|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
Dobry wieczorek
nie nadrobiłam jeszcze, ale postanowiłam się przywitać ![]() Dzisiaj wreszcie oddałam I rozdz. i mam wpis Dowiedziałam się, że aby mieć indywidualne nauczanie, czyli zaliczać daną partię materiału, nie chodząc na zajęcia, muszę napisać podanie i mieć zaświadczenie od lekarza, że mam wskazania do leżenia, oszczędzania się większego itp..tylko a potem trzeba porozmawiać z każdym wykładowcą ;/ ciekawe czy będą jacyś spoko w tym roku. Wymęczyła mnie droga na uczelnię, w brzuszku mnie cisnęło cały dzień musiałam pół no-spy wziąść. Ciągnęło mnie troche w dół, a od wczoraj mam pobolewania w bokach brzucha, najbardziej to na dole, a moja Dzidzia leży sobie nisko przecież. Wogóle to naszły mnie dziś takie ,,martwiące'' myśli, czy wszystko będzie ok z Dzidziusiem i wogóle. Kurde jakoś się boję . Zjadłam kolacyje właśnie i zaraz zabieram się za łykanie Magnezinu. I wiecie co..? Przyznaje Wam rację, co do tego że koleżanki jak się jest w ciąży mają cię w d**** zupełnie jakby ciąża to była choroba.Dziś pani na przystanku chciała mi ustąpić miejsca jak byłam na mieście i stanęłam przy kiosku, ale podziękowałam i odmówiłam, bo wysiedziałam się wcześniej dużo. Miłe to było jednak
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2010-09-16 o 21:41 |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
Paulinka, fajny budziak, kurde dobrze ze mam daleko do Pepco
![]() Ja sie zastanawiam nad tym dla siebie: http://moda.allegro.pl/niewatpliwy-h...235185791.html W sumie niedrogo, a chodzic po miescie juz nie daje rady. Z drugiej strony, wole sobie najpierw pomacac nim cos kupię
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie na wieczor dziś też tak jakoś mam dośc leżenia czasem troche siedze z lapkiem na kolanach troche na boku i juz nijak mi nie wygodnie
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
i ja dziś miałam pobolewania jak na okres
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Nie dam rady nadrobić ;/ przeczytałam tylko ze 4 str i wymiękłam tym razem, jestem padnięta ogólnie i idę spać, małżowinka już śpi. Czy Wam też tak Maluszki harcują w brzuszkach jak już leżycie i macie zamiar usnąć? Bo ja mam dyskoteki wtedy Dziś jadałm pyszka Mc'Royala i frytasy w Mc'Donald's , niezdrowe, ale jakże pyszne Dobranoc o ile usnę bo bezsenność mnie ostatnio co noc dopada, a jak uda się usnąć to dopiero jak się już rozwidnia, tylko gorzej ze wstaniem potem.---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Leżysz bez przerwy?? mnie cisnie aż w brzuszku jak Dzidź się wierci. Najczęsciej na noc.
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no leże.... wole w domu niz w szpitalu wstaje tylko do lazienki i coś zjesc. siedze i leze ciagle mam nadzieje ze jutro gin powie ze juz lepiej ![]() tez mnie meczy bezsennosc |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje udanych wizyt
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
jak sie spało ?ja w miare dobrze spalam, ale cos jestem przytłoczona smutno mi i wogóle. czsem to siedzenie w domu jest dobijajace, nawet nie mam do kogo wysc bo kolezanki za granica, a jak sa to nawet sie nie odezwa ehhh. Dobrze, ze jest to forum
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
jesuuu - wspolczuje dzirwczynkom ktore musza lezec w ciazy.
ja wczoraj troche leniuchowalam i lezalam - i po pol dnia mialam dosc! wszytsko mnie od lezenia bolalo zaraz jakies sniadanko wciagne, polenuchuje i zobaczymy jak sie pogoda rozwinie bo musze wyjsc na dwor dzis na troche
|
|
|
|
#1419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh, nie ma to jak prawdziwe przyjaznie.Wrocilam do domu i tez mam pogorszenie humoru. Siedzenie samej stanowczo mi nie sluzy. Na szczescie wczoraj wybralam sie do znajomej na 15 min. odebrac klucze i przegadalysmy 4 godziny I humor od razu lepszy. Choc pewnie nie na dlugo. Bardzo mnie smuci widok mojej kotki i bicie sie z myslami czy to juz czy jeszcze nie. Nie chce by niepotrzebnie cierpiala.Rozkrecilismy stare lozko, materac wyrzucimy a stelaz zawieziemy do tesciow. Za jakies 2-3 lata dokupimy materac i bedziemy mieli lozko dla juniora. A teraz bedziemy miec miejsce na lozeczko,w poniedzialek po wizycie zamawiam. |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() noc przespana, poranek od 5 nie - T. płakał - nie mam pojęcia z czego (ząbki, zatkany katar...) tż zmęczony, więc ja poszłam do T. (mogę w końcu odpocząć w ciągu dnia...) ale nie miałam sił go dźwigać więc pierwszy raz wzięłam go do łóżka , napił się rumianku (to chyba był mój błą< ŻE RUMIANEK MU PODAŁAM>>> potem chciał jeść, dałam mu suchą kromkę zwymiotował, ehh następeni wołał mama am ama am am am ehhh więc zrobiłam mleko - wypił 15 min podrzemał i??? harce!! ufff ciężki poranek
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam sobie wczoraj spokój z wizażem, bo tak mulił, na szczęście nie udało Wam się dużo napisać
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Dziękuję za miłe słowa na temat mojego brzucha ![]() Wkręt, że małemu zahamował się rozwój odłożyłam na bok, nie martwię się tym na razie. Jak do kolejnej wizyty nic nie przytyję, to podpytam lekarza, czy to na pewno OK. Ale przecież dzidziuś nie rośnie równomiernie przez całą ciążę, przyrost masy kobiety też jest różny Dużo leżę (niby nie muszę, ale jakoś instynktownie czuję potrzebę) i Tymek wtedy całymi popołudniami i wieczorami się kręci w tę i z powrotem ![]() U nas był wczoraj facet od zmierzenia podłogi pod panele, powiedział ile czego trzeba kupić i mąż pojechał właśnie to załatwić, z naszym przyjacielem, który dysponuje samochodem (w przeciwieństwie do nas No, idę zaraz pozmywać i się umyć, bo przywiozą te panele, a ja w koszuli nocnej będę
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehhhhha tak to wszsystko poszlo w tany ze tak to ujme... owszem spotkamy sie z dawna super kumpela na miescie t gadamy i gadamy ale by sie spotkac... nie mam nawet juz na to sil i ochoty, sama zaniedbalam i teraz jakby przyszlo mi sie komus wyzalic to tylko tż - a wam na tż ![]() tak pomyslec to smutno na serduchu sie robi, a z drugiej strony mam spokoj i nikt mi go nie zakloca... ciezko tak w razie w"" doradzac wysluchiwac kogos, a jak ich nie ma to nie ma tego wiecznego narzekania chwalenia etc... |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Niestety przez moją dwudniową nieobecnośc Was nie nadrobię. Byłam wczoraj u diabetologa i dostałam porządną dietę, glukometr i insulinę na noc.Także potwierdziła cukrzycę ciążową. Przez to miałam gorszy dzień. Chyba mnie to przeraża. Lekarka widziała moje przerażenie i powiedziała,żebym się nie stresowała, bo u rzadko której kobiety cukrzyca ciążowa zostaje. Już chcę żeby Olek wyszedł,ale też zdaję sobie sprawę z tego że to zbyt wcześnie. Idę coś nadrabiać.
|
|
#1424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to za wizytę.Cytat:
Jak maluszki się urodzą to będziemy miały na tyle zajęcia, że tym razem nam nie starczy czasu na znajomych ![]() Szkoda kocinki ale dobrze, ze jesteś przy niej - przynajmniej czuje się kochana a nie męczy się w jakimś bezdusznym schronisku Ja dziś czekam na kuriera (mam nadzieję, że dojedzie ) i na popołudniową wizytę u gina - już się nie mogę doczekać aż zobaczę moją malutką kruszynkę )
|
||||
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
Pelnia, mnie zaskoczylo, ze wlasnie osoby z dziecmi wogole nawet nie zapytaja jak sie czuje
Myslalam, ze to nas jakos zblizy a stalo sie przeciwnie.
|
|
|
|
#1426 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fizjologiczne rozciaganie w ciazy ![]() IRSIN u nas mial wyjsc T. 4500 (bylam przerazona)! od razu mialam przed czami to dziecko SUMO :/ a wyszedl 3550 i lekarz wzial w rece i mowi jaki malenki i nawet 4 chyba nie ma ! okazalo sie jak pozniej rozmawialam ze wody plodowe znieksztalcaly obraz byly geste i ilosc wod duza powodowala niby opuchniecie dz. przez co usg okreslil jako wieksze i ciezsze dz. ale spakowac sie trzeba nawet lepiej wczesniej ja pakowanie zaczne za 2 tygodnie i bede miec z glowy ![]() w poprzedniej c. jezdzilam jeszcze na sesje i seminarium do Wrocka wiec zawsze w bagazniku mialam torbe POLECAM WAM WEJSC W TE STRONKE http://www.pampers.pl/pl_PL/cmsFlash i nacisnijcie na karuzelke oraz lozeczko - swietne doswiadczenie !!!!!!!!!!!---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
ale moze maja juz dosc gadania o dzieciach ciazach etc... i chetniej pogadalyby w ogole o kosmosie marzeniach wyjezdzie hehe... wypieranie poprzez inne tematy tego co siedzi w nas samych... ja na poczatku chcialam miec kontakt z matkami z dziecmi - teraz... ufffffff jak je widze to chcialabym przejsc na druga strone... b nei dosc ze zmeczona jestem domem ciaza tż T. to jeszcze na ulicy czy w parku o dzieciach slysze lub gadam... najchetniej poszlabym do kina teatru fillharmonii, ale w te sobote gdzie pojde?? do wesolego miasteczka hehehhhee ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- olajka co to jest pyszek??? chyba dzis zrobie kopytka w jasnym sosie - oprzydaloby si emieso do tego, ale pt i co do nich dolozyc poza suroweczki? |
||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Co do znajomych to w tym przypadku, jak w każdej sytuacji tak naprawdę, sprawdza się powiedzenie, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie
Wprawdzie ciąża to nie żadna bieda, ale sytuacja specyficzna. Ci, których uważałam/uważaliśmy za sprawdzonych przyjaciół traktują nas tak samo, jak wcześniej, spotykamy się, można na nich liczyć. Ci, którzy się wykruszają... Cóż, przyjaciółmi nie byli ![]() U mnie ciąża dodatkowo sprowokowała... odnowienie znajomości z dawną przyjaciółką Kiedy się dowiedziałam o ciąży, postanowiłam ją o tym poinformować. Okazało się, że i ona spodziewa się dziecka, jest kilka tygodni dalej w ciąży niż ja
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-09-17 o 08:40 |
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
dostałam maila od firmy kurierskiej, że paczka (łóżeczka) już jedzie
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() Ale ja uwielbiam z masełkiem i cukrem
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, z tymi znajomymi to porazka jest
do nas nasi niedzieciaci tez juz od 2 miesiecy nie dzwonia. zadzwonili raz czy do kina pojdziemy, ale film 3d, a my splukani, wiec odmowilismy grzecznie. Jedna kolezanke co tu mam dzieciata, to sie spotykamy raz na jakis czas - teraz bedziemy nawet czesciej, jak juz njestem na zowlnieniu, bo ona zawsze w tyg ma 2-3 dni wolne, wiec do poludnia mozna spacer zaliczyc, kawe i plotki. i zawsze jak dzowni w sprawie spotkania, to sie pyta jak sie czuje ect. I jak sie juz spotkamy, to chwile gadamy o dzieciach i jak je wychowywac, pielegnowac ect. A potem gadamy po prostu o zyciu. bo ilez o dzieciach mozna mam nadzieje, ze jak juz sie moje dziecko urodzi, i poznam inne mlode mamy, to tez bede mogla pogadac o zyciu, a nie tylko o kupach i ile zjadlo dzisiaj W razie co zawsze jest internet ![]() No tak to juz jest. pelnia ja kopytka lubie na slodko ze smietana. lub na slono ze skwarkami pasuje tez do nich kotlet z piersi Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-09-17 o 08:47 |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek ja też ostatnio czekam tylko na przesyłki
Jedno z moich ulubionych zajęć. A o której masz wizytę??My mamy ok 15 i lek będzie sprawdzał znów szyjkę i zrobi mi usg doplerowskie. MAm nadzieję,że wszystko ok bedzie. Kretencja tak niestaty jest. Ja myślałam,że mam super przyjaciół i kazało się że ja ich tylko tak traktowałam. Nie było tego w drugą stronę. Zawsze pamiętałm o każdym święcie,wymyślałam prezenty i za nimi chodziłam. A jak zaczęłam się spotykać z tż i nie zawsze pamiętałam o wszystkim i nie zabiegałam o spotkanie to wszystko ucichło. I tak już jest przez ponad 3 lata.
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - spokojniejsza już jestes? wewn? ![]() - skad mam - ze sklepu - przed tż chowa m kwestia cen mnie nie odsrtrasza bo dwa batoniki kosztuja mnie 2,20 dziennie a 1 banan 90 gr hehe ale jeden nie wystarcza nektarynki 2 najlepiej to juz kwota 3 zl owoce dl atoska codziennie wcina to juz 6 zl dziennie wiec wole owoce dla T. po zl i batoniki po 2 zl i mam na nastepny dzien 2 zl na kolejne batoniki ehhhh i widzisz jakie moje patrzenie na oszczednosc?? hihikupie tanszy bialy ser by miec na batona lub czekolade ![]() - ale musze sie wziasc za siebie - niewiele przytylam to fakt cieszacy ale czuje sie przecukrzona wiec jak moj tz zbaczyl wczoraj kupiona kukurydze mowi matko ty jak nie slodkie to slone bo ja na slono kukurydzke lubie hehe ![]() ---- ehhhh KWESTA SZACHOWA poszlismy wczoraj do przedszkola - ja zanioslam zwolnienie ANECKA SWOJA DROGA ZUS U NAS JEST JUZ TYLKO NA GRABSKIEGO NA WOSJKA POLSKIEGO ZAMKNELI ODDZIAL!!! no i poszlismy do przedszkola i dyrka pyta sie tż ma pan oferte szachowa dla dzieci - a ja mowie my w tej sprawie takze ... a ona to fajnie bo juz rodzice sie pytali i powiedzialam ze p. J.... bedzi eprowadzil to sie ucieszyli ... ehhhh i kopary nam opadly ![]() wiec przystalo na tym ze skoro rodzice juz wiedza, dzieci takze, to jeden raz w tygodniu beda te szachy - jeden dzien nie az tak tragicznie ale zapowiedzialam tz ze po malego bedzie musial jezdzic po pracy przyprowadzic mi go do domu i pedzic na szachy ... wiec doskonale wie z jakimi obowiazkami sie to kryje... no i kazalam podniesc mu cene za dz. sadzac ze bedzie mniej dz. wiec i mniej grup co by mi pasowalo dzieciom pewnie tez ale tym domowym nie przedszkolnym hehemysle tez ze rodzice przemysla sprawe kogo zapisac a kogo nie, bo czasem wybaczcie za okreslenie ale zapisuja dz. ktore nie chce chodzic nie interesuje go ta zabawa z pioneczkami albo takie ktore sie nie nadaja"" jako pedagog nie powinnam tak pisac mowic etc... ale nie chce mi sie obierac w piekne slowa na forum, tylko mowie jak jest... ![]() zamiast szachow niech zapisza na basen co niektore dz. ![]() PAULINKA dziekuje!!!
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez De28 Czas edycji: 2010-09-17 o 08:53 |
|
|
|
|
#1433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ano wlasnie, dlatego siedze nosem w necie, a nie sprzatam na wizyte kolezanek hehheale te kopytka ziemniaczane bez sera ze smeitana??? ![]() kopytka ze skwarkami swietny pomysl ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
DE hehe kiedys przyszla kolezanka z pracy bezdzietna niemezata jeszcze i zaczela sie przy kawce i babce wypytywac jak T. etc... potem jak ciaza etc... pytam sie jej wiec czy ona naprawde sie interesuje tak dziecmi i ciaza ze wciaz tematy schodza nam na te strone? a ona mowi nie ale o czym gadac z mloda mama hehheheheheno tak - zostalam mama i jedyne tematy to dzieci oczywiscie rozmowa stoczyla sie na tż -tach i dłuuuuugo trwała - można sie niezle ubawic przy takich gadkach
|
||
|
|
|
#1434 |
|
Rozeznanie
|
od wczoraj nie mogę nic napisać na wizazu!
i teraz mam zaległości ![]() ale przynajmniej zrobiłam jedno zamówienie z allegro na 80zl z duperelami następne po wypłacie nie lubię kupować takich dupereli tyle kasy a efektu żadnego dzis rano rozmawialiśmy o świętach jak mała urodzi się choć tydzień przed świętami to pojedziemy do teściów a jeśli nie to oni do nas przyjadą już się cieszę
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
pelnia kopytka z twarogiem ale na wierzchu ?
tak nie jadlam.A wogole czadowe sa kopytka odsmazane ![]() ![]()
|
|
|
|
#1436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzis biustonosiki chyba kupie - moze sie uda ![]() spac mi sie chce :/ i znow ciagnie mnie na wymioty - a slodyczy jeszcze nie jadlam!!!!!!!!!! ![]() swieta................... ............. cudne sa ale chcialabym chyba wypoczac w nie, a nie isc do rodzicow choc wtedy nic a nic nie musze robic poza karmieniem i usypianiem maluszka ![]() albo rodzice przyjda na 2 godz. - tyle dobrego ze zawsze cos przyniosa z soba - Apolonia do was tez smakolyki moze wniosa wiec niech przyjda zjedzanapija sie i pojda hihi aaaa no iprezenty przyniosa duuuuuuuuzo dla maluszka ![]() o tesciownie musze sie martic- chyba nie przyjdzie im do glowy by przyjechac na swieta !!!!!!!!! to prawie 400 km w zimie zawsze jak bylismy w L... to szlismy do pra babci (spotkanie zbiorowe) az krzesel brakuje 0- teraz w rodzinie beda dwa maluszki wiec pewnie wszyscy mysla ze przyjdziemy ale ja sie nie kwapie do zbiorowisk i nigdy tam nie lubialam siedziec! ![]() poza tym wszystko zalezy od dziecka - czy bedzie miec kolki czy nie, jak bedzie spac etc... tak czy siak chcialabym w domku posiedziec przy blasku choinki i byc obslugiwana ale to pewnie tylko marzenia hihia pogoda??? pzeciez mozna wychodzic z malenstwem jak nie przekracza 0 stopni (noworodek) i -5 niemowle juz po 3 tygodniach w zimie a nie 6 jak ktos pisal... ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
ojjjj ja uwielbiam odsmazane przyrumienione papryczka poypane sola rzecz jasna i smietanka mniam mniam dzis bede takie jadla hehe ale tż nie lubi odsmazanych ![]() nie zrozumialysmy sie ![]() NAPISALAS pelnia ja kopytka lubie na slodko ze smietana pytalam jakie kopytka - ziemniaczane same, czy kopytka - zwane tez kluskami serowymi?? czyli z ziemniakow i bialego sera jajko maka etc...??? ktore z cukrem jadasz?
|
||
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Pelnia, szczerze pisząc ja nigdy w zusie nie bylam wiec dla mnie to on moze byc nawet na Piekarach, ale dobrze ze jest na Grabskiego bo mam bliziutko
Cholera przebudzilam sie i co zrobilam? zjadlam ciastka ktore zostaly z wczoraj na stole.. z czekolada heh Nie no ide jajecznice sobie zrobie
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
My z naszymi najważniejszymi znajomymi (3 pary + jeden singiel) widujemy się bardzo rzadko po prostu dlatego, że nas rozwiało po całej Polsce. Nie jest łatwo się dograć, gdy jedni mieszkają w Poznaniu, inni we Wrocku, my w Łodzi... Ale jak już się spotkamy, to zawsze jest o czym pogadać. Ostatnio ta impreza, na której byłam to byli właśnie wszyscy ci ludzie. I gadaliśmy o mojej ciąży, bo oni byli autentycznie zainteresowani (jesteśmy z mężem pierwsi, nikt tam jeszcze nie ma dzieci). Ale też o wyprawie przyjaciela do Japonii (2 godziny oglądaliśmy zdjęcia
) i o urządzaniu mieszkania, bo para, u której się spotkaliśmy właśnie skończyła się urządzać w nowym mieszkaniu (a my jesteśmy w trakcie i jeszcze jedna para)... I było dobre jedzenie, i żarty, i zdjęcia sobie robiliśmy To są ludzie, dla których dalej jesteśmy tą samą parą - Kasią i Konradem - z którą się wcina chipsy z sosem tzatziki (już niemal tradycja na naszych imprezach ), ogląda filmy, można pogadać o wszystkim... Nawet jak się nie widzimy pół roku, to zawsze jest fajnie A ci, co przestali się odzywać?... Cóż, ich strata
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-09-17 o 09:20 |
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czuje sie jak z innej planety- niestety wypadlam z obiegu towarzyskiego
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
pelnia odpisalam Ci wczoraj odnosnie wyboru porodu ,ale nie wiem czy moj post sie pojawil
![]() wiec pisze jeszcze raz: po przebytym cieciu cesarskim mozesz wybrac droge drugiego porodu ze wzgledu na wieksze ryzyko komplikacji przy porodzie sn
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

nie nadrobiłam jeszcze, ale postanowiłam się przywitać 
musiałam pół no-spy wziąść. Ciągnęło mnie troche w dół, a od wczoraj mam pobolewania w bokach brzucha, najbardziej to na dole, a moja Dzidzia leży sobie nisko przecież. Wogóle to naszły mnie dziś takie ,,martwiące'' myśli, czy wszystko będzie ok z Dzidziusiem i wogóle. Kurde jakoś się boję 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
o ile usnę bo bezsenność mnie ostatnio co noc dopada, a jak uda się usnąć to dopiero jak się już rozwidnia, tylko gorzej ze wstaniem potem.

za wizytę.