|
|
|
#6240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To mi się podoba a jesli mamy już prezydenta to może Magera na premiera
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

dzis mialam ciezka noc naprawde co godz sie budzilam z bolu ryczec tylko sie chcialo...ale nie plakalam twarda bylam
klask i:

:bou nce:

Jak zejdzie opuchlizna to mi pewnie przejdzie, mam zamiar chodzić na spinning (uwielbiam
Kocham Dextera, Gotowe na wszystko, Californication, Chirurdzy też ok, ale ten House 

...Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku
, bo ostatnio ustąpiły wszystkie objawy ciąży

. A że kupa roboty mnie czeka (mam nadzieję
zbanowana? 

wierzyc w wasze komplementy ,kiedy na krzywe cycki się mówi OJEJ JAKIE PIĘKNE> WOW BOSKO WOW WOW WOW
bo fałszywce mnie zbanuja za przekleństwa