Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 21:11   #3931
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Wczesniej nie było sprzeczek o pytania,to niby czemu miałyby być tym razem?
Nie wiadomo jakie pytania masz nazbierane teraz, nie wiem czy "moje" już ktos zadał czy nie. Poza tym jak napisałam, czasem czytając jedno pytanie może przyjść na myśl inne,którego jeszcze nikt nie zadał. Nie musisz podawać autorów pytań przeciez, a słowa do rodziny możesz przesłać i tak.
Więc w czym problem? Skoro pytania mają pomóc internautom w wyjaśnieniu niejasności to nie rób z nich takiej tajemnicy.
Po co?
Mi sie to bardzo nie podoba. Jesteś nową osobą na tym forum, udzielasz się tylko w temacie Iwony i wszystko chcesz załatwiać na pw.
Skoro i tak pytania mają być zamieszczone oficjalnie to zamieść je przed wysłaniem,może jeszcze się coś nazbiera, może jeszcze coś komuś przyjdzie do głowy.Janusz nie wie wszystkiego, musi kontaktować się z mamą Iwony, chyba nie warto zawracać jej głowy co chwila z pytaniami. Lepiej zrobić to raz a porządnie.
Dlatego bardzo proszę abyś umieścił listę pytań na wątku.
popieram
poza tym Robson od początku swojej "kariery" na Wizażu robi jakieś niepotrzebne tajemnice... nie wiem po co...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:12   #3932
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość

bardzo prosze wizazanki aby podeslaly jeszcze pytanka aby nie meczyc janusza a juz bron boze mamy iwony. chcialbym aby bylo tam ujete to co was meczy. spojrzcie na poprzednie pytanka i odpowiedzi i pewnie was to naprowadzi na cos.
robson czy możesz wyjaśnić dlaczego nie chcesz umieścić pytań w wątku przed wysłaniem? Przeciez to tylko pomoże, będzie wiadomo co już zadane.
Ja nie widzę sensu żeby wymyślac teraz np 10pytań, skoro one być może zostały już zadane a ty tylko trzymasz je sobie na pw. Nie rób problemów,tylko umieść je tutaj.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:17   #3933
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mon_mon Pokaż wiadomość
Dzisiejszy odcinek jest już na stronie TVP: http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...0-1725/2654570

Zaraz będzie też na youtube, tylko wideo jeszcze się "przetwarza"
Daj znać kochana jak już się przetworzy bo ja za granicą jestem i tylko youtube mi zostaje.I dziękuję
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:18   #3934
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
poza tym Robson od początku swojej "kariery" na Wizażu robi jakieś niepotrzebne tajemnice... nie wiem po co...
Zauważyłam właśnie
Najpierw swoje spostrzeżenia, teraz pytania
Po co?
Nie rozumiem, ale wydaje mi sie to dziwne i trochę "podejrzane".
Stary 2010-09-16, 21:19   #3935
burgund1234
BAN stały

Cytat:
robson czy możesz wyjaśnić dlaczego nie chcesz umieścić pytań w wątku przed wysłaniem? Przeciez to tylko pomoże, będzie wiadomo co już zadane.
Ja nie widzę sensu żeby wymyślac teraz np 10pytań, skoro one być może zostały już zadane a ty tylko trzymasz je sobie na pw. Nie rób problemów,tylko umieść je tutaj.
Robson umieść same pytania bez autorów a pozatym Janusz sam mówi ,że czuwa to znajdzie te pytania na forum. Wtedy też znalazł.

Co do mulenia. To od godziny 17 walczyłam, żeby wizaż się otworzył i dopiero teraz się udało ufff
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:21   #3936
Corrina
Raczkowanie

Aja tam uważam że wyjdzie większe zamieszanie. Jeżeli mu się chce weryfikować te pytania które się powtarzają to jego broszka.Nie widze problemu.Masz pytania wal śmiało..
Stary 2010-09-16, 21:23   #3937
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Zauważyłam właśnie
Po co?
jak to podejrzane? przecież nic podejrzanego nie robi.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Aja tam uważam że wyjdzie większe zamieszanie. Jeżeli mu się chce weryfikować te pytania które się powtarzają to jego broszka.Nie widze problemu.Masz pytania wal śmiało..
w sumie racja
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:24   #3938
bezuczuciowa
Raczkowanie

teraz to już naprawdę tworzycie niepotrzebne problemy. człowiek się stara jak może, ale przecież nie da się wszystkim dogodzić.

