Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 21:59   #3961
Kimikika
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
Do podstawówki moja droga to możesz zawitać Ty i jak narazie Cię nie obraziłam ale wkurzasz mnie na maksa i nie omieszkam tego zrobić w przyszłosci.Do Twojej wiadomosci szkołe podstawową skończyłam daaaaaawno temu
Ja nie mam takiej potrzeby, natomiast Ty może i skończyłaś, ale jak widać masz problemy z tak podstawowymi rzeczami jak czytanie ze zrozumieniem i nie rozumiejąc treści wyciągasz swoje wnioski i piszesz że to głupoty Powtórka podstawówki jak nic by się przydała.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:00   #3962
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
jesteś jakiś przewrażliwiony
skoro tak bardzo obawiałeś się krytyki Twoich pytań to po co o nich tutaj trąbiłeś? Wystarczyło je dyskretnie zadać Januszowi na PW i nie informować o tym na forum. Nie wiem po co siejesz jakiś niepotrzebny zamęt i prowokujesz ludzi. Tym bardziej, że Twoje pytania jakiś super hiper ważne wcale nie są

...

póki co to Robson tutaj najbardziej mąci szanowna trollico
Jasne jakiekolwiek pytania nie są wogóle ważne???To co jest ważne pitolenie(za przeproszeniem)w kółko i to samo??
Stary 2010-09-16, 22:00   #3963
robson1979
BAN stały

Cytat:
na podstawie artykułów i tego co tej pory czytałam mogę odpowiedzieć na pogrubione:

poza tym, że te pytania są dość nieskładnie napisane i niektóre ciężko zrozumieć to ja nie widzę tu żadnego powodu aby je ukrywać o nic specjalnego nie pytasz

o nic specjalnego nie pytam? moze i faktycznie ale nikt ci nie bronil zapytac samej. wybacz ale nie jestes dla mnie kompetentna a co do parkingu to parking zapewniajacy anonimowosc to nie kazdy parking przed blokiem. jest tez roznica miedzy parkingiem przed marketem a przed blokiem czy garazami. wybacz ale nie czekalem na twoje odpowiedzi tylko calkiem innej osoby.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:00   #3964
Corrina
Raczkowanie

Nad klatką Iwony chyba kamery nie było, a co doświadków , to było że informacje policja i Rutkowski mają inne a nie świadków.
To do VisionAm,która odpowiedziała na kilka pytań.

Edytowane przez Corrina
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:02
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:01   #3965
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Ja nie mam takiej potrzeby, natomiast Ty może i skończyłaś, ale jak widać masz problemy z tak podstawowymi rzeczami jak czytanie ze zrozumieniem i nie rozumiejąc treści wyciągasz swoje wnioski i piszesz że to głupoty Powtórka podstawówki jak nic by się przydała.
nie kłóć się z nią, bo jeszcze bana dostaniesz
sama o sobie ironicznie czy nie napisała, że jest trollem więc trzeba olać

Cytat:
Jasne jakiekolwiek pytania nie są wogóle ważne???To co jest ważne pitolenie(za przeproszeniem)w kółko i to samo??
naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem nie mam więcej pytań
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:01   #3966
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
dziekuje kolezanko za zauwazenie
i teraz wyszlo czy mialem racje z wystawianiem czy nie i wyszlo ze nie.tego chcialem uchronic no ale skoro sa tu osoby ktorych to nie obchodzi to jest jak jest. wkoncu ciekawosc bierze gore i wychodzi...........
Z paniami sie zegnam gdyz widac mące i przeszkadzam na damskim forum i bede tylko obserwatorem gdyz sa tez inne sposoby aby pomodz a jesli komus sie wyda podejrzane ze obserwuje to zaznaczam DANE PRZY REJESTRACJI SA PRAWDZIWE I MOZNA DO MNIE DOTRZEC W CIAGU JEDNEGO DNIA. DZIEKUJE
hmn...to trochę bez sensu żebyś opuszczał forum bo ktoś Ci średnio ufa i wydajesz się komuś podejrzany-nie możesz brać tego aż tak poważnie,Ty tez nie wszystkim wysłałeś na pw swoje pierwsze przemyslenia bo nie wszyscy wydawali Ci sie wiarygodni,a niektórzy mało udzielajacy się i stosunkowo nowi mogli wydawać Ci sie np."podejrzani",ja osobiście uważam,że starasz sie pomóc i Twoje zaangażowanie jest doceniane,głowa do góry
ps.zredukuj pisanie na pw,lepiej walic otwarcie do wszystkich
Stary 2010-09-16, 22:03   #3967
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Oczerniasz chłopaka piszesz że być może to jest sprawca i Ty uważasz że to jest ok.Laska za takie coś możesz sobie nieżle nagrabić bo to jest niestety karalne to są bezpodstawne oskarżenia i pomówienia

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

I pewnie zaraz ja zostanę wspólniczką Robsona
Stary 2010-09-16, 22:04   #3968
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
o nic specjalnego nie pytam? moze i faktycznie ale nikt ci nie bronil zapytac samej. wybacz ale nie jestes dla mnie kompetentna a co do parkingu to parking zapewniajacy anonimowosc to nie kazdy parking przed blokiem. jest tez roznica miedzy parkingiem przed marketem a przed blokiem czy garazami. wybacz ale nie czekalem na twoje odpowiedzi tylko calkiem innej osoby.
jakoś mnie to nie interesuje, napisałam co wiem możesz mi wierzyć albo i nie, ale pisać mi nie zabronisz. Tym bardziej, że wątkiem Iwony interesuję się od lipca i czytałam dosłownie wszystko na jej temat. A Twoja opinia czy jestem kompetentna czy nie akurat mnie średnio obchodzi

Wyjaśnij może co to jest parkin zapewniający anonimowość?

Cytat:
Nad klatką Iwony chyba kamery nie było, a co doświadków , to było że informacje policja i Rutkowski mają inne a nie świadków.
To do VisionAm,która odpowiedziała na kilka pytań.
własnie nie jestem już dokłądnie pewna czy ta kamera jest, ale nie działa czy właśnie nie ma jej wcale. Ale Janusz o tym już pisał, poszukam za chwilkę i poprawię

Mam:
Cytat:
19. Czy monitoring na osiedlu Iwony obejmuje wejście do jej klatki i wejście do klatki Adrii? Jest nad klatką Iwony
ale nie powiedziane czy działa czy też nie.. :/

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:12
Stary 2010-09-16, 22:07   #3969
Corrina
Raczkowanie

Przepraszam, że Wam w dyskusję na poziomie wchodzę, ale widziałam "Na Celowniku" i popłakałam się .... to potworne przez co ta Pani musi przechodzić. Boże to jej dziecko..ona nie wie co z nią się dzieje...i co najważniejsze ma nadzieje, ze żyje...
Przytulam Panią wirtualnie baaaaardzo mocno i życzę siły żeby przez to przejść..

Edytowane przez Corrina
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:09
Stary 2010-09-16, 22:10   #3970
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Przepraszam, że Wam w dyskusję na poziomie wchodzę, ale widziałam "Na Celowniku" i popłakałam się .... to potworne przez co ta Pani musi przechodzić. Boże to jej dziecko..ona nie wie co z nią się dzieje...i co najważniejsze ma nadzieje, ze żyje...
także nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
już chyba wolałabym znaleźć ciało i pochować dziecko niż żyć w niepewności gdzie jest, co się z nim dzieje, czy żyje czy też nie...
Wielka tragedia... współczuję rodzinie... największemu wrogowi nie życzę czegoś takiego....
Stary 2010-09-16, 22:10   #3971
burgund1234
BAN stały

Cytat:
na podstawie artykułów i tego co tej pory czytałam mogę odpowiedzieć na pogrubione:

poza tym, że te pytania są dość nieskładnie napisane i niektóre ciężko zrozumieć to ja nie widzę tu żadnego powodu aby je ukrywać o nic specjalnego nie pytasz
to mogłaś sama lepiej ułożyć to raz a 2 to nie są pytania do Ciebie

Janusz kto powiadomił mamę Iwony, że coś się stało z Iwoną Paweł z Kasią czy z Adrią , bo ktoś tam zauważył nieścisłość w opdowiedziach na oficjanej stronie.
Dziękuję za odpowiedź z góry

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:14
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:10   #3972
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Oglądałam to 10 min.temu i miałam identyczne odczucia,nie wyobrażam sobie co musi czuć sama jestem matką i chyba bym umarła z niewiedzy i tęsknoty
Stary 2010-09-16, 22:12   #3973
karo3006
Raczkowanie

jeśli chodzi o parking,to viv a vis osiedla Iwony w odległosci ok 100m jest duży parking,nie wiem czy jest "anonimowy"ale częst podjeżdzają tam patrole policji bo to miejsce uczęszczane przez "zakochane pary",które maja ochote trochę sie poprzytulac na tylnim siedzeniu....
Stary 2010-09-16, 22:12   #3974
Kimikika
BAN stały

Vision racja, ale ostatni raz, bo nie mogę się powstrzymać,potem już ignor

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
Oczerniasz chłopaka piszesz że być może to jest sprawca i Ty uważasz że to jest ok.Laska za takie coś możesz sobie nieżle nagrabić bo to jest niestety karalne to są bezpodstawne oskarżenia i pomówienia
Droga Dolores
Słownik do rączki, wysilamy mózg i sprawdzamy po kolei hasła: "oczernianie", "pomówienie". Tyle razy ile potrzebujesz żeby zrozumiec, że powiedzenie "może być...." nie jest tożsame z "jest".
Chyba długa noc przed tobą, przyswoić i zrozumieć aż 2 tak trudne hasła.

Poleciłabym Ci jeszcze lekturę kodeksu cywilnego i karnego, bo wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia, ale obawiam się że może być za trudne. Bo wiesz, to już poziom studiów, nie podstawówki
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:12   #3975
bezuczuciowa
Raczkowanie

stop!

każdy z nas jest tu równie anonimowy, ale to nie oznacza, że musimy traktować się jak wrogów.

żaden idiota (tak pozwolę sobie go nazwać), który byłby w stanie zrobić krzywdę drugiej osobie pozbawiając ją wolności czy też życia nie siedziałby dla przyjemności i nie pisałby postów na wizażu.
błagam opamiętajcie się dla dobra sprawy, bo mam wrażenie, że coraz częściej doszukujecie się nonsensownych powodów do sprzeczek zamiast odnosić się do sytuacji.
Stary 2010-09-16, 22:13   #3976
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
to mogłaś sama epiej ułożyć to raz a 2 to nie są pytania do Ciebie
mogę je ułożyć lepiej, napisze to każdy kto ma pojęcie o składni i ortografii, niewiele potrzeba

A co do tego, ze to nie są pytania do mnie... hmm i co z tego?
nikt mi nie zabroni na nie odpowiadać, napisałam to co wiem, jak Ci coś nie pasuje to nie czytaj.

Mam wrażenie, że niektórzy się na mnie teraz rzucili za moje uwagi w stronę Robsona, jakoś mnie to nie dziwi, kolejne kółko różańcowe powstaje w tym wątku. Szkoda, ze zapominacie jaki jest cel tego wszystkiego i że WSZYSCY chcemy odnaleźć Iwonę. No ale najlepiej robić jakieś chore podziały i czepiać się kogoś, kto nie przyklaskuje czyjemuś zachowaniu... Przypominam, ze żyjemy w wolnym kraju i mam prawo do własnego zdania. A to, że skrytykowałam pytania Robsona nie jest jakimś wielkim wykroczeniem
No ale cóż...

Cytat:
bo mam wrażenie, że coraz częściej doszukujecie się nonsensownych powodów do sprzeczek zamiast odnosić się do sytuacji.
też mam takie wrażenie. Co więcej - jak w tym wątku ktokolwiek śmie mieć zdanie inne niż większość to jest od razu krytykowany i rzuca się na niego co najmniej kilka osób
mi się z tego śmiać chce

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:18
Stary 2010-09-16, 22:14   #3977
robson1979
BAN stały

Cytat:
Przytulam Panią wirtualnie baaaaardzo mocno i życzę siły żeby przez to przejść..

no wlasnie ty bys sie poplakala, kobieta lapie sie wszystkiego aby corke znalesc ludzie staraja sie pomodz na tak slynnym forum wizaz a znajda sie takie ze glowa boli. jestem ciekaw czy beda takie mocne takie wygadane z takim slowotokiem jak kiedys mama iwonki zajrzy i zobaczy te wypowiedzi. jestem ciekaw co ja bardziej zaboli pytania forumowiczow po raz enty czy takich pan epitety.
Stary 2010-09-16, 22:15   #3978
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Vision racja, ale ostatni raz, bo nie mogę się powstrzymać,potem już ignor

Droga Dolores
Słownik do rączki, wysilamy mózg i sprawdzamy po kolei hasła: "oczernianie", "pomówienie". Tyle razy ile potrzebujesz żeby zrozumiec, że powiedzenie "może być...." nie jest tożsame z "jest".
Chyba długa noc przed tobą, przyswoić i zrozumieć aż 2 tak trudne hasła.

Poleciłabym Ci jeszcze lekturę kodeksu cywilnego i karnego, bo wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia, ale obawiam się że może być za trudne. Bo wiesz, to już poziom studiów, nie podstawówki
A nie połamałaś sobie paznokietek na klawiaturze???Szkoda
Stary 2010-09-16, 22:16   #3979
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
jestem klientką Pani Iwony od blisko 6 lat,jak widzę jej ból,rozpacz i bezsilnośc serce mi pęka....jeszcze 3 miesiące temu była usmiechnięta...
Stary 2010-09-16, 22:18   #3980
cziki
Zakorzenienie

Ekhm... moglibyście się obrazać gdzieś na czacie albo na PW?

Co do Celownika, dlaczego mama Iwony mówi dalej o tym, ze ostatni raz Iwone widziany przy wyjściu 63? Czyli to z Czarnym Dworem nie jest pewne??
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:21   #3981
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie ty bys sie poplakala, kobieta lapie sie wszystkiego aby corke znalesc ludzie staraja sie pomodz na tak slynnym forum wizaz a znajda sie takie ze glowa boli. jestem ciekaw czy beda takie mocne takie wygadane z takim slowotokiem jak kiedys mama iwonki zajrzy i zobaczy te wypowiedzi. jestem ciekaw co ja bardziej zaboli pytania forumowiczow po raz enty czy takich pan epitety.
mama Iwony na pewno ma lepsze zajęcia niż czytanie for internetowych.
Poza tym nie wiem po co się czepiasz Wizażu, przejrzyj inne fora w stylu Kafeterii, gdzie Iwona jest zwyzywana od najgorszych, porównaj poziom wypowiedzi tam i tutaj i dopiero wtedy wyrażaj swoje zdanie
I gdzie tu widzisz jakieś epitety? Gdzie tu ktoś napisał cokolwiek czego miałby się wstydzić przed mamą Iwony? ...
myślisz, że mama Iwony będzie sie przejmować tym że ktoś skrytykował Twoje pytania?

Jak chcesz naprawdę pomÓĆ to jest taka strona: http://gdziejestiwona.pl/news.php i tam jest forum i tam działają ludzie. A tutaj sobie plotkujemy, jak przystało na Wizaż i forum plotkowe oczywiście także pomagamy jak możemy

Cytat:

Co do Celownika, dlaczego mama Iwony mówi dalej o tym, ze ostatni raz Iwone widziany przy wyjściu 63? Czyli to z Czarnym Dworem nie jest pewne??
może program był wcześniej nagrywany albo policja zabroniła jej o tym mówić? nie wiem w sumie... informacja o tym nie została oficjalnie potwierdzona, tylko Rutkowski o tym mówił, ale dosłownie kilka dni później prokuratura "zamknęła" mu usta...

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:23
Stary 2010-09-16, 22:22   #3982
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość

Pewnie ma na myśli monitoring, bo jak na razie nie da się na 100%potwierdzić zeznań świadków.
Stary 2010-09-16, 22:25   #3983
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ma na myśli monitoring, bo jak na razie nie da się na 100%potwierdzić zeznań świadków.
szkoda, że od razu nie sprawdzono innych nagrań z monitoringu
mam wrażenie, że to były kluczowe nagrania, a teraz niewiadomo co i jak, przecież niektóre zostały dawno pokasowane :/
Stary 2010-09-16, 22:26   #3984
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość

do tej pory prokuratura i policja nie potwierdziła,że Iwona dotarła do Czarnego Dworu 6...
Stary 2010-09-16, 22:32   #3985
bezuczuciowa
Raczkowanie

właściwie nie ma nawet pewności czy dziewczyna nie poszła nad morze. może nie chciała wracać do Adrii i chciała skontaktować się z chłopakiem do którego pisała sms'a z zapytaniem czy może spać u niego ...

swoją drogą morze to niestety żywioł i wystarczy chwila nieuwagi żeby doszło do tragedii, a ciała porwane przez morze czasem znajdują się po kilku latach.
Stary 2010-09-16, 22:33   #3986
robson1979
BAN stały

[QUOTE=visionAM;22111640]mama Iwony na pewno ma lepsze zajęcia niż czytanie for internetowych.
Poza tym nie wiem po co się czepiasz Wizażu, przejrzyj inne fora w stylu Kafeterii, gdzie Iwona jest zwyzywana od najgorszych, porównaj poziom wypowiedzi tam i tutaj i dopiero wtedy wyrażaj swoje zdanie
I gdzie tu widzisz jakieś epitety? Gdzie tu ktoś napisał cokolwiek czego miałby się wstydzić przed mamą Iwony? ...
myślisz, że mama Iwony będzie sie przejmować tym że ktoś skrytykował Twoje pytania?

nie wcale nie sadze ze bedzie sie mną przejmowac ale sadze ze bedzie sie przejmowac ze dyskusja na tak niskim poziomie toczy sie z jej córką w tle. nie musze przeglądać innych for aby wyrazac swoje zdanie zreszta same wspomnialyscie ze nikt nie zabroni wam sie wypowiadac wiec chyba mnie tez to sie tyczy co? czy nagle wieksze uprawnienia macie?
Macie racje mama iwony jak najbardziej niema czasu przegladac for i czytac dyskusji ale pamietajcie ze zawsze jest ktos zyczliwy aby o takowych dyskysjach doniesc. co znowu odpowiesz np. mamie iwony ze wypowiadac ci nikt nie zabroni?
Stary 2010-09-16, 22:35   #3987
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
właściwie nie ma nawet pewności czy dziewczyna nie poszła nad morze. może nie chciała wracać do Adrii i chciała skontaktować się z chłopakiem do którego pisała sms'a z zapytaniem czy może spać u niego ...

swoją drogą morze to niestety żywioł i wystarczy chwila nieuwagi żeby doszło do tragedii, a ciała porwane przez morze czasem znajdują się po kilku latach.
gdzieś czytałam, że Iwona poszła na plażę zobaczyć wschód słońca i tam się z kimś spotkała i z tym kimś odeszła... to była przepowiednia jakiejś wróżki czy wizjonerki, podchodzę do tego sceptycznie, ale w sumie nic nie jest wykluczone... monitoring spod wejścia 63 nie wyklucza tego, czy Iwona weszła na plażę czy nie... mogła iśc prosto, przystanąć, pomyśleć o plaży i jednak skręcić... niestety nie wiemy tego... jest milion scenariuszy

Cytat:
nie musze przeglądać innych for aby wyrazac swoje zdanie zreszta same wspomnialyscie ze nikt nie zabroni wam sie wypowiadac wiec chyba mnie tez to sie tyczy co? czy nagle wieksze uprawnienia macie?
robson, chłopie, naucz się wreszcie cytować, bo ciężko się Ciebie czyta :/
a co do mojej opinii - na Wizażu nikt nie obraża Iwony więc nie rozumiem po co te Twoje wypowiedzi o epitetach i o tym, że robimy przykrość mamie Iwonki... zastanów się trochę zanim znowu coś takiego napiszesz...
A kłótnie czy nieporozumienia są wszędzie i uwierz mi, że na miejscu pani Iwony Kindy miałabym głęboko wiadomo gdzie rożne gadanie obcych ludzi nikt rozsądny nie będzie tego brał na poważnie i przejmował sie pisaniną na forach.

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:37
Stary 2010-09-16, 22:38   #3988
bezuczuciowa
Raczkowanie

na podanym wcześniej forum poruszono też według mnie ciekawy wątek dotyczący pana Ręcznika. być może rzeczywiście jest ważnym świadkiem i spotkał go podobny los do Iwony. nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy owego pana nie szukają za granicą. być może rodzina nie wiedziała, że przebywał właśnie tutaj.
Stary 2010-09-16, 22:39   #3989
titina
Zakorzenienie

Gdyby Iwona utonęła w zatoce to jej ciało już dawno by wypłynęło, podobnie jak ciało Łukasza. W zatoce nie ma aż takich silnych prądów i wszystko w dość szybkim tempie wypływa na brzeg.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:41   #3990
Melissa86
Zakorzenienie

Dostałam odpowiedź na PW od Pana Janusza (dopiero teraz odczytałam,bo w ogóle mi się stronka nie ładowała od godziny 17 ;/).

Czy Iwona miała przy sobie w momencie zaginięcia dowód osobisty?
miała - potwierdzone przez mamę Pozdrawiam
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości