Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 13:33   #3331
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak to sprawdziłaś, ale widocznie coś Ci nie wyszło
No nic, może gdzie indziej znajdę milsze osoby które zechcą pomóc i dla których napisanie, że nie znają odpowiedzi to nie problem
o rany....
ok, poddaję się...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:37   #3332
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
o rany....
ok, poddaję się...
Proszę bardzo, żeby nie było... jak przeszukasz ten wątek, to znajdziesz mój post... Żeby nie było, że kłamię Bo tego nie lubię

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post16257184
Stary 2010-09-17, 13:43   #3333
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
O rany, dzieczyny, czy Wy aby nie przesadzacie? Nie każda z nas była tu witana fanfarami i czerwonym dywanem, czasem ktoś jest nie zauważony... bywa... próbowałam wytłumaczyć to wyżej, ale widzę, że nie pomogło.
Więc się teraz czepię i powiem, że - kolciag - napisałaś RAZ, wczoraj o 21.53, kiedy to przez pół dnia i wieczór były problemy z wizażem i nie każda z nas już zaglądała na wątek. Dziś o 10.13 już wysunęłaś pretensję, że jesteś olewana - to był Twój DRUGI wpis. A teraz piszesz, że dwa albo trzy razy i nikt Ci nie odpowiada. Nieładnie... chyba troszeczkę doliczyłaś sobie tych wpisów, co? Ja Twój post wczoraj widziałam, ale nie bardzo wiedziałam jak podejść do Twojego shake i dlatego czekałam aż może ktos inny się znajdzie, kto miał z czymś takim do czynienia.
Napisałam ja i kilka innych koleżanek, że nikt tu nikogo nie OLEWA, ale przeoczyć owszem, się zdarza. Poza tym, nie wiem, jak ja przyszłam na wątek to nie oczekiwałam, że ktoś mnie otoczy tu opieka i będzie prowadził za rączkę tylko jak miałam coś do powiedzenia to mówiłam, jak nie to czytałam, jak mi zależało na odpowiedzi to dopytywałam do skutku. Ale na pewno się nie OBRAŻAŁAM i nie sadziłam fochów. Tak więc, kolciag i trututu, witamy Was i zapraszamy, ale nie róbcie ceregieli tylko po prostu się do nas wkręćcie i dukajcie z nami - jak każda z nas na początku zrobiła...

AMEN
Cytat:
Napisane przez Aganiala Pokaż wiadomość
Dukaneczki Wy Moje - powiedzcie mi proszę gdzie znajdę większą ilość przepisów na tą naszą dietkę

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Siostra Aleksandra_M ma taka przypadłość co sie nazywa "Zboczoność przepisowa" i ona ma ogromne zasoby linków do róznych blogów dukanowych...

Cytat:
Tak, tak... BEZWIEDNIE... SAMA wskoczyła... jasne, znamy takie...
Kochana, śliwki to JA mogę już - hi hi hi. I siostra Alex może... Tobie jeszcze nie wolno
Jezu, jaka ja podła jestem....
podła Ty!
Cytat:
Napisane przez ap-hope Pokaż wiadomość
Podpinam się. Dopiero zaczynam dietę i mam problem ;P Oczywiście póki co nieudolnie googluję. Jak macie jakieś spisy stron, albo konkretne stronki to
Odpowiedziałam wyżej
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
jestes podla
i masz za to
Dziękuję ci siostro za zbicie pupska tej podłej istocie Ale ty też podłą jesteś gdyż ponieważ słąłaś mi dzisiaj te linki na placki z owocami i takie tam
Cytat:
nie bronisz Agnese tylko Lukrecje to Lukrecja polknela bezwiednie sliwke