i zamiast oskarżać się nawzajem wykazałybyście trochę zrozumienia.

dziękuję.
Stary 2010-09-16, 21:25   #3939
robson1979
BAN stały

tak moge wyjasnic poniewaz podczas tej mojej krotkiej kariery zauwazylem wiele sprzeczek i wygadywania sobie odnosnie pytan i odpowiedzi jak i caleko tematu. chcialem uniknac niepotrzebnych gonitw wokol pytan poki nie poznamy odpowiedzi od osoby kompetentnej. jesli nie pamietacie tego to albo macie krotka pamiec albo wam co 4 strone przewija ale macie racje ja jestem tutaj nowy to jest wasze forum, nie jestem moderatorem ani adminem i sorka ze chcialem wam zaoszczedzic stresu.czekalem na jedno pytanie od jednej kolezanki ale jak widac wy poczekac nie chcecie bo wtedy byloby juz wszystko gotowe a nie dodawanie i dodawanie.Nie robie zadnych tajemnic a ostroznosc to jeszcvze nie katastrofa. wiec umieszczam pytania i zaloze sie ze beda komentarze ze to juz bylo, to juz wiemy, o tym wspominala ta i tamta

PROSZE BARDZO

1. Czy mama Iwony wiedziala o spotkaniu z Kasią ?
2. Czy Iwona powiedziała Adrii że umówila sie też z Kasią?
3. Czy Kasia rozmawiała z ojczymem Iwony zanim zadzwoniła do Pawła i Adrii? Rozumiem, że Paweł nie był u Adrii rano.
4. Janusz czy wiadomo coś o tym aby Policja sprawdzala odciski na torebce z kluczami Iwonki na okolicznosc osób trzecich?
5. Kto wedlug cie3bie i rodziny Iwonki najbardziej angażowal się w poszukiwania z kręgu znajomych?
6. Czy Iwonka wzięla ze sobą odzież na przebranie do spotkania z Kasią i czy znaleziono?
7. Czy kamera nad klatką Iwonki dzialala?
8. Czy potwierdzone jest że Iwonka dzwonila czy też esemesowala z kims aby oddzwonil?
9. Czy fakt ze Iwonka miala spac u Adrii jest pewny czy to tylko slowa Adrii?
10. Czy rodzinia od czasu zniknięcia zauważyla że zniknelo cos z rzeczy osobistych? jesli tak to co to bylo?
11. Jedna z forumowiczek zadzialala z pomocą prawna dla rodziny i zglosila sie kancelaria czy juz zglosili sie do rodziny?
12. Wiadomo że Iwonka nie miala pieniędzy przy sobie bo wezwalaby taksówke.Czy wczesniej pożyczala od kogoś pieniądze i na jaki cel?( chodzi mi o bezposredni czas przed dniem zniknięcia)
13. Czy znajomi z imprezy wspierają rodzine?
14. Czy my forumowicze oprócz naglasniania sprawy mozemy cos jeszcze zrobic?
15. Czy ruszylo juz cos z przekazywaniem informacji wam przez Prokurature,Krzysztofa rutkowskiego badz Policje?
16, Czy znane sa rodzinie watki prowadzonego sledztwa przez Policje?
17. Czy potwierdzone zostalo rodzinie , że Iwonka doszla do budynku na ul.Czarny dwor?
18. Czy rodzinie przekazali znajomi nowe fakty o Iwonce?
19. Czy wątek o silowym uprowadzeniu jest tylko w oparciu o swiadka ze szwecji czy sa inne srodla?( istotne czy prok.,rutkowski,policja)
20. Czy w poblizu osiedla jest możliwosc zaparkowania auta z jednoczesnym pozostaniu anonimowym?
21. Czy juz wiadomo o monitoringu ulic aby sie nagrania zachowaly?
22. Męczy nas jedna z istotnych rzeczy:Iwonka idzie spac do Adrii po imprezie na 2h przed spotkaniem z Kasią.Czy znając charakter Iwonki jest to możliwe?
23. Czy wiadomo o ktorej godzinie zorientowano się tak naprawde, że Iwonka nie doszla?
24. Domniemam że alarm wszczela Kasia o braku wizyty Iwonki.Od 7.00 do 16.00 to szmad czasu .Dlaczego tak póżno się mama Iwonki dowiedziala?
25. U Adrii nie bylo rodzicow w domu więc kto dal jej na ten czas alibii?
26. Na jednej ze stron byl wpis ze znajomy , ktory przyszedl zapisac swoja mame na wizyte o 13.00 rozgladal sie po zakladzie.Czy odrazu wydalo sie to podejrzane czy dopiero o wiesci o zniknieciu Iwonki pojawila sie ta mysl?
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:27   #3940
mon_mon
Raczkowanie

