Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 08:40   #1321
pati_1980
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez TinyMii Pokaż wiadomość
Chyba udało mi się wstac najwcześniej z Biedronkowych Maniaczek:P

I jak się zakupy udały pati_1980?

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Wafelków faktycznie żadnych nie było.
Zakupiłam dużo sprajtów , dwa zestawy pantene gęste i i mocne oraz aqua liht , i dwa masełka .
Dobrze że dziś rano była inna zmiana w sklepie , bo aż mi głupio tam chodzić codziennie o 7 już jestem i buszuje po sklepie
jeszcze kupiłam chrupiące paluchy serowe, ostatnio mnie sąsiadka namówiła bo są pycha , no i rzeczywiście miała racje

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Różyczki stoją sobie juz w ozdobnej doniczce w domku i wprowadzają sielski-wiejski klimat Marzy mi sięteż storczyk (chyba od jutra ma być)
Storczyki mają być od czwartu ale 23
pati_1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 08:42   #1322
TinyMii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pati_1980 Pokaż wiadomość
Zakupiłam dużo sprajtów , dwa zestawy pantene gęste i i mocne oraz aqua liht , i dwa masełka .
Dobrze że dziś rano była inna zmiana w sklepie , bo aż mi głupio tam chodzić codziennie o 7 już jestem i buszuje po sklepie
jeszcze kupiłam chrupiące paluchy serowe, ostatnio mnie sąsiadka namówiła bo są pycha , no i rzeczywiście miała racje

Ja mam jeszcze spory zapas Pepsi więc Sprita sobie odpuściłam dzisiaj, ale masło i szampon wzięłam, w zasadzie to pojechałam po ten wieszak bambusowy z gazetki "Przytulny dom", ale jak wszystkie wiemy rzadko kiedy zakupy w Biedronce ograniczają się do listy z jaką idziemy:P

A co co paluchów serowych to skoro tak polecasz to muszę spróbowac
TinyMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 08:49   #1323
atatoja
Rozeznanie

wstałam specjalnie wcześniej żeby polecieć do Biedry po sprite'a. miałam też chrapkę na prince polo ale właśnie wyczytałam że ma być jutro.. princessa (osobiście wolę prince polo więc mam nadzieję że ta pierwsza wersja się sprawdzi :P) Kupiłam trzy 2-paki sprite (u mnie było nimi zerowe zainteresowanie) dwa kubusie (jest ich jeszcze doś sporo ale tylko z marakują) 2 bułki i deser wyśmienity (to o nim pisałyście wcześniej, szukałam go i znalazłam Desselle- myślałam że źle pamiętałam nazwę. okazało się jednak że dobrze kojarzyłam że w nazwie było coś z wyśmienitością ;p dessellę uwielbiam a wyśmienitego pewnie wypróbuję dziś lub jutro ) Masełka u mnie nie było a szamponu nie kupiłam, bo miałam raz szampon tej marki i miałam jakieś klejące włosy po każdym myciu. cena bardzo kusząca więc może kupię i najwyżej oddam komuś... zastanowie się w pracy miłego dnia i czekamy na info co będzie jutro
Stary 2010-09-16, 08:50   #1324
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez malwka1988 Pokaż wiadomość
Kochane forumowiczki, nie chciałabym zakładać nowego wątku, ale mam pytanie nie na temat Prosze powiedzcie, czy któraś z Was używała kiedyś bądź nadal używa farb do włosów firmy JOANNA?? Zakupiłam taką dokładnie Joanna Multi Cream, a teraz słyszałam różne opinie i nie wiem czy ją użyć....
ja używałam Joanny i byłam zadowolona....
pamiętaj że każdy włos inaczej reaguje na farbę do włosów....
powodzenia przy farbowaniu

dzień dobry wszystkim
wiecie... małż własnie doniósł ze prince polo ma być 3+1 za 3,99
ale nie powiedział od kiedy i poszedł spać chyba go uduszę....
ale sprita mi przywiózł.... 3 zgrzewki

ja pantene nie używam bo sie przekonalam do dove i u mnie tylko ten szaampon wchodzi w grę

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 08:58   #1325
Brydzia_
Zakorzenienie

no ja już o 7 byłam w biedronce
dopiero tak 7.30 zaczeli sie schodzic ludzie... średnie zainteresowanie promocjami jedynie jakiś gosciu robił sobie zapasy do sklepu. Załadował cały koszyk zgrzewkami sprite.

