|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Jestem po dłuższej "chwili" czytania, przebiłam się przez kłótnie, bronienie przez "adwokatów" Robsona itp, itd. I nic nowego. Także czekam dalej.
|
|
#4142 |
|
Konto usunięte
|
Tak mi przyszło do głowy że o zaginięciu Iwonki było juz w programie " Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie" ostatnio także "na celowniku" ale jeszcze został program "997", myślę że dobrze by było gdyby i w tym się coś ukazało ponieważ tam robią inscenizację zdarzeń... co by mogło naprowadzić na coś nie wiem myslę że ten program tez ma dużą oglądalność może ktość by cos pokojarzył , mówia tam o szczegółach wydarzeń .... nie wiem co o tym sądzicie ??
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
poza tym chyba logiczne, że chodzi mi o samych znajomych Iwony np. z tej feralnej imprezy a nie o całe wielkie osiedle jakim jest Zaspa ;p daruj sobie doczepki.
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dla policji Iwona to jedna w wielu spraw, ograniczona regułami postępowania. Na pewno nie priorytetowa. Rutkowski zaś został przez rodzinę wynajęty specjalnie do poszukiwań. Na pewno wokół Rutkowskiego było więcej kamer i dyktafonów, niż policja liczy funkcjonariuszy w całym Trójmieście. Ale efektów to chłop nie ma. Przede wszystkim należało oczekiwać wyników od Rutkowskiego i naciskać go przy każdej okazji. Znad klatki Iwony nie obejrzał monitoringu. Zapomniał? Po miesiącu Wyborcza apelowała rozpaczliwie do wszystkich o udostępnienie taśm. Rutkowski też nie wpadł na to, że może są i inne nagrania poza tym pierwszym, które z wielką pompą prezentował na konferencji prasowej, a siedząca obok matka Iwony tworzyła lepszą oprawę prezentowanym "rewelacjom". Na szczęście, choć to już trzeci miesiąc od zaginięcia, to rzekomo jednak policja jakieś nagrania zabezpieczyła. Rutkowski w trzecim miesiącu ma wciąż tajemniczego i przełomowego szwedzkiego świadka. Jeśli zostało mu coś z wynagrodzenia od rodziny Iwony, niech podjedzie do Ikei. Znajdzie tam smaczne szwedzkie klopsiki. |
|
|
|
|
#4146 |
|
BAN stały
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2211971 5]Tak mi przyszło do głowy że o zaginięciu Iwonki było juz w programie " Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie" ostatnio także "na celowniku" ale jeszcze został program "997", myślę że dobrze by było gdyby i w tym się coś ukazało ponieważ tam robią inscenizację zdarzeń... co by mogło naprowadzić na coś nie wiem myslę że ten program tez ma dużą oglądalność może ktość by cos pokojarzył , mówia tam o szczegółach wydarzeń .... nie wiem co o tym sądzicie ??[/QUOTE]
W Uwadze chyba też była, a Interwencja czy jakoś tak albo Sprawa dla reportera?:P |
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
gdyby wszystko było jak trzeba to krótko po zaginięciu psy tropiące chyba złapałyby trop Iwony w miejscu w którym była ostatni raz widziana i byłoby wiadomo, gdzie skierowała się dalej i gdzie trop się urywa... byłoby wiadomo czy ewentualnie wsiadła do samochodu...
|
|
#4148 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Konto usunięte
|
Odniosłam wrażenie że pisałaś to z ironią... ale ok przemilcze chodzi mi o to że w 997 , podają bardziej szczegóły wydarzeń robią inscenizacje , na celowniku nie oglądałam ale w Ktokolwiek widział ... program był skupiony bardziej na mamie Iwony a nie na wydarzeniach .
|
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
alibaba- dlaczego tak bronisz środowiska policyjnego i tego policjanta?