Cytat:
Daj znać kochana jak już się przetworzy bo ja za granicą jestem i tylko youtube mi zostaje.I dziękuję
Filmik już jest Ależ nie ma za co. Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=WquFl1Uo0SE
mon_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:28   #3941
Kimikika
BAN stały

Już nieaktualne
robson dzięki
Stary 2010-09-16, 21:28   #3942
robson1979
BAN stały

Cytat:
Zauważyłam właśnie
Po co?

dziwne i podejrzane? obrazasz mnie w tej chwili a zeby ci udowodnic ze sie mylisz to z zestawem pytan do janusza mialy isc moje dane aby wiedzial ze nie jestem wcale taki dziwny i podejrzany
Stary 2010-09-16, 21:29   #3943
bezuczuciowa
Raczkowanie

według mnie pytanie 5 jest nie na miejscu.
Stary 2010-09-16, 21:32   #3944
Corrina
Raczkowanie

No i czy wreszcie wiadomo o co się pokłocili, bo jak o pier.... to o co ta tajemnica?
Stary 2010-09-16, 21:32   #3945
Kimikika
BAN stały

robson noi widzisz, zamieściłeś pytania. Jest wśród nich - czy kamera nad klatką Iwony działała. Mi od razu przyszło do głowy- czy kamera nad klatką Adrii działała - proszę o dopisanie do listy.

No i jeszcze mam pytanie od wizażanki- czy Paweł nocowału Adrii w tamtą noc? - również proszę o dopisanie
Stary 2010-09-16, 21:33   #3946
robson1979
BAN stały

Cytat:
Już nieaktualne
robson dzięki

ty jestes nieufna a ja mam byc ufny? a to niby dlaczego? ja mam klepac wszystko o czym mysle ale ty jestes nieufna....kolezanko tu jest czasami 80 uzytkownikow w tym 25 udzielajacyuch sie a reszta to obserwatorzy. a wiesz kto to ten obserwator czasami? wiesz jesli sobie nie zyczycie mojego towarzystwa i uwazacie ze mieszam i nie pomagam sprawie to smialo mozecie mnie zglosic adminowi albo jesli podejrzany jestem to bardzo chetnie podam panu rutkowskiemu swoje namiary. ja do ukrycia nic niemam a to ze nie wszystkim sie dziele ze spostrzezen to tylko dla bezpieczenstwa i odwlecenia w czasie aby poznac najpierw fakty.
Stary 2010-09-16, 21:35   #3947
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
Też tak uważam dlatego m.in. nie zdałam kilku pytań bo nie powinno się na forum rozstrzygać niektórych kwestii.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mon_mon Pokaż wiadomość
Filmik już jest Ależ nie ma za co. Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=WquFl1Uo0SE
dzięki wielkie!
Cytat:
dziwne i podejrzane? obrazasz mnie w tej chwili a zeby ci udowodnic ze sie mylisz to z zestawem pytan do janusza mialy isc moje dane aby wiedzial ze nie jestem wcale taki dziwny i podejrzany
olej to
Stary 2010-09-16, 21:37   #3948
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Zauważyłam właśnie
Po co?
jezuuu ręce opadają to że pojawił się facet na tym forum to odrazu jakieś dziwne insynuacje i podejrzenia tak Robson to Pan Ręcznik nie wiedziałyście???Chłopak bardzo widać się zaangażował a Wy to tylko potraficie każdego zdołować....brak słów....
Stary 2010-09-16, 21:37   #3949
Kimikika
BAN stały

Cytat:
robson no niestety ale nowa osoba, która chce załatwiać wszystko przez pw i robi tajemnice jest dla mnie podejrzana.
Ale zamieściłeś pytania, więc ok.
Stary 2010-09-16, 21:40   #3950
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Kolego odwalasz kawał dobrej roboty oby tak dalejPozdrawiam i kombinuj dalej bo jak narazie świetnie Ci to wychodzi

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
robson no niestety ale nowa osoba, która chce załatwiać wszystko przez pw i robi tajemnice jest dla mnie podejrzana.
Ale zamieściłeś pytania, więc ok.
Oczywiście nowa osoba i odrazu podejrzana....pomyśl zanim ponownie napiszesz coś równie głupiego
Stary 2010-09-16, 21:41   #3951
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość

dziekuje kolezanko za zauwazenie
i teraz wyszlo czy mialem racje z wystawianiem czy nie i wyszlo ze nie.tego chcialem uchronic no ale skoro sa tu osoby ktorych to nie obchodzi to jest jak jest. wkoncu ciekawosc bierze gore i wychodzi...........
Z paniami sie zegnam gdyz widac mące i przeszkadzam na damskim forum i bede tylko obserwatorem gdyz sa tez inne sposoby aby pomodz a jesli komus sie wyda podejrzane ze obserwuje to zaznaczam DANE PRZY REJESTRACJI SA PRAWDZIWE I MOZNA DO MNIE DOTRZEC W CIAGU JEDNEGO DNIA. DZIEKUJE
Stary 2010-09-16, 21:43   #3952
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
i teraz wyszlo czy mialem racje z wystawianiem czy nie i wyszlo ze nie.tego chcialem uchronic no ale skoro sa tu osoby ktorych to nie obchodzi to jest jak jest. wkoncu ciekawosc bierze gore i wychodzi...........
Z paniami sie zegnam gdyz widac mące i przeszkadzam na damskim forum i bede tylko obserwatorem gdyz sa tez inne sposoby aby pomodz a jesli komus sie wyda podejrzane ze obserwuje to zaznaczam DANE PRZY REJESTRACJI SA PRAWDZIWE I MOZNA DO MNIE DOTRZEC W CIAGU JEDNEGO DNIA. DZIEKUJE
Chyba oszalałeś
Stary 2010-09-16, 21:48   #3953
Kimikika
BAN stały

Tak jak napisałam, dla mnie nowa osoba,która wchodzi na forum i wszystkim dzieli się na pw jest podejrzana. Dla mnie nie jest to normalne zachowanie. Zwłaszcza że wszem i wobec o swoich zamiarach mówi, "zbiera" sobie chętnych do dzielenia się informacjami na pw. Może to działać w 2 strony - może nie chce żeby sprawca się dowiedział o pewnych sprawach, a może to jest sprawca i celowo miesza niektórym w głowach. Właśnie na pw tylko, żeby w wątku śladu nie było.
Sorry, ale to jest internet, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i uważam że należy podejść z odrbiną dystansu. Kiedy zobaczyłam robienie wielkiej tajemnicy z pytań to niezmiernie mnie to zdziwiło. Bo po co? Ja bym chciała miec pewnośc że moje pytanie rzeczywiście będzie zadane, że Janusz na pewno je dostanie i odpowiedź na pewno będzie pochodziła od Janusza. Bo jemu ufam. Proste. Dlatego uważam że takie rzeczy powinny być zamieszczone w wątku, żeby nie było żadnych niedomówień.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
Oczywiście nowa osoba i odrazu podejrzana....pomyśl zanim ponownie napiszesz coś równie głupiego
A może naucz się czytać ze zrozumieniem. Przecinek to nie kropka, jakbys nie wiedziała. Nie "nowa osoba", a "nowa osoba, która..."
Dostrzegasz różniecę?
Jak nie to propnuję wrócić do podstawówki, tam cie nauczą i może zrozumiesz...
Stary 2010-09-16, 21:49   #3954
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Tak jak napisałam, dla mnie nowa osoba,która wchodzi na forum i wszystkim dzieli się na pw jest podejrzana. Dla mnie nie jest to normalne zachowanie. Zwłaszcza że wszem i wobec o swoich zamiarach mówi, "zbiera" sobie chętnych do dzielenia się informacjami na pw. Może to działać w 2 strony - może nie chce żeby sprawca się dowiedział o pewnych sprawach, a może to jest sprawca i celowo miesza niektórym w głowach. Właśnie na pw tylko, żeby w wątku śladu nie było.
Sorry, ale to jest internet, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i uważam że należy podejść z odrbiną dystansu. Kiedy zobaczyłam robienie wielkiej tajemnicy z pytań to niezmiernie mnie to zdziwiło. Bo po co? Ja bym chciała miec pewnośc że moje pytanie rzeczywiście będzie zadane, że Janusz na pewno je dostanie i odpowiedź na pewno będzie pochodziła od Janusza. Bo jemu ufam. Proste. Dlatego uważam że takie rzeczy powinny być zamieszczone w wątku, żeby nie było żadnych niedomówień.
Ty naprawdę uważasz i chyba znowu się powtórzę iż potencjalny sprawca czy porywacz nie ma nic innego do roboty tylko siedzieć na słynnym Wizażu i czytać nasze wypociny???
Stary 2010-09-16, 21:49   #3955
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Słońce ja też jestem przed okresem, ale wyluzuuuuuj trochę. A bylo tak fajnie jak odzywaly się niedawno same "trolle" czyt. nowi
Robson włącz ignora i działaj dalej, to przecież dla Iwony..

Edytowane przez Corrina
Czas edycji: 2010-09-16 o 21:51
Stary 2010-09-16, 21:50   #3956
visionAM
Zakorzenienie

na podstawie artykułów i tego co tej pory czytałam mogę odpowiedzieć na pogrubione:
Cytat:

1. Czy mama Iwony wiedziala o spotkaniu z Kasią ?
2. Czy Iwona powiedziała Adrii że umówila sie też z Kasią?
3. Czy Kasia rozmawiała z ojczymem Iwony zanim zadzwoniła do Pawła i Adrii? Rozumiem, że Paweł nie był u Adrii rano.
4. Janusz czy wiadomo coś o tym aby Policja sprawdzala odciski na torebce z kluczami Iwonki na okolicznosc osób trzecich?
5. Kto wedlug cie3bie i rodziny Iwonki najbardziej angażowal się w poszukiwania z kręgu znajomych?
6. Czy Iwonka wzięla ze sobą odzież na przebranie do spotkania z Kasią i czy znaleziono?
7. Czy kamera nad klatką Iwonki dzialala? działała, pisał o tym Janusz
8. Czy potwierdzone jest że Iwonka dzwonila czy też esemesowala z kims aby oddzwonil?
9. Czy fakt ze Iwonka miala spac u Adrii jest pewny czy to tylko slowa Adrii? pewny, Iwony mama to potwierdziła
10. Czy rodzinia od czasu zniknięcia zauważyla że zniknelo cos z rzeczy osobistych? jesli tak to co to bylo?
11. Jedna z forumowiczek zadzialala z pomocą prawna dla rodziny i zglosila sie kancelaria czy juz zglosili sie do rodziny?
12. Wiadomo że Iwonka nie miala pieniędzy przy sobie bo wezwalaby taksówke.Czy wczesniej pożyczala od kogoś pieniądze i na jaki cel?( chodzi mi o bezposredni czas przed dniem zniknięcia) pożyczała od kogoś kilkanaście złotych, tak mówiła w jakimś wywiadzie mama Iwonki
13. Czy znajomi z imprezy wspierają rodzine?
14. Czy my forumowicze oprócz naglasniania sprawy mozemy cos jeszcze zrobic?
15. Czy ruszylo juz cos z przekazywaniem informacji wam przez Prokurature,Krzysztofa rutkowskiego badz Policje?
16, Czy znane sa rodzinie watki prowadzonego sledztwa przez Policje?
17. Czy potwierdzone zostalo rodzinie , że Iwonka doszla do budynku na ul.Czarny dwor?
18. Czy rodzinie przekazali znajomi nowe fakty o Iwonce?
19. Czy wątek o silowym uprowadzeniu jest tylko w oparciu o swiadka ze szwecji czy sa inne srodla?( istotne czy prok.,rutkowski,policja) przecież podawali, że Rutkowski ma swojego świadka, a policja swojego
20. Czy w poblizu osiedla jest możliwosc zaparkowania auta z jednoczesnym pozostaniu anonimowym? oczywiście, że tak.. wystarczy spojrzeć na mapę tej okolicy - tam jest parking
21. Czy juz wiadomo o monitoringu ulic aby sie nagrania zachowaly?
22. Męczy nas jedna z istotnych rzeczy:Iwonka idzie spac do Adrii po imprezie na 2h przed spotkaniem z Kasią.Czy znając charakter Iwonki jest to możliwe?
23. Czy wiadomo o ktorej godzinie zorientowano się tak naprawde, że Iwonka nie doszla?
24. Domniemam że alarm wszczela Kasia o braku wizyty Iwonki.Od 7.00 do 16.00 to szmad czasu .Dlaczego tak póżno się mama Iwonki dowiedziala? bo znajomi sami szukali Iwony... podobno
25. U Adrii nie bylo rodzicow w domu więc kto dal jej na ten czas alibii?
26. Na jednej ze stron byl wpis ze znajomy , ktory przyszedl zapisac swoja mame na wizyte o 13.00 rozgladal sie po zakladzie.Czy odrazu wydalo sie to podejrzane czy dopiero o wiesci o zniknieciu Iwonki pojawila sie ta mysl?
poza tym, że te pytania są dość nieskładnie napisane i niektóre ciężko zrozumieć to ja nie widzę tu żadnego powodu aby je ukrywać o nic specjalnego nie pytasz

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-16 o 21:51
Stary 2010-09-16, 21:54   #3957
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

A może naucz się czytać ze zrozumieniem. Przecinek to nie kropka, jakbys nie wiedziała. Nie "nowa osoba", a "nowa osoba, która..."
Dostrzegasz różniecę?
Jak nie to propnuję wrócić do podstawówki, tam cie nauczą i może zrozumiesz...
Do podstawówki moja droga to możesz zawitać Ty i jak narazie Cię nie obraziłam ale wkurzasz mnie na maksa i nie omieszkam tego zrobić w przyszłosci.Do Twojej wiadomosci szkołe podstawową skończyłam daaaaaawno temu

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Słońce ja też jestem przed okresem, ale wyluzuuuuuj trochę. A bylo tak fajnie jak odzywaly się niedawno same "trolle" czyt. nowi
Popieram koleżanke Robson rób dalej to co robisz a innymi paniami które mącą się nie przejmuj my Trolle je opanujemy
Stary 2010-09-16, 21:54   #3958
robson1979
BAN stały

[QUOTE=Kimikika;22110480]Tak jak napisałam, dla mnie nowa osoba,która wchodzi na forum i wszystkim dzieli się na pw jest podejrzana. Dla mnie nie jest to normalne zachowanie. Zwłaszcza że wszem i wobec o swoich zamiarach mówi, "zbiera" sobie chętnych do dzielenia się informacjami na pw. Może to działać w 2 strony - może nie chce żeby sprawca się dowiedział o pewnych sprawach, a może to jest sprawca i celowo miesza niektórym w głowach. Właśnie na pw tylko, żeby w wątku śladu nie było.

czy ty wiesz ze rzucanie podejrzen pod moim adresem jest karalne i jest to pomowieniem? udaje ze sie przewidzialem i nie zwracam uwagi ale polecam na przyszlosc zwroc uwage na to aby twoj mózg pracowal szybciej niz palce na klawiaturze a nie odwrotnie.
Stary 2010-09-16, 21:55   #3959
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
Ty naprawdę uważasz i chyba znowu się powtórzę iż potencjalny sprawca czy porywacz nie ma nic innego do roboty tylko siedzieć na słynnym Wizażu i czytać nasze wypociny???
Jeśli tylko ma internet i czas to jestem przekonana że śledzi różne fora , choćby żeby sprawdzic czy ktoś może przypadkiem wpadł na jego trop.

Cytat:
no przykro mi bardzo (ironia), ale nie usune się z wątku ze względu na nowych.

Natomiast jeżeli ktoś obraża się za stwierdzenie "nie wypada" odnośnie pytania, to sorry, ale to niepoważne.
Stary 2010-09-16, 21:56   #3960
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś jakiś przewrażliwiony
skoro tak bardzo obawiałeś się krytyki Twoich pytań to po co o nich tutaj trąbiłeś? Wystarczyło je dyskretnie zadać Januszowi na PW i nie informować o tym na forum. Nie wiem po co siejesz jakiś niepotrzebny zamęt i prowokujesz ludzi. Tym bardziej, że Twoje pytania jakiś super hiper ważne wcale nie są

Cytat:
czy ty wiesz ze rzucanie podejrzen pod moim adresem jest karalne i jest to pomowieniem? udaje ze sie przewidzialem i nie zwracam uwagi ale polecam na przyszlosc zwroc uwage na to aby twoj mózg pracowal szybciej niz palce na klawiaturze a nie odwrotnie.
...

Cytat:
Popieram koleżanke Robson rób dalej to co robisz a innymi paniami które mącą się nie przejmuj my Trolle je opanujemy
póki co to Robson tutaj najbardziej mąci szanowna trollico

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-16 o 21:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości