Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 12:01   #3301
napoleonka74
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cześć
U mnie od dwóch dni stoi na 82,6kg w sumie dobrze, że nie rośnie....
ale mnie ten zastój demotywuje
napoleonka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:03   #3302
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez napoleonka74 Pokaż wiadomość
Cześć
U mnie od dwóch dni stoi na 82,6kg w sumie dobrze, że nie rośnie....
ale mnie ten zastój demotywuje
Spokojnie. Nie zniechęcaj się.
Płakałam tu tydzień temu z tego samego powodu. Nic przyjemnego. Rumcia mi objaśniła sprawę i cierpliwość popłaca - pięknie mi spada (tfu tfu odpukać)
Stary 2010-09-17, 12:06   #3303
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez anemik18 Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam wrzucam fotki. 2 pierwsze były robione rok temu w Anglii przy wadze 92kg czyli 3kg mniej niz wyjsciowa na Dukanie. Reszta robiona dzisiaj z wagą 75kg. Same oceńcie czy widać różnicę... a i nie zwracajcie uwagi na moją brzydotę i nieogarnięcie

Dziewczyno aż zrobiłam tak baaardzo widać Super efekt dużo pracy trzeba było ale wart. Wyglądasz bombowo

Cytat:
Napisane przez ap-hope Pokaż wiadomość
ok, pomyślę jeszcze nad tym, dzięki.
W ogóle o co chodzi w tej pierwszej fazie. O usunięcie tej wody z organizmu (nadmiaru), bo jakieś dwa tygodznie temu zrobiłam sobie 9-dniową dietę i też na niej szybko spadłam, czyli tak jakby to był wstęp. Ale spokojnie, zobaczę jak mi będzie jutro i pojutrze i najwyżej przedłużę o czwarty dzień )
dlatego na uderzeniówce Cię już nie rusza. Faza uderzeniowa, jak sama nazwa wskazuje, ma na celu zaskoczyć organizm i zaatakować go zmianą jedzenia z nienacka(jak to się pisze) a ty tą dietką już ko skatowałaś, dlatego teraz się nie dziw, że Ci nie spada.

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2211247 7]Cześć
Mogę się dołączyć?

Kończę właśnie 9. dzień, jestem już na II fazie
na razie schudłam ok 4kg

wzrost 160cm
waga przed odchudzaniem 77,8kg

I takie pytanie...
Kupiłam dzisiaj tuńczyka, pierwszy raz, zaczęłam przeglądać przepisy i wszędzie jest, że tuńczyk ma być w zalewie własnej (sosie własnym? jakoś tak), a ja kupiłam w zalewie z wody po prostu
Czy to jest jakaś wielka różnica? Czy mam jednak lecieć jutro kupować tę drugą wersję?[/QUOTE]

Witaj uważam, że spokojnie możesz go zjeść. Ważne, żeby nie był w oleju

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
..
mam jeszcze pytanie - w niedziele ide w gosci na urodziny, ale kolezanka na szczescie szanuje ze jestem na dukanie (sama sie odchudza na innej diecie:P) wiec wymyslilysmy ze przyniose cos swojego do jedzenia. wymyslilam ze zrobie troche pampuch. czy ktos ma jeszcze jakis pomysl na takie 'imprezowe' zagryzki? pewnie troszke tam zgrzesze, ale postaram sie trzymac pion w miare mozliwosci :P
no to dobranoc i do jutra!
ja bym pokroiła cycka w paski, dała w przyprawy i usmażyła na chrupko do tego jakiś sosik i możesz podjadać jeśli masz PW to do tego możesz pokroić w grube paski jakąś marchewkę, ogórka i tez do dipu dobry

oo Alex podała przepis na ciasteczka- też mogą się sprawdzic

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:15   #3304
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
dobra uwaga zapodaje zdjęcia
przed dieta i miesiac po

yyy a czemu one mi sie tak dziwnie obrócily??? jak usunac i dodac jeszcze raz

Załącznik 3413533

Załącznik 3413534
zmiana niesamowita pieknie z brzuszka polecialo i pleckow tez

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
hej kochane ..
pamiętacie jeszcze mnie ? u mnie nieciekawie ... więc pisać nie będę żeby nie narzekać ale trzymam kciuki za każdy Wasz kg ... jak troszkę zrobi się u mnie luźniej to postaram się nadrobić ...
grzecznie dukam spadek 1 kg ale to chyba nerwy bardziej ....
pozdrawiam cieplutko
hej Konczi mam nadzieje, ze problemy szybciutko przemina jakby co to zawsze mozesz sie tu wyzalic

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:16   #3305
CzarnaKropka
Raczkowanie

Hej KOBIETKI!

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
kochana, nie porównuj moich efektów z Twoimi, moim zdaniem dużo udało Ci się osiągnąć ja startowałam z duuużo wyższej wagi, miałam mnóstwo wody w organizmie (jakieś 4 kg na U mi spadło!). to nie jest tak jak piszesz "jedyne 5,5" to jest aż 5,5 mi się wydaje że z im niższej wagi się startuje to tym wolniej się chudnie... udało mi się to zaobserwować po opisach innych osób chociaż w zasadzie nie ma reguły, każdy chudnie w swoim tempie.
co do pieczywa... też zaczyna mi go brakować. szczególnie wszelkiego rodzaju drożdżówek, pizzówek i innych... no i razowego chleba ale damy radę jak mi się chce pieczywa to sobie tłumaczę: "jeszcze ze dwa miesiące i na III fazie będziesz mogła jeść codziennie, teraz nie warto ryzykować" i jakoś mi przechodzi
Niby wiem, że każdy schudnie w swoim tempie, ale wiadomo, że chciałoby się, aby było ono jak największe Poza tym, ja to jestem zła na siebie, że grzeszyłam, bo bym miała spadek o 2,5 kg większy....
Bo miałam w planach, że od października (powrót do akademika) wejdę na III fazę, a tu widzę, że nic z tego....
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba dukać dalej
Oooo pizzówki też lubię Już mi przeszło z tą kajzerką...ale brakuję mi chleba ogólnie ....ale masz racje, nie warto ryzykować teraz

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
za mna chodza obwazanki, dzien w dzien, bo pracuje na krakowskim rynku...XD
tez to jest coraz ciezsze do zniesienia, chyba jedna z moich pierwszych ust to bedzie kilka rodzajow obwazankow. kiedys jadalam codziennie w pracy

mam jeszcze pytanie - w niedziele ide w gosci na urodziny, ale kolezanka na szczescie szanuje ze jestem na dukanie (sama sie odchudza na innej diecie:P) wiec wymyslilysmy ze przyniose cos swojego do jedzenia. wymyslilam ze zrobie troche pampuch. czy ktos ma jeszcze jakis pomysl na takie 'imprezowe' zagryzki? pewnie troszke tam zgrzesze, ale postaram sie trzymac pion w miare mozliwosci :P
no to dobranoc i do jutra!
a obważanki to takie bułki słodkie, czy pączkowate? wstyd , ale nie pamiętam nawet :P
A co do imprezowych zagryzek, to też mam z tym problem...tak myślałam, o dukanowskich chipsach <ale nie robiłam nigdy> , można też zrobić muffinki, albo sałatkę ala gyros....i kurczakowe nuggetsy np.

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie grzeszcie, nidgy!
Popieram, wiem na własnym przykładzie....ale mądry Polak po szkodzie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ha, a nie mowilam
pizzunia byla czeeeesto u mnie
potwierdzam, też ją uwielbiam

sudenly ja miałam podobny wynik po miesiącu Gratuluję I różnicę widać, a i sama pewnie ją czujesz, np. po spodniach

Cytat:
hej kochane ..
pamiętacie jeszcze mnie ? u mnie nieciekawie .
Pewnie, że pamiętamy...

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość

Co do olewania wypowiedzi to nikt tu nikogo nie olewa ino tylko czasem sie nie odpisuje jak nikt odpowiedzi nie zna... mi tez czasem nikt nie odpisuje i jakoś da sie z tym żyć
Właśnie, nie ma co się irytować czy obrażać!

Witam nowe dukające!

I na koniec mój mały spadeczek: -300gram jeeee W końcu się ruszyła waga paskudna. Zobaczymy, jak na nowym trybie 3/3 będzie się waga zachowywać
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:27   #3306
ap-hope
Raczkowanie

Dzieńdoberek kochane Dukanki xd

Ja dzisiaj zaobserwowałam, że po jednym dniu (1 dniu 1 fazy) spadłam o 1kg.. Nie że się nie cieszę, ale dziwne, bo wcześniej stosowałam onz przez te 9 dni i zastanawiałam się czy w ogóle jest sens prowadzić tą fazę, skoro już mi ten nadmiar wody wyparował. Ale jak spada, to dostosuję się i przeprowadzę normalnie tą fazę ;P

Ach... Przeglądałam swoje szkolne zdjęcia i tak mi tęskno do dawnej sylwetki
ap-hope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:29   #3307
sudenly
Zakorzenienie

oczywiście że czuję różnicę! jest mi już teraz o niebo lepiej

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:30   #3308
Alicja_Tomasz
BAN stały

Talking Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

[QUOTE=Aganiala;22114527]Jeszcze raz Słońce...może my już mamy takie organizmy co gorzej przysfajają sobie diety i gorzej nam idzie chudnięcie.
Jednak przeciez nie może tak być do końca.Ja liczę na to, że przez trzy miesiące zniknie mi te 10 kg nawet jeśli dukan mówi 2 miesiące.

Kochana damy sobie radę

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------
no musimy sobie dac rade.... wiecie nie wazylam sie od 2 dni....nie mam wagi w domu, i chyba pojade do apteki sie zwazyc wkoncu . ale jak nie bedzie spadku to chyba sie zabije dzis caly dzien bede pieklarobila jedzonko dla siebie i meza uwielbiam gotowac i dzis caly dzien tylko musze jeszcze pokupowac pae rzeczy fajnie ze jestescie tu Dukanki
Alicja_Tomasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:33   #3309
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Czy można liczyć na jakąś pomoc czy odpowiedź, czy to już zamknięty krąg i nowe osoby są ignorowane

Już 2 czy 3 raz piszę do Was i za każdym razem moje posty są zupełnie pomijane... czy ja coś robię nie tak
to nie jest zamkniety krag.
jezeli ktos wie to odpisuje, ja jak nie wiem to sie nie wypowiadam, a pisac "nie wiem" to mi sie raczej nie chce.. no i smietnik by byl....

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez MamaKasia Pokaż wiadomość
Witajcie

Podczytuję Was od dłuższego czasu i jestem pełna podziwu dla Waszego samozaparcia w stosowaniu diety.
Wyniki też kuszą by zacząć stosować

Sama mam do zrzucenia sporo i wiem, jak ważne jest wtedy wsparcie innych.
Także mam pytanie, czy gdybym zaczęła dietę to mogę na Was liczyć? tzn., ze podpowiecie co nieco, czasami zganicie labo pochwalicie...
Wiem, że mnie nie znacie, ale liczę na Wasze dobre - dukanowskie -serduszko
pochwalimy, dupsko zbijemy jak trza

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
hej kochane ..
pamiętacie jeszcze mnie ? u mnie nieciekawie ... więc pisać nie będę żeby nie narzekać ale trzymam kciuki za każdy Wasz kg ... jak troszkę zrobi się u mnie luźniej to postaram się nadrobić ...
grzecznie dukam spadek 1 kg ale to chyba nerwy bardziej ....
pozdrawiam cieplutko
Konczi, kotku moj
jak moglibysmy Cie nie pamietac???
co sie dzieje, kochana? mam nadzieje ze zdrowko ok!

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
dobra uwaga zapodaje zdjęcia
przed dieta i miesiac po
widac roznice
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:34   #3310
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Dziewczyny,
a czy któraś z Was używa ksylitolu zamiast słodzika? Przeszkuałam cały wątek i nic na ten temat nie znalazłam, a i w internecie ciężko znaleźć jakieś info czy możemy stosować dukając... Wiecie cos na ten temat?
Stary 2010-09-17, 12:36   #3311
Agnese69
Zadomowienie

O rany, dzieczyny, czy Wy aby nie przesadzacie? Nie każda z nas była tu witana fanfarami i czerwonym dywanem, czasem ktoś jest nie zauważony... bywa... próbowałam wytłumaczyć to wyżej, ale widzę, że nie pomogło.
Więc się teraz czepię i powiem, że - kolciag - napisałaś RAZ, wczoraj o 21.53, kiedy to przez pół dnia i wieczór były problemy z wizażem i nie każda z nas już zaglądała na wątek. Dziś o 10.13 już wysunęłaś pretensję, że jesteś olewana - to był Twój DRUGI wpis. A teraz piszesz, że dwa albo trzy razy i nikt Ci nie odpowiada. Nieładnie... chyba troszeczkę doliczyłaś sobie tych wpisów, co? Ja Twój post wczoraj widziałam, ale nie bardzo wiedziałam jak podejść do Twojego shake i dlatego czekałam aż może ktos inny się znajdzie, kto miał z czymś takim do czynienia.
Napisałam ja i kilka innych koleżanek, że nikt tu nikogo nie OLEWA, ale przeoczyć owszem, się zdarza. Poza tym, nie wiem, jak ja przyszłam na wątek to nie oczekiwałam, że ktoś mnie otoczy tu opieka i będzie prowadził za rączkę tylko jak miałam coś do powiedzenia to mówiłam, jak nie to czytałam, jak mi zależało na odpowiedzi to dopytywałam do skutku. Ale na pewno się nie OBRAŻAŁAM i nie sadziłam fochów. Tak więc, kolciag i trututu, witamy Was i zapraszamy, ale nie róbcie ceregieli tylko po prostu się do nas wkręćcie i dukajcie z nami - jak każda z nas na początku zrobiła...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
a czy któraś z Was używa ksylitolu zamiast słodzika? Przeszkuałam cały wątek i nic na ten temat nie znalazłam, a i w internecie ciężko znaleźć jakieś info czy możemy stosować dukając... Wiecie cos na ten temat?
Ja nic nie wiem, nie wypowiadam się więc...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:36   #3312
Aganiala
Raczkowanie

GG do Aganiala

Dukaneczki Wy Moje - powiedzcie mi proszę gdzie znajdę większą ilość przepisów na tą naszą dietkę

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Faza I - 80 kg

mam nadzieję, że będzie: 60

Aganiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:42   #3313
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Helouuł!
Znowu nie wiem ile waze ale sądząc po wyglądzie mojego brzucha to dużo za dużo Zgrzeszyłam dziś śliwką no niechcący tak poprostu ona bezwiednie mi wskoczyła do otworu gębowego
Mam nadzieje do niedziel;i ruszyć z ta wagą ciut i mam nadzieje ze jak zwaze sie w poniedziałek to nie bede miała zadnego zastoju przez tą głupią sliwkę Za tydzień mam urodziny i TŻt kupi mi wagę juz mu kazałam a ja jemu wiertarke bo on ma tydzień po mnie hehehe

Co do olewania wypowiedzi to nikt tu nikogo nie olewa ino tylko czasem sie nie odpisuje jak nikt odpowiedzi nie zna... mi tez czasem nikt nie odpisuje i jakoś da sie z tym żyć
Tak, tak... BEZWIEDNIE... SAMA wskoczyła... jasne, znamy takie...
Kochana, śliwki to JA mogę już - hi hi hi. I siostra Alex może... Tobie jeszcze nie wolno
Jezu, jaka ja podła jestem....
Stary 2010-09-17, 12:44   #3314
ap-hope
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aganiala Pokaż wiadomość
Dukaneczki Wy Moje - powiedzcie mi proszę gdzie znajdę większą ilość przepisów na tą naszą dietkę

Podpinam się. Dopiero zaczynam dietę i mam problem ;P Oczywiście póki co nieudolnie googluję. Jak macie jakieś spisy stron, albo konkretne stronki to
ap-hope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:45   #3315
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Kochana, śliwki to JA mogę już - hi hi hi. I siostra Alex może... Tobie jeszcze nie wolno

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:46   #3316
Samanti83
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Dziewczyny,
Zapytaj dziewczyny z III fazy z tego co czytałam to jakaś dziewczyna używała!!

