|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
Powtórka podstawówki jak nic by się przydała.
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3963 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o nic specjalnego nie pytam? moze i faktycznie ale nikt ci nie bronil zapytac samej. wybacz ale nie jestes dla mnie kompetentna a co do parkingu to parking zapewniajacy anonimowosc to nie kazdy parking przed blokiem. jest tez roznica miedzy parkingiem przed marketem a przed blokiem czy garazami. wybacz ale nie czekalem na twoje odpowiedzi tylko calkiem innej osoby. |
|
|
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
Nad klatką Iwony chyba kamery nie było, a co doświadków , to było że informacje policja i Rutkowski mają inne a nie świadków.
To do VisionAm,która odpowiedziała na kilka pytań. Edytowane przez Corrina Czas edycji: 2010-09-16 o 22:02 |
|
|
|
#3965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama o sobie ironicznie czy nie napisała, że jest trollem więc trzeba olać Cytat:
nie mam więcej pytań
|
||
|
|
|
#3966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps.zredukuj pisanie na pw,lepiej walic otwarcie do wszystkich
|
|
|
#3967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- I pewnie zaraz ja zostanę wspólniczką Robsona
|
|
#3968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz mi wierzyć albo i nie, ale pisać mi nie zabronisz. Tym bardziej, że wątkiem Iwony interesuję się od lipca i czytałam dosłownie wszystko na jej temat. A Twoja opinia czy jestem kompetentna czy nie akurat mnie średnio obchodzi![]() Wyjaśnij może co to jest parkin zapewniający anonimowość? ![]() Cytat:
![]() Mam: Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-16 o 22:12 |
|||
|
|
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że Wam w dyskusję na poziomie wchodzę, ale widziałam "Na Celowniku" i popłakałam się .... to potworne przez co ta Pani musi przechodzić. Boże to jej dziecko..ona nie wie co z nią się dzieje...i co najważniejsze ma nadzieje, ze żyje...
Przytulam Panią wirtualnie baaaaardzo mocno i życzę siły żeby przez to przejść.. Edytowane przez Corrina Czas edycji: 2010-09-16 o 22:09 |
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już chyba wolałabym znaleźć ciało i pochować dziecko niż żyć w niepewności gdzie jest, co się z nim dzieje, czy żyje czy też nie... ![]() Wielka tragedia... współczuję rodzinie... największemu wrogowi nie życzę czegoś takiego.... |
|
|
|
|
#3971 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Janusz kto powiadomił mamę Iwony, że coś się stało z Iwoną Paweł z Kasią czy z Adrią , bo ktoś tam zauważył nieścisłość w opdowiedziach na oficjanej stronie. Dziękuję za odpowiedź z góry Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-16 o 22:14 |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o parking,to viv a vis osiedla Iwony w odległosci ok 100m jest duży parking,nie wiem czy jest "anonimowy"ale częst podjeżdzają tam patrole policji bo to miejsce uczęszczane przez "zakochane pary",które maja ochote trochę sie poprzytulac na tylnim siedzeniu....
|
|
#3974 | |
|
BAN stały
|
Vision racja, ale ostatni raz, bo nie mogę się powstrzymać,potem już ignor
![]() Cytat:
![]() Słownik do rączki, wysilamy mózg i sprawdzamy po kolei hasła: "oczernianie", "pomówienie". Tyle razy ile potrzebujesz żeby zrozumiec, że powiedzenie "może być...." nie jest tożsame z "jest". Chyba długa noc przed tobą, przyswoić i zrozumieć aż 2 tak trudne hasła. Poleciłabym Ci jeszcze lekturę kodeksu cywilnego i karnego, bo wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia, ale obawiam się że może być za trudne. Bo wiesz, to już poziom studiów, nie podstawówki
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
stop!
każdy z nas jest tu równie anonimowy, ale to nie oznacza, że musimy traktować się jak wrogów. żaden idiota (tak pozwolę sobie go nazwać), który byłby w stanie zrobić krzywdę drugiej osobie pozbawiając ją wolności czy też życia nie siedziałby dla przyjemności i nie pisałby postów na wizażu. błagam opamiętajcie się dla dobra sprawy, bo mam wrażenie, że coraz częściej doszukujecie się nonsensownych powodów do sprzeczek zamiast odnosić się do sytuacji.
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego, ze to nie są pytania do mnie... hmm i co z tego? ![]() nikt mi nie zabroni na nie odpowiadać, napisałam to co wiem, jak Ci coś nie pasuje to nie czytaj. Mam wrażenie, że niektórzy się na mnie teraz rzucili za moje uwagi w stronę Robsona, jakoś mnie to nie dziwi, kolejne kółko różańcowe powstaje w tym wątku. Szkoda, ze zapominacie jaki jest cel tego wszystkiego i że WSZYSCY chcemy odnaleźć Iwonę. No ale najlepiej robić jakieś chore podziały i czepiać się kogoś, kto nie przyklaskuje czyjemuś zachowaniu... Przypominam, ze żyjemy w wolnym kraju i mam prawo do własnego zdania. A to, że skrytykowałam pytania Robsona nie jest jakimś wielkim wykroczeniem ![]() No ale cóż... Cytat:
![]() mi się z tego śmiać chce
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-16 o 22:18 |
||
|
|
|
#3977 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no wlasnie ty bys sie poplakala, kobieta lapie sie wszystkiego aby corke znalesc ludzie staraja sie pomodz na tak slynnym forum wizaz a znajda sie takie ze glowa boli. jestem ciekaw czy beda takie mocne takie wygadane z takim slowotokiem jak kiedys mama iwonki zajrzy i zobaczy te wypowiedzi. jestem ciekaw co ja bardziej zaboli pytania forumowiczow po raz enty czy takich pan epitety. |
|
|
|
|
#3978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm... moglibyście się obrazać gdzieś na czacie albo na PW?
![]() Co do Celownika, dlaczego mama Iwony mówi dalej o tym, ze ostatni raz Iwone widziany przy wyjściu 63? Czyli to z Czarnym Dworem nie jest pewne?? |
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie wiem po co się czepiasz Wizażu, przejrzyj inne fora w stylu Kafeterii, gdzie Iwona jest zwyzywana od najgorszych, porównaj poziom wypowiedzi tam i tutaj i dopiero wtedy wyrażaj swoje zdanie ![]() I gdzie tu widzisz jakieś epitety? Gdzie tu ktoś napisał cokolwiek czego miałby się wstydzić przed mamą Iwony? ...myślisz, że mama Iwony będzie sie przejmować tym że ktoś skrytykował Twoje pytania? ![]() Jak chcesz naprawdę pomÓĆ to jest taka strona: http://gdziejestiwona.pl/news.php i tam jest forum i tam działają ludzie. A tutaj sobie plotkujemy, jak przystało na Wizaż i forum plotkowe oczywiście także pomagamy jak możemyCytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-16 o 22:23 |
||
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie ma na myśli monitoring, bo jak na razie nie da się na 100%potwierdzić zeznań świadków.
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie, że to były kluczowe nagrania, a teraz niewiadomo co i jak, przecież niektóre zostały dawno pokasowane :/ |
|
|
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
do tej pory prokuratura i policja nie potwierdziła,że Iwona dotarła do Czarnego Dworu 6...
|
|
#3985 |
|
Raczkowanie
|
właściwie nie ma nawet pewności czy dziewczyna nie poszła nad morze. może nie chciała wracać do Adrii i chciała skontaktować się z chłopakiem do którego pisała sms'a z zapytaniem czy może spać u niego ...
swoją drogą morze to niestety żywioł i wystarczy chwila nieuwagi żeby doszło do tragedii, a ciała porwane przez morze czasem znajdują się po kilku latach.
|
|
#3986 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=visionAM;22111640]mama Iwony na pewno ma lepsze zajęcia niż czytanie for internetowych.
Poza tym nie wiem po co się czepiasz Wizażu, przejrzyj inne fora w stylu Kafeterii, gdzie Iwona jest zwyzywana od najgorszych, porównaj poziom wypowiedzi tam i tutaj i dopiero wtedy wyrażaj swoje zdanie ![]() I gdzie tu widzisz jakieś epitety? Gdzie tu ktoś napisał cokolwiek czego miałby się wstydzić przed mamą Iwony? ...myślisz, że mama Iwony będzie sie przejmować tym że ktoś skrytykował Twoje pytania? ![]() nie wcale nie sadze ze bedzie sie mną przejmowac ale sadze ze bedzie sie przejmowac ze dyskusja na tak niskim poziomie toczy sie z jej córką w tle. nie musze przeglądać innych for aby wyrazac swoje zdanie zreszta same wspomnialyscie ze nikt nie zabroni wam sie wypowiadac wiec chyba mnie tez to sie tyczy co? czy nagle wieksze uprawnienia macie? Macie racje mama iwony jak najbardziej niema czasu przegladac for i czytac dyskusji ale pamietajcie ze zawsze jest ktos zyczliwy aby o takowych dyskysjach doniesc. co znowu odpowiesz np. mamie iwony ze wypowiadac ci nikt nie zabroni? |
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do mojej opinii - na Wizażu nikt nie obraża Iwony więc nie rozumiem po co te Twoje wypowiedzi o epitetach i o tym, że robimy przykrość mamie Iwonki... zastanów się trochę zanim znowu coś takiego napiszesz... A kłótnie czy nieporozumienia są wszędzie i uwierz mi, że na miejscu pani Iwony Kindy miałabym głęboko wiadomo gdzie rożne gadanie obcych ludzi nikt rozsądny nie będzie tego brał na poważnie i przejmował sie pisaniną na forach.
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-16 o 22:37 |
||
|
|
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
na podanym wcześniej forum poruszono też według mnie ciekawy wątek dotyczący pana Ręcznika. być może rzeczywiście jest ważnym świadkiem i spotkał go podobny los do Iwony. nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy owego pana nie szukają za granicą. być może rodzina nie wiedziała, że przebywał właśnie tutaj.
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby Iwona utonęła w zatoce to jej ciało już dawno by wypłynęło, podobnie jak ciało Łukasza. W zatoce nie ma aż takich silnych prądów i wszystko w dość szybkim tempie wypływa na brzeg.
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam odpowiedź na PW od Pana Janusza (dopiero teraz odczytałam,bo w ogóle mi się stronka nie ładowała od godziny 17 ;/).
Czy Iwona miała przy sobie w momencie zaginięcia dowód osobisty? miała - potwierdzone przez mamę Pozdrawiam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Powtórka podstawówki jak nic by się przydała.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)