U mnie były jeszcze kubusie - duużo więc wziełam, do tego zgrzewki sprite'a, zestaw pantene.. i duuużo masła

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:04   #1326
molly88
Raczkowanie

No i ja szkorzystałam z poromocji
Wziełam sobie 3 osełkowe jedno oddam mamie
Dwa dwupaki sprita
Zestaw odzywka i szampon - na prezent
No i obrus zielony z listkami pięknie sie juz prezentuje w salonie

Ludzi w biedrze malo, sprita duuuuuuuuzo, ale sie rozejdzie potem pewnie. Jeszcze sporo zostało tych czteropaków dada (zaopatrzyłam sie wczoraj) W jednej biedrze nie bylo juz wczoraj kubusiów ale byly w 2giej wiec sie również zaopatrzyłam
aaaaa kobieta robila sobie z okocimem hurtownie w swoim samochodze az mi szczena opadła

Hm dziwczyny czy widzicie u siebie ta lasagne z lodówki niby ona po 13 zł ale u mie nie bylo w żadnej biedrze Ona lezy tam gdzie pierogi, naleśniki itd? A tak bardzo chcialam skosztowąc nawet za ta cene
molly88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:05   #1327
pati_1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
wstałam specjalnie wcześniej żeby polecieć do Biedry po sprite'a. miałam też chrapkę na prince polo ale właśnie wyczytałam że ma być jutro.. princessa (osobiście wolę prince polo więc mam nadzieję że ta pierwsza wersja się sprawdzi :P)
Przepraszam za błąd że napisałam princessa (prince polo ma być ) ale to z tego nie wyspania mi się napisalo
pati_1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:08   #1328
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Dzisiaj właśnie kupiłam (po raz pierwszy) kawę rozpuszczalną Cafe D'or, którą poleciła mi monyczkaaa. Zawsze piłam (mój number one) Jacobs Cronat Gold, ale od jakiegoś czasu szukałam tańszego zamiennika No i musze Wam powiedziec, drogie Biedronautki, że całkiem, całkiem - ku mojej uciesze. Oczywiście, nie przebija walorami Jacobs, ale naprawdę z czystym sumieniem mogę ją Wam polecić. W smaku przypomina lekko kawę z ekspresu (200 gr / ok. 12 zł)
Dzieki w takim razie za cynk Wczoraj slyszałam w wiadomościach że cena ziaren kawy ma skoczyć o 40% wiec i pozostałe kawy niedługo pewnie podrożeja. Będzie jakas alternatywa dla mojej Nescafe jak mnie nie bedzie na nia stać

Ja dzis chyba sobie Biedronkę daruję, szamponów mam zapas chyba ze 3 rodzaje, za Spritem nie przepadamy...chociaż to masełko

Ciekawe co jutro w promocji bedzie Ja nie wiem, jak te promocje sie skończą to ja chyba sens życia stracę
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:37   #1329
Brydzia_
Zakorzenienie

A wie już ktoś co ma być poza prince polo jutro ?

Stary 2010-09-16, 09:39   #1330
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Ciekawe co jutro w promocji bedzie Ja nie wiem, jak te promocje sie skończą to ja chyba sens życia stracę
Ale za to ile kasy Ci zostanie
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:46   #1331
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale za to ile kasy Ci zostanie
No TŻ to chyba umrze ze szczęścia. Już nie może słuchać o Biedronce
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:00   #1332
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molly88 Pokaż wiadomość
No i ja szkorzystałam z poromocji
Wziełam sobie 3 osełkowe jedno oddam mamie
Dwa dwupaki sprita
Zestaw odzywka i szampon - na prezent
No i obrus zielony z listkami pięknie sie juz prezentuje w salonie

Ludzi w biedrze malo, sprita duuuuuuuuzo, ale sie rozejdzie potem pewnie. Jeszcze sporo zostało tych czteropaków dada (zaopatrzyłam sie wczoraj) W jednej biedrze nie bylo juz wczoraj kubusiów ale byly w 2giej wiec sie również zaopatrzyłam
aaaaa kobieta robila sobie z okocimem hurtownie w swoim samochodze az mi szczena opadła

Hm dziwczyny czy widzicie u siebie ta lasagne z lodówki niby ona po 13 zł ale u mie nie bylo w żadnej biedrze Ona lezy tam gdzie pierogi, naleśniki itd? A tak bardzo chcialam skosztowąc nawet za ta cene
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no ja już o 7 byłam w biedronce
dopiero tak 7.30 zaczeli sie schodzic ludzie... średnie zainteresowanie promocjami jedynie jakiś gosciu robił sobie zapasy do sklepu. Załadował cały koszyk zgrzewkami sprite.

U mnie były jeszcze kubusie - duużo więc wziełam, do tego zgrzewki sprite'a, zestaw pantene.. i duuużo masła
Witam Biedromaniaczki
Oczywiście zakupiłam dziś 3 dwupaki sprita, dokupiłam jeszcze 9 kubusiów, piwko Okocim dla TŻ oraz dwie drożdżówki z serem te pakowane oddzielnie ,uwielbiam je do kawki Nie było u mnie szamponów,ale w sumie i tak ich nie chciałam kupować.

Co do zaznaczonego, to uważam że Ci ludzie jeżeli wstawią to do sklepu, to sami siebie ośmieszą i stracą klientów, bo na każdym produkcie jest duży okrągły znaczek 15 lat biedronki, jest nadrukowany więć nie odkleją, a klient który kapnie się że właściciel tak właśnie na nim dorabia nie przyjdzie już do tego sklepu. Wiadomo biznes to biznes, ale wg mnie to akurat nie jest opłacalne dla właścicieli, co innego jeżeli np kupują to na wesele wtedy ludzie mają dużą oszczędność.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
No TŻ to chyba umrze ze szczęścia. Już nie może słuchać o Biedronce
U mnie tak samo, TŻ dziwnie na mnie patrzy jak zrywam się rano z łóżka,sprawdzam forum i idę lub biegnę do Biedronki, ale kupiłam mu dziś piwno więc myślę że będzie zadowolony
ps. kiedy koniec urodzin ? 20 września ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:07   #1333
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Witam Biedromaniaczki
Oczywiście zakupiłam dziś 3 dwupaki sprita, dokupiłam jeszcze 9 kubusiów, piwko Okocim dla TŻ oraz dwie drożdżówki z serem te pakowane oddzielnie ,uwielbiam je do kawki Nie było u mnie szamponów,ale w sumie i tak ich nie chciałam kupować.

Co do zaznaczonego, to uważam że Ci ludzie jeżeli wstawią to do sklepu, to sami siebie ośmieszą i stracą klientów, bo na każdym produkcie jest duży okrągły znaczek 15 lat biedronki, jest nadrukowany więć nie odkleją, a klient który kapnie się że właściciel tak właśnie na nim dorabia nie przyjdzie już do tego sklepu. Wiadomo biznes to biznes, ale wg mnie to akurat nie jest opłacalne dla właścicieli, co innego jeżeli np kupują to na wesele wtedy ludzie mają dużą oszczędność.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

U mnie tak samo, TŻ dziwnie na mnie patrzy jak zrywam się rano z łóżka,sprawdzam forum i idę lub biegnę do Biedronki, ale kupiłam mu dziś piwno więc myślę że będzie zadowolony
ps. kiedy koniec urodzin ? 20 września ?

tak zgadzam się z Tobą
ale nie wszyscy wiedzą że ten towar tyle kosztuje w biedronce
poza tym jeśli będzie miał dzięki temu taniej to i tak i tak to sprzeda

na wesele to jest bardzo dobra sprawa, wcześniej pepsi teraz sprite

Stary 2010-09-16, 10:10   #1334
igratok
Raczkowanie

Uprzejmie donoszę, że u mnie też pojawiły się sprity, ale jakoś ludki się nie rzucają, nie zwróciłam uwagi na masło, a szkoda, bo w domu właśnie "wyszło" ale za to kupiłam piękną narzutę za 139zł , tego typu narzuty są droższe w innych sklepach o ponad 100-150zł
igratok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:23   #1335
nieagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

Jesli bedzie sprzedawal pojedyncze butelki to zadnego logo biedronki ani specjalnego napisu nie bedzie, wiec czysty biznes
nieagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:27   #1336
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieagatka Pokaż wiadomość
Jesli bedzie sprzedawal pojedyncze butelki to zadnego logo biedronki ani specjalnego napisu nie bedzie, wiec czysty biznes
na kazdej butelce na etykiecie jest wydrukowane 15 lat biedronki

Stary 2010-09-16, 10:30   #1337
nieagatka
Raczkowanie

Cytat:
o to sie wycwanili, na pepsi nie bylo
nieagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:33   #1338
laylaaa
Zakorzenienie

nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale niedawno w Biedronce pojawiła się paella (normalnie kosztuje jakieś 12-14 zł a w B. tylko 7,99) bardzo dobra, polecam

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:37   #1339
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieagatka Pokaż wiadomość
o to sie wycwanili, na pepsi nie bylo

sprawdziłam na sprite nie ma... na kubusiach jest na etykietach wydrukowane to kółko

Stary 2010-09-16, 10:40   #1340
princass
Raczkowanie

ja nie byłam w żadnej Biedronce przez jakieś dwa tygodnie... i zgadnijcie co mi się śni po nocach przez ostatnie dwa dni no tragedia...
chyba przestanę czytać ten wątek, bo tylko mi się śni jak mykam z wózkiem po sklepie...
princass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:48   #1341
anshe
Raczkowanie

od dzisiaj miały być obrusiki za 25zł... kupiła któraś? bo na zdjęciu ładnie wyglądają....
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:59   #1342
pamfilia
Zakorzenienie

No, dzisiejsze promocjobranie odfajkowane, kto wie co jutro? oprócz prinspolo
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:04   #1343
angie84
Raczkowanie

no i właśnie wróciłam ze Stonki - dwupak Sprite'a (kiepskie zainteresowanie wśród kupujących), saszetka zapachowa Bros'a lawendowa + saszetka zapachowa Kwiat Wschodu (którą dosłownie wyszperałam z dna kartonika ), serek Wyśmienity wiśniowy, Estella, kawka mrożona, bułki i rogal Toffi

dla chcących kupić roletkę podaję wymiary:
42 x 150 cm
56,5 x 150
72 x 150 cm

poza tym u mnie w promocji Okocim i to by było na tyle... chciałam kupić akcesoria kuchenne ale zrezygnowałam
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród…
angie84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:11   #1344
aanuszkaa
Raczkowanie

witam i moje dzisiejsze zakupy już zrobione więcej niż miałam planowane, kupiłam rolety zielone śliczny kolorek, sprite, herbatke zieloną z grejfrutem polecaną przez was, później wypróbuje to dam znać jak smakuje, chusteczki dada,jeszcze zostalo pare paczek z wczoraj, szukałam saszetek tego zapachu wschodu ale żadnej nie znalazłam, za to załapałam się na 2 ostatnie sztuki masełka
aanuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:12   #1345
angie84
Raczkowanie

Cytat:

u mnie nie ma
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród…
angie84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:17   #1346
pamfilia
Zakorzenienie

Pyszna ta herbata właśnie skończyłam kubek i lecę robić następny
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:19   #1347
Allblacks
Raczkowanie

mnie osobiście ani mojego małż Okocim nie cieszy.
Szkoda że biedronka nie sprowadza czasami jakiś fajniejszych piwek- nie mówię oczywiście o beznadziejnym Heinekenie rozlewanym w Pl
Kojarzycie może jakieś lepsiejsze czy zdarza się w biedronce zakupić?
Allblacks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:23   #1348
aanuszkaa
Raczkowanie

niedawno był w promocji lech i reed's
aanuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:28   #1349
nieprzytomna
Wtajemniczenie

U mnie dzisiaj z okazji urodzin dwupak Pantene Pro-V(duży szampon i odżywka, także z tej nowej serii) - 9,99.

Poza tym ogromne masło osełkowe (500 g!) z Mlekovity - 3,99(również urodzinowo).
Stary 2010-09-16, 11:30   #1350
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez igratok Pokaż wiadomość
Uprzejmie donoszę, że u mnie też pojawiły się sprity, ale jakoś ludki się nie rzucają, nie zwróciłam uwagi na masło, a szkoda, bo w domu właśnie "wyszło" ale za to kupiłam piękną narzutę za 139zł , tego typu narzuty są droższe w innych sklepach o ponad 100-150zł

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80170809 - tez ładne
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości