|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
no dobra.... poświęciłam sie, zaniedbałam dzieci i przepisałam wszystko z gazetki
![]() Gazetka nazywa się AKTYWNI NA CO DZIEŃ Oferta od 27.09 do 10.10 lub wg dat na stronach J Musli chrupkie Just fit 50g- 0,79zł Płatki pszenno ryzowe Just fit 250g- 2,99zł Batony musli smako 6x25g- 3,95zł Nesvita płatki owsiane 2x50g+1x50g gratis- 2,49zł Płatki musli 350g- 2,55zł Jogurt naturalny cal pro 250g- 0,99zł Napój probiotyczny aktiplus 6x100g- 4,79zł Jogurt pitny breakfast drink 500g- 1,99zł Napój sojowy 1l- 3,99zł Flora pro-active 200g+25g gratis- 8,99zł Serek mleczna dolina 385g- 3,59zł Margaryna z dodatkiej jogurtu YoGa 500g- 1,99zł Serek mleczna dolina 400g- 3,59zł Pieczywo chrupkie Rovita 200g- 3,49zł Wafle ryżowe good food 100g+20% gratis- 1,99zł Chleb fitness schulstad ze słonecznikiem (390g) i z ziarnami (420g)- 2,49zł Tortliia wraps 305g- 3,69zł Mieszanka sałat fit&easy party 180g- 2,97zł Kukurydza konserwowa 425ml- 169zł Oliwki drylowane zielone (475g) czarne (450g)- 6,99zł Makrela wędzona marinero 1kg- 12,49zł Twaróg president 350g- 3,79zł Filet z pstrąga wędzonego marin ero 65g- 3,49zł Łosoś norweski plastry 150g- 9,99zł Oledwica wędzona z kurczaka 140g- 3,99zł Gyros z kurczaka 370g- 7,99zł Nuggets z kurczaka, filet panierowany 400g- 8,99zł Surówki 350g- 2,25zł Ryż basmati cenos 4x100g- 2,99zł Sznycel z fileta z indyka 400g- 7,89zł Polędwiczka wieprzowe 1kg- 19,99zł Makaron świdry pełnoziarnisty 500g- 2,49zł Ryż tricoloro 2x100g+100g gratis- 2,99zł Pestki dyni 200g- 5,49zł Słonecznik łuskany 200g- 1,59zł Woda nałęczowianka 0,75l- 0,99zł Woda niegazowana Solaris 1,5l- 1,19zł Swieży sok fresk zone 350ml- 2,39zł Sok pomidorowy melly 1l- 1,99zł Sok przecierowy z warzyw i owoców Just fit 1l- 2,45zł Wyciskarka do cytrusów- 24,99zł oferta od 30.09 Micelarny żel do twarzy 150ml- 4,99zł Zestaw Resona women (antyperspirant w aerozolu150ml+antyperspir ant w atomizerze 75ml+żel pod prysznic 250ml)- 17,99zł Zestaw Resona men (żel pod prysznic 250ml + antperspirant 150ml + szampon przeciwłupieżowy clear 2w1 200ml)- 18,99zł Vtalsss plus complex 50tabl- 9,99zł Tabl musujące vitalsss plus żeń szeń+ witaminy 20tabl- 5,99zł Skrzyp 80tabl- 9,99zł Napój izotoniczny faster 250ml- 0,99zł Vitalsss magnez+B6 50tabl- 5,99zł Rower treningowy- 179zł cena od 27.09 nie powiem, że mnie nie interesuje zel bo bym skłamała.... mąż mi obiecał od razu z 5sztuk bo akurat jeden został z poprzednich zapasów...ciekawe czy wejdzie już na stałe czy znowu na chwile......
|
#1502 |
|
Przyczajenie
|
U mnie w Biedronce Princessy były 3 ostatnie opakowania. Wzięłam 2 bo Pani za mną taż na nie polowała. Tiger nie cieszył się zainteresowaniem. A po schabie to nawet kartki. Gdy zapytałam Panią przy kasie to jej pokrętne wypowiedzi "że ona już w tych promocjach się nie orientuje bo wczoraj to było to i to a przedwczoraj to to i to...". Szkoda gadać.
Jak były żele Dave to pracownice same brały po kilka opakowań wybierając sobie ulubione. Gdy zapytałam czy można sobie tak przekładać zapachy zaśmiała się i odpowiedziała "nie". A u mamy po Pepsi nie było śladu. Znajoma powiedziała jej że pracownicy rozdzielili między sobą. Myślę że to samo stało się ze schabem. Pozdrawiam |
|
|
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
Dziękujemy za przepisanie
ja nie używałam tego żelu, ale teraz koniecznie kupię i spróbuję
|
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
ten żel micelarny naprawdę jest taki fajny? Do twarzy z biedry kupiłam kiedyś mleczko do demakijażu, dobrze, że nie było drogie bo nie było mi szkoda wywalać go do śmietnika...
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale juz mi lepiej bo będzie
|
|
#1506 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no może w 80 bo inne zjem jak mnie bardzo kusi a nie ma nic innego, ale milka i wedel wymiatają pod względem smaku ![]() Cytat:
mięso w biedrze jest podobno bardzo dobre (szef mojego Lubego jest "smakoszem mięs" i poleca te z biedronki). ja osobiście nigdy się nie zawiodłam na tym mięsie. u mnie ani razu go nie widziałam (tzn raz widziałam w gazetce) ![]() Cytat:
szkoda... ale ten żel pewnie kupię tylko muszę pamiętać![]() Cytat:
uuuu... to może niech Pani również się uspokoji.. Johambina donosi nam o wszelkich promocjach i nie da się jej wręcz zastąpić, a nawet jeśli się pomylił to nie zrobiła tego specjalnie, więc... relllaaaaaaxxx Cytat:
|
|
#1507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja |
|
|
|
|
#1508 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, chamstwo no. Ja tak wtedy żałowałam, że nie zdązyłam kupic sera żółtego a oni tak??? nie ładnie Cytat:
Cytat:
Ja w dniu promocji po południu załapałam sie na ostatnią i od tego momentu juz nawet w normalnej cenie ich nie ma, a wszamałam tamta i bardzo mi smakowała (TŻtowi na szczęście nie podeszła więc nie miałam wyrzutów sumienia że tylko 1 była )Cytat:
A może mogłabyś zeskanować. Mniej pracy byś miała niż tak przepisywać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dzisiajsze zakupy: - na schab nie było szans więc wzięłam też w promocji 3 x mięso mielone wołowo-wieprzowe po 4,99 szt (będą pierożki )- załapałam sie na ostatnie masełko osełkowe - 2 x zestaw Princessy - 2 x drożdżówka bo polecałyście- potwierdzam, pyszne - 2 buteleczki Sprite (u mnie było jeszcze dużo) - ciasto francuskie szt.1 Prośba do Gofrowanej- jesteś tu nowa więc może nie zauważyłaś, ale u nas nie odzywamy się do siebie w ten sposób jak ty do naszej johambiny i byłoby fajnie gdyby udało nam się utrzymać tą miłą atmosferę jaka była dotychczas ![]() Czekam na jutrzejsze typy z wielką niecierrrpliwością ![]() Szkoda że ta kawa to nie Nescafe bo mi się właśnie kończy
|
||||||
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Biedronki , zakupy w koszyku praktycznie same z naklejką 15 lat
dziękujemy johambina za wypisanie rzeczy z gazetki, i za codzienne wpisy promocyjne, ciekawa jestem żelu,bo nigdy nie miałam. Ważna informacja : Princessy są pakowane po 4, dwie orzechowe i dwie mleczne , są wielkości MAXI. Także za 4 zł to bardzo się opłaca kupić!
|
#1510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo zrobił mi się brzydki zaciek w wannie i mnie denerwuje
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Krakowa
Akurat mi kolega napisał na innym wątku, że w Biedronce koło niego (zaraz dopytam gdzie) jest jeszcze z 20 par kaloszy |
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później może chociaż fotki porobie i wkleje zeby bylo widać to co opisane ![]() ale to na prawdę później... może nawet wieczorkiem żeby mi małolat po plecach nie skakał
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś byłam w biedronce - co prawda około 9-tej, wiec nie liczyłam na mięsko, ale powiem Wam, ze nawet kartki nie byłoz promocyjna ceną
![]() princessy jeszcze troszkę leżało, więc wzięłam 2 czteropaki to się naprawde opłacało ![]() poza tym nic więcej nie widziałam; wogóle w biedrze pusto na półkach wedlin bardzo mało do wyboru, sera tak samo serki wiejski tylko duże co sie stało z tymi małymi?? wiem, ze piątnicy już nie ma, ale ta druga firma? już któryś raz z kolei widze, ze są tylko wiaderka, a małych opakowań nie ma ![]() ciasto francuskie nadal jest
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Orientujecie się może czy jest w B. kiełbasa, która w składzie ma samo mięso drobiowe(bez wieprzowych/wołowych itp dodatków)?
![]() I po ile są płatki kukurydziane "biedronkowe"? Smakują podobnie do corn flakes? |
|
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
A ja byłam przed chwilą, po princessach ani śladu, z wcześniejszych promocji widziałam tylko zestaw Pantene, i było dużo Tigera, a tak to pustki... Kupiłam banany, bo są bardzo słodkie, cytryny, czekoladę białą...
W ogóle irytuje mnie to strasznie, że pracownicy tak sobie odkładają towar albo go w ogóle nie wywożą. Ja pracuje w jednym z większych hipermarketów i u nas na dzień dobry podpisuje się regulamin, że nie wolno niczego odkładać sobie z promocji ani z przeceny. Każdy może sobie kupić coś na tych samych zasadach co klient, nie ma jakiegoś wyróżnienia, że jest się pracownikiem to sobie albo komuś coś odłoże. I tak powinno być wszędzie. Biedronka po to zrobiła takie promocje, żeby każdy mógł skorzystać, a pracownicy z racji 15 lecia i tak pewnie mają jakieś swoje przywileje. Dla mnie to jakiś absurd , żeby człowiek musiał sie zrywać na same otwarcie sklepu, a i tak nie dostanie tego po co przyszedł. |
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
johambinapytanie do eksperta ;D czyli małża... czy wkładki spring touch, takie zółte i różowe opakowanie, pojedynczo pakowane to była limitka?? czukam ich od ponad miesiąca a były genialne!!
mehjało matko!! gdzie???????? czekam obgryzając pazurki, strasznie bym chciała dla mamy!!!!!!! |
|
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie podzielam zachwytów nad żelem micel. Mam go jeszcze z tamtej promocji i żadnego szału nie widzę, wolę tonik
niech mi ktos wytłumaczy temu ten żel jest taki wspaniały bo na prawdę nie wiem ![]() Cytat:
taka promocja to rzeczywiście promocja ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kumpela pracuje w sieciowym sklepie z chemią i kosmetykami to jako pracownik ma rabaty nawet do 25%.... a biedronkowcy nie mają nic.... obojętnie czy teraz czy kiedykolwiek poza tym czasem jak mi mąż opowiada ile przyszło promocyjnych towarów to aż się człowiekowi coś robi.... jakiś czas temu w promocji były soczki boboruita po 4szt pakowane... i na cały sklep przyszla jedna zgrzewka takich... wszysyc od razu mówią że nie ma bo pewnie pracownicy rozebrali między soba a prawda jest taka, że często nawet nie mają co między sobą rozprowadzać... aaa i było dłuuuugo o kaloszach... podpytałam małża... przyszły dwa kartony..... czyli prawie tyle co kot napłakał.... podejrzewam, że wiele z nas gdyby miało taką możliwość zeby sobie coś odłożyć to na bank by to robila... i nie mówcie ze nie bo w życiu w to nie uwierzę.... no to popisałam...
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2010-09-17 o 10:17 |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem ciekawa tego żelu, tak chwalicie Mam cerę wrażliwą więc myślicie, że się nada? Nie będzie podrażniał (zwłaszcza o oczy mi chodzi)? Spróbowałabym go sobie |
|
|
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie też ten sprey jest rewelacyjny |
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś chyba nie zdążę zrobić zakupów w Biedro, a szkoda, bo może zostały jakieś niedobitki spritea. Wczoraj jakiś chłopak za mną kupował ok 60 butelek ![]() johambina, nawet nie wiesz jak się cieszę na żele micelarne
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 Edytowane przez magrat16 Czas edycji: 2010-09-17 o 10:20 |
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Kalosze są w Biedronce w Krakowie Na Placu Imbramowskim (ul. Grażyny) i na Wrocławskiej.
|
|
|
|
#1525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekam na info o wkładzioszkach i z góry dziękuję!! Edytowane przez camillet Czas edycji: 2010-09-17 o 10:32 |
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby dało radę z tymi zdjęciami to byłoby super...tylko nie kosztem ponownego zaniedbywania dzieci bo mnie sumienie zeżre ![]() Cytat:
Zdradzę wam tajemnicę jako że mój TŻ z zawodu jest wykrawaczem (pracował w zakładzie mięsnym) Nie ma czegoś takiego jak kiełbasa tylko z kurcząt, zawsze dodają inne mięsa tylko nazwę nosi tego mięsa którego jest najwięcej, tak przynajmniej mi cos kiedyś tłumaczył ale dokładnie nie pamietam |
||
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś krem do twarzy z Biedry? Przeszukałam ten wątek, ale nic nie znalazłam. Mam cerę normalną, więc szukam po prostu dobrego nawilżacza.
|
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żelem myję twarz dobrze domywa, nie podrażnia(mam bardzo wrażliwą cere)A mleczko, tonik, czy krem też używam. Byłam tk z niego zadowolona że zakupiłam 5 opakowań i mam do teraz(kończę ostatnie). Stwierdziłąm nawet że dam te parenaście złotych więcej i kupię ten żel w innym opakowaniu ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-micelarny.htm ale okazuje się że nie muszę....teraz chyba z 10 kupie Edytowane przez anshe Czas edycji: 2010-09-17 o 10:31 |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na imbramowski podjadę i sprawdzę, a nóż-widelec się uda
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba chyba porobić zapasy, chociaż właśnie kupiłam płyn micelarny, ale 3 razy droższy..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

)
ja nie używałam tego żelu, ale teraz koniecznie kupię i spróbuję

Kurcze, chamstwo no. Ja tak wtedy żałowałam, że nie zdązyłam kupic sera żółtego a oni tak???
nie ładnie 
Ja w dniu promocji po południu załapałam sie na ostatnią i od tego momentu juz nawet w normalnej cenie ich nie ma, a wszamałam tamta i bardzo mi smakowała (TŻtowi na szczęście nie podeszła więc nie miałam wyrzutów sumienia że tylko 1 była