![]() Ja jakoś specjalnie nie bronię Rutkowskiego i nie pochwalam jego wszystkich zachowań, ale gdyby nie On sprawa ta zostałaby tak samo "zlekceważona" jak każde inne zaginięcie. Poza tym uważam, że "Rutkowski miał prawo popełnić błąd, jest tylko detektywem", natomiast Policja nie powinna popełniać tak radykalnych błędów, Policja ma więcej możliwości i środków niż Rutkowski, więc umówmy się, że przerzucanie winy nie ma sensu, bo Policja jest pierwszym organem, który powinien działać w sprawie Iwony,a Rutkowski to "zachcianka" rodziny, a nie z urzędu pomoc detektywistyczna... ![]() Moim zdaniem warto byłoby się zwrócić tak jak piszecie do "997" i dzień Dobry TVN, ale o DD TVN Ktoś już pisał.
SZUKAMY IWONY WIECZOREK ![]() Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać Edytowane przez Gaaliyah Czas edycji: 2010-09-17 o 12:48 |
|
|
|
#4152 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2212000 0]Odniosłam wrażenie że pisałaś to z ironią... ale ok przemilcze chodzi mi o to że w 997 , podają bardziej szczegóły wydarzeń robią inscenizacje , na celowniku nie oglądałam ale w Ktokolwiek widział ... program był skupiony bardziej na mamie Iwony a nie na wydarzeniach .[/QUOTE] nie nie było ironii ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
te poranne telewizje też są dość często oglądane. W Poranku tv czy jakoś tak był Rutkowski ale o samej sprawie chyba nie mówił, nie wiem bo nie oglądałam a ewentualnego linku nikt nie podał.
|
||
|
|
|
#4153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogladam troche programow publicystycznych i niestety, ale przykladow na bledy policji jest cala masa. Zreszta czesto sa to bledy swiadomie popelniane/swiadome dzialania, ktore maja na celu obrone kolegow po fachu. Zachecam do obejrzenia chociazby wczorajszego programu Jaworowicz - Sprawa dla reportera i wnioski nt. pracy policji, prokuratury, sadow nasuwaja sie same... Zgroza! http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...0-2125/2518012 - drugi, trzeci reportaz, do konca... Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-09-17 o 12:57 |
|
|
|
|
#4154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale wszystkich, żeby czasem lenie jedne, żadnego nie pominęli! A może sama, by dać dobry przykład, zaprosisz ekipę do siebie? Pokażesz na Wizażu film jak zerwali w pokojach parkiet i dokładnie zbadali, czy te ślady krwi pod parkietem, wykryte wspaniałą aparaturą skapnęły kiedyś z twojej podpaski, czy może to niedokładnie usunięte ślady ćwiartowania Iwony? |
|
|
|
|
#4155 | |
|
BAN stały
|
Również biję wirtualne brawa
, przecież policja popełniła błędy, tego nie ma co kwestionować. A to że nie wiemy czy teraz już ich nie popełniają ich nie tłumaczy. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie, że AliBaba już kiedyś wypowiadała się na Wizażu, ale pod innym nickiem
mogę się jednak mylić... jakby nie było - nie dajcie się sprowokować
|
|
|
|
#4157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4158 |
|
BAN stały
|
mnie też już zalatuje trollizmem, ale oczywiście mogę się mylić. w każdym bądź razie dziwnie się czepia i ma niemiłe odzywki do sprawy przeszukań.
|
|
|
|
#4159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
Jesli komuś tu dyskusja przeszkadza to niech poszuka sobie innego forum - nie namawiam , nie oskarżam nie protestuje - w ogóle to jestem na tak
![]() Co do przeszukań to były - reszta jest zasłonięta tajemnica sledztwa pozdrawiam |
|
|
|
#4161 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Raczkowanie
|
alibabo- idź i płyń po morzach i oceanach
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mmm3m;22120062]ŹLE NAPISAŁAM. chodziło mi to, że w Uwadze CHYBA było a mogłoby się jeszcze pojawić w Interwencji (bo tam chyba jej nie było), i w SPR. DLA REP.
[COLOR=Silver]W interwencji było dwa razy. Jak znajdę to dam linki. http://interwencja.interia.pl/archiw...ws?inf=1512842 http://interwencja.interia.pl/archiw...ws?inf=1516449 Ale one były juz dawno w lipcu i sierpniu Edytowane przez ewcia1980 Czas edycji: 2010-09-17 o 13:28 |
|
|
|
#4165 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
przypomnienie się przyda ![]() pamiętam, że był program na tvn 24, ale ogółem wszyscy go zjechaliśmy bo był kiepski....i ta świdrująca głośna muzyka :O |
||
|
|
|
#4166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://interwencja.interia.pl/archiw...ws?inf=1512842 http://interwencja.interia.pl/archiw...ws?inf=1516449 Ale one były juz dawno w lipcu i sierpniu Edytowane przez ewcia1980 Czas edycji: 2010-09-17 o 13:34 |
|
|
|
|
#4167 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję edit buuuuu ocenzurowali część adresu i linki nie ładziają ![]() może pan poprawić robić gdzieś w środku spację by nie cenzurowało fragmentu adresu? Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-17 o 13:34 |
|
|
|
|
#4168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kasia mówiła wczoraj w TV, że została na Przymorzu na imprezie u kolegi na urodzinach, a Iwona poszła z innymi kolegami. Wyborcza pisała na samym początku: Wstąpili do sklepu i pojechali do ogródków działkowych przy ul. Reja w Sopocie. Siedzieli przed domkiem, pili alkohol. Iwona wypiła ok. ćwierć litra wódki. Po północy cała grupa zamówiła taksówkę na al. Niepodległości, na wysokości skrzyżowania z ul. Reja. Pojechali na ul. Bema. Weszli do dyskoteki Dream Club w Krzywym Domku. Kolejno 1) z Kasią na Przymorzu (Gdańsk Przymorze). 2) z kolegami na ogródkach przy ul. Reja (Sopot). 3) z kolegami z ogródków w Dream Clubie (Sopot). Jeżeli Iwona planowałaby spędzać czas na imprezie na ogródkach, to nie wzięłaby w tajemnicy zamszowych szpilek mamy. Iwona nie była ubrana na zakrapianą imprezę na działce. Komary by ją zjadły. Iwona ubrała się jak na prywatkę i do klubu. Chyba, że Iwona to dziewczyna, która nawet na wycieczkę na Kasprowy założy szpilki i miniówkę. Tego też nie wiemy. Dziwne, że wybierając się na ogródki działkowe ubrała szpilki, a po asfaltowej promenadzie szła boso. |
|
|
|
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
DD TVn byłoby super, ale ludzie chyba na GP24 też coś kombinuję w tej sprawie.
DD to najlepsza oglądalność, może zaprosiliby mamę Iwony do studia, do tego reportaż ... na żywo, to na żywo. A "997" dla tych, którzy z rana nie mają czasu na Tv. ![]() Po raz drugi napiszę, że nie widzę w tym nic dziwnego,że z działki pojechali do klubu. Przed imprezą zawsze idzie się gdzieś pogadać, wypić coś, a potem do klubu.
SZUKAMY IWONY WIECZOREK ![]() Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać Edytowane przez Gaaliyah Czas edycji: 2010-09-17 o 13:37 |
|
|
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2212000 0]Odniosłam wrażenie że pisałaś to z ironią... ale ok przemilcze chodzi mi o to że w 997 , podają bardziej szczegóły wydarzeń robią inscenizacje , na celowniku nie oglądałam ale w Ktokolwiek widział ... program był skupiony bardziej na mamie Iwony a nie na wydarzeniach .[/QUOTE] może akurat cos by to dało? Nie wiecie, czy sprawy do programu 997 rodzina może sama zgłaszać czy oni sie muszą sami zainteresować? Cytat:
może to głupie.. ale może ona pisała jakis pamiętnik? a moze miała jakis kalenarz? głupia notatka "Spotkanie z XX" moze dużo powiedziec..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

te poranne telewizje też są dość często oglądane. W Poranku tv czy jakoś tak był Rutkowski ale o samej sprawie chyba nie mówił, nie wiem bo nie oglądałam a ewentualnego linku nikt nie podał.