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

czemu wszystkie moje odpowiedzi dzisiaj ida tak wolno, ze cholera mnie bierze...
dzieje sie Wam cos z wizazem? czy moj net cos sie rypie?
TAK! Bez bicia sie przyznaje że to JA we własnej osobie tę śliwkę pożarłam O ja grzesznica jedna! Moja wina ! Moja wina! Moja baaaaardzo wielka wina ... należy mi sie za to jak nic
Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwykladziewczyna Pokaż wiadomość
hej Dziewczeta dolaczam do Was jestem dzis 4 dzien na uderzeniowej i jak narzaie 3 kilo w dol wiec moim zdaniem calkiem niezle... ale przyznam ze mam kryzys... nie jestem glodna ale mam ochote na wszystko... ;( ale dam rade mysle ze jestem wystarczajaco zmotywowana
Ile ci jeszcze uderzeniówki zostało? To juz pewnie końcówka wiec spoko loko dasz rade kochanaaa zaraz bedzie PW i puyszne warzywka mmniam juz ci sie nie bedzie chciało nic przez jakiś czas Kryzys dopiero nadejdzie

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:53
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:46   #3334
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Proszę bardzo, żeby nie było... jak przeszukasz ten wątek, to znajdziesz mój post... Żeby nie było, że kłamię Bo tego nie lubię

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post16257184
Dobra, już się poddałam... Po prostu strzelasz fochy bez powodu. Proszę, skończmy już i pozwólmy innym skupić się na bardziej interesujących tematach. Wchodzisz czy wychodzisz...? Ja kończę ten temat, a Ty jak czujesz, pora już czy jeszcze nie...?
Stary 2010-09-17, 13:48   #3335
Samanti83
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam coś napisane na jego temat... ale to chyba było o tym, że jest toksyczy i dziewczyny go nie polecały To było na pewno na forum Dietowym, ale nie w wątku Dukanowym.
Było o ksylitolu tylko nie pamietam w której części ale było na pewno!!
Z tego co wiem to jest on pozyskiwany z brzozy i że można go używać ale mało do 3łyżek (ale czy na Dukanie też to tego nie wiem)
Kosztuje coś ok 25zł!

Start: 70kg 170cm
22.10 : 65 kg powoli to idzie ale Dukam dzielnie dalej
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-SUKCES!!Mój cel to 59kg
Samanti83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:55   #3336
zlotqo
Zadomowienie

cześć
dzisiaj późno wstałam, potem była koleżanka i robiła mi analizę finansową hehe dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy
no, idę robić mielone z indyka a potem do roboty
a ja dalej zakichana i zakatarzona... już mam dość

gratuluję spadeczków!

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:58   #3337
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra, już się poddałam... Po prostu strzelasz fochy bez powodu. Proszę, skończmy już i pozwólmy innym skupić się na bardziej interesujących tematach. Wchodzisz czy wychodzisz...? Ja kończę ten temat, a Ty jak czujesz, pora już czy jeszcze nie...?
Wybacz mi kochana sister ale ja musze sie przyznać że lubie czytać jak sie inni awanturują ( jak nie jestem to ja) bo to prawie jak jakaś telenowela hahahaha czekasz z napięciem co to będzie dalej mam tak JA wiem że inni nie no ale JA tak mam Jest czaad Ale z doświadczenia wiem że sensu to NIMA

bloguję
Stary 2010-09-17, 14:09   #3338
missines
Raczkowanie

Dziewczyny padłam Poczytajcie jak laska odchudza się NIBY na diecie proteinowej:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=459258

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:16   #3339
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Wybacz mi kochana sister ale ja musze sie przyznać że lubie czytać jak sie inni awanturują ( jak nie jestem to ja) bo to prawie jak jakaś telenowela hahahaha czekasz z napięciem co to będzie dalej mam tak JA wiem że inni nie no ale JA tak mam Jest czaad Ale z doświadczenia wiem że sensu to NIMA
HA! Ty żmijo jedna
My się z kolciag nie awanturujemy tylko wymieniamy odmienne poglądy, prawda, kolciag? Już zakończyłyśmy nierówną walkę, mam nadzieję i będziemy teraz zgodnie, ręka w rękę, dukac grzecznie i bez awantur...

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Dziewczyny padłam Poczytajcie jak laska odchudza się NIBY na diecie proteinowej:

MATER DEI!!! Ona przeżyła???
Stary 2010-09-17, 14:17   #3340
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
Tak naprawdę,to większość "zna się tylko z pisania",zatem drzwi otwarte ...nie każdy ma potrzebę,"obnażania"swoje go życia na forum,ale z porad diety KAŻDY może tu skorzystać...
Ja znam osobiście trzy osoby.

Cytat:
OK, udało Ci się mnie sprowokowac do działania i przejrzałam Twoje posty.
Permanenta inwigilacja!

Cytat:
Napisane przez Samanti83 Pokaż wiadomość
Było o ksylitolu tylko nie pamietam w której części ale było na pewno!!
Z tego co wiem to jest on pozyskiwany z brzozy i że można go używać ale mało do 3łyżek (ale czy na Dukanie też to tego nie wiem)
Kosztuje coś ok 25zł!
Oj była zażarta dyskusja (gdzieś chyba luty-marzec), ja jestem zdecydowaną przeciwniczką. Wiadomo, że Dukan zaleca TYLKO słodzik. A ksylitol to już nie jest słodzik i ma dużo więcej kalorii niz nasz ukochany aspartam czy inny cyklaminian sodu.
Stary 2010-09-17, 14:18   #3341
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
witam sie przy 2 sniadaniu u mnie dzis mrozna pogoda brrrrr, az bym rekawiczki zalozyla z checia
Trochę współczuję, boi za zimą nie przepadam. U mnie natomiast leje. Wczoraj owszem było ładnie, a dzis bleee.
Cytat:
Helouuł!
Znowu nie wiem ile waze ale sądząc po wyglądzie mojego brzucha to dużo za dużo Zgrzeszyłam dziś śliwką no niechcący tak poprostu ona bezwiednie mi wskoczyła do otworu gębowego
Mam nadzieje do niedziel;i ruszyć z ta wagą ciut i mam nadzieje ze jak zwaze sie w poniedziałek to nie bede miała zadnego zastoju przez tą głupią sliwkę Za tydzień mam urodziny i TŻt kupi mi wagę juz mu kazałam a ja jemu wiertarke bo on ma tydzień po mnie hehehe

Co do olewania wypowiedzi to nikt tu nikogo nie olewa ino tylko czasem sie nie odpisuje jak nikt odpowiedzi nie zna... mi tez czasem nikt nie odpisuje i jakoś da sie z tym żyć
Rozbawiłaś mnie. Śliwka niechcący Też tak kiedyś stoję w kuchni gadam przez telefon i winogron sie na mnie patrzy, a ja go do rączki, czyszczę i plnuję, że po rozmowie, go zjem, a tu nagle , rozum sie obudził i mi przypomina, nie wolno winogron!!!
No i hasło przytoczone przez Olę: jak jedzenie do Ciebie gada itp.... dziś sama się do siebie śmiałam jadą c do pracy, bo hasło mi się przypomniało.
A prezenty z mężem na ogół robimy sobie podobnie. Urodziny mamy w okresie 2 tygodni. Więc spełniamy swoje zachcianki i życzenia na zmianę. Choć czasami mnie zaskakuje i ostatnio biżuterie mi zrobił w tajemnicy. Ładna mu wyszła.
Cytat:
Napisane przez napoleonka74 Pokaż wiadomość
Cześć
U mnie od dwóch dni stoi na 82,6kg w sumie dobrze, że nie rośnie....
ale mnie ten zastój demotywuje
Pójdzie. U mnie też stało i ciut ruszyło. Nie łam się, to organizm się złamie.
Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
Spokojnie. Nie zniechęcaj się.
Płakałam tu tydzień temu z tego samego powodu. Nic przyjemnego. Rumcia mi objaśniła sprawę i cierpliwość popłaca - pięknie mi spada (tfu tfu odpukać)
Dzięki. Fajnie, że poszło i oby tak dalej,

Cytat:
Napisane przez ap-hope Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek kochane Dukanki xd

Ja dzisiaj zaobserwowałam, że po jednym dniu (1 dniu 1 fazy) spadłam o 1kg.. Nie że się nie cieszę, ale dziwne, bo wcześniej stosowałam onz przez te 9 dni i zastanawiałam się czy w ogóle jest sens prowadzić tą fazę, skoro już mi ten nadmiar wody wyparował. Ale jak spada, to dostosuję się i przeprowadzę normalnie tą fazę ;P

Ach... Przeglądałam swoje szkolne zdjęcia i tak mi tęskno do dawnej sylwetki
Fajnie. Gratki
Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
a czy któraś z Was używa ksylitolu zamiast słodzika? Przeszkuałam cały wątek i nic na ten temat nie znalazłam, a i w internecie ciężko znaleźć jakieś info czy możemy stosować dukając... Wiecie cos na ten temat?
Chyba w pierwszym poście, pod którymś z linków było, żeby nie używać, bo toksyczny i coś jeszcze. Poza tym z moich początków na tym wątku to mi zostało, że raczej nie używać tego specyfiku.
Cytat:
Napisane przez branquinha Pokaż wiadomość
kochane dukanki
co zrobic z mrozonym surimi ? poczekac az odtaja i zjesc na sucho, czy mozna je ugotowac ?
Ja poczekałam aż odtaje, pokroiłam na talerze i zalałam zupką warzywna, kiedyś pisałam tu jak to robiłam. Smakowało całej rodzince.
Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwykladziewczyna Pokaż wiadomość
hej Dziewczeta dolaczam do Was jestem dzis 4 dzien na uderzeniowej i jak narzaie 3 kilo w dol wiec moim zdaniem calkiem niezle... ale przyznam ze mam kryzys... nie jestem glodna ale mam ochote na wszystko... ;( ale dam rade mysle ze jestem wystarczajaco zmotywowana
E no ładnie poleciałoWitaj
Cytat:
Nie wiem, jak to sprawdziłaś, ale widocznie coś Ci nie wyszło
No nic, może gdzie indziej znajdę milsze osoby które zechcą pomóc i dla których napisanie, że nie znają odpowiedzi to nie problem
Nie obrażaj się. Można sprawdzić wszystkie wpisy, wchodząc na staty użytkownika. Dokladnie kiedy i w jakim wątku się udziela. Nie trzeba całego forum przeglądać.
Dukamy dalej. Nie odchodź.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:33   #3342
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
AMEN

Siostra Aleksandra_M ma taka przypadłość co sie nazywa "Zboczoność przepisowa" i ona ma ogromne zasoby linków do róznych blogów dukanowych...

podła Ty!

Odpowiedziałam wyżej

Dziękuję ci siostro za zbicie pupska tej podłej istocie Ale ty też podłą jesteś gdyż ponieważ słąłaś mi dzisiaj te linki na placki z owocami i takie tam

TAK! Bez bicia sie przyznaje że to JA we własnej osobie tę śliwkę pożarłam O ja grzesznica jedna! Moja wina ! Moja wina! Moja baaaaardzo wielka wina ... należy mi sie za to jak nic

Ile ci jeszcze uderzeniówki zostało? To juz pewnie końcówka wiec spoko loko dasz rade kochanaaa zaraz bedzie PW i puyszne warzywka mmniam juz ci sie nie bedzie chciało nic przez jakiś czas Kryzys dopiero nadejdzie
Kochanie TY moje, Zono ma piekna widze ze powraca moja cudna Lucia
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:33   #3343
karolinusienka
Zakorzenienie

Duk duk

Dzisiaj ładnie dietkowo mam na sniadanko grahamki z wedlinka, pozniej jogurt a na obiad cos z warzywam bo dzisiaj jestem na PW
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:35   #3344
Samanti83
Raczkowanie

Dziewczyny ponawiam pytanko bo gdzies sie zagubiło w tej ilosci postów

Czy duzo jecie warzywek na pw??Bo zastanawiam sie ile mam ich jeść
Na sniadanko jadłam jajecznice z duza iloscia szczypiorku,2rzodkiewki,p ozniej serek wiejski z rzodkiewka i pomidorkiem,na obiad planuje piers z pieczarkami i sałatke z ogorkiem i pomidorem.a na kolacje kanapeczki z chlebka dukanowego z szynka i pomidorkiem czy wystarczy tych warzyw czy wiecej jeszcze?????

Stary 2010-09-17, 14:37   #3345
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

matko

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:

Na sniadanko jadłam jajecznice z duza iloscia szczypiorku,2rzodkiewki,p ozniej serek wiejski z rzodkiewka i pomidorkiem,na obiad planuje piers z pieczarkami i sałatke z ogorkiem i pomidorem.a na kolacje kanapeczki z chlebka dukanowego z szynka i pomidorkiem czy wystarczy tych warzyw czy wiecej jeszcze?????
na poczatku diety jadłam sporo warzyw, a teraz po prostu nie mam miejsca w zoladku zazwyczaj zjem 2 pomidory, ogórka, czasami jakąś surówkę do obiadu, ew. sałatkę na II śniadanie
Stary 2010-09-17, 14:44   #3346
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

ale numer... jaja jak berety

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:

ja jem tyle na ile mam ochote
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
na poczatku diety jadłam sporo warzyw, a teraz po prostu nie mam miejsca w zoladku zazwyczaj zjem 2 pomidory, ogórka, czasami jakąś surówkę do obiadu, ew. sałatkę na II śniadanie
identyko u mnie
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:46   #3347
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:

Właśnie Tobie miałam odpowiedzieć i wykasował mi się Twój cytat w edytorze.
Tamten jadłospis, który podałaś był OK. Rano białko , szczypiorek, rzodkiewka - fajnie, potem warzywa do obiadu - ja też tak jem. Potem też jeszcze coś wpadło.
Ja raczej śniadania i kolacje mam czysto białkowe, a wciągu dnia do 3 pozostałych posiłków dodaję warzywa. Np. obiad kurczak/ryba + ogórek + pomidor lub leczo z cukini, pomidora, papryki z kurakiem, czasami jajecznica z pomidorem, albo wieśniak z ogórkiem i szynką, albo placki otrębowe z ogórkiem, albo zagryzę papryka.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:47   #3348
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co, doktorek pisał w książce, żeby nie każdy posiłek na PW jeść z warzywami. Dziewczyny stosują najczęściej zasadę, że śniadanie zawsze jedza tylko białkowe. Starja sie tez jeśc białkowe kolacje. A do pozostałych posiłków można jeść ile wlezie tych warzywek. Ja kolację czasem jem czysto białkową, ale jak mocno mi się chce to sobie warzywka nie odmówię
Stary 2010-09-17, 14:54   #3349
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Samanti83 jak dla mnie to zamalo, rzodkiewka czy szczypioreczek to raczej jako malutkie dodatki nie zas liczone jako warzywa , salata, fasolka, czy kalafior - jesli o mnie chodzi to takie warzywa powinnas dodac do menu

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:57   #3350
missines
Raczkowanie

Nerka mnie boli!!! Niedobrze

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:58   #3351
frywolna franka
Zakorzenienie

Ooooo, to ja się znów czegoś nowego dowiedziałam. Jakoś mi umknęło, to ograniczenia z warzywami (pewnie chciało mi umknąć....). Czyli ja się tu rozmijam z doktorkiem, bo warzyw jem dużżżżoooo. Zawsze dużo jadłam i teraz mi bardzo ich brakuje. Włosy lecą, okres się spóźnia (miała któraś tak?), więc pozostaje tylko radość z lecza, które na mnie czeka w domku
Stary 2010-09-17, 14:59   #3352
zwyklaniezwykladziewczyna
Raczkowanie

Avatar zwyklaniezwykladziewczyna

Witaj nowa sister
No fajny masz spadek na U. Ile jeszcze? Czy już ją kończysz może?

Dasz radę wytrzymać. Zrób sobie coś pysznego z przepisowni, może pomoże [/QUOTE]

Chcialabym wytrzymac na niej tydzien... mam 172 cm i waze teraz 84 kilo... Kiedy pierwszy raz rozpoczynalam te diete (dwa lata temu w lutym) wazylam 98 kg, schudlam do 85( uzywalam jeszcze wspomagaczy) i tak mi pasowalo... Jednak w ostatnim czasie przestalam trzymac wage i caly czas wachala sie od 85 do 87... wiec zaczelam diete od poczatku
aaaa... zapomnialabym ostatnio zrobilam tylko 2 fazy diety nie trzymalam sie trzeciej... jadlam po prostu "po swojemu"
teraz moim pierwszym celem jest miec 7 na poczatku a pozniej zobacze...
Do przepisowani zajze napewno
pozdrawiam!

Edytowane przez zwyklaniezwykladziewczyna
Czas edycji: 2010-09-17 o 15:14
zwyklaniezwykladziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 15:01   #3353
Samanti83
Raczkowanie

Dzięki wszystkim za odpowiedz
To moj pierwszy dzień na II fazie wiec wole zapytac co i jak
Ok czyli sniadania i kolacje beda białkowe a pozniej do obiadku wiecej warzywek!!
co do @ to mi też sie spóznia 5dni już

Edytowane przez Samanti83
Czas edycji: 2010-09-17 o 15:03
Stary 2010-09-17, 15:02   #3354
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochanie TY moje, Zono ma piekna widze ze powraca moja cudna Lucia
Czy cudna to ja nie wiem.. Lustro twierdzi inaczej
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Duk duk

Dzisiaj ładnie dietkowo mam na sniadanko grahamki z wedlinka, pozniej jogurt a na obiad cos z warzywam bo dzisiaj jestem na PW
Ło boooszzz.. Przestań błagam! ja też chce.. mój język włąśnie znajduje się w

Cytat:

Ja włą śnie jem zazwyczaj sniadania białkowe czysto a potem to do drugiego sniadania jakies wazywo do obiadu tysz i do po obiedzie tysz hehehe i na kolacje to zazwyczaj nie ale dlatego ze juz mi sie jesc nie chce ale tak naprawde to tak było na początku a teraz to czasem zjen warzywo raz dziennie czasem dwa czasammi nawet wcale... a czasami jem duuuzo warzyw bo np leczo więc różnie z tym jest ale staram sie nie do kazdego posiłku wcinać wazywniak

bloguję
Stary 2010-09-17, 15:02   #3355
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
Ooooo, to ja się znów czegoś nowego dowiedziałam. Jakoś mi umknęło, to ograniczenia z warzywami (pewnie chciało mi umknąć....). Czyli ja się tu rozmijam z doktorkiem, bo warzyw jem dużżżżoooo. Zawsze dużo jadłam i teraz mi bardzo ich brakuje. Włosy lecą, okres się spóźnia (miała któraś tak?), więc pozostaje tylko radość z lecza, które na mnie czeka w domku
Ja nie mam tak, ale sporo dziewczyn się skarżyło na takie dolegliwości...
Stary 2010-09-17, 15:04   #3356
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
nerki moga tez bolec od tego, ze za malo pijesz albo sobie przeziebilas.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Czy cudna to ja nie wiem.. Lustro twierdzi inaczej

Ło boooszzz.. Przestań błagam! ja też chce.. mój język włąśnie znajduje się w

Ja włą śnie jem zazwyczaj sniadania białkowe czysto a potem to do drugiego sniadania jakies wazywo do obiadu tysz i do po obiedzie tysz hehehe i na kolacje to zazwyczaj nie ale dlatego ze juz mi sie jesc nie chce ale tak naprawde to tak było na początku a teraz to czasem zjen warzywo raz dziennie czasem dwa czasammi nawet wcale... a czasami jem duuuzo warzyw bo np leczo więc różnie z tym jest ale staram sie nie do kazdego posiłku wcinać wazywniak
no dobra to bede mowic co jadlam pod koniec dnia jak juz wszystkie najedzone bedziemy
Stary 2010-09-17, 15:07   #3357
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
No i co będzie? Jesteś pewna, że to nerka? I boli czy strzyknęło Ci z raz czy dwa? Może trzeba badanka zrobić, co, siostro...? Jaki masz plan?
Stary 2010-09-17, 15:18   #3358
cbab6038fa2d8b6807118ea8918f02bf2a489cf0_5f77b0f29e2aa
Konto usunięte

Treść usunięta
cbab6038fa2d8b6807118ea8918f02bf2a489cf0_5f77b0f29e2aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 15:23   #3359
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cbab6038fa2d8b6807118ea89 18f02bf2a489cf0_5f77b0f29 e2aa Pokaż wiadomość
Treść usunięta
z tego co mi wiadomo to nie wolno tego ale pewna na 100% to ja nie jezdem

bloguję
Stary 2010-09-17, 15:24   #3360
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbab6038fa2d8b6807118ea89 18f02bf2a489cf0_5f77b0f29 e2aa Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nie, nie mozna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości