![]() |
#1381 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVIII
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, to coś w moim guście klik! jakbym kiedyś coś zmajstrowała, to już wiecie, w jakim klimacie możecie się mnie spodziewać ![]() (kurczę, do takiej kiecy jakiś wiking albo książę z bajki by się przydał... ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1383 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle, zapomniałam Wam powiedzieć, jak zdechnie mi się przed czasem - TEŻ CHCĘ BYĆ POCHOWANA NA WAWELU, bo (jak widać) można se tam miejsce pochówku zaklepać tylko przez własne widzi-mi-się, a nie zasługi dla narodu ![]() iiiiide się na fejbusku odstresować...
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-16 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Maju, nie za sztywny materiał? ![]() ![]() PS na ślubie z hobbitem takie kiece też nieźle wyglądają ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-09-16 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Nindżopesz
|
Ale ten drugi pan młody to normalnie jak elf skrzyżowany z... nie wiem, nietoperzem? Uszy ma, włosy, płaszcz matrixowski, prawie że książę ciemności czy cuś więc pasuje do klimatu.
Micielino, czy Ty masz na fejsie tajemniczy pseudonim F.P.? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-09-16 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() dżojnęłam "Nawalic sie ze szczescia z powodu usuniecia krzyza" jako dzisiejsze wydarzenie ![]() zaraz poszukam "żądam pochowania mojego truchła na Wawelu!"
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() taa, ten FP, co wystawił m.in. Maję, to sem ja, net-operek ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() "żądam pochowania" jest na pewno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Nindżopesz
|
Dobrze odkarmiony
![]() A ja podła Cię zignorowałam, idę się pokajać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
never say no to panda
|
se aż dwa lubieje znalazłam
![]() pamiętam ![]() a my wpierdzielaliśmy niemhroczne pierdogi... i to nie był chleb ze szmalcem, tylko LEMBASY ![]()
![]() |
#1391 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() aa, to (uwaga, Maju, nic nie piszą o czekoladzie :P) Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-16 o 21:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Nindżopesz
|
Ja tam nie wiem, błądzę po fejsie jak dziecko we mgle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
never say no to panda
|
Pluszaku - lembasy to taki elficki chlebuś, którym można się nieźle nawpitalać (podobno)
wiecie co... nie lubię elfów zawsze mi się takie jakiś piz... wate wydawały ![]() i takie jakiś wegetariańskie wegetarian też nie lubię a wegan to już w ogóle jak mam wybierać, to drowy wolę ![]() jakby kto pytał - schlałam się ze szczęścia przez ten krzyż
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-16 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Nindżopesz
|
Jak to mówią "nie ma krzyża, jest impreza"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() drowy (znaczy darkelfy po warhammerowemu), nie mylić z Michałem Draw ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak dla mnie to ten pan młody jest połączeniem nietoperza z księdzem ![]()
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
mogę już pisac
![]() krzyż wszedł na bar i elfo - ksądze to ja pójdę pod prysznic ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wspomnę tylko, że babcią nie jestem, choć za pomnikiem przed pałacem. Krzyż docelowo- nie wiem, ale rozumiem, jako symbol, Kaczyński na Wawelu- nie podobał mi się, jak dla mnie. Tak dodaję, żeby był komplet.
Florens, wyczochraj koniecznie Rubensa od cioci, jak on się czuje? ![]() Wojtek robił dziś za producenta krasnali ogrodowych ![]() A ja byłam 2 dni prawie w pałacu pod Wwą- działka 2h z lasem, który niemalże wchodzi do salonu ![]() I czekam na decyzję, czy mój obrazek będzie kupiony. Właścicielka ma gust przedziwny- wanna jako łódź Wikingów zabiła mnie ![]()
#1401 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
kabaczki są dobre a ja przed którymś kielonem spożyłam fasolkę szparagową z sezamem ![]() kończę chlać, bo więcej rozlewam / ulewam, niż wlewam i za wylewna się staję "skrzyżowanie myszoskoczka z motopompą" tak zwane ![]() Cytat:
ale to dopsz to mię wyjaśnisz jakież to pasażerowie samolotu mieli zasługi, żeby im pomniki stawiać przed pałacem? ![]() i dlaczemu nie można na jakimś skwerze, na smętarzu, tylko w najbardziej wydumanym miejscu w stolycy?
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() co do choinek ![]() byłam na grzybach, pies, kot, koszyczek i ja. Chodzimy, zbieramy i spotykamy tubylczą babunię, zagadujemy. Rozmowa o pogodzie, sklepie pobliskim, zaglądamy sobie w koszyczki, chwalimy wzajemnie zbiory i na rozchodne babina uderza w te słowa idź paannii w chujki ja ![]() ona te na górkach tam dużo maślaczków Rubi i ja dzięujemy ![]() ![]() ![]() przyjedz do mnie ![]() Cytat:
![]() ja wlazłam do daichmana po kapcie i wyszłam z butami ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22109336]nie dość, że dzień parszywy to jeszcze wizaż się wali... ![]() hej ![]() ![]() Cytat:
![]() pałac, biblioteka ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-16 o 22:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Konto usunięte
|
niestety...
![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie mam czasu nadrobić baru, a tu widzę polityczne "krzyżowe" rozmowy, cholera no! brać się w garść trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sens pomnika nie tkwi w zasługach osób, które zginęły (choć przecenić ich nie sposób- wg mnie), ale w upamiętnieniu katastrofy. Dlaczego tam- ano z tego powodu, dla którego ludzie przychodzili w tamto właśnie miejsce i kładli kwiaty, zapalali znicze. Oczywiście pomnik jest solą w oku tych, którzy uważają, że sprawa Smoleńska jest zakończona i nietaktem wobec ruskich jest domagać się wyjaśnienia. I dodam jeszcze, że i tak jest mi trudno z moimi poglądami, prawicowością i wiarą, nawet tutaj jest mi czasem trudno, bo nic nie wskóram, jednak czasem muszę coś powiedzieć. Trudno wobec rodziców, którzy, delikatnie rzecz ujmując, mają inny punkt widzenia. Trudno, bo jestem w zdecydowanej mniejszości.
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22113054]niestety...
![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie mam czasu nadrobić baru, a tu widzę polityczne "krzyżowe" rozmowy, cholera no! brać się w garść trzeba ![]() i dobrze, wiesz teraz jak to smakuje ![]() i się nie przejmuj ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1406 |
grozi wypollizowaniem
|
a wiecie co ja widziałam w sklepie? takie trampko-adidasy( to sie pewnie jakos fachowo nazywa) z futrem w środku..no nie powiem nawet ciekawie to wyglądało...tak podajępomysł dla inspiracji zimowych
![]()
#1407 | |||||||
BAN stały
|
Winter, all the best!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Maja, jestem Twój ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22109336]nie dość, że dzień parszywy to jeszcze wizaż się wali... ![]() Jak egzamin? ![]() Cytat:
![]() --- Oglądał kto Drzyzgę dzisiaj? Panny polujące na milionerów (a co jedna to lepsza) ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gustaw nie stracił fasonu, muzyką się nie przejmował, tylko gonił z piskiem małego kotka, otwierał i zamykał drzwi oraz zapalał i gasił światło. Kochany chłopczyk ![]()
![]() |
#1409 |
grozi wypollizowaniem
|
poza tym widziałam dzis super worker boots-takie mini glaniki , leciutkie,ale wszystko miały jak należy nosek okrągły i zadarty, w dodatku były tanie jak barszcz 199 zł..ale..ale..okazało sie ze to ostatnia para z tamtego roku..no i numer nie mój ofkors
![]()
#1410 | |||
Wiedźma
|
Ma być. Ale nie będzie. Polacy to taki posmolony naród, że nawet jak religia wojujących krzyżowników wyjdzie z mody, znajdą sobie inny pretekst do czucia się narodem wybranym. Jak na razie obserwuję tylko, że zostaliśmy wybrani do wyjątkowej głupoty.
Cytat:
![]() Trzymam ![]() W barowym klimacie specjalnie dla Ciebie "Sto lat!". Super. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.