|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zaraz 8 min buns ![]() a potem podstawa
|
|
|
#3692 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
i poćwiczone
![]() jeszcze peeling kawowy dzisiaj. No i dobranoc.
|
|
#3694 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już po SPAmowanku
Coldplay dziękuję za miłe słowa, trochę mnie podniosły na duchu Dziś było: Balsamowanie ciała, peeling buzi, dekoltu i dłoni, maseczkowanie twarzy i włosów, wcieranie olejku w paznokcie i skórki, kremowanie dłoni, nawilżanie stóp+skarpetki pielęgnacyjne na noc, kremowanie twarzy, regulacja brwi. No chyba niczego nie pominęłam Po takiej pielęgnacji od razu czuję się piękniejsza ![]() Aaa i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że keratyna zmyła mi się z włosów po tygodniu, a robiłam wszystko zgodnie z instrukcją i pielęgnację też taką jaka powinna być i
|
#3695 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja troszkę odżyłam to już wybyłam na kawkę z przyjaciółką na miasto, bo był pewien problem do obgadania, a gdzie jest problem tam jest pocieszyciel Marzenka ![]() ja! ![]() Cytat:
myślę, że nawet jak nie widać efektów na razie (albo po prostu Ty ich nie widzisz ) to warto dalej próbować, przecież nie wymaga to od nas żadnego wysiłku nakładki w pyszczek i bielimy się![]() motywacja? czerwona pomadka i białe zęby! ![]() Cytat:
ale używam BP od 2 września, od 30 min do ponad godziny dziennie i efekty w sumie już widać, ale ja nie miałam żółtych zębów tylko bardziej takie.. szarawe? i są znacznie jaśniejsze, chociaż śnieżnobiała biel to to jeszcze nie jest Cytat:
![]() a posty się nie połączyły, bo do drugiego postu dodałaś załączniki ![]() Cytat:
![]() masz jakieś swoje triki urodowe? ![]() Alessandra wracaj do zdrowia
|
||||
|
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja po dzisiejszym SPA..
Długa relaksująca kąpiel peeling kawowy.. mycie włosów odżywką z garniera masaż syrenką balsamik na ciało maska fryzjerska nałożona na noc krem na dłonie krem na twarz.. Ja też się czaje na tą pastę do zębów co o niej pisałyście.. Na pewno kupie, chociaż wybielania to nie potrzebuję, ale chciała bym odświeżyć kolor,na razie mam colgete wybielająca i jestem z niej zadowolona, a jak się zużyje to kupię tamtą..
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Piękności
Tak miałam ochotę, żeby zrobić sobie jakieś dzisiaj porządne SPAmowanie, ale dalej nie dam rady, kompletnie...Znaczy gardełko mniej już boli (płukanki roztworami : solnym i szałwiowym bleeeh - przepraszam, ale tak właśnie się po nich czuję ehehe ), ale czasami jeszcze piecze i katar dalej , ale gorączka mi spadła i łeb nie boli, to najważniejsze, tylko osłabiona jestem, więc wiecie ze spamowania wielkiego nici .... Ale jeszcze Was nadrobię Ogólnie dzisiejsze popołudnie i wieczór spędziłam na wspólnym kurowaniu się z Tż'em ( zaraził się ode mnie wczoraj bidulek..) przy graniu w wyścigi rajdowe , oglądaniu kabaretów i jedzeniu pizzy Także lenistwo, lenistwo i jeszcze raz lenistwoo...![]() Aktualnie siedzę sobie z szalikiem na szyji, peelingiem enzymatycznym na buźce(no musiałam coś na nią dać, ale już nie miałam co - maseczki już się prawie pokończyły, zresztą ile ja je nakładać będę, i tak patrzę - oo enzymatyczny stoi no to hop na twarz ) popijając czerwoną herbatę z cytrynką
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra jeszcze nie poszłam spać
już leżałam w łóżku, ale jakoś werwy dostałam nasmarowałam właśnie stópki maścią z wit. A i założyłam skarpetki... mam nadzieję że się nawilżą porządnie bo ostatnio je zaniedbałam i są strasznie szorstkie![]() kochane jak długo zazwyczaj czekacie na przesyłkę z BU? niby pisze ze max. 5 dni roboczych(wtedy by przyszła dopiero w piątek) ale już się nie mogę doczekać i mam taką cichą nadzieję że jednak szybciej przyjdzie... Jutro kupię aspirynę i wypróbuję tą zachwalaną maseczkę oby mi tylko nie zaszkodziła...
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale żeby jakaś poprawa w wyglądzie to nie. Ale ja mam specyficzne i trudne uzębienie
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Uff... nadrobiłam Was. Choć muszę przyznać, że nie wszystko czytałam. Jutro i pojutrze też mnie nie będzie w domu przez cały dzień przez prace.
Dzisiaj byłam na szkoleniu co Wam kiedyś pisałam, że dostałam pracę. I ta barmanka mi powiedziała, że to jeszcze nic pewnego... . ;| W ogóle nie dość, że wszystko za nią robiłam przez prawie 5h to, jak na chwilę chciałam siąść, bo nie było ruchu. To ona do mnie "to teraz szklanki umyj...", a ona za ten czas siedziała sobie. Ja ciągle stałam, a po 3h powiedziała mi, że mogę sobie wsiąść krzesło. I dostałam chyba z ponad 20 zł. napiwku, który ona włożyła do kasy i sama sobie weźmie..., ale nie będę się tam kłócić o tyle. Ale ogólnie fajnie tam jest i mam nadzieje, że dostanę to pracę na 100%. Choć z dwa szkolenia jeszcze będę miała i bym zaczynała dopiero 28. Nie wiem jeszcze ile będę dostawać, a ta barmanka nie chciała mi powiedzieć ile ma za godzinę, więc zapytam się szefowej przy okazji. Strawberry_Baby wiecie może czemu dostała bana stałego? angelwithoutsoul dziękuje za radę! Coldplay świetne buty! Mam podobne. Jaka ty śliczna na tym zdjęciu i znów mam kompleksy. ![]() candycotton dobrze wiedzieć, że paski mają taki sam skład. Kiedyś używałam pasków i chcę do nich powrócić, albo to BP, bo tyle Was ją wychwala. ![]() buahhot ładny kupiłaś ten naszyjnik. ![]() morelka1987 Witam!
|
|
#3701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiejsze spamowanie: 8 minutes abs hh 20 min manicure siedzenie z odżywką na włosach ![]() BP 1 godzina peeling cukrowy (jak mi niesamowicie podnosi morale i samopoczucie gładka skóra )spora warstwa kremu na buzię wazelina: rzęsy, brwi, stopy, łokcie masło z Inglota na skórki balsamowanie ciała ![]() Cytat:
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2010-09-17 o 23:34 |
||
|
|
|
#3702 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już chyba trochę tak ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
To dużo ich już miała.
Kurcze ciągle mnie kusicie tą BP. Jak tylko będę miała czas to po nią pobiegnę do apteki. Już doczekać się nie mogę.
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie BP też Wy skusiłyście i wcale nie żałuje, ale potrzebna jest systematyczność i cierpliwość, żeby się nie zrazić
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na początku jest ciężko, potem już się człowiek przyzwyczaja
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
I ja jestem w końcu po spamowaniu
![]() za mną: masaż syrenką, balsam, maska na włosy, peeling dłoni (dzięki Czekoladowej mi sie przypomniało ), maska miętowa na twarz i zaraz nakładam BP
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() !! Ja, po ukończeniu 18 roku życia będę oddawać krew, i do tego dam taką deklarację mojej rodzinie, że po mojej śmierci moje narządy mogą być użyte przy różnego rodzaju transplantacjach Ja jestem bardzo wrażliwa na krzywdę innych ludzi, zwłaszcza tych bezbronnych i takich, którzy nie przyczynili się do losu takiego , jaki ich spotkał..Zwłaszcza, że sama przeszłam poważną chorobę i wtedy ktoś mi pomógł i dzięki niemu jestem zdrowa i żyję i nie odpłacę się mu chyba do końca życia! I od tamtej pory mam ogromną potrzebę pomagania innym - zapisuję się na wyjazdy do Domów Dziecka - organizowanie paczek, zawiezienie im i to co najważniejsze - spędzenie z nimi czasu ![]() Do tego raz na pół roku muszę jeździć na ogólne,szczegółowe badania do kliniki do Wrocławia, ale na szczęście nie muszę leżeć tam parę dni, tylko robią mi to w 1 dzień,od samiutkiego rana do wieczora, ale to odbywa się praktycznie dosłownie obok dziecięcego oddziału onkologicznego - i ja w przerwach między badaniami chodzę do tych dzieciaków, siedzę z nimi, rozmawiam, wygłupiam się, bawię i po tych wizytach zawsze wychodząc dziękuję Bogu, że jestem zdrowa i podziwiam te dzieciaki za to, jakie są , jak walczą z uśmiechem na ustach,jakie są inteligentne, mądre, dojrzałe, kochane..Je trzeba po prostu poznać, spędzić z nimi czas, a wtedy zobaczy się o czym ja mówię.. Biorę też udział w różnych akcjach charytatywnych itd.itp i za każdym razem dziękuję za osoby, które bezinteresownie pomagają innym -tak jak Ty Kochana - i że jest ich coraz więcej !! Przepraszam, za tyle tekstu... Ale musiałam to napisać, jakoś tak po prostu, z serca na klawiaturę przelać..![]() Coldplay - fajniutkie buciki ! ![]() aaa i ładniuutka jesteś !! buahhot - super świecidełko i na pewno ślicznie będzie wyglądać na szyji ! morelka1987 - witaj ![]() Cytat:
A dlaczemuż tak się czujesz?? kwiatuszku pozazdrościć teściowej !! ![]() Marzeniatko - dziękuję Dzisiejsze spamowanie: - czerwona herbata z cytrynką x2 - płukanie gardła roztworami : solnym i szałwiowym < bleeeeh....> - całe popołudnie i wieczór spędzone z grubym szalikiem - i noc również będzie z nim ![]() włosy: - nie prostowałam w ogóle twarz: - filtr 50 - baaardzo oszczędny makijaż, ze względu na poranny brak czasu i siły, czyli tylko szybko podkład i puder i zalotka i koniec. - aktualnie peeling enzymatyczny będzie (na noc) : - krem nawilżający od derm. - retinoid - gruba warstwa kremu bambino na okolice nosa (przesuszone i baardzo podrażnione od smarkania... )- wazelina kokosowa na usta - tabletki na cerę ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem do stóp i rąk
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Instrukcja obsługi jest na opakowaniu, więc z tym nie ma co się martwi masz 2 tubki żelu, 3 nakładki, strzykawkę, opakowanie na używane nakładki (swoją drogą, czuję sie jak babcia wyjmująca szczęki i siedzisz sobie z tym, minimum 30 minut. Dołączona do opakowania jest również skala bieli, ale ja kompletnie nie potrafiłam na niej odnaleźć mojego obecnego koloru Producent zapewnia, że po 10-14 dniach stosowania zęby wybielają się o 2-3 tony, ale myślę, że to bardzo indywidualna kwestia.
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa i zainteresowałaś mnie bardzo tą maską miętową - mogłabyś podać dokładną jej nazwę, bądź linka do niej? Znaczy, jeśli to gotowy kosmetyk, bo jeśli robiony własnoręcznie to prosiłabym o przepis
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tzn. trę nim o dłonie i spłukuje cukier z dłoni, później krem nawilżający i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
używam przede wszystkim go do buzi, ale do rąk też się zdarza a maska miętowa to ta (zachwalana na yt ) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...lep-Masque.htm ale w innej szacie graficznej o takiej http://www.naturalne-kosmetyki.pl/mi...ep-masque.htmlpóki co testuje bo używam jej dopiero 3ci raz
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-09-17 o 23:57 |
|
|
|
|
#3713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie było w opakowaniu!! ![]() ![]() może dlatego, że już dawno kupowałam to pudełko BP? Muszę prosto z tubki nakładaćNapisałam coś w klubie, zobaczcie i przepraszam, że się wcięłam w trwającą tam już rozmowę
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-17 o 23:58 |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii Dzięki. Znając moją zdolność to pewnie coś znów zrobię nie tak i nakładki nie będą pasować.
Przedwczoraj nałożyłam Waxa przed umyciem włosów, a nie po. Strasznie czasem roztrzepana jestem. _Alessandra zero dni paszteta. jesteś taka ładna, że nie jedna dziewczyna Ci zadrości. i to samo dla czekoladowa1 dwie piękności. ![]() Marzeniatko dziękuje za tak dokładne wyjaśnienie na pewno mi się przyda! Teraz to może jednak paski kupię.
|
|
#3716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedługo i tak mi się tubka kończy, więc będę miała strzykawkę strasznie bolą mnie zęby, nawet przy oddychaniu, kiedy wdycham powietrze, za długo pewnie trzymałam BP, więc już nie będę dziś powtarzać, jutro sobie powybielam. |
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona naprawdę ułatwia
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja potwierdzam, że ułatwia, chociaż nawet jej nie mam
czasem po prostu za dużo żelu mi się wyciśnie, albo za grubo, albo ogólnie coś nie tak strzykawka dobra rzecz.
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra.
Skoro tak twierdzicie to spróbuje! Ciekawość u mnie zwyciężyła, bo jestem ciekawa efektów.
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja myślę jak by tu jeszcze o siebie zadbać przez weekend..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

czy mogę się do was przyłączyć
. Bardzo mnie zainteresowała maseczka z aspiryny więc muszę też ją wypróbować ;D jutro pójdę kupić, bo niestety nie posiadam w swojej apteczce, gdyz nie mogę brać aspiryny, ale mojej buzi może nie zaszkodzi 

wystarczy Marzena
- przepraszam, ale tak właśnie się po nich czuję ehehe 

już leżałam w łóżku, ale jakoś werwy dostałam
Dzisiaj byłam na szkoleniu co Wam kiedyś pisałam, że dostałam pracę. I ta barmanka mi powiedziała, że to jeszcze nic pewnego... . ;| W ogóle nie dość, że wszystko za nią robiłam przez prawie 5h to, jak na chwilę chciałam siąść, bo nie było ruchu. To ona do mnie "to teraz szklanki umyj...", a ona za ten czas siedziała sobie. Ja ciągle stałam, a po 3h powiedziała mi, że mogę sobie wsiąść krzesło. I dostałam chyba z ponad 20 zł. napiwku, który ona włożyła do kasy i sama sobie weźmie..., ale nie będę się tam kłócić o tyle. 
(jak mi niesamowicie podnosi morale i samopoczucie gładka skóra 

Muszę prosto z tubki nakładać