|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
. Dobrze że dziś rano była inna zmiana w sklepie , bo aż mi głupio tam chodzić codziennie o 7 już jestem i buszuje po sklepie ![]() jeszcze kupiłam chrupiące paluchy serowe, ostatnio mnie sąsiadka namówiła bo są pycha , no i rzeczywiście miała racje ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Storczyki mają być od czwartu ale 23 |
|
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze spory zapas Pepsi więc Sprita sobie odpuściłam dzisiaj, ale masło i szampon wzięłam, w zasadzie to pojechałam po ten wieszak bambusowy z gazetki "Przytulny dom", ale jak wszystkie wiemy rzadko kiedy zakupy w Biedronce ograniczają się do listy z jaką idziemy:P A co co paluchów serowych to skoro tak polecasz to muszę spróbowac
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Rozeznanie
|
wstałam specjalnie wcześniej żeby polecieć do Biedry po sprite'a. miałam też chrapkę na prince polo ale właśnie wyczytałam że ma być jutro.. princessa (osobiście wolę prince polo więc mam nadzieję że ta pierwsza wersja się sprawdzi :P) Kupiłam trzy 2-paki sprite (u mnie było nimi zerowe zainteresowanie) dwa kubusie (jest ich jeszcze doś sporo ale tylko z marakują) 2 bułki i deser wyśmienity (to o nim pisałyście wcześniej, szukałam go i znalazłam Desselle- myślałam że źle pamiętałam nazwę. okazało się jednak że dobrze kojarzyłam że w nazwie było coś z wyśmienitością ;p dessellę uwielbiam a wyśmienitego pewnie wypróbuję dziś lub jutro
) Masełka u mnie nie było a szamponu nie kupiłam, bo miałam raz szampon tej marki i miałam jakieś klejące włosy po każdym myciu. cena bardzo kusząca więc może kupię i najwyżej oddam komuś... zastanowie się w pracy miłego dnia i czekamy na info co będzie jutro
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj że każdy włos inaczej reaguje na farbę do włosów.... ![]() powodzenia przy farbowaniu dzień dobry wszystkim ![]() wiecie... małż własnie doniósł ze prince polo ma być 3+1 za 3,99 ale nie powiedział od kiedy i poszedł spać chyba go uduszę....ale sprita mi przywiózł.... 3 zgrzewki ![]() ja pantene nie używam bo sie przekonalam do dove i u mnie tylko ten szaampon wchodzi w grę
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już o 7 byłam w biedronce
![]() dopiero tak 7.30 zaczeli sie schodzic ludzie... średnie zainteresowanie promocjami jedynie jakiś gosciu robił sobie zapasy do sklepu. Załadował cały koszyk zgrzewkami sprite.U mnie były jeszcze kubusie - duużo więc wziełam, do tego zgrzewki sprite'a, zestaw pantene.. i duuużo masła
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
No i ja szkorzystałam z poromocji
![]() Wziełam sobie 3 osełkowe jedno oddam mamie ![]() Dwa dwupaki sprita Zestaw odzywka i szampon - na prezent ![]() No i obrus zielony z listkami pięknie sie juz prezentuje w salonie ![]() Ludzi w biedrze malo, sprita duuuuuuuuzo, ale sie rozejdzie potem pewnie. Jeszcze sporo zostało tych czteropaków dada (zaopatrzyłam sie wczoraj) W jednej biedrze nie bylo juz wczoraj kubusiów ale byly w 2giej wiec sie również zaopatrzyłam aaaaa kobieta robila sobie z okocimem hurtownie w swoim samochodze az mi szczena opadła Hm dziwczyny czy widzicie u siebie ta lasagne z lodówki niby ona po 13 zł ale u mie nie bylo w żadnej biedrze Ona lezy tam gdzie pierogi, naleśniki itd? A tak bardzo chcialam skosztowąc nawet za ta cene
|
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za błąd że napisałam princessa (prince polo ma być ) ale to z tego nie wyspania mi się napisalo
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis chyba sobie Biedronkę daruję, szamponów mam zapas chyba ze 3 rodzaje, za Spritem nie przepadamy...chociaż to masełko Ciekawe co jutro w promocji bedzie Ja nie wiem, jak te promocje sie skończą to ja chyba sens życia stracę |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
A wie już ktoś co ma być poza prince polo jutro ?
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście zakupiłam dziś 3 dwupaki sprita, dokupiłam jeszcze 9 kubusiów, piwko Okocim dla TŻ oraz dwie drożdżówki z serem te pakowane oddzielnie ,uwielbiam je do kawki Co do zaznaczonego, to uważam że Ci ludzie jeżeli wstawią to do sklepu, to sami siebie ośmieszą i stracą klientów, bo na każdym produkcie jest duży okrągły znaczek 15 lat biedronki, jest nadrukowany więć nie odkleją, a klient który kapnie się że właściciel tak właśnie na nim dorabia nie przyjdzie już do tego sklepu. Wiadomo biznes to biznes, ale wg mnie to akurat nie jest opłacalne dla właścicieli, co innego jeżeli np kupują to na wesele wtedy ludzie mają dużą oszczędność. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- U mnie tak samo, TŻ dziwnie na mnie patrzy jak zrywam się rano z łóżka,sprawdzam forum i idę lub biegnę do Biedronki, ale kupiłam mu dziś piwno więc myślę że będzie zadowolony ps. kiedy koniec urodzin ? 20 września ?
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zgadzam się z Tobą ![]() ale nie wszyscy wiedzą że ten towar tyle kosztuje w biedronce ![]() poza tym jeśli będzie miał dzięki temu taniej to i tak i tak to sprzeda na wesele to jest bardzo dobra sprawa, wcześniej pepsi teraz sprite
|
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
Uprzejmie donoszę, że u mnie też pojawiły się sprity, ale jakoś ludki się nie rzucają, nie zwróciłam uwagi na masło, a szkoda, bo w domu właśnie "wyszło"
|
|
|
|
#1335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale niedawno w Biedronce pojawiła się paella (normalnie kosztuje jakieś 12-14 zł a w B. tylko 7,99) bardzo dobra, polecam
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdziłam na sprite nie ma... na kubusiach jest na etykietach wydrukowane to kółko
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
ja nie byłam w żadnej Biedronce przez jakieś dwa tygodnie... i zgadnijcie co mi się śni po nocach przez ostatnie dwa dni
no tragedia...chyba przestanę czytać ten wątek, bo tylko mi się śni jak mykam z wózkiem po sklepie... |
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
od dzisiaj miały być obrusiki za 25zł... kupiła któraś? bo na zdjęciu ładnie wyglądają....
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
No, dzisiejsze promocjobranie odfajkowane, kto wie co jutro?
oprócz prinspolo
|
|
|
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
no i właśnie wróciłam ze Stonki - dwupak Sprite'a (kiepskie zainteresowanie wśród kupujących), saszetka zapachowa Bros'a lawendowa + saszetka zapachowa Kwiat Wschodu (którą dosłownie wyszperałam z dna kartonika
), serek Wyśmienity wiśniowy, Estella, kawka mrożona, bułki i rogal Toffidla chcących kupić roletkę podaję wymiary: 42 x 150 cm 56,5 x 150 72 x 150 cm poza tym u mnie w promocji Okocim i to by było na tyle... chciałam kupić akcesoria kuchenne ale zrezygnowałam
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
witam i moje dzisiejsze zakupy już zrobione
więcej niż miałam planowane, kupiłam rolety zielone śliczny kolorek, sprite, herbatke zieloną z grejfrutem polecaną przez was, później wypróbuje to dam znać jak smakuje, chusteczki dada,jeszcze zostalo pare paczek z wczoraj, szukałam saszetek tego zapachu wschodu ale żadnej nie znalazłam, za to załapałam się na 2 ostatnie sztuki masełka
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
u mnie nie ma
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Pyszna ta herbata
właśnie skończyłam kubek i lecę robić następny |
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
mnie osobiście ani mojego małż Okocim nie cieszy.
Szkoda że biedronka nie sprowadza czasami jakiś fajniejszych piwek- nie mówię oczywiście o beznadziejnym Heinekenie rozlewanym w Pl ![]() Kojarzycie może jakieś lepsiejsze czy zdarza się w biedronce zakupić? |
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
niedawno był w promocji lech i reed's
|
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj z okazji urodzin dwupak Pantene Pro-V(duży szampon i odżywka, także z tej nowej serii) - 9,99.
Poza tym ogromne masło osełkowe (500 g!) z Mlekovity - 3,99(również urodzinowo).
|
#1350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80170809 - tez ładne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

.
Marzy mi sięteż storczyk (chyba od jutra ma być)
a szamponu nie kupiłam, bo miałam raz szampon tej marki i miałam jakieś klejące włosy po każdym myciu. cena bardzo kusząca więc może kupię i najwyżej oddam komuś... zastanowie się w pracy 
chyba go uduszę....

właśnie skończyłam kubek i lecę robić następny