|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
poza tym Robson od początku swojej "kariery" na Wizażu robi jakieś niepotrzebne tajemnice... nie wiem po co...
|
|
|
|
|
#3932 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie widzę sensu żeby wymyślac teraz np 10pytań, skoro one być może zostały już zadane a ty tylko trzymasz je sobie na pw. Nie rób problemów,tylko umieść je tutaj. |
|
|
|
|
#3933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do mulenia. To od godziny 17 walczyłam, żeby wizaż się otworzył i dopiero teraz się udało ufff |
|
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Aja tam uważam że wyjdzie większe zamieszanie. Jeżeli mu się chce weryfikować te pytania które się powtarzają to jego broszka.Nie widze problemu.Masz pytania wal śmiało..
|
|
|
|
#3937 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- w sumie racja |
|
|
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
teraz to już naprawdę tworzycie niepotrzebne problemy. człowiek się stara jak może, ale przecież nie da się wszystkim dogodzić.
i zamiast oskarżać się nawzajem wykazałybyście trochę zrozumienia. dziękuję.
|
|
#3939 |
|
BAN stały
|
tak moge wyjasnic
poniewaz podczas tej mojej krotkiej kariery zauwazylem wiele sprzeczek i wygadywania sobie odnosnie pytan i odpowiedzi jak i caleko tematu. chcialem uniknac niepotrzebnych gonitw wokol pytan poki nie poznamy odpowiedzi od osoby kompetentnej. jesli nie pamietacie tego to albo macie krotka pamiec albo wam co 4 strone przewija ale macie racje ja jestem tutaj nowy to jest wasze forum, nie jestem moderatorem ani adminem i sorka ze chcialem wam zaoszczedzic stresu.czekalem na jedno pytanie od jednej kolezanki ale jak widac wy poczekac nie chcecie bo wtedy byloby juz wszystko gotowe a nie dodawanie i dodawanie.Nie robie zadnych tajemnic a ostroznosc to jeszcvze nie katastrofa. wiec umieszczam pytania i zaloze sie ze beda komentarze ze to juz bylo, to juz wiemy, o tym wspominala ta i tamta![]() PROSZE BARDZO 1. Czy mama Iwony wiedziala o spotkaniu z Kasią ? 2. Czy Iwona powiedziała Adrii że umówila sie też z Kasią? 3. Czy Kasia rozmawiała z ojczymem Iwony zanim zadzwoniła do Pawła i Adrii? Rozumiem, że Paweł nie był u Adrii rano. 4. Janusz czy wiadomo coś o tym aby Policja sprawdzala odciski na torebce z kluczami Iwonki na okolicznosc osób trzecich? 5. Kto wedlug cie3bie i rodziny Iwonki najbardziej angażowal się w poszukiwania z kręgu znajomych? 6. Czy Iwonka wzięla ze sobą odzież na przebranie do spotkania z Kasią i czy znaleziono? 7. Czy kamera nad klatką Iwonki dzialala? 8. Czy potwierdzone jest że Iwonka dzwonila czy też esemesowala z kims aby oddzwonil? 9. Czy fakt ze Iwonka miala spac u Adrii jest pewny czy to tylko slowa Adrii? 10. Czy rodzinia od czasu zniknięcia zauważyla że zniknelo cos z rzeczy osobistych? jesli tak to co to bylo? 11. Jedna z forumowiczek zadzialala z pomocą prawna dla rodziny i zglosila sie kancelaria czy juz zglosili sie do rodziny? 12. Wiadomo że Iwonka nie miala pieniędzy przy sobie bo wezwalaby taksówke.Czy wczesniej pożyczala od kogoś pieniądze i na jaki cel?( chodzi mi o bezposredni czas przed dniem zniknięcia) 13. Czy znajomi z imprezy wspierają rodzine? 14. Czy my forumowicze oprócz naglasniania sprawy mozemy cos jeszcze zrobic? 15. Czy ruszylo juz cos z przekazywaniem informacji wam przez Prokurature,Krzysztofa rutkowskiego badz Policje? 16, Czy znane sa rodzinie watki prowadzonego sledztwa przez Policje? 17. Czy potwierdzone zostalo rodzinie , że Iwonka doszla do budynku na ul.Czarny dwor? 18. Czy rodzinie przekazali znajomi nowe fakty o Iwonce? 19. Czy wątek o silowym uprowadzeniu jest tylko w oparciu o swiadka ze szwecji czy sa inne srodla?( istotne czy prok.,rutkowski,policja) 20. Czy w poblizu osiedla jest możliwosc zaparkowania auta z jednoczesnym pozostaniu anonimowym? 21. Czy juz wiadomo o monitoringu ulic aby sie nagrania zachowaly? 22. Męczy nas jedna z istotnych rzeczy:Iwonka idzie spac do Adrii po imprezie na 2h przed spotkaniem z Kasią.Czy znając charakter Iwonki jest to możliwe? 23. Czy wiadomo o ktorej godzinie zorientowano się tak naprawde, że Iwonka nie doszla? 24. Domniemam że alarm wszczela Kasia o braku wizyty Iwonki.Od 7.00 do 16.00 to szmad czasu .Dlaczego tak póżno się mama Iwonki dowiedziala? 25. U Adrii nie bylo rodzicow w domu więc kto dal jej na ten czas alibii? 26. Na jednej ze stron byl wpis ze znajomy , ktory przyszedl zapisac swoja mame na wizyte o 13.00 rozgladal sie po zakladzie.Czy odrazu wydalo sie to podejrzane czy dopiero o wiesci o zniknieciu Iwonki pojawila sie ta mysl? |
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3941 |
|
BAN stały
|
Już nieaktualne
![]() robson dzięki
|
|
|
|
#3942 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziwne i podejrzane? obrazasz mnie w tej chwili a zeby ci udowodnic ze sie mylisz to z zestawem pytan do janusza mialy isc moje dane aby wiedzial ze nie jestem wcale taki dziwny i podejrzany
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
według mnie pytanie 5 jest nie na miejscu.
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
No i czy wreszcie wiadomo o co się pokłocili, bo jak o pier.... to o co ta tajemnica?
|
|
|
|
#3945 |
|
BAN stały
|
robson noi widzisz, zamieściłeś pytania. Jest wśród nich - czy kamera nad klatką Iwony działała. Mi od razu przyszło do głowy- czy kamera nad klatką Adrii działała - proszę o dopisanie do listy.
No i jeszcze mam pytanie od wizażanki- czy Paweł nocowału Adrii w tamtą noc? - również proszę o dopisanie
|
|
|
|
#3946 |
|
BAN stały
|
ty jestes nieufna a ja mam byc ufny? a to niby dlaczego? ja mam klepac wszystko o czym mysle ale ty jestes nieufna....kolezanko tu jest czasami 80 uzytkownikow w tym 25 udzielajacyuch sie a reszta to obserwatorzy. a wiesz kto to ten obserwator czasami? wiesz jesli sobie nie zyczycie mojego towarzystwa i uwazacie ze mieszam i nie pomagam sprawie to smialo mozecie mnie zglosic adminowi albo jesli podejrzany jestem to bardzo chetnie podam panu rutkowskiemu swoje namiary. ja do ukrycia nic niemam a to ze nie wszystkim sie dziele ze spostrzezen to tylko dla bezpieczenstwa i odwlecenia w czasie aby poznac najpierw fakty. |
|
|
|
#3947 | ||
|
Raczkowanie
|
Też tak uważam dlatego m.in. nie zdałam kilku pytań bo nie powinno się na forum rozstrzygać niektórych kwestii.
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3949 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale zamieściłeś pytania, więc ok.
|
|
|
|
|
#3950 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam i kombinuj dalej bo jak narazie świetnie Ci to wychodzi---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
#3951 |
|
BAN stały
|
dziekuje kolezanko za zauwazenie ![]() i teraz wyszlo czy mialem racje z wystawianiem czy nie i wyszlo ze nie.tego chcialem uchronic no ale skoro sa tu osoby ktorych to nie obchodzi to jest jak jest. wkoncu ciekawosc bierze gore i wychodzi........... Z paniami sie zegnam gdyz widac mące i przeszkadzam na damskim forum i bede tylko obserwatorem gdyz sa tez inne sposoby aby pomodz a jesli komus sie wyda podejrzane ze obserwuje to zaznaczam DANE PRZY REJESTRACJI SA PRAWDZIWE I MOZNA DO MNIE DOTRZEC W CIAGU JEDNEGO DNIA. DZIEKUJE |
|
|
|
#3952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3953 | |
|
BAN stały
|
Tak jak napisałam, dla mnie nowa osoba,która wchodzi na forum i wszystkim dzieli się na pw jest podejrzana. Dla mnie nie jest to normalne zachowanie. Zwłaszcza że wszem i wobec o swoich zamiarach mówi, "zbiera" sobie chętnych do dzielenia się informacjami na pw. Może to działać w 2 strony - może nie chce żeby sprawca się dowiedział o pewnych sprawach, a może to jest sprawca i celowo miesza niektórym w głowach. Właśnie na pw tylko, żeby w wątku śladu nie było.
Sorry, ale to jest internet, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i uważam że należy podejść z odrbiną dystansu. Kiedy zobaczyłam robienie wielkiej tajemnicy z pytań to niezmiernie mnie to zdziwiło. Bo po co? Ja bym chciała miec pewnośc że moje pytanie rzeczywiście będzie zadane, że Janusz na pewno je dostanie i odpowiedź na pewno będzie pochodziła od Janusza. Bo jemu ufam. Proste. Dlatego uważam że takie rzeczy powinny być zamieszczone w wątku, żeby nie było żadnych niedomówień. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
. Nie "nowa osoba", a "nowa osoba, która..."Dostrzegasz różniecę? Jak nie to propnuję wrócić do podstawówki, tam cie nauczą i może zrozumiesz...
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Robson włącz ignora i działaj dalej, to przecież dla Iwony.. Edytowane przez Corrina Czas edycji: 2010-09-16 o 21:51 |
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
na podstawie artykułów i tego co tej pory czytałam mogę odpowiedzieć na pogrubione:
Cytat:
o nic specjalnego nie pytasz
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-16 o 21:51 |
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
#3958 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Kimikika;22110480]Tak jak napisałam, dla mnie nowa osoba,która wchodzi na forum i wszystkim dzieli się na pw jest podejrzana. Dla mnie nie jest to normalne zachowanie. Zwłaszcza że wszem i wobec o swoich zamiarach mówi, "zbiera" sobie chętnych do dzielenia się informacjami na pw. Może to działać w 2 strony - może nie chce żeby sprawca się dowiedział o pewnych sprawach, a może to jest sprawca i celowo miesza niektórym w głowach. Właśnie na pw tylko, żeby w wątku śladu nie było.
Sorry, ale to jest internet, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i uważam że należy podejść z odrbiną dystansu. Kiedy zobaczyłam robienie wielkiej tajemnicy z pytań to niezmiernie mnie to zdziwiło. Bo po co? Ja bym chciała miec pewnośc że moje pytanie rzeczywiście będzie zadane, że Janusz na pewno je dostanie i odpowiedź na pewno będzie pochodziła od Janusza. Bo jemu ufam. Proste. Dlatego uważam że takie rzeczy powinny być zamieszczone w wątku, żeby nie było żadnych niedomówień. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- czy ty wiesz ze rzucanie podejrzen pod moim adresem jest karalne i jest to pomowieniem? udaje ze sie przewidzialem i nie zwracam uwagi ale polecam na przyszlosc zwroc uwage na to aby twoj mózg pracowal szybciej niz palce na klawiaturze a nie odwrotnie. |
|
|
|
#3959 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast jeżeli ktoś obraża się za stwierdzenie "nie wypada" odnośnie pytania, to sorry, ale to niepoważne. |
||
|
|
|
#3960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro tak bardzo obawiałeś się krytyki Twoich pytań to po co o nich tutaj trąbiłeś? Wystarczyło je dyskretnie zadać Januszowi na PW i nie informować o tym na forum. Nie wiem po co siejesz jakiś niepotrzebny zamęt i prowokujesz ludzi. Tym bardziej, że Twoje pytania jakiś super hiper ważne wcale nie są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-16 o 21:58 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.