Start: 70kg 170cm
22.10 : 65 kg powoli to idzie ale Dukam dzielnie dalej
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-SUKCES!!Mój cel to 59kg
Samanti83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:53   #3317
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aganiala Pokaż wiadomość

A w pierwszym pościku te lineczki, co tam są to juz przeglądałaś? Tam jest ich od groma...
Stary 2010-09-17, 12:59   #3318
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
jestes podla
i masz za to
Stary 2010-09-17, 13:00   #3319
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Samanti83, Agnese69 - bardzo dziękuje za odzew

Cytat:
Podpinam się. Dopiero zaczynam dietę i mam problem ;P Oczywiście póki co nieudolnie googluję. Jak macie jakieś spisy stron, albo konkretne stronki to
Dziewczyny oprócz wizażowej przepisowni, odkryłam ostatnio kilka super blogów. Linki poniżej, tylko uwaga - na widok zdjęć od razu leci ślinka. Właśnie wypróbowałam rano owsianke z przepisu z jednej ze stron.. ale wyszła pyszna

http://dukan.blox.pl/html
http://metodadukana.blox.pl/html
http://redandpale.blox.pl/html
http://dukanowa.blox.pl/html

powodzenia

aa i chcę trochę obronić Agnese69, chociaż wiem, że bronić nie powinnam ale.. sama kilka razy złapałam sie na tym, że w ostatniej chwili powstrzymałam się przed włożeniem do buzi jakiegos smakołyku.. serio bezwiednie.. raczej tak z przyzwyczajenia na szczęście zawsze w ostatenij chwili wracała mi świadomość

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:03
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:01   #3320
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
w pierwszym poscie jest link do przepisowni
Stary 2010-09-17, 13:03   #3321
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
jestes podla
i masz za to
Ałłłłaaaaa!!!!!!
Stary 2010-09-17, 13:04   #3322
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
Wystarczy wejść na 1 stronę tego wątku, tam jest link do przepisowni... I książka do pobrania, tam też są przepisy

A ponadto polecam blogi:

www.redandpale.blox.pl (blog naszej dukającej Adrijah
www.dukanforever.blogspot .com
www.dukan.blox.pl
www.sliweczka.blox.pl
www.dukanowa.blox.pl
www.czympachnieuzakow.blo x.pl

Kto szuka, nie bładzi!

Edytowane przez CzarnaKropka
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:06 Powód: ort.
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:07   #3323
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Więc się teraz czepię i powiem, że - kolciag - napisałaś RAZ, wczoraj o 21.53,
Pisałam już kilkukrotnie - najprawdopodobniej we wcześniejszych wątkach z tego cyklu - i nigdy odpowiedzi nie dostałam W tym może i pierwszy raz. Nie oczekuję wiwatów, powitań ani nic takiego, wystarczy, że napiszecie, że nie znacie odpowiedzi i już.

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:09
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:08   #3324
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Samanti83, Agnese69 - bardzo dziękuje za odzew

Dziewczyny oprócz wizażowej przepisowni, odkryłam ostatnio kilka super blogów. Linki poniżej, tylko uwaga - na widok zdjęć od razu leci ślinka. Właśnie wypróbowałam rano owsianke z przepisu z jednej ze stron.. ale wyszła pyszna

http://dukan.blox.pl/html
http://metodadukana.blox.pl/html
http://redandpale.blox.pl/html
http://dukanowa.blox.pl/html

O, proszę, nawet chyba ze dwa z nich przewijaja się nam tu przez watek od czasu do czasu

aa i chcę trochę obronić Agnese69, chociaż wiem, że bronić nie powinnam ale.. sama kilka razy złapałam sie na tym, że w ostatniej chwili powstrzymałam się przed włożeniem do buzi jakiegos smakołyku.. serio bezwiednie.. raczej tak z przyzwyczajenia na szczęście zawsze w ostatenij chwili wracała mi świadomość
To lukrecja zeżarła sliwkę BEZWIEDNIE Ja ją podle i bezlitośnie pognębiłam
Ale wiem, o czym mówisz... Jak byłam w knajpie z koleżankami niedawno to jedna z nich wyciągnęła landrynki miętowe i rozdanie po stole. Jedna wzięła, drug, trzecia, do mnie dochodzi, a ja jedną w palce i do ust, a jak, zadowolona... Ułamek sekundy trwało jak się zorientowałam co zrobiłam właśnie i wyplułam ją ku uciesze towarzystwa... Tak więc wiem jak to jest bezwiednie coś pożreć Tak tylko się z Lucią drażniłam

Edytowane przez Agnese69
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:10
Stary 2010-09-17, 13:10   #3325
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
nie bronisz Agnese tylko Lukrecje to Lukrecja polknela bezwiednie sliwke

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

czemu wszystkie moje odpowiedzi dzisiaj ida tak wolno, ze cholera mnie bierze...
dzieje sie Wam cos z wizazem? czy moj net cos sie rypie?
Stary 2010-09-17, 13:12   #3326
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Dziewczyny,
Widziałam coś napisane na jego temat... ale to chyba było o tym, że jest toksyczy i dziewczyny go nie polecały To było na pewno na forum Dietowym, ale nie w wątku Dukanowym.

Cytat:
no cóż.. napiszę tylko, że nie jesteś jedyna ja pisałam dwa razy, zostałam olana, więc teraz tylko obserwuję
Chyba się do tego samego ograniczę

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:17
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:18   #3327
branquinha
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do branquinha

kochane dukanki
co zrobic z mrozonym surimi ? poczekac az odtaja i zjesc na sucho, czy mozna je ugotowac ?

branquinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:19   #3328
zwyklaniezwykladziewczyna
Raczkowanie

Avatar zwyklaniezwykladziewczyna

hej Dziewczeta dolaczam do Was jestem dzis 4 dzien na uderzeniowej i jak narzaie 3 kilo w dol wiec moim zdaniem calkiem niezle... ale przyznam ze mam kryzys... nie jestem glodna ale mam ochote na wszystko... ;( ale dam rade mysle ze jestem wystarczajaco zmotywowana
zwyklaniezwykladziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:29   #3329
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Pisałam już kilkukrotnie - najprawdopodobniej we wcześniejszych wątkach z tego cyklu - i nigdy odpowiedzi nie dostałam W tym może i pierwszy raz. Nie oczekuję wiwatów, powitań ani nic takiego, wystarczy, że napiszecie, że nie znacie odpowiedzi i już.
OK, udało Ci się mnie sprowokowac do działania i przejrzałam Twoje posty. Od sierpnia, od kiedy jesteś zarejestrowana, nie zaglądałaś na żaden wątek dukanowski.
Sorry, ale mam uczulenie na takie ściemy i czuję je nosem na kilometry - w końcu mam dzieci, nie...?
Chciałam Ci grzecznie wytłumaczyć o co chodzi, kiedy czasem się kogoś pominie i nie odpowie. A Ty drzesz szaty i bijesz pianę jakby było o co... I w dodatku mówisz nieprawdę - już w zupełnie niewiadomym celu.
Weź, skup się na tym, o czym tu rozmawiamy i włącz się do naszego grona tak, jak wszystkie inne przed Tobą to zrobiłyśmy - tak PO PROSTU.

Uznajmy może, że tej rozmowy nie było i zajmijmy się sprawami z tytułu wątku.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
nie bronisz Agnese tylko Lukrecje to Lukrecja polknela bezwiednie sliwke

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

czemu wszystkie moje odpowiedzi dzisiaj ida tak wolno, ze cholera mnie bierze...
dzieje sie Wam cos z wizazem? czy moj net cos sie rypie?
Oj przestań, już sama się przyznałam...

Z moim netem i z wizażem dziś akurat wszystko gra...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwykladziewczyna Pokaż wiadomość
hej Dziewczeta dolaczam do Was jestem dzis 4 dzien na uderzeniowej i jak narzaie 3 kilo w dol wiec moim zdaniem calkiem niezle... ale przyznam ze mam kryzys... nie jestem glodna ale mam ochote na wszystko... ;( ale dam rade mysle ze jestem wystarczajaco zmotywowana
Witaj nowa sister
No fajny masz spadek na U. Ile jeszcze? Czy już ją kończysz może?

Dasz radę wytrzymać. Zrób sobie coś pysznego z przepisowni, może pomoże
Stary 2010-09-17, 13:29   #3330
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
OK, udało Ci się mnie sprowokowac do działania i przejrzałam Twoje posty. Od sierpnia, od kiedy jesteś zarejestrowana, nie zaglądałaś na żaden wątek dukanowski.
Nie wiem, jak to sprawdziłaś, ale widocznie coś Ci nie wyszło
No nic, może gdzie indziej znajdę milsze osoby które zechcą pomóc i dla których napisanie, że nie znają odpowiedzi to nie problem

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości